מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מישהו שמע על חברה הזו או רכש ממנהויכול לתת לי ביקורות? בתור חברה בכללי, או המלצות למסך ספציפי שלה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הולך היום יותר ומה עדיף? לפי הבנתי בעתיד הקרוב הרחבים יכנסו יותר ויותר עד שישארו רק הם לא? ומה בקשר לגדלים? 19 או 21 כבר? תודה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין מסכי LCD של 19" ו- 20" לכל מיני שימושים? מי נחשב בדר"כ עדיף למשחקים סרטים או ישומי חלונות טקסט וכו? 2. סך הכל האינץ הזה אני מתאר לעצמי שלא ממש מורגש בתצוגה, אבל בכל זאת יש להם רזולוציות שונות 3. מבחינת יחס גובה-רוחב ה- DELL 2007 גודל 20" (לדוגמא) מגיע עם רזולוציה טבעית של 1600 על 1200 שזה בכלל 4:3 ולא 5:4 כמו שרגילים ב-LCD, איך זה הגיוני? 4. איך מחשבים גודל למסכים רחבים? כי ראיתי שלדוגמא 19 אינץ רחב בא עם אורך של 17" בערך... 5. עם איזה פאנל מגיע ה- LG L1970HR שנחשב לכל כך פופולרי? תודה רבה רבה! (:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המסך 2007wfp 20" רחב + כרטיס 8800 עכשיו יש משחקים שבהם אין רזולוציות רחבות או שאין רזולוציה טבעית, מה הרזולוציה הכי עדיפה מבחינת איכות ושטח? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בלילה כשאני הולך לישון אני משאיר את המחשב דולק, ואני צריך לכבות את המסך מהכפתור כיבוי שלו כדי שלא יפריע לי לישון. רציתי לדעת אם זה מזיק לכרטיס מסך. אם משנה, יש לי מסך NU L922A 19". וגם, רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהמסך לא יתכבה אלא יכנס כזה למצב המתנה, רק המסך לא המחשב, אבל אני לא רוצה לשנות את הגדרות צריכת החשמל שלי שקובעות שרק לאחר 3 שעות שללא תזוזה במחשב המסך יעבור למצב הזה... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בעוד שבועיים ואני צריך גם מסך. אני רוצה לקנות מסך 19 לא רחב בתקציב של עד 1840 שקל, אין אפשרות לחריגה אפילו לא בשקל. כמובן שאפשר פחות, רצוי 1600 עד 1750 שקל. המסך ממש לא מיועד למשחקים ואני ממש לא הולך לשחק משחקים במחשב החדש ככה שתיקחו את זה בחשבון. הכי חשוב שלמסך יהיה איכות טקסט מצויינת, ושתהיה לו איכות תמונה חדה וברורה. אין שום צורך בPivot, וגם לא צריך usb במסך וכל מיני שטויות כאלה. חשוב שיהיה איכות טובה של סרטים על המסך כי הולך להיות במחשב מדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC. חובה שיהיה למסך יחס ניגודיות אמיתי של לפחות 1:1000, ואפילו רצוי יחס ניגודיות יותר גבוה. חובה שיהיה למסך פאנל VA.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אופציות- 1) lg L194WT 19'' LCD 5ms DVI http://www.lge.com/products/model/detail/l194wt.jhtml 2) samsung 940NW 19'' LCD 5ms http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573746 עכשיו תראו, שניהם חברות ידועות- שניהם עם בערך אותם נתונים - לlg יש חיבור dvi ולsamsung אין שזה גם משהו שצריך להתחשב בו- כי עם dvi אני יכול לראות באיכות גבוהה יותר אם יש לי בכ.מסך את האפשרות.. בכל מקרה אני מחפש מסך 19" רחב בתקציב עד 1400 בערך -אני יודע שבתקציב הזה אין משהו איכותי בגלל זה אני מסתפק עם פאנל tn ואין לי בעיה עם זה ,בבקשה אל תמליצו לי על דל כי הוא יקר מדי, אם אתם מכירים אופציה אחרת של מסך אז בקשה תגידו ואני אשקול ברצינות.. מבין שני אלה מה נראה לכם יותר טוב ועדיף?!
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למסך LCD 19' שיחובר למחשב שמיועד למשחקים (FPS בין היתר) וגם מן הסתם לקריאה נוחה באינטרנט ושימוש יומיומי. עד כמה שאני מבין ה Viewsonic VP930 הוא הבחירה הכי טובה ב 1800 ש"ח בערך, אבל אני אזדקק גם להמלצה על מסך שעולה בסביבות ה 1600 ש"ח (וגם לאישור לגבי ה ViewSonic VP930b) . אני עכשיו משתמש במסך של view sonic מדגם VG712b 17' (פאנל TN?) ( http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712b.htm ) שמהירות התגובה שלו (לפחות לפי מה שהם רשמו) היא 12ms, ועד שקראתי פה על מריחות לא שמתי לב לתופעה הזאת במסך (ואני עדיין לא יודע איך היא אמורה להראות) כך שאם מהירות התגובה לא פחות טובה ממה שיש לי עכשיו זה אמור להספיק. כמו כן, הגדרות אחרות במסך כמו ניגודיות של 1:50…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ביום רביעי קרה אסון, הופיע לי ריבוע ענקי בצד הימני העליון של המסך בצבע כחול, האומר לי שחיבור הקומפסייט לא מחובר וכפתוריי המסך חדלו מלפעול. כך זה התחיל... בזמן שאני עושה את צרכי היום יום שלי מול מסך ה2007FP, אני שם לב לטיפות מים על המסך, ודי גדולות! למזלי היה לי מנקה מסכים עם מטלית, מנקה אבק וספריי לניקוי LCD, אך לא מצאתי אותו... לאחר חיפושים ארוכים בבית במצב קריטי שהמים ישאירו כתם גיליתי שהמנקה היה ממש לידי, מתחתי בארון . נגשתי אל המסך והוצאתי את מנקה האבק, כיביתי את המסך (אך לא הוצאתי את מקור המתח ממנו) והתחלתי בניקוי הראשוני. ניקיתי מהמסך את כל האבק עד לגרגר האחרון, והתחלתי בריסוס. השתמשתי בכמות של חומר הניקוי, אשר נזל לתחתית מסגרת המסך (כמו כל חומר …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצא לי לבקר היום בסופר של רשת שופרסל,במקרה שלי זה היה שופרסל דיל במחלקת החשמל הם מוכרים גם מחשבים אבל שמתי לב שיש להם כעת מבצעים על כל מוצרי החשמל ובפרט מחירים מדהימים על מסכי מחשב המסך הנ"ל SAMSUNG 226BW נמכר ב1650שח כולל מע"ם וכמובן אחריות של 3 שנים של היבואן וגם אפשר לקחת אותו ל 14 יום ולהחזיר גם אחרי שימוש ולקבל את הכסף חזרה ככה שזה מאוד נח לבדוק את המסך למי שמעוניין כמן כן הרבה דגמי מסכים אחרים כמו פיליפס ו אחרים בהצלחה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כבר כמה שבועות מחפש מסך בהתחלה הייתי יותר בכיוון ה 22 אינץ למיניהם אבל ירדתי מהם עקב איכותם הנוראית. הסכמתי להתפשר על 20 אינץ. וגם מצאתי אפילו מסך שאהבתי כמו ה 2007wfp שכן הכניסות וידאו USB ו pIVOT מאד מדברים אלי. ( אני אוהב צעצועים), בכל מקרה התעניינתי עליו והוא נראה לי קניה נכונה . הבעיה היא שנראה שהוא קצת מיושן. המסך הזה הוא כבר בן יותר משנה . וכמו שהטכנולוגיה מתפתחת זה דיי ישן. האם יש המלצה על מסך דומה אולי עם פאנל יותר חדש . או שחברה הפורום יכולים להרגיע אותי שלא צפוי או קרה חידוש משמעותי בפאנלים האחרונים תודה .
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, 1) האם יש צורך בשומר מסך ל LCD? האם ייגרם לו איזשהו נזק אם אשאיר אותו פתוח שעות ומוצגת בו אותה התמונה כל העת? 2) עבור איזה גוון צבע שיציג מסך LCD תצרוכת החשמל תהיה הכי נמוכה? 3) האם בריא לכבות מסך דרך הלחצן? אם לא, למה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצרכים שלי הם משחקים מהירים 24 אניץ לא פחות עומק צבעים גבוהה אם אני לא טועה זה 8 ביט ולא כמו הרוב שהם 6 אבל אני לא בטוח בזה הכוונה שלי במה שאמרתי זה שיהיה פאנל שמציג מקסימום גוונים ברח לי השם שלו אבל גם יתן ביצועים מעולים הקיצר אני רוצה להנות משתיי העולמות וכמו שאמרתי המחיר הוא עד 4500 תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצד אחד אני רוצה מסך עם זמן תגובה טוב לFPSים, ומצד שני אני צריך מסך שאוכל לעבד איתו תמונות מהמצלמה הדיגילית וגרפיקה בפוטושופ (קרי, צבעים מדויקים). משיטוט די ארוך באינטרנט הבנתי שמסכים שמצטיינים באחד הפרמטרים נופלים בשני... על מה אתם ממליצים כמסך מאוזן (לא TN?) בתקציב של כ-1500 ש"ח, ואולי קצת יותר אם זה מוצדק. נ.ב. אני משדרג ממאג 17"CRT, כך שגם 20" יהווה שיפור משמעותי ואני לא מרגיש חובה להשיג 22" (גם כי הבנתי שאף אחד מהם לא ממש מוצלח). נ.נ.ב. זוית צפייה זה פרמטר שפחות חשוב לי. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לבקש חוות דעת ממישהו שיש לו את המסך הנ''ל או לחלופין ניסיון כלשהוא איתו לפני הקנייה. רציתי לדעת גם אם אני יחליט יום אחד שאני לא רואה יותר סרטים ולא משחק יותר, המסך עדיין יספק אותי למרות שהוא רחב? האם יש למישהו הצעות למסך אחר יותר משתלם? אשמח לשמוע על כך! תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מדובר בסמסונג 931BW הוא נהיה סתם ככה כחול בערך כמו הרקע של הפורום.. ויש לו גם קריזות והוא מחליף צבעים במהירות המסך חדש יחסית חצי שנה אני חושב איך אפשר להתמודד עם בעיה מוזרה כזאת ?
-
- 10 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
שלום הזמנתי את המסך אחרי חודש כמעט בלי מחשב (המסך CRT שלי נשרף) ידוע לי שהוא TN שכל כך אוהבים להשמיץ ובחרתי בו אחרי התייעצות עם חבר שיש לו את הסמסונג 226BW שאמר לי שאם אני לא הולך לשרטט וכדומה אין לי כל הצדקה ללכת על ה 2007FP עם ה IPS בעל תגובה של 16 לעומת 5 של ה TN.ונוסף על כך גם קצת יותר גדול. האם זו היתה החלטה נבונה?? ראיתי אצלו את ה TN והוא ממש חד ויפה לעין.אינני מבין מה הרעש סביב ה IPS (וכן ראיתי את ההבדלים בתמונות בדיונים פה לפני חצי שעה עשיתי סיור) אבל מלבד זה - זה מצדיק כזה הפרש??.קצת בהירות תמונה שאפשר לכוון בכיוונים ידניים?? המסך שאני הזמנתי עולה 1620 ואילו מה שרציתי עולה 2250 דל 228 פנל TN במחיר של 1620 שח מהירות 5 MS דל 2007FP פנל SIPS במחיר 2250 שח מהירות…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. די קשה להשיג את ה-2007fp היום ולכן התעניינתי במסך זה: ראיתי אותו בהמלצות על המסכים ורציתי לדעת מספר דברים: האם בטוח אני אשיג את המסך עם S-IPS ? איך איכותו לעומת הדל?(במשחקים,תמונות וכו...)? האם בכלל כדאי לקנות אותו לעומת הדל? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. עבודה ברזולוציה לא טבעית עלולה לקצר את חיי המסך (LCD)? או סתם להציג תמונה פחות איכותית? 2. קראתי באחד הסטיקים כאן שרמקולים ליד מסך עלולים לגרום לעיוותים בגלל שדה מגנטי או משהו כזה... זה נכון רק ל-CRT או גם ל-LCD? 3. רוב המשחקים החדשים יחסית COD4, GEARS OF WAR, CRYSIS וכו' תומכים ברזולוצית 1920x1200? באופן כללי, יש מגמה אצל המפתחות להתאים את המשחקים למסכים רחבים? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא אכפת לי פאנל TN או VA או מה שזה לא יהיה אבל אני לא מתפשר על איכות.. שיהיה מיועד למשחקים וסרטים בעיקר.. שיהיה גדול משהו כמו 20-22 אינצ'
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
צרכים אופיס, אינטרנט ומעט משחקים. ושאלה נוספת - מה ההבדל בין הסמסונג שרשמתי לבין אחד דומה רק עם B בסוף? תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש איזשהי דרך?.. ממש מעצבן לקרוא בקטן ... אם אני מגלגל עם הCTRL זה מגדיל אבל הדף הופך להיות עם שוליים ומעצבן כזה... יש איזשהי דרך ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך בעיקר למשחקים וסרטים ואינטרנט וחשוב שלא יעשה כאבי ראש אבא שלי יכול להביא לי מסך MAg Xp2011a זה נחשב מסך טוב? ואיזה פאנל זה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי את המסך שנכתב לעיל. ואני כבר ממש אובד עצות. המסך מחובר בכבל DVI אל כרטיס המסך שלי HD3850 והצבע במסך נראה קצת דהוי. הכוונה השחור נראה קצת כמו אפור. והאפור נראה כצבע הדומימננטי גם כשאני גולש באנטרנט. וגם כשאני נמצא בDESKTOP או קורא מPDF/WORD. האם ישנן בעיות שידועות על המסך הזה בהקשר שציינתי כאן? או בעיות אחרות? כל מי שיודע או יש לו את המסך הזה ויוכל לשפוך קצת אור. אשמח מאוד
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השימושים הם: גלישה סרטים ומשחקים.. עדיפות למסכים בעלי אפשרות הטיית המסך תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-