עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. תיכנתי בעבר בVS2005 ועכשיו אני רוצה לחזור לתכנת אבל אני עם WIN VISTA עכשיו ממה שהבנתי ויסטה לא ממש תומכת בVISUAL STUDIO .NET 2005 אז חשבתי לנסות את ה2008 רק ראיתי שיש מיליון גירסאות אז לא ידעתי איזה אני צריך. וגם יש עדיין אפשרות להשתמש ב2005? זה עשה לי מיליון בעיות לא הצלחתי לעלות דפים שגם הIIS בויסטה ממש מסובך

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום קיבלנו את האלגוריתם הבא: N הוא אורך הקלט 1. I=N 2.כל עוד I>=1 בצע: 2.1 סדרת משפטים שאינם משנים את ערכו של I 2.2עבור J מ-1 עד I בצע: 2.2.1 סדרת משפטים שאינם משנים את ערכיהם של I ו-J 2.3 I=I/2 צריכים למצוא את סיבוכיות האלגוריתם ופונקצית זמן הריצה הלולאה שמתחילה בפקודה 2 ברורה ופשוטה - מתבצעת log2N פעמים אבל הלולאה השנייה פחות ברור לי איך להגדיר היא מתבצעת N+N/2 + N/4 + N/8 וכן הלאה, פעמים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום קיבלנו שאלה ברקורסיה: נתונה מטריצה בגודל M על N בה שמורים כל המספרים מ-1 עד M*N, כך שכל שורה תהיה ממויינת בסדר עולה משמאל לימין, וכל עמודה תהיה ממויינת בסדר עולה מלמעלה למטה א. כתוב אלגוריתם רקורסיבי המחשב בכמה אפשרויות ניתן למלא מטריצה בגודל M*N באופן שהוסבר ב. כתוב אלגוריתם רקורסיבי המדפיס את כל האפשרויות למילוי מטריצה בגודל M*N באופן שהוסבר אם זה משנה בעקרון את התרגילים אנחנו מגישים בשפת C ניסיתי כל מיני כיוונים ולא הלך כל כך אם מישהו יוכל לכוון אותי אני אודה לו מאוד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by roma4k,

לילה טוב, אני צריך להגיש שאלה מסוימת שבה מבקשים מהמשתמש להכניס מספרים כלשהם כשבניהם יש סימני חיבור וחיסור, על התוכנית להראות את תוצאת פעולות החיבור והחיסור. אני לא מצליח להבין איך אני יכול לקלוט את הערכים של המספרים כאשר בעצם לא ידוע לי על הכמות שלהם? הכיוון שלי הוא שלאחר קליטת המספרים אוכל להשתמש בפקודת SWITCH וכך בהתאם לסימן שהוכנס אוכל לעשות את הפעולה המתאימה.. תודה רבה מראש.

5. טוב אז ככה עבדתי עם התוכנה ובניתי תוכנית מסויימת שמעורבת בה הפקודה rand, בניתי את התוכנית ובשלב מסויים לחצתי על אחד ה F או משהוא ואז עלתה לי ליד השם של התוכנית שלי עוד לשונית שלא הכרתי נכנסתי וראיתי שזה משהוא כמו הפקודה שעומדת מאחורי <stdlib.h> (נראה לי) ובקיצור מחקתי את זה (זה היה כמו קוד כזה כמו של תוכנית). עכשיו חזרתי לתוכנית שלי והיא לא רצה והיא מעלה לי Error שכאילו הץוכנה לא מכירה (או לא מוצאת) את rand ו srand עשיתי משהוא בלתי הפיך? איך אפשר להחזיר את זה כי אני בעצם לא יכול להמשיך לעבוד כי הוא לא מכיר את הפקודות האלה. תודה רן עריכה ************************************************************************************ טוב הסרתי והתקנתי מחדש והסתדר אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by 17core,

שלום, ברצוני להוסיף לדף אינטרנט מודולים מסויימים, למשל: -כתובת IP של המבקר באתר. -מבזק חדשות של ynet עשיתי חיפוש ומצאתי "תוספים" של joomla ו phpbb..... ??? את האתר אני בונה באמצעות frontpage ואין לי ידע בפלטפורמות פיתוח כמו ה"קללות" הרשומות בשורה מעל. האם יש דרך להוסיף את המודולים / תוספים האלו, בצורה פשוטה ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. Started by MadGhost,

ניסיתי לקשר בין לימודי התכנות ב-C לאלגברה לינארית , ותהיתי אם יצא למשהו לראות (או לעשות) תכנית שמקבלת מהמשתמש את סדר המטריצה(כלומר nXm ), ואת המטריצה עצמה ( כלומר שהמשתמש יכניס שורות ועמודות לפי הצורך ), ואז אם ניתן - תבצע התכנית דרוג למטריצה קנונית. התחלתי קצת להתעסק עם זה, אבל גיליתי שזה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי(בעיקר בגלל הפעולות האלמנטריות שיש לבצע והסדר שלהן) ופשוט אין לי זמן לזה כרגע... מאחר ואני לא בדיוק אשף ב-C (עדיין!...), הייתי שמח לראות תכנית כזאת. יש מצב שמישהו נתקל באיזה משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by alonezer,

השאלה היא: כתוב תוכנית הקולטת מספרים שלמים חיוביים, התוכנית תסתיים בקליטת הערך 1-. התכנית תדפיס את ערכו של המספר הקטן ביותר בסדרה, ואת מקומו. using System; class Program { static void Main(string[] args) { int a,counter=0,minum=100; a = int.Parse(Console.ReadLine()); while[b](a => 0)[/b] { if (a < minum) { minum = a; counter++; } a = int.Parse(Console.ReadLine()); } } } הוא אומר לי כאן שהa : Cannot convert lambda expression to type bool because it is not a delegate type A local variable named 'a' cannot be declared in this scope because it would give a different…

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by iem,

אני אמור לכתוב תוכנית של קבלה של בית מלון. בגדול הכל נראה סבבה, אבל יש משהו קצת מטריד פה... המשתמש באחד מעשרות השלבים אמור להתייחס לבא: (הועתק מהתרגיל) מהם ימות השבוע עבורם מבוצעת ההזמנה, הזמנה לכל היותר תארך שבוע ) 7 ימים(. הקלט יראה מהצורה a-b כאשר a יום הכניסה לחדר ו b יום פינוי החדר. אם הקלט אינו מהצורה הנתונה או אם a או b אינם בתחום 1 .. 7 אז תודפס ההודעה " ERROR " והתוכנית תסתיים. דוגמאות לקלט חוקי: 2-7 : המשתמש ישהה 6 ימים משני עד שבת. 6-5 : המשתמש ישהה 7 ימים משישי עד חמישי. 3-3 : המשתמש ישהה רק את יום שלישי. עבור ימי שישי הלקוח ישלם תוספת בסך 20 $ לאדם ללילה, עבור ימי שבת תוספת בסך 30 $ לאדם ללילה. אם באותה הזמנה נכללים גם יום שישי ויום שבת אז התו…

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by eladh16,

שלום איך אני מוסיף עידכוני rss לאתר הפרטי שלי? לעמוד הראשי בדרך הכי פשוטה וקלה. ועוד שאלה: יש לי פורום(smf) שבו כבר יש אוטומטי עידכוני rss(מופיע האיקון בשורת הכתובת למעלה). כאשר אני נכנס לעידכוני ה rss אני רואה את כל הנושאים החדשים שנכתבו בפורום. הבעיה היא שאני רואה גם את הנושא של ההודעה וגם את התוכן שלה. איך אני יכול לשנות שיהיה מוצג בעיכוני rss רק הכותרות של הנושאים החדשים ולא גם את התוכן של הנושא עצמו? תודה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  11. דפי aspx שמקושרים לדף masterPage אני רוצה לגשת בscript בmasterPage לפקד שנמצא בדףaspx שמקושר לmaster איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  12. שלום לא מזמן התחלתי ללמוד על אלגוריתמים גינטיים ורשתות עצבים מלכותיות (ANN), אני דיי יודע בתיאוריה איך לעבוד איתם (ואפילו ניסיתי כמה בעיות עם GA) אבל חסרה לי פרקטיקה והרבה. חשבתי אולי אתם מכירים כל מיני בעיות שניתן לפתור עם שימוש ב GA או ANN או שניהם, משהוא שיתן לי "להרגיש את זה", כמובן ניסיתי לחפש בגוגל אבל אני לא בדיוק יודע מה לחפש. תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי את הפעולה הבאה שכל מטרת להדפיס את המערך הדו מימדי אבל יש לי איזו שהיא טעות בבדיקת אורך שורה ואורך טור ואני לא מבין מה הבעיה (אל תתנו לי הצעות לכתוב 2 במקום כי זה אמור להיות קוד כללי) int[,] a=new int [2,2]; a[0, 0] = 1; a[0, 1] = 2; a[1, 0] = 3; a[1, 1] = 4; int i,j,s,t; s = a.Length(0); t = a.Length(1); for (i = 0; i <s; i++) { Console.WriteLine(""); for (j = 0; j < t; j++) { Console.Write(a[i, j]); } } הבעיה שלי בa.length שניהם מה לעזאזל לא נכון אם משיהו לא הבין שיגיד כי זה דחוף לי נ.ב השפה היא C#

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, רציתי לדעת באופן ככלי איך עובד הדבר הזה: http://www.brightir.com/about/infrared/medical+infrared/thermography/educational+portal אני מדבר על הקטע עם הריבועים, אני פשוט רוצה לעשות משהו עם רעיון דומה באתר שלי. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by Martin,

זה הקוד, בעצם זה אמור להציג את הסקר: <html> <head> </head> <body bgcolor="#e7e7e7" dir="rtl"> <% path=Server.mappath("poll.mdb") set con=Server.createobject("ADODB.connection") Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") conn.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" &path Dim sql sql = "SELECT pl_Question.ID as QuestionID, pl_Question.Question as Question," sql = sql & " pl_Answer.ID as AnswerID, pl_Answer.Answer as Answer " sql = sql & " FROM pl_Question, pl_Answer" sql = sql & " WHERE pl_Question.ID = pl_Answer.Que_ID AND pl_Question.Status=1" rs.Open sql, conn %> <form method="post" action="Vote…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by morany,

התקנתי במחשב שרת IIS ו ברשת הפנימית אני מצליח לגלוש אליו (כמובן שיצרתי אתר ב ASP.NET), איך אני יכול לגלוש למחשב שלי ממחשב שהוא לא ברשת? ע"י הכנסת כתובת הIP החוקית זה לא נותן לי ... מה אני עושה לא טוב ?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by niv251,

הי אני רוצה להתחיל ללמוד שפת C אין לי שום ידע קודם בשפות תיכנות.. אז אם אפשר בבקשה ספר/מדריך למתחילים לשפת C .. אני רוצה להתחיל ללמוד בתוכנה VISUAL STUDIO6 אז אם יש מדריך/ספר לשימוש התוכנה גם יכול לעזור מאוד.. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  18. יש לי כאן 2 ממשקים של משרד החינוך של תאים ושל רשימה המורכבת מתאים { private T info; private Node<T> next; public Node() { next = null; } public Node(T val) { info = val; next = null; } public Node(T val, Node<T> next) { info = val; this.next = next; } public T GetInfo() { return info; } public Node<T> Getnext() { return next; } public void SetInfo(T val) { info = val; } public void SetNext(Node<T> next) { this.next = next; } } class Node<T>---------------------------------------------------…

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  19. Started by donkey kong,

יש לי אפשרות להזיז כפתורים(JBUTTON) הזזה של הכפתורים מתבצעת ע"י פונקציות DRAG AND DROP כשאני ממזער, או מוחק מהרשימה את כפתור אחד, אז הכפתורים קופצים לנקודה אחרת על המסך בלי שהזזתי מה הבעיה??

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  20. Started by efod26,

שלום, אני צריך כחלק מתכנית כלשהי לקלוט שם משתמש ואני צריך להגביל אותו ל-10 תווים ניסיתי לעשות זאת אבל נתקעתי אנא עזרה: void personal() //פונקציה לקליטת שם משתמש { char name[11]; printf("\nEnter Your Name\n"); scanf("%s",&name); name[10] = '\0'; printf("\nThe Name you've Typed Is:%s\n",name); }

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by רן200,

שלום! יש לי קוד נגן ואני רוצה "לשדרג" אותו ולהוסיף 2 סרטונים איך אני עושה זאת? הקוד: <center> <div class="player"> <object id="MediaPlayer" width="420" classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" height="300" align="center" style="border: 1px solid #536F7F"> <param NAME="URL" value="blblblblblblblba.avi" ref> <param NAME="autoStart" value="-1"> <param NAME="enableContextMenu" value="0"> <param NAME="volume" value="75"> <param NAME="uiMode" value="full"> <param NAME="rate" value="1"> <param NAME="balance" value="0"> …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by TheForumLord,

שלום לכולם, כסעיף באחת המטלות שקיבלנו , קיבלנו את הסעיף שצירפתי... אין לי מושג איך להתחיל אפילו את הבדיקה לגבי השכנים בלי להיכנס למיליון שורות קוד של תנאים בIF... עליי לציין מספר דברים: קודם כל, גם אלכסון נחשב שכן במשימה הזאת, וכל הפעולות מבוצעות על מטריצה בשם _elements שהסדר שלה לא ידוע ולכן צריך להשתמש בלולאת FOR... אשמח לקבל פתרון מלא לשיטה (ובעיקר לבדיקה עבור השכנים החיוביים - כי תנאי שחורג מגבולות המערך יראה שגיאה)... תודה לעוזרים הנה השאלה: http://img124.imageshack.us/img124/9729/matrixsb3.jpg

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. איך יוצרים מצגת תמונות (JPG) בתוך דף ב ASP.NET 2, אני רוצה להריץ תמונות על גבי דף WEB

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  24. אוקיי אז ככה אני מתכוון לבנות תוכנה מסויימת שלא חשוב כרגע מהי ב c++ בכל אופן, המטרה היא כזאת ואני אתן דוגמא: אני רוצה לשלוף מידע מדף אינטרנט אבל רק חלקים, כלומר לעשות באיזה שהיא צורה סלקציה לדוגמא, התוכנה תקלוט string של מילה באנגלית, תריץ חיפוש באתר של בבילון ותקח את הפירוש שבבילון הביא הבעיה שאין לי כיוון לנסות לעשות זאת עם ביטוים רגיולרים תיהיה קצת בעיה, כלומר בעיה בעיה מומלץ שזה יהיה ב c++ בקשר לשימוש בסוקטים וכו'.. אין לי בעיה איתם ולאא שלא יהיה עם mfc אני משתמש בסיפריות אחרות

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by ranran,

היי, אני צריך עזרה עם כמה בדיקות. אני אומנם יודע איך לעשות את הבדיקות אבל הדרך שלי תיהיה מסורבלת (לולאות וכו') הבדיקות הן: - בדיקה שבסטרינג אין מספרים וסימנים - בדיקת תקינות אימייל (שמעתי על משהו עם רגולר אקספרשן אלב אין לי מושג..) - סטרינג מכיל רק מספרים תודה

• 3 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים