מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מסך חדש וממש אשמח אם תעזרו לי כאן: אני כרגע מתלבט בין 3 סוגים: dell u2312hm dell p2414h dell p2314h אני ממש אשמח אם תעזרו לי להבין מה בדיוק ההבדלים בין שלושת המסכים האלו, ומה כדאי לי להשיג לעצמי. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר חודשים קניתי Lenovo 2 PRO ואחרי הרבה ניסיונות להתרגל למסך 13.3 אינץ' הבנתי שאני צריך להשתדרג למסך גדול יותר, לפחות עבור עבודה בבית. מפרט המחשב : http://www.nett.co.il/shop/%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95-c-2_3/%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%91%D7%95-%D7%99%D7%95%D7%92%D7%94-%D7%A4%D7%A8%D7%95-2-lenovo-yoga-pro-2-i7-p-184.html העבודה שלי כוללת הרבה שעות מטלב, תוכנות פיזקליות (ADS, CST) וגם התחלתי ללמוד AutoCAD .. במחשב קיימת רזולוציה מומלצת של 3200x1800, השאלה אם זה קשור למסך שאני בוחר? בכל מקרה הייתי מאוד רוצה מסך מוח לעבודה שמעייף את העייניים במינימום אפשרי. תקציב באזור 2K, אבל אל תהססו להציע גם במחיר גבוה יותר אם המסך מושלם לצרכים שלי. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כי באמת שאין לי כותרת יותר מתאימה מ "לא מבין את המסך הזה". הגעתי מ-DELL 2209WA שעבדתי איתו 4 שנים וכעת עדיין עובד איתו לצד המסך החדש. אני חייב להגיד שאני מבין שהטכנולוגיה מעט שונה (פאנל אחר, LED וציפוי אחר). אבל אני רואה פה בהשוואה ל-2209WA הישן והטוב שלי נקודות מאוד מוזרות- 1- זוויות צפיה. קשה להסביר, זה לא שלא ניתן להביט מהצד כפי שצריך, אבל הגוונים כן משתנים - הם ניהים טיפה חיוורים וקרים יותר והבהירות יורדת בהרבה. ב-2099WA הכל נשאר אותו הדבר אלא אם כן מדובר בשחורים. 2- עומק צבעים. בהשוואה למסך החדש, ב-2209WA הצבעים חיים ועמוקים יותר. שזה לקחת צבעים ורקעים שונים ולחצות בין 2 המסכים ולראות איך ב-2209WA הכל נראה חי יותר לעין. עם זאת אני חייב להודות בכמה נקודות טובות- הניג…
-
- 10 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי , הבנתי שה [h=1]Dell UltraSharp U2414H 23.8''[/h] מאוד מומלץ, אני צריך אותו למשחקים ,סרטים, ותכנות( עם מסך נוסף), האם זה המסך שכדאי לקנות או שיש דגם אחר או לחילופין חדש יותר שיצא בטווח המחירים של 1200-1400 תודה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הי, אני מחפש המלצות לגבי מסך 27" QHD 2560x1440 לגיימינג כבד (כל סוגי הגיימינג) בשתי קטגוריות: הראשונה עם G-Sync והשנייה ללא G-Sync גילוי נאות - אני מהפסיכים שרואים ומרגישים הכל מכל במה שנוגע לאבזור מחשב וחופרים לפני כל החלטה. התקציב כמה שצריך וכרטיסי המסך הם GTX 770 SLI. אשמח לקבל המלצות בתיאוריה וגם בפועל ממי שיש לו מסך שכזה ומעוניין להמליץ או לחוות את דעתו. תודה על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני אקנה בקרוב מחשב חדש לגיימינג פתחתי דיון וביקשתי מפרט (יכול להיות שאני אשנה את זה בהמשך) בקיצור, אני מחפש מחשב שיריץ לי משחקים על דרישות גבוהות (ככה שהגרפיקה צריכה להיות ממש ממש טובה) השאלה שלי היא: הבנתי שהגרפיקה תלוי בכרטיס מסך אבל האם אני צריך להחליף את המסכים שיש לי כרגע? (אחד רגיל של 22 אינץ - רזולוצית 1024 על 768 והשני הוא גדול של טלוויזיה של 42 אינץ ולא יודע מה הרזולוציה שלו) ועוד שאלה: איך אני בודק מה הרזלוציה של המסך טלוויזיה?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז מכל המסכים שראיתי עד עכשיו אני חושב לקנות את Samsung SyncMaster 226BW (yes yes panl "S") I אני צריך את אותו ל משחקים סרטים ,כרטיס מסך GTX , כמו שכבר אמרתי יש ל עד 2000 שח בשביל זה ואני רוצה גודל של 22 אם יש למשהוא המלצה על אחד אחר שיותר כדי לי לקנות או לאשר שממש כדי לי לקנות את האחד הזה תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בחדר טלויזיה LCD 32" של גרונדיג.. החלטתי לחבר אליה את המחשב עד שאני אקנה מסך נורמלי למחשב. הבעיה היא שרואים קטן נורא נורא, והתמונה לא חדה והצבעים גם לא.. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות וזה רק נראה יותר מכוער, אז בנתיים אני על 1280X960 צריך להתקין דרייבר או משהו כזה? איך אפשר לראות פה טוב? אגב, המסך תומך ברזולוציית HD 1080
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הוא Colortac LM-15T ובEVEREST כתוב: Maximum Resolution 1024 x 768 יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם כדאי להביא את המסך הנ"ל מניו יורק לארץ. לפי מה שידוע לי אין מכס על מסכי LCD אבל צריך לשלם מע"מ בכניסה לארץ. האם בארץ תהיה אחריות למסך עצמו? בבקשה תגיבו, עומר חצ'ק. נ.ב.: המסך הזה עולה בניו יורק $370 כולל מיסים שהם שווי ערך ל-1480 ש"ח. בכניסה לארץ צריך להוסיף מע"מ שהוא 15.5% ובסוף המחיר מגיע ל-1710 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מסך טוב? או שעדיף ללכת בכל זאת על מסך 19'..? (שימוש עיקרי משחקים, ותוכנות עריכת קול.. ככה שמסך רחב יכול לעזור - לא חובה) תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא משנה הגודל.... שיהיה LCD ותנסו לא לעבור את ה-1300 כי זה בערך כל מה שיש.... תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה מסכיםרחבים תמיד זולים יותר ממסכים שהם אותו הדגם רק רגילים? איזה מסך מתאים יותר למשחקים? ומישהו יכול להמליץ על LCD 20 אינץ מהכאן: http://www.reut.co.il/heb/index.php?manager=products יש 2 עמודים... תודה רבה. ורק מהחנות הזאת כי דוד שלי טכנאי מחשבים והוא קונה משם
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס X1950PRO 512mb אני רוצה הבמסך יתאים לסרטים ומשחקים ברזולוציות גבוהות מ 1280*1024 שזה המקסימום שאני יכול לשים כרגע. לא להציע מסכים שיכסו את כל התקציב לגמרי בבקשה
-
- 10 תגובות
- 950 צפיות
-
-
האם המחיר 2000 ש"ח הוא מחיר טוב עבור מסך DELL 2007WFP
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש ברשותי את המסך NU LCD L922A 19". המסך התלכלך כעבור חודש-חודש וחצי~ של שימוש ורציתי לדעת אם יש איזו דרך טובה לנקות אותו שלא תפגע בו. ממה שאני יודע ובשביל מה שזה חשוב, המסך בעל פאנל TN. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אחרי התלבטויות רבות החלטתי ללכת על הvs, המסך יהיה למשחקים, בניית אתרים/גרפיקה ועריכת סרטים. אני הולך לקנות אותו מחר, עדיין לא ראיתי את הביצועים שלו, איך אתם ממליצים לבחור אותו? ז"א כשאני אבדוק אותו בחנות (שאלתי אותם הם אמרו שזה אפשרי) על מה לשים לב? איך לראות שהוא מתאים לי? כל עצה תתקבל בברכה. עוד משהו, אם המסך לא ימצא חן בעיניי ולא יתאים לדרישות, יש עוד מסך בסביבות המחיר הזה (לא יותר מ1700) שמתאים?
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי מסך מצוין שמספק אותי לגלישה, לעבודה, ולמשחקים. מחפש המלצה למסך '22 שישמש אותי לסרטים ולטלויזיה בלבד. תודה מראש על ההמלצות!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראו פה: http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=4&id=382 מדובר ככל הנראה על מסכים מקצועיים יותר ולא על המסכים הזולים כיוון שהלינק בא מאתר המיועד לצלמים ואנשי גרפיקה. בכל מקרה זו יוזמה ברוכה לדעתי ואני באמת מקווה שהם יודעים על מה הם מדברים שם ולא "מחפפים" כמו 95% ממוכרי המסכים בארץ שחסרים אפילו את הידע הבסיסי לגבי סוג הפאנל וההבדלים ביניהם. כדי להסיר כל ספק - אין לי כל קשר לאתר הנ"ל או ל"שריג מחשבים" (פעם ראשונה שאני שומע עליהם )... פשוט נתקלתי בלינק הזה בפורום אחר (קפטן אינטרנט - תודה רבה ל-ilanlev על הלינק ובכלל). אם מישהו היה שם ויכול לשתף אותנו בהתרשמותו זה יהיה מבורך. כן ירבו...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, הייתי מעוניין לדעת מה דעתכם על המסכים הללו, ואיזה עדיף מבין השלושה (כולם סביב אותו מחיר). האם יש מסך אחר אולי שתוכלו להמליץ בסביבות המחיר הזה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי :ם אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך חדש למחשב שלי. חשבתי על LCD 19, כנראה רחב (אני בעיקר גולש באינטרנט ועושה עבודות משרדיות שונות, אבל גם משחק במחשב הרבה...) התקציב שלי הוא 1200 שקלים פחות או יותר, אבל אחרי שראיתי את האפשרויות השונות, אני מוכן לחרוג לאיזור ה1400-1450 אם זה באמת שווה את זה. חשוב שהוא יהיה שחור :-X (ממה שראיתי רובם שחורים או כהים אז לא תהיה בעייה) ומה שבאמת חשוב - שתהיה תמונה שתראה טוב (עד כמה שניתן בתקציב... :\), ושלא יהיו מריחות במשחקים! ה931BW נראה טוב מאוד, וגם ה1960TR (ממה שראיתי עד עכשיו). אשמח לקבל קצת מידע ו/או המלצות מאנשים שמבינים בתחום תודה :-*
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך דק "2MS LCD SAMSUNG 931C 19 או 2MS LCD LG 1900J אני קונה ממש בימים הקרובים תעזור לי .....תודה.
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדייף כי אני העדפתי את הsamsung וגם כי ה2 אינטש האלה לא ממש משפיעים. חבר שלי קנה ת223bw של הסמסונג ב בערך אותו מחיר של הdell בzap באיזה חנות.. ו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי מסך LCD SyncMaster 710C ויש לי בעיות בכוון הרוולציה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס במקום שיופיע "ברך הבא" בXP מופיע: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz בעיה דיי מציקה ואני לא יודע מה לעשות כרגע המחשב חדש לחלוטין אני רוצה לציין שבמחשב הישן שלי לא היו בעיות מסוג זה כלל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בבוקר לאחר שהמחשב היה מכובה כל הלילה הרוולציה נפתחת כרגיל רק לאחר שעה בערך שוב מופיעה ההודעה מהמסך הה"ל ועכשיו גם זה לא פועל.. וכרגע אני משתמש במצב Enable VGA MODE -מצב זה מפעיל את המחשב בהגדרות רוולציה וצבעים נמוכה מאוד ולכן הגודל מאוד גדול... אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ואני לא רוצה לשלול אפשרויות שונות.. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה,פירמטתי וגם לא עזר...…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-