עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הי לכולם, אחרי שראיתי ונדהמתי מהמסך של אפל 27" החלטתי לשדרג את סביבת העבודה שלי. השאלה היא, איך ניתן לחבר את המסך הזה לפיסי שלי, כמובן תוך שמירת הרזולוציה המקסימלית? יש לי כרטיס מסך GTX580. תודה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD וראיתי משהו די מוזר. מסכים של חברת AOC במחירים נמוכים מאוד! האם מסכים של AOC מומלצים? הם טובים? אני לא ממש יודע על כל היחס ניגודיות והבהירות והפיקסלים... תודה

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by מני123,

אני צריך מסך שתומך בצבע adobe rgb העבודה שלי היא בעיקר בשביל הדפסות, ראיתי מסך של asus עם מפרט טוב במחיר יחסית נמוך הדגם הוא pa329c בארץ המחיר בסביבות 6000 שקל, ובאמזון ארה”ב ניתן לקנות אותו אחרי מיסים ב 1500$ שזה בערך 4700 שקל, האם כדאי לקנות באמזון, הנקודה היא שבארץ יש לי אחריות 3 שנים, ובאמזון האחריות הרשמית מצד אמזון היא 30 יום ואח”כ זה אחריות יצרן שזה אסוס בארה”ב, שזה אומר שכל בעיה זה משלוח לארה”ב, האם אחריות במסך היא דבר שווה לשלם עליו עוד 1300 שקל? ובנוסף בכללי מה דעתכם על הדגם הזה?

4. Started by Falcon,

הי, אני מחפש המלצות לגבי מסך 27" QHD 2560x1440 לגיימינג כבד (כל סוגי הגיימינג) בשתי קטגוריות: הראשונה עם G-Sync והשנייה ללא G-Sync גילוי נאות - אני מהפסיכים שרואים ומרגישים הכל מכל במה שנוגע לאבזור מחשב וחופרים לפני כל החלטה. התקציב כמה שצריך וכרטיסי המסך הם GTX 770 SLI. אשמח לקבל המלצות בתיאוריה וגם בפועל ממי שיש לו מסך שכזה ומעוניין להמליץ או לחוות את דעתו. תודה על העזרה!

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. שלום לכולם ראיתי את המסך הנ"ל מכאן : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IRutopia19w2mssite ורציתי לשאול אם הוא שווה קנייה? איך החברה בשוק,אמינה/לא אמינה ? תודה לעזורים מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by see4,

אני כבר החלטתי הרבה מזמן על ה L194WT אבל אני כבר מחכה שבועיים למסך זה ונודע לי לאחרונה שזה מגיע רק באמצע החודש הבא . התחלתי להפש תחליפים אחרים למסך זה והכי נראה כדא זה ה CMV (אני צריל רחב ) ...וגם מסך זה זמין מיידי ...אז החלטתי שההחלטה שלי תהיה פנויה על התגובות שלכם ...תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה המלצה של עד 800 שקל לכל היותר, אני משחק רוב הזמן, עובד גם עם פוטושופ. אם יש אפשרות למצלמה זה מצויין, שלא יהיה רחב שיהיה דק כמה שאשפשר כי יש לי מגבלת מקום. מסך בגדלים 22, 23, 23.5 שיהיה לו כניסת DVI, וכניסת HDMI. אך ורק מסך FHD. לא משנה אם הוא LCD או LED, אבל הבנתי שפאנל IPS הוא טוב למשחקים. תודה!

• 10 תגובות
    • 7.4k צפיות
  8. Started by gotex,

אני רוצה מסך LCD ב 1500 שקל אני לא יודע בנוגע לגודל אם המחיר הזה מספיק בישביל 19 אינץ או שעדיף 17 אכותי בקיצור תתחילו להציע

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכל המשתמשים היקרים, יש לי מספר שאלות שאשמח אם תענו לי עליהם: 1. באיזה סוג פאנל רואים יותר טוב S-IPS או S-PVA? 2. מה דעתכם על המסך הזה Samsung SyncMaster 215TW? האם הוא שווה את הכסף? או שעדיף משהו אחר? אני חיפשתי מסכים עם פאנל S-IPS ו/או פאנל S-PVA ולא מצאתי הרבה מסכים עם זמן תגובה נמוך, רק מסכים של 24" ומעלה היה להם 6ms - אבל אני גיימר ורוצה גם 6ms למסך 21" ו/או 20". אם יש לכם עוד משהו להגיד אתם מוזמנים להגיד, אבל אשמח אם לפני תענו על השאלות לפי הסדר. תודה רבה, אלי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by URSH,

בשעה טובה עברתי מCRT- ל-LCD סמסונג P971 . אני לא מצליח להפעיל את תכונת הפיבוט האוטומטי , (סיבוב פיזי של המסך ב-90 מעלות ,אמור לגרום לתצוגה גם להסתובב). הורדתי מאתר סמסונג תוכנות מעודכנות (מג'יק ורוטציה), לא עוזר. בעיה נוספת הצלחתי בעזרת התוכנה (ידנית) לעבור בתצוגה לרוטציה של 90 מעלות (הכי שימושי לי). אך כשאני מנסה בעזרת התוכנה לחזור לתצוגה אופקית (מצב רגיל), המסך חוזר חזרה למצב הנורמאלי רק ל-6 שניות ,ואז עובר שוב לתצוגה אנכית (מלבן עומד על צידו) . הדרך היחידה לחזור למצב הנורמאלי היא להסיר את התוכנה. מישהו מכיר את התופעה ?? ברשותי פנטיום 4 , וינדוס XP3 , כרטיס ג'יפורס 5200 .

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני צריך המלצות למסך LCD 19' שיחובר למחשב שמיועד למשחקים (FPS בין היתר) וגם מן הסתם לקריאה נוחה באינטרנט ושימוש יומיומי. עד כמה שאני מבין ה Viewsonic VP930 הוא הבחירה הכי טובה ב 1800 ש"ח בערך, אבל אני אזדקק גם להמלצה על מסך שעולה בסביבות ה 1600 ש"ח (וגם לאישור לגבי ה ViewSonic VP930b) . אני עכשיו משתמש במסך של view sonic מדגם VG712b 17' (פאנל TN?) ( http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712b.htm ) שמהירות התגובה שלו (לפחות לפי מה שהם רשמו) היא 12ms, ועד שקראתי פה על מריחות לא שמתי לב לתופעה הזאת במסך (ואני עדיין לא יודע איך היא אמורה להראות) כך שאם מהירות התגובה לא פחות טובה ממה שיש לי עכשיו זה אמור להספיק. כמו כן, הגדרות אחרות במסך כמו ניגודיות של 1:50…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by yoash,

שלום, רכשתי מחשב חדש שהגיע זה עתה: http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=244244 השידרוג היחד שבוצע הוא הרחבת זיכרון ל-4 ג'יגה הבעיה היא שכאשר חיברתי את המחשב, המסך מטושטש. המסך הוא רחב 22 אינץ' מתוצרת MAG. כרטיס המסך הוא של אינטל G33/G31 ניסיתי לשחק עם הרזולוציות, קצב הריפרוש וכו' - אך זה לא פתר את הבעיה. מה אפשר לעשות? יכול להיות שהאשמה היא בכרטיס המסך? תודה!

• 10 תגובות
    • 5.4k צפיות
  13. שלום, לא מזמן קניתי מחשב גיימינג חזק (נייח). כרגע אני משתמש במסך יחסית ישן שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה להחליף אותו במסך ברזולוצית full hd (אם יש לכם המלצות לרזולוציה שונה כתבו מדוע לדעתכם רזולוציה זו עדיפה לגיימינג על פני full hd. ההעדפות שלי הן חברות ידועות כמו:Samsung, LG וכו.... בנוסף אומרים שככל שקצב הרענון של המסך גבוה יותר כך זה יותר טוב ובנוסף גם רואים יותר fps (פריימים) האם זה נכון ואם כן מומלץ לקנות מסך תלת מימד (קצב רענון 120). בנוסף אני רוצה מסך עם חיבור hdmi דרך אגב כרטיס המסך שלי תומך בתלת מימד). סליחה על החפירה. ותודה רבה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Lioriiii,

שלום חברים, איזה מסך 22' עדיף? lg w2284f או dell sp2208wfp? תודה רבה,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Kurt,

לצורכי תכנות (חצי עצמאי, קורא וכותב קוד המון שעות ביום), כך שחשוב לי שטח עבודה (פתיחת כמה editors במקביל). תודה

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. בעקבות החלטה לרכוש את ה- vp930 ביררתי במספר חנויות ואצל היבואן לגבי מחיר ואחריות. הבחורה באומניטק זרקה מחיר גבוהה מאד ולא ידעה לפרט את האחריות. 2 החנויות שפניתי אליהם לא מאפשרות בדיקה וכן לא מבטיחות שלא יהיו פיקסלים שרופים בזמן הרכישה. אחד טען כי לאחר בדיקה בבית המוצר כבר לא נחשב חדש ולכן לא ניתן להחזירו תוך 14 יום. השני מאפשר החזרה עד 3 ימים. מעונין בהמלצה על חנות שתיתן 100% ביטחון לתקופה קצרה במחיר סביר.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Yoni991,

שלום אני מחפש מסך מחשב 24 אינץ בתקציב של עד 1800 שקל מסך FULL HD עם כניסות DVI וHDMI מקסימום 5MS, מינימום 10.000 ניגודיות המסך למשחקים ולצפיית סרטים תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by hensh9,

.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tal1993,

שלום, אני רוצה לקנות מסך 22" רחב, התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח. שמעתי שה-MW221C של אסוס מעולה, אבל שמעתי גם על ה-226BW (אם אני לא טועה...) של סמסונג שהוא גם לא רע. השימושים שלי במחשב הם בערך להכל, אני מתכנת בשפות שונות, אז אני צריך להשתמש בטקסטים, אני גולש הרבה, רואה סרטים ומשחק משחקים, בד"כ כבדים... אם זה חשוב, יש לי כ. מסך- GeForce 8800GT. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום אני אדריכל ומעצב גרפי (מתגורר כרגע בגרמניה) ואני אדריכל ומעצב גרפי. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לחבר אליו מסך מחשב (סביר) לצרכים הנ"ל. (בעיקר דיוק של גוונים) מסך עד 24 אינץ' והתקציב שלי בסביבות 150יורו. יש לי הנחה משמעותית בחנות של Dell וסמסונג אם יש המלצה לאחת מאלה- אבל לא חובה. (אין צורך ברמקולים בילט-אין) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כמו שיש באתר : http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_a/2/ אבל אני רוצה לראות גם יחס של 16:10 ולא רק 16:9. ועוד משהו: רואים שהמסך 22 WIDE יותר נמוך מ19 רגיל. למי שרגיל ל 19 זה לא יפריע? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, אני צריך מסך חדש. אני יודע שהמסך הזה ואחיו הגדול (2412) נחשבים מאוד כאיכותיים והרבה גיימרים משתמשים בהם. השימושים שלי למסך הם קריאה מרובה הרבה שעות רצופות במשך היום, אז אני צריך מסך שיהיה נוח ולא "יעייף" את העיינים אחרי הרבה זמן בהייה בו... שיהיה נוח לעבודה שוטפת של הרבה שעות.. הוא נחמד גם כי יש לו את הPIVOT MODE שזה דיי גימיק אבל נחמד שיש לך את זה (: רציתי לשאול אם המסך הזה עומד טוב בדרישות שלי ? איך הוא ? יש מסכים אחרים שעונים על הדרישות שלי יותר טוב ממנו ? תודה (:

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by FroggeR,

שלום ... אני מתכנן לקנות היום מסך ויש לי התלבטות נורא קשה , בבקשה תעזרו אז ההתלבטות שלי היא בין ViewSonic 930VP או! ללכת על מסך רחב.. ושמה ההתלבטות היא בין סמסונג 206BW או Philips 200W6CS ראיתי את הדיון הדומה שיש פה באותו עמוד , אבל הקטע שאני צריך גם תשובה איזה מסך רחב עדיף.. ותגידו אפשר להגיד שהפאנל של הרחבים לא איכותי מספיק? מאוד קורץ לי הרחב, אבל אני מפחד ליפול עם מסך דפוק. גם מפחיד אותי שלא תהיה לי תמיכה לרחב בכל האתרים, משחקים. עריכה: אני לא רואה רק פורמט רחב , מה יהיה עם סדרות שהם לא מיועדות לרחב? כמו סדרות אנימה.. יחסית אני משקיע פה הרבה מאוד כסף.. תודה לעוזרים , נקווה שנקבל תשובה בשעה הקרובה לפני שאני יוצא לקנות

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום, מחפש מסך זול וטוב שישמש אותי למטרות מאוד רגילות ומשרדיות, כמו: גלישה באינטרנט, עבודה באופיס וכדומה. הדרישה היחידה שלי שהטקסט יהיה חד וברור ככל האפשר. לא מעניין אותי צבעים, אלא פונטים חדים וברורים כמו ב CRT רגיל. הגודל 17 או 19, לפי המלצתכם. אני לא הולך לצפות בסרטים (מחובר לטלויזיה), לערוך גרפיקה או לשחק דרכו. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום, מעוניין לקנות מסך 24 אינץ' בין 1000-1800 ש"ח לעבודות עריכה וגרפיקה - פרימייר, אפטר, פלאש, פוטושופ + צפייה בסרטים + חשוב - לא לעבודות לדפוס כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd4850 וחשוב לי שהמסך יהיה hd, כלומר עם חיבור hd לכרטיס המסך ואפשרות צפייה בתכנים שהם hd אפשרות כיוונון פיזי של המסך חשובה אך לא קריטית אנא עזרו לי

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.