עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Shalom Levi,

דרישות מסך גימינג 27, 144HZ, מחשב קיים: כרטיס מסך 1070 ,מעבד r7 2600x , 16G RAM מעוניין במסך שמטרתו הראשונה היא משחקים, מטרתו השנייה היא עריכת וידאו. אני מתלבט בין המסך AOC Agon AG271QX 27” בעלות של 2000 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B01G5JYN0C/ref=ox_sc_saved_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 לבין המסך C27HG70 27 שעלותו 2700 שקל https://www.amazon.com/gp/product/B06XSQ5QN8/ref=ox_sc_saved_title_7?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 את האמת אני דל תקציב, האם 700 שקל יעשו את ההבדל? ההבדל הגדול שמתי לב אליו שלסמסונג יש HDR האם יש לכם משהו אחר מומלץ בתקציבים הנ"ל?

2. שלום, יש ברשותי מסך Dell 2007WFP ויש לו חיבורים של S-Video ו Composite מאחורה ולכן הוא משמש אותי גם עבור טלויזיה. לפני זה השתמשתי במסך טלוויזיה רגיל ולא הייתה בעיה לכבות את הטלויזיה בעזרת השלט. לפני שאני הולך לישון אני תמיד אוהב לראות טלויזיה קצת ואז זה ממש לא נוח לקום ולכבות את המסך עם ה Dell, כי אם אני מכבה את הממיר אז הפאנל נשאר דולק וכך גם הנורה של המסך (היא נשארת בצבע ירוק) ואני מעוניין שכשאני יכבה את הממיר המצב ייכנס למצב של Power Save, או שלפחות הפאנל יכבה את עצמו (למשל אני משתמש באות Composite ואם אני שם את המסך על מצב של אות S-Video הפאנל מכבה את עצמו אבל הכפתור הדלקה של המסך נשאר ירוק). האם ניתן לעשות זאת ? אם כן, יש למישהו רעיונות ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by avivb,

היי מחפש מסך בגודל 21-24. FHD וIPS. הוא יחובר ללפטופ lenovo flex 2, ככה שהחיבור הוא HDMI אבל יש לי כבל HDML-DVI אז גם זה אפשרי. שימושים: בעיקר תכנות וגלישה, קצת גיימניג. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by joel_p,

Hi guys, I need a monitor for the office. working 9-15 hours a day - 90% of the time staring at the monitor currently i'm using a 19" 932bf and the res is just not enough- plus it's too bright no matter how much i lower it's brightness I have much to gain from the 24" high res, because i work with lots of windows opened. but perhaps, an s-ips panel will be better health-wise? what do you say? Joel.

5. Started by semi-t,

היי לאחרונה רכשתי מסך לעמדה שלי בעבודה והמחשב מסרב לזהות אותו כרחב, כלומר נותן לי אפשרות לכוון את הרזולוציות רק כאלה של מסך "רגיל" כמו 1280x1024 וכד' במקום הרזולוציה הטבעית שלו שהיא 1440x900. ניסיתי להתקין דרייברים מהאתר של סמסונג, מהאתר של DELL (המחשב בעבודה), של אינטל, כלום לא עוזר. הוא מזהה אותו כרגיל, ולמרות שהתמונה נפרשת על כל המסך, היא לא נראית טבעית וזה מפריע לעיניים.. אני בכלל לא מבין את הקטע של מסכים רחבים ובכלל יחס של 16:10 כמו המסך הזה זה לא טבעי.. מה לעשות? אם לא אצליח לסדר את העניין אז אולי תוכלו להמליץ לי במקום על מסך "רגיל" 3:4 עם פאנל איכותי יותר מ-TN? כי זה גם די מציק לי לעיניים - אצלי בבית יש DELL 2007FP והאיכות מורגשת. אבל אני לא מחפש מסך בכזה מחיר לעבו…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by kdani,

מתלבט בין שני מסכים לחבר: זה הראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21218 וזה השני: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18636 שניהם IPS, אחד עם חיבור DVI, השני עם HDMI. אני אחבר את המסך כנראה לכרטיס הזה: http://www.tms.co.il/product/11048 המלצות / הערות יתקבלו בברכה. (מדובר במחשב לילדים ביסודי, אבל רוצים "איכות" וגם לראות סרטים) תודה, דני

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אורח המתלבט

מבקש את עזרתכם בהבהרה שלא מצאתי לה תשובות ברשת ובפורומים: אני מחפש מסך לעבודה של שעות רבות על מספר מסמכים במקביל. ללא עריכת וידאו או תמונות אבל כן עם מעט גיימינג (אולם של משחקים כבדים. המחשב עצמו תומך) יש לי כבר מסך איכותי אך לא גדול של Nec multisync 1990fxp "19 אותו אני מעוניין לחבר (בשירשור מסכים כך נדמה לי..) במקביל למסך חדש שאקנה ולכן נראה לי מיותר לקנות 24" (האומנם?!) בהתחשב בנתונים אלה, האם יש בעיה עם מסך בגודל 21.5" למשל כמו זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=929209? אני שואל כי אני רואה בחנויות הרשת כל מיני דגמים של 22-23 " (http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=930360) שאין עליהם ביקורות וגם אתם בפורומי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. כמה בדיקות שאני מתכוון לעשות: 1. פיקסלים שרופים או תקועים: להציג מסך שכולו לבן, אדום, ירוק, כחול ולחפש נקונות בצבע שונה. 2. זליגת אור: להציג מסך שחור ולנסות לראות X במסך. 3. מריחות: לשים שומר מסך שמזיז תמומה ולכוון אותו להזיז אותה במהירות. איזה עו בדיקות כדאי לעשות? האם יש תוכנה שעושה בדיקות כאלה? יש לי את nokia monitor test אבל למעט הבדיקות ל 1 ו 2 היא מיועדת לבדיקת מסכי CRT.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by baruchiro,

יש לי מסך LCD של סמסונג שמציג את מה שהוא אמור להציג מאוד כהה, כמעט לא רואים מה מוצג. (הגברתי בהירות כמובן) מידי פעם, בעיקר בהדלקה, יש לרגע הבזק קצרצר של תאורה ובקצה המסך התאורה מסתדרת למשך פחות משנייה. אחרי שפתחתי אותו ראיתי 2 סוגי חיבורים- חיבור רחב- ניתקתי אותו, ולא ראו כלום על המסך, אבל עדיין היה ההבהוב בהדלקה. מה שאומר שזה הכבל נתונים. 4 חיבורים קטנים, 2 חוטים כ"א- ניתקתי אותם ולא השתנה כלום. כנראה הוא נותנים מתח למסך עצמו. אז יש לי מה לעשות? אני לא מכיר מסכי LCD.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. שבועיים עם הלאפטופ וכבר מלא אבק. עם מה צריך לנקות שלא יהרס ואיפה משיגים את זה? אפשר להשתמש בזה גם למקלדת-מחשב עצמו או שעם משהו אחר? בנוסף מסך מחשב CRT ששנתיים בערך לא ניקינו, איך מורידים את כל הלכלוך שנדבק?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by vincecarter,

מה אתם חושבים? שווה ת'כסף? אני מתכוון מסך טוב או שבכסף הזה אפשר למצוא משהו טוב יותר חשוב לציין שאני מחפש משחק 19 אינץ' ורחב כלומר רזולוצייה מקס' : 1440*900 וזמן תגובה לא מעל 5 מילי נשיה ונגידיות 1:2000 תודה רבה מראש על התגובות

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכם, בהמשך לדיון שפתחתי בקשר למפרט מחשב לעריכת תלת מימד (לינק - http://hwzone.co.il/community/threads/554708-מבקש-מפרט-מחשב-לעריכת-תלת-מימד-תקציב-4-5K-כולל-ציוד-היקפי) אני מחפש עכשיו מסך שיתאים למחשב הנ"ל רזולוציה כנראה fhd גודל 21-24" תקציב 600-1000₪ ממה ששמתי לב יש הרבה המלצות על מסכים של dell. איזה הכי כדאי לי לקנות? אני מעוניין לחסוך כמה שאפשר.. זאת אומרת שאם יש הבדלים קטנים באיכות ברמה שלא שמים לב אליה אז זה ממש לא משנה לי. אני ממש לא מבין בתחום.. שאלה שיש לי לדוגמא - מה ההבדלים שיש בין סדרת ה U לסדרת ה P של Dell ? עוד שאלה, אני זקוק גם לטלויזיה שתהיה בחדר שבו המחשב. מה אתם אומרים על הרעיון של להשתמש בטלויזיה גם כמסך מחשב, זה מומלץ או שממש לא? תודה לע…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי, פירסמתי בפורום ציוד היקפי אבל אולי יותר מתאים כאן. אני צריך להקרין תמונה לשלושה מסכים חיצוניים האחד בVGA (זה מוניטור אלי) והשניים האחרים צריכים לקבל DVI. כרגע רק אחד עובד בכל פעם, ובזמן שהוא עובד השני מכובה. מה שעשיתי עד כה היה לקנות כרטיס שמתאים לשתי יציאות ובכל פעם להחליף את יציאת ה DVI במסך הרצוי. בנוסף הכרטיס עובד במוד עבודה של מסך עבודה מוארך. אני מחפש פתרון אחר, ובלינק קודם ראיתי כבל מפצל DVI כזה: http://www.amazon.co.uk/DVI-D-Dual-Link-Splitter-Cable/dp/B000X7TNK8 שאלה - עד כמה שימוש בכבל כזה יפגע בתמונה היוצאת למסכים? האם יש דרגות איכות למפצלים? אם כן מה הדרגה הטובה ביותר ומה הכי מומלץ? האם יש פתרון זול נוסף?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. קראתי רוב המאמרים שיכולים לעזור וזה לא ממש עזר לבחור דגם.אני רוצה לקנות מסך 19 אינטש השימוש העיקרי הוא אינטרנט וטקסטיים סרטים פחות ומשחקים כמעט שלא אבל אני לא רוצה לפסול את האפשרות,אני רוצה מסך איכותי כי אני רוצה רוצה מסך שילווה אותי למספר שנים !! תודה מראש!!!

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום חברה אחרי חיפוש מעמיק בפורום הגעתי למסקנה שהמסך האידאלי בישבילי הוא 2007WFP עכשיו לגבי אחריות (על פי פנדה מחשבים) על פקסלים שרופים עד יומיים ואחריות מהיבואן 3 שנים חוץ מזה אני לא יודע עוד כלום משהו חשוב לדעת לפני קנייה? אני קונה מחר בבוקר (יום רבעי לפני ערב חג) אאאה ותודה לכם על המידע שקראתי על המסך נ.ב איזה סידרת בדיקות עלי לעשות שהמסך מגיע לביתי פיקסלים מתים והאם יש צורך בכיול ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by redersh,

כיצד מחברים כ"כ הרבה מסכים בבת אחת למחשב שכאשר לכ.מסך יש 2 יציאות למסכים ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. סוף סוף נמצא התאום האבוד וכעת הם חיים באושר ואושר אצלי על השולחן ;D ועכשיו ברצינות, נהנתי כל כך מה VP930 שלי שהזמנתי עוד אחד,(אני עובד עם גרפיקה תלת מימדית ב PS ו 3DS על שני מסכים) הפעם הוא הגיע מפולנטר תוך יום, טפו טפו טפו בלי פיקסלים מתים גם המחיר נהיה פצצה, אולי אני יקנה עוד אחד.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Barni,

שלום לכולם מחפש מסך מחשב שישמש לצרכים של תיכנות ועבודה עם סימולטורים של מעבדים כלומר על המסך יהיו הרבה פרטים קטנים אז חשוב שלא יעייף יותר מדי את העיניים (הרבה קוד ונתונים שיופיעו עליו) בנוסף משתמש בו לצפייה בסרטים וסדרות מהמיטה שנמצאת קרוב לשולחן העבודה לאחר בדיקה עם מסך של חבר, 24" מתאים לי בול. התקציב - אלף ש"ח חשוב שיהיה חד ממש בטקסטים ושיהיה כיף לראות איתו סרט, ושיהיה אפשרות לתלייה. לא צריך רמקולים ממש אשמח לעזרה והמלצה כי יש כל כך הרבה מבחר ואני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל... תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום הנכבדים :> אני מחפש המלצות למסך איכותי בגודל של לפחות 22' שמיועד למשחקים (בעיקר FPS מהסוג הכבד ביותר) וסרטים (720P ישירות מהדיסק הכשיח) חושבים שאפשר למצוא חייה כזאות במחיר ריאלי ? שזה אומר לא יותר מ 3000ש"ח אבל רק אם זה באמתתת שווה כל גרוש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by la1470,

שלום לכולם האם כדאי להמתין לדגם החדש : http://www.eizo.com/products/lcd/s1932/index.asp או שקודמו ה- S1931SH עדיף (השימושים העיקריים הינם משחקים + עריכה גרפית בפוטושופ) האם ה - On/Off Response Time של 20MS בדגם החדש יגרע מביצועי המסך במשחקים (הדגם הישן הינו 16MS) שניהם אגב בעלי Midtone Response Time 8MS תקציב 2500~ ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ruff stuff,

ראיתי מסך 19 wd של אסוס ניראה מדליק לגמרי מישהו מכיר ויכול להמליץ? איך אסוס במסכים לפי המחיר הוא יקר האם שווה קנייה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. השאלה בכותרת. חוץ מזה, לאיזה מהם יש פאנל טוב, לאיזה טווח מחיר אני צריך לצפות, איזה מהם תומך גם במיפוי פיקסלים (יענו, אם אני מציג עליו תמונה שהיא יותר קטנה מהרזולוציה הטבעית שלו, הוא יידע לשים אותה במרכז ולהשחיר את מה שמסביב), האם יש כבר כאלה שמוארים בלדים או פשוט מבוססים על OLED... הרבה שאלות כי הרבה זמן לא התעניינתי במסכי LCD וכמובן, אני רוצה גודל נקודה קצת גדול יותר מזה שיש ב-20" 1600X1200 שיש לי כרגע, גודל הנקודה יהיה גדול יותר בגדלים שבהם הרזולוציה הזאת זמינה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by shlooks,

היי, לא מזמן קיבלתי את ה Dell U2311H. בסה"כ אני מרוצה, חוץ מעניין אחד שקצת מפריע. החלק השמאלי של המסך מעט כהה וכחלחל, ואילו החלק הימני מעט ירקרק (גם כהה יחסית למרכז, אך פחות מהימני). מרכז המסך נורמלי. שמתי לב לזה כאשר התמונה המוצגת מורכבת בעיקר מלבן. צירפתי 2 דוגמאות, תמונה אחת של המסך עצמו מציג את גוגל, ובשנייה, חתכתי מהתמונה הראשונה חתיכות ממקומות שונים ושמתי אותם אחד ליד השני לשם השוואה. האם זה נורמלי במסך זה ? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2010 בשעה 16:41:37 אוקיי, מצאתי אזכור לתופעה בסקירה http://www.tftcentral.co.uk/reviews/content/dell_u2311h.htmThe panel uniformity of the U2311H was fairly poor unfortunately. The left hand side of the screen was a little darker than t…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by AviramH,

היום קיבלתי מהגרלה את המסך שציינתי בכותרת, אני לא בטוח אם כדאי לי למכור אותו ביד 2 או להשתמש בו כמסך שלי. כרגע אני משתמש במסך BenQ T221W שהוא דיי גרוע אומנם.. אבל אם אני אמכור את המסך החדש שקיבלתי אוכל לקנות מסך יותר טוב ממנו לא? (מהמסך שקיבלתי)

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by YARONGT,

שלום אני רוצה לדעת אם המסך הזה מתאים לגיימינג או לא Samsung SynsMaster P2350 תגובות בבקשה? תענו בבקשה..

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.