עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eli_vb,

טוב למעשה למדתי c c++ ו vb6 שפת c# למדתי די מלמעלה אבל שאר השפות אני ממש חזק בכל אופן אני יודע שפה בפורום לא בדיוק מעריכים את השפת vb6 אני מסכים היא קצת מיושנת אבל היכולות שלה לפי דעתי חזקים מאד רק צריך לדעת איך מה בדיוק יש ב c# שאין ב vb6 ואגב אני מדבר למי שיודע את שפת c# ו vb6 קח שיוכל להגיד מדיוק ולא מהשארות אגב ב vb6 אני יכול לבנות כל תוכנה שאני רק רוצה (ואפי' תוכנות לפלאפונים למי שלא מאמין וגם תוכנות של הנדסאות אלקטורניקה דהיינו תוכנה שמדליקה מנורה חיצונית וכדו')

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. איך אני יכול לגרום לכך שכאשר אדם לוחץ על כפתור באתר אינטרנט מסוים...זה יגרום לתוכנית EXE שנמתאת על אותו שרת לעבוד? הכוונה היא שהתוכנית תעבוד על השרת והלקוח לא יראה כלום.

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  3. Started by zahiz007,

שלום, אני מנסה הגדיר גודל מסויים של GRIDVIEW שאחרי שהרוחב חרג ממה שאני מגדיר הוא יוסיף SCOLL רוחבי. מה שקורה עכשיו, מכיוון שיש הרבה נתונים בטבלה זה, התוצאה מצורפת בתמונה המצורפת. ניסיתי להגדיר רוחב, ניסיתי להכניס לDIV שום דבר לא עזר עד כה. מישהו מכיר פקודה לזה? הבעיה היא שזה ניזון מDB... תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by student_2010,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בכתיבת תוכנית פשוטה יחסית, אז ככה: תכנית לחישוב ההיקף והשטח של משולש. התכנית תקרא מהקלט שהכניס המשתמש את האורך של שלוש הצלעות של המשולש, ותדפיס למסך את היקפו של המשולש ואת שטחו. אורכי הצלעות יהיו מספרים טבעיים (כלומר שלמים חיוביים). לשם חישוב שטח המשולש, ניתן להשתמש בנוסחת Heron הקובעת כי שטח המשולש שווה לשורש הריבועי של ( s(s-a)(s-b)(s-c , כאשר b ,a ו- c הם אורכי שלוש הצלעות של המשולש, ו- s הוא מחצית היקפו. מישהו חייב להציל אותי ולהסביר לי איך לכתוב את זה, אם יש לכם איזה תוכנית דומה כתובה כבר שאפשר ללמוד ממנה אני אשמח. תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by Epic,

ב.net יש קונפיגורצייה לכל תוכנה שיושבת קובץ XML. האם יש תוכנה (רצוי קוד פתוח) שיודעת להציג את הקונפיגורצייה למשתמש בצורה נוחה עם GUI (במטרה לחסוך לעצמי לכתוב אחת)?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Gil28,

אני צריך לכתוב קוד (בג'אווה) רקורסיבי שיקבל מספר אנשים ויחזיר את הסיכוי שלפחות לשניים מהם יהיה יום הולדת משותף (פרדוקס יום ההולדת). הבעייה היא שמצאתי את הנוסחה לחישוב הסיכוי אבל אין לי מושג איך אני מיישם את זה רקורסיבית. יש הצעות?

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by redead,

יש לי פונקציה ו2 נקודת. אני צריך למצוא 5 דברים : - שגיאה מוחלטת ויחסית של X -שגיאה מוחלטת ויחסית של F -מספר מצב של הפונקציה הנקודות שלי הם : X=5.55 ; X0=5.547 פונקציה : X^3+2X^2+X-5 עכשיו יש לי את הקוד הבא , נראה לי שאת 4 הדברים הראשונים שאני צריך מצוא עשיתי נכון ( השמח לקבל אישור על זה) בקשר למציאת מספר מצב של הפונקציה קצת הסתבכתי והשמח לקבל עזרה. function [dx,deltax,df,deltaf,con]=ex1(x,x0) x=5.55; %ערך הX x0=5.547; % ערך הX0 dx=abs(x-x0) % שגיאה מוחלטת deltax=dx/abs(x) % שגיאה יחסית f=@(x) x.^3+2*x.^2+x-5; % פונקציה F df=abs(f(x)-f(x0)) % שגיאה מוחלקת עבור פונקציה F deltaf=df/abs(f(x)) %שגיאה יחסית עבור פונקציה F DF=abs(df/dx) con=abs((x*DF)/f(x)) end עידכ…

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. היי אנשים , אני כרגע בונה אתר באמצעות PHP ואחת התוכנות הנוחות שלי על מנת לבדוק שינויים הוא ה FIRE BUG , הבעיה היא שאני לא מצליח להבין איך אני יודע איזה קובץ בדיוק אני צריך לערוך על מנת לבצע עידכון על קבצי השרת ? אשמח לדעת למי שיש נסיון בתוכנה זו

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by pssheba,

שלום, כשאני מעלה אתר, "פיירבאג" מציג את שורת הקוד של האלמנט עליו מצביע העכבר. נניח שאני מקבל את ההגדרה בקובץ css. בנוסף, אני מקבל גם את שם קובץ ה css. השאלה שאני מפנה: האם אפשר לראות את מסלול התיקיות בו נמצא הקובץ ? למשל: /myDomain/public/myCss.css ? תודה

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  10. Started by Kirma,

אני צריך עזרה ב PHP לקרוא מקובץ INI רק מה שנמצא בסוגריים המרובעיים דוגמא Ini file [option1] aa=true bb=false [option2] aa=true bb=false [option3] aa=true bb=false הקוד צריך להדפיס option1 otion2 option3 תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by eXpire,

שלום לכולם מישהו בבקשה יכול לעזור לי לפתור את השאלה הבאה: כתוב פעולה המקבלת שני מערכים של מספרים שלמים,a ו-b. הפעולה מחזירה מערך חדש שהוא מכפלת שני המערכים a ו-b/ הקפידו שסדר הגודל של הפעולה יהיה (O(n. נלקח מספר עיצוב תוכנה מבוסס עצמים בשפת C# - פרק 5 - יעילות - ע"מ 146 שאלה 17. להלן קישור: http://sites.huji.ac.il/science/unit4_2007/Csharp/chap5-Effic-CS.pdf הצלחתי ליצור פעולה שתעשה את זה, הבעיה היא שסדר גודל הפעולה שלי הוא (O(n^2. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך אני יכול לפתור את השאלה הזאת שסדר גודלה יהיה רק (O(n

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. שלום, אני בונה תוכנה של מחשבון ורציתי לבדוק האם הקלט שלי הוא קלט של FLOAT חיפשתי במלא מדריכים באינטרנט ולא עבד לי אף אחד מהם יש לי כרגע את התוכנה VISUAL STDIO 2008 ניסיתי המון דברים ואף אחד מהם לא עבד לי, ד"א כרגע התוכנה שלי פועלת לפי התנאי: if ( f/f == (int)1) { ..... } התנאי הזה לא מתקיים לי והוא מקבל כל תו לדוגמא את התו @ חשבתי שאולי זה בגלל שזה מחלק את הערך האסקי של המספר\תו אבל לא אמרתי לו לעשות את זה,בכל מקרה אני קצת אובד עצות..אשמח לעזרה. נ.ב אני מקבל מספר לדוגמא : 123.6 כך שהפונקציה של isdigit לא טובה לי מאחר והיא עובדת על מספרים בודדדים ואני עובד עם מספרים גדולים.ד בתודה מראש, יוגב

• 17 תגובות
    • 7.5k צפיות
  13. Started by gman_il,

אם אתם תוכניתנים מנוסים בטכנולוגיות ASP.NET ו- #C ובכלל טכנולוגיות מיקרוסופט. אתם מוזמנים לבקר בבלוג שלי שסוקר טכנולוגיות חדשות ומכיל הרבה קוד. http://blogs.microsoft.co.il/blogs/gadib אם יש נושאים שמעניינים אותכם ספציפית , אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by NI4NI,

שלום השאלה שלי היא: נניח שהמחשב שלי הוא מחשב חזק יחסית, אפילו שרת, ווא דלוק ומחובר לאינטרנט 24x7. האם יש אפשרות שאני ארים אתר על המחשב שלי ויחשוף אותו לאינטרנט ? האם אני יכול שלא להשתמש בשירותיה של חברת איחסון אתרים ? אם זה בלתי אפשרי אז למה ? (ולא מעניינים אותי פה שיקולים של ביצועים, גיבויים וכ"ו) תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, אוקי אז השאלה שלי היא די פשוט.. אני מעלה אתר חדש בקרוב לרשת, שפרטים לגביו יעלו בהמשך.. כרגע אני מחפש לדעת באיזו שפה משתמשים היום לאתרי אינטרנט? מהידע המצומצם שלי, אני חושב ש-.NET נכנסה חזק, תקנו אותי אם אני טועה? אשמח לתגובות בנושא

• 25 תגובות
    • 8k צפיות
  16. Started by עוד אחד,

אני צריך לממש תור דו צדדי ב multi thread. האם יש פתרון לנעילות, שהוא טוב יותר מהנעילה הטריוויאלית ? (כל פעולה על התור נחשבת לקטע קוד קריטי) בינתיים פסלתי נעילה לכל צד, + נעילה כללית, + שימוש ב counter. האם מישהו מכיר פתרון textbook לבעיה הזו ?

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. Started by DBMyself,

שלום לכולם, אני עובד על פרוייקט ואני רוצה לעשות הפרדה, לעשות חבילה של GUI שמכילה קלאסים של GUI וחבילה של DB. בחבילה של הDB יש לי מחלקה SqlConnection שיש לה מתודה "InsertToTable" אני רוצה שהמתודה הזאת תהיה כללית ותתעסק עם כל טבלה שתידרש בכל גודל עמודות שהוא. אני אסביר. נגיד יש לי מחלקה בGUI שמציגה מסך שבו כפתור, שבלחיצה על הכפתור אמורים להתווסף נתונים נגיד לטבלת ספרים מהשדות שהמשתמש מילא בGUI. נגיד יש את השדות 'שם ספר' ו-'שם סופר'. אז מה שעשיתי המתודה של הכפתור מקבלת את הפרמטרים של שם הספר ושם הסופר והיא מעבירה את הפרמטרים בTreeMap למתודה "InsertToTable", הכנתי שם Prepared statement והכל טוב ויפה. אני רוצה אבל, שהprepared statement במתודה "InsertToTable" יהיה כללי,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. רציתי לשאול אם יש תבנית בסיסית באקסס שממנה אפשר להתחיל לפתח ולבנות מערכת מידע - של הזנת נתונים יומיים לגידולים חקלאיים - השקייה, כמויות שיווק וכ'ו. ולבעלי הניסיון, יש אפשרות לשלב פיתוח ממשק בVISUAL BASIC שיהיה באינטגרציה עם המערכת שתוקם ב ACCESS ? אם כן, איך אפשר ליישם את זה ? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by alon2k2,

שלום, יש לי איזה שהיא בעיה כשאני שולח פקודה להרצת שרת רדיו או משחק כמו cs הוא פשוט לא מריץ אותו עכשיו הכל בסדר גמור החיבור עובד הקבצים נמצאים במקום הנכון יש הרשאות לקובץ שאותו אני מנסה להריץ אין פורט זהה הכל פיקס. פשוט לא מריץ וכשאני עושה ידני כלומר דרך ה putty זה פועל עכשיו מה שמוזר שרת ונטרילו הוא כן מריץ דרך הקוד .. זה הקוד להרצת שרת רדיו: (קוד SSH2) $stream = ssh2_exec($conn, "cd public_html; ./sc_serv &;"); stream_set_blocking($stream, true); מה יכול להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by shaithebest,

שלום חברים בעיה מחורה נוצרה אצלי תחת ווינדוס 7 64 ביט אני מריץ ג'ומלה, וורדפרס על wamp והכל היה מצויין עד שברוב טיפוטי התקנתי את התוכנה המפגרת של מיקרוסופט שהיתה מפורסמת בפייסבוק webmatrix חלק מההתקנות היה IIS ומחקתי את זה במהירות הבנתי מפורום גומלה שצריך לנטרל את IIS דרך services תחת לוח הבקרה אבל לא מצאתי שם קבצים ששייכים לIIS. מה צריך לעשות שהWAMP יעבוד ????איך מעיפים לגמרי את כל הדברים של מיקרוסופט תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום חברים, אני מחפש כלי המאפשר הורדת WALL שלם מפרופיל משתמש כלשהו ב-facebook. מישהו מכיר? חשוב ודחוף ביותר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by פיני1805,

שלום, יש לי מצביע למערך של מבנה מסויים שיצרתי. איך אני מעביר את הייחוס של המצביע למערך למחלקה אחרת. הרי המחלקה האחרת לא מכירה את המבנה הנ"ל. עזרה בבקשה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mobid,

שלום לכולם, כיצד לגשת בסדר המתאים לאיברים כך שאוכל להדפיס בצורה נאה מטריצת שיחלוף? מטריצת שיחלוף: במטריצה A האיבר ה-i,j ובמטריצת השיחלוף אותו מיקום מצויין ע"י j,i תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by kobikal,

שלום לכולם , הקשה הזו היא קצת לא רגילה , אני מחפש קוד / אלגוריתם עדיפות לשפות C / C++ בנושא קידוד NRZ . אם יש למישהו משהו בנושא לא משנה מה אני אשמח לקבל.... תודה !

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by almogas,

שלום לכולם אני בונה עכשיו אתר ויש לי בעיה במרכוז שלו במרכז הדף. מבחינת גובה הוא תקין נתתי לו margin 30 וזה מספיק טוב, אבל בצדדים נתתי ב css possition absolut ואז התחלתי מ 8px משמאל (שם פשוט נראו הגבולות ב דרימויוור. איך לסדר את זה? ובנוסף איך נהוג לבנות את האתר זאת אומרת יש לי סרגל למעלה של הקישורים, ובאמצע ריבוע שרק הוא אמור להשתנות, השאלה אם לעשות את זה ב frame או פשוט כל לחיצה פותחת את כל הדף מחדש עם כל העיצוב והכתב הרלוונטי? והאם יש אפשרות ליצור קישור אקטיבי ב css שהוא גם תמונה? למשל שהקישור עומד זה תמונה של בית שאני שם עליו עכבר זה מתחלף לתמונה של כלב ושאני מפעיל אותו ונמצא בדף שלו אז זה תמונה של חתול(לצורך המחשה) והאם ניתן לשייך כל סדרת קישורים כזו לפי id מסויים ולא…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים