אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
תמיד חלמתם להתחיל ליצור בכוחות עצמכם בהתבסס על מיקרו-בקרים ומיקרו מחשבים? חבילת ה-Humble Bundle העדכנית מעניקה לכם הזדמנות פז לכך בעבר יצרנו כאן באתר כמה וכמה מדריכים מפורטים ונהדרים שמטרתם הייתה לספק היכרות ראשונים עם עולם המייקרים, העולם המאוכלס באנשים מוכשרים במיוחד אשר עושים שימוש במיקרו פלטפורמות כמו ארדואינו (לסוגיה) ו-Raspberry Pi בכדי ליצור יישומים מרשימים. אם גמעתם את המידע הקיים והרגשתם שאתם זקוקים לעוד – כעת יש חבילה משתלמת מאוד שעשויה להתאים בדיוק לכם. חבילת הספרים העדכנית באתר ה-Humble Bundle (כן, יש גם כזאת) הנודע מתבססת על שיתוף פעולה עםהאתר והמוציא לאור makezine שמספר מדריכים והסברים כמעט בכל נושא שניתן להעלות על הדעת – ומתמקדת במספר דו ספרתי נאה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשאול שאלה לגבי נורות LED לבית. אבל לא רוצה להסתבך עם מנהל הפורום האם ניתן לשאול כאן? אחרי שאדע את התשובה, אכתוב את השאלה. תודה
-
- 23 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
תשמעו. כל אחד אומר לי משהו אחר (לקנות נגד שונה!). השאלה שלי האם אפשר לחבר את הלדים לטרנספורמטור 12 v או פשוט לחיבוא אחר במחשב במקום הספק כוח!?. כי אני מפחד להרוס את הספק שלי! בתודה עומר
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב, אני מודה שאני לא מלך המודינג או משהו כזה אבל אני די מבסוט מהעובדה שהצלחתי להכניס את המחשב שלי לוידאו הישן הזה 8)(מכוער ככל שיהיה), ממה שאני לא מבסוט, כמו שאפשר לראות בתמונה, שמאחר ושעשיתי את את תקע החשמל בצד הוא לא מצליח להיכנס לארון. רציתי לדעת, לפני שאני עושה שינויים מרחיקי לכת במארז אם למישהו יש רעיון מקורי שאולי יוכל לעזור, משהו שלא כולל את לקיחת הספק אחורה או שינוי של מיקום הספק (כי אין מקום אחר). בתודה מראש, רן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אז מה נשמע? אצלי לא כל כך טוב, דוד שלי התחיל להתעסק עם ברזל, נחושת, חוטים וכל זה, אז היום הייתי במגרש איפה שאני עובד בדרך כלל על כל מה שאני עושה למחשב שלי, ופתאום אני קולט משאית מורידה איזה 5 מדפסות לייזר לפירוק, אמרתי למה לא? התחלתי לשבור חחח באתי לתת מכה מה זה חזקה עם פטיש של 10 קילו פתאום אני קולט שיש מאורר ענקי בספק כוח של המדפסת! אמרתי זהו! אני לא נותן שום מכה אני מפרק, כמובן התחלתי לפרק כל המדפסת מכוסה בפח חד מאוד! תזהרו חחח פירקתי מאורר אחד וואלה מאושר אבל הבעיה היא שהוא 24 וולט, זה לא ישפיע עליי חחח שמים שנאי מיוחד כזה לא זוכר את השם שלו שמוריד מ 24 ל 12 וולט דוד אחר (שגר מעל המגרש) אומר לי תפרק לי גם מאורר, מתחיל בפירוק ושוב פח חד מאוד, עכשיו אתם מכירים את…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז מה עשינו? אריאל רצה שאני יפתח לו חור במארז למעלה אז פתחתי - יותר נכון סבא שלי חחח את התוצאה הסופית שכחתי לצלם מרוב שהיה חם אז אריאל אתה יכול להעלות אם אתה רוצה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.crictor.co.il/he/episodes/keyboard/ צפיה נעימה. ענבר
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה נכון שככל שאני מוסיף נגדים ללד הוא יעבוד כרגיל? שהאור שלו לא יפחת
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איך להפוך מחשבון מדעי לעוזר במבחנים!!! http://www.instructables.com/id/Calculator-prank-How-to-display-whatever-you-want-/ אני אהבתי, אז הייתי חייב לשתף אותכם
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך להפוך מחשבון מדעי לעוזר במבחנים!!! http://www.instructables.com/id/Calculator-prank-How-to-display-whatever-you-want-/ אני אהבתי, אז הייתי חייב לשתף אותכם
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא הולך לעשות את זה ארוך, והרבה מודינג לא יהיה כאן. נטו פרויקט בניה. הפעם אני מוריד הילוך ונכנס לקבע, עם פרויקט טיפוסי ויחסית משעמם שיקבל שדרוג גרפי אולי בהמשך השנה, ואולי שנה הבאה. הכל יחסית משעמם אבל יראה טוב בפנים. פרויקט בניה Obsidian 750D מה כבר יש מבחינת ציוד קירור: XSPC RS360 XSPC RAYSTORM Primochill Advanced LRT Red EK Vario D5 37W + X-Res 100CC TOP Corsair AF120 X6 Corsair AF140 X1 Bitfenix Alchemy Red - 24PIN | 8PIN EPS | 8PIN PCIE | 6PIN PCIE המודינג החלק העיקרי שיעבור מודינג הוא Asus X79 Deluxe כפי שניתן לראות, זה לא לוח אם שהולך להשתלב בקלות עם ערכת צבעים של שחור ואדום. לכן, אני מתכנן לצבוע את גופי הקירור בשחור באמצעות אנודיי…
-
- 78 תגובות
- 50.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי מקלדת ועכבר שצבעתי לפני הרבה זמן. ולמרות שהצבע המקורי החזיק זמן רב, אני לא רוצה להיכנס לשגרה של לצבוע את המקלדת והעכבר על חודשיים. ראיתי באינטרנט פרויקטים רבים שבהם השתמשו בזיגוג לפלסטיק ( clear coating ). רציתי לדעת: א. האם הזיגוג ימנע הסרה של הצבע על ידי השומן והלכלוך שעל הידיים? ב. האם זיגוג לרכב יתאים גם לצביעת פלסטיק? ג. איפה קונים וכמה עולה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי קניתי ממיר צלחת לווין סיני והבעיה שזה מתחמם קצת בגלל שבגרסה הזאת הכניסו את השנאי לתוך המכשיר ( במכשירים דומים יש לו ספק חיצוני כמו של מחשב נייד ) אבל על יד השקע יש כניסת פין חשמלי אבל כתוב שם שזה OUT DC , רציתי לדעת אם הסינים האלה התבלבלו , במקום לקנות IN סתם כתבו OUT למומחים אני מבקש שיסתכלו טוב בתמונה ויגידו לי אם זה IN או OUT ( כי לא הגיוני שזה OUT בשביל מה ה OUT הזה בשיל טלוויזיה !!!! לא הגיוני ) יענו אני יכול לקנות ספק חיצוני ולחבר לפין הזה וכך יחסוך מהמכשיר שישתמש בשנאי הפנימי וכך המכשיר יהיה יותר קריר
-
- 32 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול האם יש דרך לזהות מבט בעזרת ארדואינו? אם כן, מה צריך בשביל זה ואיך עושים את זה? בעיקרון אני צריך להכין משהו שמדליק נורה כשאדם כלשהו לא מסתכל עליו. חשבתי שזה יכול להיות יחסית פשוט לבצע את זה בארדואינו, אבל אם יש רעיונות נוספים, אני פתוח להצעות! תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע עם קשור לפה..אבל בכל זאת.. מה זה? Linsn TS801 כמה זה עולה? https://www.google.co.il/search?q=ts801&client=firefox-a&hs=6ED&rls=org.mozilla:he:official&channel=sb&biw=1440&bih=767&tbm=isch&imgil=JTQQrhOd5SPCJM%253A%253BH0aquCdYveUuQM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.djem.nu%25252Fhomepage%25252F17-dutch-nederlands%25252Fverkoop%25252Fled-display-controllers%25252F40-linsn-pci-led-controller-for-led-displays-ts801.html&source=iu&pf=m&fir=JTQQrhOd5SPCJM%253A%252CH0aquCdYveUuQM%252C_&usg=__5l79DElVGL3VdTkCGFbPI3brviM%3D&ved=0CCoQyjc&ei=zSR_VK24Isb9ywOUtILoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=JTQQrhOd5SPCJM%253A%3BH…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מסך של מכשיר סלולרי (אם אני זוכר נכון זה Telit של רשת פלאפון), מה שרשום עליו זה: (בשחור): G 40415 ?(בלבן): CG128128-S401D ?(בצד על הפלסטיק) LF29S401-C-N מאחורה יש לו חיבורים (מגעים) על לוח מודפס גמיש כל מה שיש בו זה המסך כמה רכיבים (נגדים דיודות או קבלים, בטוח שלא מעגלים משולבים-ג'וקים) ו2 לדים אשמח אם משהו יכול לעזור לי איתו אני ממש רוצה לעשות משהו יפה עם המחשב שלי והמסך חלק מזה, אשתדל לצלפ תמונה ברורה שלו ולהעלות לאתר, נ.ב יש לו 25 מגעים שוב תודה מראש משה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירקתי סוללה של מחשב נייד ומצאתי את זה מן הסתם רציתי לדעת איזה סוג סוללה http://i57.tinypic.com/2cgex3.jpg http://www.meircell.co.il/files/Sanyo%20UR18650A.pdf
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מסך מחשב של HP כשאני מדליק אותו הוא נדלק באור ירוק כזה ונכבה ישר, פתחתי אותו והסתכלתי בפנים לראות האם אחת הקבלים שרוף או משו... אבל יש הרבה דברים שאני לא יודע איך לדעת האם הם מקצרים או לא? יש לי את כל הציוד לבדיקה הנדרשת. איך אני מזהה את הרכיב המקצר? תודה מראש:] ;D
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת לא קשור לעולם המולטימדיה, ראיתי בטיול שחבר הביא משהו שנראה כך: בית בטריה, מתאם למצת רכב, ונורות (4 לדים בכל אחד) שניתנות לשרשור. נראה לא מסובך בכלל לבנות לבד. בכל מקרה, מה שלא הצלחתי לעשות הוא למצוא באיביי משהו שאפילו דומה במקצת לנורות האלה. יש למישהו רעיון איך זה יכול להקרא או איך אפשר למצוא את זה? בנוסף - מעבר להלחמת החוטים, יש צורך במשהו נוסף? (נגדים וכ'ו). תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לי קצת בעיות יש לי שרטוט מה שאתם רואים זה אפקט לגיטרה לא משנה זה בואו נגיד מגבר שמשנה קצת את הצליל של מה שנכנס אליו עכשיו יש לי בעיה בזיהוי כמה רכיבים רשום JRC4558 קניתי את הרכיב אבל לא בדיוק יודע איפה למקם אותו עכשיונ מופיעים 2 משולשים עם + - שהם בעצם מגברים אבל איך בדיוק אני מחבר אותם והאם זה קשור ל 4558 מה זה איפה שמופיע VCC איפה שיש 777 מה זה מסמל בשרטוט רשום 473 ו 220 מה אלה המספרים האלה? ועוד שאלונת קטנטונת איפה בדיוק אני מחבר למעגל הזה את מקור המתח וכמה מתח בדיוק? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-