מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
-
מה דעתכם על המסך הזה בתור מתחרה לDELL2007WP שלנו? - PHILIPS 200W6CS LCD - מסך 20 אינ'ץ רחב גם לו יש פאנל IPS ועולה אותו מחיר, אולי האחריות שלו טובה יותר?
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מה דעתכם בנושא ? מה אורך החיים של פאנל LCD ? נגיד 5 שעות עבודה ביום X שנה = 2000 שעות גס, 4000 שעות לשנתיים. יש נתונים מוצהרים על כמה שעות עבודה הפאנל יעבוד ? אחרי X שעות הוא מתחיל לאבד אכות ? יש הרבה מסכי LCD אכותיים יד שניה, ואני מתלבט בנושא.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין במסך גדול של חברה טובה שיתאים למשחקים, איך האופציה הזו? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי שני מכשירים שאני רוצה לחבר לאותו מסך מבלי לסובב אותו כל רגע והאם הכבל הפשוט מספיק טוב
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מסך LM2230W DAEWOO 22 - טוב ברור לי שזה לא מסך בין הטובים ל 22 אבל שמקבלים זה מה יש , בסה"כ מסך יפה ורואים מצויין. השאלות? 1.האם ממולץ\צריך לשים על הרזולוציה הגבוהה ביותר ? 1050*1680 2.איזה קצב רעינון מומלץ? 3.האם זה נורמלי שאתרי אינטרנט נצפים באותו גודול כמו ב 19 רק שהשטח הלבן בצדדים רק גודל ? 4.האם רזולוציה גבוהה עשויה לגרום להאטת קצב המשחק ? (כרטיס 9600XT 256 תודה על התשובות !
-
- 9 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי . אחי קנה את המסך הנ"ל ב- 3800 ש"ח. האם משהו יכול לומר אם הקניה שווה או לא. הוא ביצע את הרכישה אתמול, לכן חשובות לי התגובות. הוא זכה בו במכירה פומבית. נתוני מסך גודל מסך: 32 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 10 ms יחס ניגודיות: 700 :1 רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים בהירות: 500 cd/m² גודל נקודה: 0.51 מ"מ זוית צפיה: 176 מעלות מספר צבעים: 16.7 מליון נתוני סאונד מצבי קול מתוכנתים: כלול יציאה לרמקולים חיצוניים: כלול הגברת אודיו פנימית X2: 10 וואט תכונות כלליות טיונר מובנה: כלול מספר מצבי צפיה: כלול תצוגת תפריט ע"ג מסך: כלול תמיכה ב-HDTV: כלול טלטקסט: כלול נעילת תחנות: כלול סריקת תחנות: ידנית ואוטומטית ט…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 24" ברזולוציה של בסביבות ה 1920*1200 שישתלב כמסך ראשון או שני יחד עם ה dell U2413 שלי. כלומר יהיה מעבר חלק בין שני המסכים. אני חוקר כך שבעיקר כותב קוד וקורא מאמרים, אני עובד כ 14 שעות ביום מול המחשב לכן צריך מסך איכותי שלא אתעייף במהלך העבודה, אני לא משחק וקצת רואה סרטים... כרגע המסך שלי מוגדר על הגדרות צבע חמימות (קלווין נמוך יחסית) התקציב כרגע פחות חשוב אלא הפונקציונליות של המסך המסך יתחבר ל dell dock TB15 שמחובר ל dell xps 9550 עם כרטיס gtx960m חשבתי על U2415 http://www.dell.com/il/business/p/dell-u2415/pd או eizo ev2455 https://www.eizo-pro.co.il/eizo-flexscan-ev2455 …
-
- 9 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
האם המסך הבא יוכל לעבוד טוב עם הכרטיס HD4870? http://www.ixbt.com/monitor/nec1980sxi.shtmlמצטער שהאתר ברוסית
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרבה אנשים המליצו פה על המסך הזה שהוא טוב למשחקים ,אבל עכשיו ראיתי את זה: מסך מקצועי המומלץ לגרפיקה , מולטימדיה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימרים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו יודע עם איזה פנל CMS יבואנית DELL מייבאת את מסכי DELL 2007WFP אני פשוט לא רוצה לקנות ולפול על פנל PVA האם מישהו לאחרונה קנה דרך היבואנית CMS את המסך אם כן אז פנ הוא קיבל ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הזה עולה 800 שקל שזה ממש זול אני חושב וזה מסך LED עם 1:20,000,000 ניגודיות שזה ממש הרבה ואני לא מבין למה זה כזה זול ואם זה שווה לקנות את זה בכלל וזה FULLHD משהו נראה לי קצת מסריח חחח אפשר חוות דעת הסברים אם שווה לקנות את זה..?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני טלויזיות LCD של טושיבה- 26" לבין 32" , ההבדל במחיר הוא 30$ אז הכסף הוא לא הגורם פה. יש לי אפשרות לקנות טלויזיה שתשמש אותי בתור מסך מחשב , אני אשב במרחק של עד מטר ממנה- בסרטים אולי 2 מטר... עכשיו , איך זה במחינת איכות אני מתכוון כשרואים את המסך מקרוב זה לא יפריע להנאה שלי ?- למי שלא הבין אני מתכוון להרווח שיש בין השורות על המסך.. ועוד דבר, זה לא יהרוס לי את העיניים לראות ככה גודל מקרוב. אשמח לקבל תשובות, תודה לעוזרים ...... (-: עריכה: יש לי עוד שאלה: מכס- כמה אני אמור לשלם? יש שתי אפשרויות משלוח: 1. (FEDEX או משהו כזה) 2. משפחה שחוזרת מחו"ל. מה יוצא יותר משתלם ? - משפחה או משלוח
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המסך מיועד למשחקים עבודה וסרטים חשוב שהביצועים שלו יהיו מצויינים גודל מסך 21 ,23 אינץ. ראיתי פה הרבה המלצות על DELL אני חובב LG חברה תאמת לא כלכך מעניינת אותי כל עוד יש אחריות שירות טוב ונותן ביצועיים מצויינים לא צריך יותר מיזה. תודה מראש לעוזרים אפשר ליראות תמפרט שלי בצד.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DELL 24407 ואני רוצה לחבר לו רמקולים בכדי לראות טלויזיה . יש לי logitech x210 איך אני מחבר אותם בשביל שאני יוכל לשמוע ??? תודה לעוזרים !!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בעבודה. [עבודה חדשה, מקורות] ועובד מול שני המסכים הללו. ה-HP 1130 ו-LG N2200P, שניהם מסוג CRT שמנים וגדולים, (21" ?) התמונה בהם שונה לחלוטין מהמסך הביתי שלי (LCD - TN) האמת שדי התאהבתי בהם, מישהו יודע איפה מוכרים אותם? או בכמה? אולי התרגלתי יותר מדי לאיכות הירודה של ה-LCD והם מסכי CRT פשוטים? עזרה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קניתי מסך cmv 22 לפני חודשיים ונכון להיום יש לו 5 נקודות שרפות שהאחריות אומרת שמ4 נקודות ומעלה מחליפים מסך,האם שווה לי ללכת להחליף אותו עכשיו או להמתין כמה חודשים?(להתחשב בזה שהנקודות ממש לא מפריעות לי). תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך חדש. בעיקר לגיימינג ברזולוציה מקסימלית, יש לי GEFORCE 275GTX. קיצר אני לא ממש מבין מה כלכך מיוחד בDELL הזה, כולם מתלהבים ממנו. שמתי לב שיש לו ניגודיות של 1:1000 לעומת הLG שיש לו 1:50000 (כמו שהבנתי שככל שהניגודיות גבוהה יותר ככה יותר טוב). יש גם הבדל בין הMS, לDELL יש 5MS ולLG יש 2MS. וגם הרזולוציה, ב24 יש יותר גבוהה... יש לי גם כן שאלה לגבי החיבורים והאיכות של המסך של 2 המסכים הללו. לאיזה מסך איכות תמונה טובה יותר? האם הDELL הוא WIDE SCREEN?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=522861 חסר שם את הסוג פאנאל אבל הוא נראה פצצה מה דעתכם? שווה קנייה? אחרי מה שראיתי שכתבו פה על הסוני אני מחפש מסך אחר
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, הכל כתוב בכותרת. תודה לכל העוזרים בבחירה.
-
- 9 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מסך שיותאם הכי טוב למשחקים, מומלץ כמה שפחות ms, עם 16.7m צבעים ושיהיה 17-19", יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות במחשב החדש שלי את הכרטיס מסך Geforce8800GTS 320MB ורציתי לדעת אם המסך שאני בונה עליו ינצל את הכרטיס בצורה טובה. המסך: LG L1752TX http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=284&CatCode=139 אם הוא לא ינצל את הכרטיס טוב,רציתי לדעת אם יש לכם הצעות לכרטיסים בתקציב שרשמתי(עד 1200 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
מסך LCD 19 אינץ', פאנל TN. כבל DVI חדש > לכן הבעייה לא נעוצה בכבל, (חוץ מזה שגם החלפתי אותו באחר, + ניסיון לשחק עם הכבל כשהוא מחובר לא הראה שינוי בריצודים). נעשתה בדיקה לכרטיס מסך > אין בעיות יציבות כלל. אני כרגע עובד על picture mode (בהירות על 100), הריצודים לא נראים כמעט בכלל על עוצמת בהירות זו, החיסרון - לא נוח לעיניים, בלשון המעטה. למישהו יש השגות בעניין? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אוקיי יש לי שאלה. בכל פעם שאני מנגן סרט HD במחשב שלי (מסך ViewSonic VX2240W) הסרט עובד מצויין אבל אם מתקרבים למסך אז רואים מלא נקודות כאלה וזה קורה בכל הסרטים. האם זאת בעייה של המסך? אם כן מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לשתי מסכים אחד לצורך משרדי וורד אינטרנט וכאלה אתה יודעים לא משהו אבל שיהיה דק ו19 אינץ.. ומסך שני למשחקים שגם יהיה דק יגם 19 אינץ כמה ms בערך כדאי..?? הקיצר המלצה לשתי המסכים האלה תודה..[br]פורסם בתאריך: 13.05.2008 בשעה 15:24:31 http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htmמה אתם אומרים על המסך הזה?? למשחקים?? הוא זול יחסית וגם גדול הוא טוב וזה גם סמסונג או שהם לא משהו???
-
- 9 תגובות
- 898 צפיות
-