אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, חיברתי בכבל USB נגד של 30 אוהם ללד אולטרה בריט לבן הוא לא נסרף ונדלק חזק מאוד אבל מתי שאני מחבר את הכבל למחשב המחשב עושה ריסטרט ואחרי זה אני מקבל שגיאה "המערכת שוחזרה אחרי שגיאה חמורה" למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לבנות פנס לד 100W שיופעל ע"י סוללה 12V. יש ברשת מלא סוגים של נורות לד וכרטיסים, דוגמה: http://www.ebay.com/itm/100W-Cool-White-15000K-LED-Light-DC12V-24V-Input-Driver-LENS-Holder-Heatsink-DIY-/121159236040?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c35a739c8 האם למשהו פה יש נסיון עם הרכיבים הללו, או בכלל הצעות וידע בתחום? תודה.
-
- 41 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ברצוני להכין פנס ,שמרכבים אותו על המצח . שעובד עם led . יש למשהו מדריך איך עושים את זה .
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לקהל הפורם מקווה שמישהוא יצליח לעזור לי אני כבר מרים ידיים לא מזמן רכשתי 2 פסי לדים מסוג 5630 {פס לד חזק במיוחד חזק מה 5050 המוכר} פס רגיל שאינו מוגן מים שימוש הפס הוא הארת וטרינה בתוך החנות,2 הפסים מחוברים בינהם ויוצרים פס באורך 10 מטר לפס מחובר שנאי איכותי בעל הספק של 7.5 אמפר מסיבה לא מובנת התחלת החיבור והמטר הראשון של הפס מתחמם תוך שניות עד דקות לטמ'פ אשר עלולה לשרוף את הפס ברגע ניסיתי לפצל את הפס ל 5 מטר בלבד אך הבעיה עדיין אותה בעיה מישהוא יכול לחשוב על פתרון ,או מהיכן הבעיה נובעת.. תודה מראש עידן
-
- 15 תגובות
- 11k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני יודע ששאלו שאלות דומות בעבר אפילו ב2 עמודים האחרונים.. אבל לצערי יש לי מספר שאלות שעדיין לא הבנתי.. חייב לציין שהידע שלי בחשמל הוא מינימלי אבל לא אפסי אני רוצה לקנות פס לדים ולעשות ממנו כרגע 2 דברים.. (בדקתי ונראה לי פס של אור חם 5050 מוגן מים יהיה טוב) 1. אני רוצה לקחת פס של בערך 20 לדים (סתם אני זורק) ולהדביק אותו מתחת למסך מחשב עם כפתור on/off איזה ספק כוח צריך בשביל פס כזה מינימלי? האם אני יכול לחבר את זה למחשב עם כבל USB או שחייב חיבור רגיל לחשמל? 2. יש לי ארונית חיצונית עם שלושה מדפים.. אני רוצה לקחת שלושה פסים של לדים ולחבר את כולם לספק כוח אחד אבל קצת הסתבכתי עם הקונקטורים (על כל מה שראיתי באיביי מופיע מותאם RGB) ושוב עם הספק כוח הייתי שמח אם תוכל…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אני רוצה לקנות פס לדים לפי מוזיקה הבנתי אני אצטרך את שני הדברים האלה: פס הלדים עצמו: http://www.ebay.com/itm/2X5M-10M-Blue-3528-LED-Strip-Flexible-Strips-300LEDs-5M-12V-Dimmer-DC-Wire-/400537020980?pt=AU_Lighting_Fans&var=&hash=item5d41ddea34 המתאם שהופך אותו ללפי מוזיקה: http://www.ebay.com/itm/Sound-Music-RGB-Infrade-IR-LED-Controller-with-24-key-Remote-for-5050-LED-Strip-/321191021037?pt=US_Lighting_Parts_and_Accessories&hash=item4ac87a09ed אז השאלה שלי היא אם אני אצטרך לקנות עוד משהו או שאני יקבל את שניהם וישר יחבר אותם בלי בעיה? אני מקבל גם חיבור לחשמל? קל לחבר את המתאם לפס לדים? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדרגות צפות שמחוברות בקונסטרוקציית ברזל לקיר ואני מעוניין מתחת לכל מדרגה שעשוייה מעץ שמתלבש על הברזל, לחבר פס לד. בסה"כ יש לי כ 20 מדרגות ואני לפני טיח. אני רוצה להעביר צינור בעובי של עד 1.5 ס"מ שמתחבר ישירות לארון התקשורת והחשמל שלי ולייצר מחברים אוניברסלים לפסי לד כדי שאוכל בעתיד להחליף כל פס בצורה פשוטה. 1. איך הייתם ממליצים לבצע ? האם לחבר במקביל כל פס לד להזנה ראשית שעוברת בצינור ? 2. באיזה פס לד הייתם ממליצים להשתמש ? 4 גידים RGB ? 3. כיצד אני בוחר את הדרייבר והספק הנכון ?
-
- 0 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום דוגמא לפרויקט פשוט שניתן לבנות לבד כמו נוספים באתר הבא http://www.electronics-freak.com תהנו רועי
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
שלפני המון שנים הייתי מאד פעיל פה , היום אני לא מעניין אותי איפה נעלמו כל יומניי הפרוייקטים.. בהם היו יומני מודינג מטורפים חלק מהם גם שלי..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בחיים לא חשבתי לעשות מודינג, כי לא מזמן רק נחשפתי לעניינים הללו מהפורום המדהים הזה. אני חייב לציין פורום איכותי עם אנשים איכותיים! אוקי אז ככה. בחיים שלי לא נגעתי בדברים האלו. ויש לי מארז של IVORY - בלי מאווררים בכלל! כרגע אני משתמש בו - כבר חצי שנה הדלת שלו פתוחה. החלטתי לקנות מחשב חדש כי המחשב שלי בן 4 עוד מעט. ונמאס הוא מעפן כבר. אז חשבתי , למה לא לנסות מודינג. חשבתי להוסיף מאוורר אבל ראיתי מדריכים לעשות חלון והכל. אני צריך עזרה ברעיונות לעיצוב וחיתוך. האם אפשר להחזיק מאוורר רק על פרספקס? האם קשה לעשות צירים לברגים? או האם אפשר מעל להשים חתיכת מתכת מעוגלת לקישות וחיזוק , המתחת לא תחובר לשאר המארז. אני אקנה גם מארז חדש אז כך שאפשר להתעלל במארז הזה! אין לי ממש כלי…
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
חשבתי על הרעיון להרכיב פעמון דלת שמנגן קבצי MP3 שאני בוחר מצאתי באיביי נגן פשוט עם 8GB זכרון http://www.ebay.com/itm/Mini-Mirror-Mp3-Sport-Music-With-TF-Card-Slot-Suppot-Up-To-8GB-Blue-Hot-/281875796327?hash=item41a11b5167:g:4NoAAOSwp5JWYkMT רמקול פשוט http://www.ebay.com/itm/Mini-White-3-5mm-Pillow-Speaker-for-MP3-MP4-Player-iPhone-iPod-CD-Radio-CA-/111780412322?hash=item1a06a1bba2:g:nSQAAOSwVL1WA8yX אני צריך יציאה למתג הפעלה שתקוע בקיר שיפעיל את הנגן והמתג יסגור מעגל רק בזמן לחיצה בלי לבזבז סוללה שלא לצורך (בסמראטפון אפשר להפעיל ולהנמיך/ולהגביר ווליום דרך הכבל של האוזניות אפשר לעשות גם בנגן הפעלת הפעמון דרך הכבל אוזניות) …
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני צריך הסבר איך לפענח את ההתנגדות של הנגד לפי הפסים הצבעוניים שמצוירים עליו. תודה, Aviko ;D
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם בקר של itead בשם BLE Shield. הכל עבד אתמול. שלחתי פקודות AT וקיבלתי תגובות מתאימות. לפתע, הבקר חדל להגיב. שם פקודת AT שאני שולח אליו, לא מגיבה. מה יכול להיות? מאיר
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שעמם לי וחפשתי ב INSTRUCTABLES מה לעשות .. צריך לירות עם הלייזר בתוך החיישן אור 3 פעמים ואז המטרה ' נופלת '
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום כולי תיקווה שכאן זה המקום שיוכלי לעזור לי אני מכין לפרויקט שלי ג'ויסטיק עכשיו השאלה שלי עם איזה פרוטוקול יהיה לי יותר קל לעבוד עם פרוטוקול הUSB או הפרוטוקול של בקר המשחק של סוני פליסטישן2 אם למישהו יש את הידע הדרוש לשאלתי תגובתו תתקבל בברכה תודה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני מבצע פרויקט גמר לתואר בהנדסת מכונות על שליטה באמצעות myoelectric sensor בפרוטזת כף יד, אני מעוניין לבצע זאת עם לוח ארדואינו, אילו דברים אצטרך ללמוד, האם מישהו יכול להמליץ על ספרים מתאימים? אילו רכיבים לדעתכם אצטרך?. את כל הנושא המכני סגרתי מה שנשאר זה התוכנה והחומרה שיש לי בעניין רק מושגים בסיסיים. אודה על כל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים זהו הפרוייקט השני שלי במודינג הראשון הוא ה BLUE CASE כבר ראיתם אותו עכשיו אני עוסק בפרוייקט אחר על המארז שלי RAIDMAX TITAN901 זה מארז יפה גם בלי המודינג אבל רציתי לשנות אותו....זה מה שעשיתי: 1-הוספתי שתי מאווררים 80 מ"מ+שתי קטודות קרות 2-הוספתי לדים למאוורר 120 מ"מ 3-הוספתי מאוורר על ה הצ'יפסט 4-חתכתי חלון צד והרכתי פרספקס 5-הרכבתי תאורת מחברי מולקס 6-הוספתי קטודה ירוקה 30 ס"מ 7-עשיתי עיגול כבלים בעתיד: 1-חריטה על הפרספקס 2-הוספת מאוורר עליון 3-תאורת לדית לפרספקס הנה כמה תמונות מקווה שאהבתם תגיבו..... [attachment deleted by admin]
-
- 77 תגובות
- 9k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד, עם מסך מגע, תוצרת dell inspiron 5547 שרכשתי לפני 3 שנים.. החלטתי שאני רוצה לעשות לו הסבה כך אפשר יהיה לקפל אותו 360 מעלות.. אשמח לשמוע הצעות, איפה להתחיל, איזה מארז כדאי לקנות
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
טוב האמת שהפרוייקט התחיל לפני שבועיים + - אבל לא כל כך היה לי זמן להשקיע גם בלהעלות תמונות וכו'.. אז אתם בעצם רואים את ההתחלה ועד לאמצע, אך יש עוד עבודה רבה... לפני שאני מתחיל אני רוצה לנצל במה זו ולהודות ל-ד?ימ?ש??ק?י על כל העזרה. בנוסף אני וצה להודות גם למיכאל שלאחר שמכר לי מסך LCD 5" והתעניין האם הסתדרתי ולא "נעלם" לאחר מכירה כמו כל ה- .... שם הפרוייקט: BELPHEGOR מה בתכנון? דלת: חלון על הדלת פרספק שקוף עם חריטת ליזר (אפשר לבד רציתי איכותי) חיתוך השם למעלה בדלת עם פרספקט תאורה ע"י לדים UB. פאנל קדמי: מסך 4X20 (אריהב) מסך LCD 5" של PS1 פרספקט בגודל המסך הקטן עם חריטה של השם + תאורת לדים. החלפת פאנל הרשת מקימה לפאנל אלומינים. בחלק העליון כל מש שדובר וב…
-
- 89 תגובות
- 10k צפיות
-
-
טוב אז לאחר מעט מחשבה והרבה שיעמום החלטתי להביא מארז ולעשות מוד. ניסיתי לארגן מארז יד שניה ולאחר שלא ממש הלך לי אז קניתי את המארז הזה: COMPUCASE CI-6919 WHITE אז תוך 2 דקות לאחר שהוא הגיע כבר אני והג'קסון (או כל השמות השונים שקוראים למכשיר פה....) התחלנו לחתוך בשימחה את המארז לשם הלבשת פרספקט (בערך..במקרה הזה פלסטיק מעפן-אבל בנתיים) שכבר היה לי ממארז ג'נרי מעפן לפני.... אז כמובן חתכתי באותה צורה הוספתי 2 חורים למאווררים 80 וזאת התוצאה בנתיים.. : לאחר מכן הסתכלתי על המערכת שלי מפורקת וחשבתי לעצמי שאני צריך עוד לצבוע ולחכות שיתייבש אז זה מספיק בנתיים מכיוון שאני לא מוסגל לראות את המחשב כבוי.. אז יאללה צבע. התחלתי באפור מבריק (אין תמונות) ויצא לי מגעיל עם חורים וחל…
-
- 33 תגובות
- 4k צפיות
-
-
מי שזוכר או לא זוכר רציתי לבנות מערכת קירור למחשב במבוססת על טמפ' נמוכות מאוד (אבל מאוד) שמה שעיקרי במערכת זה שהיא תהיה יכולה לעבוד במחשבים על בסיס קבוע כמו מערכות מים אבל תהיה מסוגלת להוריד את טמפ' המחשב לטמפרטורות קיצוניות של בין 10 מעלות ומטה למעבד . מי שלא זוכר.... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=472950.msg4041031#msg4041031 אתמול הגעתי לשלב שבו אני מחבר את המערכת למחשב - כי עד אז זה היה "במעבדה". מדובר במערכת 3 שלבים אשר מבוססת על מדחס, מיכל הקפאה , מיכל נוזלים ומשאבה... אני מצרף 3 תמונות אשר ימחישו את רצץף הדברים... בתמונה הראשונה - המערכת כולה - במחשב בכוונה נוצר טשטוש בגלל סיווג העניין עדיין... בתמונה השניה - מיכל ההקפאה. בתמונה השלישית -…
-
- 16 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
עם הזמן ביצעתי לא מעט מודים להשקטת המחשב, בינתיים זה מה שיצא: *כמובן שאשמח לקבל עיצות נוספות -התקנת 2 מאוררי 80 מ"מ שצידהם הוסרו לקירור הכונן הקשיח, פועלים ב 5V. -ציפסט, החלפת מאורר ציפסט מרעיש במאורר 60 מ"מ על מתח 5V. לא הייתה אפשרות להתקנת קירור פסיבי משום שהכרטיס מסך מונע זאת.. -כרטיס מסך 6800GS הותאם HS מעבד אטלון 64 ביט,איגלו 5600 לייט + מאוורר 80 מ"מ שקט. שום קירור קנוי לא התאים לכרטיס בגלל מגשר AGP... המאורר מחובר אל הכרטיס מסך כך שהוא פועל בעוצמה מלאה בזמן עומס. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=215692.0 -החלפת חלון פרספקס מקורי בו היה חור למאורר 80 מ"מ בלוח פרספרס מלא. הושגה חסימה יותר טובה של הרעש מתוך המארז. -התקנת מאוררי קולרמאסטר שק…
-
- 37 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
היי חברים, כבר זמן רב שאני שוקד על תכנונים לגבי בניית מכונה להתזת חול מכל טוב שניתן למצוא בבית,לצורך ביצוע עבודות חריטה מדוייקות על משטחי זכוכית/פרספקס/אלומיניום... יש לי כבר את השרטוטים שלי לגבי איך אני בוה,אבל יש רק בעייה אחת - קומפרסור... האם מישהו יודע מאין אני יכול להשיג קומפרסור טוב? אנא עזרו לי... בברכה, מירון
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אוקיי , אז ככה , חלון כבר יש לי , צבעתי את המארז בשחור ושמתי לקה עליו ויצא יפה , ומקדימה המארז צבוע צבע ניקל , אבל זה יצא פשוט זוועה , בעתיד אני יתקן את זה... כרגע , יש לי מאורר לדים קטן(כחול) על הכרטיס מסך , וקטודה כחולה של סאנבים , עכשיו , אני מתכנן לקנות פרספקס עבה , ולחתוך בו 5חורים למאוררי 80MM , לשים שניים ירוקים למטה , שניים אדומים למעלה , ואחד צבעוני באמצע , רציתי לשמוע עצות לשיפור עריכה : כרגע עלה לי רעיון לראש , אני יחרוט על הפרספקס צורה של פרפר יפה שיתאים לחורים של המאוררים בצורה מושלמת , ואני יחבר כמה איזה שלוש לדים ULTRA BRIGHT כחולים למטה ויאיר את החריטה איתם... זה הולך לצאת פשוט מדהים!! עצות לשיפור.... ד"א : אני לא מעוניין בפרוייקט UV.(אבל סליבינג לא יזיק)…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-