אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
מעגל חשמלי שיראה לי במידה והמאוור נעצר במיקרה שלי 8 סמ ן 9 סמ שיש להם רק שני חוטים + ו -
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אז ככה... אין לי ידע בחיתוך, אין לי ידע בהדבקה של מה שאני יחתוך... ואין לי שמץ של מושג מה לעשות.... למישהו שאין ידע בכל מה שצריך, אבל יש לו ידיים... והוא ממש אבל ממש רוצה לשפר את מראה המחשב שלו, מה הוא עושה?! האם עדיין יש תקווה שיהיה לו מחשב יפה?..... יש לי מארז רגיל... ואני צריך לעשות בו לפחות חור אחד למאוורר (לפחות למאוורר אני חייב חור) יש לי מאוורר כמו הטייקון אבל לא טייקון ולא משהו שאתם תוכלו למצוא בחנויות ד"א יש לי גם מגבלה של זמן כי אני חייל...
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני מעוניין להמשיך את המודינג שלי ומתוכנן לחלק עליון משהו כזה: מקדימה\מאחורה: -------- \ / __\ /__ כמובן שזה סגור מקימה ומאחורה. למעלה וקדימה ואני כבר יעשה חורים וכל מה שאני צריך לבד. השאלה האם לעשות את זה מפח או פרספק.. ומהיכן אפשר להזמין דבר כזה (אזור פ"ת)... יש לכם רעיונות אחרים? למעלה יהיה בין השאר שני מאווררים 120 אז זה צריך להיות חזק.
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
בוקר טוב , הפרוייקט הוא כזה, 1. חריטה על פרספקס 1ס"מ 2. הארה 3. מאוררים 4. הרכבה הפרוייקט עדיין בחיתולים, אתמול התחלנו אותו כאמור, Neo Anderson (הידוע כמתן) ואני (אלי) הנה כמה תמונות ... הצעות תגובות ביקורת בונה.. תודה ;D אגב מצטער על האיכות, פלאפון... בהמך יבואו תמונות באיכות יותר טובה [attachment deleted by admin]
-
- 98 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לעשות מודינן למגבר שלי - NEW CASE. המארז שלו היה עומד והוא היה יותר קטן בהרבה ממה שהוא עכשיו. הוא יבנה כולו מפרספקס (לא שקוף). שהאלה שלי היא כזו אם האני יעביר את השנאי המתח של המגבר למיקום כפי שמצויון בתמונה האם זה יכול לפגוע בתיפקוד חלקים אלקטרינים אחרים? זה סליל ונוצר בו שדה אולקטרו מגנטי ולכן אני חושש.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הצג מראה רק חצי אחד והחצי השני ריק אבל כשאני רק מחבר את הצג למחשב לפני התוכנה אז יש את הפס השחור שהוא מראה אותו על כל המסך כאילו הכל תקין מה הבעיה? אולי צריך להגדיר פורט או משהו כזה? בתוכנה הגדרתי אותו כמו שהוא 16 -2 (2 שורות ו16 הקוביות האלה)
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי מכוער. אין אפילו טעם לשים תמונות. אני חייב לעשו לו חור בגג המארז ולשים מאוורר של 80 מ"מ שאמור להגיע תוך כמה ימים. עכשיו חשבתי לשלב גם פרספקס. יש לי את כל החומרים. אני רק לא סגור איזה צורה לעשות.. והאים לשים את המאוורר על הפרספקס או להשאיר לו חלק מתחתי.. הכל יתקבל בברכה. :] ציירו בצייר כל מה שיעלה לכם לראש. כי זה מעצבן אותי כמה הוא חם..
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי חבר'ס, אני מנגן על גיטרה, ויש תוכנה הנקראת GUITAR PRO, היא בעצם מעין תוכנת תווים שמתמחה בתווים לגיטרות, ניתן למצוא לאלפי שירים תווים שיתאימו לתוכנה הזאתי. ומה שטוב בה, שהיא גם משמיעה לך את התווים, כך שאתה יודע בדיוק את הקצב. בכל מקרה היא מאוד שימושית, הבעייה שלי שיוצא לי להיות הרבה מחוץ לבית עם הגיטרה, וכשאני עובר בין הבית של אמא שלי והבית של אבא שלי, ואין לי אפשרות לקחת מחשב לכל מקום נכון? אני מעוניין לעשות מעין צג נייד שכזה, עם יציאה לאוזניות, שייתן לי להשתמש בתוכנה, וגם יציאה לעכבר כדי לשלוט על התוכנה, היא קלה (8-9 MB) ולא דורשת הרבה משאבים בכלל. למישהו יש איזה רעיון? מאיפה כדי לי להתחיל וכו' ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המאורר טונדר בלד 120. http://www.thermaltake.com/product/DCfan/LEDfan/thunderblade/thunderblade120/thunderblade120.asp עשיתי לו מוד ל 7 וולט לפני יומים (בעזרתו של iakovl ) הבעיה היא שכשהוא במצב של 7 וולט המוניטור של ה rpm לא מוצג (speed fan\everest) (במצב 12 וולט הוא כן מוצג) יודעים אולי למה? איך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום מאצתי היום זוג רמקולים של SANYO טובים עובדים לא רע לא היה להם חיבור אז עשיתי אחד משלי. הבעיה היא שאני מפחד עש מצב שכרטיס קול יתחמם וישרף. יש בהם 40 וואט והם ללא מגבר או סבוופר. האם יש ממה לדאוג?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, לאחר התלבטות בין כמה חנויות החלטתי לרכוש מנעה מחשבים את האביזרים הבאים: 2 קתודות UV לייזר לד (3 מנורות) כבלים זוהרים UV מצלמת אינטרנט. עשיתי הזמנה מרוכזת,אבל....... הופתעתי מהשיחה של נציג השירות: "אין לנו כרגע שום דבר ממה שציינת במלאי,זה יכול לקחת כחודש עד שאני אזמין,תרצה לבטל או להשאיר את ההזמנה?" במילים האלו בדיוק אחד לאחד,אני הייתי בשוק,אמרתי לו למה כתוב אז באתר שיש במלאי ואתה אומר שאין? מילא מוצר אחד אבל הכול ???? אומר לי כן מצטער יש חוסר במלאי. לאחר בירור מעמיק עם כמה גורמים שעובדים עם החנות הזו,מסתבר שמנהל החנות מפרסם דברים על ימין ועל שמאל שבכלל אין וזה חלק משיטת השיווק שלו לדחוף דברים אחרים. לדוגמא: חבר שלי הזמין כרטיס מסך 7600 החדש. כמובן נחשו מה-אזל המ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי את המסך כדי לצבוע אותו והכול טוב ויפה בדקתי שהוא עובד והכול גם אחרי שפתחתי, ואז פתאום אני רואה אחרי פעם שנייה שפתחתי שלאט לאט רואים במסך פחות ופחות טוב עד שלא רואים, האם ניתן לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
חברה מה דעתכם לגבי הדרמל הזה האם הוא שווה 300 ש"ח? האם הוא מקצועי או בין המקורי ובין החיכוי ? האם הוא יעמיד זמן ( אני רק רוצה לעשות מוד אחד או שנים ) אם יש אחד שנשה אותו אשמח מאד לקבל דעותיו http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=VR1415.1&sp=
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני כבר זמן מה מסתכל בפנדס ורואה כמו שטיח ששמים בריצפת המארז שהוא אמור לבודד רעש... השאלה שלי,אם זה באמת נחוץ?? יש רגליות לכל מארז היום,והוא לא מרעיש ברמות כאלו ששטיח כזה ישתיק אותו... אם שמים את זה בריצפת המארז,האם זה לא גורם לחימום של המארז? יניקת אוויר וכל הקשור לקירור?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי שאלה. מישהו יודע איך עושים מעגל של מכשיר קשר? או סירטוט של מעגל אפילו לא מכשיר קשר אלא לחצן שלוחצים עליו ובצד שני יוצא מתח .??
-
- 4 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מעויין להתחיל במודינג במיוחד אור אז השאלה שלי היא איפה מוכרים בארץ את הלדים וחלקים נלווים אז מישהו יכול להגיד לי איפה מוכרים וכמה ומה צריך כדי לעשות מערכת לדים למחשב? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל האלקטרוניקה של המחשב הלכה =\ אז אין לי כבלים ואני רוצה דרך לחבר אותו לחשמל וליציאת וידיאו.. כאילו לפין הזה של הוידיאו.. כמו בפלייסטישן (לחבר אליו את המצלמת ביטחון שלי) תעזרו לי באחד יש 4 פינים ובשני יש 15 פינים
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אתם יוכולם לעזור לי אני צריך מדריך כדי לעשות מאורר מואר ע"י לדים כמו זה... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://www.aaroncake.net/circuits/vumeter.htm הנה יש את המעגל הזה פה בלינק.. עכשיו יש שם input זה אומר שאני צריך כאילו לחשוף את החוט של הרמקולים שמגיע מהמחשב לרמקולים? ופשוט לחבר אותו שם?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חיברתי את השקע של העכבר לתוך לד מאוד גרוע ממשחק ישן קבלו (מצטער על איכות התמונות [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
אם אפשר גם לדעת דרכם תמעלות חום של כל דבר בזמן אמת?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך lcd שיציג לי טמפ' וכל מיני שטויות אבל אין לי בלוח חיבור LPT... באיזה עוד דרך אפשר לחבר מסך lcd ללוח?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מישהו מכם יודע איפה אני יכול לקנות צורב EEPROM שיצרוב זכרון מסוג 28C64? כל החנויות שדיברתי איתם עד עכשיו אמרו לי שצריך להזמין ורק אחריי פסח זה יהיה ואני צריך את זה עכשיו. אם אתם מכירים חנות ,רצוי באיזור חיפה והקריות אז תכתבו את הפרטים שלה בבקשה. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
את הפרוייקט שלי התחלתי עם חלון בצורה של צ'ה, את החלון חתחתי עם ראש יהלום לא זוכר את הדגם (כי הוא לא של דרמל), אבל הוא ממש טוב, להתחשב בזה שהוא הצליח לשרוד את החיתוך של דלת של ה6919, שהוא עבה מאוד. ואת הפרטים הקטנים עשיתי עם ראש טונגסטון מספר 9910 של דרמל(מומלץ מאוד לעבוד עם הראשים האלו עם בגדים ארוכים, פילטר, ומשקפי מגן, כי יש ה הרבה נסורת ברזל). את החלון עדיין לא סיימתי. עשיתי לבנתיים רק את התוי פנים, נשאר לי רק את השיער והחלון עצמו, וכמובן ליטושים קטנים. חוץ מהחלון צפוי, הוספת פרספקט, תאורה לפי המדריך באתר, צביעה (עדיין לא סגור איזה צבע), הכנת מאורר לדים מהמאוררי הג'נירי שיש לי במארז. הכנת שתי גרילים (קומוניסטים), ועוד ... את הסקיצה שלחלון לקחתי מתמונה הזאת: ול…
-
- 210 תגובות
- 19.9k צפיות
-