מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום לכל חברי הפורום! היום התחדשתי במסך הנהדר הזה ורציתי לשתף אתכם בתמונות: http://img714.imageshack.us/g/p4082521.jpg אם למישהו יש טיפים כלשהם על המסך או כל מיני טריקים בתפריט שלו אני יותר מאשמח לשמוע
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מסך איכותי (תקציב עד 2500) למחשב שמשמש למשחקי מחשב "כבדים" - FPS, מרוצים וכו', וכן לגלישה באינטרנט ושימוש כללי. המסך ישמש את המחשב הבא שלי, כך אני יכול "לתפור" את כרטיסי המסך ע"פ דרישות המסך, אם יש צורך כזה. כניראה הכרטיס מסך יהיה במחשב הוא GTX 960/970... ישמח תגובות כי הקניה זה לשבוע הזה ממש זקוק לעזרה.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי הלכתי היום לשטוף את העיניים במסכי LCD שונים, אני מחפש לקנות בכמה שיותר זול אבל כבר התחלתי להכין את עצמי נפשית להוצאה של 2200-2300 שקל למשהו נורמלי, היום הלכתי לאיזה חנות שהיה שם את המסך שרשמתי בכותרת, את הסמסונג 930B ואת הבנקיו FP91GX נראה לי זה הדגם, עכשיו הHP לא החזקתי ממנו בכלל גם בגלל המחיר המצחיק שלו (1700 שקל ואני מארגן אותו ב1500 בערך) אבל להפתעתי הוא הציג את התמונה הכי יפה והכי נקיה משלושתם, גם אחרי כיוונים שונים ונסיונות עדיין הוא הראה עדיפות ברורה במיוחד על הסמסונג שאיכזב מאוד, עכשיו אני כבר בטוח ב99.9 אחוז שאני לוקח אותו, במחיר הזה זה נראה לי מציאה גדולה, אבל מה יש לכם לומר על המסך הזה? חוות דעת שלכם, אם יש משהו שצריך להיזהר ממנו. הוא 8MS בהירות 250 ניגודיו…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מסך רחב LCD, סמסונג T240.. לאחר הפעלה של פוטושופ CS3 אני מקבל הודעת שגיאה שפרופיל המסך פגום ועלי להפעיל את תוכנת הכיול של המסך (הודעת שגיאה מצורפת) לכן התקנתי את MagicTune בתקווה שזו תעזור לי לתקן את הבעיה.. ניסיתי להכנס למסך Color Calibration, אבל לא כל כך הבנתי מה אני אמור לעשות.. בכל מקרה הרצתי את חמשת השלבים קדימה וה Preview היה נראה לי בסדר גמור.. למרות זאת הודעת השגיאה בפוטושופ לא נעלמה.. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אני אמור לתפעל את MagicTune ואיך אני מעלים את הודעת השגיאה.. תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם האם כדאי להמתין לדגם החדש : http://www.eizo.com/products/lcd/s1932/index.asp או שקודמו ה- S1931SH עדיף (השימושים העיקריים הינם משחקים + עריכה גרפית בפוטושופ) האם ה - On/Off Response Time של 20MS בדגם החדש יגרע מביצועי המסך במשחקים (הדגם הישן הינו 16MS) שניהם אגב בעלי Midtone Response Time 8MS תקציב 2500~ ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, למישהו כאן יש מושג אם ומתי צריך להגיע המסך של דל u2515h לארץ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בדיוק הייתי בדרך לצאת מהבית לכיוון בית הספר שפתאום הטלפון שלי צלצל, זה היה שליח UPS שרצה להביא לי את החבילה. בכלל תכננתי לסוע עד לחנות ולבדוק שם את המסך אבל הם שלחו לי אותו, לא נורא... קיבלתי את המסך בהתרגשות (השליח לא הבין איך אני יכול להיות כזה מבסוט ממסך, בקושי הצלחתי לחתום לו ;D) הבאתי אותו לחדר, פתחתי את הקופסא המכילה: כבל VGA,כבל DVI,כבל USB, כבל חשמל עם חיבור אמריקאי (אין מתאם) בתמונות חיבור המסך למעמד נראה די תמוה ומסובך, משום שאין שום ברגים, והמסך די כבד. אבל המעמד יציב ביותר, וגם נראה מעולה, תפיסת המסך על המעמד פשוטה, כל מה שיש לעשות זה לדחוף את המסך עד שמושמע קליק. חיברתי את המסך, האיכות מדהימה, שלא לדבר על גודל שולחן העבודה שלי עכשיו. אין פיקסלים שרופים…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מומלץ פחות שיהיה איכותי יש לכם המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כיצד מחברים כ"כ הרבה מסכים בבת אחת למחשב שכאשר לכ.מסך יש 2 יציאות למסכים ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המסך הוא Mag BP919W . (קניתי כי הוא זול) ללא כיוון צבעים , יש המון צבע צהוב. כך למשל נראה פורום בתפוז , שרקע השורות בו אמור להיות לבן, איך מבטלים את הצהבת הזו? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי מסך 19 wd של אסוס ניראה מדליק לגמרי מישהו מכיר ויכול להמליץ? איך אסוס במסכים לפי המחיר הוא יקר האם שווה קנייה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך LCD. לאחר חיפושים ושיטוטים במשך כמה ימים בהודעות ישנות כאן והפניות לאתרים, נהפכתי "מומחה" ( :s05:), אך בכל זאת הייתי רוצה לשתף במחשבותיי ולקבל חוות דעת רגע לפני הקנייה. שימושים: טקסט (גלישה באינטרנט וכתיבה אינטרנסיבית ב WORD). בנוסף, איכות התמונה חשובה לי. תקציב: בטווח הסביר. עד 3000 ש"ח בערך. כרטיס מסך: GIGABYTE 7300GT אני חושב שהוא תומך עד 2560x1600 at 60 Hz. (http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2282&ProductName=GV-NX73T256P-RH) התלבטתי בנוגע לגודל המסך. הנה כמה נתונים: 19 אינץ' רגיל 29.0 * 38.6 = 1,119 סמ"ר - 1280X1024 20.1 אינץ' רגיל 30.5 * 40.6 = 1,240 סמ"ר - 1600X1200 (הכל מאוד קטן)…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת עם המסך הבא טוב בלראות סרטים ובכללי איך הוא ועם הוא שווה תמחיר 1200 הדגם: SAMSUNG 730B 8MS 1:600 300cd/m² הוא שווה תמחיר ובכללי?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מסך ''24 1920x1200. מחיר כ-1,000 ש"ח. צריך חיבור HDMI עדיף אפשרות לשנות גובה לצורך תכנות וגלישה באינטרנט. הייתי רוצה את Dell P2421 אבל הוא לא זמין במלאי בשום מקום. וגם דגמים דומים לא במלאי. כמעט ואין מסכים בגודל הזה וזה חבל כי מקבלים עוד 10% גובה ביחס ל-1080. האם מישהו מכיר מסך ברזולוציה הזו ובמחיר של כ-1,000 ש"ח עם המלצה מניסיון שהמסך טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, מה נשמע? קראתי כמה פוסטים פה, והייתי שמח להתייעץ בנוגע לקניית מסך 27 אינץ'. העדפה לIPS או בכללי למסך שמציג צבעים חדים ויפים, 1080P זה אחלה ותקציב עד 1200-1300 שקל. בעיקר לתכנות, פחות חשוב גיימינג וכו. אני רואה שיש כאן לא מעט המלצות לקנות באמאזון.. מעבר לעניין האחריות שאני מוכן לקחת סיכון, מה עוד צריך לקחת בחשבון? ממה שאני רואה הם מחשבים את המיסים המשוערים - שיוצאים פחות או יותר כ20% מעלות המוצר. האם זה הגיוני? כולל מכס, מע"מ וכו? ראיתי את שני אלו שנראים נחמדים: 1) LG 27MP58VQ-P https://www.amazon.com/LG-27MP58VQ-P-27-Inch-Monitor-Screen/dp/B01BV1PWJU/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1506541943&sr=1-1&keywords=lg+computer+monit…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מסכי LCD למחשב החדש שלי . תקציב : 1,550 ש"ח , לא שקל אחד יותר . מהחנויות : או נועה - www.noacomp.co.il , או זיגזג - www.zigzag2000.co.il , ולא משום חנות אחרת . לא רוצה מסכים של NU . הנה המסכים שאני מתלבט ביניהים : - LG L1750B 8MS 1,482 ש"ח - LG L1750T 8MS 1,380 ש"ח - LG L1750SQ 8MS 1,498 ש"ח - Samsung 740B 8MS 1,520 ש"ח - אחר עד 1,550 ש"ח אם אפשר תפרטו לי למה בחרתם במסך , ובמה הוא יותר טוב מהאחרים . ושימו לב למחירים , כי יכול להיות הבדל קטן בביצועים אבל הבדל גדול בכסף . תודה רבה עריכה : יש מכירים חדשים , אני חושב שזה משנה את כל התמונה - - LG L1750B 8MS 1,450 ש"ח - LG L1750T 8MS 1,350 ש"ח - LG L1750SQ 8MS 1,290 ש"ח - Samsun…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ניסיתי את מזלי במערכת פורומים אחרת אך לא זכיתי למענה... באתי להתייעץ פה. אשמח לייעוץ איזה מסך מחשב לרכוש. בחמש שנים האחרונות מסך המחשב היה של חברת LG מדגם L1954SM, גודל 19" יחס 3:4. המסך חציו עובד וחציו לא עובד (האם לפרט?). ישנה דרישה אחת עיקרית - רמקולים מובנים. הסיבה היא סדר על שולחן המחשב. אם יש מסך משמעותית איכותי יותר אפשר לשקול לוותר על הדרישה הזו. נכון להיום המסך מחובר לכרטיס מסך On board עם יציאת VGA בלבד - כך שיש צורך שהמסך יהיה בעל כניסת VGA. השימושים הם שימושים בסיסיים - תוכנות מובנות במערכת ההפעלה חלונות, אופיס, גלישה, דוא"ל ותוכנות IM הכוללת וידאו. השימוש ביישומי אופיס הוא רחב. קבצי Word גדולים, טבלאות אקסל הנפרסות ע"ג עמודות ושורות רבות, מסדי נת…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך ViewSonic VP171s והמסך התחיל לשחק לי פתאום כל כמה דקות הוא נהיה לבן ואני צריך לסגור את המסך ולהדליק אותו ואז זה מסתדר לכמה דקות מה הבעיה? ומה לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה למסך איכותי שיהיה טוב למשחקים וסרטים בHIGH DEFINITION מלא, ושאפשר יהיה לראות בו טוב גם ממרחק של 1-2 מטר בערך... אני כבר יותר מחצי שנה מחכה שהרוויזיה החדשה של ה2408WFP תגיע, ואני לא יכול לחכות יותר... אני יודע שזה הגיע לחנות אחת, אבל 3350 שקל זאת לא אופצייה בשבילי.. רצוי שהמסך יהיה לפחות 24 אינץ', אבל אם אפשר משהו איכותי במחיר טוב- אז אפילו יותר... וחשוב לי שיהיה לו HDMI אני לא ממש מבין במסכים, אז אני לא יודע כל מיני מונחים כמו GLOSS ואיך הם משפיעים על הצפייה... התקציב הוא בסביבות ה2500 שקל אגב, עם אופצייה לשים יותר אם יש משהו ממש טוב במחיר קצת יותר גבוה... תודה מראש! עריכה: אה, ויש העדפה למסכים רחבים, לא מרובעים...
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני בקרוב אשתגע , לא ראיתי אותם אבל מקריאה פה בפורום שניהם מאוד מומלצים . האם הדל שווה את ה 400 שקל יותר ? מה עדיף מבחינת שטח עבודה ? בבקשה תעזרו לי להחליט ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מסך 17' LCD של יונדאי, בן משהו כמו 4-5 שנים, מסך מצוין, לא נשרף בו פיקסל אחד.. נהנתי ממנו ממש. שלשום הכל עבד בסדר וכרגיל.. אני מכבה את המחשב... בא להדליק למחרת ורואה מסך שחור (המסך דלוק אבל שחור). כיביתי את המסך, הדלקתי שוב, ואז למשך חצי שניה אני רואה את הווינדוס וכל מה שצריך לראות והכל נראה טוב, אבל כל זה למשך חצי שניה ושוב הוא חוזר להיות שחור. איתחלתי.. אותו דבר..... ניתקתי את החיבור למחשב (נגיד וזה משהו בכרטיס מסך) ואז נשאר לי המסך רק מחובר לחמשל, ואז עשתי את אותו דבר, כיביתי אותו, הדלקתי, אני רואה לחצי שניה מסך תכלת כזה שרשום שאין חיבור למחשב, ושוב פעם חוזר להיות שחור.. מסקנה--> זה לא קשור למחשב מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? זה הגיע פשוט משוםמקום, לא קיבלתי שו…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מסך בקרוב ויש לי התלבטות בין שלושת המסכים הנ"ל. השאלה היא איזה מביניהם הכי טוב והאם ההשקעה של כ 500 ש"ח יותר ביקר מביניהם (VX922) משתלמת? נ.ב. שמתי לב שהקונטרסט ב LG טוב בהרבה משל שני המסכים האחרים (1:1600 לעומת 1:650 ו 1:700), עד כמה הנתון הזה משנה?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לציין שרואים את הרעידות רק במסגרות של חלונות וכו.. המסך בן שבועיים. . מישהו מכיר את הבעיה? מכיר פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני משחק דיי הרבה גיימינג וגם בלילה אני הרבה במחשב, ושמעתי שLED שמאחורי המסך בריא לעיניים, וזה גם נוח יותר בשביל לראות את המקלדת וגם יפה, בקיצר... מה הכי מומלץ מבחינת מחיר ואיכות? חשוב שיהיה יפה ואני צריך את זה לעמדת מחשב... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך 19", המסך לא ישמש למשחקים, אבל חשוב שיראו בו טוב וחד. נערך: אם התקציב נמוך מדיי, אפשר לעלות עד ל 2000
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-