עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אני פרסמתי את ההודעה במקור בפורום של מפרטי מחשב, בכל מקרה הייתי שמח לשמוע את דעתכם, אני עומד לקנות מסך LCD בין 19 ל22 אינץ באילת, אני התלבטתי בין מספר דגמים אני ראיתי את הדגמים של LG וסמסונג הבאים: LG L196WTQ Samsung SyncMaster 226BW וכאן המליצו לי על המסך של VIEWSONIC VP930 אני קרוב לקנות את המסך של LG, השימוש העיקרי שלי יהיה צפייה בסרטים ואולי גם טלוויזיה (אם אפשר לחבר ישירות זה מצויין אם לא בעזרת כרטיס טלוויזיה), וכמובן משחקים (יותר עם כוונה לעתיד). תודה ואשמח לתשובה מהירה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by TheGame,

שלום לכם כרגע יש לי את המסך הזה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410956 עכשיו אני רוצה להחליף למסך רחב .. כדי שיהיה לי למשחקים ולסרטים זה משהוא טוב שמעתי ... עדיף מסך רחב על רגיל במשחקים וסרטים אז מה אתם אומרים חשבתי ללכת על זה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=520858# זה נכון ? שמסך רחב עדיף על מסך רגיל גם בסרטים וגם למשחקים ? מה אתם אומרים כדי לי ? אני מוכר את זה שיש לי ב1200 ש"ח ואז אני לא צריך להוסיף הרבה ... כולה 100-200 ש"ח ויכול להיות אני יביא את זה מהעבודה של אבא שלי בהנחה ... אז מה אתם אומרים ? תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  3. כלומר, מסך מלא ולא רחב האם זאת גירסה revA05 או גירסה revA04 ? תודה !

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  4. Started by somsomlo,

זה מסך שכדאי לקנות ב 1000 ש"ח.. זה במבצע איפהשהו.. אם לא זה, אשמח לדגם ספציפי במחיר הזה.. תודה.

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by bubugu,

אני כנראה אקנה את המסך הזה בשבוע הבא מה אתם חושבים עליו? השימוש העיקרי יהיה לסרטים, אולי אולי קצת משחקים ולכל מיני תוכנות תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by sgendelm,

בוקר טוב מסתבר שגם התחום הזה כבר מזמן עבר את תחום הבחירה הברורה והקלה. אני מחפש מסך מחשב בעל התכונות הבאות: 1. כניסת HDMI 2. FULL HD 3. 23-24" 4. פאנל IPS כרטיס המסך הינו

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך 24" שתומך ב3D וב120HZ כמובן ראיתי שיש את 2 המסכים האלה: http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS23A950DS/XS ואת זה http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS23A700DS/XK?subsubtype=series-7-and-9-3d-led אני מתלבט ביניהם איזה כדאי לקחת הראשון עולה 200 שקל יותר מאשר השני... מה אתם ממליצים לקחת לי? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by baruch28,

חבר ביקש ממני לחפש בשבילו מסך קריסטלי (מסך שהתמונה מבריקה ולא מט) מישהו מכיר? אפשר לקבל כיוון איפה/מה לחפש?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, כמו שהבנתם מהכותרת אני רוצה לעשות שינוי במיקום של המחשב לצורך מסויים. בשביל שהמחשב ישב בצורה נוחה צריך להזיז את המסך אבל הכבל שמגיע עם ה dell u2311h קצר בשביל הפתרון הזה. השאלה מהו האורך המקסימלי לכבל שאני יקנה שלא יפגע לי באיכות האות,ובאיכות התמונה שמגיעה למסך. תודה לעוזרים אביחי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן אני מעוניין לקנות מסך בתקציב הנל בעיקר למטרות גיימינג וסרטים (שימוש ביתי לחדר) הקניה רלוונטית לקייאספי או באג או חנות אחרת באילת קראתי קצת בפורום והבנתי שההמלצה הולכת על דל. הלכתי לסניף של קייאספי ובמקרה היה אותו לתצוגה... האיכות היא מדהימה ואני מבין מאיפה בא כל השיבוחים אבל ששמתי וידאו עם תזוזה מהירה שמתי לב למריחה במסך. יש לציין שהמסך היה בvga היותר ישן. המוכרים המליצו לי שלצרכי גיימינג הדל לא מתאים וכדאי לי לקחת את הlg ips235t עם ה5 ms מה דעתכם? המריחה היא בגלל הvga או בגלל המסך? מה עדיף? מי שמתעסק בגיימינג ויש לו את הדל אשמח אם יענה תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום רב חברים יקרים! אני סטודנט למדעי המחשב בעל מחשב נייד בגודל מסך סטנדרטי של 15 אינץ' כאשר אני מעוניין לחבר לו מסך חיצוני בDVI/HDMI לטובת שטח עבודה גדול יותר במסגרת החיפושים שמתי עין על 2 מסכים מעולים מבית DELL 1.u2713h - ההתלבטות לגביו נובעת מאחר ואני נמצא במרחק צפייה של 60 ס"מ ואני חושש שמא שזה יהיה גדול מדי ולא פרקטי 2.u2410 - רב מכר קלאסי לרגע לא מתעלם מעצם העבודה שקיים פער משמעותי מבחינת תמחור המסכים מתקשה להחליט וזקוק לעזרתכם האדיבה... בנוסף אני מעוניין להרכיב את המסך הנרכש על קיר גבס כיצד והאם ניתן לעשות זאת? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. האם מישהו יודע על איזשהי קנייה קבוצתית של הדגם הזה? :s05: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=04&l=en&s=bsd&sku=320-9567&redirect=1

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. היי, לאחרונה נדפק לי המסך Samsung 203B שהיה מסך מעולה לפי דעתי (אמנם לא גדול כמו המסכים שיש היום אבל איכותו הייתה טובה) כיום הוא לא מצליח להידלק, ולתקן אותו יעלה יותר ממסך חדש. בנוסף אני כבר יומיים תקוע בלי מחשב ואין לי מסך חלופי עד שאקנה מסך חדש וזה מאוד מקשה עליי, מכיוון שיש לי דברים שאני צריך לעשות במחשב ובנוסף המחשב הוא האמצעים להפגת שיעמום היחידים שיש לי בבית. המסך הזה (Samsung 203B) לא ריצד, וכשהלכתי לבדוק מסך של Dell פופולארי ראיתי שהוא מרצד כאשר הבהירות נמוכה. אני מעוניין לקנות מסך ואני כבר מיואש, אתמול חיפשתי קרוב ל10 שעות באינטרנט ואני פשוט לא מצליח למצוא!!! מכיוון שאף מסך שיש היום בחנויות לא עונה לי על הדרישות. הדרישות שלי הם : * מסך שלא מרצד כאשר מנמיכים את הב…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. יש לי מסך 2412M של דל. הוא אחלה. הבעיה העיקרית היא שברגע שמסובבים אותו למצב אנכי הוא מגיע לתקרה. אני מחפש מסך שיתאים בצורה אופטימלית לצפיה בדפי אינטרנט ושלא ירד באיכות התמונה מהמסך הנוכחי שלי. כרגע הרוחב של המסך שלי במצב מאונך הוא מעולה עבורי. הבעיה היא האורך.הייתי מקצץ 1/5 מהאורך הנוכחי שלו במצב מאונך. האם יש מסך שמספק את היחס הזה? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. אני מחפש להחליף את הLG E2360 שלי במסך 23" אחר כי אני עובד הרבה מול המסך בקריאת טקסט ואני מוצא שהמסך הזה מאמץ מאוד את העיניים והן נהיות אדומות במהירות, יש למישהו המלצה למסך בגודל 23"-24" במחיר זול יחסית שאני אוכל לשבת מולו כמה שעות כל יום בלי בעיה? אני צופה גם בסדרות וסרטים מדי פעם אז אל תמליצו על מסך E-ink או משהו כזה

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לרכישת מסך. המחשב הוא מחשב קיים ולא חדש: i5 3550 Radeon 6750 גודל - לא הכי אכפת לי אבל נראה לי 23-24 אינץ' זה סבבה תקציב - 900 שקל עם חריגה של 200 מקסימום. שימוש - הרבה תכנות וגיימינג בינוני. אני הרבה שעות מול המחשב אז חשוב שהמסך יהיה ממש איכותי ואני לא אתעייף יותר מידי מצפייה ממושכת. חשבתי בכיוון של U2312HM של DELL שמעתי עליו ביקורות ממש טובות. http://ksp.co.il/?uin=13765 תודה לעוזרים ויום טוב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by saarxee,

שלום, ארצה שתמליצו לי על מסך (עדיף לזול ביותר), שיתמוך ברזולוציית FHD ויהיה טוב לגיימינג מודרני כיום. אני האמת קצת נמנע מה-U2312HM משום שהבנתי שהוא עושה בעיות לעיתים ויש לו בעיות בכיול. תודה.

• 9 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by IDan2013,

שלום! בקרוב אני קונה מחשב חדש ואיתו אני צריך גם מסך חדש. השימושים שלי זה יהיה בעיקר גיימינג, אינטרנט ועבודה משרדית. דוגרי התקציב שלי הוא גג 1000 שקל ושמתי עין על Dell u2312hm. דוד שלי עובד עם איזה ספק שיכול להשיג לי מסך של Samsung, Mag, Lg. אשמח אם תביאו לי המלצה אולי למסך של אחת מהחברות הנ"ל בתקציב של עד 1300 בגג שיעקוף את הביצועים של מסך הדל שציינתי בהתחלה, אם קיים דבר כזה. הגודל, כמה שיותר גדול יהיה יותר מבורך אבל שוב לא להתפשר על איכות בשביל הגודל, אבל המינימום זה 23 אינצ'. הכרטיס מסך יהיה GTX760 ואולי 770. סתם שאלה: יש למישהו מושג מתי יתחילו המבצעים של black friday בישראל? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by LRa,

שלום, אני מחפש מסך מחשב, גודל 24-25 אינץ בעיצוב מעניין למשרד. חשבתי על ה-Samsung S24B750V. איך המסך? האם יש לכם המלצה למסך אחר? תקציב 1000-1500. תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by rony77,

כיום אני עם ה2209wa של דל. רוצה לשדרג גודל ורזולוציה. לשימוש במשחקים ובפוקר און ליין. מתלבט בין: 1. LG IPS 27EA33V 2. DELL U2412M LED ההבדל הכספי לא מעניין אותי. אני משחק פוקר און ליין וחשוב לי שיהיה לי מקום לפתוח מספר רב של שולחנות ככה שאני צריך שטח עבודה במסך, מצד אחד אני מפחד שהמעבר מ22 ל24 יהיה זניח מצד שני ל24 יש רזולוציה יותר גבוהה משל ה27 אז אולי זה מצמצם את ההבדלים בינו לבין ה27. אני עם כרטיס מסך gtx 570 אם זה גם משנה משהו ואינני מתכוון להחליף אותו בקרוב.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, כידוע, כיום יש מסכים רבים שמציעים יכולות מגע. רציתי לדעת, האם כולם ללא יוצא מן הכלל מצריכים חיבור USB על מנת לממש פונקציונליות זו או שיש כאלו שמעבירים את המידע דרך HDMI (כך שהכבל היחיד בין המחשב למסך הוא כבל HDMI בודד)? ספציפית, מה תהיה התשובה אם נגביל עצמנו למסכים קטנים במיוחד (7-11 אינץ')? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ItayJ,

שלום, אני בעל אולפן הקלטות ביתי, באולפן שלי אני משתמש למעשה בדואליות, כרגע עם שני מסכי 19" 3*4 אבל אני מתכוון להתחדש בשני מסכים חדשים, רחבים וגדולים יותר (21.5") לענייננו: אני ממש שונא לראות את הרגליים של המסכים שלי. אפילו נמאס לי מזה. אני רוצה לראות שני מסכים צמודים - זה לזה, וצמודים לשולחן. בלי סטנד. אני רוצה לגעת עם סמן העכבר בשולחן. אני רוצה לפחד לשפוך קפה על השולחן שלא ילכלך לי את ה"התחל". אני מניח שהבנתם את המסר. לתלות את המסכים על הקיר? לצערי לא רלוונטי. השולחן שלי רחוק מהקיר משהו כמו 30 ס"מ (דרישה אקוסטית, מה לעשות..) אני גם יודע שיש מסכים מתכווננים של DELL בעיקר, אבל הם לרוב יקרים ותופסים הרבה מקום על השולחן. ( מכירים משהו שלא עונה לקריטריונים האלה? אשמח לדעת.) ב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by abo9,

איך המסך? הרמקולים שלו טובים או שחייבים לקנות אחרים? ואיך הפאנל שלו כי שמעתי שהTN לא טוב? איך הוא יחסית לDELL U2312HM?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by alexsajno,

שלום לכם, תעזרו לי בבקשה (אנשים שמבינים) לבחור בין 3 מסכי מחשב http://ksp.co.il/?uin=18797 http://ksp.co.il/?uin=18602 http://ksp.co.il/?uin=19094 אני רוצה מסך מחשב שחייה שיהיה LG וLEG וכמובן עם הטכנולוגיה IPS החדשה יותר. אני מתלבט בין שני דברים (גודל) לא רוצה שיהיה גדול מדי כי זה יושב בשולחן עבודה ואני יחסית קרוב לכן אני אשמח לשמוע מאנשים שיש להם מסך גדול מה הם חושבים? ויש לי בכרטיס מסך חיבור HDMI (שכבר תפוס לטלויזיה) ורק חיבור DVI פנוי. השאלה אם אני שם מחבר באמצעות מתאים HDMI לDVI במחשב ואז מחבר לHDMI זה אותה איכות כמו DVI ל DVI. כי אם כן אז יש מסכים בלי חיבור HDMI (רק DVI) ב200-300 ש''ח זולים יותר. אם האיכות HDMI טובה יותר עם מתאים אז לא אכפת לי כי למסך אין רמקולים ב…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המסך שלי. כרגע אני על סמסונג T260HD זבל כימי מצטער על המילים אבל איכות תמונה אני חושב מהגרועות שיש, עשיתי טעות גדולה שקניתי אותו לפני מספר שנים. אני רוצה מסך איכותי, עם צבעים נורמליים, שיתאים לי למשחקים ושיהיה גם נוח בעבודה רגילה . מבחינת תקציב אני לא רוצה לעבור את ה-3000 שקל. תדוה לכולם. אם פיספסתי איזשהו פרט אשמח להוסיף במידת הצורך.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.