עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Psychedelic,

החלק שמוקף באדום,הלך לי לאיבוד אחד כזה..איפה אני יכול להשיג עוד אחד? http://img389.imageshack.us/my.php?image=aai7tk.jpg

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by 1nstall,

היי יש לי ספק ג'נרי ( להגיד לו ג'נרי זו מחמאה אפילו ג'נרי יותר יציב ממנו ) ואני זקוק לספק חדש חשבתי הוא על antec או על thermaltake וכיוון שיש לי חלון במארז שינצל את כל יופיו של הbuttrfly אז חשבתי עליו כאופציה ראשונה( לא מוכן לוותר עליו ) אז אמרתי שאני יחכה עד ליום הולדת שלי ( 2004\2\20 ) כדי לקנות אותו ( כדי שיהיה לי מספיק כסף לקנות אותו ) אז פתאום ניכנסתי לאתר להזמין ןגילית שהמלאי אזל ( הייתי בשוק ) אז אני מחכה לאספקה הבאה ואני לא יודע מתי תיהיה אז אולי משהו מכם יודע מתי תגיע או מקום אחר שאפשר לקנות בו ( אם זה בחו"ל רק במיאמי ) תודה מראש לעזרים Install

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי חברים, אני עובד כרגע על פרויקט בארדאוני ואשמח לעזרה! אני מעוניין לחבר led ביחד עם כניסה של digital pin input, זאת אומרת יש לי מפסק ברגע שהמפסק נדלק הדיודה והכניסה של הdigital pin מקבלת 1. יש לי בעיה כאשר הled מחובר הוא כנראה צורך זרם מקיסמלי והdigital pin נשאר על 0. יש למשהו פתרון? תודה רבה רון.

4. לי יש את המארז הזה: http://www.pclabs.gen.tr/reviews/kasa/tt/sviking/image002.jpg חמוד ביותר אני רוצה לשים לו כל מיני אורות יפים קטודות וכו... (לא מאוררים) ולעשות אותו בכללי הרבה יותר יפה. כמו שאמרתי יש לי 200 שקל להוציא על זה עם חריגות. עם זה לא המקום אז בבקשה להעביר. תודה =]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש לי sony ericsson w760i ויש לו בצד מגעים המשמשים להטענה\העברת נתונים. שמתי לב שלפעמים לחבר את זה למחשב דורש כמה ניסיונות ומבט קטן במגעים הראה לי שהם מלוכלכים לגמריי (חבל שסוני אריקסון לא החליטו לעשות כיסוי להם כמו לכל שאר החברות ) אני מחפש דרך לנקות אולי קיים איזה נוזל שמנקה את זה או שבכלל יש איזה פיתרון יותר יצירתי לנקות את זה בלי לפגוע כמובן במכשיר\לשרוט את המגעים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. התקנתי את ה LCD שלי סוף סוף! התאורה עובדת הכל עובד פגז רק הבעיה היא שהמסך מציג ריבועים בשורה הראשונה והשלישית ולא מציג שום טקסט של התוכנות שמיועדות לכך קראתי שוב את המדריך והתקנתי את התוכנה DLportIO ופשוט יכול להיות שאין לי מושג מה עושים עם התוכנה!! יעני מה מפעילים מה מריצים מה לוחצים מישהו יכול לתת יותר פרטים על זה בבקשה! לפי מה שהבנתי צריך את התוכנה הזו שתעקוף את ההגבלה של וינדוס XP על הגישה הישירה לפורט LPT אבל אין לי מושג מה לוחצים שם! יעני מה עושים עם זה... מישהו יכול להסביר ... ואם זו לא הבעיה אז מה כן יכול להיות רק אל תגידו לי לחבר מחדש כי הכל עבר בדיקה קפדנית 4 פעמים לפני החיבור ועוד כמה פעמים אחרי יונתן קלדרון

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by JohnClark,

היי... הסתכלתי בעיתון וראיתי את הדרמל של וולף בהום סנטר ב120 שקל. זה נורמלי? כל הדרמלים שראיתי עד עכשיו עלו הרבה יותר. אילו ראשים מקבלים איתו? הוא שווה את הכסף או שהוא סתם זבל? דרך אגב קוראים לזה מולטיטול אלקטרוני 170W ומזה הציר הגמיש הזה לא הבנתי...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by taimor,

הנה כמה תמונות איך החלון נראה : http://www.epstain.be/TT/1.JPG http://www.epstain.be/TT/2.JPG http://www.epstain.be/TT/3.JPG http://www.epstain.be/TT/4.JPG מה דעתך ? מה אתם ממליצים לעשות ? כי לי אין ממש דרך, הקטע שאני רוצה להחליף ת'חלון כי המאורר שיש שם סתם הורס לי את הכל ולא נוח לי במיוחד עם הBT... נ.ב. למישהו יש ספק פרספק באזור חולון - בת-ים...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני צריך לקנות 6 לדים UB 6 נגדים ושנאי מתכוונן איפה אפשר למצוא באיזור הקריות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני רוצה לקדוח חורים בשביל מאווררים במארז אבל אין לי שום כלי מתאים. רק מקדחה כזו רגילה שאפשר לקדוח איתה בקיר ובעוד שלל דברים אולי גם מתכת או פח?אין לי שום כלי מלבד זה. יש דרך לעשות חורים למאוורר עם המקדחה שלי? תודה..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ProDude,

אני מעוניין לצבוע את המארז שברשותי. המארז הוא NZXT 820 בצבע לבן. ורציתי לשאול איזה ספרי איכותי כדאי להשתמש ואיפה אפשר לקנות אותו ומה העלות שלו, איזה עוד חומרים כדאי להשתמש. האם כדאי לשייף משהו קודם ובאיזה כלים מומלץ להשתמש בשיוף. ובנוסף רציתי לשאול, מאיפה אפשר לקנות את החלונות למארזים בארץ. בעבר צבעתי את הרשתות של המארז לאדום (אני יוסיף תמונה בסוף) , ומתי שצבעתי את הרשתות הייתי צריך לצבוע כמה חלקים של פלסטיק(אם לראותם בתמונה השנייה), יש אפשרות להסיר את הצבע מהפלסטיק אם אני ירצה לצבוע את הפלסטיק בצבע אחר או שחייבים לצבוע עליו?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by טולה,

בפורם זה יש את הנושא"כל מה שרציתם לשאול על מודינג ולא העזתם"(או משהו כזה) אז בתחלה יש מאוורר שעשו אותו, אז לא הבנתי איך עושים את זה , פשוט שמים כמה מנורות לד וזהו? מישהו יכול לסביר לי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי יש לי חיישן IR ושלט לארדואינו. איך אני שולט על נניח לד\סרבו בעזרת השלט?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ksn1981,

שלום לכולם, יש לי מארז P183 עם פילטרי אבק.. אבל אוויר נכנס דרך חריצי ההרחבה (מחוררים).. האם ישנה דרך מסודרת לחסום חריצים אלה? ערכה מסודרת? פילטר מזגנים? רשת של חלון? מה אתם מציעים? והאם זה המקום לשאול גם על הפיכת כיווני מאווררים או הוספת אחרים על מינת לקבל צירקולצייה טובה וללא אבק? תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by skrew,

ברשותי מעבד P4 1.7, אשר מאוררו שבק לפתע. החלפתי מאורר לאחד שהיה זרוק אצלי, אך הוא מסתובב ב 5K סל"ד, דבר היוצר מפגע אקוסטי :-\ . לא ניתן לשלוט עליו דרך תוכנה כלשהי ( מחשב עתיק ) וחשבתי להוסיף נגד ע"מ להוריד את המתח. המאוורר צורך במצב נומינלי 0.42A ב 12V כמובן. הידע שלי בחשמל מוגבל קצת, אבל למיטב הבנתי הוספה של נגד בן 10 אוהם תאט את המאוור לסל"ד רגוע יותר של ~3200 . יש צדק בחישוב ?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by CrashZone,

שלום, יש לי כמה נגדים קבלים לקטורנים ונגדים קרמים ממערכת אלקטורוניקה ישנה ורציתי לדעת מה כל אחד עושה והאם אני יכול להשתמש בהם. הנה התמונות: http://planet.nana.co.il/matan626/lalala.jpg http://planet.nana.co.il/matan626/lalala1.jpg אם יש בעיה תשאלו אותי אני אגיד לכם את הצבעים שלהם או את מה שרשום עליהם אני פחות או יותר יודע מזה כל דבר מבחינת מראה אבל אני לא יודע מה אני יכול לעשות איתם, האם אני יכול להשתמש בהם עם לדים? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. הייי אחים שלי שמעו לא מזמן רציתי לבנות ועכשיו אני רציני ורוצה לבנות מין סירנה שתעשה סירנה כמו למשטרה או עם מיקרופון קטן ואז ישמעו חזק... כמו למשטרה!!! 8) עכשיו כל האלו שישר מחפשים חנויות כדי לקנות ,לא , לא צריך אני רוצה לבנות לבד!!! אז מי שמבין טוב באלקטרוניקה ואנגלית אז תחפשו מדריכים בשבילי או משהו פליייייייייייז.......... עכשיו מה כל פריט חוץ מכמה דברים אני לא יודע מה זה מה... תודה מראש לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Knuckles,

היי, אני חדש בפורומים שלכם (הודעה ראשונה)... יש לי בעיה שלא ממש הצלחתי למצוא לה תשובה. יש מדריך באתר כלשהוא שאני לא אפרסם כי אני מניח שאסור לפרסם פה אתרים מתחרים, שמסביר על הכנת חיבורי מולקס זוהרים, שזה בתאכלס חיבור שתקעו בו לד. הם אומרים להשתמש בנגד של 150 ohm עם לד אולטרה ברייט. עכשיו הבעיה שלי זה שלא מצאתי בחנויות לד אולטרה ברייט, המוכר לא הבין מה זה, אבל נתן לי איזה לד ונגדים איתו. קיצר, ניסינו את זה אבל החיבורים כלכך מתחממים שאי אפשר לגעת בהם. לא יודע למה. אז מה שאני בעצם מבקש ממכם זה לתת לי שם של לד (חובה מספר וולט - שיהיה מדוייק ושאם אני אבוא לחנות ואבקש אני לא אוכל לפספס - אל תתנו לי שם כללי... אני צריך בידיוק) ונגד שמתאים לו (גם פה אני צריך מדוייק). המטרה היא שהל…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, יש מצב שאני מקבל בקרוב את המארז הידוע של SUPERTALENT וראיתי שיש לו כזאת דלת מקדימה שמסתירה את כל הכוננים...עכשיו רציתי לדעת אם במצב סגור יש רווח בין הדלת לכוננים או שהם צמודים? די יש לי פאנבאס ואני חושב מה לעשות אם הם צמודים אז הכפתורים של הפאנבאס לא ייתנו לי לסגור את הדלת.. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by SpiritCRusheR,

לפני כמה זמן הצטרפתי לפורום והחלטתי לעשות למחשב שלי מודינג עכשיו המודינג שאני מתכנן הוא פאן-בייס לא באס לא בעס אני מעוניין לקחת 4 מאוורים יחסית גדולים (של ספקי כוח) ולחבר אותם למחשב שלי עכשיו הנה השאלות: 1: האם עדיף לעשות את הבייס מהצד של המארז? (+סידור חוטים) 2: האם עדיף לוותר על הפאן בייס לפזר את המאווררים שיגרמו לאוויר לזרום בצורה יעילה יותר? 3: בעקרון המאוור שמצאתי עד עכשיו הוא 12וולט מאוד חזק ושקט מה שאני רוצה זה לחבר את כול המאוורים עם מפסקים וליצור מעגל סגור שלא מחובר למחשב, ואני רוצה לשאול אותכם איך אני יוכל להניע 4 מאוורים עם ספק אחד (לא של מחשב) תודה לכול העוזרים אני מקווה להשלים את המודינג בקרוב ברגע שיהיו לי את כול החומרים אני ניגש לעבדוה ומבי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by a2-power,

שלום אני צריך ייעוץ או עזרה אני מכנן פרוייקט אשר ישצטרך בעזרת מצלמה\חיישן מרחק\חיישן תנועה לראות ולקלוט גוף זז ולהתבייט על הגוף כלומר: זה רובוט עם מצלמה שנגיד יראה מברחב גוף זז שהמצלמה \חיישן יקלוט את הגוף ולאחר מכן יעקוב אחר אותו גוף... אם יש למישהו רעיון או דרך ושיטה לעשות זאת אז בבקשה ספרו לי כאן, אם מישהו עשה דבר כזה בעבר או עושה זאת עכשיו יכול לעזור לי מאוד, כעקרון מי שיודע על פרוייקט רובוטיקה "פירסט" יודע שאכן כבר קיימת ערכה שלהם כזאת אבל אני רוצה לעשות זאת מבלי להשתמש בערכה המוכנה של פירסט. תודה מראש ת אלכס..

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by nir_ofer,

שלום חברים, אני רוצה לחבר ממיר של HOT לצפייה דרך מסך מחשב בעל חיבור VGA בלבד. חיפשתי קצת ומצאתי מתאמים כאלו: מכיון שהמתאם נראה כמו משהו מאד מאד פשוט, השאלה שלי היא האם יש אפשרות לבנות מתאם כזה לבד? במידה וכן, אני אשמח להסבר קצר.. תודה, ניר

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by status,

שלום לכולם ואני מקווה שאני בפורום הנכון... זה הרי פורום אלקטרוניקה.. יש לי בחדר שקע חשמלי.. אליו חיברתי מפצל לשני שקעים.. ולכל אחד כזה חיברתי מפל של 6 (ועל אחד מה 6 יש מפצל של 3...) ככה שיש 14 שקעים.. ו12 בשימוש.. ;D עכשיו שאלתי היא.. יש איזו סכנה למכשירים המחוברים/לאיזה משהו של החשמל בבית עם סידור כזה? בנתיים לא קרה כלום לכלום (טפו טפו טפו...) אבל בכל זאת.. כדאי להזהר? אם יש איזו סכנה אני אעשה מאמץ להפטר.. אבל מה המסימום המומלץ? כלומר, כמה מפצלים אפשר לשים על שקע אחד? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום. אפא אפשר לקנות בארץ או אפילו בחו"ל חומר מבודד רעש למארז במחיר הגיוני? אני מתכוון לספוג המיוחד הזה שמדביקים לדפנות המארז שמבודד סאונד.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. לפני כן, כנראה שהתמונות לא יעבדו (כי זה נחשב כאילו לא דרך השרת של פרש, ככה שצריך להעתיק את הלינק לשורת הכתובת) פה מופיע האשכול המקורי, שהתמונות כבר מוצגות באשכול, אני מקווה שזה לא נקרא אצלכם פירסום, אבל מה אני אעשה, אפשר לעלות אצלכם רק קובץ אחד לכל אשכול האשכול שיש בפרש: http://www.fresh.co.il/dcforum/Modding/1759.html אז הנה כמה תמונות מהפרויקט שלי, הכולל כרגע Fan+light Bus ומסך lcd קדמי המסך: http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/06/697511.jpg# שלי זה שבצד שמאל, בצד ימין כבר לא אצלי http://uploaded.fresh.co.il/2004/03/07/623196.jpg# כפי שאתם רואים אין עברית, אבל אני יודע בוודאות שהמסך תומך, ככה שאני לא יודע אם זה התוכנה לא תומכת(קריסטל פונטס) או שפשוט התוכנה לא י…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.