עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by 114508534,

היי אני זקוק לדפי נתונים של שני הצ'פים האלו כמו כן אני מחפש גם דף נתונים על הצג HITACHI LCD עם שני הצ'יפים האלו .

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by dj shay 30010,

יש לי מסך LCD 20X4 שמתחבר ל LPT יש דריבר port95nt.exe כדי שה LCD יעבוד אבל כל פעם שמדליקים את המחשב (WINDOWS XP) יש הודעות שגיעה והוא לא נטען יש למישהו דריבר למסכים האלו ל XP

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by Moty_p,

אני מחפש ב EBAY דריוור בשביל הלדים שקניתי האם זה מתאים: http://www.ebay.com/itm/Power-Driver-3-Watt-1x3-LED-Light-Lamp-12V-MR16-/320562357858?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa3016662 זה הלדים שקניתי: www.ebay.com/itm/10p-1W-8mm-140-StrawHat-White-LED-LIGHT-240Kmcd-300m-A-/120769164788?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUA%26otn%3D5%26pmod%3D140588603582%26ps%3D63%26clkid%3D2378407414152426696 לא הבנתי מה זה אומר 1 כפול 3 אני יכול לחבר לזה לד בודד או שאני חייב לחבר שלוש לדים ואם אני חייב לחבר שלוש לדים אז זה חיבור בטור או במקביל? אם מצאתם קישור למוצר אחר שמתאים לי יותר תשלחו קישור בבקשה תודה לעונים..

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. יש לי sony ericsson w760i ויש לו בצד מגעים המשמשים להטענה\העברת נתונים. שמתי לב שלפעמים לחבר את זה למחשב דורש כמה ניסיונות ומבט קטן במגעים הראה לי שהם מלוכלכים לגמריי (חבל שסוני אריקסון לא החליטו לעשות כיסוי להם כמו לכל שאר החברות ) אני מחפש דרך לנקות אולי קיים איזה נוזל שמנקה את זה או שבכלל יש איזה פיתרון יותר יצירתי לנקות את זה בלי לפגוע כמובן במכשיר\לשרוט את המגעים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by JSK,

שלום, יש לי עונן אופטי בן ואני עומד לקנות מארז שחור. רציתי לצבוע אותו באיזשהי דרך (את הכונן). חשבתי על ספריי. מה אתם ממליצים? תודה

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  6. שלום בשל צורך אני צריך מסך LCD מבוסס LED שאוכל לפרק יחידה כלשהיא ולתמרן אותה. אין לי כזה בנמצא, מה שכן יש לי זה שני פאנלים של מחשב נייד מבוסס לד, שמקבלים אות בכניסת LVDS. האם קיים PCB מסויים או כל דבר אחר שיוכל לעזור לי לקבל שליטה על המסך באמצעות כניסת VGA? נגיד לדוגמא לעשות המרה ממעגל של מסך LCD רגיל (שכזה יש לי) ולהתאים אותו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום , יש לי משאבה מסוג Danger Den 12v-d4 , שצורכת 18 וואט בחיבור 12 וולט, ואני מעוניין לחבר לה פוטנצימטר על מנת לשלוט על העוצמה שלה. האם תוכלו להמליץ לי על אחד מוכן (רק לקנות) בזול עדיף בלי פאנל , סה"כ אני מתעצל לחפש בחנויות אלקטוריקה ולחבר לבד, אני מעדיף שזה יראה מקצועי ולא מאולתר כמו שאר העבודות שלי....חחח.. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  8. עושים חלון במארז, ואז צריכים לחבר את הפרקפקט לחלון. יש איזשהי דרך שלא יהיה את הפרשי הגבהים של ה2mm האלו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ^Z^,

שלום. אני שוקל רכישת דרמל זול (100 ש"ח מינוס) לפרויקט שלי. אני לא אשתמש בו הרבה (פעם-פעמיים בשנה למשך יום). העיקר שיהיה זול מאוד ומוכן לשימוש. קניה בי-ם או באינטרנט. תודה, Zzzz

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  10. Started by CyAn1de,

אז ככה, אני מעוניין לשפצר את המארז המדיה שיש לי בסלון שקצת סובל מחום - בעיקר בגלל מחסור בפתחי איוורור, ובעתיד עוד מודים נוספים . הגעתי למסקנה שאין מנוס מלקנות דרמל, השאלות: כמה מומלץ להשקיע? אני חשבתי לשים כ300-400 שקל גג. איפה לקנות והכי חשוב איזה מותגים אתם ממליצים? תודה מראש לכל חובבי המודינג

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום, אני מחפש דרמל לא יקר.. לחיתוך ולשיוף מארז פשוט ממתכת. עד 200 שקל עם סידקית חיתוך וראש שיוף. (אם יש דבר כזה עד 200 שקל לדרמל) הכי פשוט שיש. ;D

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. טוב הכותרת די מסבירה... אם מישהו יכול להסביר או לתת קישור ליצירת מאוורר שולחני קטן עם חיבור ישיר לחשמל..... הרבה תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by urich,

איפה אני יכול למצוא היטסינק גדול שצידו התחתון שטוח לגמרי ויש לו משטח גדול יחסית. רצוי בחינם (מישהו מכיר חנויות מחשבים שיכולים לתת (חינם כמובן) היטסינק של פנטיום 2/3 (המעבדים שבאו בחריץ)

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, האם למישהו יש נסיון מוצלח עם אחד ה shileds עבור ארדוינו מבוססי SIM900 או SIM908 . הכוונה שהצליח להתחבר לאחת הרשתות בארץ ולהעביר תקשורת TCP או UDP. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוצה להתחיל להתעסק עם ארדואינו, אני מתלבט איזה גירסא לקנות. כרגע חשבתי על Uno R3 או Leonardo אני מתחיל בארדואינו אבל יש לי ידע בסיסי באלקטרוניקה. כמו כן אשמח להמלצה על חנות שמוכרת בזול (הזמנה מחול) עשיתי חיפושים באיביי ודיל אקסטרים והרבה ממה שמוכרים נראה כמו חיקויים. בדיל אקסטרים יש חבילה שנראית לא רעה ב40-50$ אבל אני לא סומך על דיל אקסטרים ואני בספק אם הבקר שהם נותנים הוא מקורי. חשבתי להזמין את הבקר בנפרד ואז לקנות קיט שמכיל רכיבים בסיסים:breadboard,נגדים,לדים חיישנים כל מיני וקופסא פלסטיק לאחסן את הכל. אשמח להמלצות לאיזה דגם של הבקר לקנות ואיזה קיט מתחילים כדאי + חנויות באינטרנט שמוכרות. תודה מראש, עמית

• 15 תגובות
    • 8.1k צפיות
  16. Started by roeesnir,

AA ו-AAA תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ag43,

יוצא לי לפרק הרבה מחשבים ניידים וכדו' ורוב הזמן מתבזבז על פירוק והחזרת ברגים. אני מחפש מברגון נטען (אני מקווה שככה קוראים לזה) שכל מטרתו הוא לפרק ולהרכיב ברגים במחשבים ומוצרי אלקטרוניקה. להברגות "גדולות" יותר יש לי מברגה רצינית. אני מחפש דגם עם מספר זוויות מרבי ואפשרות למציאת חלקי חילוף (בדגש על בטריה) כדי שלא יזרק עם הקלקול הקטן ביותר. אשמח להמלצות.

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים, אני מחפש מלחם לעבודות DIY מזדמנות וסטאף.. אין לי בעיה להזמין מחול ואין לי בעיה לקנות בארץ.. הכל עניין של מחיר, אני לא ממש יודע מה התקציב הדרוש לכלי כזה (לא רוצה זבל סיני חד פעמי וימצד שני גם לא מחפש תחנת הלחמה ב 600 דולר) אז באתי להתייעץ. כמה לדעתכם רצוי להוציא על זה, מה לחפש (weller? hakko?) ואיזה דגם יתאים למלחים מאד מאד קז'ואלי? ת'נקס.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by ag43,

קניתי מכשיר אלקטרוני רגיש המותאם למתח 110V. לפי נתוני היצרן הוא עובד ב150W עם פיקים עד 300W כך שנראה לי שממיר 500W יעשה את העבודה. מחפש המלצה לממיר אמין ושקט. אפשר גם מחו"ל.

• 78 תגובות
    • 12.6k צפיות
  20. Started by bneli,

רציתי אם מישהו יכול להמליץ לי על נוזל פלקס שנחשב טוב? היה לי עד לי מזמן נוזל פלאקס שמישהו שמתעסק בווטראזים הביא לי אבל הבקבוקון עומד להיגמר והוא הביא לי את זה בבקבוק קטן אז אין לי מושג של איזה חברה זה ואיפה אפשר לקנות וכבר אין לי קשר עם מי שהביא לי זה נוזל בצבע שקוף כזה רציתי לדעת אם יש למישהו המלצה על חברה מסווימת או מוצר מסויים וככה אני יוכל להזמין מאייבי חיפשתי בחנות שקרובה לאיזור מגוריי בפתח תקווה ושאלתי ואמרו לי שהם לא מוכרים את החומר הזה אלא רק משחת פלקס ולא נוזל מישהו מכיר את החומר הזה ואולי יכול לעזור לי?

21. שלום לכולם עם מסך LCD כמובן ו חיישני טמפ' . תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  22. אני ממש לא מכיר חברות של קטודות ויש לא מעט הייתי רוצה לדעת איזה נחשבות הלוקסוס של הקטודות למארז? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אממ יש לי שניי מאווריים ישנים של סוקט 478 פלוס שניי הגופי קירור שלהם הגדולים האלה... אני מחפש דרך לנצל אותם... מישהו יכול להמליץ לי על משהו שאני יכול לעשות איתם?? תודה,

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by love-its-my-name,

שלום . אני מעונין לקנות פאן באס : צריך שהוא יהיה בעל צג טמפרטורה ושיהיו בו לפחות 4 פאן באסים... אני רוצה את הכי טוב במחיר הכי טוב.. כאילו זה ששוה את הכסף שלו אבל לא חשוב כמה הוא יעלה... העקר שיהיה שווה את הכסף. וסורק : אני רוצה לקנות סורק ידני . זה שמתחבר ליואסבי ואז אני מעביר מעל הדף והוא סורק[שיהיה צבעוני] אם יש דבר כזה כמובן ואם אין אז את הסורק הכי קטן [בגודל דף פוליו] והכי דק שאפשר להשיג ב 350 שקל עריכה : טוב הקשר לסורק החלטתי כבר לקנות את ה http://www.pch.co.il/docs/pd64258309.htm או את הגרסה - 30 מאותו מוצר.. שזה בדיוק אותו דבר רק הבדל קטן בפיסקלים... אני אקנה את ה 50 או את ה 30 טלוי במחיר בלונדון [דודה שלי מגיעה עוד כשבועיים] . אבל[תמיד יש אבל אה?!] בקשר לf…

25. Started by DT2387,

היי, אני מחפש המלצה למסור אנכי במחיר עד 500 ש"ח. חשוב לי שתהיה אפשרות לחיתוןך ב 45 מעלות וחיבור לשואב אבק. רציתי לדעת אם אתם מכירים חנות כלי עבודה מומלצת עם מחירים טובים ( לא הום סנטר). תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים