עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by שחר13,

היי, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה. הצרכים שלי הם בסיסיים.קודם, שהמצלמה אמורה להיות קומפקטית ולא גדולה ולא נוחה. פלאש וזום טוב. המצלמה מיועדת לצילום בחו"ל, נופים, משפחה, מסיבות.. ככה שהאיכות של המצלמה מאוד חשוב. שלא יהיו עיגולים כאלו בתמונות וכמו חוסר צבע בתמונות. אני מחפש מצלמה שיראו את התמונות באיכות טובה וגם כשמעבירים את התמונות למחשב ומגדילים את התמונה שיראו טוב. תקציב: 2500

2. Started by IG,

שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה למצלמה שהאתגר העיקרי שלה יהייה לצלם עצמים נעים בטווח של כ-50 מטר, לכן אני כנראה צריך מצלמה עם חיישן זריז וזום כמה שיותר גדול. אין צורך ברזולוציה מוגזמת (8 MPIX יהייה כנראה מספיק לחלוטין), לא צריך פלאש מתוחכם מידי, ולא צריך מצלמה עם 8000 אופציות צילום ואפקטים שונים. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. היי אנשים.. איש מבוגר צריך מצלמת פוקט באיכות טובה מאוד, שתהיה קטנה, וסופר פשוטה לתפעול (בספק אם הוא אפילו ישתמש בפונקציית מאקרו), עם מייצב תמונה אופטי. אחריות יבואן לא עקרוני, רק שתהיה זמינה במלאי לשבוע הקרוב - עדיפות לחנות תל אביבית כמו IsraMarket. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון: אבא שלי טס לקוריאה היום ובעיקרון אני חושב ששם הרבה יותר זול . אבל אם זה היה בארץ אז התקציב משהו כמו 1600-1000 שקל. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? תמונות משפחתיות בעיקר(ימי הולדת אירועים טיולים וכדומה) באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום וגם בתנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? כן, פוגי A600 , מה אני לא אוהב ---> הכל בערך.לא אהבתי בכלל את המצלמה. …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by D@Nte,

שלום רב, תחילה אסביר שזו היא המצלמה ה"רצינית" הראשונה שאני קונה, וזאת לאחר שהחלטתי להתחיל ללמוד בשנה הבאה קולנוע באוניברסיטת תל אביב ואני מעוניין כבר עכשיו להתחיל לצלם ולערוך סרטונים/סרטים שלי. על כן, אני מעוניין במצלמה שתשמש אותי לצילום וידאו בעיקר ולא ממש תמונות. מגוון הסצנות שאני מעוניין לצלם הוא גם בחדרים קטנים ודיאלוגים של אנשים או אובייקטים קרובים, וגם צילום יחסית ממרחק או נוף באיכות טובה. אני לא בטוח אם קיימת כזו חייה ועל כן חיפשתי באינטרנט בכל מיני פורומים ואתרים שונים ומצאתי כמה מצלמות עיקריות שאני מתלבט ביניהן. אשמח לשמוע את דעתכם על המצלמות כמו גם המלצות למצלמות אחרות אם לדעתכם הן ישרתו את צרכיי יותר טוב. התקציב שלי נע בין 3000 ל4000 שקל עם אפשרות לתזוזות קלות …

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by MisterL,

שלום, יש ברשותי זיכוי על מוצרים של סמסונג, ורציתי לקנות מצלמה. (האם המצלמות שלהם שוות את ההשקעה בכלל?) הטווח מחירים הוא עד כ-1500 (הזיכוי ערכו כ-500 ש"ח) אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול עם איכות תמונה טובה - אני לא כ"כ בקיא במה שמסביב (עדשות, זום וכו') אז אשמח לשמוע הצעות. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. מטרת המצלמה היא יחידה ופשוטה - לצלם דברים בתוך אוהל אור בגודל 80X80 ס"מ. זה הכל. התמונות שאני מוציא מה-S8 פלוס די טובות הייתי אומר, במיוחד אחרי מעט עריכה, אבל עדיין ישנו ניחוח שמדובר בטלפון שמצלם בסופו של דבר, ואני מרגיש שאפשר להוציא לפחות עוד קצת מהתמונות. צירפתי תמונה שצילמתי בעזרת הטלפון וערכתי מעט, אני מניח שהרוב יסכימו איתי שמדובר בתמונה לא רעה בכלל, השאלה שלי אם אפשר לקחת את איכות התמונה צעד או שניים קדימה עם מצלמה יעודית במחיר סביר, שכאמור זו מטרתה האחת ויחידה. אני גם לא מעוניין בטופ-אוף-דה-ליין, כמו שציינתי, צעד או שניים קדימה לעומת מה שאני מסוגל להוציא מה-S8 פלוס יעשה את העבודה. בהנחה שלא מדובר בהשקעה גדולה …

8. Started by Ben N,

אהלן חברה. ההורים שלי מעוניינים לקנות מצלמה חדשה לבית, חצי אוטומטית ממה שהבנתי. אני כרגע לא מבין גדול בצילום (מקווה להיות אחרי שיקנו אותה ;D) אז איני מבין בדיוק בכל הנתונים שרושמים על המצלמות הללו (וגם הם לא יותר מידי..) ולכן קיוויתי שתוכלו לעזור לי פה אחרי שראיתי אי אלו דיונים מקצועיים על צילום פה בפורום. ההורים שלי קיבלו המלצה חמה על מצלמה מסוג: Panasonic Lumix DMC-FZ100 שעולה בדיוק 2200 ומגיעה ללא כרטיס זיכרון, ואני לא יודע לגבי בטריה מכיוון שלא רשום שם.. זה העמוד עם הנתונים שלה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=3454&p=20 אם אתם חושבים שיש מצלמה אחרת בתקציב הזה שיותר טובה אשמח לשמוע המלצות.. עוד בקשה אחרונה, אני זקוק גם לכרטיס זיכרון טוב, עדיפות שתהיה לו …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. שלום מבקש המלצה למצלמה, בעיקר לצילום בטיולים/חברים/משפחה, חשוב מאוד אורך סוללה ארוך + סוללה נטענת עם מטען של המצלמה, לא סוללות AA חד פעמיות או משהו כזה. עדיפות לקומפקטית/אחת שגם ניתן לצלם איתה וידאו. מבקש המלצה למצלמה הכי איכותית וכדאית שניתן למצוא, בתקציב של עד כ- 1500 ש"ח תודה רבה

10. Started by maor5,

שלום לכולכם! אוקיי, הרבה זמן שאני מחפש מצלמה טובה. אני מתלבט בין Canon PowerShot A520 לבין Canon PowerShot A85 התקציב שלי הוא עד 1000 ומשהו שקל (100 200 שקל יותר לא נורא) אם יש משהו יותר טוב בתקציב הזה אני ישמח לשמוע אההה, שהיה איכות טובה, צילום מהיר וזהו אני חושב? : אממ יש עוד תגידו אני לא מבין בבזה!! טוב תודה רבה למי שיעזור!! :-*

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  11. Started by RDS,

אפשר המלצה למצלמה דיגיטלית בתקציב של 1300-1500 ש"ח? גם פחות יתקבל בברכה... אני רוצה מצלמה שלא תהיה ממש קופקטית... זאת אומרת לא דקה ממש כזאת... שתהיה איכותית.... שהיחס ביצועים מחיר יהיה טוב... תודה רבה

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  12. שלום, אני קונה מצלמה חדשה, המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי, בגלל שצילום מאוד מעניין אותי אני מתכוון לחרוש על המצלמה. הדרישות שלי מהמצלמה הן מאקרו טוב וזום דיי גבוה, וכמובן שיכנס בתקציב. תודה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום! אני צריך המלצה מהמקצוענים פה למצלמה לאחי הקטן לקראת יום הולדת 12. הוא מבין במערכות ממוחשבות אבל אני מעדיף בשבילו משהו די פשוט לתפעול. חשבתי על Canon PowerShot A1100 IS אבל אם יש משהו טוב יותר אז אני אבחר בו. עריכה: הזמנתי את Canon PowerShot A1100 IS פשוט לא ענו לי קודם וזה די דחוף אבל אפשר להביע חוות דעת : הנה השאלון: •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 820 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בכל תנאי התאורה • האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כן לפעמים •האם יש לך נכונות לצלם…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by adamshar,

שלום לכולם. זה זמן רב שאני מצלם תמונות חובבניות לגמרי במצלמת E510 של פוג'י. מעוניין להשתדרג למצלמה טובה יותר לשימוש קצת יותר רציני, עבור אבא שלי (שהוא צלם ותיק) ועבורי כתחביב. מצלמת DLSR נראת לי שידרוג די טוב. חשבתי על ה Nikon D40X או על Canon EOS400D. דעתכם / המלצתכם. תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by DardaDai,

מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 4000 ש"ח +/- האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? מצלמה, עדשה בסיסית, סוללות, כרטיס זכרון האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? כנראה שכן עבור עוד עדשה, תיק וחצובה. באזור ה 1000 ש"ח האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? כן האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נופים באור, אנשים בתאורת פנים יתכן ומעט מאקרו. האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Ran B,

* מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 3500 שקל גג. * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? - לא. * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? - אין תוכניות עתידיות. תלוי במצב הכספי וברצון. * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? - העדפה נמוכה, אבל אפשרית. * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. - לא * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? - אנשים, בעלי-חיים, ילדים, פנים בית ובחוץ. תנאי תאורה בעיקר באור יום. (כמובן …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Noam0101,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למצלמת DSLR באיזור ה-3000 ש"ח. זו מצלמת ה-DSLR הראשונה שאני קונה, מכיוון שהחלטתי שהגיע זמן להשתדרג. השאלון: * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-3000 ש"ח, גמיש * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא, רק ציוד בסיסי כרגע * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? בהחלט, לפי הצורך * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? כן * האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by koala,

שלום לכולם, גם אני מחפשת מצלמת DSLR קראתי שרשורים של אחרים שמחפשים מצלמה ורק התבלבתי מכל ההיצע האפשרי. ביינתים חשבתי על Canon D450 + עדשת קיט. אשמח לשמוע את דעתכם והצעות נוספות (על מצלמה וגם (ובעיקר) על עדשות ... בקיצור .... מחפשת מצלמה לצילום חובבני שאפשר יהיה ללמוד איתה. יש נכונות לרכוש ציוד נוסף בעתיד (פלאש, עדשות, חצובה ...) אבל ביינתים זה לא בתקציב כך שהמצלמה + עדשה ראשונית תצטרך להספיק תודה מראש לכל העונים * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? ~4000 * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום …

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  19. שלום רב, המלצה למצלמה כולל עדשת ALL ROUND טובה פיצ'ר צילום HD - עשוי להיות נחמד ואשמח אם יהיה במצלמה. בנתיים אני מתבלט בין D500 של קנון D5000 של ניקון ו-D90 אני רק לא יודע מאיפה אפשר לקנות KIT עם עדשה ואחריות הוגנת אשמח להמלצות

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. חבר טוב טס להודו נפאל וסין (בסדר הזה) לשנה, וביקש המלצה למצלמת SLR ראשונה. אין לו ניסיון, והוא מתכנן ללמוד ולשחק עם המצלמה בארץ מספר חודשים לפני הטיול. התקציב לכל הציוד הוא כ-3200 שח, והוא צריך לכלול עדשה או מספר עם טווח מוקד מ-28 עד 200 לפחות. לא מדובר בתקציב גבוה מאוד, ואם זאת הבחור לא רוצה להתפשר על מצלמת פוקט. מצלמה יד שניה או מחודשת עדיין לא נפסלה לגמרי - אבל הסיכוי שהוא יקנה אחת מזערי. האופציות שמצאתי עבורו עד עכשיו הן הזמנה מחול של אחד המקיטים הבאים: - Pentax - K-r Digital SLR Camera With DA 18-55mm & 55-300mm Dual Lens Kit שעולה עם משלוח לארץ ומיסים כ-900 דולר - Canon REBEL T3 (1100D) + 18-55mm IS II & 55-250mm IS שעולה עם מיסים ומשלוח לארץ כ-800 דו…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. ברשותנו כרגע מצלמה של Canon מדגם S3 שקנינו לפני פחות משנה. אבי טס בקרוב לארה"ב וחשב לקנות שם מצלמה טובה יותר, וללכת לכיוון קצת יותר מקצועי. אבי משתמש במצלמה מעט בעבודתו אך יותר בתור תחביב ויוצא לו לא פעם להגדיל את התמונות לגדלים גדולים. כמו כן הוא אוהב לצלם בים בעיקר ציפורים. חשבנו ללכת על מצלמת SLR, אך מכיוון שאנחנו לא ממש מחוברים לשוק, ולא ממש לשוק האמריקני אני מתייעץ איתכם. התקציב הוא 450$ למצלמה+עדשה(שהבנתי שהיא החלק החשוב בכול הסיפור), דגם שמישהו המליץ לי עליו הוא הD40 של ניקון שראיתי שניתן להשיג ב270$ בערך ללא עדשה. אני מחפש המלצה לגוף+עדשה(עדיף מצלמה עם סוללה נטענת), ואם אפשר לכלול בעניין גם תיק וכרטיס זיכרון מצויין. אם לדעתכם התקציב ממש לא מספק אשמח להסבר, זיכרו ש…

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  22. Started by hamutaln,

מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5000 ש"ח אבל גמיש האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא במסגרת התקציב הראשוני האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? כן יש בכוונתי, אני מעוניינת לקנות עדשת מקרו בהמשך ואולי גם עדשה עם אורך מוקד קצר אם יאפשר זאת התקציב, לא ממש יודעת עדיין איזה סכום אקצה לכך בשנה האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? אני לא חושבת שיש לי מספיק נסיון על מנת לשפוט האם ציוד יד שנייה ספציפי הוא תקין או לא אז אני מעדיפה שלא לקחת את הסיכון, לפחות לא עם הגוף, אולי עם העדשות בהמשך, אלא אם כן מדו…

• 15 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. Started by D-M-X,

ביקשו ממני המלצה למצלמת אינטרנט עד 130 ש"ח כולל משלוח... (אם אפשר אז גם תתנו לינקים בבקשה...)

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  24. Started by almog1620,

אשמח לקבל המלצה למצלמת אקסטרים בFHD עד 400 ש"ח והמלצה לחנות שבא אפשר לקנות אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני כרגע מתלבט בין שתי מצלמות ששמתי עליהם עין, ה Minolta DiMAGE Z1 ועל FinePix S3500 שהיא מצלמת 4 מגה פיקסל. ההבדלים העיקריים בינהם זה שהמינולטה 3.2 מגה פיקסל והפוגי 4 מגה, ומינולטה יש זום אופטי יותר גבוה (X10) מהפוגי (X6). המיהירות סגירת תריס של המינולטה יותר גבוה, וקראתי גם בזאפ ובאתרים בחול של פוגי יש דליי מעצבן של 2 שניות בצילום. ובקשר לאיכות בתמונה של מי יותר טובה, הדעות חלוקים, חלק אומרים של פוגי יש יותר איכות, וחלק אומרים שהאופטיקה של מינולטה טובה בלי שום פשרות. וכמובן שהכרטיס זיכרון של פוגי יקר באיזה 50%, ומלא התלוננו על הפלש הקטן מידי ולא מספק. חוץ מזה לשניהם יש בעיה של צילום לילה בלי תאורה, ומריחות בזום מקסילמי בלי חצובה. חוץ משתי המצלמות האלו חשבתי אולי להוסיף …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.