עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. האם יש חיה כזאת מסך 19" לא רחב עם פאנל ips ???????????? האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד שלא עובר את ה- 2000 ש"ח ???

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  2. היי לכל העוזרים והיועצים, אני מחפש מסך ומתלבט בין 226BW, 206BW ו-931BF מאוד התרשמתי מה-226 אבל אני פוחד שהוא גדול מדי מאידך ה-206 ביחס ל-931 נמוך מדי (פחוס כזה). המסך משמש אותי לפיתוח אפליקציות Windows, אפליקציות אטיטרנט, Office, גלישה באינטרנט וגם קצתת סרטים. המסך חייב להיות נוח כי אני יושב מול המחשב שעות רבות מאוד במשך היום והלילה... האם תוכלו להאיר את עיני ולעזור לי עם זה ? ביחס למחיר: המחיר של ה-226 ניראה לי הכי משתלם... אבל כסף זה לא הכל. תודה, אורי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by WarMachine,

שבוע הבא המחשב החדש שלי צריך להגיע(q6600,4gb ram,8800gtx)ואני מתכנן גם על איזה מסך LCD חדש, בהתחלה חשבתי על ה2007WFP אבל מכיוון שהשתחרר לי עוד כסף פנוי אז אמרתי לעצמי למה לא ללכת כבר על ה24 אינץ. העניין הוא שאני די בטוח שהכרטיס מסך יחזיק לי את ה2007 בביצועים טובים במשחקים וזאת הרזולוציה הטבעית של המסך הרי ואילו אני ממש לא בטוח שה-GTX יוכל להריץ לי משחקי על FPS סביר אם אני אקח את ה2407WFP. בקיצור ההתלבטות שלי היא אם אני אוכל לקבל ביצועים טובים עם ה24 אינץ ברזולוציה הטבעית שלו מבלי לאבד איכות במעבר לרזולוציה נמוכה יותר או שפשוט ללכת על ה20 אינץ שמעולה גם ולגמור את הסיפור.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, אני רוצה לקנות מסך LCD לאמא שלי. היא גולשת באינטרנט וקוראת הרבה טקסטים באתרים שונים. לעיתים המחשב גם משמש לעריכת מסמכים למיניהם. המחשב לא משמש למשחקים וכו' בכלל. הקטע הוא שהיא לא צריכה מסך 19, זה סתם גדול מדי ואין לה טעם בזה. בטח הטקסט וכל האייקונים ייראו לה קטנטנים והיא לא תאהב את זה. הבנתי שכבר אין בכלל מסכי 17 נורמליים בשוק היום, והכל 19. כל מסך 19 עולה 1200-1300 ש"ח (נניח ה-932B שממליצים עליו פה כמסך TN טוב), וזה קצת יקר למסך פשוט לגלישה באינטרנט. הבנתי גם שמסכי ה-TN לא בריאים במיוחד. העניין הוא שמסכי MVA כמו הXEROX או הVIEWSONIC כבר מאוד יקרים, ו1500 ש"ח למסך לעבודה משרדית זה כבר ממש לא בתקציב מבחינתי. בקיצור - אין מסכי 17 נורמליים ב-1000 ש"ח בערך ? זה באמת נור…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by moshirez,

.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by 11iceman11,

כמובן שהמטרה במסך היא להנאה מקסמלית (צפייה חלקה, צבעים אמיתים, ללא פגיעה בגופני טקסט) הצרכים שלי הם גרפיקה, משחקים, אינטרנט וכדומה (בקיצור אני טוחן את המחשב). אם יש מסך יותר טוב אשמח גם לקבל הצעות. (תקציב בסביבות 1700 ש"ח)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני מתכוון לרכוש מסך LCD. לאחר חיפושים ושיטוטים במשך כמה ימים בהודעות ישנות כאן והפניות לאתרים, נהפכתי "מומחה" ( :s05:), אך בכל זאת הייתי רוצה לשתף במחשבותיי ולקבל חוות דעת רגע לפני הקנייה. שימושים: טקסט (גלישה באינטרנט וכתיבה אינטרנסיבית ב WORD). בנוסף, איכות התמונה חשובה לי. תקציב: בטווח הסביר. עד 3000 ש"ח בערך. כרטיס מסך: GIGABYTE 7300GT אני חושב שהוא תומך עד 2560x1600 at 60 Hz. (http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2282&ProductName=GV-NX73T256P-RH) התלבטתי בנוגע לגודל המסך. הנה כמה נתונים: 19 אינץ' רגיל 29.0 * 38.6 = 1,119 סמ"ר - 1280X1024 20.1 אינץ' רגיל 30.5 * 40.6 = 1,240 סמ"ר - 1600X1200 (הכל מאוד קטן)…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by crazyfunk,

קראתי בפורום על ה2007FP אם לא דווח על PVA זה בעצם דבר טוב? כי S-IPS נחשב לטוב יותר, נכון? אני מתכוון כנראה לרכוש 2 מסכים כאלה (עבודה על שני מסכים) וארצה לדעת כיצד אני יכול לבדוק את סוג הפאנל בשלב הרכישה. עוד דבר... לאלה שהתנסו במסך זה: מה גודל השוליים? האם הם צרים או רחבים יחסית? שוב משום שאני מתכוון להצמיד שניים. ערב טוב...

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by the terminator4,

עם המפרט שאני רוצה לקנות הציעו את המסך הזה ?CMV 945A 19'' LCD 8ms? אבל הבנתי שהוא לא טוב לכן מבחינת התקציב יש לי שתי חלופות :LG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? samsung ?740BF 17'' LCD 2ms :DVI? מה יותר עדיף לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. מסך 19 אינץ LG / SAMSUNG המלצה בכל מחיר. מה מומלץ..? למשחקים / גרפיקה ...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by big mam@,

שאלה ראשונה- עשיתי קנייה טובה לדעתכם? שאלה שנייה- מה הקצב רענון שמומלץ למסכי lcd. יש 60-75HZ

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by Iron~Chef,

ולמה אני לא רואה את הנתון הבסיסי הזה במיפרט באתר dell??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי אני עומד לפני קניית מסך חדש הייתי סגור על המסך SAMSUNG 931BW אבל דיי ירדתי ממנו בגלל סוג הפנאל אני צריך את המסך בעיקר לטובת טקסט ומשחקים ,וחשוב שיהיה מסך רחב התקציב לחוץ , לכן אני מקווה לא לחרוג גם אם אני אאלץ ללכת על מסך עם פאנל TN בסופו של דבר האם יש מסכים בעלי פאנל איכותי בתקציב ? תודה מראש ...:-)

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  14. יכולים להרוס את המסך? אני כל הזמן שם את הפלא ליד המסך והגלים האלה זה הדבר היחיד שיכל להרוס לי את המסך או הפסקות חשמל מה בדיוק יכול להרוס ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by fish123,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD וראיתי משהו די מוזר. מסכים של חברת AOC במחירים נמוכים מאוד! האם מסכים של AOC מומלצים? הם טובים? אני לא ממש יודע על כל היחס ניגודיות והבהירות והפיקסלים... תודה

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by llime,

אני זקוק למסך 19" עם פנל איכותי (כלומר לא TN) והאופציות הן אלו: EIZO S1931SH שניתן להשיג אותו רק באינטרנט ואני חושש להוציא סכום של כ-2700 ש"ח לקניה בחנות שלא נותנת לך אחריות (יש תקלה -שלח ליבואן וחכה חודשיים עד שתקבל אותו חזרה....-או שאולי אני טועה ויש לאנשים כאן ניסיון טוב עם חנות אינטרנטית שבה ניתן לרכוש מסך כזה-אשמח לשמוע) מסך אחר זה ה-Nec Mitsubishi AccuSync LCD1970NX שמתהדר בפנל משובח של s-ips אך גם הוא ניתן להשגה רק באינטרנט.....(אם בכלל עוד יש אותו במלאי). אופציה נוספת היא הויוסוניק VP930 שניתן לקנות בבאג מחשבים . כבר קניתי שם פעם מסך והשרות שלהם מצויין -אם יש תקלה אתה מביא להם ולא שולח ליבואן.(רק שהם מוכרים אותו נורא ביוקר..אבל לפחות זה בחנות ולא באינטרנט). אבל יש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. עקרונית המסך מיועדת לעבודה שוטפת. בעיקר גלישה באינטרנט, וכתיבת שורות קוד. בשעות הפנאי גם לצפייה בסרטים וסדרות. כמאמר הכותרת, 19 אינ'ץ, לא רחב. תקציב עד 1600 שקל. ראיתי את המסך הזה לדוגמה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=13903 אבל זה סתם אחד מיני רבים שהגעתי אליו מחיפוש ב-zap. מה המסך העדיף לי ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין במסך דק 19" שייעודו לטקסטים, סרטים ומשחקים קלים. בהתחלה חשבתי על LG 1953TR אך אחרי הכתבה שקראתי באתר אני חושב ללכת על פאנל VA. 1. האם ההבדל הגדול במחיר (כ-700 שקל) בין LG1953TR ל-Samsung 971P/ViewSonic VP930B משתלם בהתאם לצרכים שלי ? כמו כן, האם עדיין ההוצאה הנוספת משתלמת כשמדובר על לפטופ ללא חיבור DVI (אני אוכל לרכוש בעתיד תחנת עגינה עם חיבור DVI) וכרטיס מסך shared (אינטל 224MB 945GM Express) ? 2. מה לגבי המסך של XEROX עם פאנל VA שהומלץ בפורום ? חוץ מהמוניטין של ViewSonic וsamsung בתחום שלדעתי יותר טוב מ-XEROX, האם ישנם הבדלים משמעותיים נוספים ? 3. איזה מסך עדיף יותר לצרכים שלי ? ViewSonic VP930B או Samsung 971P בהתחשב שהניגודיות וזמן התגוב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by verynoti,

יש לי קושיה האם כדאי לקנות מסך אחד גדול כמו ה-DELL 24" או לקנות שני מסכי 19" או 20"? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום. בשעה טובה אני עובר דירה (לחתיכת חור נידח).. קיצר סיכמתי עם אבא שלי על LCD לחדר שלי התקציב הוא 3700 - 4300 שקל. אני קונה כנראה במחסני חשמל... במחיר כזה אפשר לקנות LCD טוב שיראו בו טוב..? רוב הזמן זו צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT) אבל אני גם רוצה שתהיינה האפשרות לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ולראות סרטים כמו שצריך. רמקולים ממש לא פקטור בקנייה הזאת, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לרמקולים הקיימים שלי. מה אתם אומרים על הדגם של סמסונג: 27S71 ממש אהבתי איך שהוא נראה.. ראיתי עוד דגמים בחנות תגידו לי מה דעתכם: טושיבה 26WL66 , Haier 32v6 , Haier 32a9a עדיף חברה מוכרת ואמינה אבל אם אתם חושבים שיש איזו טלוויזיה מחברה קצת פחות מוכרת אבל מתעלה על האחרות גם זה טוב =] תודה רבה מרא…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by spaltiel,

האם מספיק רק להריץ את צבעי היסוד בכדי לגלות פיקסלים שרופים או שיש עוד דרכים בהם יש לי פיקסלים שרופים אך בבדיקה זאת אני לא אגלה אותם?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Tomersoni,

שלום לכולם, אני בונה כבר הרבה זמן על הDell 2007WFP (כמו כולנו פה ) השאלה שלי היא האם במצב פיבוט המסך מציג רוחב מלא של דף אינטרנט? ודפי טקסט? (word וכדומה) (השאלה נובעת בעיקר מכך שtmpusr פעם אמר שהפייבוט במסך הזה (לעומת אחיו הלא רחב) צר מדי...בתרד שהוא פתח על המסך שלו (fp) ראיתי בתמונות שבפייבוט המסך שלו מציג טיפה יותר מכל רוחב הדף ויש טיפה שטח מת...אני מעוניין לדעת עם ברחב אין שטח מת ורוחב דף מתאים בול..אגב תתחדש tmpusr )

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בחלק ב' של המדריך באתר למסכי LCD נאמר כי מסכים בעלי פאנל TN מתאימים לשימושים משרדיים קלים ואילו מסכים למשל בעלי פאנל IPS מתאימים לעבודה משרדית ארוכה. מלבד החסרונות שצוינו במדריך, מדוע הפאנל TN נחות מול הפאנלים האחרים כשמדובר בעבודה משרדית(למשל: יישומי אופיס השונים).

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שלום לכל חובבי הדל (כמוני, בזכותכם)! בשעה טובה הזמנתי את המסך (למעשה שלושה, אבל לא משנה) במחיר מעולה של 2170 ש"ח בערך. (המחיר המדוייק בדולרים)... אני לא יודע אם מותר לי לציין את שם הספק או לא, אז בינתיים אשאיר זאת כך.. שאלתי היא: כיצד ניתן לחבר את המסך לרמקולים חיצוניים?? אני אחבר את המסך ישירות לנגן DVD ללא שימוש במחשב.. לבינתיים ואחר כך אהנה... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יצא דגם חדש של SAMSUNG-226BW והוא נראה ממש טוב! במיוחד ה-2MS שקורצים לעין... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17228 http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS22MEWSFVXAA.asp איזה סוג פאנל הוא... והאם הוא יותר טוב משאר מסכי ה-22 אינץ'? (בפורום יש הסכמה כוללת שכל מסכי ה-22 אינץ' בעלי פאנל ה-TN הם זבל...) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.