עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש איזשהי דרך?.. ממש מעצבן לקרוא בקטן ... אם אני מגלגל עם הCTRL זה מגדיל אבל הדף הופך להיות עם שוליים ומעצבן כזה... יש איזשהי דרך ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אופציות- 1) lg L194WT 19'' LCD 5ms DVI http://www.lge.com/products/model/detail/l194wt.jhtml 2) samsung 940NW 19'' LCD 5ms http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573746 עכשיו תראו, שניהם חברות ידועות- שניהם עם בערך אותם נתונים - לlg יש חיבור dvi ולsamsung אין שזה גם משהו שצריך להתחשב בו- כי עם dvi אני יכול לראות באיכות גבוהה יותר אם יש לי בכ.מסך את האפשרות.. בכל מקרה אני מחפש מסך 19" רחב בתקציב עד 1400 בערך -אני יודע שבתקציב הזה אין משהו איכותי בגלל זה אני מסתפק עם פאנל tn ואין לי בעיה עם זה ,בבקשה אל תמליצו לי על דל כי הוא יקר מדי, אם אתם מכירים אופציה אחרת של מסך אז בקשה תגידו ואני אשקול ברצינות.. מבין שני אלה מה נראה לכם יותר טוב ועדיף?!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם מחפש מסך לעבודה על פוטושפ - תקציב 250- 500 אירו ( קניה באירופה ) lexscan 22" s2202w-h dvi-analogico, es panoramico flexscan 19" s1901k dvi-analogico no es panoramico HP LP2275W NEC P221W Dell 2209WA או דגמם נוסף? בתודה אייל

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by jon-E,

יש לי בבית מחשב שיש לו מסך samsug 793df וכרטיס מסך 6800 gs עכשיו בדקתי בהגדרות וראיתי שקצב רענון המסך הוא 60 hertz והמקסימום שאליו אני יכול להגיע זה 200 hertz רציתי לשאול אם אני ישנה מ-60 הרץ ל- 120 לא יקרה כלום נכון לי ידפק לי המסך או הכ.מסך? העזרה באמת חשובה לי תודה. חשוב לציין זה לא!!! מסך LCD

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by noos,

שמעתי שאחרי OLED הטכנולוגיה הבאה היא סטראיו סקופייה זאת אומרת מסך שמסוגל להמכיש 3D מלא ללא עזרים משהו חוץ אצרי בטרוף המצלמות שמצלמות למסכים כאלה הן בעלות 2 עדשות וזה ממש אמיתי לא כמו החרטה HD שרואים אותו דבר רק יותר חד אלא ממש רואים מיממד נפח אמיתי לחלוטין משהו מטורף וזה גם צבעוני השאלה אם בכלל כדי להכנס למרוץ המסכים הזה שלא נגמר אולי כדי לשבת בצד איזה 10 שנים ואז לחסוך מלא מלא כסף ואז לקנות את הכי מתקדם ??

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש ברשותי מסך AOC 197VK התצוגה ב WINDOWS סבבה אבל שאני מריץ סרט אני רואה הכל בגווני סגול!!! *בדקתי את הדיסק עם הסרט במחשב אחר ורואים סבבה. *יש לי עדיין אחריות על המסך מה לעשות??? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. בס"ד שלום לכל חברי הפורום קבלתי מחשב חדש במתנה עם כרטיס 8800 gtx ואני לא מצליח לסדר את הצבעים שהכל ייראה יפה, המסך שלי הוא lg l204wt, אני לא יודע איך לומר לכם את פרטי שאר המערכת, אם יש איזה שהוא תוכנה שתנפיק קובץ טקסט עם כל הנתונים של המחשב, אשמח לעשות זאת ולהציג בפניכם את הנתונים. הבעיה שלי היא לא בדרייברים אלא בכיוונים של האור והניגודויות והצבע אני פשוט לא מצליח לסדר את זה שיהיה נעים לעין, מה גם שכל הגופנים כאילו זוהרים הם לא שחורים במאת האחוזים, אולי זה החיסרון של המסך, אם מישהוא יכול לייעץ לי מה לעשות אשמח מאד. תודה ענקית מראש royall

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by warezon,

יש לי מסך p2770hd אני מחפש לו עדכון קושחה ואני יודע שיש אני פשוט לא מצליח למצוא אשמח לקצת עזרה.. בנוסף יש לי כמה שאלות: אני לא מבין מה נותנת הכניסה של האנטנה בטלויזיה ?? מזה נותן אם היום כבר משתמשים בממירים שמתחברים בscart או בשאר חיבורים.... במידה ואני מחבר ממיר למסך מה החיבור הכי איכותי שאני יכול לחבר אליו(לממיר יש יציאות של scart ו 3xrca)? והאם מישו יודע או אולי יכול למצוא הגדרות מומלצות לבהירות ניגודיות Rgb וכו'....??

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by daniel_com12,

איך לדעתכם מסכי הלד החדשים הם טובים למשחקיםן כי אני מעוניין לקנות בבקשה תגיבו

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by oded1,

שלום לכם,כמו שאתם רואים אני קצת חדש בפורום אז שלום! טוב אני מעונין לקנות מסך עד 1200 שח חשוב לי האיכות נטו,פחות האינצ'ים זה יכול להיות 17 או 19 או 56 אינץ העיקר האיכות כמובן 56 אינץ לא כי יש לי 1200 אבל בסדר.. עכשיו יש לי עוד כמה שאלות שאלה ראשונה,מה אתם אומרים מסך זה דבר שצריך לקנות ממקום קרוב לבית כמו מחשב נייח?או שזה לא מהדברים האלה? שאלה שניה,מה אתם אומרים על החנות KSP לקנית מסכים ועל איזה חנות אתם ממליצים לי כמה שיותר קרוב לטבריה תודה רבה מעודד

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by Black Knight,

אני צריך המלצה למסך לא בהכרח למשחקים, יותר לעבודה שוטפת. כמה שיותר זול, עדיף שלא להגיע לסכומים מעל. המלצות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הבנתי שה-Dell הכי טוב. אבל רבאק - 3000 ש"ח... מה העדיפות השניה? מחשב בעיקר למשחקים, אבל גם אינטרנט וסרטים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מאוד מאוכזב מהמסך הנ"ל ( 931c של סמסונג ) אומנם יש בו מעט מריחות ולא מורגשות כלל במשחקים אבל הצבעים מאוד מעצבנים ומציקים לעין שלי. ובנוסף יש לו דיליי בין בהיר לכהה... החלטתי שאני מעביר את המסך למחשב השני שיש לי ולמחשב החדש שאני אקנה אני אביא מסך חדש בתקציב של עד 2300 ש"ח. על איזה מסך תמליצו לי ? רצוי שהמסך יהיה מאוד איכותי ויציג צבעים טובים המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים. ( לא רוצה להתקל במריחות או דברים מסוג אחר ). לא משנה אם המסך רחב או לא ... העיקר שיעמוד בתנאים שלי. אני יודה לכם מאוד. תודה ויום נעים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yasha,

אני מחפש מסך מחשב שישרת שני לפטופים (כל פעם אחד אחר) בגודל של איזור 25-27 אינטש. אחד מהלפטופים הוא Macbook Pro 2018 שיחובר למסך דרך HUB עם הרבה פורטים שאחד הוא HDMI. השני לפטופ DELL עם יציאת HDMI. אני מעוניין שהמסך יהיה ברזולוציה של 2560X1440/1600 (ראיתי שזה גודל נפוץ) וחשוב כמובן שניתן יהיה להשתמש ברזולוציה זו דרך ה HDMI (כי לדוגמא DELL U2715H לא תומך בזה למרות שתומך ברזולוציה). נדרשות לפחות שתי כניסות HDMI רצוי מאד שיהיה עם תושבת שניתן להגביה במידת הצורך. רצוי מאד שיהיה מסך לא מבריק כדי להימנע מהשתקפויות כיוון שהמסך יהיה באיזור עם הרבה תאורה. כמובן שיהיה IPS בכדי לקבל איכות תמונה טובה ורוחב צפיה. אם קיימת האופציה שלמסך תהיה יציאת AUDI…

15. Started by 11iceman11,

כמובן שהמטרה במסך היא להנאה מקסמלית (צפייה חלקה, צבעים אמיתים, ללא פגיעה בגופני טקסט) הצרכים שלי הם גרפיקה, משחקים, אינטרנט וכדומה (בקיצור אני טוחן את המחשב). אם יש מסך יותר טוב אשמח גם לקבל הצעות. (תקציב בסביבות 1700 ש"ח)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מחפש מסך לFHD, במחיר כמה שיותר נמוך, במטרה להריץ כותרים עדכניים FHD. גודל -24 יש לי מסך (טלוויזיה) 23 אבל עם קצב ריענון של 50HRZ, לא נראה שזה ממש מספיק, לא?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. כיותר משבוע אני עם המחשב החדש שלי (ראו מפרט) ואני כבר לא יכול להשאר עוד עם המסך הCRT הגוסס שלי mag 786FD. ואחרי שיטוט ממושך במעמקי הפורום אני רק מתחרפן ויוצא יותר מבולבל מלפני כן. אני לא יודע אם להפשר על TN או לחסוך על משהו רציני כי בכל זאת מסך הוא משהו שנשאר יותר זמן מחומרה במחשב. ואני לא יודע מה אפסיד אם אקנה T240 לעומת 2408WFD מבחינת איכות. אני רואה שכאן ממליצים על TN למשחקים אבל יש לו בעיות עם צבעים עומק ועוד דברים שאני לא זוכר עכשיו אז מה גורם לTN להיות מומלץ למשחקים. (בכל זאת עומק צבעים חשוב גם למשחקים לא?) ולפי מה שאני קורא כאן גם ב2408WFD יש בעיות וחסרונות משלו (לא יודע מה אבל ב2900 ש"ח דיי אפשר לצפות לשלמות) ויש את EIZO S2431WE שנשמע כמעט מושלם חוץ מהמחיר. (עולה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by גמני,

U2410 מגיע rev A07 U2412 יש סיכוי שיצטרך מספר עדכונים בכדי להיות נטול בעיות. האם שווה לקחת סיכון עם U2412?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, רציתי לדעת אם כדאי להביא את המסך הנ"ל מניו יורק לארץ. לפי מה שידוע לי אין מכס על מסכי LCD אבל צריך לשלם מע"מ בכניסה לארץ. האם בארץ תהיה אחריות למסך עצמו? בבקשה תגיבו, עומר חצ'ק. נ.ב.: המסך הזה עולה בניו יורק $370 כולל מיסים שהם שווי ערך ל-1480 ש"ח. בכניסה לארץ צריך להוסיף מע"מ שהוא 15.5% ובסוף המחיר מגיע ל-1710 ש"ח.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי לכל העוזרים והיועצים, אני מחפש מסך ומתלבט בין 226BW, 206BW ו-931BF מאוד התרשמתי מה-226 אבל אני פוחד שהוא גדול מדי מאידך ה-206 ביחס ל-931 נמוך מדי (פחוס כזה). המסך משמש אותי לפיתוח אפליקציות Windows, אפליקציות אטיטרנט, Office, גלישה באינטרנט וגם קצתת סרטים. המסך חייב להיות נוח כי אני יושב מול המחשב שעות רבות מאוד במשך היום והלילה... האם תוכלו להאיר את עיני ולעזור לי עם זה ? ביחס למחיר: המחיר של ה-226 ניראה לי הכי משתלם... אבל כסף זה לא הכל. תודה, אורי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ely2001,

המסך מחובר אצלי ב DVI, ונמצא על רזולוציה 1680*1050. הבעיה היא שאני לא רואה ברגע נתון את כול השולחן העבודה, אני את הקצוות רק כאשר אני מזיז את העכבר לכיוון כלשהו אז כאילו התמונה זזה לפי התזוזה של העכבר. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. לי יש LG 1732TQ עם 1:1400. האם זה הסטטי או הדינאמי שלו? תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  23. בואו נתחיל מזה , בלי לקרוא הרבה , הלכתי לסוף לסיכום , יש את רשימת המסכים , ירדתי למסך המומלץ שהינו : Chimei 222h עכשיו אני מסתכל על הנתונים שלו , ומסתכל על הנתונים של : EIZO FlexScan S2201W ל EIZO FlexScan S2201W יש יותר היתרונות מאשר של Chimei , אז מדוע בחרו את Chimei ? ל EIZO FlexScan S2201W יש אחריות מורחבת , יש אגונומיקה מעולה , אין בעיית ארגונומיקה כמו בשל Chimei , האם זאת טעות של רושם הכתבה ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by king2007,

מסך דק ורחב בגודל 22 אינטש דגם AI2237W http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksphadera

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by גד :),

רציתי לחבר 2 מחשבים שניהם עם יציאה VGA ולעבור בין המחשבים עם הכפתור שבמסך שבורר יציאה (ANLOG / DIGITAL ) מחשב אחד VGA יתחבר ליציאת VGA שבמסך (ממש לא בעיה) זאת השאלה: המחשב VGA השני יתחבר ליציאת DVI שבמסך חשבתי לחבר למחשב מתאם VGA זכר --> DVI נקבה שיתחבר לכבל DVI שמחובר למסך ( VGA To DVI ) האם הדבר אפשרי ? (שימו לב אין במחשב יציאת DVI ! )

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.