מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
נפל לידי מסך 17" 4:3 וחשבתי לחבר אותו למסך הקיים שהוא 19" 16:10 ככה שהוא ירחיב לי את המסך, חיברתי את שתי המסכים לכרטיס המסך(ATI HD4770) אבל לא הצלחתי להשיג את התוצאה שרציתי, הצלחתי רק לעשות ככה שהמסך של ה 17" ישכפל את המסך של ה 19" או מצב שהוא יהיה כהרחבה למסך של ה19" שאפשר לגרור אליו חלונות. התוצאה שאני מחפש היא ששני המסכים יתפקדו כך: http://img222.imageshack.us/img222/1074/snowboarding034cr8.jpg זה אפשרי במסכים בעלי יחס וגודל שונה?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, ראיתי פה שהמסך 27 של דל עולה רק באיזה 300 שוקל יותר מ ה 24... האם אתם חושבים שהעיסקה הזאת משתלמת? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8001
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש בגודל של 24 אינץ'. בעקבות המלצות וסקירות גם אתר הזה, גם מחו"ל המסך שהכי תפס את תשומת ליבי הוא 2408WFP של דל. שמתי לב שבכל שנה החברה מוציאה דגם חדש של המסכים שלה - לפני שנה זה היה 2407WFP למשל והשנה 2408WFP. אם הבנתי נכון את המצב, בדגם האחרון של המסך היו בעיות מה שגרם לחברה להוציא עידכון לתוכנה הפנימית של המסך לפני כמה חודשים. לכן אני כרגע מתלבט - האם לקנות את 2408WFP, או לקוות שיצא 2409WFP בתקופה הקרובה? (לא הצלחתי למצוא שום מידע מבוסס שאכן יצא כזה מסך..) אני אשמח אם תוכלו לחוות דעה בעניין. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבנתי שיש בעיה שכתב נראה מאוד קטן ב dell ברזולוצייה הטבעית שלו (1600x1200) האם זה נכון והאם זה ממש גרוע? בנוסף.. האם יש איזושהי חנות שאפשר להזמין ממנה את dell 2007fp בלי לשלם לפני שזה בכלל מגיע לארץ (כמו ש nextop רוצים)? לאיזה חנויות אמור להגיע מלאי חדש?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שנייהם WIDE ? כי אני עובד על 1600 וזה 4:3 ... אני מפספס משהו ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הולך היום יותר ומה עדיף? לפי הבנתי בעתיד הקרוב הרחבים יכנסו יותר ויותר עד שישארו רק הם לא? ומה בקשר לגדלים? 19 או 21 כבר? תודה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך 22" למחשב שישמש בעיקר למשחקים וסרטים. התקציב הוא בסביבות ה 1,300-1,400 . המליצו לי לקחת את המסך- Asus VW222U. חוץ מזה גם ביקשתי מסך של LG שהוא שווה בביצועים למסך של אסוס והמליצו לי על המסך הזה- W2284F. השאלה היא איזה מסך עדיף מבין השניים? ואם יש מסך שלוקח את שניהם ובמסגרת התקציב? תודה רבה. עריכה: הכ.מסך שלי יהיה- Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 PCIe
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת אתמול הוא הגיע אלי.. מהתרשמות ראשונית איכותו ממש טובה ולא נופלת מהVP930 שהיה לי... אממ מה עוד.. הגודל.. כן הגודל!!! חברים אמרו לי שזה גדול מידי עד ששיחקו. ומיד שינו את הדעה שלהם!. זה חויה ומתרגלים מהר מאוד... צבעים טובים, ביצועים טובים בסרטים ומשחקים... בקיצור.. ממליץ לכולם בחום למי שיש תקציב ולא מפחד מהגודל! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ביום רביעי קרה אסון, הופיע לי ריבוע ענקי בצד הימני העליון של המסך בצבע כחול, האומר לי שחיבור הקומפסייט לא מחובר וכפתוריי המסך חדלו מלפעול. כך זה התחיל... בזמן שאני עושה את צרכי היום יום שלי מול מסך ה2007FP, אני שם לב לטיפות מים על המסך, ודי גדולות! למזלי היה לי מנקה מסכים עם מטלית, מנקה אבק וספריי לניקוי LCD, אך לא מצאתי אותו... לאחר חיפושים ארוכים בבית במצב קריטי שהמים ישאירו כתם גיליתי שהמנקה היה ממש לידי, מתחתי בארון . נגשתי אל המסך והוצאתי את מנקה האבק, כיביתי את המסך (אך לא הוצאתי את מקור המתח ממנו) והתחלתי בניקוי הראשוני. ניקיתי מהמסך את כל האבק עד לגרגר האחרון, והתחלתי בריסוס. השתמשתי בכמות של חומר הניקוי, אשר נזל לתחתית מסגרת המסך (כמו כל חומר …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיראו כאן: כל מי שהסתבך פעם עם פקידי המכס האנטיפטים ,גסי הרוח, רודפי הבצע ,עלוקות מוצצי הדם ,אוכלי החינם והפרזיטים האלו , מקלל את היום שבו הם נולדו. בקניית מסך ,עקב גודל החבילה, הסיכוי שהוא יעלה במידגם עומד על 100 אחוז. החארות הללו רואים בכל מסך מעל 25 אינץ כטלוויזיה לכל דבר ועניין גם אם רשום עלייה שהיא מוניטור ל-pc בלבד . על פי הטבלאות של הקניבלים האלו ,טלוויזיה מחוייבת במכס של 35 אחוז ובנוסף על כך עוד מע"מ של 17 אחוז ,מה שהופך לכאורה כל קנייה בחו"ל ללא משתלמת בעליל . מצד שני ,יצאה תקנה מלפני כשנה שקניות עד 500 דולר ,פטורות ממכס . השאלה שלי היא כדלקמן: במידה ואני מזמין מחו"ל ,מסך מעל 25 , נניח לצורך העניין 32 , בסכום של 500 דולר כשעלות…
-
- 10 תגובות
- 11.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי תקציב של 1500 ש"ח ואני מתלבט בין 2 מסכים. כרגע יש ברשותי מסך SAMSUNG 226BW גודל 22", 2ms, ניגודיות 1:2000 פאנל TN יש לי אפשרות להחליף את המסך במסך אחר בתקציב של 1500 ש"ח. בהתחלה שקלתי לקנות מסך בגודל 24" פאנל TN של סמסונג או LG עם חיבור HDMI, אבל אחרי שקראתי קצת ביקורות הגעתי למסקנה שאולי עדיף מסך 22" פאנל E-IPS. דגם ה-E-IPS הוא DELL 2209WA שקיבל את הציון הגבוה ביותר ב-CNET בתחום המסכים, קיבל פרס העורך וכו'... לגבי מסכי ה-24" אני לא יודע על דגם ספציפי, אבל אני מניח דגם של סמסונג או LG עם חיבור HDMI. מה אתם אומרים? השימושים יהיו לרוב לעבודה משרדית + סרטים/סדרות שאני מוריד באיכות HD (רזולוציה 720p ואם יהיה 24" אז 1080p) אם זה משנה - כ. מסך: HD3750 נ.ב. אגב רזולוצ…
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי מסך באחריות אצל היבואן הרשמי של VIEWSONIC פה בארץ (לא יודע אם מותר להזכיר שמות) הדגם של המסך שלי הוא VP191B, היבואן דחה אותי למשך שבועות לאחר שנאמר לי שיחליפו לי את המסך לדגם המתקדם יותר שהוא ה VP930 עד שלהיום דיברתי עם מנהל המעבדה שלהם והוא אמר לי שיחליפו לי למסך 912 שכרגע כן זמין במלאי שלו ואמר לי שאי אפשר להחליף את המסך לדגם המחליף הVP930 שנאמר לי מקודם שיחליפו לי שיגיע למלאי ושאם אני רוצה אני צריך להוסיף כסף עליו ממה שנמסר לי ממנהל המעבדה שלהם ה912 הוא דומה מאוד למסך שהיה לי... אז מה לעשות? לקחת את ה192תחת אחריות או שבכלל אולי להוסיף כסף ולקחת את ה930?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בעוד שבועיים ואני צריך גם מסך. אני רוצה לקנות מסך 19 לא רחב בתקציב של עד 1840 שקל, אין אפשרות לחריגה אפילו לא בשקל. כמובן שאפשר פחות, רצוי 1600 עד 1750 שקל. המסך ממש לא מיועד למשחקים ואני ממש לא הולך לשחק משחקים במחשב החדש ככה שתיקחו את זה בחשבון. הכי חשוב שלמסך יהיה איכות טקסט מצויינת, ושתהיה לו איכות תמונה חדה וברורה. אין שום צורך בPivot, וגם לא צריך usb במסך וכל מיני שטויות כאלה. חשוב שיהיה איכות טובה של סרטים על המסך כי הולך להיות במחשב מדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC. חובה שיהיה למסך יחס ניגודיות אמיתי של לפחות 1:1000, ואפילו רצוי יחס ניגודיות יותר גבוה. חובה שיהיה למסך פאנל VA.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, אני השבוע הולך לרכוש מסך חדש ואני רוצה לדעת מה המסך הטוב ביותר שאפשר להוציא בתחום התקציב הזה, הכי טוב שאפשר, אני מעוניין לעשות קנייה טובה. אוקיי, אז ראיתי שהמסכים שבעיקר מומלצים אלו LG 1970HR והViewSonic NX922 - אני טועה? האם יש עוד מסכים שעדיפים בתקציב הזה? מה עדיף מבין שני אלו לדעתכם? אני דווקא אהבתי יותר את העיצוב של הLG, מה דעתכם? תודה, זה חשוב לי - אני רוצה לעשות קנייה חכמה, תודה לכל המגיבים..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן עכשיו בדיוק התחדשתי לי עם ה VP930 של ויוסונק-אחלה מסך (בזכותכם) אני מחפש מסך נוסף לחברה שלי הדרישות הן לא מאוד גבוהות אך סרט פה ושם יש מצב שהיא תראה ההמלצה בטווח המחירים של עד 2000 שח גג (19") היא או 930B או 1950B כיוון שהיא נדלקה על הPIVOT של המסך שלי אז השאלה היא אם יש מסך בטווח האיכות הזו והמחירים(+-) כולל PIVOT? ואם הפונקציה מצריכה ירידה באיכות הפאנל או בקניית פאנל ישן(ללא DVI) אז תגידו אתם אם זה שווה... ואם בכלל שווה לוותר על הפונקציה תודה לכם עומר
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מסך מחשב (לא קטן מ24 אינץ׳) שישמש אותי למחשב וגם לאקסבוקס ואן. נכון להיום לדעתי האופציה הטובה ביותר היא RL2455HM של בנקיו. יש לכם הצעות אחרות? הסברים בעד או נגד? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
כפי שרשום אני צריך מסך עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה מהירות ריענון כמה שיותר טובה וצבעים כמה שיותר אמיתיים, שזה אומר עדיפות לLCD כנראה אני אשמח להמלצות ותודה מראש על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בס"ד שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה בבחירת מסך הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי קצת. עקרונית יש לי כבר כמה דגמים בראש רק צריך לבחור. אההה...שכחתי כמובן הוא למשחקים אם זה משנה משהו.... טוב אז זה אלו: דגם: LG L226WTQ גודל ''22 מחיר:1210 ש"ח. דגם: Samsung SyncMaster 2243BW גודל ''22 מחיר:1280 ש"ח חריגה אבל בקטנה. דגם: Asus VW222U גודל ''22 מחיר:1150 ש"ח. דגם: Mag AI2237W גודל "22 מחיר:1180 ש"ח. השאלה פה היא על מה ללכת : MAG - LG - ASUS -SAMSUNG ?!?!? לי אישית יש מסך של מאג כבר כמה שניים טובות וממש נהנתי ממנו אבל משום מה לא שמעתי שממליצים עליהם.. כמובן כל המחירים זה לפי החנות איבורי ששם אני הולך לקנות. תודה בכל מקרה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מסך 4K למשחקים בגודל 27-30 אינץ', חשובים לי צבעים חדים, פאנל איכותי וקצב רענון טוב מה רץ היום בשוק שמשתלם מבחינת עלות מול תועלת ויתן פחות או יותר את מה שאני מחפש? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קראתי מה שהצלחתי למצוא בחול עליו, הרבה אנשים מתלהבים ממנו. אני מחפש מסך 19" עד 2500 שקל +-.. ומה לעשות, הנתונים שלו קנו אותי. ראיתי כבר שנפתחו פה מספר שירשורים עליו, אך ללא תשובות, חשבתי לנסות אולי בכל מקרה מישהו יכול לתת איזושהי אזהרה אחרונה לפני קנייה (מחר) או המלצה למשהו אחר. בכל מקרה אין אפשרות למתוח את התקציב לכיוון ה VIEWSONICים למיניהם. אז.. מה אתם אומרים? אגב, לשימוש בעיקר של סרטים ומשחקים. תום.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מכל הבחינות הדגם p2350 יותר טוב מה p 2370 איך זה יכול להיות שהוא זול ממנו ב יותר מ 100 שקל??? ולמה חיון לא מפיצים אותו אלה רק בוואלהשופס? הניגודיות שלה p2350 זה 1900 על 1200 הp2370 הניגודיות שלו זה 1900 על 1080 ל p2350 יש בהירות 300 ול 2370 יש בהירות 250 מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הולך פה? יכול להיות שהפאנל של הp2370 טוב יותר?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מסך LCD SyncMaster 710C ויש לי בעיות בכוון הרוולציה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס במקום שיופיע "ברך הבא" בXP מופיע: "Not Optimum Mode","Recommanded Mode 1280 x 1024 60Hz בעיה דיי מציקה ואני לא יודע מה לעשות כרגע המחשב חדש לחלוטין אני רוצה לציין שבמחשב הישן שלי לא היו בעיות מסוג זה כלל בכל פעם שאני מפעיל את המחשב בבוקר לאחר שהמחשב היה מכובה כל הלילה הרוולציה נפתחת כרגיל רק לאחר שעה בערך שוב מופיעה ההודעה מהמסך הה"ל ועכשיו גם זה לא פועל.. וכרגע אני משתמש במצב Enable VGA MODE -מצב זה מפעיל את המחשב בהגדרות רוולציה וצבעים נמוכה מאוד ולכן הגודל מאוד גדול... אין לי מושג ממה נובעת הבעיה ואני לא רוצה לשלול אפשרויות שונות.. אני משתמש בכרטיס מסך מובנה,פירמטתי וגם לא עזר...…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כי באמת שאין לי כותרת יותר מתאימה מ "לא מבין את המסך הזה". הגעתי מ-DELL 2209WA שעבדתי איתו 4 שנים וכעת עדיין עובד איתו לצד המסך החדש. אני חייב להגיד שאני מבין שהטכנולוגיה מעט שונה (פאנל אחר, LED וציפוי אחר). אבל אני רואה פה בהשוואה ל-2209WA הישן והטוב שלי נקודות מאוד מוזרות- 1- זוויות צפיה. קשה להסביר, זה לא שלא ניתן להביט מהצד כפי שצריך, אבל הגוונים כן משתנים - הם ניהים טיפה חיוורים וקרים יותר והבהירות יורדת בהרבה. ב-2099WA הכל נשאר אותו הדבר אלא אם כן מדובר בשחורים. 2- עומק צבעים. בהשוואה למסך החדש, ב-2209WA הצבעים חיים ועמוקים יותר. שזה לקחת צבעים ורקעים שונים ולחצות בין 2 המסכים ולראות איך ב-2209WA הכל נראה חי יותר לעין. עם זאת אני חייב להודות בכמה נקודות טובות- הניג…
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-