עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by rangerman,

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם חבר שלי נוסע עוד יומיים לחצי שנה ודווקה היום נפלה ונשברה המצלמה שלו יש לו ביד 1100שח והוא חייב לקנות מצלמה מחר ובאילת (יש שם כמה חנויות וגם את קמרה אילת שהיא יחסית מאוד זולה) אז אנחנו מבקשים את אזרתכם למציאת המצלמה הטובה ביותר בסכום הזה גודל המצלמה לא חשוב לו יותר מדיי (ממצלמות קטנות ודקות עד גודל של נגיד הפוגי 5700 +-) אני פה עד 5 בבוקר לקרוא את התגובות שלכם תודה רבה

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by R0tem1,

עוד 12 יום אני מקבל את המשכורת האחרונה שתשלים לי לסכום הנ"ל - 8300 שקל. בנתיים אני רוצה להיות סגור על הציוד ולדאוג שיהיה אותו לחנות במלאי - כל יום נוסף הוא נצח. אני סגור לחלוטין על המצלמה - PENTAX K10D. 330 יעלה כרטיס זיכרון 300 יעלה תיק נשיאה זה משאיר לי 3200 לשתי עדשות, ואם אפשר גם פלאש. החנות שמספקת את המבחר הכי גדול היא BSD ולכן אני גם אקנה ממנה. העדשות שחשבתי עליהן הם: 1) 18-55 של סיגמה: http://www.bsdphoto.com/productSpec.asp?show=&cat=349&id=1683&nm=3&pg=1&pp=20 עולה 770 2) עדשת 70-300 של סיגמה: http://www.bsdphoto.co.il/productSpec.asp?show=&cat=349&id=2301&nm=10&pg=1&pp=20 עולה 1200 זה משאיר אותי עם 1230 שקל לפאלש, שאני לא …

• 66 תגובות
    • 6.6k צפיות
  4. המצלמה הזאת מוצגת כבעלת מייצב תמונה, אבל אני הבנתי שדווקא למצלמה זאת אין את המייצב, זה נכון ? http://www.priceless.org.il/scripts/prodView.asp?idproduct=323

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by Peri228,

שלום .. אמא שלי מחפשת מצלמה בתקציב של עד 300$ , כולל כרטיס זיכרון של ג'יגה . קצת קשה לי להכווין אתכם מבחינת דרישות , אבל בסך הכל המצלמה צריכה להוציא תמונות טובות במצב אוטומטי . אין צורך בכל מיני פונקציות ידניות וכאלה .. את המצלמה אני מתכוון לקנות בדיוטי פרי . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  6. נכון שהיא הועלתה לפורום מזמן יחסית , אבל עדיין , מעלה התפעלות בכל מבט שמופנה לעברה . לכבוד הוא לי לתלות את היצירת המופת הזאת על הקיר . [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ALÞHA,

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  8. האם מישהו יודע מתי צריכה Fujifilm S8000 לבוא לארץ, ומה יהיה המחיר שלה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by shlomom,

אריאל זילבר הופיע לידי בפארק, חשבתי שזאת הזדמנות לבדוק את המגבלות של המצלמה - חושך ותנועה. זה מה שיצא: וכך זה נראה בבוקר שאחרי . . .

10. שלום לכולם, אני רוצה לקנות שבוע הבא מצלמה,התקציב עומד על 3000 ש"ח ואני לא יודע מה לבחור. האופציות הם: - דבר ראשון חשבתי לקחת מצלמה רפלקס כמו d40 חדשה, או 300D מחודשת, עם עדשה 18-55, ויצא לי כל הסיפור בסביבות 3000 ש"ח, אבל מחודשת לא כל כך רוצה, כי אני משקיע, אז רוצים חדש, וd40, הבנתי שיש הרבה דברים שאין בה,וצריכים לקנות עדשות מיוחדות,וגם הבנתי שעדשות 18-55, זה עדשות רגילות עם תווך די מצומצם,ואם רוצים עדשת זום אז צריכים לשים עוד סכום מכובד, לכן זה יחרוג בהרבה את רף 3000 ש"ח, ולכן נראה לי שהעניין של מצלמות אלו קצת צולע, וגם אין לי שום נסיון עם מצלמות כאילו, למרות שאם יהיה לי, אז הייתי לומד בכיף. - מצד שני אני יכול לקנות דיגיטלית בין הטובות בסכום הזה, ולא לחשוב יותר מדי ואני …

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by Tapeworm,

זו לא תפיסת המאה, פשוט התלהבתי מזה שאפשר מיד לקלוט שזו מונית.

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  12. מה קורה חברה ? מזמן לא היתי פה (וירוס ) אז ככה, טיילתי עם האופניים בצפון הארץ ומצאתי מצלמה מסוג olympus IS-5000 .... היא פילים ... זאת מצלמה טובה ? כמה כזה דבר עולה חדש וכמה זה שווה יד שניה ? אהה וכמה עולה בימנו פילים וכמה עולה לפתח? תודה , דור

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  13. באיזור תא פת (פרייסלס אולי?) דיי דחוף לי תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. צולם עם FUJI S5100 זקנה וחבולה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by benor,

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  16. Started by mcnm,

שלום, אני חדש כאן.. מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אז ככה, אני לא ממש (ז"א בכלל) מבין במצלמות ואני צריך מצלמה בסביבות ה-1000 ש"ח חברים שלי המליצו לי על זאת: http://www.getit.co.il/Group/32183/436 מה דעתכם? האם יש משהו טוב יותר במחיר הזה? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  17. חיברתי ממחשב שאין לו את התוכנה ועם כבל שדומה למצלמה שלי(ממצלמה דיגיטלית אחרת..) זה לא עבד. באתי לחבר במחשב שלי שיש בו תוכנה ועכשיו גם אצלי זה לא עובד. רוב הסיכוי שעכשיו זה לא עובד בגלל זה.. מישהו נתקל בזה? ניתן לתיקון? מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. Started by Pro_2004,

שלום אני רוצה לקנות מצלמה של CANON אבל החנות שקרובה לבית שלי אינה מוכרת עם אחריות של "קרט" אלה של MDK האם יש לי מה לחשוש ? מה כוללת האחריות שלהם, מישהוא מכיר ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  19. (די חדשש זה לא מדויק זות ההודעה הראשונה שלי :) ) אלה מיבין התמונות הכי טבות שלי מקווה לתגובות בונות אלא תמונות מטיול לים המלח 1) 2) 3) 4) אלא תמונות מטיול לצפון 5) 6) 7) 8) אלא מהאזור ליד הבית 9) 10) אלא מהנסיעה לאומן שנה שעברה 11) 12) רוסים מטומטמים (זה לא שיש לי בעיה אם רוסים אבל במקרה הזה יש לי סיבה להגיז את זה) 13) וזה עוד משהוא מפגר שעשו ליד הבית שלי 14) והנה עוד תמונה מהטיול לים המלח שחבר שלי צילם פשוט פ333333333ה 15)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הערות, הארות ותגובות יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  21. אהלן לכולם אז בעוד כמה חודשים התוכנית היא לטוס לטיול הגדול. כרגע היעד הוא אוסטרליה ניו זילנד ולבסוף סין - הכל עדיין בחיתולים כי כרגע טיפה עסוק. אבל היום עלתה בראשי המחשבה.. האם אני צריך לבצע רכישה של מצלמה? השאלה היא האם מספיקה מצלמה דיגיטלית רגילה 5 מגה פיקסל עם זום "מעפן" A95 canon או שמה יש צורך לרכוש מצלמה קצת יותר מתקדמת? ואם כן אז איך ?כמה עולה? מה עושים ואיך עושים? אשמח לתשובתכם... בעיקר של מי שעבר חוויה כזו כבר.. אני בטוח שיש... תודה מראש, :jump:

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by over,

Shot with PENTAX K100D at 2007-07-25

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  23. Started by t_eliran,

שלום, קנו לי מצלמת HDD של סוני בארה"ב מדגם DCR-SR42, עד כמה שאני יודע השיטת שידור האמריקאית היא NTSC, רציתי לדעת כמה זה יכול להשפיע מכיוון שהמצלמה היא דיגיטלית - יש לה דיסק קשיח. ואם אני מעביר את זה למחשב מה יכול לקרות אם בכלל. כי גם ככה אני יכול לצרוב את הוידאו איך שאני רוצה, או שאני טועה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  24. Started by anarchio,

אני חובבן לגמרי אני רק מחפש מצלמה שתיהיה אמינה ושאני לא יצטרך להטעין אותה כל שנייה וחצי. תודה.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  25. שלום לכולם, אחרי שכבר סגרתי על איזה מצלמה אני הקנה (CANON A710) , הגיעה הזמן על בחירת חנות/אתר לקנייה ממנו. אני מחפש אתר מקצועי, אמין, וטוב ,ואם אפשר, שלא שוחט במחירים לקנייה ממנו. אתר שמתמחה במצלמות/צילום, ולא אתר שמוכר בין השאר מצלמות, אלה, אתר מקצועי שזה ההתמחות שלו. למישהו יש המלצות לאתר טוב? עדיף מניסיון. שמעתי על www.camer4less.co.il, איך הוא? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.