עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני משתמש בתוכנת Onenote לאוכך כל היום ואני צריך מסך שיהיה נעים לעיניים, חייב צפיפות פיקסלים גבוהה. מספיק גדול שאוכל להציג דף A4 בכל המסך (עם טיפה הקטנה לא נורא, דגש על טיפה), אני לא יודע כמה אינצ' כדאי. ללא רמקולים, כניסת HDMI, או מיקרו HDNI, מחיר מקסימום 800 ש'ח. תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by roi007,

אני מחפש מסך 23 פחות או יותר עדיף עם רמקולים מובנים וחשוב שתהיה כניסת HDMI, המסך ישמש לצפייה ממושכת בשיעורים דרך האינטרנט ועבודות מול אופיס ותוכנות דומות, הישיבה תהיה די קרובה, דרושה גם אופצייה לתלייה על הקיר. המסך יחובר למחשב נייד. רזולוצייה FHD היא רזולוציה מינימלית. חשבתי על תקציב של 600 ש"ח אם ההבדלים מהותיים אני מוכן להוסיף מעט.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, אני צריך המלצה למסך 19", המסך לא ישמש למשחקים, אבל חשוב שיראו בו טוב וחד. נערך: אם התקציב נמוך מדיי, אפשר לעלות עד ל 2000

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם אני מתלבט בין 5 מסכים (יש לי תקציב של עד 2000 ש"ח, עם עדיפות לשלם פחות, אבל תמורת מסך מעולה מוכן לשלם את מלוא הסכום). הדרישות שלי הן מסך לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו פלאש ופוטושופ (אבל אני לא יכול להרשות לעצמי מסך MVA כמו VS VP930B שעולה 2400 ש"ח) לכן איכות התמונה מאוד חשובה לי. פחות חשוב לי מהירות המסך (למרות שזה נחמד) כי אני לא משחק משחקים כמעט, וגם לא זווית צפיה מושלמת (כשאני משתמש במחשב אני יושב ממש מולו, ולא צופה בסרטים במחשב). אני גולש הרבה באינטרנט. מה עוד? מסך רחב זה יתרון בשבילי (בגלל כל תיבות הכלים של הפלאש והפוטושופ שגונבות משטח העבודה). להלן המסכים שעליהם אני מתלבט: 1. LG L204WT - גודל 20", רזו' 1680 על 1050, 5 מ"ש (GTG), ניגודיות 1:2000, תמיכה ב HD…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ruff stuff,

ראיתי מסך 19 wd של אסוס ניראה מדליק לגמרי מישהו מכיר ויכול להמליץ? איך אסוס במסכים לפי המחיר הוא יקר האם שווה קנייה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. המסך מיועד בעיקר לשימושים משרדיים - עדיף שיהיה משולב רמקולים אבל לא חובה אם זה מוריד מההיצע באופן רציני אני חייב את זה לשעות הקרובות בבקשה. תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by mzlbat,

היי אני חושב לקנות את המסך הזה ‏W2353V 23'' (23 אינץ ) ורציתי לדעת מה היא הרזלוציה המינמלית שאני יכול לעבוד עליה ? וגם מה היאשל ה 22 אינץ' ? ( אני עובד עכשיו על CRT על רזלוציה קטנה ורציתי לדעת איזה רזלוציה שמים ב LCD כדי לשנות אצלי ולבדוק איך הבצועים או עד כמה הפריימים ירדו במשחקים )

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by la1470,

שלום לכולם האם כדאי להמתין לדגם החדש : http://www.eizo.com/products/lcd/s1932/index.asp או שקודמו ה- S1931SH עדיף (השימושים העיקריים הינם משחקים + עריכה גרפית בפוטושופ) האם ה - On/Off Response Time של 20MS בדגם החדש יגרע מביצועי המסך במשחקים (הדגם הישן הינו 16MS) שניהם אגב בעלי Midtone Response Time 8MS תקציב 2500~ ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by furyanaor,

היי, נדמה לי שאני חושק להחליף למסך IPS בגודל 27 על רזולוציית FHD והLG הזה הוא אחד הזולים שנתקלתי בהם כאמור התקציב דיי מוגבל אך ניתן להתגמש 100 לפה 100 לשם אם יש הבדל שמצדיק את ההשקעה.. מה אומרים?? ומה בדיוק ההבדל בין LG 27MP55HQ לדגם MP57HQ שמצדיק 50 100 שקל הפרש ???

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. יש לי כרגע את המסך הזה LG flatron l1953tr: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=505474 כאשר המסך הזה מחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך מסוג G 8800GT ועובד מצויין. עכשיו לקחתי את המסך שהיה פעם הטלווזיה של ההורים שלי, מסוג: LG flatron m228wa: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=592802 עכשיו עם אותו חיבור DVI, המסך פשוט לא עובד. יש לי 2 יציאות DVI בכרטיס וניסתי בשניהם ועדיין רושם לי check cable signal כשאני מחבר. יש שם גם יציאת VGA שגם לא עובדת שאני מחבר. יש לציין שהטלווזיה עבדה ועובדת מצויין. מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לציין שרואים את הרעידות רק במסגרות של חלונות וכו.. המסך בן שבועיים. . מישהו מכיר את הבעיה? מכיר פתרון?

12. Started by MBN,

קיבלתי את המסך לפני שבוע ועוד לא ראיתי ביקורת על המסך אז החלטתי לכתוב אחת קצרה. בגלל שאני עצלן לא יהיו תמונות בביקורת מה בקופסא + קצת על ההרכבה אז ככה, קיבלתי אותו עם כבל VGA, כבל DVI, דיסק התקנה לדריוורים ודיסק ל-pivot. היה רק צריך לחבר את התחתית של הרגל למסך. הרגל מתחברת למסך עם בורג (שאפשר לחבר גם בלי מברג), יש לרגל מין תופסן ככה שצריך לחבר את התחתית באלכסון ואז ליישר אותה, לא מסובך. באופן כללי התחתית יחסית כבדה אבל זה מצויין כי ברגע שהמסך על שולחן ממש נוח לשנות את הגובה שלו או להטות אותו בשביל ה-pivot. הרגל של המסך נעולה עם פין מתכת שצריך להוציא רק אחרי שהמסך כבר עומד על השולחן. טיפה קשה להוציא אותה. ואין פיקסלים שרופים בכלל! ;D איכות תמונה טוב אני לא בדיוק …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by adys,

הי קניתי מסך חדש DELL 2209WA חיברתי, השארתי חלון עובד על המסך. אחרי כרבע שעה מיזערתי את החלון - הופה! החלון צרוב על הרקע הכחול של שולחן העבודה. החזרתי לחנות, בדקנו בחנות, מיד ראו את הבעיה חוזרת, הזמינו לי מסך חדש. הגיע המסך החדש - שוב! אותה הבעיה - בכלל לא אצלי על המחשב אלא אצלם עדיין. החזירו לי כסף , הלכתי לחנות שניה . סיפרתי על הבעיה, אמרו בוא נחבר לך אותו לפני שתיקח - שוב! אותה הבעיה! לשחזור הבעיה - בוחרים רקע צבע כחול (SOLID COLOR) לשולחן העבודה. גוררים חלון כלשהוא למרכז המסך, נניח שיתפוס שישית מהמסך. מזיזים את העכבר מחוץ לשולחן העבודה. מחכים 10-15 דקות, ממזערים את החלון - וראים את המסך צרוב על הרקע. הצריבה עוברת אחרי 2-3 דקות. כעקרון זה פחות מורגש ומפריע למי שעובד עם…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי אני רוצה לקנות מסך כמו שמפורט בכותרת, כאשר השימוש המרכזי שלו יהיה להתחבר בHDMI ללפטופ כשאני נמצא בבית דברים חשובים: 1. אני קונה אותו מפנמה אז המחיר אמור להיות יותר זול מבארץ, האם כשאני מגיע אני משלם מכס או מעמ או שמותר לי לייבא מסך אחד מחול? 2. חשוב שתהיה למסך אחריות בינלאומית לשימוש בישראל 3. FULL HD 1920 4. בגלל שהמסך נקנה בחול כנראה שיהיו שם דברים שעוד לא הגיעו לארץ, אז אם אתם יודעים על משהו טוב כזה תמליצו תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by gal505,

אתם יכולים להיות על 1280x960 ב- 75HZ על כבל DVI ? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by CyberZero,

בס"ד אני צריך בבקשה המלצה למסך עד 750 שקל עם חריגה לשימוש גיימינג וסרטים לא חובה רמקולים מובנים... עדיפות שהגודל יהיה 21.5(full hd) ומעלה מנהלים מצטער שאנ לא עורך עם טופס פשוט אני משתשמש בטלאפון... ועדיפות לחנות ksp תודה מראש לעוזרים וערב טוב

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Shalom Levi,

דרישות מסך גימינג 27, 144HZ, מחשב קיים: כרטיס מסך 1070 ,מעבד r7 2600x , 16G RAM מעוניין במסך שמטרתו הראשונה היא משחקים, מטרתו השנייה היא עריכת וידאו. אני מתלבט בין המסך AOC Agon AG271QX 27” בעלות של 2000 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B01G5JYN0C/ref=ox_sc_saved_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 לבין המסך C27HG70 27 שעלותו 2700 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B06XSQ5QN8/ref=ox_sc_saved_title_7?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 את האמת אני דל תקציב, האם 700 שקל יעשו את ההבדל? ההבדל הגדול שמתי לב אליו שלסמסונג יש HDR האם יש לכם משהו אחר מומלץ בתקציבים הנ"ל?

18. כמה בדיקות שאני מתכוון לעשות: 1. פיקסלים שרופים או תקועים: להציג מסך שכולו לבן, אדום, ירוק, כחול ולחפש נקונות בצבע שונה. 2. זליגת אור: להציג מסך שחור ולנסות לראות X במסך. 3. מריחות: לשים שומר מסך שמזיז תמומה ולכוון אותו להזיז אותה במהירות. איזה עו בדיקות כדאי לעשות? האם יש תוכנה שעושה בדיקות כאלה? יש לי את nokia monitor test אבל למעט הבדיקות ל 1 ו 2 היא מיועדת לבדיקת מסכי CRT.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Aviad56,

היי, אני משחק דיי הרבה גיימינג וגם בלילה אני הרבה במחשב, ושמעתי שLED שמאחורי המסך בריא לעיניים, וזה גם נוח יותר בשביל לראות את המקלדת וגם יפה, בקיצר... מה הכי מומלץ מבחינת מחיר ואיכות? חשוב שיהיה יפה ואני צריך את זה לעמדת מחשב... תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by rroonnii,

הי. לא ניתן יותר להגדיר בהירות וכדו'.. כל לחיצה בכפתורי הצד של המסך-מופיע על שולחן עבודה 'מנעול' . איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Barni,

שלום לכולם מחפש מסך מחשב שישמש לצרכים של תיכנות ועבודה עם סימולטורים של מעבדים כלומר על המסך יהיו הרבה פרטים קטנים אז חשוב שלא יעייף יותר מדי את העיניים (הרבה קוד ונתונים שיופיעו עליו) בנוסף משתמש בו לצפייה בסרטים וסדרות מהמיטה שנמצאת קרוב לשולחן העבודה לאחר בדיקה עם מסך של חבר, 24" מתאים לי בול. התקציב - אלף ש"ח חשוב שיהיה חד ממש בטקסטים ושיהיה כיף לראות איתו סרט, ושיהיה אפשרות לתלייה. לא צריך רמקולים ממש אשמח לעזרה והמלצה כי יש כל כך הרבה מבחר ואני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by orleans,

נראה מבדח אבל זה יכול לקרות לכל אחד...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by shlooks,

היי, לא מזמן קיבלתי את ה Dell U2311H. בסה"כ אני מרוצה, חוץ מעניין אחד שקצת מפריע. החלק השמאלי של המסך מעט כהה וכחלחל, ואילו החלק הימני מעט ירקרק (גם כהה יחסית למרכז, אך פחות מהימני). מרכז המסך נורמלי. שמתי לב לזה כאשר התמונה המוצגת מורכבת בעיקר מלבן. צירפתי 2 דוגמאות, תמונה אחת של המסך עצמו מציג את גוגל, ובשנייה, חתכתי מהתמונה הראשונה חתיכות ממקומות שונים ושמתי אותם אחד ליד השני לשם השוואה. האם זה נורמלי במסך זה ? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2010 בשעה 16:41:37 אוקיי, מצאתי אזכור לתופעה בסקירה http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/dell_u2311h.htmThe panel uniformity of the U2311H was fairly poor unfortunately. The left hand side of the screen was a little darker than t…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. כותרת

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Vendome,

שלום לכולם עריכה: מחפש מסך איכותי, תקציב עד 1400 ש"ח לא יותר. מסך 19 אינץ' שיהיה פחות מ8MS. עדיפות לצבע שחור. חשבתי על ה931B, יש עוד הצעות? תודה ניב ** התקציב ירד , מחפש את המסך 19 אינץ' הכי טוב שניתן לקנות בתקציב. המסך צריך להיות חלק במשחקים, בלי מריחות וכ'ו. צריך המלצה ממש ממש דחוף.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים