עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני לא הכי מבין במסכים אבל ראיתי כמה דגמים בזאפ AOC E2343F בבאג אמרו לי שזה מסך לד בזאפ לא רשום AOC E2350SDA Philips 232EL2SB LG W2346T LG E2341T בעיקרון העתקתי מכאן http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db55019=2957751&db4147=4152&orderby=price&db187910=187951&db187910=187935&db187910=187947&db187910=187949 איזה מהם הכי טוב מה אני צריך לחפש כי לכולם כמעט אותו מפרט בעיקר לגלישה וסרטים לא יותר מזה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by daniel0089,

היי, אני יודע שהיו הרבה נושאים בקשר למסך הזה אבל יש לי עוד כמה שאלות... 1) האם אפשר לעשות שכאשר אני הופך את המסך (PIVOT) 90 מעלות אז התצוגה תשתנה אוט' גם 90 מעלות? כי שניסיתי הייתי חייב לשנות את זה מהדייבר של הכרטיס מסך, זה ממש מציק. 2) אפשר קישור לדרייבר של המסך בגרסא A01? (הדרייבר שמגיע עם הדיסק אני לא יודע בכלל איך מתקינים את זה.. זה פותח לי דף PDF עם הדף הוראות וזהו ) 3) מה האפשרויות הנתונות בדרייבר? 4) מה הדגרות התצוגה שאתם ממליצים לי לשים? (בינתיים הורדתי לבהירות 45 וקונטרסט 55) 5) היה לי מקודם 226BW והמסך הזה פי 2 או אפילו 3 יותר חם ממנו (כאשר נוגעים בחלק האחורי), זה נורמלי? תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by GZA3,

שלום לכם, אני משתמש כבר שלוש שנים במסך מחשב של סמסונג מדגם 226BW שהוא כמובן 22 אינץ. בחודשים האחרונים יש לי מספר בעיות איתו. הראשונה מבינהם היא שהתחלתי להרגיש ריצודים. מה שלא הרגשתי קודם כי לא הייתי מספיק מפעיל מדיה במחשב... עכשיו היות וזה מאוד מאוד מפריע לי - אשמח לקבל המלצה כלשהי למסך חדש בגודל בין 23 ל 26 אינץ שלא יהיו לו ריצודים עד כמה שרק אפשר... מעבר לזה איכות התמונה והצבעים של המסך גם חשובים לי. יש המלצות למשהו טוב? תקציב? לא חושב על זה נראה קודם כמה עולה משהו טוב ואז אכין תקציב תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך המלצה למסך ב1000, אשר יקנה מהדיוטי פרי לקראת פסח. עדיפות למסכי 19 אינץ. תודה לעוזרים! אלון

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ziv22,

אתם יודעים שאני בבירורים כבר הרבה זמן לגבי קניית בהתחלה הייתי כמעט וסגור על הLG 19' אבל כרגע אני לא כל כך בטוח . איך נראה לכם המסך הזה http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1957640,00.asp אני כן משחק הרבה במחשב . וגם אראה הרבה סרטים עליו . שווה לי לקנות אותו למשחקים / סרטים / וגלישה ? איפה אפשר לקנות אותו בארץ ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני רוצה לשאול אם דבר כזה חייב לעבור? או שיש מצבים שזה ישאר לעד כי לי יש כבר חודש את זה. אבל תענו רק מי שיודע למה אני מתכוון לקנות מסך חדש. איזה באסה שאין לי את האחריות אצלי .כזה מסך איכותי ופחות משנה שיש לי אותו.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. אני מחפש מסך רחב בגודל של כ-"22 לעבודה משרדית כבדה. רצוי מתכוונן: pivot, למעלה-למטה, וכו'. עדיפות אחרונה למשחקים וסרטים. אך פאנל מתקדם חובה! עקב בעייה בעיניים כרגע, רזולוציה גבוהה לא טובה לי: רואה כרגע ב 1024*768 ומעוניין לצפות ברזולוציה באותו סדר גודל. אולי אבחר ב- DELL, אבל הנייטיב שלהם הוא כנראה 1050*1668, וזה יותר מכפול!! ממה שאני רואה עכשיו. בכל מקרה, אראה ברזולוציה שהיא הרבה פחות מהנייטיב, אבל צריך לראות ברור. הבנתי שהטקסטים ב-"24 לא תמיד ברורים. תקציב 1300-3000 - מה לא: לא מבריק, לא רחב מאד, לא LG, לא LED, לא TN. תודה מראש לידענים ולעונים כאן!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום יש ברשותי מסך של חברת cmv945A קניתי אותו לפני 3.5 שינם ככה שאין עליו אחריות לפני שבוע שהיה מזג אויר סוער ניכבה לי המחשב כמה פעמים ונירא לי כתוצאה מכך המסך שלי נהרס הוא מראה נורה ירוקה אבל אין תמונה מהמחשב אני מחבר מסך אחר הוא פועל אני מחבר לטלויזיה הוא פועל הוא מראה לפעמים תמונה לשניה ועוד פעם לא מראה כלום ואז הוא מרא תצוגה באור מאוד חלש שמי שיש לו משקפים לא ירא אתת התמונה פשוט ירא שחור השאלה שלי איך אפשר לתקן (עצמאי או לחברה מחשבים שמתעסקת בתיקונים)? או שהמסך הלך ולקנות חדש תודה...רן

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by kenzscript,

היי חבר'ה , עני עובד מלא שעות מול המסך (9-10 ביום) אני מחפש מסך טוב ואיכותי להרבה שעות עבודה, שלא יפגע לי בעניים יותר מדי אני חושב על מסך 22-23 אינץ', יותר נכון על 4 מסכים של 22-23 אינץ'מי שמבין טוב במסכים, אשמח לעצה, תודה רבה לכם..

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, עבר הרבה זמן מאז שקניתי מסך וכרגע אני עובד על LCD ענתיקה (4:3) שקיבלתי כתרומה אחרי שה-CRT הוותיק שלי החליט למות. עכשיו אני - חייל חנוק תקציבית - צריך מסך חדש השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, עבודה באופיס, צפייה בסדרות וסרטים ועבודה עם תמונות. אני לא צריך מסך של מעצב גרפי, אבל כן חשוב לי שאיכות התמונה תהיה טובה, שכן אני עובר על הרבה תמונות ומבצע בהם שינויים קלים של חשיפה, איזוני צבע וכד'. אני לא מבין כלום בשוק המסכים היום, והייתי שמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מסך טוב בתקציב המוגבל של עד 700ש"ח. *חנויות באיזור ת"א. תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, אנשים! אני מעוניין לרכוש מסך 23" [גם על 22" לא אתלונן] למערכת שמורכבת בין השאר מ- INTEL I7 2.6 + GTX260 וכו'. אשמח מאוד אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בבלאגן, ולנסות להתאים לי מסך לצרכיי [שהם משחקים+עריכת וידאו\גרפיקה]: 1.קודם כל! ברשותי ספריה אשר מגבילה אותי לגובה של 38 סנטימטר. שמתי לב שישנם דגמים של 23" שהם גם גבוהים וגם נמוכים [כלומר, אותו גודל רק שהבסיס שלהם נמוך יותר ולכן חוסך לי להתחיל להתעלל בספריה שלי ולנסר מדפים 8) ]. אשמח אם באמת תוכלו לייעץ לי על מסך כזה. 2.חייב לשאול לגבי הקטע של FULL HD. קראתי בסטיקי שדווקא לא מומלץ מסך שכזה, שכן הוא מאוד מכביד על כרטיס המסך ויכול לגרום לבעיות [אני במיוחד משחק רק אונליין...אז זה יותר תובעני]. האם כל הקטע הזה הוא בולשי…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by אריק פרלס,

היי, אני לא ממש מבין בכל הקטע של מסכים.. ואני מעוניין לקנות חדש.. אני צריך אותו בעיקר למשחקים וגם קצת לגרפיקה. אני לא כ''כ סגור לגבי הפאנלים של VA או TN וכל אלה יש איזה מדריך שטען שכדי VA כי הוא סוג של מערבב בין העולמות. חשוב לי איכות צבעים טובה וקצת רענון טוב חשבתי אולי על : Viewsonic VX2458-C-MHD https://www.printerdeal.co.il/items/2670761 או Dell S2419HGF https://ksp.co.il/?uin=55282&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap כרטיס המסך שלי כרגע הוא 1060 6GB מתכוון להחליף בקרוב ... מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ofer40,

היי מהו לדעתכם מסך ה LCD הטוב ביותר שאפשר להשיג עד גודל של 24 אינץ'? בלי להתחשב במחיר כמובן. תודה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by סופגי,

שלום לכולם! באמת הפכתי פה את הפורום וחיפשתי בכל הרשת, ביקורות על 2 המסכים (2412 וה-2410 של DELL) , והשוואות. אבל תכלס, קשה לי להחליט. אז אני מבקש את עצת המומחים פה בפורום (!). לגבי השימושים שלי: אני מעצב גרפי (פרינטים/אתרים) וגם מתעסק בהפקה ומיקס(מוזיקה, בגלל זה הרזולוציה הגדולה). מלבד זאת, אני משתמש גם במחשב אישי וגם במחשב נייד. ככה שהייתי רוצה שהמחשב האישי יהיה תמיד מחובר (לשימוש שאר דיירי הבית) והניד רק כשאני מגיע אני אחבר כבל HDMI ואבחר INPUT שונה במסך. לגבי משחקים, אני כן משחק. לצערי המסך הקודם שלי הלך לעולמו והמחשבים שלי (הנייד והנייח) כרגע לא מריצים את המשחקים הכי מטורפים בשוק(FPS ) ככה שבעתיד אני אשדרג ואני כן אשחק משחקים "כבדים" כיום אני משחק פיפא12/DA2 [וע…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אהלן. קניתי מסך חדש (מגיע לי מזל טוב).. של Samsung. דגם 2253BW. שזה 22 אינצ'. הגדרתי הכל כמו שצריך.. גם במשחקים עצמם.. וגם התקנתי את הדרייבר המצורף. אבל במשחקי ספורט (זה מה ששמתי לב לבינתיים), מתי שיש איזה שליחה של הכדור במהירות.. כל החלק האמצעי של המסך נמרח לי. כרטיס מסך 9600GT. מה אפשר לעשות בנידון? (נ.ב. משחקי הספורט שדיברתי הם: NHL 09, NBA2k9, PES09, FIFA09). תודה אנשים.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם, אני משווק דיגיטלי ויושב המון מול המחשב. אני מחפש שני מסכים 27" שאוכל לעבוד איתם כראוי. תקציב גג: 2,500. המסכים מחוברים ללפטופ בסיסי ואין לי שום צורך בדרישות טכניות מורכבות מאוד. בעתיד אני מאמין שאעבוד עם תוכנות עריכה אבל זה זניח. אני עובד על שולחן באורך 95 ס"מ כרגע. וממה שראיתי המסכים מגיעים ברוחב של 60+- לכן כנראה אלך על תלייה עם מתלה לשני מסכים. מתלבט בין שלושת אלו: https://ksp.co.il/?list_compare=.51853..56980..38912. היקר מביניהם מגיע עם 2K וממה שראיתי הבא אחריו במחיר של 2K כבר עולה 1500 בערך. מצד שני אין לו הכנה למתלה. שני האחרים ממש דומים ובשניהם יש VESA מה דעתכם על האופציות? אני בכיוון, מישהו התנסה, עוד דגמים שאול…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש לי כרטיס מסך PALIT NVIDIA 5200 DVI עם מסך 20 אינץ רחב, מחובר ב-DVI. דרייברים אחרונים מהאתר של NVIDIA. רוצה לשים רזולוציה 1280 על 768 והרזולציה הזאת פשוט לא מופיעה לי. יש אפשרות רק ל- 1280 על 720 ובגלל זה הכל טיפה מרוח אנכית. מה צריך לעשות כדי שאני אראה את כל הרוזולציות האפשריות ? בתודה מראש...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אהלן חבר'ה לאחרונה אני חושב הרבה על להחליף את הטריו שלי dell 23" לככל הנראה מסך אחד שהוא טוב למשחקים וכנראה אשמור מסך אחד או 2 לדברים נלווים כמו גלישה וכו' הבעיה היא שאני לא יודע איזה מסך מומל. למחשב הנוכחי שלי שהוא: i7 5820 @ 4GHz 16GB ddr4 256Gb SSD 1TB 7200RPM GTX 1080TI את המחשב עצמו אני לא רוצה לשדרג וגם לא רואה כל כך טעם לשדרג חשוב לציין שאני יושב כמטר עד מטר וחצי מהמסכים שלי נכון להרגע, השאלה היא מה מומלץ בשבילי FHD, 1440P או בכלל 4K. התקציב שלי הוא בגדול עד איזור ה3אלף אך רצוי לחסוך. תודה מראש!

19. היי, אני לא מבין גדול במסכים ובטכנולוגיות שלהם, מה שכן אני מבלה המון זמן מול המסך. אני סטודנט לתואר שני במדעי המחשב, מה שאומר שאני מבלה המון זמן בקריאת מאמרים ובתכנות, שני דברים שדורשים לבהות במסך וגם להתרכז בו וגם דורשים שטח תצוגה גדול, לכן החלטתי לקנות מסך "24 עם אפשרות לסיבוב PIVOT ארגונומיה מאוד חשובה לי, בנוסף מאוד חשוב לי שקריאה ועבודה רצופה מול המסך תיהיה כמה שפחות קשה לעיניים. בקשר לכל השאר (משחקים, סרטים, גרפיקה וכו') זה לא כל כך רלוונטי. כרגע אני עובד עם מחשב נייד ואני רוצה להקים לי פינת עבודה בבית אליה אחבר את הנייד. המסך של הנייד ממש מעייף לי את העיניים, אני רוצה משהו שיהיה יותר "בריא" ופחות מעייף. לא הצלחתי להבין האם אני צריך מסך עם פנל חדיש ויקר, כמו ה…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Roy Froimovici,

לפני כ-2 שבועות וחצי רכשתי שני מסכי סמסונג S27D850T - אחד מתצוגה והשני חדש (שניהם נקנו מאייבורי). 3 ימים אחרי הקנייה, המסך מתצוגה לא קיבל תמונה מה-displayPort והבהב בצורה שברור שמדובר בתקלה. הגעתי לאייבורי, ובניגוד להחלפה שהובטחה לי במקרה כזה, הציעו לי החזר כספי, וכמובן שזה לא היה רלוונטי כי אז אני נשאר עם מסך אחד במחיר מלא וזה לא היה הדיל שרציתי. לבסוף שלחתי את המסך לתיקון - נכון להיום, מאז הקנייה המסך היה יותר ימים בתיקון מאשר אצלי. הבעיה היא, שכבר פעמיים קרתה בעייה דומה במסך השני (החדש), וריסטארט למחשב פתר זאת. בפעם האחרונה שהבעיה קרתה הייתי באמצע סימולציה שכבר רצה מעל 24 שעות, מה שאומר שהייתי צריך להתחיל אותה מההתחלה ויצא שהזמן הזה התבזבז. מכל הסיפור הזה אני מסיק שהמס…

21. היי, האם כדאי להשאיר מסך LCD כל הזמן דולק או לתת ל WINDOWS להכניס אותו ל stand by? מה "ישמור" על המסך לאורך זמן? תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני אישית מאוד אהבתי את LG במסכי CRT - אני לא יודע איך המצב עומד היום במסכי LCD. אני צריך מסך 17" (או 19") למשחקים, תקציב של עד 1500 ש"ח. אשמח לקבל כמה שיותר המלצות עם פירוטים. העדפה למסכי 17". (בלי רמקולים!)

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אתמול בשעה טובה קיבלתי לידי את ה2408. חיברתי למחשב שלי - לכרטיס מסך מסוג Geforce 6800 ברזולוציות נמוכות 1280 על 1024 עובד בלי בעיה (נמתח על כל המסך) ברגע שהעליתי ל1920 על 1200 (הרזולוציה הטבעית של המסך) המסך התחיל להקרין נקודות ומשטחים ורודים על כל פני המסך. שדרגתי את הדרייבר של הכטיס אך ללא שינוי. החלפתי כבל DVI אך ללא שינוי האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם אני שוכח לעשות משהו? האם אני צריך להחליף כרטיס מסך?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by MaC_MaN,

כך קניתי מסך LCD חדש LG1750T עכשיו פתחתי חיברתי העיה היחידה היא שאני לא מוצא את הכבל ליציאה של הDVI? אני אמור לרכוש אותו בנפרד? או מה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by redersh,

אהלן עכשיו בדיוק התחדשתי לי עם ה VP930 של ויוסונק-אחלה מסך (בזכותכם) אני מחפש מסך נוסף לחברה שלי הדרישות הן לא מאוד גבוהות אך סרט פה ושם יש מצב שהיא תראה ההמלצה בטווח המחירים של עד 2000 שח גג (19") היא או 930B או 1950B כיוון שהיא נדלקה על הPIVOT של המסך שלי אז השאלה היא אם יש מסך בטווח האיכות הזו והמחירים(+-) כולל PIVOT? ואם הפונקציה מצריכה ירידה באיכות הפאנל או בקניית פאנל ישן(ללא DVI) אז תגידו אתם אם זה שווה... ואם בכלל שווה לוותר על הפונקציה תודה לכם עומר

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.