עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. הקוד אמור להוסיף את הנתונים מטופס ההרשמה אל מסד הנתונים. אך הנתונים אינם מתווספים. לא מצאתי בעיה בחיבור או בהפעלה עצמה. אני מריץ VISTA ULTIMATE (IIS7). כמובן במחשבים בביה"ס זה דווקא כן פעל - על XP PRO (IIS6). הרצתי גם על פיירפוקס וגם על IE8 וזה לא פעל. הבעיה הראשונה היא שבפיירפוקס אחרי שאני מגיש את הטופס מופיעה לי שגיאה בלי נתוני שגיאה רק הפנייה לאתר אחר המסביר על IIS7. ושאני מריץ בIE8 לא מראה לי בכלל את הקובץ ASP ולא כלום. הבעיה השניה שהנתונים אינם מתווספים למסד נתונים. הנה הקוד של הHTML: [pre] <html dir="rtl"> <head> <title>טופס הרשמה</title> </head> <body> <form name="AddUserForm" action="[url]http://127.0.0.1/Website_Project/ASP…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by mwalker03,

היי תותחים. יש לי WEBBROSER, אני רוצה לקבל את הקוד של הדף אבל אחרי AJAX ... זאת אומר, אני עושה NAVIGATE ולאחר שהדף נטען אני מפעיל פונקצייה של JAVASCRIPT שטוענת משהו ב AJAX עכשיו כשאני עושה WebBrowser.Document.Body.InnerHtml אני לא מקבל את הקטע שכרגע הוספתי ב AJAX. ב WEBDEVELOPER ב IE וב FIREBUG בפיירפוקס יש לי אפשרות לראות View Genereted Source שם אני רואה את מה שקיבלתי. השאלה שלי היא כזו: איך אני מקבל את מה שטענתי כרגע ב AJAX ? לחלופין, אין אפשר לבקש מה WEBBROWSER את ה RESPONSE האחרון שהוא קיבל ? תודה רבה לכל עוזר ועונה.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  3. שלום אני צריך להגיש אחרי החופש עבודה במחשבים המבוססת על תוכנת אקסס את המסד עצמו כבר בניתי, עכשיו המורה רוצה עבודה מודפסת שתראה את כל הטפסים ואיך הם עובדים. לפי ההוראות שלה לא הבנתי בדיוק אך אמורה להיראות העבודה. למישהו יש עבודה מוכנה לשלוח לי ככה שאני אוכל להבין מה אני אמור להגיש? או שמישהו יסביר לי בדיוק מה ואיך אני אמור לכתוב תודה מראש

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  4. Started by shoshana,

האם משהוא יודע כיצד ניתן להפוך מחרוזת בC# לUpperCase ולהיפך, וכן איך ניתן לבדוק על מחרוזת אם היא בפורמט UpperCase או להיפך די דחוף!! תודה מראש ??? ???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by tamir950,

שלום, יש משהו שאני לא מבין לגבי עיצוב אתרי אינטרנט. רוב אתרי האינטרנט למשל האתר הזה HWZONE בנוי בבסיס מטבלה אחת והרבה תאים? או שהוא מחולק לכמה פריימרים שכל אחד מציג דף שונה? למשל אתר שיש בו תפריט לניווט בצד ימין ובאמצע תוכן ובצד השמאלי נגיד פרסומות...בעצם בנו דף שמכיל שלושה פריימרים שונים או שזה טבלה אחת עם שלושה עמודות? איך הכי כדאי לבנות אתר, שהבסיס שלו הוא טבלה אחת עם הרבה עמודות ותאים או כמה פריימרים שכל אחד מציג דף שונה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  6. שלום !! שאלה קטנה , פשוטה וידועה לכל מי שמבין בנושא אך היא "ברחה" מזכרוני והיא : מהי הפקודה לירידת שורה כאשר אני מעוניין לשרשר מחרוזת מסוימת ובתוכה לרדת שורה ? הערה : הכוונה היא לא לפקודה: system.out.printLn("somthing");

• 8 תגובות
    • 23.3k צפיות
  7. Started by GNR,

אני צריך עזרה בנוגע לשילוב פקודה פשוטה בג'אווה סקריפט בתוך דף ASPX Response.Write("<form action='DeletUser.aspx' method='post' onsubmit="return confirm('למחוק את המשתמש?');">"); הבעיה היא שאי אפשר לשים מרכאות בתוך מרכאות , כי ככה זה לא יעבוד.. ואני צריך שהכפתור הזה ישוכפל לפי מספר השורות שיש לי בטבלת משתמשים , שמשתנה עם הזמן.. איך אפשר לעשות את זה? שוב תודה

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  8. Started by lilian,

הי, עשיתי טעות של צעירים בעת התקנת Java. כאשר רציתי לעדכן ספריה של path (איפה שנמצא לבסוף ה-bin) מחקתי את כל השורה במקום להוסיף. לכן בזבזתי יום שישי שלם, על טעויות משלמים... מישהו יודע איך ניתן לשחזר אותו? תודה !

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by eladh16,

שלום אני צריך הסבר צעד צעד בעברית איך אני מוסיף RSS לאתר שלי. אשמח להסבר! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by eli33,

נוצרת בעיה כשאר אני עובר ממחשב למחשב. במחשב אחד התאריך מוגדר ב DB כ dd/mm/yyyy ובמחשב שני הוא מוגדר ב DB כ- mm/dd/yyyy . ושאני מנסה לשלוף נתונים מה DB הוא נותן שגיאה שאני מנסה לעשות DateTime.Parse(mtxbDate.Text); או שאני מנסה להכניס נתונים לDB הוא נותן שגיאה ואומר שהתאריך לא תקף. עכשיו פתרתי את הבעיה במחשב אחד ע"י זה שהעברתי את כל התאריכים למצב של mm/dd/yyyy אבל במחשב השני זה עושה בעיות. איך פותרים את הבעיה לשני המחשבים שיפעל בכל מצב? תודה! עריכה קטנה: מדובר באותו הDB פשוט שאני מעתיק אותו ממחשב למחשב הוא משנה את הformat שמירה של ה datetime . מדובר על sql server 2005 .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Phobus,

שלום, אני בניתי iframe שמשנה את גודלו לפי אורך הדף שהוא מציג. זה עובד נפלא באקספלורר, אבל בפיירפוקס זה לא עובד משום מה, ולמרבה ההפתעה אני עובד לפי המוסכמות של W3C. זה פשוט לא מגיב לשורת הקוד הבאה ב javascript : parent.document.getElementById("table1").height = document.getElementById("iFrameIn").scrollHeight + 15; הכוונה היא להגדיל את הטבלה שכוללת את ה iframe לגודל הדף שה iframe מציג. גודל הiframe הוא 100% לכן הוא אמור (!!!) לשנות את גודלו בהתאם לגודלו של הטבלה. האקספלורר משנה את גודל הטבלה בהצלחה אבל פיירפוקס לא מגיב ומראה iframe קטנטן. אני דוקא גולש לרוב בפיירפוקס בגלל המהירות, אבל פה אני לא יודע מה לעשות... ??? כבר פתרתי את הבעיה. אבל עדיין, למה פיירפוקס לא מבין ג'אוו…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by Aviv C,

נתקלתי בבעיה בשימוש ב- DataBinding ב- C#. אני רוצה להשתמש ב- CurrencyManager על חלק מהשורות של טבלה מסוימת אז עשיתי ככה: cm = (CurrencyManager)(BindingContext[foundRows]); cm.Position = 0; foundRows הוא מערך של DataRow. לתוכו הכנסתי תוצאות של שאילתה שמחזירה תוצאות (בדקתי את זה) על ידי DataTable.Select(). שתי השורות האלה עובדות, והמצביע באמת מופנה לשורה הראשונה של התוצאות. הבעיה היא שכאשר אני עושה Binding לתיבת טקסט: textBox1.DataBindings.Add("Text", foundRows, "id"); ב- run זה מחזיר את השגיאה הזאת: יש לציין שניסיתי לכתוב את השורה הזאת מעל ומתחת שתי השורות הקודמות, וגם שאם אני נותן ל- Binding שם של טבלה (DataTable) זה כן עובד. אני באמת לא מבין מה הטעות שלי, איך זה יכול …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by dududs,

שלום רב, האם לימוד כל החומר של ASP.NET ללא #C מספיק על מנת לבנות אתר ברמות הגבוהות ביותר? (בהנחה שאני יודע HTML CSS וJS) אם אני יודע ASP.NET באופן מלא אך ללא #C, האם יהיו לי מגבלות מסויימות בבניית אתר? ואם חובה ללמוד #C - צריך לדעת הכל על #C או מספיק לדעת רק קטעי קוד בסיסים בשביל לחבר לASP.NET? ושוב, בהנחה שאני יודע HTML האם הספר בקישור מספיק על מנת לבנות אתר ברמות הגבוהות ביותר? הספר: http://www.hod-ami.co.il/index.php?module=shop;submodule=products;task=view;id=80

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by alonezer,

יש סעיף בשאלה שבו 1) יוצר חשבון חדש-(שורה חדשה במטריצה) אז השאלה שלי היא איך אפשר להוסיף שורה למטריצה קיימת? תודה. עריכה: נראה לי מצאתי דרך, לפתוח מטריצה חדשה עם +1 בשורות ולהעתיק את השניה. תאשרו לי שזאת הדרך הנכונה בבקשה. עוד שאלה אחת זה אם אני מקבל סטרינג של 8 תווים איך אני בודק ש4 הם מספרים ו4 הם אותיות? תודה שוב. כתבתי את זה ככה:(snif זה סניף הבנק) static string newaccount (string [,] a) { int snif; string [,] pass= string [a.GetLength(0)+1,a.GetLength(1)]; Console.WriteLine("Enter the number of the snif"); snif = int.Parse(Console.ReadLine()); if(a.GetLength(0)<20) for (int i = 0; i < a.GetLength(0); i++) { …

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by shloogy,

אחד שיוכל לקחת מידע מחלון, ולא רק מתמונות או PDF תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם! לא מזמן שאלתי פה על דרך ל"תפוס" חבילות בשכבה 2 של מודל OSI, והייהת תשובה טובה מאוד של דובי זובי שאמר שאפשר לעשות את זה על ידי כתיבת FILTER DRIVER. אני רוצה להרחיב את הרעיון (על מנת ללמוד) ובאמת לכתוב אחד כזה. כלומר לכתוב משהוא דומה לספרייה WINPCAP ולאפשר לתקשר עם כרטיס הרשת ולקבל ממנו מידע (במקרה שלי את החבילות שעוברות ברשת). האם אתם מכירים אתרים עם מידע בנושא? תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by galgul,

נתתי הרשאות מלאות ל- EVERYONE, אבל עדיין הוא מבקש סיסמה!!!! זה על XP PRO מה עושים?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. איך אני מפצל מספר שלם, כך שכל משתנה יקבל ספרה אחרת בג'אווה, כלומר, 1234 אז: A=1 B=3 C=3 D=5 אני לא מוצא ב API

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by ~שירה,

יש לי מחלקה A שאחד השדות שלה הוא רשימה המכילה אובייקטים ממחלקה B: public List<B> doclist; איך משתמשים בפונקציה Find כדי לחפש אם קיים אובייקט ברשימה? איך אני מכוונת דווקא לחיפוש בשדה מסוים (name) במחלקה B?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yahalom,

היי מישהו יכול לעזור לי עם הדוגמה הזו ? http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/85b9d2ee-83f1-4c7b-8e71-0b1e35d0c1e9/PC_Connectivity_over_BT_in_Java_Apps_with_Example_v1_0_en.zip.html זה צאט בין J2ME ל JAVA APP לא ברור לי למה אבל כשאני מריץ את הדוגמה הנתונים לא עוברים מהפאלפון N6500 לאפליקציה משהו יכול לעזור לי ? זה מאוד חושב/דחוף .... לי תודה !!!

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  21. http://img16.imageshack.us/my.php?image=tabxru.jpg איך אני יכול לפרוש את הטאבים שכל טאב יהיה מחצית מהשורה?

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by yahalom,

היי יש לי בעיה כאשר אני רוצה לשמור סטרינג (ב C# ) אשר מכיל מידע בעברית ע"י שימוש ב Nhibernet אני מקבל ערך מזובל בבסיס הנתונים (MYSQL) הגדרתי את השדה כ UTF8 (בבסיס הנתונים) אך זה לא ניראה משפיע יש לכם הצעות ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני עושה את המשחק Haxxagon כפרויקט סיום של י"ג תוכנה. בעיקרון בניתי מחלקה בשם Hexagon שהיא מכילה את הערכים של כלל משבצת. כדי לאתר מישבצת יצרת Vector <Vector<Hexagon>> tree ככה שכל עמודה של משבצות יהיה וקטור שמייצג ושומר אותה ולכל הוקטורים יהיה אחד שישמור את כולם במרוכז... public void paintComponent(Graphics g) { super.paintComponent(g); lenghtOfSide=calculateLength(); h=(int)(lenghtOfSide*0.86); d=(int)(lenghtOfSide*0.5); calcuAlignPoint(); startPoint=new Point( 0+alignPoint.x, getHeight()-h*5-alignPoint.y); //first hex Vector<Hexagon> vec=new Vector<Hexagon>(); hex.calcDimension(lenghtOfSide, d, h, startPoint.x,startPoint.y); …

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by LRa,

שלום, אני מריץ חיפוש באתר כלשהו והוא מציג לי את הנתונים כאשר בכל עמוד יש עשר רשומות. הקוד שמופיע הוא הבא: NameSearch.asp?p=2&FirstName=&LastName=T ולכן הוא מציג לי רק שמות משפחה שיש בהם את האות T. האם יש אפשרות שהוא יציג את כל הרשומות, והאם יש אפשרות שכולן יהיו העמוד אחד? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים