עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by yaarito79,

שלום..ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטלית לצרכים אישיים,לצילום ביתי,נופים ,טיולים וכו'..כלומר לא מקצועי אבל גם לא סתם..חשוב שתיהיה קומפקטית ולא גדולה.עם וידאו וסאונד,עד 1200 ש"ח,חשבתי שאולי מי שמבין בתחום יכול להמליץ לי,חשבתי ללכת על אולימפוס,האם יש דגם מומלץ,לפי הנתונים שביקשתי?האם יש גם של חברה אחרת שנראה לכם יותר טוב מאולימפוס??הבנתי שכדאי בערך 8 מגה פיקסל,מה לגבי הזום?כדאי להתפשר והאם מספיק 5 זום אופטי-דיגיטלי?האם קיים דגם בעברית והאם הוא פחות טוב מאחרים? לתשובתכם אודה!

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by R0tem1,

עוד 12 יום אני מקבל את המשכורת האחרונה שתשלים לי לסכום הנ"ל - 8300 שקל. בנתיים אני רוצה להיות סגור על הציוד ולדאוג שיהיה אותו לחנות במלאי - כל יום נוסף הוא נצח. אני סגור לחלוטין על המצלמה - PENTAX K10D. 330 יעלה כרטיס זיכרון 300 יעלה תיק נשיאה זה משאיר לי 3200 לשתי עדשות, ואם אפשר גם פלאש. החנות שמספקת את המבחר הכי גדול היא BSD ולכן אני גם אקנה ממנה. העדשות שחשבתי עליהן הם: 1) 18-55 של סיגמה: http://www.bsdphoto.com/productSpec.asp?show=&cat=349&id=1683&nm=3&pg=1&pp=20 עולה 770 2) עדשת 70-300 של סיגמה: http://www.bsdphoto.co.il/productSpec.asp?show=&cat=349&id=2301&nm=10&pg=1&pp=20 עולה 1200 זה משאיר אותי עם 1230 שקל לפאלש, שאני לא …

• 66 תגובות
    • 6.4k צפיות
  3. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית קומפקטית בתקציב של 1000 ש"ח פחות או יותר. חשבתי על FE-340 של אולימפוס. מישהו שמע עליה משהו?? (לא מצאתי ביקורות באתרים בפרסמתם בנעוץ)

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by ALÞHA,

נראה לא רע בכלל http://chsvimg.nikon.com/products/imaging/lineup/d90/en/d-movie

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by KoM,

בואו ננסה לעזוב קצת את הפרחים לרגע... עיבוד בשחור לבן רך :

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by galCool,

אז זו תמונה מים המלח מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by KoM,

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by axon,

צולם באחד מהימים המוזרים שהגשם התחיל לרדת פתאום הלכתי לצוד קשת בענן ... לא מצאתי כזאת אבל מצאתי כזה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by overload,

אסרו עלינו במפורש ליצור כל סוג של קשר או לצלם את ה"ימ"מ\SWAT הפולני ששמר עלינו במסע לפולין. את התמונה הזאת הגנבתי כשהסתתרתי מאחורי חבר שלי והסתרתי את המצלמה עם התיק שלו ;D. [ ] הבהרה: למרות שמדובר בלוחם ביחידת הימ"ם החוק לגבי צילום לא חל עליו, הוא בסך הכל מאבטח. אמרו לנו לא לצלם אותם בכל מקרה, כי יש כאלה שבאמת אסור. OK?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by zoman,

תצלום שנעשה דרך זכוכית מלוכלכת

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by Yuron,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מצלמה, תקציב שלי עד 2000 שקל אם יהי משהו קמת יותר יקר אבל יותר טוב אז אפשר להציע אפשרויות. שימושים: אני צלם חובבן אבל אני אוהב צילום וכל מה שקשור אליו, אני אוהב לצלם מקרו וגם אוהב לשלם ספור עכשיו הספורט שלי הוא סייף וכשאני מצלם בצלמה מהלכיפ אני לא רוצה שהיו מריכות וכמובן שימושים ביתים לצילום משםחה טבע וכו' אני בעבר פתחתי אשכול אבל מאז אולי אשתפר משהו....... תודה רבה לעוזרים.

• 64 תגובות
    • 6.3k צפיות
  12. Started by Koss,

לאחר שהA510 האחרונה שלי נגנבה בבומבמלה :'( ?אני עדיין מתאבל עליה...) החלטתי שכדאי להמשיך הלאה ולמצוא לה מחליפה. אחרי ההיכרות שלי עם קנון, לא נראה לי שאני יתפשר על חברה אחרת אלא אם כן יש לכם משהו ממש מעניין להציע. כמו כן הדרישות שלי הן מצלמה למשתמש בנינוני, ידידותית, ושיהיו בה את הפונקציות של ה-A510 התקציב הוא 1000 שקל לא כולל כרטיס זכרון, אפשר לחרוג במעט. ההתלבטות שלי היא בין a620 ל a630. מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  13. מעונין ליקנות מצלמת וידאו איפה כדאי ליקנות ב קאמרה מיה או ב CAMERA4LES? למישהוא יש נסיון איתם בנושא האחריות?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by levelone,

שלום לכולם. לפני שנתחיל, אני רוצה לציין שמעולם לא קניתי מצלמה/עסקתי בצילום חובבני. אז ככה. כבר הרבה זמן שאני חושב על לקנות מצלמה. צילום אומנותי הוא משהו שממש לא מעניין אותי כרגע. אני יותר בעניין של תיעוד (למשל סיורים באתרים, תצוגות רכב), וצילום יום יומי של משפחה/חברים וכדומה. בנוסף, רצוי שתהיה אפשרות לצלם סירטוני וידאו בסיסיים. למרות שזאת תהיה המצלמה הראשונה שלי, אני מעדיף להשקיע במצלמה שתוכל לספק את כל הצרכים שלי וגם לעשות את זה טוב מאשר במצלמה דיגיטלית קומפקטית שלא באמת תיתן לי את מה שאני רוצה. אני חושב לקנות את הcanon eos 600d ויש לי כמה שאלות: 1. מה דעתכם עליה כמצלמה לצלם חובב-מתחיל? 2. מה דעתכם על עדשות יד שניה/פלאשים יד שניה? 3. איזה כרטיס זיכרון כדי לי לקנות? אני …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Vidati,

http://vidati.deviantart.com/art/Nice-Day-81327943

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by KoM,

זוג תמונות של יערות, אחד בבית אורן ואחד ביער בן שמן. בראשונה מדובר בתמונה HDR... (ההקטנה מעט פגעה באיכות לצערי משום מה)

• 14 תגובות
    • 977 צפיות
  17. Started by gshhar,

מהיום בבוקר עם ה-S9000 שלי.

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  18. Started by ram.freedman@gmail.com,

שלום לכולם, שוב אני מתנסה בתמונות עם המצלמה החדשה (יחסית) שלי. והפעם ניסיתי לעשות קצת תמונות בזום. כרגיל אשמח לשמוע את דעתכם ו \ או הערות לשיפור. אנא קחו בחשבון שלא ביצעתי עריכה על התמונות באף תוכנה (פרט להקטנה של התמונה). תודה מראש, רם גולה: פריחת הדובדבן: אורן בגשם: ואם כבר גשם אז גם איזה מקדש:

19. Started by agf,

ברווזים באים בזוגות הזכר והנקבה ומי אמר שדוKFים רק תשחורים הערה: התמונות לא עברו כל עריכה ,פרט להקטנה

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  20. Started by ophir555,

חושב לקנות את הפוג' 9500. יחד עם זאת לא הצלחתי להבין האם יש לה מנגנון יצוב בזום מקסימלי או מנגנון פיצוי רעידות אחר, כיון שמרבית הצילומים שלי יעזרו בזום נקודה זו מאוד חשובה לי תודה

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  21. שלום חברים , מישהו פעם ניסה ליצור תמונת פספורט לבד ? כלומר לסדר את התמונה בקובץ כך שבפיתוח יצאו 3-4 תמונות פספורט ? תודה !

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by gshhar,

עכשיו התמונה הזו ועוד כמה כמוהה יצאו לי די מטושטשות למרות שאני משתדל תמיד לצלם עם העינית ולא עם המסך בכדי למנוע רעידות של היד כי ככה היד שלי יותר יציבה אבל שמתי לב שכמה תמונות ממש זהות לבאה יצאו לי לא מפוקסות ויש מריחות ושצילמתי כאילו לקח למצלמה יותר זמן מתמיד לצלם אותה,אולי זה בגלל התנאי תאורה ואם כן איך אני מונע את זה ? אגב אני מצלם במצב P

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היי חברים, ירושלים, איזו עיר יפייפיה. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. .11 12. לתמונה האחרונה אני אתן לכם לינק ישיר, לדעתי זה פשוט חטא להקטין אותה, זו הפנורמית היפה ביותר שצילמתי לדעתי, מקווה שתאהבו, אשמח לתגובות. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/a/n/a/t/u/s/h/k/u/s/h/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200411032222269240/200501171254284297/3.jpg

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by Dumbass,

נערך בהתאם P: צילומים של חבר, אני רק שמתי אותם פה. תהנו

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by topgun,

שתי התמונות הראשונות צולמו כשמודר מסוים (u know who u r) הציק לי ללכת לצלם את המעבר של נוגה, כי המצלמה שלו מעבר לים... being the nice guy i am, לקחתי על עצמי את המשימה - אבל לא בהצלחה יתרה.. עד שהגעתי נוגה היתה רחוקה מהירח, ובהעדר טלסקופ או מכשיר דומה אחר, כל מה שראו מנוגה היה נקודה קטנה ובוהקת, כמו כוכב הצפון בערך... מכיוון שלא רציתי שהנסיון יהיה בזבוז זמן מוחלט, החלטתי לקחת כמה שוטים של הירח. אבל שוב, בהעדר עזרים מתאימים (חצובה), לא הצלחתי יותר מדי... אבל, 2 תמונות בכל זאת יצאו נחמד: הראשונה, אחרי עריכה כבדה, נראית קצת כמו חשיפת יתר, אבל לדעתי נוצר אפקט נחמד: השניה היא תוצאה של חשיפה ארוכה בלי אמצעי קיבוע נורמלי: - - - - - - - - - - - - - - - התמונות הבאות צול…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.