עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני רוצה לעשות חלון בגג ואני לא רוצה להוציא את כל הלוח M... :-\ :-\

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. וכמה עולה פרספקס ? עידכון: איפה אפשר לקנות ברגים יפים וארוכים (בשביל לבחר פרספקס) כמו אלו http://www.pcextreme.net/reviews/sunbeam_acrylic_case/7.jpg תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מתי אנשים יבינו פה שלא כל מולטי-טול זה דרמל?!?!?!? צריך לעשות סדר בדברים: הייתה חברה שקראו לה דרמל, שהמציאה מכשיר שעובד במהירות גבוהה וזה היתרון שלו. החברה הזו נרכשה ע"י BOSCH וזו החליטה לשמור על השם. גם למוצרים של דרמל עצמם יש דגמים, ואין "דרמל" אחת. אפילו הם קוראים להם MultiTool עוד יצרנים סינים ולא סינים כמו היונדאי וWOLF החליטו לייצר מכשירים דומים. עכשיו נעשה סדר: לכל המכשירים, גם של חברת דרמל וגם שלא, קוראים להם MULTITOOLS מה שמוייצר ע"י דרמל גם נקראה MULTITOOLS ויש מספר דגמים עם השם MULTI PRO. עכשיו אנשים צריכים להבין: זה שאתם קונים MULTI TOOL של WOLF לא אמר שקניתם דרמל!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מדובר במחשב נייד aspire one d150 חבר פנה אלי ואמר שהוא מקבל את העיוותים המופיעים בתמונה כנראה בזוויות שונות של המסך (ככה הבנתי) מה התקלה? כבל שהתנתק? כבל שנדפק? האם ניתן להשיג כבל חלופי בEBAY? עוד לא העליתי את המחשב על שולחן הניתוחים, רק רציתי לדעת למה לצפות

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכם. אני לא יודע שכאן הפורום הוא הנכון לישאול שאלה. אני לא מבין משהו איך זה יעבוד לי בצורה נכונה. אני אסביר יש לי דיסק קשיח ישן מאוד בגודל 80GB SATA, שמרתי דיסק קשיח בארון הרבה זמן. הוא לא תקין לא מזהה מקולקל. אני לא צריך אותו. מה שאני צריך בפנים דיסק קשיח ישן יש מגנט חזק מאוד. אני פירקתי דיסק קשיח הכל. והוצאתי רק מגנט חזק מאוד. בתמונה רואים מגנט סימנתי חלק קטן איקס ירוק בעליון זה מגנט חזק. מאחורה במגנט לא מושכת מגנט. רק בעליון בתמונה מסומן ירוק איקס חלק קטן מגנט כן מושך מגנט חזק. רציתי לישאול אותכם שאלה. רואים בתמונה מצורף מברג קטן. ויש בעיה במברג הקטן אין לו עוצמה מגנט חזק מברג קטן אין לו מגנט חזק וזה חלש מאוד ונופלים בורגים קטנים כמו למ…

6. בתור המשך לפרוייקט שלי , הייתי רוצה לצבוע את המארז באדום... עם מה כדאי לצבוע , היכן ניתן להשיג ומה המחיר? תודה מראש, אביאל.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by טולה,

בפורם זה יש את הנושא"כל מה שרציתם לשאול על מודינג ולא העזתם"(או משהו כזה) אז בתחלה יש מאוורר שעשו אותו, אז לא הבנתי איך עושים את זה , פשוט שמים כמה מנורות לד וזהו? מישהו יכול לסביר לי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לחברה בהקמה שרוצה להקים מעבדת פיתוח אלקטרונית דרוש לקנות כמה מכשירים יש חברה שסוגרת את הסניף שלה באיזור וחשבנו לקפוץ על המציאה הבעיה שחלק מהציוד לא נמכר יותר ובכלל לא יודעים איך לקבוע את טיבו אז אפרסם כאן את הציוד שנמצא בקטגוריה שחשבנו עליו, ואשמח אם תכתבו מה מהם כדאי (נראה לי מספיק אחד בכל קטגוריה) ומה המחיר אותו כדאי לדרוש עבורו (תזכרו שהציוד הוא מחברה בסגירה אז המיקוח הוא לטובת הלקוח: [TABLE=width: 680] [TR] [TD=width: 64]35[/TD] [TD=width: 178]DC PS[/TD] [TD=width: 142] [/TD] [TD=width: 104]EP613[/TD] [TD=width: 104]5[/TD] [TD=width: 88]IT Room[/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 680] [TR] [TD=width: 64]40 [/TD] [TD=width: 178] DC Power Supply[/T…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לאלקטרונאים , הטלויזיה LED שלי הפסיקה לעבוד לפתע לא נדלקת ואין אפילו אינדיקציה למתח (LED אדום דולק שמציין שהטלויזיה דלוקה) על פניו כנראה שקיימת תקלה באספקת מתח למכשיר הטלויזיה. דיודות בדקתי שלא נפרצו , כמו כן מדדתי התנגדויות של הנגדים קבלים וסלילים כנראה גם פוטנציאל לתקלות אבל אין לי מושג איך לבדוק פריצה של קבל או סליל תקול עם רב מודד. אני מעריך שקבל שנמדד עליו קצר הוא תקול (שהוא פרוק) . אבל אני לא בטוח שיש דרך ביתית עם רב מודד לבדוק תקינות קבלים על כרטיס ?!???! אשמח לעזרה סלילים בכלל אין לי ידע מה עושים בכדי לוודא תקינוץ ? מישהו יכול לסייע ? אני רוצה לקנות כרטיס חלופי אבל לפני אני רוצה לוודא שאכן הכרטיס מתחים ת…

10. Started by 1nstall,

היי יש לי ספק ג'נרי ( להגיד לו ג'נרי זו מחמאה אפילו ג'נרי יותר יציב ממנו ) ואני זקוק לספק חדש חשבתי הוא על antec או על thermaltake וכיוון שיש לי חלון במארז שינצל את כל יופיו של הbuttrfly אז חשבתי עליו כאופציה ראשונה( לא מוכן לוותר עליו ) אז אמרתי שאני יחכה עד ליום הולדת שלי ( 2004\2\20 ) כדי לקנות אותו ( כדי שיהיה לי מספיק כסף לקנות אותו ) אז פתאום ניכנסתי לאתר להזמין ןגילית שהמלאי אזל ( הייתי בשוק ) אז אני מחכה לאספקה הבאה ואני לא יודע מתי תיהיה אז אולי משהו מכם יודע מתי תגיע או מקום אחר שאפשר לקנות בו ( אם זה בחו"ל רק במיאמי ) תודה מראש לעזרים Install

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני צריך לקנות 6 לדים UB 6 נגדים ושנאי מתכוונן איפה אפשר למצוא באיזור הקריות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יש לי sony ericsson w760i ויש לו בצד מגעים המשמשים להטענה\העברת נתונים. שמתי לב שלפעמים לחבר את זה למחשב דורש כמה ניסיונות ומבט קטן במגעים הראה לי שהם מלוכלכים לגמריי (חבל שסוני אריקסון לא החליטו לעשות כיסוי להם כמו לכל שאר החברות ) אני מחפש דרך לנקות אולי קיים איזה נוזל שמנקה את זה או שבכלל יש איזה פיתרון יותר יצירתי לנקות את זה בלי לפגוע כמובן במכשיר\לשרוט את המגעים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. 1. מנסה לטעון תוכנית בסיסית לכרטיס arduino duemilanove ( סיני) ומקבל את ההודעה - avrdude: stk500_getsync(): not in sync: resp=0x00 2. עובד עם מערכת הפעלה XP, סביבת ארדואינו 1.5.5, נבחר כרטיס arduino duemilanove or diecimilia , נבחר COM1 3. עם החיבור לכרטיס נורית אדומה מהבהבת כל הזמן. מישהו יכול לעזור ???

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Iko89,

אהלן ! ברשותי מגבר : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180673254720&ssPageName=STRK:MEWNX:IT וברצוני לחברו לסוללה 12v : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260810083936&ssPageName=STRK:MEWAX:IT האם יש איזהשהו חוסר חפיפות במתח או משהו כזה ? כלומר האם המגבר בסכנת חיים בעקבות מתח/זרם לא יציב ? אם כן מה ניתן לעשות ? ד"א, מה הסיכונים בסוללת ליון ? האם יש באמת סיכוי גבוה שהיא תתפוצץ בעוצמה ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי את המעגל המצורף בתמונה, עכשיו מה זה Audio Input , Audio GND ו GND .. ? מה זה מציין? ואיך אני מחבר את זה למעגל .. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Roey Gorodish,

איך מחשבים KVA של חשבון החשמל שלי (תלת פאזי)?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by what the fuck,

שיהיה רק אפשרות ל on\off עם לד חיווי, לא משהו מסובך. [ואם אפשר בלי התעסקויות עם נגדים אני אשמח] ותגידו, באותה דרך שעושים את המרכת הזאת למאוררים אפשר לעשות לקטודה נכון ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לכל המומחים של האתר שלום, בנתיים זו רק משאלת לב, אבל כרגיל תמיד בא לי לבנות משהו ולשנות...כרגע אני מתעניין בבניית מערכת קרור מים למעבד שאולי תתממש בחופשת סמסטר... ראיתי תמונות וביקורות על מערכות קרור בסגנון הthermaltake rocket וחשבתי לבנות משהו בסגנון, בעיקר שהעלות יכולה להיות נמוכה(אין צורך ברדיאטור ואף,לדעתי, במשאבה) ובגלל שהמערכת יכולה להיות שקטה לגמרי. לא ראיתי פרוייקטים כאלה באתר(לפחות חיפושים לא העלו כלום)..ולכן רציתי לשאול אם מישהו כאן בנה או ראה משהו בסגנון... הכוונה שלי היא לבנות מערכת שדומה במבנה לדוד שמש-כאשר הלוח שקולט את החום יוחלף במעבד ושהדוד עצמו יורכב מחומר כמה שיותר מוליך חום כי התפקיד שלו יהיה לקרר את הנוזל.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום לכולם בטח הרבה מאיתכם עושים הזמנות של רכיבי אלקטרוניקה מאיזה חנות\אתר אתם נוהגים לעשות הזמנות ? העלות המשלוח שלהם זולה ? חייבים לעשות קניה גדולה או שאפשר לקנות גם בעלות קטנה . ראיתי שיש את MOUSER ן FARNELL למישהו יש ניסיון איתם ? הם נוחים להזמנות ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by et_gershon,

עריכת המודר: שם החנות צונזר. האם מישהו הזמין משם משהו פעם? או יודע עלייהם משהו? האם הם אמינים? כמה עולה משלוח לארץ דרך אגב? כי המחירים שם פשוט מטורפים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!?! תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Pure-Gold,

יש חומר שהוא סוג של ספוג/קצף לבן שמגיע בבלוקים וניתן לחתוך אותו בקלות עם סכין ולעצב אותו. בדרך כלל משתמשים בו ליצור תבנית ועליו שמים פיברגלס. יש למישהו מושג איך קוראים לחומר ואיפה ניתן לקנות ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by lior12,

היי , אני רוצה לחבר לד ביקורת במעגל לדים שעובדים לדים במוסיקה. ניסיתי לחבר אותו בכמה מקומות אבל הוא כל הזמן עובד לפי המוסיקה ולא סתם דולק. לאיפה לחבר אותו ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. במדריך לתאורה פשוטה איפה הלדים ממוקמים? לאן מתחברים?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי חשבתי על רעיון לחבר מאוורר נוסף של 120mm מתחת לגוף הנייד,אבל השאלה הגדולה היא היכן לחבר אותו ??? מישהו מכיר אולי גם היכן ניתן למצוא מאווררי 120mm דקים? (1cm עובי) או מאוורר שמתחבר בUSB בכדי שאכין בשבילו בארקט המערכת

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.