עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כותרת. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום. התלבטות בין המסכים : LG 1900R ל SAMSUNG 206BW ול.. SAMSUNG 971P . המטרה: משחקים + עבודה שוטפת + סרטים. שאלה לגבי HD ורזולוציה - איך יודעים אם המסך יודע להציג FULL HD? תודה. מה בוחרים? האם 1900R\J ניבדלים רק בעיצוב של הרגל?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי לכולם אני מעצבת גרפית והמסך שלי גוסס ברגעים אלה ממש.. אני זקוקה למסך חדש אבל התקציב שלי מוגבל. מה האופציות שלי בסביבות ה-2000 ש"ח? (מעדיפה גם מסך רחב) יש לי פי.סי בן פחות משנה עם כרטיס מסך Nvidia Gforce 7300LE. המון תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by sayaar,

שלום, מנסה לרכוש מסך מסוג BL2411PT של BenQ. האם הוא נמכר בארץ? אם לא, היכן כדאי להזמין?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Cavalier,

מחפש מסך לגיימינג בתקציב של 500-700 ש"ח גודל עד 24' המומלץ ביותר יחובר למחשב עם I5 9600K וכרטיס RTX 2070 OC אז כמובן דגש על קצב רענון וצפיפות פיקסלים וכו'

6. Started by Taco,

אהלן חברים, הנ"ל אצלי יומיים וחצי, ואני מרגיש כאילו הוא בהיר בצורה בלתי רגילה שממש מפריעה לעבודה נורמלית. עברתי כבר על כל מאפייני התוכנה והחומרה של המסך ושיניתי ושיחקתי עם הכל. אני מרגיש כאילו הצבעים הבהירים בוהקים ובולעים אחד את השני, ולכן הוא מעייף את העיניים (בתדר 72MHZ...) המחשב הוא די חדש, כרטיס מסך Geforce6100 OB, חלונות XP. יש לציין שחיברתי את המסך למחשב ישם יותר, והוא נראה שם טבעי ומאוזן בצורה ממש חדה וברורה. ולפני שקניתי את הנוכחי היה לי MAG CRT שהציג יפה במחשב שלי ומאוזן. האם עוד מישהו נתקל בתופעה?, למה זה קורה? האם לטרטר עצמי ולגשת לחנות?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. וגם לשימושים רגילים אני לא כל כך מבין גדול בHDMI אבל יש לי את החיבור הזה בכרטיס המסך ואם כבר הייתי רוצה לנצל את המחבר הזה כי לפי מה שקראתי המחבר הזה הוא עדיף על DVI הכרטיס המסך שלי הוא SPARKLE GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCI-E+HDMI אם זה קשור אז המפרט הוא לוח אם גיגה בייט X48DSL זיכרון 4גיגה בייט של חברת OCZ במהירות 800 מגה הרץ מעבד Q9300 תודה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. חוץ מבמחיר ?... ואיך אפשר להבטיח פאנל נורמאלי ע םה 226 ? לא מסוגל לחשוב שאקנה אחד כזה ואתקע עם משהו של צ'י מיי ....מנסיון ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני יודע על VP930 ב2150 שח אבל יש לי שתי בעיות איתו: 1. אחריות רק ב 7 פיקסלים שרופים נראית לי גבוהה מדי 2. שמעתי שמסכי VS סובלים מאפקט "צריבת תמונה" האם זה נכון? האם יש מסכים אחרים בטווח הזה? אם לא, מהו מסך TN עם זווית צפיה רחבה ואיכות צבעים טובה? אני לא משחק בכלל והסרטים שאני רואה הם בסגנון אינגמר ברגמן 8) כך שזמן תגובה חשוב לי הרבה פחות מזווית צפייה ואיכות צבעים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מישהו יודע כמה אפשר לדרוש על מסך AOC 2236SWA? הוא FULLHD - 1920X1080@60HZ יש לו רמקולים מובנים אבל יש לו רק חיבור D-SUB והוא יחסית חדש, אם אני לא טועה יש עליו עדיין אחריות יש לו גם חיבור USB... שתהרגו אותי אני לא מבין מה קשור... וחוצמזה אני לא יודע מה טוב בו, למרות שהוא עובד ואין לו פיקסלים שרופים או משהו כזה אבל זה נראה שהיחס ניגודיות שלו ממש על הפנים או שסתם חרא של מסך...., למרות שאם מסתכלים נניח משחק וממוקדים בגרפיקה שמסביב אפשר אולי לא לשים לב לזה שזה חרא של איכות בגלל המסך, אבל ככה ביום יום גם בסרטים וגם בשימוש רגיל פשוט קשה שלא לשים לב שזה חרא של מסך וגם יש לו קטעים בהירים בנקודות מסויימות ששמים לב לזה... קניתי אותו חדש ב800 שח... לפני משהו כמו שנה וחצי אולי שנתיים,…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני שוקל לקנות מסך 22" (כנראה 2253) יש לי שני מחשבים שאני אחבר אליו, אחד חדש שיעבוד ברזולוצייה הטבעית של המסך (1680X1050 או משהו דומה..) - יחובר ב DVI המחשב השני ישן ולא תומך ברזולוצייה של מסכים רחבים, אז אני אעבוד איתו ב 1280X1024 - יחובר ב VGA רציתי לדעת האם: א. יש מצב לעבוד במוד 4:3 במסך רחב (כלומר כמו ב LCD של טלויזיה, יהיו פסים שחורים משני הצדדים) ב. האם המתיחה של הרזולוציה של הכרטיס (1280X1024) לרזולוצייה של המסך תהייה סבירה, ותאפשר לעבוד עם המחשב (לקרוא טקסט/תמונות/קליפים וכו') בצורה סבירה. אם מישהו שיש לו מסך 22" יכול לנסות אני אודה לו מאוד! תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zaroor,

למסך LCD עם כניסות DVI וגם VGA האם ביציאה מהמחשב שיש VGA יש טעם להרכיב מתאם מ VGA ל- DVI שכך יתחבר למסך בכניסת הDVI האם זה יתרום משהו לאיכות התמונה או שזה יהיה רק מחבר פיזי לחיבור הכבל , ואז אפשר לחבר רק את כבל ה VGA אם זה לא נותן שיפור מה דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by skyd,

אני רוצה לצייר קצת עם פוטושופ והייתי שמח לשים בצד אחד תמונה ובצד השני את שטח הציור. אני לא חושב שאני הולך בהכרח לעשות הדפסות צבע מהתוצרים - זה יותר בגדר תחביב. הבנתי ש-"ה"-טכנולוגיה היום היא IPS לסוגיה אז זה קצת מבלבל.. מצד אחד אולי שני "19, אבל לא כל כך מצאתי פאנלים שהם לא TN.. מצד שני אפשרות ה-maximize על כל מסך בנפרד קוסמת לי אבל נשמעת מסובכת על מסך אחד של "22. מצד שלישי שמעתי לפני רגע שאולי ב-Windows7 מתייחסים לסוגייה ואפשר לעשות maximize על חצי מסך.. למישהו יש נסיון או התרשמות בנושא שיוכלו לעזור לי להחליט?? הבנתי ש-ה-מסך החם בזמן האחרון הוא Dell 2209WA - האם יש גרסת 4:3 שלו במקום wide? (לא מצאתי)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by שי345,

רכשתי את המסך הנ"ל אני צריך לקבל אותו ביום ראשון מנעה מחשבים, REV04 S-IPS. מי שמעוניין הם יקבלו מלאי גדול והם מתחייבים שזה S-IPS!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by סופוקליס,

היי, מסך מחשב: http://www.samsung.com/ae/consumer/computers-peripherals/monitors/lcd-monitor/LS20AQWJFV/XSG-spec כרטיס מסך: GeForce GTX 460 כרטיס טלוויזיה: Win Fast TV210 במסך יש רק יציאת DVI (שמחוברת למחשב) בלי HDMI. היום קיבלתי yes max total ואני לא בטוח אם אני אחבר בעזרת מפצל DVI ומתאם לHDMI בין הממיר למסך, אם המסך שלי מספיק טוב כדי להציג HD בצורה טובה או שכדאי לקנות מסך חדש. תודה.

16. שלום לכם, לפני כחצי שנה רוב מסכי הHD היו 1920X1200, ועכשיו יש שינוי. יש לכך סיבה מסוימת? תודה.

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  17. שלום רב, לאחר חיפוש מתיש בפורופ מצאתי שכדאי לי לבחור אחד מהמסכים האלה: LG 2486L DELL 2209WA DELL U2311H LG E2360T מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר ולאינטרנט וקריאה. מעוניין להשקיע במסך פעם אחת לכמה השנים הבאות. תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by daniel9876,

אני מעוניין לקנות מסך ''32 למחשב, אבל לפני זה יש כמה דברים שאני צריך לדעת.. 1. כרגע יש לי מסך ''22 עם רזולוציה של 1680X1050, והרזולוציה של המסך ''32 שאני מעוניין לקנות היא 1366X768. כאשר נכנסתי ללוח הבקרה של NVIDIA והורדתי את הרזולוציה של המסך הנוכחי שלי מ-1680X1050 ל-1366X768 ראו מאוד מטושטש ועליי לדעת אם יראו מטושטש כל כך במסך החדש, או שיראו חד, בדיוק כפי שרואים ברזולוציה המקסימלית של המסך הנוכחי.. 2. במידה ואני אפעיל משחקים במסך ''32 עם רזולוציית משחק של 1680X1050- שזו הרזולוציה של המסך הנוכחי שלי, האם המשחקים ירוצו בדיוק באותה מהירות שהם רצים על המסך ''22 שלי, או שלמרות זאת הם ירוצו בצורה איטית יותר? 3. הדגם של המסך שאני מעוניין לקנות, הוא SAMSUNG LCD MONITOR 32'…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. שלום לכם, אני רוצה לקנות 2 מסכי 22" ולא ממש מבין בזה. עברתי קצת על ההמלצות שלכם ל02/2009, ובהצלבת מחירים נראה לי שהEWX נחמד מאוד ועולה 900שח+-.... כאשר התקציב שלי הוא כ1000שח למסך.(אפשר גם 1200שח אם זה אכן משמעותי) מה השאלה שלי בעצם? אני צריך מסך 1 שעיקר עבודתו היא עם גרפיקה כגון פוטושופ וכו... והמסך ה2 בעצם מיועד למשחקים בעיקר. אשמח אם תכוונו אהבל שכמוני, איזה מסך במסגרת התקציב כדאי לי לקחת לכול צורך? תודה מראש, אהבל.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Bogy,

אחרי התיעצות בפורום קניתי את הPhilips 200W6CS ב1500 שח'. מסך 20' רחב שממה שהבנתי בעל פאנל VA. בקופסא היה את המסך, כבל חשמל, כבל DVI, כבל VGA, דיסק עם הMANUAL. ההתקנה פשוטה, המסך מגיע עם הרגלית מחוברת, רק לכוון ולשים על השולחן. הרזולוציה היא 1680*1050 שאני צריך קצת להתרגל אליה אחרי כמה שנים ב1024*768, הכל קטן כזה X: יש גם רמקולים מובנים שאני לא מוצא להם שימוש |: וחיבור USB אחד. המסך עצמו כסוף ונראה טוב. המסך מראה הכל טוב וברור, לא שמתי לב לשום מריחות למרות זמן התגובה שהוא 16ms, פיקסלים מתים אין לי בינתיים, והחיסרון היחידי שמצאתי הוא שכשהמסך לגמרי שחור, יש כזה כמו ענן לבן (די קטן, לא הכי שמים לב) בפינה העליונה השמאלית. סה"כ אני מרוצה והייתי ממליץ לחברים. תודה על העזרה בבחי…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by IDan2013,

שלום! בקרוב אני קונה מחשב חדש ואיתו אני צריך גם מסך חדש. השימושים שלי זה יהיה בעיקר גיימינג, אינטרנט ועבודה משרדית. דוגרי התקציב שלי הוא גג 1000 שקל ושמתי עין על Dell u2312hm. דוד שלי עובד עם איזה ספק שיכול להשיג לי מסך של Samsung, Mag, Lg. אשמח אם תביאו לי המלצה אולי למסך של אחת מהחברות הנ"ל בתקציב של עד 1300 בגג שיעקוף את הביצועים של מסך הדל שציינתי בהתחלה, אם קיים דבר כזה. הגודל, כמה שיותר גדול יהיה יותר מבורך אבל שוב לא להתפשר על איכות בשביל הגודל, אבל המינימום זה 23 אינצ'. הכרטיס מסך יהיה GTX760 ואולי 770. סתם שאלה: יש למישהו מושג מתי יתחילו המבצעים של black friday בישראל? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מחפש כבר קרוב לשבוע ברחבי האינטרנט וגם כאן באתר, והגעתי למסכים הבאים: Samsung syncmaster 226BW LG 222WTQ Dell UltraSharp 2407WFP Samsung 245BW כעיקרון מעניין אותי הביצועיםהתקציב זה כבר הדבר האחרון לחשוב עליו, אני רוצה מסך ממש איכותי,שיחזיק לתקופה רצינת, מה בינהם כדאי ? כעיקרון רציתי מסך לסרטים ומשחקים אבל אני לא יכול להגיד שאני לא גולש באינטרנט הרבה מאד זמן. הבנתי את כל הבדלי הפאנלים וכו אבל זה באמת הבדל עצום בין ה 22 אינטש וה 24 שציינתי? או שכמעט ולא מורגש ? מודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אנשים! ;D שאלה כזו סתמית, אבל אני חייב לשאול אתכם מה הקטע פה בדיוק. אני מתחיל לראות סימנים כאלה כמו של טיפות [בצבע אוף-וויט] שמכסות את המסך. אני מנסה לגרד אותן עם הציפורן, והם סימנים שקצת קשה להוריד אותם בעדינות. לא יודע מאיפה זה מגיע, אבל זה מגיע ??? כל מה שנשאר מהנסיונות שלי להוריד ת'סימנים= אלו סימני מריחה אחרים, כך שהמצב נהיה יותר גרוע. אז..-מהי הדרך הכי טובה לנקות ת'מסך מבלי לפגוע בו? איך אתם מנקים את שלכם? תרסיס יש לי אבל אני לא סגור עם איזה סוג של מטלית כדאי להשתמש. מה נחשב טוב שלא יעשה לי שריטות על המסך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם. היום הגיע אליי הדל 2407 שכלכך חשקתי בו, אך לאכזבתי הרבה, גילתי פיקסל שרוף בחלק העליון של המסך... החנות נותנת אחריות אבל השאלה היא האם להחליף את המסך.... האמת שהפיקסלון הזה לא ממש נראה לעיון, ולא מפריע.. שאלתי היא האם כדאי להחליף...?? והם הפיקסל השרוף הזה יכול לגרום לשרפתם של פיקסלים נוספים.??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by anDee,

תקציב באזור ה1500-600, מצאתי את שני אלה: Samsung S27D390HS Samsung S27C650D מה יותר טוב? אחד מהם עם פאנל PLS - מישהו מכיר? אגב אני יושב 50-60 ס"מ מהמסך כרגע.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.