תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
היי. אני צריכה עזרה בויזואל סטודיו. אני לומדת C ואני צריכה לקלוט מערך דו מימדי ולבדוק איזה מספר נכנס לי הכי הרבה במטריצה. יש לכם רעיון?!?! אני יודעת איך לקלוט ולהדפיס את המערך על המסך ע"י 2 לולאות השאלה איך עושים את הבדיקה?!?! תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, כאשר נכנסים ל-IE ורוצים להדפיס הדף - יש אופציה לבחור באיזה זום (scale או לפי אחוזים) אני מעוניין "לקבע" את IE על כך שגודל ההדפסה יהיה בדיוק וכל הזמן 50% ושלא יצטרך לשנות ידנית חרשתי את הרשת ולא מצאתי פתרון - כל סיוע יתקבל בברכה כל טוב, גבריאל [br]פורסם בתאריך: 23.12.2010 בשעה 11:58:12 מצאתי לבד - אחרי חפירה נוספת HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\MAIN\FeatureControl\FEATURE_STF_Scale_Min "iexplore.exe"=dword:00000100 כשהערך ב-DWORD קובע את איך ש-shrink to fit מתנהג אפשר לנעול, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות אתר שנראה ככה: ברגע שנכנסים אליו הכל נטען, אבל לא הכל מוצג ורק כאשר אני לוחץ על קישור מסוים זה עובר לחלק אחר באתר הזה. לדוגמא משהו בסגנון הזה: http://www.templatemo.com/templates/templatemo_214_metal/ ועוד שאלה נגיד יש לי באתר שלי תמונות מאתרים אחרים, איך הכי מהיר להציג אותם כל התמונות על השרת שלי ואז בכניסה לאתר זה מציג את כולם מהאתר שלי או קישורים לתמונות מאתרים אחרים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני יודע ליצור באמצעות winrar קובץ ארכיב אשר פורס את עצמו. בנוסף, יש באפשרויות SFX את האפשרות לבחור קובץ אחד מתוך הארכיב אשר בתום הפריסה יורץ אוטומטית. היות ואני בונה סקריפט שבין היתר יצטרך ליצור ולהשתמש בקובץ כזה, אני הייתי רוצה לדעת מה האופציה / סוויץ' בקונסול ע"מ ליצור ארכיב SFX שגם מריץ קובץ מתוך הארכיב בסוף הפריסה. כלומר, הGUI של winrar הוא לא אופציה במקרה הזה. תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פונקציה שמקבלת שני מערכים ממוינים בסדר עולה בשני גדלים שונים שאמורה להשוות בין שני המערכים ולהדפיס את האיברים המשותפים (ללא חשיבות לסדר או לאיבר שחוזר על עצמו מספר פעמים). זה הקוד: void print_common(int arr1[], int arr2[], int size1, int size2) { int max_size; int a; int b; max_size= size1+size2; a=0; b=0; while ((a+b)<= max_size) { if (arr1[a]>arr2[b]) a++; else if (arr2[b]<arr1[a]) b++; else printf("\n the common values are %d\n",arr1[a]) a++; b++; } } אני מקבל הודעת שגיאה מסוג Error 5 error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'a' הצהרתי על כל המשתנים בראש הפונקציה, כולם מאותחלים, מה יכולה …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, עליי לכתוב תוכנה אשר קולטת מערך ממשתמש ומוציאה כפלט את המספרים הנמוך והגבוהביותר במערך וגם את מספר הפעמים שכל מספר הופיע בו. כלומר, למערך אשר הקלט שלו הוא: 1 2 3 4 7 8 5 3 6, הפלט יהיה כדלקמן: The Biggest number is 8 The lowest number is 1 frequency: 1 1 2 1 3 2 4 1 5 1 6 1 7 1 8 1 להלן הקוד שכתבתי עד כה: public class Freq { public static void main(String[] args) { int array [] = new int [args.length]; for (int i=0; i<array.length; i++) { array=Integer.parseInt(args); } int low=array[0]; int high=array[0]; for (int i=1; i<array.length; i++) { array=Integer.parseInt(args); if (array>high) { hig…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, כאשר לוחצים על אלמנט בדף, הוא מסומן ע"י מלבן , האם יש דרך למנוע את ההתנהגות הזו או להסיר את המלבן, או שזה דיפולט של ה - BROWSER?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יכול לתרגם את שני השורות הבאות מ jQuery לפונקציה אנונימית בג'אווה סקריפט רגיל ללא jQuery core? $('body > :not(#mainArticle)').hide(); $('#mainArticle').appendTo('body'); אני זקוק לפונקציה אנונימית שתעלים את כל האתר למעט DIV מסויים וכל מה שבתוכו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי פעולה מסוימת שאני רוצה לבצע והייתי שמח אם יש פה מישהו שמבין שיוכל להסביר לי. אני רוצה להעביר אל האקסל נתונים מתוך FORM (בתוך קובץ רגיל של HTML), ולאחר מכן לקבל חזרה אל אתר האינטרנט (עמוד אחר שמגיעים אליו אחרי ששולחים את הנתונים הראשונים לאקסל) נתונים מתוך האקסל. מה שקורה בעצם אחרי קבלת הנתונים הראשונה, האקסל מחשב ומוציא לי פלט של נתונים חדשים שלא היו קודם ואלה הנתונים שאני רוצה שיתקבלו חזרה לאתר. למישהו יש מושג איך עושים דבר כזה? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין להציג DIV ובזמן שהוא מוצג , שאר המסך יהיה בלתי נגיש. ניסיתי את modal dialog של jquery UI אבל יש איתו בעיה שהוא משתמש בעיצוב CSS משלו ולי יש DIV עם עיצוב שלי (אפשר לשנות את ה - CLASS של ה DIV העוטף אבל לא יותר מזה). האם אני יכול לחקות את הפעולה שלו עם JQUERY? אני יודע איך לשנות את ה OPACITY אבל אני לא יודע איך להפוך הכל ל -DISABLED תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך סקריפט HTML+JAVA לטופס יצירת קשר השולח מייל לתיבת הדואר שלי עם פרטי ההודעה שם השולח, נושא, טלפון פלאפון וכו... מקווה שמישהו יוכל לעזור תודה שי
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו מהחבר'ה מכיר? תודה למשיבים.
-
- 14 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין ללמוד יותר בנושא פיתוח בצד השרת ולכן החלטתי כנראה להירשם לקורס בנושא... ככל הנראה אני מעדיף להירשם לקורס ללימודי JAVA מפני שלמיטב הבנתי Java היא שפת תכנות עלית דבר שהופך אותה להרבה יותר כדאית ללמידה משפת תכנות כמו PHP או ASP.NET שמתמקדות בפיתוח צד שרת בלבד. אני לא בטוח שאני צודק ולכן אני מעדיף להבהיר את העניין כאן... חוץ מזה ברצוני לדעת האם פיתוח בj2ee/ jsp /java / jmee הוא זהה מבחינת התחביר? והאם לJAVA יש כלים טובים לפיתוח בצד שרת הוא שזו שפה שרק תסבך את העניין? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כתבתי את הקוד הבא כבסיס לתוכנית שמבצעת מניפולציות על מטריצה. הערכים שהיא מדפיסה לי לא תקינים, ואני לא מצליח להבין למה... המטרה ההתתחלתית היא לקלוט סדרה של מספרים int-ים ולא אחד אחרי השני אלא "במכה" ולכן הייתי חייב את ה-while... הסיבה שהשתמשתי ב-scanf ולא ב-getchar היא כי ב-getchar לפעמים הוא נשאר עם הערך הקודם בקריאה חוזרת, וככה אני נמנע מזה בוודאות. אשמח אם אוכל לקבל הסבר מה לא בסדר... תודה !! #include <stdio.h> #define N 2 int main() { int matrix[N][N]; int i=0, j=0,l,c; char num; while((num=scanf("%c",&num)) != (EOF)) { matrix[i][j] = num; i++; j++; } for(l = 0; l < N; l++) { for(c = 0; c < N; c++) printf("%d\t", matr…
-
- 35 תגובות
- 8k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מודל fixed point של אלגוריתם מסויים. עד היום הייתי עושה זאת ב-C ע"י הגדרה של class שפיתחתי + כל האופרטורים הנדרשים. זה עובד מצויין ורץ מהר מאוד, אבל די מייגע לכתיבה ובדיקה. מכיוון שלרוב הרפרנס האלגוריתמי ב-MATLAB חשבתי להחליף את ה-C בשימוש ב-fixed point toolbox של MATLAB - החשש העיקרי שלי הוא שזה יהיה מסורבל לא פחות, איטי בהרבה ויצרוך הרבה מאוד זיכרון בהשוואה למימוש ב-C למשל. אשמח לעצות מבעלי ניסיון לפני שאני מתחיל לבדוק את הנושא לעומק כך שאמנע מליפול בטעויות של מתחילים בנושא. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום: אני רוצה ללמוד C ולשם כך הורדתי תוכנה שנקראת DEV -C++ והשאלתי ספר מהספריה "המדריך השלם לשפת C " אבל בשום מקום לא רשום איפה אני כותב פיזית את שורות הקוד ואיך אני מריץ את התכנית הלכה למעשה. מצורפת תמונה:
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני חדש בכל הנושא הזה של בניית אתרים. אני וחברים רוצים לבנות אתר שיכניס לנו קצת כסף. בעיקרון האתר יכיל הרבה סרטונים (לדעתי כל התוכן שלו יכול להגיע לסביבות ה170GB). איך אפשר לעלות כמות כזאת לשרת? כמה יעלה להחזיק אתר כזה? ועל איזה שרתים אתם ממליצים? בנוסף, ההרשמה לאתר תעלה כסף, ואני חשבתי על תשלום דרך SMS (כמו האתר Lamed ושאר אתרים), איך אפשר לעשות דבר כזה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד על פרוייקט cloud בשפת asp.net. במסגרת התרגיל הענן צריך להכיל אתר עם כתפור שכשלחוצים עליו, הוא מציג את כתובת ה-ip של המחשב (הלקוח כמובן). הידע שלי ב-asp.net הוא לא רב בלשון המעטה. ניסיתי לחפש באינטרנט דוגמאות ליצירת כפתור שכזה, אך הסתבכתי. איזה פוקציה מחזירה את כתובת ה-ip של המחשב? אשמח לעזרה מכל סוג שהיא...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באיזה שפה עדיף להשתמש כדי לכתוב את צד השרת של אתר אינטרנט, מבחינת נוחות עבודה, אבטחה, מחיר. בנוסף, אם אני משתמש ב ASP.NET ובניתי אתר מסחרי שמכניס לי כסף האם אני צריך לשלם למיקרוסופט תמלוגים או על רישיון או משהו אחר? כמו כן, אשמח להמלצה על עורך נוח וטוב לכתיבה ועיצוב אתרים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל... אודה לכם אם תעזרו לי בסוגיה המשונה הזו....... משום מה המסך שלי כבר לא נכבה כעבור 10 דקות המתנה, ושמתי לב שבכל כמה דקות - אם אני צופה במשהו לדוגמא, העכבר "כביכול" זז. אני אומרת כביכול, כי הוא לא באמת זז, וזה בהפרשים קבועים של 5 דקות (אשכרה מדדתי). screwy בקיצור, אני לא מצליחה לישון כמו בנאדם בגלל השטות הזו, כי המסך לא נכבה, וזה חירפן אותי כבר!!! לפני שתשאלו - לא, לא הורדתי איזו תוכנה מטורפת חדשה לאחרונה, וגם בדקתי כבר את ההגדרות של הסקרין סייבר וכיבוי המסך עדיין קבוע על 10 דקות. יש לי עכבר אלחוטי פצצתי, והחלפתי לו כבר את הבטריות, ועדיין זה נשאר כך. ויש לי כבר כריות מתחת לעיניים Sad
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו, באשכול הקודם שלי שאלתי איך להגדיר החזרהב event והחלטתי להפריד בין הפונקציה ל event ולזמן את הפונקציה מה event עצמו. אז הינה הבעיה: כתבתי פונקציה וכשאני מנסה לזמן אותה הוא רושם לי שגיאה בקומפיילר. הקוד: זאת הפונקציה ששולחת את המשתנה siman: public string Plus () { string siman="+"; lblResult.Content=""; return siman; } והנה הפונקציה שאני מנסה לזמן: public void Sum (string siman, double num1) { if(siman=="+") { double num2=0,sum=0; string labels1 = (string)lblResult.Content; num2=double.Parse(labels1); sum=num1+num2; lblResult.Content=sum; } } private void btn_1_Click(object sender, System.Windows.RoutedEventArgs …
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים בתבנית ג'ומלה בסיסית אני רוצה להקים אתר תדמית חדש ויש בעייה באזור הלוגו. בצדדים של הלוגו התפתחו אוזניים כאלו מעצבנות איך מוריד אותם? הJPG יושב בתוך הHEADER שזה דיב בפני עצמו. ראו צילום מסך: http://img262.imageshack.us/f/16734821.jpg/ ראו קטע קוד CSS div#header_l{ position: relative; } div#header_r { height: 280px; text-align: left; } div#logo { position: absolute; left:20px; top: 15px; width: 1020px; height: 250px; background: url(../images/webnetInternet-big.jpg) 0 0 no-repeat; margin-left: 0 auto; } למישהו יש מושג איך מעיפים את האוזניים בצד?? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין להקים אתר שעוסק בפיתוח פרסום ומכירה של רצועות מוסיקה לבקשות לקוח , העניין הוא , שכרגע אני התחלתי ללמוד בנושא HTML ו-CSS אני רוצה לדעת מה לדעתכם שלוש השפות העיקריות שבנאדם כמוני צריך ללמוד כדי להקים אתר מקצועי לשם כך ??
-
- 24 תגובות
- 6k צפיות
-
-
היי יש לי שרת אובונטו ואני רוצה לשים עליו איזה פאנל של איחסון אתרים. מישהו מכיר אחד חינמי שעובד על אובונטו? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. אני בונה פרוייקט ב C# של שרת מול הרבה קליינטים, כבר התחלתי לבנות אותו, ובגלל שלא חשבתי על דברים לעומק בהתחלה התחלתי קצת להתברבר. מה שעשיתי עד עכשיו הולך ככה: הקמתי סרבר TCP שכל הזמן מאזין עד שקליינט מתחבר ושולח איזשהי פקודה, מבצע אותה ומחזיר תשובה בחזרה לקליינט. כאשר הקליינט שולח פקודה, הוא מאזין בחזרה ל NETWORKSTREAM של החיבור שנוצר וממתין לתשובה מהסרבר. כרגע כל פקודה שנשלחת מהקליינט מבוצעת ע"י אובייקט TCPCLIENT שנוצר כל פעם בעת לחיצת על כפתור או משהו דומה, מה שגורם לסרבר כל פעם ליצור NETWORKSTREAM חדש אחרי שהקליינט שולח פקודה. עד עכשיו זה היה בסדר מבחינתי, אבל עכשיו אני רוצה שהסרבר גם ייזום שליחת פקודות לקליינטים ללא שום קשר אם הקליינט שלח פקודה (מה שמ…
-
- 10 תגובות
- 5.7k צפיות
-