מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, כמו שהנושא מרמז אני מחפש (בהוראת אימי היקרה) מסך 32 אינטש שישמש לטלוויזיה והמחשב, כמובן FULL HD ובקשר ל - LED או ל - LCD אני פתוח להצעות (בזמנו שמעתי שטכנולוגיית ה - LED לא הייתה בשלה כל כך אבל זה היה די מזמן). בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
מסך בגודל 24, מישהו מכיר? כדאי? המחיר קורץ (כרגע 897 ₪ ) ASUS vz249q (פאנל IPSׂ) כדאי לחבר שני מסכים כאלה להרוויח שטח עבודה, או שיש חלופה טובה יותר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! רציתי לדעת אם מסכי ה- OLED שייצאו בעוד מספר שנים יהיו גם מולטי טאצ' או שזה 2 דברים שונים. 2. מהו TN? תודה רבה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, מתלבט לקראת רכישת מסך 24" שימושים יחסית בסיסיים (אינטרנט וכו') עדיף עם hdmi תקציב עד 550 שח מה כדאי? מתלבט בין: Benq GW2470 Samsung S24F350FH Samsung S24E200BL Samsung C24F390FHU Samsung C24F396FH ה 2 האחרונים קעורים.. כמובו מוזמנים להציע כל דבר אחר :)
-
- 31 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
כדאי לקנות את PHILIPS LCD 24" 240PW9EB - H-IPS ב 2811 לעיצוב גרפי מIQPC? ??? אני נוסע בצהריים לקנות מחשב אז אם כבר אני נוסע ,לקנות מסך עכשיו ולא לחכות לאופציות חדשות של 23" ומעלה IPS שסביר להניח לא יהיו בחודש -חודשיים הקרובים (כמו הVIEWSONIC VP2365wb ) :s05: הבעיה תהיה שלא אוכל להחליף מסך כנראה 3 שנים לפחות... דחוף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעו, אני קונה מסך חדש ! כרגע יש לי 17" ישן (לפני 4 שנים) ואת האמת, פרט לגודל הוא דיי מספק אותי, אבל אני חייב להחליף כי אחותי לוקחת אותו. המסך הוא L1730B. לפני הבעיה, תיראו את המפרט שלי. הנה הבעיה : כשאמרו לי שאנחנו קונים מסך חדש שמחתי וזה ואמרתי סוף סוף אני אתפנק ואראה סרטים מהמיטה (בערך 2 מטר רוחק) עם 22" סבבה כמו שראיתי אצל דוד שלי (יש לו 2243BW), אבל אז נזכרתי, יש לי כ.מ ישן ואין סיכוי שאני אצליח לשחק ברזו' כזאת ! אז ניראה לי שאני " מתפשר" על 19". בו אני אסביר לכם את השימושים שלי שתבינו את הראש : 20% טקסט (הפורום ולימודים) 30% סרטים וסדרות ב HD ועוד 50% משחקים. חיפשתי קצת בפורום הבנתי שאם אני קונה 22" אני קונה 2243BW, גם ראיתי אותו אצל דוד שלי וממש ממש אהבתי וגם הביק…
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך של nvidia gtx 1970 - אני מעוניין לקנות מסך חדש וראיתי שיש מסכים חדשים עם תמיכה של G SYNC , אני לא ממש מכיר , אשמח לדעת במה בדיוק זה מתבטא והאם זה נתמך בכרטיס מסך שלי ? מעבר לזה ראיתי את המסך הזה : 24.5 Dell Alienware LED AW2518H והמחיר שלו נראה שווה ביחס ליתר האפשוריות שיקרות במאות שקלים , אשמח לשמוע ביקורת על המסך , או המלצות אחרות עד אזור ה 2000 שקלים . תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, אני חדש (: צריך עזרה קטנה פה מהמומחים: ביום ראשון אני קונה אחד מהם. לשתיהם יש אותו פאנל, ל VIEWSONIC הוא 19" ויש לו PIVOT ועולה 1600 הPHILIPS הוא 20.1" וככל הנראה אין PIVOT. עולה 1500 ש"ח ויש לו גם USB HUB ורמקולים מובנים. הוא מסך רחב. כעקרון שתיהם מסכים דומים מאוד מבחינת איכות... האם עדיף לי מסך רחב או מסך רגיל? מצד אחד הVIEWSONIC יקר יותר ב100 שקל והוא מסך רגיל ואני חושש קצת ממסך רחב אבל גם אף פעם לא ניסיתי אחד במשחק. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צד LCD קטן לא ציבעוני גרפי או תווים בכמות מסחרית ומחיר בהתאם כמה אלפים כל שנה 5000 בממוצע זה יכל להיות מחול או מהארץ לפי דעתי בארץ אני לא ימצא ביותר זול מחול הצד לא צריך להיות גדול בימיוחד משהו שיציג 3 לגובה ו10-12 לרוחב בתודה AC/DC
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מסכים הפאנל והחברה שונים מה יותר מומלץ ? אם יש לכם המלצות המלצות על מסכים אחרים אשמח לשמוע מסך מס' 1 מסך מס' 2 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים אני מעוניין לרכוש מסך חדש העדפה לקעור (כרגע יש לי 27 אינץ' קעור 1080P) חשבתי על משהו בכיוון של "32 1440P 120HZ בזאפ הופיעו המסכים האלה אבל אין לי באמת אינדיקציה למה עדיף https://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-monitor&modelsid=1048526,1071240,1065220,1002559 או שבכלל עדיף להשקיע במסךך 4K למרות שכולם 60HZ? אשמח להמלצות ותובנות תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה ? קיבלתי את המחשב החדש, יחד איתו הזמנתי את ה- דל 2311H ישר הרגשתי שהתמונה לא משהו, בהשוואה לטלוויזית LCD P3000 של סוני, אין ספק שהצבעים הרבה פחות חיים, השחור הוא לא שחור, והתמונה מאד מעורפלת ופשוט לא חדה. אבל מה כבר אפשר לצפות ממסך ב- 800 שקל<? תמונות להשוואה בין הדל ל- LCD שלי: http://imageshack.us/photo/my-images/707/unled1ohc.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/89/unledylj.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/571/unled2fv.jpg/ במציאות ההבדלים הרבה יותר גדולים, פשוט שמים וארץ. ודרך אגב המסך LG 236V של חבר שלי, מציד תמונה הרבה יותר טוב, פשוט תמונה יותר חיה!
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע DELL E228WFP, ואני ממש נהנה מהמסך הזה, אני צריך לקנות מסך נוסף לעוד מחשב שיש לי, וחשבתי על ASUS VW222U שהוא 2MS ואמור להיות מתאים יותר למשחקים... השאלה אם יש משהו עדיף במחיר של עד 1300 שקלים, ואך האסוס ביחסית ל DELL באיכות תמונה באופן כללי... ( אני יודע ששניהם TN, אבל בכל זאת ) תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לאחר מעקב בפורום (שנראה לי מאד מושקע מבחינת האנשים) ובמאמרים באתר יש לי התלבטות . אני מחפש מסך למחשב ביתי (בעיקר האישה והילד משתמשים - אני בסוף יום וסופ"ש). השימושים העקריים יהיו : אינטרנט , קצת משחקים (בעיקר של הילד - בן 7) . נראה לי ללכת על מסך 19 3*4 (לא רחב , כי לפי מה שקראתי פה רחב הוא נמוך מידי בסגמנט ה 19 - נדמה לי ש QttP רשם זאת , אבל סליחה עם זה מישהו אחר) לפי המלצות שראיתי פה נראה היה לי שבתקציב הנ"ל כדאי ללכת על BenQ FP93GX (עומד בתקציב - סביב 1200 ). אבל ראיתי הרבה המלצות לכיוון : VS VP930B (רק שהעלות שלו כיום היא החל מ 1650 ) . Samsung 971P (שהעלות שלו מתחילה באזור ה 1650/1700 ). האם בשביל שימוש ביתי שווה להתאמץ ולהשקיע את ה 450+ ש"ח ? האם ה BenQ יספיק ?…
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://www2.przeslij.net/download.php?file=3D.pdf מצורף מאמר אישי שלי על משקפי 3D וסרטים 3D ואיך צופים דרך LCD או פלזמה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מסך. מצאתי כמה מסכים במחיר שלי אבל יש כמה דברים שאני לא מבין בהם ואשמח אם תעזרו לי בבחירת המסך הטוב ביותר מבין המסכים קישור לרשימת המסכים או אם יש מסך אחר שאתם ממליצים עליו אני רוצה שהמסך יהיה 27 אינצ' שטוח (עדיף אבל אני פתוח ללראות אפשרויות נוספות) QHD ומעלה זמן תגובה 1M ומטה קצב רעונן של 144 ומעלה עד 1700 שח אני לא מבין ברזולוציה השימושים המרכזיים שלי הם משחקים וצפייה בסדרות וסרטים שהמסך לא יהיה של Lenovo, המסך הקודם שלי היה שלהם, הוא וכל המסכים החלופיים שהם הביאו לי התקלקלו אחרי שבועות אחד הדברים שאינני מבין הוא ההבדל בין QHD ו WQHD האם אחד יותר טוב מהשני למשחקי מחשב ולצפייה בתוכן? חקרתי ב…
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , אודה מאד על המלצה על מקום באיזור חיפה, שאפשר לקנות בו את הפיליפס 200w6cs בסביבות 1400 ש"ח או המלצה על מסך טוב אחר בתקציב דומה באיזור חיפה. תודה מראש למגיבים.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עד עכשיו עובד עם מסך מאוד קטן 20 אינץ וכואבות לי העיניים ניסיתי לחבר 2 מסכי פלזמה 37/55 ולא הסתדרתי עם האיכות של המסך הרגשתי נפילה רצינית וכאבו לי העיניים וגם הרגיש גדול מאוד סתם והכי הזוי שהדרייבר של המסך עשה לי בעיות ב 2 מסכים "גלילה תקועה פריזים כאלה עם ה 20 אינץ אין את זה , חשבתי על מסך 27 אינץ אבל אני חושש שזה יהיה עדיין קטן כי אני גולש ורואה סרטים בשכיבה מישהו יכול לעזור לי ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מסך של דל 2408WFP A01 וביצעתי לו בדיקת לאג מול מסך TN פשוט של מאג. סרטון הבדיקה: כפי שניתן לראות הלאג נע בין 2-5 מאיות השניה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תמיד חשבתי שככל שהאינצ' גדול ככה הכיתוב גדול יותר וככה הפריסה טובה יותר מסתבר שלא משנה כמה שאני עולה באינצים כרגע אני 37 הכיתוב נורא נורא קטן ואני נאלץ לעבוד ברזולוציה פח כדי לראות זאת אומרת כדי אני יוכל לעבוד ממרחק 2 מטר בשביל לגלוש באינטרנט כמה אינץ צריך ? 55 ? ברגע שאני מגדיל את הגופנים אז זה דופק את הפריסה של העמוד למשל אם הרזולוציה 1366*768 ואני מגדיל את הגופנים זה נראה כמו 1024*768 , אני משתגע כאילו האינטרנט לא בנוי לצפיה מרחוק בשכיבה הכול קטן לא משנה כמה אינץ אתה שם הכתב אותו כתב אותו גודל , בסרטים וטלויזיה גם 27 אינץ טוב לי אבל הכיתוב הכול קטן , אני כל הזמן משתמש ברזולוציה של 1024*768 כדי לראות נורמלי
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
- 3 followers
-
-
כרגע יש לי מסך ישן מאוד של 19". יש לי תקציב לרכישת 4K אך האם זה באמת שווה את זה? 4K מתחיל ב-3000 שקלים בארץ ו-FHD זול משמעותית... אך האם האיכות של FHD נחותה מאוד ביחס ל-4K החדש? כי הבנתי שזה פי ארבעה מ-FHD. האם שווה את זה או שלא? אני רוצה מסך עם איכות לא פחות ממדהימה.
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך את עזרתכם בבקשה בבחירת מסך ברזולוצית FHD למטרה של גיימינג וצפיה בסרטים. התקציב הוא כ1000 שקלים פחות או יותר, אבל אם חריגה קלה מחייבת את זה ושווה את ההפרש, אז בכיף. יש צורך במסך בגודל 24" או 23.6" (עדיפות לכמה שיותר גדול), וחייבת להיות אופציה של תלייה על הקיר (VESA). תודה מסכים שחשבתי עליהם בזאפ: Viewsonic VX2433WM Asus VH242H LG W2443T Samsung B2430L על איזה מסך אתם ממליצים? (לא חייב מהרשימה שנתתי).
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב ואני רוצה לרכוש מסך איכותי בהתאם כי אני לא מתפשר בנושא הזה של מסכים. לאחר בדיקה ברשת ראיתי מספר מסכים ואנני רוצה להסתכן לקבל מסך דפוק לדוגמא DELL U2410 זה המסך החדש מהאתר הבית של NEC : http://www.nec-display-solutions.co.uk/p/uk/en/products/details/dp/Products/LCD/Current/LCD-PA241W/LCD-PA241W.xhtml?cat=LCD&e=e1s1 Size 24" Aspect Ratio 16:10 Panel Technology p-IPS Brightness [cd/m²] 360 Contrast 1000:1 Resolution (optimum) 1920 x 1200 Response Time [ms] 8 וכאן עשו ביקורות מקצועית מבית TFT Central שנתנו ציונים גבוהים http://www.tftcentral.co.uk/reviews/nec_pa241w.htm השאלה היחידה שרוולנטית עבורי זה האם מסך הזה מת…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
להלן שני מסכי LCD מתוצרת SAMSUNG: 930BF: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19BIDKBVXAA.asp?page=Specifications 960BF: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19HJDQHVXAA.asp האחד עם יחס אורך/רוחב 4:3 והשני עם יחס 5:4. מה עדיף ?
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-