עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by BandiT,

שלום, רציתי חוות דעת על שני מסכים Samsung 2333T לעומת Dell 2312HM אם נשים לרגע את המחיר של כל מסך, במה המסך של דל יותר טוב מהמסך של סמסונג? לפי מה שאני הבנתי ההבדל בינהם הוא בכך שלמסך דל יש תאורה אחורית LED לעומת הסמסונג וגם הבדל בפנאלים IPS לעומת PVA. האם תוספת של כ200 שקלים למסך דל שווה את הLED+IPS על פני סמסונג? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן אני מעוניין לקנות מסך בתקציב הנל בעיקר למטרות גיימינג וסרטים (שימוש ביתי לחדר) הקניה רלוונטית לקייאספי או באג או חנות אחרת באילת קראתי קצת בפורום והבנתי שההמלצה הולכת על דל. הלכתי לסניף של קייאספי ובמקרה היה אותו לתצוגה... האיכות היא מדהימה ואני מבין מאיפה בא כל השיבוחים אבל ששמתי וידאו עם תזוזה מהירה שמתי לב למריחה במסך. יש לציין שהמסך היה בvga היותר ישן. המוכרים המליצו לי שלצרכי גיימינג הדל לא מתאים וכדאי לי לקחת את הlg ips235t עם ה5 ms מה דעתכם? המריחה היא בגלל הvga או בגלל המסך? מה עדיף? מי שמתעסק בגיימינג ויש לו את הדל אשמח אם יענה תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה לרכישת מסך. המחשב הוא מחשב קיים ולא חדש: i5 3550 Radeon 6750 גודל - לא הכי אכפת לי אבל נראה לי 23-24 אינץ' זה סבבה תקציב - 900 שקל עם חריגה של 200 מקסימום. שימוש - הרבה תכנות וגיימינג בינוני. אני הרבה שעות מול המחשב אז חשוב שהמסך יהיה ממש איכותי ואני לא אתעייף יותר מידי מצפייה ממושכת. חשבתי בכיוון של U2312HM של DELL שמעתי עליו ביקורות ממש טובות. http://ksp.co.il/?uin=13765 תודה לעוזרים ויום טוב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ice35,

שלום החלטתי לקנות מסך חדש והייתי רוצה המלצה למסך LCD בגודל של 19 אינצ', מסך רגיל ולא רחב המסך בעיקר לשימושי יום יום כמו אינטרנט ולפעמים גם למשחקים...כמו שכתבתי עד 1500 שקל תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by roei_b,

המליצו לי על(א') - Samsung 226BW וחבר שלי המליץ לי על Dell E228WFP איזה מסך עדיף? (ואיזה פאנל עדיף?) נ.ב. אם יש מסך יותר טוב תמליצו, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. טוב חברים אני במצוקה קשה, בהמשך ל thread אחר שפירסמתי כאן אני כרגע מתעניין במסך dell 2007fp, ברם אני לא אוהב לקנות חתול בשק (ובטוח לא חתול כזה יקר). אני צריך רשימת חנויות בהם מציגים מסך זה על מנת שאני יוכל להתרשם ממנו פיזית ואוכל להחליט סופית ללכת או לא ללכת על המסך ואם אפשר אז באזור המרכז וכמה שיותר קרוב לראשל"צ יותר טוב. ורק שלא תגידו שלא שניסיתי: ניסיתי כבר כמה חנויות, חלק גדול לא מציג בכלל מסכים רק אפשר להזמין מהם בעוד חלק אחר מציגים רק את המסכים הזולים (panel TN) אפילו חנויות שמוכרות את המסך הזה לא מוכנות להציג אותו אלא רק לאפשר הזמנה שלו ולמרות דברי איש המכירות ה"אמין" : יש לי כזה בבית אני מעדיף לראות את המסך בעצמי לפני הקניה (ותסלחו לי שאני ספקן)

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by shma,

שמתי לב שלמרבית המסכים בגודל 24" קימים פנלים איכותים יותר מפנל NT כגון פנל S-PVA ראיתי את המסך הזה אבל אני לא מצליח לדעת איזה סוג פנל יש לו וביקורות על המסך Xerox LCD 24 XM7 24AFW אם הפנל שלו טוב מפנל NT המחיר שלו יכול להשתלם?? 2 שאלתי באחד השרשורים מה זה קורונה (חוץ מבירה והאם עדיף קורונה מועטה? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Danny_The_King,

אז ככה. אני מחפש מסך.. בעל שם.. ומחיר של 1600 ש"ח גג.. העונים לכותרת.. תודה אה.. ושיהיה מינימום 5MS.. ולפחות 1:8000

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הזמנתי היום מסך מהחנות NOTEBOOK CLUB והמסך הוא Dell E2209WA. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-e2209wa.htm ראיתי בכל מיני חנויות שמוכרים את אותו המסך רק בלי הE האם יש הבדלים? אני זוכר שבדגמים האחרים E זה בדר"כ פאנל TN ואני רוצה E-IPS... תודה על העזרה, פיטוס.

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by X-BLADE,

המחיר שלו זול והנתונים שלו נראים מעולים. http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5978 האם הוא קנייה כדאית? האם יש מסכים טובים ממנו (ובאותו גודל) בטווח מחיר של +-200 שקל? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. ראיתי שהרבה כותבים שגם במחיר של 1000 ש"ח אי אפשר לקנות מסך שהוא באמת טוב כי כולם עם פאנל TN ואז זה לא משנה אם זה חברה טובה או סתם איזה שם כי גם ככה זה TN וזה חרא... מה זה אומר פאנלTN? ובאמת פשוט לא שווה לקנות מסך כזה ב1000 שקל כי אפשר גם פחות כי במקרה כזה המותג לא משנה? וכמה אמור לעלות מסך עם פאנל יותר טוב?? תודה

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  12. היי, ראשית ני רוצה לציין שאני לא מתמצא במסכים. אני מתכנן לקנות xbox 360 בעתיד. על מנת לנצל אותו ממליצים לקנות טלויזית HD. אני לא מתכוון לקנות טלויזיה רק בשביל ה-360, אז אני אקנה מסך LCD רגיל למחשב בשביל זה. לפי מה שהבנתי, היחודיות בטלויזיות HD היא השימוש ב-1080 שורות של פיקסלים. אז האם מסך LCD של מחשב עם 1680 שורות שזה אפילו יותר, נחשב HD? ואם על הנייר הוא לא נחשב HD, אז יהיה הבדל כשמשחקים ב-360 או רואים סרט עם מסך LCD בעל רזולוציה של 1680x1050 בין טלויזית HD? דבר נוסף על הדרך, איך זה שמסכים בעלי ms גבוה יותר, יקרים יותר מכאלה בעלי ms נמוך יותר??? לדוגמא זה: http://zap.co.il/compare.asp שיקר מהשניים למרות שיש לו 16ms ( תבינו כשתכנסו )?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by makabi60,

LG 23.8" 24BK550Y-B החדש יותר יצא 2017 Dell 23.8" P2419H 3Y הישן יצא 2011 ואם יש לכם הצעה נוספת באותו כוון אשמח לבדוק גם כן בתודה מראש מכבי

14. Started by tnt studios,

אוקיי הנה המפרט הדרוש: 19" ניגודיות של 1:2000 לפחות. זמן תגובה דיי נמוך (משו כמו 4MS-2MS) אני שמתי את העין על ה1970HR של LG.... מה אתם אומרים עליו? תודה בהקדם! REGMAN עריכה: שימושים: מישחקים (FPS בעיקר), סרטים....

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ben060,

האם אני יכול להשיג משהו טוב במחיר הזה

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by kalimero1234,

האם יש הבדל בין 2209WA לבין 2209WAF???

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by TrancEnergY,

שלום לכולם קיבלתי היום את המסך שלי DELL 2007 WFP ורציתי לשאול כיצד אני בודק איזה פאנל הוא אני יודע שהנושא הזה נתחן כאן בפורום אך לא הצלחתי למצוא אותו אודה מאוד אם יוכלו להסביר לי או לחליפין להפנות אותי לאשכול שמסביר את זה תודה....

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם! אני מתעניין בשביל ההורים שלי,יש להם כרטיס מסך 9600 (לא PRO) ורציתי לדעת איך הוא יעבוד עם רזולוציה של 1440X990 ? ראיתי את 931BW והוא רחב ואני חושש שהכרטיס מסך שלהם לא יעבוד טוב איתו. שימושים:אינטרנט,סרטים וקצת משחקים-לא משהו כבד. נ.ב. לכרטיס מסך יש 256MB זיכרון והוא עובד עם 128BIT...של חברת CLUB3D אם זה משנה. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 900 צפיות
  19. Started by סער_שי,

על המסך יש ריצוד של נקודות לבנות (מובחן רק באיזורים כהים), כמו רעש סטטי שכזה. כשאני מחבר את המסך למחשב אחר - הכל בסדר. אבל כמה מוזר - כשאני מחבר מסך אחר למחשב הזה - גם הכל בסדר. אז איפה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by sinister18,

רציתי לדעת איך המסך הזה בתור מסך למשחקים ולאופיס סרטים וכו...קישור למפרט שלו: https://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=169&prodid=542&keySearch= end of link

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מעדיף תאורה אחורית LED וגודל של 20 אינץ' ומעלה למשחקים וצפייה בסרטים בתודה מראש עדכון: ראיתי הדל U2211H וגם את 2209WA איזה מהם עדיף

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by mambo,

דיברתי איתם, הם רוצים 2000 על המסך הרגיל ו-1950 על המסך הרחב. מה אתם אומרים על המחירים? מה חשוב לבדוק במסך בחנות כשאני קונה אותו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by TaLTooL17,

שלום אני מעוניין לקנות מסך חדש LCD "22 ואני צריך המלצות למסכים, המסך מיועד למשחקים בעיקר(לא לסרטים) ואינטרנט.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. חיפשתי בפורום הודעות על המסכים והבנתי שעדיף את ה wide של LG בגלל המפרט.. אבל זה מכמה הודעות לפני כחודש.. מה קורה היום? עדיין עדיף LG או שכבר יש 19 wide יותר טוב של חברה אחרת..? דבר שני, יש לי בורד של אסוס עם כרטיס מסך onboard... מחשב אינטרנט בלבד: High Definition Video Processing with max. resolutions to 1920 x 1440 (@ 75Hz) זה אומר שזה יעבוד טוב נכון? מקווה לעזרה, מתכנן לקנות כבר בראשון! בתודה מראש ליאור! ???

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ראיתי באופיס דיפו את ה-"24 Samsung ,2494HS LCD http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000S1h__MKtCAaBgl80soCgUP4:12bbi68k5?id=4175410&pr=QJ5&N=2%2031512&sgID=10 מה אתם אומרים? תודה על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.