מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
קניתי בשמחה ובששון V930 של ViewSonic (אחרי ש-1970HR לא היה, אז החלטתי שזה סימן משמיים לקנות מסך עם פאנל יותר איכותי; ואז EIZO לא היה אז החלטתי שזה סימן משמיים שלא להקשיב לסימנים משמיים). בכל מקרה, אני מרוצה ממנו בסה"כ, חוץ מ-3 בעיות: 1. לוקח לו הרבה זמן לעבור רזולוציות (נגיד, 3 שניות) 2. לפעמים האור מצידי המסך משתקף ב-bezel, שבמקרה שלי הוא כסוף (לא היה שחור), וזה קצת מסנוור 3. כל פעם שעוברים רזולוציות ה-@$%#% הזה חייב להודיע לי על איזה input הוא בחר ע"י מלבן כחול שעליו רשום DVI (וזאת למרות שלא החלפתי שום input!) עם בעיות 1 ו-2 אני פשוט צריך ללמוד לחיות אני מניח - אבל אין איזו דרך להגיד למסך הארור הזה לא להראות לי את המלבן הכחול עם כיתוב סוג ה-input? ניסיתי דרך התפריטים, ז…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שיהיה כמה שיותר גדול P: והאם אני אוכל להשתמש בו כמסך טלוויזיה וגם כמסך למחשב? שיהיה טוב למשחקים,עדיפות לרחב. תודה.
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
חברים שלום בפורום הנכבד יש המון הצעות למסכים שונים אשמח שהמומחים כאן יארגנו נאץ בטבלה מסכים ממולצים לפי אפיון וצרכים אשמח שמישהו כאן ירים הנושא וזה יקל על כולם בברכה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע על VP930 ב2150 שח אבל יש לי שתי בעיות איתו: 1. אחריות רק ב 7 פיקסלים שרופים נראית לי גבוהה מדי 2. שמעתי שמסכי VS סובלים מאפקט "צריבת תמונה" האם זה נכון? האם יש מסכים אחרים בטווח הזה? אם לא, מהו מסך TN עם זווית צפיה רחבה ואיכות צבעים טובה? אני לא משחק בכלל והסרטים שאני רואה הם בסגנון אינגמר ברגמן 8) כך שזמן תגובה חשוב לי הרבה פחות מזווית צפייה ואיכות צבעים.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יותר נכון CRT נגד LCD מבחינת רזולוציה וכאלה, זה נראה כאילו ה F900P ייתן לי איכות יותר טובה, לעומת זאת ה VX922 הוא LCD, מה עדיף לקחת מבין שניהם? בהנחה שהמקום שהמסך תופס זו לא הבעיה שלי. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
חיפשתי בפורום הודעות על המסכים והבנתי שעדיף את ה wide של LG בגלל המפרט.. אבל זה מכמה הודעות לפני כחודש.. מה קורה היום? עדיין עדיף LG או שכבר יש 19 wide יותר טוב של חברה אחרת..? דבר שני, יש לי בורד של אסוס עם כרטיס מסך onboard... מחשב אינטרנט בלבד: High Definition Video Processing with max. resolutions to 1920 x 1440 (@ 75Hz) זה אומר שזה יעבוד טוב נכון? מקווה לעזרה, מתכנן לקנות כבר בראשון! בתודה מראש ליאור! ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום החלטתי לקנות מסך חדש והייתי רוצה המלצה למסך LCD בגודל של 19 אינצ', מסך רגיל ולא רחב המסך בעיקר לשימושי יום יום כמו אינטרנט ולפעמים גם למשחקים...כמו שכתבתי עד 1500 שקל תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך LCD בעיקר לנושא תוכנות גרפיקה , סרטים , מעט מאוד משחקים. התקציב שלי זה עד 5500 ש"ח יש לי התלבטות חזקה עם המסכים Nec 2090UXi או DELL 2407WFP למרות שידוע לי שהם לא ממש דומים. איזה מהם עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי . אחי קנה את המסך הנ"ל ב- 3800 ש"ח. האם משהו יכול לומר אם הקניה שווה או לא. הוא ביצע את הרכישה אתמול, לכן חשובות לי התגובות. הוא זכה בו במכירה פומבית. נתוני מסך גודל מסך: 32 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 10 ms יחס ניגודיות: 700 :1 רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים בהירות: 500 cd/m² גודל נקודה: 0.51 מ"מ זוית צפיה: 176 מעלות מספר צבעים: 16.7 מליון נתוני סאונד מצבי קול מתוכנתים: כלול יציאה לרמקולים חיצוניים: כלול הגברת אודיו פנימית X2: 10 וואט תכונות כלליות טיונר מובנה: כלול מספר מצבי צפיה: כלול תצוגת תפריט ע"ג מסך: כלול תמיכה ב-HDTV: כלול טלטקסט: כלול נעילת תחנות: כלול סריקת תחנות: ידנית ואוטומטית ט…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעיון רב בדיונים בפורום אני מבין כי ה-1931 של eizo הוא מסך ה-19 הטוב ביותר שיש כיום כאשר מדובר לשימושים נרחבים (משחקים וגם office) והוא עדיף על ה-vs vp930.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך שיותאם הכי טוב למשחקים, מומלץ כמה שפחות ms, עם 16.7m צבעים ושיהיה 17-19", יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך ביום חמישי אין פיקסילים שרופים אבל יש לייט בליד מכל הצדדים בעיקר מלמטה ומלמעלה..... והזוויות צפיה שלו האופקיות טובות אבל האנכויות מאוד לא טובות בלשון המעטה... 1.אם יש לי ליט בליד אני יכול להחליף את המסך??(האחריות מחסה את זה??) 2.האם זה פאק ביצור או לכל המסכים מסוג זה יש זוויות צפיה אנכיות לא טובות בכלל שכאשר אני יושב ממרחק 40-50 ס"מ שהעינים שלי בדיוק באמצע שלו ועדיין יש הבדלים בצבעים במסך אחיד????
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני טלויזיות LCD של טושיבה- 26" לבין 32" , ההבדל במחיר הוא 30$ אז הכסף הוא לא הגורם פה. יש לי אפשרות לקנות טלויזיה שתשמש אותי בתור מסך מחשב , אני אשב במרחק של עד מטר ממנה- בסרטים אולי 2 מטר... עכשיו , איך זה במחינת איכות אני מתכוון כשרואים את המסך מקרוב זה לא יפריע להנאה שלי ?- למי שלא הבין אני מתכוון להרווח שיש בין השורות על המסך.. ועוד דבר, זה לא יהרוס לי את העיניים לראות ככה גודל מקרוב. אשמח לקבל תשובות, תודה לעוזרים ...... (-: עריכה: יש לי עוד שאלה: מכס- כמה אני אמור לשלם? יש שתי אפשרויות משלוח: 1. (FEDEX או משהו כזה) 2. משפחה שחוזרת מחו"ל. מה יוצא יותר משתלם ? - משפחה או משלוח
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מה שאני רוצה מהמסך שיהיה מעולה למשחקים וסרטים , שיהיה רחב ושיהיה בעל פאנל איכותי (לא TN) . וכמובן שמחירו יהיה עד 2500 בחנות אמינה ולא איזו סתם חנות גרועה תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.... אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים שהרכיבים העיקריים שלו הם: Intel - E6600 ASUS - P5B Deluxe GeForce 8800 GTs הדילמה היחידה שנותרה לי היא בחירה של מסך שישיג את הביצועים הטובים ביותר ביחס למפרט וכמובן לדרישות כרטיס המסך כמו כן המחשב ישמש בעיקר למשחקים כך שאני לא מעוניין במסך רחב כי הבנתי שלא כל המשחקים תומכים בזה התקציב הוא עד 2500
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הגיע אליי הדל 2407 שכלכך חשקתי בו, אך לאכזבתי הרבה, גילתי פיקסל שרוף בחלק העליון של המסך... החנות נותנת אחריות אבל השאלה היא האם להחליף את המסך.... האמת שהפיקסלון הזה לא ממש נראה לעיון, ולא מפריע.. שאלתי היא האם כדאי להחליף...?? והם הפיקסל השרוף הזה יכול לגרום לשרפתם של פיקסלים נוספים.??
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים... אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל 20 אינ'ץ וחשוב לי שלא יהיה גימיק.. שיהיה מתאים למשחקים זמן תגובה נמוך ואיכות טובה. התקציב הוא 2000 שקל + -. אני מקווה שיש חיה כזאת במחיר הזה? הסיבה שאני מעדיף 20 במקום 19 זה מכיוון שה20 יותר נוח לעין, טיפה יותר רחב ויותר נעים להסתכל עליו. אני לא מדבר על מסך רחב 6:9 אלא על מסך רגיל שהוא קצת רחב ביחס ל19.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. שימושיי במסך יהיו צפיית סרטים לרוב, אינטרנט וממש קצת משחקים אני לא סגור על הקטע של המסך רחב כי ראיתי אצל חבר ופשוט כל הכתב ניהיה שמן ולא חד השאלה אם הןלכים על מסך יקר וטוב הדברים האלה יכולים להיעלם ? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אם אני יראה סרט DVD ב LCD תומך hd אני יראה איכות שידור של HD באותו סרט?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הזה: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=222-7315 האם הוא משתמש באותו פנל כמו ה24"? חוצמזה שמתי לב שמסך זה תומך בHDCP, האם גם שאר הדגמים המעולים של דל תומכים בזה? ה2007/2407
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ישן athlon XP 2000+ radeon 8500/9100 כולל יציאה דיגיטלית. שהמסך שלו גוסס(אין צבע אדום). ולכן אני צריך להחליף לו מסך(ל 19" LCD) המחשב ישמש בעיקר לשימוש משרדי. בקרוב אני מתכון לקנות מחשב חדש עם מסך(גם כן העדפה ל19"). אני מרבה בצפיית סדרות. והמחשב החדש מיועד בעיקר למשחקים. התקציב ל2 המסכים הוא באזור ה3000 ש"ח, כשחסכון בתקציבי המסכים יגרור מחשב חדש טוב יותר, והפוך. חשבתי על האפשרות לקניית 2 מסכים רגילים(4:3) וכשאני יצפה בסדרה אני יחבר ביניהם(ויצור מסך 8:3 עם פס באמצע). מה דעתכם(על חיבור 2 מסכים)? אם כן איזה מסך? אם לא מה לדעתכם כדאי לי לקנות (אחד רחב ואחד רגיל)? ואיזה מסכים?
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
אהלן חברים, הנ"ל אצלי יומיים וחצי, ואני מרגיש כאילו הוא בהיר בצורה בלתי רגילה שממש מפריעה לעבודה נורמלית. עברתי כבר על כל מאפייני התוכנה והחומרה של המסך ושיניתי ושיחקתי עם הכל. אני מרגיש כאילו הצבעים הבהירים בוהקים ובולעים אחד את השני, ולכן הוא מעייף את העיניים (בתדר 72MHZ...) המחשב הוא די חדש, כרטיס מסך Geforce6100 OB, חלונות XP. יש לציין שחיברתי את המסך למחשב ישם יותר, והוא נראה שם טבעי ומאוזן בצורה ממש חדה וברורה. ולפני שקניתי את הנוכחי היה לי MAG CRT שהציג יפה במחשב שלי ומאוזן. האם עוד מישהו נתקל בתופעה?, למה זה קורה? האם לטרטר עצמי ולגשת לחנות?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי הנה המפרט הדרוש: 19" ניגודיות של 1:2000 לפחות. זמן תגובה דיי נמוך (משו כמו 4MS-2MS) אני שמתי את העין על ה1970HR של LG.... מה אתם אומרים עליו? תודה בהקדם! REGMAN עריכה: שימושים: מישחקים (FPS בעיקר), סרטים....
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דיברתי איתם, הם רוצים 2000 על המסך הרגיל ו-1950 על המסך הרחב. מה אתם אומרים על המחירים? מה חשוב לבדוק במסך בחנות כשאני קונה אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-