מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז יש פה התבלטות רצינית... הHANNS-G שהוא 28 אינץ בעל פאנל TN עולה 2500 בערך ועם תוספת של 450 שקל למכשיר LCD TV BOX כזה שנותן את כל החיבורים הדרושים כדי לחבר ממיר YES שזה מה שאני רוצה כדי לראות טלויזיה ויש את האפשרות השניה שהיא DELL בגודל 24" עם כל החיבורים הדרושים מהקופסא..... אני מתלבט אם שווה לאבד 4 אינץ אבל להרוויח איכות תצוגה ואם זה יספק אותי למשחקים שזה התפקיד העיקרי וגם טלויזיה כמובן.... תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD טוב 19 אינץ' לפחות, שיתאים לשימוש ביתי,משחקי מחשב גרפיקה תלת מימדית ודו מימדית,גרפיקה בפוטושופ,והרבה מאוד טקסט. חשוב לי מאוד שיהיה למסך הרבה צבעים(כלומר לפחות 8-BIT לכל ערוץ 16.1 מיליון צבעים),יחס ניגודיות טוב,שיהיה חד ושהטקסט יהיה מובן, של חברה מוכרה ואיכותית מסך שישאר להרבה זמן, וגם שאלה: אם אני קונה פאנל מסך עם פאנל S-PVA או A-MVA - זה ערובה לכך שיהיה לי 16.1 מיליון צבעים אמיתיים?כאילו 100% יהיה לי 16.1 מיליון צבעים? אז בבקשה תציעו הצעות וגם תענו לי על השאלה... תודה!
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכם, תעזרו לי בבקשה (אנשים שמבינים) לבחור בין 3 מסכי מחשב http://ksp.co.il/?uin=18797 http://ksp.co.il/?uin=18602 http://ksp.co.il/?uin=19094 אני רוצה מסך מחשב שחייה שיהיה LG וLEG וכמובן עם הטכנולוגיה IPS החדשה יותר. אני מתלבט בין שני דברים (גודל) לא רוצה שיהיה גדול מדי כי זה יושב בשולחן עבודה ואני יחסית קרוב לכן אני אשמח לשמוע מאנשים שיש להם מסך גדול מה הם חושבים? ויש לי בכרטיס מסך חיבור HDMI (שכבר תפוס לטלויזיה) ורק חיבור DVI פנוי. השאלה אם אני שם מחבר באמצעות מתאים HDMI לDVI במחשב ואז מחבר לHDMI זה אותה איכות כמו DVI ל DVI. כי אם כן אז יש מסכים בלי חיבור HDMI (רק DVI) ב200-300 ש''ח זולים יותר. אם האיכות HDMI טובה יותר עם מתאים אז לא אכפת לי כי למסך אין רמקולים ב…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי כמה ביקורות מדאיגות בקשר לבעיות הghosting של הWFP, ובהתחשב שבארץ הוא רק S-IPS זה יוצר חששות. ההבדל הכספי לא הכי קריטי, אם יש מסך עדיף בתקציב של 2400 אז מהו? השימוש העיקרי של המשחק הזה זה משחקים, סרטים וחיבור של ה360 כלומר עוד משחקים. כמו כן עם עדיפות שתיהיה למסך כניסה של RCA/SVIDEO כמו שיש ב2007WFP.
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מסך גיימינג עקב קניית כרטיס מסך חדש שקניתי האם כדאי לי מסך שתומך ב 144Hz -1440p או 60Hz -1080P? שאלה נוספת האם כרטיס המסך הזה יוכל לתמוך ברזולוציה 2560x1440 עם ביצועים טובים? או שהוא יתן לי ביצועים יותר טובים אם רזולוציה 1920x1080 ? איזה מסך יתאים לכרטיס הזה? GeForce RTX 2070 GV
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן. כ.מ 6600GT. הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1600*1200. אני יושב במרחק של חצי מטר עד 70 CM מקסימום מהמסך שיש לי כרגע, CRT של AOC. אני צריך שתמליצו לי על מסך שנע בין 1000-1700 שקל שאני יצליח לראות בצורה החדה ביותר, טקסטים, סרטים, ופה ושם לשחק וורמס בלי מריחות . תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך 2412M של דל. הוא אחלה. הבעיה העיקרית היא שברגע שמסובבים אותו למצב אנכי הוא מגיע לתקרה. אני מחפש מסך שיתאים בצורה אופטימלית לצפיה בדפי אינטרנט ושלא ירד באיכות התמונה מהמסך הנוכחי שלי. כרגע הרוחב של המסך שלי במצב מאונך הוא מעולה עבורי. הבעיה היא האורך.הייתי מקצץ 1/5 מהאורך הנוכחי שלו במצב מאונך. האם יש מסך שמספק את היחס הזה? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בראשותי מסך LG FLATRON L1760TR לאחרונה קורה דבר מוזר, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה , כשאני "מעיר" את המחשב המסך נדלק ואז מהבהב לכמה שניות בצורה מוזרה , זה קרה פעמיים בזמן אחרון לא באופן רצוף ואני חושש שתוחלת החיים שלו עומדת להיגמר. יש לציין שעד עכשיו המסך עבד מצוין וגם עכשיו בלי הבעיה הזאת המסך עובד טוב רואים חד וכו'. נ.ב ניתקתי את הכבלים וחיברתי שוב ראיתי שהם מחוברים היטב ואין כל בעיה בהם
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה להרים מערך של 3 מסכים אבל לא לקנות עוד 2 מסכים כמו זה שכבר יש לי כי הוא יקר במקום זה חשבתי על לעשות משהוא כזה הבעיה היא שהמסך שאתם רואים באמצע הוא 30 " ולא 27 " אתם מכירים מסכים שיתאימו ל 27" כמו שרואים בתמונה הנ"ל? ואם אני אקח מסך שהוא טיפלה יותר גדול איך זה ישפיע במשחקים? האם התמונות ימרחו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 אינץ בתקציב של עד 1700 ש"ח. אחרי קריאה מעמיקה ומהנה בפורום ולאחר קריאת הסקירות בנעוץ החלטתי ללכת ולקנות את ה- ViewSonic VP930b . להפתעתי לא הצלחתי למצוא שום חנות באזור ירושלים ( שם הורי גרים) ובאזור רחובות ( שם אני גר) שנשאר לה המסך במלאי . בחנות פי.סי סנטר שבראשון אמרו שנותרה להם יחידה אחת, אך הם סירבו בתוקף שאני אבדוק את המסך בחנות והוסיפו ואמרו שאם המסך יהיה תקול תתכן בעיה בהחלפתו מכיון שאומניטק( היבואן) לא יביאו אותו לארץ בזמן הקרוב. בשיחה שלי עם אומניטק אישרו את העניין וטענו כי לא ייובאו מסכים כאלה בחודש- חודשיים הקרובים. החלטתי לשנות כיוון ולבדוק את מסך Samsung SyncMaster 971P אצל חבר שלי ( וואו כמה שהוא יפה, המסך לא החבר )ולצערי היו ל…
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הי, אני צריך המלצה למסכים שמתאימים לתכנות (במקום עבודה, לא בבית). אני מתלבט בין מסכי 19" (samsung b931), לבין מסכים עם רזולוציה גבוהה יותר. על פניו, נראה לי שמסך 22" מהפשוטים ביותר יעשה את העבודה, ואת אלו בהחלט ניתן להשיג במחירים שפויים. האם יש מסכי 20" זולים יותר שיתנו יותר תמורה לכסף? תודה. נ"ב עושה רושם שגודל הנקודה ב-20" (1680x1050) כמעט זהה לזה שבמסך 17" (1024x1280) סטנדרטי, http://en.wikipedia.org/wiki/Dot_pitch
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היוזמה החדשה של ארגון VESA מגדירה שלוש רמות שונות של תמיכה ב-HDR, שיסייעו לצרכנים להבין מה הם מקבלים בתמורה לכספם לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
זה המסך הכי מתקדם של סמסונג LCD19 אינטצ' נכון? -Samsung 960BF
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר לנקות מסך LCD עם מטליות לחות (כאלו לתינוקות) או שהם יפגעו במסך...
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לרכוש מסך 24" שתומך ב3D וב120HZ כמובן ראיתי שיש את 2 המסכים האלה: http://www.samsung.com/sg/consumer/pc-peripherals-printer/monitor/led-monitor/LS23A950DS/XS ואת זה http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS23A700DS/XK?subsubtype=series-7-and-9-3d-led אני מתלבט ביניהם איזה כדאי לקחת הראשון עולה 200 שקל יותר מאשר השני... מה אתם ממליצים לקחת לי? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הוא לעומת מסכי IPS של DELL
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD ב800 שקל. השימושים שלו יהיה לאינטרנט. אולי קצת סרטים... אני לא צריך מסך ממש ממש טוב... אלה משהו "מינימלי" או "נחמד". אני גר בצפון אז אם אפשר להביא לי המלצות מחנויות שיש להם סניף פה קרוב. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך? יכול להגיד איך הוא? איך הAD-PLS לעומת הIPS מבחינת איכות תמונה,צבעים? יש לי את המסך של דל 24 אינץ הIPS, הוא מסך טוב אבל יש בו תזליגות אור המעצבנות האלו ולכן חשבתי להחליף למסך הזה. המסך מיועד בעיקר למשחקים ולגלישה. חשוב שלא יהיה בו את הזליגות אור כמו במסך של דל. מצ"ב קישור למסך: http://www.bhphotovideo.com/c/product/1043905-REG/samsung_s24c650bw_24_led_lcd.html [h=1][/h]
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כיום אני עם ה2209wa של דל. רוצה לשדרג גודל ורזולוציה. לשימוש במשחקים ובפוקר און ליין. מתלבט בין: 1. LG IPS 27EA33V 2. DELL U2412M LED ההבדל הכספי לא מעניין אותי. אני משחק פוקר און ליין וחשוב לי שיהיה לי מקום לפתוח מספר רב של שולחנות ככה שאני צריך שטח עבודה במסך, מצד אחד אני מפחד שהמעבר מ22 ל24 יהיה זניח מצד שני ל24 יש רזולוציה יותר גבוהה משל ה27 אז אולי זה מצמצם את ההבדלים בינו לבין ה27. אני עם כרטיס מסך gtx 570 אם זה גם משנה משהו ואינני מתכוון להחליף אותו בקרוב.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנראה שהשבועאו שבוע הבא אני קונה XBOX360 אבל לפני זה אני חייב להתחדש במסך שיתאים לו ולמסך הזה קוראים DELL 2709W ....אבללללללל ישנה בעיה ולבעיה הזאות קוראים כסף :> אז בנתיים אני אתפשר על מסך זמני שיחזיק כמה חודשים התקציב הוא בסביבות ה 1200 ובתור התחלה חשבתי על BENQ LCD 22" T2200HD ד'א מה הבדל בינו לבין ה E2200HD ?
-
- 9 תגובות
- 904 צפיות
-
-
מסכים מבוססי פנלים מסוג ips , lps נוטים להיות איטיים מפנלים TN. האם האיטיות הזאת באמת מורגשת לגיימר הממוצע שאינו מיקצועי/תחרותי ? האם האיטיות הזאת מצדיקה העדפה של פנלים מסוג VA , שהם כשלעצמם אומנם יותר מהירים אולם בפרמטרים אחרים ,הם נחותים מאשר מסכים שמבוססים על פנלים ips/lps ?
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין 17" ל 19" . ומכיוון שהשימוש במסך הוא לצרכים הבסיסיים ביותר ( עבודה מול תוכנת חשבשבת ) אין צורך במסך יקר . חשבתי על +Benq FP71G . כל עזרה תתקבל בברכה ;D
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך 22 אינץ' בסביבות ה2000 ש"ח, לשימוש לגרפיקה תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כפי שרשום בכותרת אני משתמש במסך Dell 2007WFP והלוח-אם שלי הוא: Gigabyte GA-P35-DS3R Intel P35 LGA775 Motherboard אתמול עשיתי עידכון BIOS לגירסא F10 של הלוח, ובתחתית המסך של דל יש לי 2 נורות, אחת של ההדלקה\כיבוי ואחרת שזה מספרים 1-4 כאשר כל מספר אומר חיבור אחר (1 זה VGA, ו - 2 זה DVI, ו - 3 זה S-Video, ו - 4 זה Composite). ולאחר העידכון המספר 2 במסך פשוט נעלם! (אני משתמש בחיבור DVI). פשוט נעלם ולא נדלק, כאשר בשאר החיבורים כאשר מחליפים בין אות לאות יש נורה דלוקה. מה זה אומר ?! ואיך אפשר לתקן ?! ואיך עידכון ביוס קשור לדבר שכזה ?! תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-