אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לחבר את ה ARDUINO NANO שלי על המטריצה, אבל הפוך (עם חיבורי ה ICSP נעוצים במטריצה). אם אני אחבר את זה כך, אני יכול לחבר באופן שבו יהיה קצר בשורות של ה2, או בטורים של ה 3 (לשים את הארדואינו לאורך/לרוחב) השאלה אם יכול להיגרם נזק אם מקצרים את החיבורים האלה, או שאין בעיה עם זה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם.. היום הגיע אלי המוצר שקניתי מאיביי אחרי חודש בערך הנה קישור ישיר עליו: http://www.ebay.com/itm/400275431909?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 המוצר תקין והכל עובד יפה אבל יש לי בעיה קטנה (גדולה) ברגע שאני מחבר אותו למיקסר אני שומע רעשים מוזרים כאלה של קליטה ושאני ממש מעלה את הווליום אני יכול לשמוע גם דיבורים (כנראה של תחנת רדיו בערבית שמתנגשת בתדרים שהמקלט עושה בהם שימוש) זה לא משנה אם במקלט עצמו כל הערוצים נמצאים על אפס ווליום עדיין יש רעשים זאת בעיה שיכולה לגרום לי להשבית את המוצר, רעשים בזמן עבודה עם מוסיקה וציוד הגברה לא מקובלת על הדעת בשום מישור פניתי למוכר באיבי לעזרה כתבתי מכתב המסביר את הבעיה: וזה מה שהוא כתב לי: אני ל…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי בקר ל 2 מנועים, לכל מנוע הבקרה נעשית ב - 4 ביטים, כאשר אני צריך לשלוח לבקר מילה ראשונה להתחול המנועים, מילה שניה אייך יעבדו המנועים (אחורה , קדימה עצירה) ומילה שלישית באיזה עוצמה הם יעבדו. אני רוצה לממש דבר זה בעזרת ארדואינו בעזרת 8 יציאות. שאלתי, איך אני יכול לממש שבבת אחת המילה תופיע בכל שמונת היציאות, ולא יציאה אחרי יציאה(ביט אחרי ביט). בתודה,
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי, אז יש לי מסך של PALM PILOT Vx וזה מסך איכותי, גדול עם16 גוונים (משהו כזה) ואני כבר לא משתמש בפאלם, אז כה שחשבתי אוליי להשתמש בו למחשב - לווינאמפ וכדו'... יש לי רקע כללי באלקטרוניקה, אבל כזה דבר אף פעם לא עשיתי... אז אני מפחד, אנ י לא רוצה לעשות איזה טעות שתדפוק את המסך. מישהו מכיר מדריך לזה, או שיכול להסביר כללית מה אפשר לעשות? תודה רבה. רפאל
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בנושא. יש לי מפיץ ריח אשר פועל על סוללות (מצורפות תמונות) אני מעוניין להמיר אותו לחיבור למתח 220v (שקע) איך ניתן לעשות זאת? תודה רבה לעוזרים! IMG_7.pdf
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, טוב מה זה : "sand blasting " ולמה משתמשים בזה או מה שלא יהיה ???
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תאמינו לי שבמציאות הוא הרבה יותר יפה !!! בקרוב מתוכננת מערכת קירור מים ועוד כמה דברים ! http://www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=3o119586&pw=053968578
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב סיימתי את המודינג הראשון שלי הינה כמה תמונות תהיו עדינים (מצטער על האיכות צילמתי עם הפלאפון שלי) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מקדחה בביית כמו לכולם!!! ורציתי לשאול אם אני יכול לשים את החלקים של הדרמל יענו הראשים שלו בראש של המקדחה שלי והפעולה תהיה אותו דבר כמו הדרמל!!! רק מה שכן אני יודע שמקדחה זה טיפה יותר מסורבל מדרמל כי דרמל הוא ארוך ומקדחה יש לה צורה של אקדח מקווה לתשובה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך להאיר מודל מסויים, יש לו פס שקוף באמצע והמטרה שהפס יואר. כדי להשיג את האפקט אני רוצה להשתמש בלד כחול. נאמר שגודל המודל הוא 4 על 4 ס"מ, ואני רוצה להאיר רק את ההיקף החיצוני שלו. הדגש בתכנון הוא שצריך להשתמש ברכיבים הכי זמינים שיש (אפשר גם בכשיוף) כמה ואיזה לדים לבחור?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה השתמשתי בג'יקסו אתמול בשביל לחתוך את המארץ אך הוא התעקם לי שתי שאלות: 1. האם יש תקווה ואני אוכל לתקן את זה? 2. מה אני יכולה לעשות בשביל לחתוך את דלת המארז מבלי שיתעקם לי בצורה מוזר ? תודה רבה מראש ג'ו
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש אנשים שפשוט יש להם שש שבע מאווררים ואם הם רוצים שכולם יעבדו אז כולם יעבדו ואם הם רוצים שש יעבדו ואחת לא אז הם עושים זאת אז אני רוצה לנסות .מאיפה אני קונה את הדבר הזה שנותן לך שליטה על המאוור ?ואם להנמיך ואם שלא יעבוד ואם שיעבוד חלק .ואם לכבות אותו ויש כל מיני דברים שמאפשרים שליטה במאוור מבחוצ . מאיפה אני קונה את הדברים האלו ? ראיתי כל כך הרבה תמונות ולכולם יש את הדבר הזה שנותן לך שליטה על המאוור .
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עשיתי צביעה X שכבות וזה נראה לי כבר מספיק טוב בשביל לעשות לקה. עשיתי שכבת לקה, בריאה כזו.. השאלה היא האם צריך לעשות יותר משכבת לקה אחת, במידה וכן כמה שכבות מומלץ לעשות ? אנא ענו בהקדם, אני רוצה לסיים והעלות תמונות (: g0vner_x3
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי את המטען הנייד הבא: http://www.ebay.com/itm/141111998424?var=440206247179&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648 בנפח של 50,000mAh. יש לי מחשב נייד אולטרה בוק של אסוס. אני רוצה להשתמש במטען הנייד בשביל המחשב הנייד. אני מודע לזה שאצטרך להשיג מתאם מתאים מהמטען הנייד למחשב הנייד, השאלה אם טכנית זה בכלל אפשרי? אני רוצה להיות בטוח שלא יהיו נזקים למחשב, במידה ואעשה את זה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
התחלתי ללמוד קצת עליהם... ויש לי כמה שאלות: 1.קבל וסליל עושים את אותה הפעולה בדרך שונה,נכון? 2.איך אני אוכל לדעת מתי להשתמש בכל רכיב?למשל מתי אני יודע שאני צריך לייצב את המתח במעגל?ונגיד שאניצריך לייצב אותו,מה לבחור?!כבל קרמי?סליל?קבל אלקטרוליטי? יכול להיות שסיבכתי תעניין ואם אני לא יודע על מה אני מדבר תתקנו אותי ד"א אני מתחיל ללמוד את העולם הזה והוא ממש חדש לי. תודה...
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם אפשר להדליק נורת LED בעזרת RF ו\או בעזרת EMF, ואם כן איזה מעגל חשמלי נדרש?אני אפרט: למיטב הבנתי (והיא מועטה ביותר) בקרבת אנטנות רדיו וסלולאר עוצמת גלי הרדיו היא חזקה מספיק על מנת להאיר נורת LED פשוטה, שאלתי היא איזה מעגל חשמלי יכול להמיר גלי רדיו לחשמל (אם מישהו יכול להפנות אותי לסרטוט אני אשמח) איזה סוג\אורך אנטנה אני אצטרך על מנת לעשות דבר שכזה?כמו כן עמודי חשמל עם שנאים מייצרים קרינה אלקטרומגנית חזקה מספיק בקרבתם על מנת לעשות את אותו הדבר (להדליק נורת LED), איזה מעגל חשמלי נדרש על מנת להמיר EMF לחשמל ביעילות שתספיק להאיר נורה זו?האם ניתן להאיר יותר מנורה אחת בעזרת אותו מעגל (כלומר האם בקרבת אנטנות ועמודי חשמל עוצמת הRF\EMF חזקה מספיק לייצר את המתח והזרם שידרשו כמה …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* עשיתי חיפוש קצר, לא מצאתי שום דבר מועיל. * אממ.. אז ככה.. יש לי מלטשת (לא דע איך קוראים לזה.. כזה חשמלי שמשים ניר שיוף). ניסיתי לשייף עם זה את הקוספא של הספק כוח.. ולא הלך כל כך! זה יצא עם מלא שריטות כאלה.. וזה היה קצת שחור. (תמונה בהמשך) אז מה שאני רוצה לשאול, זה איך אפשר לשייף את זה עד כדי מראה? האם עם דרמל אפשר? *עריכה* מצאתי את זה http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=48393 מישהו אי פעם ניסה את זה? מה הראש שהשתמשו בו? אם אפשר לשים את אוטו חומר ולהשתמש במלטשת שיש לי במקום דרמל? זה יצא אותו דבר במכסה של הספק?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פרויקט נחמד שראיתי שעשוי לעזור לכמה חברה כאן, הבחור יצר לוח משולב, שהוא בעצם לוח ארדואינו עם White Bread. לינק לפרויקט
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה קורה? תראו, אני, כמו הרבה אנשים פה, אוהב את האלקטרוניקה כתחביב, ושואף להתקדם בלימוד עצמי, אני דיי מבין באלקטרוניקה בסיסית+ (לא מיקרו בקרים ולוחות אורודיניו).. ---------------------------------------------- בעצם אני מחפש פרויקטים בסיסיים וכיפים כמו מייצבי מתח, ספקי כוח.. דברים סבבה כזה לבנות והם מאתגרים בצורה סבירה (אני יודע שבשביל הרוב פה זה כלווום, אבל כולם התחילו מ0..) אזזז בקיצור, אחרי כל הרקע הזה, הבקשה שלי היא פרויקטים שאתם חושבים שיתאימו לי.. אם אפשר לצרף לינקים, סקיצות וכל מידע אפשרי! תודה!!
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חריטה אבל אני לא יודע איזה... :\ מישהו יכול להציע לי משהו פשוט לא ממש מסובך לעשות הינה המחשב שלי החריטה תבוא בפרספקס מקדימה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גומי למארז ואני רוצה לקנות מחנות ולא באינטרנט. הקטע הוא שאני לא יודע מה השם של זה. מה לבקש בחנות ? שיביאו לי ישר! כי בדרך כלל שאני נכנס לחנות אני לא יודע להסביר להם מה בדיוק אני רוצה כי אז שואלים אותי למה זה ובשביל מה אני עושה את הדבר הזה ?!@!#! אז מה השם המדוייק בבקשה ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הרמקולים הבאים: http://www.chikchak.co.il/papcoil/img/chanuiot/reduced/259981.jpg חשבתי להוסיף טוויטר ליד כל רמקול... השאלה שלי היא קודם כל האם לפי דעתכם זה יגרום לשיפור באיכות המוזיקה? מבחינת הספקים חשבתי פשוט לחבר כל טוויטר ליציאה של הרמקול (ימין לימין ושמאל לשמאל) אחרי המגבר של הרמקולים עצמם, זה יספיק? אולי אפילו להוסיף LPF ... בקיצור אני אשמח לשמוע דעות נוספות.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני בחודש הבא נוסע לטיול ארצות הברית. ויש לי גלאסי 4S. קניתי תקע מיוחד לחשמל בבתי מלון. השאלה: בטעינה בגלאסי 4S רגיל חשמל בישראל. אבל האם חשמל בארצות הברית מתאים לגלאסי 4S? בתודה מראש! - - - תגובה אוחדה: - - - עוד שאלה: מה עם חשמל טעינה במכוניות זה מתאים לגלאסי 4S? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה. בניתי את הגוך תאורה הפשוט כמו שיש פה למעלה בנעוץ. הכל היה בסדר, שמי נגד של 470 כי לא היה לי 430 פה, זה פעם ראשנוה שלי שאני מתעסק עם נגדים לדים והלחמות. התקשרתי לאבא שלי לעבודה כמה פעמים כי זה הכל ציוד שלו ואני לא מבין בזה.... וסוף הכל יצא טוב חוץ מהלדים. הם מאירים חלששששששששש מאד. האם זה בגלל שהם ישנים?!? לי נראה כאילו הם לפני איזה 10 שנים. הם של אבא שלי והם הו מפורקים מכל מיני דברים שהוא בנה פעם..... או שאולי שרפתי את הלד?! מה הבעיה פה? חיברתי לחיבור של ה 12 וולט במחשב.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים, ראשית אני מתנצל במידה וכבר השאלה נשאלה לפני ולא קראתי (חיפשתי לא מצאתי משהו שיעזור לי בדיוק). במסגרת התואר שלי אני בונה מערכת לאבטחה ביתית שתכיל 2 גלאי מגנט וגלאי תנועה שמחוברים לבקר ארדואינו (ESP8266 WIFI ליתר דיוק). בנוסף, אנו בונים אפליקציית אנדרואיד שברמה הפונקציונלית תאפשר לכבות/להדליק את המערכת (נטרול/דריכה) כלומר מתי היא תתריע שהיא מקבלת אינדקציה ומתי לא וצפייה בהיסטוריה של התראות קודמות. ארצה לשלוט דרך האפליקציה מכל מקום בעולם וכמובן שהבקר יהיה מחובר תמיד לרשת WIFI. קצת מתקשה להבין כיצד ברמת התקשורת זה הולך לעבוד ומה עליי לעשות.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-