עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by zurkin1232,

אני מעוניין לכתוב ToolBar ל-Internet Explorer, ורציתי לדעת מאיפה מתחילים, מה צריך לדעת וכו'... חיפוש קצר בגוגל לא העלה הרבה לצערי (אף פעם לא הייתי חפשן גדול ). כמו כן אני יודע תכנות (C++, VB ועוד) ככה שזו לא הבעיה.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by alonlior,

העלתי אתר הכתוב ב vb.net (aspx) לשרת ובמקום עברית הטקסט מופיע בג'יבריש. ה encoding לא עזר לי. כשהאתר שלי היה על השרת הוירטואלי במחשב שלי הכל היה תקין והיה עברית. אודה לכם את תוכלו לעזור לי.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  3. אני בונה בVB, ואני פתחתי קובץ TXT. יש לי משתנים ממשיים (SINGLE), איך אני כותב אותן כמספרים שלמים בקובץ טקסט?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  4. שלום, אני רוצה ללמוד לתכנת לינוקס (אני יודע שזה לא פשוט..) ואני מעוניין לדעת איזו שפה אני צריך ללמוד בשביל כך? השאלה השניה היא מדוע אי אפשר להריץ אפליקציות של win32 על לינוקס?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by yashal,

הורדתי אותו מהנושא שהיה פה עליו, וזה לא עובד לי על הווינדוס XP. מה צריך לעשות?...

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  6. אז ככה..יש לי שאלה, ואני לא ממש מחפש קטע תכנית, רק רעיון כללי איך לבצע אותו. השאלה: יש לי מערכת שעות, 5 ימים, כל יום 9 שעות (מערך דו מימדי). בכל שעה יש איזשהו מקצוע..כמובן שהמקצועות חוזרים על עצמם בימים שונים, או אפילו באותו יום. אני אמור למצוא את מספרם של המקצועות הנלמדים (כמה מקצועות באופן כללי יש). כל רעיון שעולה לי בראש הוא מתוסבך מידי....אני רק צריך דרך/שיטה הכי פשוטה לעשות את זה. למישהו יש רעיון? תודה מראש 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by thegodx,

הא"ב הוא A ו B , והשפה היא שפת כל המילים שבהן מספר האותיות A מתחלק ב-3 עם שארית 1 וגם מספר האותיות הכולל זוגי (AABBBAA, למשל , אינה בשפה, אך AABBBAAB נאמצת בפשה). תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. נתחיל מהידיעה הראשונה והקצרה יותר והיא ש"תכנות כחול לבן" חזר. אנא הכנסו, הפיצו והצביעו לאתר בתחרות האתרים: http://bwp.wserv.co.il למי שלא יודע מה זה שיכנס ויקרא בעמוד הראשי את התיאור. ולהודעה השניה: לכל אלו שמתכנתים בפסקל. הכנתי ספרייה בעלת שלוש פונקציות נכון להרגע. הפונקציות הם: 1. חזקות - למי שלא יודע פסקל מאפשרת לעשות רק חזקה ממעלה שניה, הפונקציה שהוספתי מאפשרת לבצע איזו חזקה שתרצו. שימוש בפונקציה נעשה כך: Pow(Base,Exp); Base= בסיס החזקה Exp= מעריך החזקה. נגיד אני רוצה להכניס למשתנה a את הערך של 4 חזקת 3 אני ארשום: a := Pow(4,3); הפונקציה מחזירה ערך מסוג real. 2. מספר אקראי - לעשות מספר אקראי בפסקל זה לא משהו מסובך אבל בכל זאת עשיתי פונקציה שתקל על כך. הפונקציה …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Cyron,

שלום. למדתי אקסס בביה"ס אבל כבר שחכתי הכל אני רוצה לבנות תוכנית קטנה שתוכל לספור הצבעות, ישנן 10 מועמדים, כל בוחר צריך לבחור 3 וזהו, טבלה שתספור את הקולות ודו"ח שיציג את התוצאות. משהו פשוט פשוט. מי שיכול לעזור יכול לפנות אלי לאיסי: 347180654 תודה

• 25 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. איך , איפה ואיזה משתנה אני צריך להגדיר כאשר המטרה שלי היא שהערך שבו יישמר גם לאחר שאני סוגר את היישום ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הבעיה שלי היא כזאת אני יצרתי אתר שמתממשק ל DATABASE ברגע שהמשתמש נכנס יש שדה CONNECT ב DATABASE שמתעדכן ל1 אני רוצה שברגע שאני סוגר את ה EXPLORER או שאני עובד לדף אחר לגמרי כגון GOOGLE אני רוצה שהשדה הזה יתעדכן אוטומטי ל 0 כך שאפילו אם המשתמש ינסה לחזור לדף יופיע לו דף הכניסה

12. Started by PhoenixBoy,

יצרתי כמה פונקציות ואני רוצה ליצור קובץ שאני יוכל להשתמש בהם... כלומר שיהיה קובץ עם הפונקציות ובתוכנית שלי אני ארשום פקודה שתוסיף את הקובץ. איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  13. Started by MATTAN,

אני צריך עזרה באסמבלי (8086) אני צריך אתר טוב כדי לעשות רענון תודה לכולם זה דיי דחוף

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  14. איבר במערך המקושר הוא struct node // structure of a node for a list { car members_car; //àåáé÷è øëá member members_info; //àåáé÷è çáø îåòãåï node* next; // pointer to an object node }; אבל מה אני צריך לעשות כשהוא אומר לי לעשות initialize לmembers_car ולmembers_info ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום מחפש מתכנת בשפת PHP ללא תשלום כרגע אתר חדש שנפתח ודי תקוע, המתכנת הקיים כבר בנה את רוב הקודים אבל מאז אין תזוזה מאחר שאין למתכנת זמן לעבוד על האתר עקב לימודים אשמח לקבל כול עזרה שתוכלו להציע

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by trxman,

שלום לכולם! אני מתחיל (אבל מתחיל מתחיל+) בפרולוג, אני יודע שהיא לא שפה מודרנית אבל זה מה לומדים בבית הספר. עכשיו, יש לי שאלה קטנה. אם למשל כותבים: כלב (ציפי). והשאילתה: ? - כלב (ציפי). אז התשובה תיהיה נכונה. ---------- אז מה שהמחשב בעצם עשה, זאת התאמה של השאילתה לתוכנית? (כן.) השאלה שלי היא כזאת, איך הוא עושה את ההתאמה הזאת? הרי המחשב לא "מצלם" את הביטוי הזה. אני חושב שזה איכשהו קשור לספרות בינאריות...(לכל אות מספר בינארי שונה). אני יודע שזאת שאלה דיי מעצבנת ונכנסת ליותר מידיי פריטים...אך אני סקרן לדעת. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  17. יש לי בלוג שבראשו יש תמונה שאותה אני רוצה לשנות. מצאתי את הקוד שמציג את התמונה (באמצע, מובלטת): איך אני משנה את התמונה לזאת שיש לי על שולחן העבודה ומשאיר את הרקע והכל שם באותו הצבע? צירפתי את התמונה שאני רוצה לשים אגב, אם זה עוזר! תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  18. Started by 3583,

שלום! יש לי בעיה בהרצת פרויקט עם debugger ב .net. עד עכשיו הdebugger עבד מצוין. עכשיו כשאני מריצה את הפרויקט באופן רגיל, הכל רץ כמו שצריך. אבל כשאני מריצה אותו עם debugger, קוד הhtml של הדף שנפתח הוא מעוות כלומר חלק מהקוד לא מופיע וחלק אחר מופיע כמה פעמים. התקנתי את ה .net שוב והבעיה נפתרה אבל חזרה אחרי כמה ימים.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  19. קובץ טקסט הוא מחרוזת , נכון? אם כך אני יכול לגשת לכל תו בו (אם אני יודע את המיקום שלו) ולעשות עליו פעולות. איך אני עושה את זה? ואם טעיתי בהבנה שלי על קבצי הטקסט תקנו אותי

20. שלום, אני מחפש מישהו שהוא מומחה בשפת התיכנות ++C בתשלום, למטרת בניית משחק רציני ומורכב, אם את או אתה, מומחים לשפת תיכנות זאת, אנא צרו איתי קשר באי סי קיו (פתוח בשבת ובימי חול 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע) שמספרו: 332716250 אשמח לדבר איתכם.............

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by BenC,

קודם כל היי! אני חדש בפורום ובכלל בכל מה שקשור לשפות תכנות. התחלתי ללמוד לפני כמה ימים שפות תיכנות ורק היום ביצעתי את התכני שלי (יותר נכון של המורה אבל אני כתבתי אותה!). בקיצור אני לומד פסקל, אני יודע שהיא ישנה וכו', אבל המעבר מפסקל לשפה אחרת קל (ככה לפחות המורה אמרה לנו...), וסה"כ השפה קלה ללמידה אז יותר קל ללמוד אותה ולהיבחן עלייה. בקיצור שתי שאלות\בקשות: 1) מאיפה מורידם פסקל (בהנחה שזאת תכנה חינמית...) 2) היכן אני יכול למצוא מדריך או איזשהו מידע על השפה בכלל ועל כל מיני פונקציות בה... בתודה. Ben

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by PhoenixBoy,

איך הוא עשה פה את התמונות? http://www.upload.co.il/stage/studio/creation.asp?id=70&dwl=true

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. טוב הבעיה שלי הולכת ככה עיצבתי אתר עכשיו יש מעין קטע כזה שהטקסט שצריך לבא בתוכו גדול מדי בישבילו ואנחנו ממש לא יכולים להגדיל תריבוע.. עכשיו עלה רעיון ליצור מעין תיבת טקסט עם גלילה שיכלו לרדת ולראות את כל הטקסט בשטח שניתן.. רציתי לדעת אם ניתן לעשות תיבת טקסט לא משנה באיזה שפה של תיכנות אתרים אפילו סקריפטים וכו..כך שהרקע שלה יהיה שקוף בעם שיראו את הרקע של הקוביה עליה הטקסט יושב אפשרי?? ועוד שאלה פחות חשובה כאן ניתן להתפשר מישהו יודע איך ניתן לתכנת פס גלילה שאני הכנתי?? כאילו במקום הפס של התיבה שישתמשו בפס שאני הכנתי וזה העיצוב מקווה שתבינו יותר טוב איתו הריבוע עליו מדובר זה הריבוע הגדול ביותר והפס גילילה זזה שנמצא בתוכו...

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  24. Started by PhoenixBoy,

איך אני עושה לולאה שרושמת hello עד שנלחץ המקש q?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Started by בלה,

סיימתי ספר שנקרא learn c in 21 days ורציתי לבחון את הידע שלי עם איזה פרוייקט קטן. אח שלי הציע לי לבנות סנייק אבל אין לי מושג איך מתקשרים עם החצים למשל או אח מכניסים שטויות גרפיות או איך משתמשים במיקומים של המסך ושטויות כאלו. מישהו יודע איפה אני יכול ללמוד את זה באינטרנט? ואם לא אז איך קוראים לחלק הזה בשפת c שאני אחפש לבד?

• 26 תגובות
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים