מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
היי חבר׳ה, אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש. אני גרפיקאי אז חשוב שיהיה לו את הפאנל המתאים, מבחינת גודל מסך אני לא חושב שאני צריך יותר מ24 אינץ.. התקציב שלי בעיקרון הוא 2000 אבל אם החריגה תהיה שווה את זה אני אחרוג. זהו. חשוב שיהיה מסך איכותי ואמין. תודה רבה לכל העוזרים! אתם תותחים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, מבחינת שירות ואפשרות החזרה במידה של חוסר שביעות. איפה הכי הייתם ממליצים לרכוש? ידוע שKSP עושים בעיות במידה ומחזירים למרות שיש חוק לטובת הצרכן. המון תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מסך טוב לעבודה אם מסמכים \משחקים וסרטים (דגש על מסמכים) תקציב עד 1000 שח (אפשרי לחרוג קצת ) גודל 22 או 24 (אני מניח שבגלל שזה עד 1000 היה קשה לקבל מסך טוב בגודל 24 אז גודל 22 גם בסדר ) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש, יש לי כאבי עיניים די בקלות ממסכי מחשב ולכן אני מחפש מסך כמה שיותר בריא לעיניים, מבירור באינטרנט הבנתי שהשאלה האם מסך מסויים משתמש בשיטת PWM (שגורמת לריצוד של המסך ככל שהבהירות נמוכה יותר), יכולה להשפיע על כאבי העיניים, ושמסכים שלא משתמשים בשיטה הם יותר בריאים לפיכך. בנוסף קראתי שהבעיה אף חמורה יותר במסכים שמבוססים על LED ומשתמשים ב PWM. האם מישהו פה מכיר את כל הנושא הזה ויכול לומר אם זה נכון? מצאתי את הרשימה הזאת של מסכים שכנראה לא משתמשים ב PWM - http://www.tftcentral.co.uk/articles/flicker_free_database.htm אבל נראה שכמעט אף אחד מהם לא נמכר בארץ, אולי חוץ מה Eizo EV2336W שעולה בארץ כ 2,900 ש"ח... באינטרנט הבנתי שהוא נמכר בכ 400$, האם יש אפשרות משתלמת ל…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך מחשב בגודל בין 22 אינץ' לבין 24 אינץ'. תקציב עד 800 ש"ח. למטרות משחקים, תיכנות, סרטים. חשוב לי מוצר אמין ולא אחד מאיכות זולה שמתקלקל מהר. מעדיף אפילו לחרוג קצת מהתקציב בשביל זה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
היי לכולם! אשמח לחוות דעת על המסך המדובר. לא מצאתי יותר מידי ביקורות עליו - רק ראיתי שהוא יקר באופן יחסי. הוא מתאים לי מבחינת רזולוציה וגודל ולכן אני מתעניין בו.
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
-
-
איך המסך? הרמקולים שלו טובים או שחייבים לקנות אחרים? ואיך הפאנל שלו כי שמעתי שהTN לא טוב? איך הוא יחסית לDELL U2312HM?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בנוגע לשני המסכים האלה. חוץ מהמחיר של שנייהם איזה יותר חדש,יותר איכותי,עם ביקורות טובות יותר,אני חייב לציין שלפני כמה שנים רכשתי את ה LG 2220 ואני ממש מרוצה ממנו עד הגג,אבל בא לי להחליף ל 24 אינצ' וחשבתי שלפני שאני הולך על ה LG 24 כדאי לברר על הדל ועל האיכות שלו. אשמח לעזרה,תודה רבה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19097&cf=zap http://www.hye.co.il/siteFiles/13/55/7528.asp
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
היי, בזמן האחרון אני חושב לצמצם במקום ובמקום פינת מחשב שלמה ובנוסף LCD עם ממיר וVOD להפוך הכל לעמדה אחת מקיפה שתכלול מחשב "סלוני" חזק ויחובר לטלויזיה ולוותר לע המחשב. העבודה שלי במחשב מסתכמת בהמון גלישה, מיילים ,מוזיקה, דברים מאוד פשוטים ולא צרכני כוח, לא משחק בכלל. השאלה שלי היא האם אפשר להגיע לאותה רמת נוחות בישיבה מול הLCD וביצוע הפעולות האלו כמו שנוח מול עמדת מחשב קונבנציונלית? (עם מסך 24')? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך שאותו אוכל לחבר ללפטופ שלי. בלפטופ שלי יש חיבור HDMI ולכן אני מניח שאני צריך לחפש מסך שתומך בחיבור הנ"ל. מעבר לזה חשוב לי שהמסך יהיה כמה שיותר נוח לעיניים מכיוון שאשתמש בו במשך שעות רבות ביום לקריאה מרובה של טקסטים (המסך לא מיועד לגיימינג), ולעבודה עם יישומים של תכנות ושל אופיס. אני לא בטוח לגבי הגודל הרצוי, ופתוח להמלצות. אין לי מגבלת תקציב כל עוד לדעתכם התמורה שווה את ההפרש במחיר. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אתמול שמתי לב שהצבעים במסך בגלישה באינטרנט הפכו לפחות חזקים וכהים ונהיו רגילים כאלה בדיוק כמו מסך הTN שהיה לי. אני פשוט זוכר את הצבעים באתרים מסויימים והם בהחלט פחות חזקים וכהים וזה מציק לי. אתמול ניקיתי את המסך עם מטלית רטובה גם מקדימה וגם מאחורה ושהדלקתי את המסך מהכפתור הוא לא נדלק ישר בפעם הראשונה אלא רק בפעם השנייה. ניסיתי שוב להדליק אח"כ ושוב כך קרה. אחרי זמן מסוים זה הסתדר. האם זה קשור לעניין הצבעים? האם אולי חדרו מים? המטלית הייתה רטובה אבל לא כ"כ.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה אחרי 5 שנים שעבד נפלא נהרס המסך ASUS MW221C המעולה שהיה לי. עכשיו אני מחפש מסך חדש שיעשה את העבודה. התקציב שלי הוא בטווח ה - 2000 . אני מחפש מסך FULL HD עם כניסת HDMI, אני משתמש בכרטיס מסך Sparkle GTX 560 Ti. תודה!
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את ה 24' ב 750 ש"ח - ה 23' עולה 850 ש"ח כדאי בכל מקרה ללכת על ה 2312 ? [ישמש לפייסבוק סרטים פוטושופ והרבה קריאה של טקסט]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש למישהו מושג איפה (ואם) אפשר להשיג מסך למחשב נייח שגודל המסך לא יעלה על 10' ? העניין הוא שברצוני להשתמש במחשב למוזיקה בסלון ולהעלות בצורה קבועה אייטונס על המסך שיעמוד בסלון. אבל מפריע לי (אסתטית)שהוא יהא גדול יותר מכך. ואם הוא יהא גם טאצ' , בכלל...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה במסך DELL U2713H היי חברים.צריך את עזרתכם יש לי את המסך הזה ועכשיו קורה שהוא נכנס למצב שינה למרות שבטלתי ושיניתי לאף פעם עדיין הוא נכבה ואני מזיז את העכבר מנתק אותו ואז לוקח לו פוול זמן לחזור לעצמו.מה כן שאני מנתק את ה HDMI לשניה הכול מסתדר. אז מה אתם מציעים לי לעשות? אשמח לעזרה. לילה טוב.
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי אפשרות להשתמש במסך 24 עם רזולוציה 1920 על 1200 בחיבור DVI או HDMI או DisplayPort 1.2 באיזה חיבור כדאי להשתמש?, יש לי את כולם בכרטיס המסך.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני בעל אולפן הקלטות ביתי, באולפן שלי אני משתמש למעשה בדואליות, כרגע עם שני מסכי 19" 3*4 אבל אני מתכוון להתחדש בשני מסכים חדשים, רחבים וגדולים יותר (21.5") לענייננו: אני ממש שונא לראות את הרגליים של המסכים שלי. אפילו נמאס לי מזה. אני רוצה לראות שני מסכים צמודים - זה לזה, וצמודים לשולחן. בלי סטנד. אני רוצה לגעת עם סמן העכבר בשולחן. אני רוצה לפחד לשפוך קפה על השולחן שלא ילכלך לי את ה"התחל". אני מניח שהבנתם את המסר. לתלות את המסכים על הקיר? לצערי לא רלוונטי. השולחן שלי רחוק מהקיר משהו כמו 30 ס"מ (דרישה אקוסטית, מה לעשות..) אני גם יודע שיש מסכים מתכווננים של DELL בעיקר, אבל הם לרוב יקרים ותופסים הרבה מקום על השולחן. ( מכירים משהו שלא עונה לקריטריונים האלה? אשמח לדעת.) ב…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יכול לקנות את המסך מסך מחשב HP Pavilion 23xi LED IPS C3Z94AS 23ב-850 ש"ח או Dell U2312HM מה עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
אני קורא די הרבה PDFים ומסמכים - כמה שעות ביום. כיום יש לי mag h2000 והוא פשוט קורע לי את העיניים, לא משנה כמה שיחקתי עם ה BRIGHTNESS וה CONTRAST. הרבה פעמים אני מוצא שדווקא המסכים הישנים והזולים עם הנורה החלושה הרבה יותר נוחים לי. בכל מקרה חשבתי לשדרג ולקנות מסך קצת יותר גדול, יש המלצות ? חשוב לציין שהמסך ישמש גם לסרטים וקצת לפוטושופ. איך יהיה לי לקרוא עם ה u2312 ?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, זה פשוט מחרפן אותי ורציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו בנידון
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
טופס המלצה למסך מחשב: תקציבכם: 2000ש"ח למסך חריגה: 500ש"ח למסך מה השימושים שלכם?: עריכה וגיימינג מהו דגם כרטיס המסך הנוכחי שלכם / האחד שאתם עומדים לקנות?: Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E בקשות מיוחדות: Pivot & VESA גודל מסך רצוי: 27 inch מחו"ל או מהארץ? אין עדיפות הערות: מסך מחשב בגודל 27 עם יכולת 120MHZ/144MHZ למערך של 3xPortrait/Landscape מוצר א' להשוואה: LG 27EA63V-P מוצרה ב' להשוואה: -
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
23 אני חושב.. למטרת לימודים וגם סרטים וסדרות מחיר: 800 הנייד: asus zenbook ux31a אם זה רלוונטי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני מחפש בשביל לקנות לאחי בקטן מסך גודלל באזור של 22 אינצ' +- שהוא יוכל לחבר גם למחשב וגם לאקסבוק ז"א HDMI וDVI במקביל התקציב הוא 700 שקל פחות או יותר. אם יש המלצות....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-