עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Joe Blow,

שלום לכולם אני צריך המלצה למסך חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ויישומי office. לעיתים רחוקות אני משתמש בתוכנות עריכת תמונות כדי להכין תמונות של המשפחה להדפסה ולעיתים אף יותר רחוקות משחק קצת במחשב במשחקי fps וקצת C&C. אני לא נוהג לצפות בסרטים על המחשב. ראיתי שאתם נוהגים להמליץ על ה VP930. הבעיה שלי איתו שהוא ממש מכוער ואני מעדיף לקנות משהו יותר אסתטי. אני מניח שאני לא צריך מסך wide לשימושים שלי, תקנו אותי אם אני טועה. תודה על העזרה.

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  2. במסגרת מפרט שהרכיבו לי בפורום מפרטים הכניסו את המסך שמצויין בכותרת. הבוקר, בדקתי קצת בזאפ וגיליתי שהמסך עושה בעיות בעת צפייה בסרטים למרות שהורא מעולה למשחקים. כיוון שמטרת המחשב היא לא רק משחקים אלא גם עריכה של קבצים וקצת סרטים חשבתי לבוא לבדוק מה יש לכם לומר בנושא(המחשב עדיין לא הוזמן). יש לכם? אם זה נכון על זה מסך אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  3. Started by mor873,

שלום קיבלתי מסך LM2230W DAEWOO 22 - טוב ברור לי שזה לא מסך בין הטובים ל 22 אבל שמקבלים זה מה יש , בסה"כ מסך יפה ורואים מצויין. השאלות? 1.האם ממולץ\צריך לשים על הרזולוציה הגבוהה ביותר ? 1050*1680 2.איזה קצב רעינון מומלץ? 3.האם זה נורמלי שאתרי אינטרנט נצפים באותו גודול כמו ב 19 רק שהשטח הלבן בצדדים רק גודל ? 4.האם רזולוציה גבוהה עשויה לגרום להאטת קצב המשחק ? (כרטיס 9600XT 256 תודה על התשובות !

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by ben060,

האם אני יכול להשיג משהו טוב במחיר הזה

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  5. Started by Bogy,

אחרי התיעצות בפורום קניתי את הPhilips 200W6CS ב1500 שח'. מסך 20' רחב שממה שהבנתי בעל פאנל VA. בקופסא היה את המסך, כבל חשמל, כבל DVI, כבל VGA, דיסק עם הMANUAL. ההתקנה פשוטה, המסך מגיע עם הרגלית מחוברת, רק לכוון ולשים על השולחן. הרזולוציה היא 1680*1050 שאני צריך קצת להתרגל אליה אחרי כמה שנים ב1024*768, הכל קטן כזה X: יש גם רמקולים מובנים שאני לא מוצא להם שימוש |: וחיבור USB אחד. המסך עצמו כסוף ונראה טוב. המסך מראה הכל טוב וברור, לא שמתי לב לשום מריחות למרות זמן התגובה שהוא 16ms, פיקסלים מתים אין לי בינתיים, והחיסרון היחידי שמצאתי הוא שכשהמסך לגמרי שחור, יש כזה כמו ענן לבן (די קטן, לא הכי שמים לב) בפינה העליונה השמאלית. סה"כ אני מרוצה והייתי ממליץ לחברים. תודה על העזרה בבחי…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. טוב אני עכשיו מחפש מסך אחרי שנהרס לי המסך של הCRT בעיקרון אני מעוניין במסך טוב 19" 2MS אני חושב אם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדלים ובמה זה עוזר במיוחד הMS מסך רגיל ולא רחב 3X4 המסך מיועד בעיקרון להכל סרטים משחקים אינטרנט בקשר לזווית צפיה שהיא תיהיה טובה ושלא תיפגע כשמסתכלים מזווית אחרת חיבור DVI הרמקולים ממש לא נחוצים אבל אם המסך יבוא עם אז יבוא עם הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ATI X800GTO אם יש עוד משו שאתם רוצים לדעת אז רק תגידו P: תודה לעוזרים ושנה טובה ומתוקה לכולם

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  7. מה דעתכם על הופעת יותר מידי פיקסלים שרופים ב-2007WFP בזמן האחרון, שמתגלים כשבועיים(לערך) אחרי השימוש הראשוני? לא נראה כאילו יש איזושהי "בעייתיות" במסכים הללו שיוצרו לאחרונה?

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  8. Started by izhark,

אני מחפש מסך לשימוש כללי-בעיקר גלישה, עריכת מסמכים,משחקים קלים (בלי FP גבוה ), אולי גם מעט סרטים התקציב גמיש, +1000-2000 שח, מה שיתן תמורה טובה לכסף (לא בהכרח מה שהכי איכותי) מבדיקה בפורום מצאתי את המסכים האלה: vp930 מחיר 1550 971P מחיר 1750 200FP/2007wfp מחיר 2150-2300 Samsung 932B מחיר 1400-1200 Samsung 931B מחיר 1300 ראיתי דגמים שונים חלק זולים יותר, מישהו יכול להסביק מה ההבדל? מה הכי מומלץ? האם יש מסכים נוספים סבירים באזור 1200 שח ? האם יש מסכים אחרים גדולים יותר (20, או אפילו 22) שיכולים להיכנס לתקציב ולהיות סבירים? גם TN זה בסדר תודה

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  9. המדיניות בפנדה היא להחליף תוך 48 שעות אם מתגלה פיקסל שרוף. היות ואני גר באזור זה מאוד נוח. האם ידוע למישהו על חנות אחרת באזור שיש לה את המוצר במלאי, היא זולה יותר ויש לה בערך אותה מדיניות לפיקסלים שרופים. תודה. עדכון: קניתי את המסך מפנדה ואין פיקסלים שרופים, מקווה שלא יופיעו מאוחר יותר. האם יש עוד משהו מיוחד ששווה לבדוק?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  10. Started by ashkenazone,

שלום לכל החברים והחברות, יש לי שאלות. יש לי חבר שקנה עכשיו מחשב וחסר לו מסך, אני מנסה לשכנע אותו לקנות CRT יד שניה אך זה לא הולך. הוא רוצה רק LCD והתקציב שלו דל, נאמר לצורך העניין 800 שקל. אף שהוא מחפש משהו הרבה יותר בכיוון של 600. המחשב הוא מחשב עם כרטיס מסך מובנה ולא ממש ישחקו בו משחקים, בעיקר עבודה משרדית אולי קצת צפייה בסרטים. אז התכנון הוא ללכת על מכרז [הוא לא מרגיש בטוח גם עם יד שניה ] אז הסתכלתי קצת בזאפ, הכי זריז ואעלה איזשהי רשימה של דברים שמופיעים שם ואם תוכלו לעזור לציין את המובחרים אני אשמח מאוד ובטוח שגם עוד כמה מחברי הפורום. אני מודע לעובדה שהמסכים האלה הם בעלי פאנל TN והם לא ממש מוצלחים. אם אפשר אז גם שימו לב שיש מסכים שאין מצב שהמחיר שלהם במכרז יצא …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by godis,

היום הלכתי לKSP בשביל לראות מסכים.. באתי בכוונה לקנות את ה chimi 221d 22 שעולה 1340 במזומן. אבל אז ראיתי שם מסך של סמסונג בגודל 22 אינטש גם והוא נראה מסך ממש טוב.. הדגם שלו הוא : samsung 226bw 22 והמחיר 1790 במזומן. יש עוד מסך שחשבתי לקנות אולי.. samsung 971p 19 והמחיר שלו הוא 1740. איזה מסך הכי מומלץ מהמסכים פה? והאם כדאי לקנות את אלה? או משהו אחר בכלל? ועוד דבר זה לא ממש טוב לקנות מחברה לא מוכרת כמו chimi.. נכון?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לפני חודש בערך קניתי VP930 שהגיע מושלם, ללא פיקסלים מתים.. (בדקתי עם deadpixelbeddy) עכשיו פתאום מצאתי, באמצע המסך, פיקסל שחור (שבולט על כל צבע חוץ משחור - בדקתי שוב עם התוכנה). אני רק יכול לשער שזה נגרם לפני כמה ימים, מהתנתקות של הכבל חשמל שהיה רופף בטעות, בזמן שסבבתי את המסך... האם יש איך לתקן את זה????

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by TaLTooL17,

שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש LCD "22 ואני צריך המלצות למסכים, המסך מיועד למשחקים בעיקר(לא לסרטים) ואינטרנט.

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by roark,

שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 אינץ בתקציב של עד 1700 ש"ח. אחרי קריאה מעמיקה ומהנה בפורום ולאחר קריאת הסקירות בנעוץ החלטתי ללכת ולקנות את ה- ViewSonic VP930b . להפתעתי לא הצלחתי למצוא שום חנות באזור ירושלים ( שם הורי גרים) ובאזור רחובות ( שם אני גר) שנשאר לה המסך במלאי . בחנות פי.סי סנטר שבראשון אמרו שנותרה להם יחידה אחת, אך הם סירבו בתוקף שאני אבדוק את המסך בחנות והוסיפו ואמרו שאם המסך יהיה תקול תתכן בעיה בהחלפתו מכיון שאומניטק( היבואן) לא יביאו אותו לארץ בזמן הקרוב. בשיחה שלי עם אומניטק אישרו את העניין וטענו כי לא ייובאו מסכים כאלה בחודש- חודשיים הקרובים. החלטתי לשנות כיוון ולבדוק את מסך Samsung SyncMaster 971P אצל חבר שלי ( וואו כמה שהוא יפה, המסך לא החבר )ולצערי היו ל…

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  15. הצלחתי להעביר אות תמונה מהוידיאו למסך. אך להעביר קול לא ממש הצלחתי... מה עליי לעשות כדי שאני יוכל להעביר גם קול דרך הוידיאו למסך?

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  16. כותרת השימושים שלי הם הרבה דפי אינטרנט, איסיקיו ושטויות כאלה, משחקים , סרטים. רחב או רגיל ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by alonkl,

רובכם כשמבקשים מסך 20 אינצ' איכותי ממליצים על הDellים השונים. המסך הזה הוא 20 אינצ' בעל פאנל S-IPS, הוא יותר זול בגלל שפיליפס פיתחה את הפאנל הזה? האם יהיה הבדל, ולו הכי זעיר, בינוי ובין 2007FP למשל? אפילו שזה יתבטא בכניסות וכאלו, ובכל זאת, למה הדל יותר מומלץ?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  18. Started by ilil,

המסך שגרף ביקורות מצויינות באתר, וגמרתי כבר אומר לרכוש אותו... אינו מומלץ על-ידי היבואן, בטענה שמסכים רבים חזרו עקב תקלות במעמד (רגל) המסך. אני מודה שהעיצוב של הרגל הוא לא שיגרתי, אולם הופתעתי מהמידע שנמסר מהיבואן. על מה תתמליצו כתחליף? יש עוד 19" מבוסס על פנל PVA מבית Samsung שתוכלו להמליץ עליו? חבל שמסך כל כך איכותי נופל בגלל אביזר ארגונומי... נ.ב. האם ייתכן שהיבואן "מבלף" לקראת החלפת סדרת מסכים? ilil

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by net4500,

אוקיי אז ככה מכוון שהמסך הקודם שליSyncMaster 710V של סמסונג נהרס לאחר שנתיים של שימוש כרגע אני דיי בהיתלבטות איזה מסך לרכוש. לא יודע אם התקלה נפוצה רק בדגם הזה הופיעה הודעה מטרידה: נאלצתי להישתמש במסך הישן שלי אשמח לקבל חוות דעת על דגם כלשהו שתליצו לי בעל: 17 בתקציב 1000-1200 למשחקים... אני משער לעצמי שבמחיר כזה ניתן אפילו להשיג 19 אם יש אשמח אם תמצילו לי..

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  20. קודם כל שבת שלום לכולם [= אני אקנה מחשב בתחילת השבוע הקרוב. בתוך המפרט נכלל מסך LCD 19" של LG מדגם 1919S. הוא אמור להיות 5MS ו 1:2000. האם המסך הזה מומלץ בתקציב של עד 1300 שקל? תודה לעונים! עריכה: מצטער, לא שמתי לב לתת פורום.. בבקשה לא להתעצבן.. פשוט לנעול/להעביר. תודה!

• 9 תגובות
    • 854 צפיות
  21. Started by yuvalkosh,

אני חושב לקנות את ה-Dell 2407 WFP לצורך עבודה, סרטים ומשחקים (בסדר חשיבות הזה) ורציתי לוודא שרוחב השולחן שלי (73 ס"מ) לא קצר מדי עבור המסך הזה (24 אינץ'). בקיצור, האם המסך לא גדול מדי בשביל שולחן כזה קטן. ועוד משהו, איפה אתם ממליצים לי לקנות אותו ועל מה להקפיד טרם הקניה? תודה !!!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by esharone,

היי יש לי את המסך הנ"ל ואני לא יכול לעבור למצב רחב, זה מפריע לי כשאני רואה סרטים בגלל השוליים השחורים, יש אפשרות כזאת בתפריט אבל אני לא יכול לבחור בה, זה קשור אולי לעובדה שהמסך מחובר בחיבור dvi?

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by zaroor,

למסך LCD עם כניסות DVI וגם VGA האם ביציאה מהמחשב שיש VGA יש טעם להרכיב מתאם מ VGA ל- DVI שכך יתחבר למסך בכניסת הDVI האם זה יתרום משהו לאיכות התמונה או שזה יהיה רק מחבר פיזי לחיבור הכבל , ואז אפשר לחבר רק את כבל ה VGA אם זה לא נותן שיפור מה דעתכם ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by manticore,

נגיד והחלטתי איזה מסך אני רוצה ואיפה אני קונה אותו, על איזה דברים אני צריך לשים דגש כשאני קונה אותו ומשלם? עד כמה זה חשוב להגיע לחנות ולקחת את המסך בעצמי, מה עושים אם החנות לא מוכנה לפתוח את המסך אצלה? איזה בדיקות צריך לעשות למסך אחרי שמקבלים אותו ואיך עושים אותן?

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  25. Started by OFIRLEVY66,

כותרת

• 9 תגובות
    • 927 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.