צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 2000 ש"ח רק המצלמה * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר נופים, אבל מאוד חשוב לי שהמצלמה תדע להתמודד היטב עם תאורה נמוכה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כן, בהחלט * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח.לא אתנגד להתנסות * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש.לא * האם חשוב…
-
- 23 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
היי לכולם, אני לא מצליח וגם לא מבין למה אין לי אפשרות לשנות בהצדרות של הווידיאו ל 1080 60P כמו שרשום הספקס של המצלמה וכמו שראיתי בסרטונים, זה נותן לי לבחור רק עד 50P. יש רעיונות למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית ב1000 שקל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אני מתאר לעצמי שלמצלמה קומפקטית סוללות AA יספיקו ככה שאין צורך במשהו מיוחד, בקשר לכרטיס זכרון אם כרטיס 4 או 8 ג'יגה בייט יכנס זה יהיה בונוס אם לא אז לא נורא. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הצילומים בעיקר יהיו של טיולים בטבע ובחו"ל כך שעדיף שיהיה אפשר לצלם גם בתנאי תאורה דלים (למקרה של החו"ל) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא רלוונטי? האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-15…
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
צריך המלצה למצלמה דיגיטלית ב2100 שקל מקסימום, עם זום של לפחות 4X ומינימום 3MP( אבל ממש עדיף שיהיה יותר). לא מצלמות פוינט אנד שוט כמו הA80-70.
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-
-
יש סוג של עדשה ששמים על המצלמה לפני העדשה הראשית והיא מוסיפה עוד מרחק (teleconverter), יש לי ניקון d90 ועדשה של ניקון 28-300, אני רוצה לקנות עדשה שמוסיפה מרחק שתומכת בפוקוס אוטומטי ושתכפיל בפי 2 לפחות את המרחק, מישהו יכול להמליץ לי על אחת כזו? עדיף מחנות בארצות הברית. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
תכונות נדרשות: תמונה איכותית, כרטיס זיכרון גדול, מסך גדול, שהסוללות יספיקו להרבה זמן ושתהיה קומפקטית. המצלמה בעיקר לטיולים. פחות חשוב גודל זום והרבה מגה פיקסל, היא תשמש למשפחה בעיקר לטיולים. אין צורך שיהיו לה אפקטים מיוחדים(צילום בשחור לבן וכו')
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
זאת המצלמה שלי: http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=DV3300&Cat2Cat1ID=160&Cat2ID=18 הביה שלי היא כזאת היא טוענת את הפלאש ולא מפסיקה לטעון.... ככה שיאין לי פלאש ... מי שמכיר את המצלמה שיצור איתי קשר בבקשה... תודה
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום המחירים של כרטיסי זכרון יורדים לאט לאט, וזה דיי טוב, אבל מה שמפחיד אותי איתם זה שהם עשויים מפלסטיק שהוא קצת גמיש. האם קרה לאנשים כאן שכרטיסי זכרון נהרסו להם, בלי שהם עשו איתם פעולה אגרסיבית במיוחד? למשל, האם רק מהכנסה והוצאה של הכרטיס זכרון, בגלל הגמישות של הכרטיס, קרה פעם למישהו שכרטיס נהרס ואז כל המידע בו אבד? (ב-דיסק-און-קי למשל אין ממש את הבעיה הזו, כי המארז של הדיסקאוןקי הוא בד"כ פלסטיק הרבה יותר עבה וחזק, בניגוד למארז של כרטיס זכרון שהוא גם דק מאד, וגם גמיש) אשמח לשמוע כל משוב.. תודה רבה
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
יש לי מצלמה דיגיטלית canon a80 כשאני מחבר אותה למחשב הוא לא מזהה לי אותה יש לי 2 מחשבים בבית אחד עם ויסטה אחד עם XP כשאני מחבר לויסטה זה כותב לי מתקין תוכנה מנהל התקנים של התקן ואז כותב לי שהיא נכשלה משום מה כנ"ל גם במחשב עם הXP המצלמה ברשותי כבר יותר משנתיים והבעיה התחילה לא מזמן כי מאז ומתמיד זה היה מזהה אותה בלי בעיה והייתי יכול להעביר תמונות מהמצלמה למחשב דרך חיבור הUSB בלי שום בעיה כיום יש בעיית חיבור בין המצלמה למחשב חשבתי אולי הבעיה היא במצלמה לקחתי אותה לתיקון והיא בדר גמור כי במחשב למשל של חברים שלי זה מהה אותה בלי בעיה וישר מעלה לי את התמונות שיש בה רק במחשבים שיש לי בבית זה לא מזהה ניסיתי בכל חיבורי הUSB שיש לי במחשבים ובאף אחד מהם הוא לא מצליח להתחבר בהצלחה למ…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נראה שחלק מהמשתתפים בפורום קצת מסתבכים עם הנושא הזה, אז הנה מדריך קצר שמסביר (פחות או יותר) את הדרך המועדפת עלי: 1. הורידו, התקינו וקנפגו את FastStone לפי ההסבר שכאן. 2. פתחו בתוכנה את התמונה שאותה אתם רוצים להקטין (אם הלכתם לפי ההוראות בלינק שבשלב הקודם, קליק כפול על קובץ התמונה אמור לעשות את זה). 3. לחצו Ctrl+R בשביל לפתוח את חלון שינוי גודל התמונה: 4. בחרו בגודל המתאים (800x600 מומלץ עבור רוב הפורומים) ואשרו. הקפידו ש-Lanczos3 מוגדר כאלגוריתם ההקטנה. הוא איכותי מאוד, אבל משום מה חסר בהרבה תוכנות יקרות. 5. געו עם הסמן בצד שמאל של המסך, ואז בחרו ב-Sharpen / Blur בתפריט שמופיע. 6. בחלון שנפתח, בחרו את רמת החידוד. רמה #1 כמעט תמיד אינה מוגזמת מדי ולכן א…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חברה אני צריך את עזרתכם בנידון, כמעט קניתי את האולימפוס C-5000 אבל בסוף התייעצתי עם ממוחה מצלמות והוא אמר לי שהדגם הזה ספציפית, לא טוב! הוא אמר לי ללכת על הקנון A-95. עכשיו מה דעתכם? באולימפוס יש סופר מאקרו, מ 2 ס"מ. ובקנון אין. באולימפוס יש 5.0 מגה פיקסל. בקנון A-95 5.1 מגה פיקסל.... מאקרו מ 5 ס"מ. תודה לכם..... :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנסה אותכם בסוג חדש של תמונות... התמונות צולמו בים המלח. Minolta Dimage 7 מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום אני מחפש מצלמה נוחה לא גדולה שתצלם תמונות באיכות טובה. המטרה היא לא תמונות מקצועיות ביותר אלא מצלמה שתשמש אותיבטיולים לצילום מצלמה שתהיה חובבנית אבל עם פלוסים ופלוס גדול יהיה אם המצלמה תיכנס לכיס של מכנס -גודל קומפקטי. אני זקוק למצלמה בעיקר לצילומי טיולים,ים,נופים, חברה קצת מסיבות בתאורה בעייתית דברים בסיסיים אני מאוד אוהב מצלמותשל קנון אך מתלבט בין כמה מצלמות אשמח להמלצות. אני מציין שחיפשתימידע באינטרנט על המצלמות וזה לא עזר לי ממש. ההתלבטות היא בין דגמי canon הדגמים הם A 630 A640 A 720 SD 1100 A570IS A530 אשמח לכל המלצה שקיימת וכל דעה תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 2.02.2009 בשעה 14:54:16 מידע נוסף אני זקוק למצלמה בעיקר לצילומי טיולים,ים,…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מהסיטואציות היותר מעניינות בהן נתקלתי בביקורי במקום... מודע לחיתוך הלוקה בפריים הראשון ולגוונים המקולקלים. תניחו את הטכניקה בצד הפעם. המשך יבוא...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלכתי לי היום בדרך הביתה מביתספר, ראיתי חתול יושב בסבלנות מתחת לצמח ומסתכל על שני יונים שהיו באיזור, החלטתי לצלם.. מה דעתכם? (A510) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Canon A80 העדשה שלה כבר דיי התלכלכה. האם יש איזה משהו שאני יכול לקנות בשביל לנקות את העדשה, או שכבר יותר שווה לי לשלם לאיזו חנות צילום שתעשה בשבילי את זה? אני קצת מפחד לשרוט את העדשה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית במחיר של משהו כמו 400-600 ש"ח. לצילום תמונות איכותיות ומשהו שהוא די חשוב שיהיה זה צילום טוב\סביר להופעות. אני לא מחפש משהו רציני\מתקדם אלא מצלמה פשוטה דיגיטלית שתתן לי גם צילום וידאו טוב בהופעות. כבר ביקשתי מחבר שלי שיתן לי המלצה והוא המליץ לי על המצלמה הבאה, http://www.bhphotovideo.com/c/product/672365-REG/Panasonic_DMC_FP3K_LUMIX_DMC_FP3_Digital_Camera.html וגם הוא המליץ לי על כרטיסי זיכרון, SanDisk SDHC Ultra II 4GB SanDisk SDHC Ultra II 8GB SanDisk SDHC Extreme III 4GB SanDisk SDHC Extreme III 8GB עכשיו הוא הציע לי לקחת את הראשון כי 4GB יספיק. מה דעתכם? יש הצעות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-