עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mzlbat,

ראיתי את השאלה באיזה אתר מעפן והייתי רוצה לשמוע את דעתכם הכוונה במסכי 22 אינץ' LCD

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by dd7,

ויוסוניק vp 930 או דל Dell 2007FP שניהם לא רחבים מבחינת איכות מה עדיף האם בדגם הלא רחב יש סיכוי לפאנל ips נגיד ולא מה עדיף?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by sashakrik,

שלום, היו לי בעיות עם מסך U2312HM dell שהיה גרסה A01 יצרתי קשר עם התמיכה ויעל פתרונות הביאו מסך שרשום עליו U2312HMt והוא גרסה A05 מה ההבדל ? מה זה האות t ?? תודה !

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD, רצוי שיהייה 19"(האם יש גדולים יותר במחיר הזה?) עד 1600 ש"ח. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. הSamsung T220 בן ה5 שנים שלי שבק חיים הבוקר. התאורה נכבית שניות ספורות לאחר ההדלקה, ככל הנראה בגלל קבלים שהתנפחו. ראיתי שרובכם פה ממליצים על DELL בגלל הפאנלים האיכותיים שלהם. עם זאת, לחבר שרכש מסך דל 23'' לפני כשנה התחילו לפתע בעיות - חצי מהמסך השמאלי נעשה עכור ועמום. אולי מדובר סתם בחוסר מזל במקרה שלי ושלו אבל בכל מקרה, קריטריון חשוב הוא אמינות לאורך שנים. אני מצפה ממסך מחשב להחזיק יותר מ5 שנים, אלא אם זו תקופת החיים הנורמלית עבורם. אני מכוון לסביבות ה24 אינץ'. המסך ישמש ללימודים [סולידוורקס, מטלב, המון מולטיטסקינג וריבוי חלונות], צפיה בסרטים, גלישה ומשחקי מחשב. רזולוציה של FHD לפחות אני מאמין. התקציב הוא 1000 ש"ח, אבל אני מוכן להוסיף במידה וזה באמת יצדיק זאת. המסך יחובר…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by dmkiller1,

שלום רב, יש ברשותי מערכת מעגל סגור עם מס' מצלמות באיכות 4K, האם המסך הנ"ל שהוא 2K יכול להתאים לי? או שבעצם העין לא מבדילה כל כך בין 4K ל- 2K ? הלינק לאתר: https://ksp.co.il/?select=.1024..230.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=44698&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by n_aviv1,

המסך פתאום נראה כאילו מישהו דפק את הפוקוס באזור המרכז. זה קרה ממש עכשיו בפעם הראשונה כשהדלקתי את המחשב. מוזר אבל ברבע הימני וברבע השמאלי התמונה חדה כמו שצריך ומשם זה מתחיל לאט לאט להיות מטושטש עד שבמרכז הטקסט לא ברור (קריא אבל קצת מטושטש). מה הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 15.11.2010 בשעה 19:37:38 מוזר... חזרתי למחשב והטקסט שוב חד. מה הייתה הבעיה אין לי מושג אבל כרגע היא לא מופיעה. תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Lirux,

יש לי מסך samsung 740b...והורדתי את הטריילר של מהיר ועצבני - טוקיו דריפטינג באיכות HD, ובאמת רואים מצויין אבל רציתי לדעת עם המסך תומך בכלל ב HD ועם מה שראיתי זה ממש איכות HD או שבמסך תומך hd יראו יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by tidan27,

שלום ברשותי מסך של dell u3014 המסך מחובר למחשב intel skull nuc minipc באמצעות כבל mini dp ל- dp אני מפעיל סרטון כלשהו ביוטיוב מגדיל את המסך עומד עם הסמן של העכבר על הסרטון והצבעים נראים חיים וברגע שאני מזיז את הסמן של העכבר כלפי מטה הצבעים הופכים להיות דהויים(חיוורים) מה הסיבה ?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by XoZivviZoX,

מה דעתכם על מסך SAMSUNG 19'' 931BF LCD ? קניתי אותו היום.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. פשוט כוכביקו אין טעם להביע את ההנאה שלי ממנו כי אני לא אפסיק עד מחר. 2007WFP למי שהתבלבל.. מסך מעולה. מזל שעצרתם אותי מלקנות TN. תודה! D: מי שמתכנן לקנות TN שישאר עם המסך שיש לו חח עדיף לשלם 1700 ש"ח על ה VIEWSONIC 930 או 2300 על ה DELL שכמובן עדיף בהתחלה חשבתי שזה היה מופרז להשקיע כמעט 2300 ש"ח על מסך, במקום לקנות מסך ב 1000 ולשפר את המחשב או משהו, אבל אני ממש לא מתחרט, יש מענה לכל שקל ושקל, אף אחד לא מקופח תודה על כל העזרה לכל מי שעזר לי! מי שלא זוכר זה היה לפני חודש בערך... לפני שבוע הזמנתי ושילשום הוא היה אצלי..

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by dekgol,

שימושו למשחקי התומכים בטכנולוגיית 3D ( מצריכים 120HZ) של NVIDIA לא משנה מאיפה ולא משנה מחיר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. על איזה מסך מחשב שהוא גם מסך טלוויזיה עם חיבורים לxbox וטכנולוגיה מתקדמת עד 3000 ש"ח בגודל של 32 אינץ' בערך אתם ממליצים לי לקנות איזה כדאי??

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by yonir,

אפשר לקבל המלצות למסך רחב, שיתן את התמורה האופטימלית למחיר? המחשב מיועד לשימושים של אינטרנט, משרדיים וסרטים. רצוי כמה שיותר זול ובכל מקרה עד 1500. מבחינת גודל כמה שיותר גדול בהתאם לתקציב, עדיף (19 או יותר). תודה

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום יש לי כיום מסך של EIZO בגודל 19 אינץ ואני די מרוצה ממנו, אך ברצוני מסך אף גדול יותר (21 אינץ או 22), אני רוצה מסך סופר מקצועי, עם איכות צבעים ללא פשרות וטקסט חד וברור (פחות איכפת לי זמני תגובה, אם כי מעדיף משהו לא איטי מידי כדי שעדיין אוכל פה ושם לשחק או לראות סרטים) מה ההצעות שלכם בבקשה?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. קניתי את את המסך הזה, כשקניתי אמרו 3 שנים אחריות וזה. בכל מקרה הגעתי הביתה עם הקופסה, על הקופסה עצמה יש מדבקה שזה הקופסה הזאת נשלחה למישהו בשם Amit Paz ולחברה בארץ שנקראת משהו כמו סי.אמ.אס. הקופסא עצמה הייתה סגורה מן הסתם והכל היה סגור. אבל אני מפחד שאין שם את האחריות של ה3 שנים. חוץ מחשבונית שקניתי מאייבורי אין לי שום דבר מעבר לזה. לא אמורה להיות בתוך הקופסא עצמה איזו אחריות 3 שנים של היבואן בארץ? אין לי פה שום דבר כזה. יכול להיות שנפלתי קורבן למרמה של אייבורי? :[

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by -LosNir-,

שלום, אני מחפש מסך מחשב. הייעוד העיקרי הוא תכנות, ככה שיש לשים דגש על החדות וקלות קריאת הטקסט במסך. כמו כן המסך הולך לשמש מדי פעם לפוטושופ וקצת למשחקים. בעיקרון התקציב הוא 2000~ ש"ח. אחרי קריאה מעמיקה אני כנראה אלך על 20", מכיוון שהבנתי שאין מסכי 22" איכותיים לתכנות. חשבתי על 2007WFP / 2007FP של Dell, האם יש הבדל מהותי ביניהם או שההבדלים הם רק ברוחב המסך? האם יש בעיה כלשהי עם הגרסא הרחבה? כי ראיתי שהומלץ כאן המון על הגירסא הלא רחבה. ראיתי שיש בעיית Flickering במסכים האלו, האם זה נכון? אם כן, האם המסכים ש nextop מוכרים הם בגרסאות שיש בהן flickering? יש עוד חנויות זולות שאפשר לקנות מהן את המסכים האלו מבלי חשש לבעיות flickering? ד"א, איפה אפשר לראות את המסכים לפני הקניה? באו…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by MekoPelet,

אני בזמן האחרון שמתי לב שמידי פעם (זה לא קבוע) יש לי Screen tearing במסך כשאני בדפדפן ביוטיוב או אפילו באתר הזה. כשאני משחק או צופה בסדרה אני לא שם לב שזה קורה אבל זה עדיין מפריע לי כשזה כן קורה. אז רציתי לשאול אם מישהו יודע אם אחריות תקפה לתופעה הזאת. תעודת אחריות (שלפי מה שכתוב זה נראה כאילו הם לא אחראים על כלום) :

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by wow,

לאחרונה רכשתי את המסך NEC 20WGX2 החוויה בסרטם ובמיוחד במשחקים פשוט מדהימה,לגבי אתרים אז לא כולם תומכים במסך רחב (HWZONE למשל לא),פתאום רואים את העולם ברחב יותר (בדומה לראייה שלנו) ואין לי מושג איך הסתדרתי קודם עם הצ'יקמוק שהיה לי. לכל המתלבטים למיניהם ששוקלים איזה ומה בדיוק לקנות אני ממליץ בחום.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by EladZone,

שלום, אודה לכל המקצוענים להמלצה למסך בגודל של 24" למטרת משחקים, תקציב: עד 1,500 מפרט: I5 4690 R9 280X תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by meirdor,

כולם מתלהבים שהמסך הזה בעל פאנל e-ips משלמים בין 1150 ל1350 ש"ח ובאמת מול מסך מחשב רגיל הוא מציג איכויות של טלויזיה עם צבעים חדים וזוויות צפייה,אבל במחיר של 1550 כמו זה של סמסונג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708413 וכמו הטלויזיה של LG http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=721173 בעצם בתוספת של בין 200-500 ש"ח יש לך טלויזיה לכל דבר שיש לה פנל ips כל החיבורים שבעולם.פילטרים יותר טובים שבנויים לשידורים בכבלים ובלווין.אם מישהו יוכל להסביר לי למה תוספת של 300 ש"ח לכיוון טלויזיה לא יותר שווה מהמסך שכולם כל כך מדברים עליו של דל.תודה.(אין שום מקום באינטרנט שעושה השוואה בינו לבין טלויזיה אמיתית)

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. איך אני יודע אם המסך שלי מכוייל כמו שצריך? יש לי תוכנה כזו שמגיעה עם המסך שאני בעיקרון מכוון בה צבעים, כחול, ירוק, אדום.. מזיז ימינה ושמאלה עד שאני תופס בול ואני יכול להכין גם 'ערכות צבעים', למשל יש לי SRGB מוכן שהגיע עם המסך ואני יכול לפיו לסדר את הצבע לדוגמא כשאני כיוונתי את הצבעים בתוכנה, זה יצא בהיר יותר מהSRGB אז איך אני יכול לדעת מה באמת הצבע האמיתי או שזה לפי העין? ואת הבהירות לשים על כמה שנראה לי או לשים על 100 כמו שהמסך הגיע איתו(הורדתי ל50)

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. סיימתי צבא ואני מתכנן לעבור מהבית של ההורים שלי, לדירה משלי. החלטתי שמחשב הנייד שלי כבר לא מספיק לי ולכן אני מתכנן לבנות מחשב נייח מ-0 לכן אני מעוניין לברר לגבי מחירים שאני צריך להתכונן אליהם, לגבי מסכים ושאר הציוד ההיקפי ולאחר מכן לפי זה להחליט כמה תקציב לשים על המחשב הנייח עצמו. קראתי את המדריך של QTTP על כל הקריטריונים ואני חושב שיש לי יותר שאלות מתשובות עכשיו ><" השימושים שלי למחשב ולמסך בעיקר: משחקים - מכל הסוגים, אני מאוד מגוון, אז שיתאים גם למשחקים מהירים כמו מירוצים וFPS (זמן תגובה וזמן השהייה נמוכים) סרטים וסדרות - שיהיה נעים לצפייה במשך זמן ארוך, תכני FHD עיצוב גראפי - בעיקר פוטושופ, זה כתחביב אצלי, אך אני מניח שעדיף שהמסך יעבוד בעומק של 8 ביט שאקבל צבעים …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים