תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
תראו, אני מנסה לשרשר שני אובייקטים אבל הבעיה שהוא כותב שאי אפשר לעשות את זה. הינה הקוד שאני רוצה לעשות: lblResult.Content=lblResult.Content+btn1.Content; אני רוצה לחבר ל Label בשם lblResult אני ה Content של הכפתור btn1. הבעיה שהוא כותב לי שאי אפשר לחבר שני אובייקטים. איך אני משרשר את שניהם?
-
- 5 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט שנה א' במדעי המחשב, נתקעתי בנושא מערכים: כתבו פונקציה יעילה המקבלת מערך בגודל n של מספרים שלמים ומחזירה 1 אם איברי המערך שונים זה מזה ו- 0 אחרת. זה הקוד שלי: #include <stdio.h> //ex2 void sort(int arr[], int size); int check (int arr[], int size); void main() { int size; int i; int *arr; int x; printf("enter size of the array \n"); scanf("%d", &size); arr=malloc (size * sizeof(int)); for (i=0;i<size;i++) { printf("enter array element\n"); scanf("%d", arr+i); } x=check(arr,size); if (x>0) printf(" there are no equal values in the array \n"); else printf( "there are %d eqaul values in the array \n",x); …
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום התחלתי קצת ללמוד תיכנות בזמן האחרון בגלל זמן פנוי התחלתי עם CS ואז עברתי ל VB בגלל המלצה של חבר האם יש הבדל מהותי בניהם ? במסגרת VS2010 האם אני יכול להגיד שאם אני יודע VB מצויין אני יכול להתסדר יפה עם CS ? לפי מה שהבנתי מהחבר שאין הבדל שניהם מפורשים בתצורה CS למחשב ה VB נראה לי יותר מאורגן ומובן לקורא בגלל זה בחרתי ללמוד אותו
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שבת שלום חברים אני רוצה לרכוש טמפלייט ורק צריך להפוך את זה RTL FRIENDLY אתם יכולים לראות את העיצוב בלינק הבא http://cms.template-help.com/virtuemart_29090/ אני רוצה להזיז את רובריקת המוצרים במקום לצד שמאל לצד ימין וגם את התפריט העליון הצלחתי לעשות הכל עם הFIREBUG אבל ברגע שצריך להתעסק עם PHP כאן אני מתחיל לפחד ברור שצריך להכנס לקוד HTML CSS שלו בקיצור אני רק צריך לדעת איך ,לגייר, את הטמפלייט הגוי ולהפוך אותו לישראלי תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש דרך למחוק הארד דיסק ללא יכולת איחזור? ....אפילו באופן תיאורטי... קיימת תוכנה מסויימת שעושה זאת?
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. אני בונה אתר. אשמח אם תעלו רעיון חילופי לתמונה הבאה - שהיא שקופה (ז"א - הרקע שלה). כדי שאחליף אותה בתמונה שבה כתוב משהו אחר (את שמו של בעל האתר - כך הוא מבקש). הנה:
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק קוראים וכותבים קבצי XML ב- Java? מישהו אמר לי שזה אמור להיות קצר ועם מחלקות יפות, אבל ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי תוצאות מספקות.
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
תקשיבו יש לי WIN 7 32BIT פרוץ! עכשיו הרבה זמן לא עדכנתי עדכונים ולא נגעתי בקראק שלי רימוב וואט... עכשיו אני יודע שתמיד צריך לעשות רימוב וואט נכון??? אז למה אצלי זה ככה ולא על הרימוב וואט?????חבר שלי יש אצלו ואצלו זה לחוץ!!! ללחוץ על זה??ואני לאא יודע מה קרה כי במאפייני מערכת מראה שיש לי מקורי =/ ללחוץ על זה או לא??? מה לעשות פה? הוא אומר שזה בסדר??? ^^^ לעזוב את זה ככה.?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
התחלנו לעבוד בביה"ס עם ASP.NET בVS2008, המורה נתנה לנו 2 שאלות: 1. כמה פעולות מתרחשות כשמפעילים אתר? 2. " " " כשלוחצים על button בדף שנפתח? אני חושב ששניהם זה 2 כי פונים לשרת ואז הוא מחזיר תשובה, נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לצייר גליל ב- OpenGL ומשום מה הוא מראה לי מסך ריק במקום את הגליל. מצ"ב קוד. אודה אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה . תודה #include<glut.h> float angle=0.; GLUquadric *IDquadric; void display() { glClear(GL_COLOR_BUFFER_BIT | GL_DEPTH_BUFFER_BIT); glLoadIdentity(); glPushMatrix();// הכנסה למחסנית glTranslatef(0.,-1.5,0.);// קביעת המיקום של הספרה על פני החלון glColor3d(0,1,1);// קביעת צבע הספרה לכחול gluCylinder(IDquadric,2.0f,2.0f,1.0f,25,32); glPopMatrix();//הוצאה מהמחסנית glutSwapBuffers(); glFlush(); } void idle() { angle+=0.2; if(angle>360.) angle-=360.; glutPostRedisplay(); } void myinit() { glClearColor(1.0,1.0,1.0,1.0); glMatrixMode(GL…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
ניסיתי ואני פשוט לא מצליח להבין איך להתמודד עם זה. קודם כל בשביל לקצר תהליכים, זה תרגילים שצריך להשתמש בלולאת for וב if. מי שיכול לפתור לי ב c# בבקשה זה יעזור מאודדדד תודה! =] 1. כתוב תוכנית שמקבלת כקלט מספר שלם חיובי, ומציגה כפלט את: א. מספר הספרות של המספר. ב. סכום הספרות. ג. מכפלת הספרות. 2. בתחרות מכוניות השתתפו n מכוניות. כתוב תוכנית שמקבלת כקלט את מספר המכוניות ואת המהירות של כל מכונית. התוכנית תציג כפלט את מהירות המכונית שזכתה במקום הראשון בתחרות ומהירות המכונית שזכתה במקום השני בתחרות.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שתוכנה שנמצאת על השרת, תפעל על פי מידע שהיא מקבלת מאתר אינטרנט של השרת עצמו (שנמצא על השרת כמובן) לדוגמא: אם יש לי תוכנה שנמצאת על השרת שממירה קבצים. אז באתר תופיע אפשרות לבחור את הקובץ (שנמצא על מחשב הלקוח) ואת הסיומת החדשה לקובץ שהוא רוצה וברגע שהוא לוחץ על כפתור אז התוכנה על השרת ממירה אותו על פי בקשת הלקוח. (לינק להורדה של הקובץ המוכן זה כבר לא בעיה) השאלה היא איך אני עושה את זה בדרך היעילה ביותר. תודה.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי קובץ Crystal Reports שמציג נתונים בטבלה מתוך DB, ואני רוצה להוסיף עמודה. איך עושים את זה?? (יצרתי משתנה formula- איך אני 'מחברת' את הנתונים שהוא צריך להציג?)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות אתר מסחרי מתוך הנחה לכמות לקוחות גדולה שבה אדם יכול לרכוש מוצרים אפילו כל 2 דקות אך בתוך כל זה האתר יצטרך להחזיר כסף ללקוחות ולהרבה לקוחות. השאלה היא, איך מנהלים דבר כזה מבחינת בנקים והעברות כספים וכו'.
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנת בC מזה כבר כמה שנים3. הידע שלי בC הוא יחסית רחב מאד. נכון לעכשיו הייתי רוצה להגדיל את הידע שלי בשפות תחנות לתכנות מונחה עצמים. בעקבות זה חשבתי להתחיל ללמוד שתי שפות ולכן אולי יש לכם ספרים להמליץ לי עליהם: [1] ספר ללמוד שפת C++ ותכנות מונחה עצמים. [2] ספר ללמוד שפת Java. אני יודע על ויקיספר בעברית ואנגלית. אבל שוב, הייתי יותר רציני. ראוי לציין שאין לי בעיות עם אנגלית לכן גם ספרים באנגלית יתקבלו בברכה. אשמח לקבל עזרה, תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני רוצה ללמוד לבנות אתרים אבל ממש ממש הספקתי להתבלבל מכל השפות הקיימות, html למדתי והתנסתי בזה מעט בבניית אתר ניסיון אחד,וcss למדתי מעט כדי לבנות אתר פשוט יחסית, לצורך העניין נגיד אתר עם כמה כפתורים שנגיד אני מצביע עליהם ואז הם משתנים נגיד ברק כזה שעובר עליהם, האתר עצמו יהיה מעוצב מ psd שעיצבתי, ושאני יכנס לקטגורית תמונות אז יהיה לי תמונה אחת גדולה ו2 חיצים שאני ילחץ עליהם זה יעביר לי תמונות או משהו בסגנון הזה רק רצת יותר טוב.. מה אני צריך ללמוד?
-
- 46 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל המלצות לעורכי טקסטים (עדיף IDE) לשפת C / C++. אני אישית לא מצליח להסתדר עם Visual Studio 2008 / 2010 fכי הם רצים ממש לאט אני לא מחפש דברים מיוחדים שיהיה קומפקטי ומהיר והשלמה אוטומטית יהיה נחמד.. עריכה: כרגע מצאתי Code::Blocks ו NetBeans, שתיהם נראים לי מספיק טובים, אבל אם יש לכם עוד הצעות אשמח לשמוע. תודה
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
האם יש לכם מקורות לימוד לPHP (אפשר גם אנגלית) חוץ מphp.net האם יש איזה ספר מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הי, אני מבצע קריאות AJAX עם JQUERY כאשר משתמש לוחץ על כפתור מסויים. הכל עובד טוב רוב הזמן אבל מידי פעם לחיצה על הכפתור גורמת ל - 2 קריאות AJAX במקום אחת. ניסיתי לגרום לכפתור להפוך ל DISABLED מיד אחרי הלחיצה ולפני ביצוע הקריאה ל -AJAX כדי למנוע מצב של לחיצה פעמיים אבל זה לא עזר. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום, אני מנסה לשלב לוגו על טמפלייט של ג'ומלה.....עכשיו אני יודע שאתם לא עוזרים בג'ומלה אבל זו בעיית CSS לגמרי. אז ככה, כנסו בבקשה ללינק הבא שם יש את הצילום מסך של הבעיה שלי http://shopthenet.co.il/images/logo.jpg זה לא מוכן להתיישר לי למרות שחתכתי עם פוטושוב סבדיוק לפי הגדלים של הheader להלן הקוד: div#header_l { position: relative; } div#header_r { height: 200px; padding-top: 10px; text-align: left; } div#logo { left: 0; top: 0; position: absolute; width: 1020px; height: 200px; background: url(../images/webnetInternet1.jpg) 0 0 no-repeat; } כל דרך שאני מנסה לשחק עם הקוז זה לא מתיישר חייב עזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לפתוח את הדף ומקבל את השגיאה הבאה: איך אני מגדיר את ה - SQLSERVER לאחר ההתקנה בשביל לאפשר התחברות? תודה עריכה: לאחר שעות של חיפושים ונסיונות כושלים, אחד מה"פתרונות" הובילו אותי לכאן: האם ה- TCP/IP אמור להיות על Disabled?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
טוב חברה פתרתי את הבעיה. - צריך להוסיף לקוד הActionScript 3.0 קוד params="invisible" והופ זה מסתדר... תודה חברה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני עובד על אתר. אני משתמש בקוד הבא לשם שמירת התמונות: if (this.FileUpload1.HasFile) { this.FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("~/Projects_Images/Employee_Images/") + this.FileUpload1.FileName); picName = this.FileUpload1.FileName.ToString(); } עכשיו מה שמוזר זה שהתמונות עולות פיזית לתיקיה המיועדת אך בתוכנה הדבר לא מתעדכן. משמע, שאני בודק במחשב פיזית, התמונות מגיעות לתיקיה, אך בתוך התוכנה הם עדיין לא מופיעות. VS ULTIMATE 10 - C# רעיונות למישהו? ***** עידכון ******* הקבצים נמצאים גם בתוכנה אך הם לא מזוהים כתמונה. הם "נראים" רק במידה ואני בוחר לראות את כל הקבצים. בVS2008 זה עבד לי בסדר. הייתכן שהבעיה היא ב VS2010?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש לכתוב פונקציה שמקבלת סטרינג ומחזירה אמת אם הסטרינג תקין או שקר אם הסטרינג לא תקין. את תקינות הסטרינג את רוצה לבדוק ע"י רגולר אקספרשן מהו הפורמט של סטרינג תקין? map body map כאשר התחילית והסיומת חייבים להיות map ואז רווח גוף הטקסט (body) יכול להכיל כל תו חוץ מ-רווח תודה
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עבדתי על פרוייקט מסויים בבית שלי וכשהעברתי אותו למחשב אחר הוא הראה לי את השגיאה הבאה. http://img208.imageshack.us/img208/2696/88372155.jpg חיפשתי בגוגל ומושם לא לא הצלחתי להבחין איך ואם אפשר בכלל לעדכן את ה SQL server לגירסא 662
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-