מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
ראיתי מסך 19 wd של אסוס ניראה מדליק לגמרי מישהו מכיר ויכול להמליץ? איך אסוס במסכים לפי המחיר הוא יקר האם שווה קנייה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה בדיקות שאני מתכוון לעשות: 1. פיקסלים שרופים או תקועים: להציג מסך שכולו לבן, אדום, ירוק, כחול ולחפש נקונות בצבע שונה. 2. זליגת אור: להציג מסך שחור ולנסות לראות X במסך. 3. מריחות: לשים שומר מסך שמזיז תמומה ולכוון אותו להזיז אותה במהירות. איזה עו בדיקות כדאי לעשות? האם יש תוכנה שעושה בדיקות כאלה? יש לי את nokia monitor test אבל למעט הבדיקות ל 1 ו 2 היא מיועדת לבדיקת מסכי CRT.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב אני מתלבט בין שני המסכים שבכותרת. לא יודע אם עדיף ה LCD או ה LED, ולא יודע עד כמה להאמין לניגודיות של 2 מליון. מי מהם עדיף? בנוסף - האם יש מסך מומלץ אחד בגודל של 24" במחיר של עד 1500 ש"ח?? השימושים הם - בעיקר אינטרנט, קצת סרטים וקצת משחקים.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, בחמישי האחרון התחדשתי במסך מחשב dell u2414h. והיום גיליתי משהו שלא הבחנתי בהתחלה, בזווית צפיה רגילה מבחינים בזה אך אם אני מסתכל על המסך מלמעלה או למטה בזווית לא שגרתית נקרא לזה,לא מבחינים בזה. *עריכה: התמונה הפוכה אך הפיקסל נמצא בתחתית הממסך(לסובב את התמונה ימינה ב-90 מעלות) להלן תמונה [ATTACH=CONFIG]9785[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה חושב על קנייה של מסך כזה במקום הצמד מסכי 22 ו25 (U2515) שיש לי כרגע, כרגע עם CF של 280X+7570 ומחזיק נחמד על רזולוציה של ה2560-1440, בגדול המסך של ה25 מאוד נחמד ומספק אבל נראה לי שהחוויה על מסך 34-35 תהיה יותר מרשימה, מתלבט עדיין אם אני רוצה לקחת רזולוציה של 3440X1440 או 2560X1080, לא הצלחתי להבין מביקורות כמה ההבדל מורגש בניהם. הכרטיס מסך הבא כנראה יהיה 1070 או 1080 (לא נראה שAMD יציעו משהו יותר משתלם בקרוב) לכן ארצה מסך עם Gsync, הסתכלתי על הacer z35 שמקבל הרבה ביקורות חלוקות, חלק אומרים שהוא נוראי והחזירו וחלק אומרים שהוא סבבה. ראיתי גם את LG 34UC79G במחיר קצת יותר אטראקטיבי אבל הוא freesync וכנראה שהכרטיס הבא לא יהיה של AMD. מתלבט אול…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
אשתי מתרגמת במקצועה, עובדת כיום עם מסך אחד (דל 1703FP ) שכנראה בדרכו למות כי יש לתמונה גוון וורוד ולא ניתן לכוון אותה למרות מה שלא עשיתי. אני בשלב של קניית מסך אחר ושוקל לקחת מסך רחב כדי שהיא תוכל להציג שני מסמכים זה לצד זה על מסך אחד. שאלותי: 1. האם יש משהו שאני חייב לקחת בחשבון כדי שלא אעשה אוברקיל עם המפרט כי בסופו של דבר היא עובדת עם טקסט בעיקר (אני מניח שלא כדאי לחרוג מ-22 אינץ') 2. על מה בכל זאת צריך לשים לב כדי שהתמונה תהיה חדה ובהירה - סוג הפאנל? ניגודיות? בהירות? 3. מסך עם רמקולים מובנים - כן או לא (כלומר, האם יש מסכים טובים שיש להם רמקולים מובנים או שמסכים מקצועיים באים בלי רמקולים) 4. המלצות ספציפיות? תודה, זאב
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לשימוש בעיקר בעבודה עם הרבה חלונות במקביל או חלון אחד רחב עם המון פרטים. לסרטים יש לי מקרן FHD ולגיימינג אין לי ממש זמן. חייב להיות IPS כמובן. ראיתי משהו CURVED מבית LG אבל לא רואה לזה יתרון של ממש. היום אני משתמש בשניים או שלושה מסכי 24 אינטש 1920X1200 כך שכל רזולוציה מתחת ל-4K לרוחב היא פחות טובה ממה שיש לי היום. תקציב גמיש כרגע. חבר שלח לי לינק: השוואה למטה. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריכה מסך שישמש אותי בעיקר לעבודה עם גראפיקה, שיהיה בריא לקרוא ממנו אבל שיהיה גם טוב למשחקים. אני מעדיפה שהוא לא יהיה רחב כי אני רוצה לחבר 2 מסכים במקביל. ואם כבר רחב אז ראיתי שיש מסכים ביחס של 16X10 אז זה עדיף. מסך מרובע - 19 אינטש (או 20.1) מסך רחב 22 אינטש תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מסך מחשב שישמש לצרכים של תיכנות ועבודה עם סימולטורים של מעבדים כלומר על המסך יהיו הרבה פרטים קטנים אז חשוב שלא יעייף יותר מדי את העיניים (הרבה קוד ונתונים שיופיעו עליו) בנוסף משתמש בו לצפייה בסרטים וסדרות מהמיטה שנמצאת קרוב לשולחן העבודה לאחר בדיקה עם מסך של חבר, 24" מתאים לי בול. התקציב - אלף ש"ח חשוב שיהיה חד ממש בטקסטים ושיהיה כיף לראות איתו סרט, ושיהיה אפשרות לתלייה. לא צריך רמקולים ממש אשמח לעזרה והמלצה כי יש כל כך הרבה מבחר ואני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה שלי, איזה מסך מבין השניים עדיף? תתעלמו לרגע מהעובדה שלשניהם יש פאנל TN (אין לי מה לעשות בקשר לזה). אני יודע שיש יתרון ל LG ביחס הניגודיות, לעומת זאת לסמסונג יש איכות צבע טובה יותר (CCFL 97%) ועיצוב יפה יותר (לטעמי לפחות). איזה מהם הייתם בוחרים לעצמכם? קישור לדגם של סמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEPSFVXAA.asp קישור לדגם של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l1970hr_1_6.jhtml תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש את זה באופיס דיפו, נראה לי מחיר אחלה הנתונים שלו טובים אבל הרזולוציה אם אני זוכר היא 1440 על 900 משהו כזה איך זה, האם זה מספק ל HDTV כי בעתיד אני רוצה לחבר אותו ל PS3 אם לא מספיק יש איזה מסך יותר מומלץ (מסך רחב)
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1.אני מתלבט בין W2362TQ LG לסמסונג ?P2350 23 2.האם יש הבדל משמעותי בין זמן תגובה של 2 ל 5? 3.האם יש הבדל גדול בין ניגודות של 1:70000 ל1:50000? המחשב מיועד למשחקים ברזולוציות הכי גבוהות ולסרטי HD FULL תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לא מזמן קיבלתי את ה Dell U2311H. בסה"כ אני מרוצה, חוץ מעניין אחד שקצת מפריע. החלק השמאלי של המסך מעט כהה וכחלחל, ואילו החלק הימני מעט ירקרק (גם כהה יחסית למרכז, אך פחות מהימני). מרכז המסך נורמלי. שמתי לב לזה כאשר התמונה המוצגת מורכבת בעיקר מלבן. צירפתי 2 דוגמאות, תמונה אחת של המסך עצמו מציג את גוגל, ובשנייה, חתכתי מהתמונה הראשונה חתיכות ממקומות שונים ושמתי אותם אחד ליד השני לשם השוואה. האם זה נורמלי במסך זה ? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2010 בשעה 16:41:37 אוקיי, מצאתי אזכור לתופעה בסקירה http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/dell_u2311h.htmThe panel uniformity of the U2311H was fairly poor unfortunately. The left hand side of the screen was a little darker than t…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש מסכי מחשב שהם לא Uhd אשר תומכים ב hdr10?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
מחיפוש בפורום עלו לי שני מסכים לקניה: Dell 24 - P2414H Dell - U2414H האם ישנו הבדל בתצוגה בין שני המסכים? ללא התחשבות בusb וכד'
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אבקש את המלצתכם למסך לשימושי אינטרנט (בעיקר טקסטים) בעלות של עד 900 ש"ח שמתי לב לשני הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41&products_id=30896 או: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2643&products_id=28547 אודה לעזרה הדחופה בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, KSP מוכרים מסך chi mei cmv wide "22.1 ב 2350 שקל , נותנים לו אחריות של 3 שנים. אני יודע שהייצרן לא ממש מוכר, וכבר דיברתי עליו, ולא המליצו בגלל הייצרן. אבל העובדה שנותנים עליו 3 שנים לא משנה משהו ?? לא שווה לחשוב על העסקה פעם שנייה ? תודה MORIEL
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יום שישי לקחתי את המחשב החדש, ואת המסך המדובר מKSP. אחרי בדיקה של המסך שנתנו לי, היה מן נקודה (לא פיקסל מת), אז לקחתי מסך אחר שאותו לא בדקתי כי לא היה לי זמן. חזרתי הביתה, הכל טוב ויפה, מפעילים את הכל ואין פיקסלים מתים. יום למחרת אני שם לב שמצידי המסך, ובמיוחד בצד שמאל, המסך יותר כהה וצהבהב מהאמצע. אני לא מדבר ברמות מטורפות, אלא משהו ממש בקטנה, אבל זה די מטריף אותי. שמים לב לזה שכל המסך באותו הצבע, או בדפי אינטרנט. עכשיו אני לא יודע מה לעשות, מחליפים על זה מסך? בחיים לא היה לי LCD, וגם שראיתי מסכים כאלו אצל אנשים אחרים לא ממש חקרתי את המסך. אה כן... שמתי רמקולים מצידי המסך, ואז חבר אמר לי להזיז אותם כי זה המגנטיות של המסך. הזזתי אותם, ולא חל שיפור. יכול להיות שהדבר קורה כ…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם האם כדאי להמתין לדגם החדש : http://www.eizo.com/products/lcd/s1932/index.asp או שקודמו ה- S1931SH עדיף (השימושים העיקריים הינם משחקים + עריכה גרפית בפוטושופ) האם ה - On/Off Response Time של 20MS בדגם החדש יגרע מביצועי המסך במשחקים (הדגם הישן הינו 16MS) שניהם אגב בעלי Midtone Response Time 8MS תקציב 2500~ ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי שההבדלים העקריים בין 2243BW לבין 2253BW הם : ה 43 בעל ארגונומיה טובה יותר (ובמילים פשוטות, אפשר להזיז את המסך בצורות שונות) ל 53 יש זמן תגובה של 5 מילי שניות, לעומת 2. ה 53 עולה בכ 100 ש"ח יותר 1. האם יש הבדלים נוספים ? 2. בהנחה והארגונומיה לא מעניינת אותי, ואני יכול להשיג את 2 המסכים באותו מחיר, האם עדיף לקחת את ה 53 בשל הנתונים הטובים יותר ? (גם אם הם רק על הנייר, זה עדיף מכלום, לא ?), או שיש פרמטרים נוספים ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
הרי מדובר במסך פופלארי ומבוקש,למה שהם יפסיקו לייצר אותו? הנה ההסבר שלי לעניין,לא יודע אם זה נכון או לא נכון,אבל לא מצאתי משהו הגיוני יותר: לדל יש כמות מוגבלת של משאבי יצור (מפעלים עובדים וכו' וכו') , הם מעדיפים להוריד אותו מפס היצור וליצר במקומו סדרה חדשה (מבוססת TN) שתהיה זולה יותר ותמכור יותר "חתיכות" ובכך להגדיל את הרווח שלהם. למרות האהדה בפורום ובביקורות,מדובר במסך שעולה 40%~ יותר ממסך "22 מבוסס TN וכנראה שהם לא מצליחים למכור מספיק יחידות ממנו,לפחות ביחס למה שהם חושבים שהם ימכרו בסדרה החדשה (שתהיה מבוססת TN וזולה יותר).המפסידים העקריים מכל העניין הם אותם אנשים שלא אכפת להם להשקיע עוד 500-600 שקל ולקבל איכות תמונה טובה יותר. אפשר להגביל את המצב הזה למצב הבא :פג'ו מחליט…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי הלכתי היום לשטוף את העיניים במסכי LCD שונים, אני מחפש לקנות בכמה שיותר זול אבל כבר התחלתי להכין את עצמי נפשית להוצאה של 2200-2300 שקל למשהו נורמלי, היום הלכתי לאיזה חנות שהיה שם את המסך שרשמתי בכותרת, את הסמסונג 930B ואת הבנקיו FP91GX נראה לי זה הדגם, עכשיו הHP לא החזקתי ממנו בכלל גם בגלל המחיר המצחיק שלו (1700 שקל ואני מארגן אותו ב1500 בערך) אבל להפתעתי הוא הציג את התמונה הכי יפה והכי נקיה משלושתם, גם אחרי כיוונים שונים ונסיונות עדיין הוא הראה עדיפות ברורה במיוחד על הסמסונג שאיכזב מאוד, עכשיו אני כבר בטוח ב99.9 אחוז שאני לוקח אותו, במחיר הזה זה נראה לי מציאה גדולה, אבל מה יש לכם לומר על המסך הזה? חוות דעת שלכם, אם יש משהו שצריך להיזהר ממנו. הוא 8MS בהירות 250 ניגודיו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-