מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, KSP מוכרים מסך chi mei cmv wide "22.1 ב 2350 שקל , נותנים לו אחריות של 3 שנים. אני יודע שהייצרן לא ממש מוכר, וכבר דיברתי עליו, ולא המליצו בגלל הייצרן. אבל העובדה שנותנים עליו 3 שנים לא משנה משהו ?? לא שווה לחשוב על העסקה פעם שנייה ? תודה MORIEL
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני צריך עזרה דחוף בין 2 מסכים: LG 1719S או Samsung 740N תודה לשלוח לכם לינקים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב וא י צריך גם לקנות מסך. השימוש שלי יהיה מגוון ויכלול משחקים, סרטים אך גם עריכה של וידאו (לא מקצועית). כפי שכתוב בכותרת, נראה לי לגיטימי להקציב 1000 שקל למסך, ואם לא צריך אז אפשר גם פחות. אם אני טועה ויש צורך ביותר, אשמח לקבל גם המלצות שחורגות ב500 שקל אפילו. אני מחפש עד היום היה לי מסך של 17 אינץ' אך רק בגלל שהוא היה גבוהה יחסית (בגלל הרגל שלו) ויש מגבלה של גובה בכלל מדף. לפי דעתי מסך של 22-25 יהיה גם טוב כל עוד יש אפשרות למיקם אותו קרוב יותר לשולחן יחסית. המרחק שאני יושב מהמסך יהיה בערך חצי מטר. אם יש עוד פרטים שאני צריך לציין אשמח לשמוע. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לשניהם נתונים פחות או יותר זהים אבל בתכלס מה עדיף ? יש להם כניסות VGA ? יש גם מסך סמסונג 23 אבל בעל נתונים פחות טוב ו5 MS לעומת 2 הדגמים שהבאתי המסך הולך לשמש גם לאקס בוקס ובגלל זה הMS חשוב לי מה אתם אומרים מה עדיף מבינהם ? הנה קישורים למסכים פיליפס http://www.arcmedia.co.il/philips/?ToolId=BDQG8D&website=Zap LG http://www.skypc.co.il/pl_product~W2353V~9~0.htm
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי לפני-כן SAMSUNG 931B עם פאנל TN. בתור מעצב גרפי הבדלתי מיד בשינויים בצבעים, נכונים ומדויקים הרבה יותר אחרי כיול המסך... בהשוואה למסך הקודם - הבדלים שמיים וארץ. עומק השחור סביר ביותר, בתור בעל פיוניר קורו בסלון (הטלויזיה הטובה בעולם ב2D) השחורים היו יכולים להיות טובים יותר, אבל אני לא מאוכזב, עדיין טובים יותר מהמסך הקודם, כך גם התאורה האחורית, אין כתמי תאורה נראים לעין. יש לי שאלה בעניין הPIVOT - האם כשמסובבים את המסך הוא אמור לשנות לבד את התצוגה לאנכית? כי כשאני מסובב לא קורה כלום. בכל מקרה, מומלץ, נאמר לי גם שזה מהחתיכות האחרונות שנשארו מהמסך הזה בארץ, מי שרוצה - למהר.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי כרגע מסך ישן של סמסונג והצבעים בו גרועים ממש ובא לי מסך חדש. במידה והשימוש העיקרי שלי הוא עריכת תמונות, צפיה בסדרות וקצת גיימינג, האם המסך הזה יספיק? מה אתם חושבים עליו? https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=15538 אני שואל כי יש מסך דומה במחיר של קצת מעל 1000 ש"ח: https://www.wellcom.co.il/u2417h האם ההפרש במחיר מוצדק? ובנוסף, יש לי שאלה נוספת. אם אני קונה כבר מחשב חדש אני שוקל לקנות 27", אבל בתקציב שלי נכנס רק 1080P, האם הרזולוציה הזאת לא נמוכה מידיי למסך בגודל כזה? תודה מראש, גיא.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי את תגובתך האחרונה בשרשור ה"פיקסל השרוף",שרשור שנינעל,ולכן אני מגיב כאן. הצעתי אליך היא שתפסיק להכפיש את החנויות המתחרות-אלו שמוכרות מסכי DELL המיובאים ע"י הספקים המורשים של DELL בארץ. אתה מבטיח כאן תנאי אחריות, שלפי בירורים שעשיתי-אינך יכול לעמוד בהם לידיעתך-שמעתי על אותם המסכים שרכשת מ-CMS (ללא ידיעתם,עד אשר הם עלו על ה"פירצה",כהגדרתם)כשהיית "תקוע" עם מסכים שנדרשו החלפה,ו-DELL לא הושיעו אותך..כפי שהם רגילים לתמוך בייבואן שעובד איתם באופן סדיר... תפסיק להפיץ כאן דברים שאין להם כיסוי בנוגע לאחריות הספקים המורשים שהיא "כביכול" נופלת משלך!! אחריות זו "מכסה " על האחריות שלך,וידוע לי על מיקרים שמסכים עם פיקסל שרוף אחד הוחלפו גם לאחר מספר חודשים,ואף יותר מזה... ידע לי שהא…
-
- 68 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת (לא הצלחתי למצוא תשובות בגוגל). ועוד שאלה - האם יש מסך 22" של Dell שמתאים למשחקים? אם כן, אשמח לדעת דגם/דגמים. 24" לא בא בחשבון. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי,אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ חדש,המסך יחובר XBOX 360 וישומש בעיקר איתו. מה עדיף הסמסונג או הדל?הדל שווה 200 שקל יותר? לפי מה שהבנתי לדל יש פאנל יותר איכותי אבל הוא לא פול HD והסמסונג בעל פאנל TN אבל תומך בFHD. בקיצור מה עדיף?כמו שכתבתי המסך יתחבר לX360 ולמחשב משחקים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31813&PHPSESSID=4e91018e17de27e5e02d334201eeba6d מה דעתכם? באופן כללי בלי קשר למחיר המוגזם איך המסך ? שמעתי שמתלוננים על הזמן תגובה עריכה: המסך הוא למשחקים סרטים וכאלה (כרטיס מסך gtx570)
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את ה- Samsung T260 לפני כחודש וחצי. מאז הבוקר, כל פעם שהמסך נכנס למצב שינה הוא הופך ללבן לחלוטין (בין אם זה בגלל שWindows מכבה את המסך אוטומטית אחרי 10 דקות, בין אם זה בגלל שאני מכבה את המחשב ובין אם המסך לא מחובר לאף יציאה) חוץ מזה, המסך עובד כרגיל. העניין הוא שזה מאוד מציק (שמדליקים את המסך, עד שהוא מקבל אות מה- DVI הוא לבן לחלוטין לשנייה - שתיים) וגם מפספס את כל העניין של מצב שינה (אני מניח שאם הוא דלוק לחלוטין על צבע לבן זה לא בדיוק "מנוחה" עבורו) האם מישהו נתקל בבעיה הזו? מה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך של חברת סמסונג מדגם 2253BW מזה כבר שנתיים לערך, ולאחרונה החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. הייתי רוצה מסך גדול יותר ואיכותי יותר. לאחר חיפוש ברשת ואתמול חיפוש פה בפורום יצאתי קצת מבולבל בנוגע לכמה וכמה מאפיינים שמוצעים במסכים שונים והייתי שמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בבלאגן ובכך לעזור לי להחליט מה אני מחפש ואולי אפילו לייעץ לי. קצת רקע על השימוש שלי: הרבה אינטרנט, הרבה סרטים (איו לי טלוויזיה בכלל) ומשחקים פה ושם כשיש לי תקופות פחות לחוצות בעבודה. קצת שאלות: 1) מחיפוש קצר בפורום נראה שיש אנשים שטוענים שמסכי מחשב עם תאורת LED לא יותר איכותיים ממסכי LCD ושהתועלת של תאורת ה LED לא מהווה פאקטור בבחירת מסך מחשב בטענה שהתמונה תהיה יותר איכותית? 2) אחד …
-
- 42 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
האלן חברים אפשר המלצה למסך 22 אינץ עד 1300 בעיקר למשחקים וסרטים אני מזמין מפרט עם כרטיס מסך HD4890 תודה
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני מנגן סרטי HD 1080P ולא נהנה מהאיכות, כאילו חסר "עומק" או "חדות" לתמונה, יש ברשותי גם כרטיס גרפי טוב, מותקנים אצלי קודקים ,ניסיתי לשחק עם הגדרות הצבע לא עוזר שום דבר ואני כן בטוח שאפשר לראות יותר ,כי ראיתי על מסכים אחרים איכות יותר חדה ומרשימה, האם המסך שלי לא משהו ? או שאפשר לעשות משהו אחר כדי לשפר את האיכות? *עריכה עוד פרטים אני מנגן סרטים עי BS player כל סרט HD 1080 שאני מנגן זה רושם בפנל של התוכנה רזולוציות יחסית נמוכות כמו 1440x1080 או 1280x544 ,אולי פה הבעיה? *בנוסף עכשיו נכנסתי להגדרות של התוכנה בקטגוריית הוידאו וכל האופציות חסומות (מצורפות תמונות) ,שם היה אפשר לכוון ואולי זה היה משפר את האיכות,יש למישהו אותה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שימושים עיקריים - סרטים ואינטרנט שימושיים משניים - עבודה עם מסמכים (WORD EXCEL) ומשחקים. ויש לי גם שאלה בנוסף: איזה פאנל הכי טוב לצפייה בסרטים?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה מסך חדש ואני משחק משחקים דיי הרבה ורואה בקושי סרטים אבל משתמש באופיס ובאינטרנא דיי הרבה חשבתי על מסך 19 כי יש לו מסכים טובים וזולים כמו ה viewsonic vp930 אבל שמעתי שיש להם נקודות גדולות וקשה לקרוא מסמכים וחשבתי גם על מסך 22 שאמור להיות טוב למסמכים ולסרטים אבל הם עם מסך tn כמו ה samsung 226bw אבל אני לא בטוח אם הוא טוב למשחקים וגם הוא יקר יותר מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
התחדשתי במסך הזה ,מסך נפלא יש לציין. יש לי כרטיס מסך ATI 9800 PRO והמסך מחובר בכבל DVI אני מבקש עזרה במס' דברים : 1.הוא בוהק מידי לטעמי ישירות מהקופסה ,הנמכתי קצת את ה BRIGHTNESS ,אבל עדיין זה נראה לי בהיר מידי וכואב קצת בעניים בעבודה ממושכת. האם יש הגדרות כיול או פורפילים מותאמים למסך ? 2.ישנה בעיה אם אני מעלה את הרזול' יותר מ -1280*768 ,התצוגה נמתחת ואז נעלמים חלק מהאייקונים על שולחן העבודה , אני צריך להזיז עם העכבר מצד לצד כדי לראות את כל התצוגה , נראה כאילו הרזולציה 1680*1050 גדולה מידי. מה שלא ניסתי, קראתי שוב את המנואל ,ניסתי להגדיר ב CCC ,אבל שם ב DISPLAY MANAGER אין רזול' גבוהה יותר מאשר 1280*1024. איך אני מצליח לשים את את הרזולציה המטיבית מבלי שחלק מהאיקונים גולש…
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך Dell 24" 2407WFP השאלה שלי אם המסך הענק הזה לא הורס את העיניים ובאיזה מרחק מומלץ לי להיות עם המסך הזה?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שמעתי שיש כאלו שלא מרוצים מ WS בגלל שקשה לקרוא מסמכים איתם ובכלל זה נוח רק לסרטים למרות שבמסכים FS ממש לא מפריע הפסים השחורים למטה שמיועדים לכתוביות האם השטח המסך יותר נמוך ? מ FS ? מה דעתכם ? תודה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
ראיתי שהרבה אנשים מחפשים לדעת איך המסך 22 של אסוס, ופשוט אין עליו ביקורות בשום מקום. קניתי מסך כזה לפני חודש והרי חוות דעתי האישית (לא להתווכח איתי ,זאת רק דעתי ואם מישהו חולק עליה שיבורך) כללי: מסך מאד גדול ומרשים. עיצוב יפיפה וקל להרכבה. מכיל כבל DVI, כבל VGA ושני כבלי חשמל. קיבלתי אותו עם אחריות של אפס פיקסלים מתים לשנה ועוד שנתיים על 3 פיקסלים. משחקים: מעולה! הרוב המוחלט של המשחקים תומכים הרזולוציה הטבעית שלו (1050*1680) ואלה שלא תומכים ניתן למצוא שיטה להתאים אותם באתר http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php?title=Master_Games_List_-_A לאחר המון שעות משחק בכל המשחקים כמעט שיש היום אני יכול להגיד שאין שום מריחות או תופעות לוואי. משחקים נראים מעולה במסך רחב …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חיברתי שני מסכים למחשב עם כרטיס ATI. בתוכנה של ATI בחרתי באפשרות שהתצוגה תמתחת על שני המסכים ועכשיו יש לי כאילו מסך אחד ברזולוציה 2560*1024. מה המפריע לי זה שאם יש חלון או כל דבר אחר שפרוש על שני המסכים, הוא נקטע בקצה המסך הראשון וממשיך בדיוק מאותה נקודה במסך השני. מה שאני רוצה שיהיה זה שהמחשב יתחשב ברוחב של המסגרות של שני המסכים ויעשה "חור" בתצוגה במסגרת במקום למתוח את התמונה. האם יש תוכנה כזאת שאני יכול להכניס לה את הרוחב של המסגרות ביחד (לדוגמא 2 ס"מ) והיא תדע לעשות "חור" בתצוגה? בתמונות... נגיד שהחלון שפתוח במסכים הוא ריבוע כתום כמו זה: ככה נראת התצוגה עכשיו: וככה אני רוצה שזה יראה:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hi :hi:Everybody, I'm shipping some stuff from Canada to Israel, and I want to bring my Dell P992 CRT monitor. It's an excellent gaming monitor! Getting an Israeli cable is no problem, but I don't know if the "PSU" of the monitor can take both 110V and 220V (like PCs can). Does anyone know? Thanks!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות מסך 22" ההתלבטות בין שני הדגמים VIEWSONIC VG2230WM לבין Samsung 226BW המחיר דומה כ- 1700 ש"ח המלצות ועצות יתקבלו בברכה כמו כן לא ראיתי את המסך של VIEWSONIC איפו ניתן ליראות ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
1499 ש"ח ל-2007FP מחודש http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-02&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21 2750 ש"ח ל-2408WFP מחודש http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE24&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=33 ה-2408WFP כנראה לא כל-כך מעניין, כי מי שמשקיע סכום כזה, כנראה ישקיע כבר עוד כמה מאות שקלים לקבל מסך חדש. אבל ה-2007FP בהחלט עשוי להיות מעניין, שכן מסך חדש כזה כנראה לא זמין יותר. צריך לנסות לברר מה זה אומר "מחודש", כמה זמן היה בשימוש, האם יש פגמים ידועים, וכמובן איזה פאנל/רוויזיה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-