מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
בקרוב אני מקבלת מסך שקניתי 2007FP איזו תוכנה הכי טובה לבדוק פיקסלים שהכל בסדר?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתוך מליון דגמים של מסכים, שלל אפשריות תמיד נציגים כאן בפורם מציעים/ממליצים דגם זה בעקביות ומנסים לקדם את מכירותיו. זה נישמע כמו ניגוד עינינים ולא מקובל עליי. במסווה של פורום בונים תוכנית מכירה משומנת ומסודרת, ואותם נציגים שמעונינים למכור מסך "כאילו" שואלים את עצמם איזה מסך לקנות ואז שותפו ניכנס לממליץ על DELL עם ISP . לא חושב שמסך זה עד כדי כך טוב כפי שמצטייר כאן, מטרתו של פורם להציג עמדה הוגנת וישרה ללא מטרת רווח. עצם העובדה שמטרתם למכור מוצר זה הופכת אותם ממליצים למוכרים ממולחים שינסו למכור זבל אפילו במסווה של מוצד ברמה. כבר מאז היתפתחה הטכנולוגיה, אבל עדיין כמו רובטים הם ממליצים על מסך זה , שהינו מיושן טכנולוגית , למרות שהם טוענים שהוא בפנאל איכותי אך האם זה שווה תמחי…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם מסך DELL U2211H מומלץ באותה מידה כמו הדגם החדש יותר U2312HM .אני יודע שהחדש הוא LED והדגם הישן הוא לא. אולי יש מסך אחר באותו טווח מחירים? הDELL עולה 790שח. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי תמסך ובסוף לא הגיע לי חיכיתי סתם 45 יום עסקים רציתי לשאול האם מישהו יודע אולי מאיפה ניתן להשיג אחד במלאי? ASUS ROG Swift Curved PG348Q
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי מסך מחשב 19'' LCD של KTC מדגם V-9005L-D(כבל dvi). בזמן האחרון הוא נכבה בפתאומיות לשנייה ונדלק, כל פרק זמן מסויים(פעמים יותר בתכיפות, פעמים פחות). אני לא מצליח לבודד את מקור הבעייה. אני מחזיק בכרטיס מסך של Sapphire מדגם ATI HD4670. מה הסיכוי שמקור הבעייה הוא בכרטיס המסך? יש תוכנה שיכולה לבדוק את התקינות שלו? ואולי זו בעיית מתח? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 21 אינץ' עד 500 ש"ח מיועד בעיקר למשחקים, וחייב כניסת HDMI תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה הזאת מופנית בעיקר רק לאנשים שיש להם את המסך בדגם הזה ספציפית Dell U2312HM רכשתי את המסך לפני כ4 ימים ושמתי לב למשהו קטן ומציק, ואין לי שמץ של מושג עם זה תקלה או באג שיש אותם לכל מי שמשתמש בDell U2312HM או שזה רק אצלי הבעייה הזאת הבעייה היא כזאת: בכפתור של הכיבוי המסך - קורה שאני לוחץ לחיצה אחת על כפתור ההדלקה ON/OFF והמסך לא נדלק, ורק בפעם השנייה שאני לוחץ על הכפתור ההדלקה, רק אז המסך נדלק.. יוצא שאני צריך ללחוץ פעמיים על כפתור ההדלקה בישביל שהמסך ידלק (אור כחול)... אני חייב לציין שזה קורה מידי פעם ולא באופן קבוע . יש לעוד מישהו את הבעיה הזאת במסך הזה?? יצא למישהו להיתקל בזה אני רוצה לדעת אם זה רק אצלי או אצל כולם תודה לכולם על העזרה ושבוע טוב
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ישמש לאינטרנט, משחקים, קצת סדרות ואופיס. מעדיף או שוקל לנסות קעור. האם זאת תקופה מתאימה לקנות עכשיו מסך או ששווה לחכות ל 4k ו hdr או שאין על מה לדבר במחירים האלו?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב עד 3000. בעיקרון לא יודע אם אני יכול לחזור לעבוד ב 1080 אחרי שהתרגלתי ל 1200 אז מחפש מסך שיתן לפחות 1920X1200 או יותר. גודל 24 אינץ' או יותר. איכות צבע לא יודע אם כל כך משנה לי אבל תמיד נחמד שיש מסך עם כמה שיותר דיוק צבעים. שימושים עבודה מול מחשב תיכנות/גלישה/לימודים/סרטים/משחקים. אשמח לשמוע המלצות כל שהם.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מודע לזה שבתקציב הנ"ל, לא מקבלים את המסך הכי טוב בשוק, כרגע זקוק למסך לאינטרנט וקבצי WORD בעיקר. לכן אשמח לקבל המלצה למסך הכי טוב מבין הזולים בקטגוריה, עדיפות למסך ממותג מוכר וטוב. אם יש אפשרות אפילו בפחות מהסכום, מעולה! תודה מראש:)
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם,אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב החדש שלי.יש לי מחשב חדש טוב ואני רוצה לנצל את הכרטיס על משחקים כמו פיפא ש1280על1024 עדיין לא חד מספיק. בקיצור אני ממש לא מבין בנושא ולא יודע אם אילו מסכי HD או פשוט מסכים עם רזולוציות גבוהות.השימוש הוא למשחקים.אפשר בבקשה עצות והצעות...תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אני אמור לודאות עם המוכר לפני הרכישה בנוגע לפנל? איזה סוג פנל יש למסך DELL 2007WFP S-PVA או S-IPS
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך רחב בסביבות 1000-1300 ש"ח.. תודה!!
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
U2410 מגיע rev A07 U2412 יש סיכוי שיצטרך מספר עדכונים בכדי להיות נטול בעיות. האם שווה לקחת סיכון עם U2412?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב חדש בגודל של 24 אינץ'. בעקבות המלצות וסקירות גם אתר הזה, גם מחו"ל המסך שהכי תפס את תשומת ליבי הוא 2408WFP של דל. שמתי לב שבכל שנה החברה מוציאה דגם חדש של המסכים שלה - לפני שנה זה היה 2407WFP למשל והשנה 2408WFP. אם הבנתי נכון את המצב, בדגם האחרון של המסך היו בעיות מה שגרם לחברה להוציא עידכון לתוכנה הפנימית של המסך לפני כמה חודשים. לכן אני כרגע מתלבט - האם לקנות את 2408WFP, או לקוות שיצא 2409WFP בתקופה הקרובה? (לא הצלחתי למצוא שום מידע מבוסס שאכן יצא כזה מסך..) אני אשמח אם תוכלו לחוות דעה בעניין. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רציתי שתעשו השוואה בין מסך מחיר LG W2486L LED MONITOR!!!!! HDMI!! ש"ח1300- 1462 ובין Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 מחיר 940 ש"ח שימוש המסך הוא למשחקים וסרטים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
שלום. אני מחפש מסך LCD 19" טוב ואיכותי שלא יעשה לי בעיות עם משחקים (שיהיה לו זמן תגובה נמוך), יכול להיות שכבר אין מסכים איטיים, אני לא יודע, אני לא מעודכן חח התקציב הכללי שלי הוא 3000, אך בתקציב הזה אני גם קונה רמקולים וכרטיס קול חדש כנראה.. לכן התקציב שלי למסך הוא 2100 בערך, אפשר לחרוג במקרה והמסך באמת שווה את החריגה... תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשוב לי שהצבעים והאיכות יהיו טובות 70% מהזמן ישוחק עליו משחקים של PS4. תקציב בערך עד 2,500 שקל גודל שלפחות יהיה גדול מ 38 אינץ... עד 45-46 זה מספיק נראה לי
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות את המסך אני רוצה את היעוץ שלכם לפני שאני קונה אותו LG LCD 20 L204WT הינה המפרט : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=15213 הוא עולה בערך כ 2100 השימוש העיקרי בו הוא משחקים וסרטים ... תודה..
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זה? http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=692382 זה http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=S2201W&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=400&aff=Zap או זה? http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?model_id=502783&orderby=byvideo#zapvid זה 22 את האמת אני מעדיף 24 שיהיה לי גם לעתיד, אז לא יודע לגבי שתי ה-22.. אז מה אתם אומרים? אגב עיקר השימושים זה משחקים ככה שאני צריך משהו בהתאם..
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים זה המסך עד 1000שח? ואם כל זה שksp לא אוהבים, אני רוצה לקנות אצלהם. הם עובדים עם יבואן המומלץ של דל? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש מסך מחשב בייתי (שוקל אולי לקנות שניים כי אני שונא לעבוד עם 2 מסכים בעלי גדלים ורזולוציות שונים) בעלות של עד 1500 ש"ח למסך (אלא אם תשכנעו אותי שכדאי להשקיע יותר, או פחות). השימושים העיקריים שלי במסך, לפי סדר חשיבות הם: Gaming > watching movies/series > desktop/word/browsing כמובן שלפני שפתחתי את הThread הסתכלתי על כמה דיונים אחרים כדי להתרשם מהתמונה הכללית בשוק. אני שמח לראות שיש פה עדיין את ה-oldschools כמו QttP אני מניח שאני ארצה פאנל IPS, יש לי התלבטות האם כדאי 24 או 27 אינץ. כרגע יש לי מסך לא משהו של 22" samsung (היה לי עוד 22" שלקח לו 10 דקות כל פעם להיפתח ונמאס לי). משחקים שאני משחק בהם כרגע: WoW, Witcher3, מתכוון לשח…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-