עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by bluemail,

אני צריך עדשה נגד השתקפות השמש ועדשה של 28 למצלמה S5600 איפה אני יכול להשיג

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  2. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... יש ברשותי מצלמה של קנון 500D ושלוש עדשות : עדשת הקיט-18-55, עדשה של קנון 28-135 עם יצוב תמונה ומנוע פוקוס ועוד עדשה ישנה שקיבלתי מחמי של קנון 75-300 לל יצוב תמונה וללא מנוע פוקוס . שאלתי היא כזו...שמתי עין על עדשה מהדגם הנ"ל סיגמה 18-250, עכשיו יש שני דגמים הדגם הישן יותר שהוא כבד ב200 גרם בערך ואפשרי להשיג אותו ביד 2 באיזור ה1500 ש"ח, והדגם החדש שנמכר בארליך מעבדות ב2900 ש"ח. מה עדיף מבין השניים ואם בכלל? מה ההבדל ביניהם ואם הדגם החדש שווה את ההשקעה ? העדשה הזו חוסכת לי את ההחלפה והסירבול של שלושת העדשות. ועוד משהו ,האם יש במחיר הזה של עד 3000 שקל עדשה מומלצת אחרת שיכולה לענות לי על הדרישות ?

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  3. Started by nesber,

אני צריך מצלמה לצילום נופים עירוניים ובניינים. ברור שאני לא צריך משהו מקצועי, אבל שתהיה איכות "מעולה" בקנה מידה חובבני, עד כמה שניתן עם מצלמה בטווח מחיר כזה(2000 שקל ללא כרטיס זיכרון וסוללות נטענות זה פחות או יותר המקסימום). אני לא צריך זום גדול, לכן לא רואה טעם לקנות מצלמה יקרה שמה שמייחד אותה זה הזום העצום שלה. זום "סטנדרטי", לא יותר. אני גם לא רוצה שהמצלמה תהיה מיניאטורית כמו דגם מסוים שראיתי, שבקושי אפשר להחזיק אותה ולמצוא את הכפתורים... אשמח לכל המלצה.

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  4. Started by idok,

השתעשעתי היום בגינה עם הA620 החדשה שלי. צילמתי שני פרחים ששתלתי לפני 3 חודשים והם בראו שיח שלם. אשמח לקבל כל ביקורת, תהנו. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  5. שלום. אני מחפש מצלמה לצילומים חובבניים. לדוגמא לצלם את הילדים בטיולים, לצלם איזה חפץ או משהו, אני לא מחפש משהו מקצועי עם מאקרו והכל, למרות שאני מאוד אשמח. אני מתאר לעצמי שב500 שקל אי אפשר למצוא משהו חדש, לכן רציתי לדעת על אילו מצלמות אתם ממליצים שאוכל לחפש אפילו יד שניה או משהו. רציתי את הF20 שעלתה פעם 700 שקל אבל עכשיו היא קפצה פתאום ל1000 עריכה: איך הFuji FinePix A400 ? אופס להעביר בבקשה לפורום צילום

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by eranir,

אפשר לקבל המלצה לכרטיס SD של 4GB למצלמה דיגיטלית? תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. Started by KoM,

או פיזה התל אביבית...

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by amd,

תעזרו לי לבחור מצלמה טובה אם אפשר עד 1200 ש''ח...... תודה מאגף הבניייה........

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by J0n1,

טוב, התחדשתי בA 50/1.7 מה שמוזר הוא שהמצלמה לא מקבלת ערך צמצם מהעדשה, זה נורמלי?

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  10. שלומות שוכני פורום יקרים! שמתי לב לכך שהמחירים של הדיגיטליות צנחו(ללא מצנח ככל הנראה) בצורה די משמעותית, מה שפתח בפני עולם חדש לחלוטין של אפשרויות! תקציבי הוא עד 3000~ ש"ח, והדרישות הספציפיות שאני מחפש הן תמיכה ב-RAW, זום אופטי גדול למדי( מקביל -370 מ"מ או יותר) ועוד כל מיני שטויות מיותרות שחברות תמיד דוחפות למצלמות מגזר היאפים שלהם בשביל שאני אתעסק איתה קצת יותר מ-3 דקות ;D(מסך על ציר וכו'). בתודה מראש ...

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by alexgo,

חבר'ה עזרה. כאשר הזיכרון מתמלא המצלמה לא דורסת את ההקלטות הישנות ותוקעת את הכרטיס זיכרון. האם משהו נתקל בתופעה דומה ומה הייתם ממליצים לעשות?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. היי לכם, אני טסה ככל הנראה, עוד כחודשיים, לטיול בדרום ומרכז אמריקה, לחצי שנה. יש לי בבית את ה - Canon A570, אבל אני די סובלת ממנה. היא מפיקה תמונות בסדר סך הכל, לא חריגות ולא יוצאות דופן, אבל הסוללות שלה נוראיות. אני מצלמת 10 תמונות ברציפות, והסוללה נחנקת ומתחילה להשתעל ומראה סימני גסיסה. אני לא מעוניינת בכך. אני מעוניינת לטייל הרבה ולצלם הרבה. נופים משגעים, תמונות צחוק וכיף. אני לא מעוניינת להיות במסע אחר קניית סוללות, או הטענתן. (יש מטען לסוללות בבית.) על כל פנים, מילאתי עבורכם גם את הסקרים\שאלות מכוונות, על מנת שתוכלו לסייע לי בבחירת המצלמה המותאמת לי. אודה לעזרתכם. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-1300 ¤ אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו …

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  13. התמונות הן לא מאותו יום. כל התמונות צולמו עם חצובה. הפעם עם דגש על הקומפוזיציה וגם על הצד הטכני 1 2 3 4 5 ועוד כמה תמונות מאקרו 1. העומק שדה היה צריך להיות יותר גבוהה. הרעש בגלל ISO גבוה יחסית. צולם ממרחק של כ-1מ' לכן נדרש קצת CROP 2. זה לדעתי הצילום מאקרו הכי מוצלח שלי עד עכשיו

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by over,

האם יש טעם לצלם נוף בצמצם סגור כמה שיותר ? או צמצמם פתוח כמה שיותר ? הרי כל הנוף נמצא פחות או יותר על אותו מישור פוקוס, לא ? ככה שזה לא אמור לשנו ת..

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by kdani,

אשמח לקבל המלצה למצלמת וידאו, הביקורות הרשת לא ברורות ואין קוהרנטיות בין ביקורות "מומחים" לביקורות משתמשים באמזון למשל. מחפש מצלמה טובה אבל לשימוש ביתי/עבודה (לא צילום מקצועי) בטווח מחירים עד 500 דולר. המצלמה שנראית לי מתאימה HF R500 של קנון, אבל אין עליה מספיק מידע. יש גם HF M500 שעולה כפול, לא ברור לי למה.... אשמח להמלצות, (כן/לא לגבי אלה - או מצלמות דומות בסדר גודל הזה) . תודה, דני

16. Started by benor,

צולם בחיפה. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכם אני חבר באיגוד הביליארד הישראלי ISPA ואנחנו רוצים להתחיל מתחילת השנה בטורנירים חודשיים ולצלם אותם העניין הוא כזה - 1. אנחנו רוצים לצלם בוידאו כל טורניר, ואם אפשר אז לשדרו אותו בלייב סטרימינג, מה זה דורש? (יש לנו אתר וערוץ יוטיוב) 2. אנו רוצים ששני פרשנים ישבו במהלך הטורניר בעמדה מעט מרוחקת מהשולחן המצולם עם מסך מחשב/לפטופ/אייפד ויפרשנו את המשחק, יהיו מחוברים למיקרופונים ויראו את הוידאו בזמן אמת על המסך ויוקלטו. (הם חייבים להיות מעט מרוחקים משולחן המשחק כדי לא להפריע לשחקנים) 3. יש לנו אייפד ולפטופ ואין בעיה להשיג מסך מחשב, מה יהיה עדיף מהבחינה הזו? אודה לכם מאד אם תוכלו להמליץ על מצלמת וידאו HD טובה באיזור 2000שח וכן המלצה על מיקרופונים ואם תוכלו להסביר מה בד…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. יש אותה באופיס דיפו עים נרתיק וזכרון 1GB ב 1290 ש''ח האם שווה אני צלם מתחיל..

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  19. Started by PyroGhost,

תמונה שצילמתי באחד הטיולים שלי לאורך שובר הגלים בהרצליה עם ידידה (: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  20. Started by galz,

http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=523 איך? נראית אחלה (גם מבחינת מפרט)... כדאית?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  21. Started by Satlan,

אהלן, לאחר צבירת ניסיון בסיסי בתפעול הפלאש וצילום, צילמתי אירוע משפחתי. העניין הוא שתמיד הרקע יצא לי חשוך מדי. מה הפתרון? בתודה מראש

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. ניסיתי למצוא באתר, ומה שראיתי זה המלצות על ה A של קנון, ומצלמה ספציפית של קסיו שאני לא זוכר מה שמה. הבעיה היא שחלקן היו ישנות יחסית ומאז ירדו המחירים, והבעיה השנייה היא שאני מחפש מצלמה שלא תהיה רק סטילס: שני דברים שחשוב שיהיו לה הם אפשרות להטענה...יעני עריסה או משהו בסגנון ואפשרות לצילופ וידאו באיכות גבוהה וללא הגבלת זמן (על בסיס הכרטיס)... אופציונלי זה צילום וידאו עם אודיו אם אני נותן תקציב נמוך מדי...אשמח לשמוע על המצלמה שעונה על הדרישות, ומה התקציב שלה תודה מראש, שחר

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  23. שלום היה אירוע משפחתי לאחרונה וקיבלנו דיסק עם התמונות לעניות דעתי המקוריות(כלומר גודל מלא וכל הנתונים) אחותי הלכה לנסות לפתח תמונה אחת ואמרו לה בחנות שיש איזהשהיא הגנה על התמונות ולא ניתן לפתח א. אתם יודעים על מה מדובר ? פעם ראשונה פשוט שאני נתקל בזה.. ב. ניתן לעקוף את זה איכשהוא ? תודה מראש, לירן

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shlomom,

Fujifilm Finepix S100FS Review יכלה להיות מעניינת אלמלא המחיר.

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אז ככה, התקציב של המצלמה הוא עד 2000 שקל (רף גבוה). אני טס לעבוד בעגלות בחו"ל , בתקווה גם לטייל קצת. עד היום הייתי רק עם מצלמות גדולות יחסית, וזה מה שאני מכיר בעיקר, והפעם בגלל שיש צורך שהמצלמה תהיה עלי כל הזמן, בכיס, אני מחפש קומפקטית. הנושאים של הצילום יהיו מאוד מגוונים, החל מהעבודה בתוך הקניון, בתוך הדירה, ברחובות, ועד נופים כאשר אני אטייל, אז אני הדבר הכי חשוב זה איכות תמונה מקסימלית ALL AROUND, חשוב גם בתנאי תאורה נמוכים. לא יהיה שימוש בשום אביזרים חיצוניים כמו חצובה או פלאש. בנוגע להדפסת תמונות, גם לא סביר שיהיו, מקסימום גודל רגיל. עוד דברים חשובים, מצב M מלא חובה, זום גדול חשוב, ואני לא נתקלתי בקומפקטית עם יכולת RAW, ככה שכנראה זה לא רלוונטי ממש. אני יןדע שזה מלא …

• 4 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.