עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. מה אתם חושבים יותר חשוב/יפה? עבודת כפיים והשקעה או שבסוף יהיה יפה? אני רוצה לדעת מה הגישה הכללית בפורום. אני אישית לא אוהב לראות עוד ועוד מארז שבא עם חלון ודחפו בוא שתי קטודות ומאוורר לדים. לדעתי מודינג צריך להעשות לבד או עם חברים, אבל לא בבית חרושת למארזים. כל פעם שאני רואה איזה מוד חדש, כמו החלון העילי עם החריטה ההוא שמאוד מצא חן בעיניי, אני נהיה מכור יותר. זה גם מה שמניב תוצאות הכי יפות בסוף, כי אתה לא מוגבל ע"י מה שיש במלאי. שלא תבינו אותי לא נכון, פרוייקטים כמו של עידו נגיד זה אחלה, כי הוא ישב ועבד על הסליבים שלו לדוגמא. אבל כשמישהו הולך לחנות וקונה מארז פרספקס, קטודות, מאווררי לדים וקירור מים, כמה שזה יפה זה לא הפרוייקט שלו, זה הפרוייקט של sunbeam ו EMP. קיצר, זה רק…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by liranmo,

כל החיים חלמתי על זה....בבקשה אתם מכירים מדריך איך לבנות מכונת בובות ? בבקשה זה כל החיים שלי ..

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by yonatan_oh,

שלום לכולם קודם כל אני חדש פה אז מזל טוב לי .... ;D שני כול אני רוצה לבנות אורגן אורות מילדים אבל יש לי כמה בעיות קטנות : 1. ערכתי חיפוש קטן בגוגל ומצאתי מלא סרטוטים אז אני לא יודע איזה לבחור מה ההבדל בינהם אני איתן לכם איזה 2 שנראו לי הכי טובות http://2004.uploaded.fresh.co.il/09/11/433025.jpeg http://sound.westhost.com/project60.htm 2. אין לי כזה ניסיון באלקטרוניקה אני לא יודע לזהות חלקים או נגדים אז אם משהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי איזה סרטוט לבחור איזה חלקים לקנות בתודה מראש יהונתן (יאללה אנשים נגמר האח הגדול אתם יכולים לענות לי )

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by generalA,

אנשים אני מחפש מקום שימכור לי ר-ק !!! את הUSB שיש היום בכל מחשב נורמלי.. אני לבד אחבר אותו ללוח אם ואתקין לו פאנל אבל איפה מוצאים?? בכל מקום רק מציעים לי את המפצל USB שזה מאעפן אני רוצה חיבור ישר ללוח... אז מאיפה ?? :-[

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףף אמא ואבא שלי הסכימו לקנות לי דרמלל סוף סוף אחרי שהם שמעו אותי שאמרתי להם אני רוצה לחתוך תמארז הם כמע התעלפו.. הקיצר לא משנה אז סוף סוף מחר אני קונה בעזרת השם! שאלתי היא: מה שווה לי יותר? 1.לחתוך ישר את הצורה שאני רוצה במארז או לחתוך אותה בפרספקט? 2.ואם אתם יכולים מאיפה אני יכול לקחת איזה ציור יפה בשביל חריטה\חיתוך...? או להביא לי משהו כזה להבות משהו.... תודה מראש!!! יש לי בעיההה!

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולם, אני באמצע הפרוייקט של הרמקולים ויש לי שאלה קטנה האם הנגד הזה הוא 10 קילו אום? (זה מה שמראה הרב מודד בקריאה של הנגד - 10 קילו אום) מדוע הנגד אינו בצבע "רגיל" עם פסים - חום,שחור,כתום,זהב? האם אני יכול להשתמש בו כנגד 10 קילו אום לכל דבר?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by J.a.C.k,

עשיתי לפני כ4 חודשים מחזיק מפתחות מסלרון 600 מגה הרץ ונדליסטי ואמנותי ביותר מה דעתכם

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. השתמשתי בעט Gel Roller בקורב אני יעשה משהו דומה גם על הלוח אם עצמו, מעניין אם יצא גם יפה מצטער על הגודל

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by shikasha,

שלום לכולם, הספק של ה HTPC שלי שבק (בתמונה), בדקתי עם רב-מודד והוא לא מוציא מתח ביציאה. יש אפשרות לעשות עם זה משהו? לתקן? תודה. עריכה: לא חשוב, פתחתי אותו והרבה שרוף שם, הלחמות התנתקו, על הפנים, לפח.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by miki26,

בעבר זה היה כיסויי מארז ווידאו ישן ובקרוב פלטה לקירור ניידים... עדכונים בקרוב...

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. אני צריך כזה כלי לכיפוף צנרת נחושת בקוטר 12 מ"מ. חשוב שהוא יתאים בדיוק למידה הזאת. מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג כזה כלי? אמנם יש באיביי אבל אני מאד רוצה להמנע מלהזמין משם.. זה מסוג הדברים שבאופן וודאי אפשר להשיג בארץ... או שלא? אשמח לעזרה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by N.S,

מה ההבדלים ???

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by blatman23,

שלום ! אני מחפש בדחיפות את המתג הזה בישראל, מדובר במתג ON OFF ON 6 PIN כנראה כאן : האם למישהו יש מידע היכן אפשר להשיג בישראל ? או לחילופין אם יש לכם כזה, אשמח לאסוף ולתגמל אתכם בהתאם

14. Started by none77,

שלום מקרה אמיתי. חבר נכנס לבית מסויים, איך שהוא נכנס ההזעקה מצפצפת והלוח מראה תקלת אלחוט. *זה קורה רק איתו. *גם כשיש הרבה אנשים. *הוא נכנס עם מכנסיים קצרות בלבד. *נכנס בגבהים שונים. *אין לו פלטינות. יש למישהו רעיון?

15. Started by GGuyZ,

היי לכולכם. ברצוני לבנות אלמנט תאורה שיפיץ אור זרחני במארז, ממש כפי שמתואר במדריך באתר. כמובן שצריך לדים חזקים - אבל כיוון שאני חדש בנושא רציתי לשאול - איזה לדים אני אמור לבקש בחנות? שאלתי השנייה היא - היכן להניח במארז את 'מקל הפרספקס' שעליו אני מדביק את הלדים כדי לקבל תאורה מקסימלית. תודה על עזרתכם!

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Yoni Shraga,

שלום לכולם! חדש בפורום, אז מצטער אם אני פותח שאלה על משהו קיים... אבל לא מצאתי את הנושא והיה נראה לי שאובקלוניג ומודינג הם ההכי רלוונטיים. רציתי להתעניין לגבי כבלים "SLEEVED" למחשב (אין לי מושג מה המונח המקביל). יש מקום בארץ שמתעסק בזה ? מותג מומלץ? דעה לגבי כבלים להארכה? תודה מראש וסליחה אם זה דיון קיים . נ.ב - חדש בכל עניין הפורומים אז בעדינות עליי... אני שביר מבפנים ;-)

17. שלום, הביאו לי מערכת רמקולים ניידת לפלאפון MP4 וכ"ו אל הקטע שהיה חסר מלא חוטים ולמזלי ליד כל חיבור היה כתוב מה זה אז חיברתי את הסוללה ואת הרמקולים אבל חסרה כניסת אודיו,יש שלוש חיבורים והם ,R INT ,L INT ו GND אבל יש לי חוט אוזניות מסוכך מאוזניות שאני לא צריך ושם יש 2 חיבורים בצבע ירוק אדום וזהב עכשיו על פי מה שהבנתי הירוק זה הארקה האדום זה שמאל וזהוב זה ימין אבל איך אני ילחים את זה? הרי זה מסוכך וחיייב לחמה מיוחדת לא? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by gnk,

שלום, קניתי CoolerMaster Aurora Blue Cold Cathode .... חיברתי את הקטודה.. ולאחר 20 דקות שהיא האירה.. פתאם 80% ממנה כבה... וככה המצב נשאר..... כשאני מכבה אותה ואחר כך מדליק שוב לוקח לה המון זמן להדלק.... ושוב רק 20% ממנה נדלק.... מה הבעיה? האם הקטודה עצמה לא טובה? אולי השנאי? תודה!

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by 114508534,

ערב טוב והיום בפינתנו תיקון אייפון 4 שהגיע לידיי בטענה שכפתור ה HOME עושה בעיות. אבחון קצר שלי מגלה שהכפתור מידי פעם עובד ומידי פעם לא עובד - שאלה שאלתית לפני שאני מזמין כבל חדש ופותח את האמאמא של האייפון ומחליף כפתור אולי ניתן לקבל דיאגנוזה אחרת - אני כמעט בטוח שיש בעיה במגעים . תודה

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by mzlbat,

היי היה לי ראוטר של בזק ישן והקליטה שלו לא הייתה משהו , ואז אני קניתי לו שתי אנטנות ארוכות מ DX וזה שיפר לי את הקליטה באופן טוב , אבל שדרגתי חבילה גלישה ונתנו לי ראווטר אחר ולאנטנות שלו אין הברגה כמו בישן והאנטנות שלו מאורת קצרות ... אבל יש לי אנטנה מ מראווטר ישן ורצתי לדעת אם אפשר לשים עם הראוטר החדש בעזרת הלחמה ? את האנטנה הזאת אני חושב לשים על הראוטר החדש , מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אינטל מראה שהיא אינה אדישה לקהילת המייקרים הגדלה ומציגה לוח פיתוח המשלב את יכולות הארדואינו ביחד עם יכולות חדשות וסביבות פיתוח מרובות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%92%d7%9c%d7%99%d7%9c%d7%90%d7%95-2-%d7%94%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%90-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c/

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  22. Started by ycskater,

אני רוצה להרכיב דבר כזה.. לדים שיהבהבו לפי המוזיקה.. ולשים את זה בתוך המארז.. איך אני מכין דבר כזה? יש למישהו מדריך כלשהו? ראיתי סרטונים של זה באינטרנט..[br]פורסם בתאריך: 27.05.2008 בשעה 16:36:23 אה ואם אפשר גם מדריך לעשות לדים בתוך המארז שידלקו גם כל הזמן.. אני רוצה שיהיו בפנים גם כאלה שידלקו כל הזמן וגם כאלה לפי המוזיקה.. תודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by nirnir93,

כחלק מההכנות לפרוייקט המודינג הראשון שלי(וו הו=]) אני מנסה לבנות מעגל שבו מתג ומנוע, וכאשר מדליקים את המתג המנוע מסתובב לצד אחד ומזיז משטח כלשהו(כמו כונן דיסקים שנפתח) ונעצר כשהמשטח יצא עד הסוף, וכשמכבים את המתג המנוע מסתובב לצד השני ומחזיר את המשטח(שוב, כמו כונן דיסקים----רק שבמקום כפתור לחיץ יש מתג שנשאר במקום האחרון אליו הזזת אותו), ואני רוצה לעשות את זה בלי מעגלים משולבים(צ'יפים) *אני רוצה לציין מראש שחוץ מאתר אחד ופיזיקה של כיתה י"ב, בחיים לא למדתי אלקטרוניקה-אבל ראיתי אנשים שעשו את זה=]* אחרי מספיק התחבטויות עם עצמי(בניית סכמה של מה שאני רוצה לעשות כמו בתכנה ואז שרטוט כל חלק ואז שילוב ותיקון ועוד) הגעתי למעגל המצורף, אבל הוא משתמש ב3 מקורות מתח שונים ואני לא בטוח שה…

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by moshe55501,

כמה עולה דיודת לייזר מה הטווח מחירים ?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Seadoo,

נמחק

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים