תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני משחק קצת עם לכידת וידאו ועיבוד תמונה, ויש לי בעיה שכנראה העיבוד שאני מבצע ממש איטי ומוריד לי את הקצב רענון למשהו כמו 2-3 פריימים לשניה. כשאני רק לוכד תמונות מהמצלמה ומציג אותם (או מבצע עיבוד בגודל התמונה) אני מגיע לקצב סביר של 10 פריימים לשניה, אבל כשאני מוסיף את הקוד שכתבתי אני מאבד הרבה פריימים. ללכידת וידאו אני משתמש ב JMF בעזרת מדריכים שמצאתי ולעיבוד תמונה אני משתמש ב BufferedImage. בגדול כרגע אני לא עושה הרבה חוץ מלבנות תמונה חדשה (גם BufferedImage) ולהציג בה את התמונה ארבע פעמים אחת ליד השניה (כל פעם עם שינוי קטן שנותן צבע שונה לכל פיקסל), מבחינת לולאות יש רק לולאה כפולה (גובה ,רוחב) שעוברת על כל פיקסל ונותנת לו מיקום בתמונה הגדולה יותר. אין לי כרגע את הקו…
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, כחלק (פצפון) מפרוייקט שאני צריך לעשות כדי לסיים את התואר שלי, נדרשתי לתכנת או למצוא תוכנית מוכנה ב- C# שעושה Fourier Transform לקבצי WAV המנחה שלי אמר לי שיש לו תוכנה כזו, אבל הוא מעדיף שאני אשתמש בה רק אם אני לא מוצא (או יכול לתכנת) אחת אחרת אם מישהו במקרה יודע מאיפה אני יכול להשיג כזו תוכנה, אשמח אם תשתפו אותי אם לא, אשמח גם לאתרים שבהם משתפים קודי מקור. ניסיתי את Planet Source Code והחיפוש לא מצא כלום תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, רשמתי את המשפט הנ"ל ונתקלתי בשגיאה של חוסר התאמה בסוג.. Set mdlDB.rs = oConn.Execute("select * FROM tblCamIP WHERE ipCamCode=" + camCode) השדה ipCamCode והערך camCode הינם מסוג מספר.. מה הבעיה ? מישהו יודע כיצד אני פותר את הבעיה ?
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד מ0, בעצמי, C#.. למדתי כמה דברים מהאינטרנט כמו writeline readline while for if ודברים בסיסיים ביותר, אבל אין לי באמת ידע רחב ככה שאני צריך ספר למתחילים.. למישהו יש המלצה לאיזה ספר טוב? עריכה: ועוד משהו, כרגע החלטתי שלמרות שזה טוב ללמוד C אני לא אתחיל ממנה כשפה ראשונה, והחלטתי ללמוד C# שנראה שאפשר לעשות איתה דברים חמודים די מהר.. אני די מתלבט בין C++ ו C# לשפה ראשונה - אבל אם למישהו יש ספר טוב לC++ תמליצו בכיף.. תודה!
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
האם יש דרך להמיר פרוייקטים רבים בוואת אחת, במקום לפתוח אחד אחד ולזרום עם ה ConversionWizard המעצבן הזה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בניתי אתר בASP ואני רוצה שמהאתר ירד נתונים(קבצי XML) לתוכנה שכתבתי בC# אם יש למישהוא קוד של download או רעיון איך לבצע את זה אני אשמח.. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איך שולחים להרצה (משולש ירוק) רק form מסויים - נדרש, ולא את הform שנכתב בporgram שפונקציית הmain. ?? עזרה- תודה!!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שרת עם IIS7 שאינו תומך בשפה העברית בעת הצגת דפי האתר .. מישהו יודע כיצד ניתן לסדרזאת כך שהשרת יתמוך ויציג דפים בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בס"ד אני כותבת פויקט בC# על ניהול ספרייה. כחלק מהפרויקט יש לי שימוש בחומרה חיצונית - קורא ברקוד. יש אולי המלצה איזה חומרה לקנות?? איך אני מחברת את החומרה למחשב ולתוכנה?? איך אוכל להשיג קודים בנושא?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי אכסון לאתר דיי "כבד" שצריך VPS או DEDI. אחרי מספר מקומות שבדקתי הגעתי לOVH המחירים שם מאוד זולים ואני חושב שהם ממוקמים בצרפת, יש למישהו ניסיון איתם?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היה היום תרגיל במבחן שאומר להגיד האם השפה חופשית הקשר 101W001 עשיתי אסד 001W101 גם אסד והשלישי W=מספר ה1 במילה גדול ממספר ה0 במילה . אני עשיתי שזה לא רגולרי ולא חופשית הקשר אבל מישהו אמר שזה חופשית הקשר שהוא עשה לזה מחסנית.. בקיצור אם מישהו יכול להביא לי דוגמא איך אפשר לעשות לזה אוטומט מחסנית אני אודה לו מאוד וזה לא חייב להיות שה1 בהתחלה וה0 בסוף יענו 11111111000 יכול להיות גם 0101011110000 וזה למה עשיתי שזה לא חופשית הקשר
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש וטרי... יש לי בעיה באקספריישן של DataTable.Select אם אני כותב כך, Dim sFilter As String Dim dataR() As DataRow = DataTableName.Select("LastName Like '" & sFilter & "'") וזה עובד מצויין אלא אם כן הערך מכיל גרש('), שאז זה מחזיר שגיאה: Syntax error: Missing operand before 'Like' operator. (במקרה זה ערך הsFilter היה 123', הערך כמובן נמצא בטבלה. איך עושים למצוא ערך בטבלה המכיל תו מיוחד? הסתכלתי בעזה והבנתי שצריך לתחום בסוגריים מרובעות את הגרש. ניסיתי, ובLINQ זה באמת עובד, אבל בDataTable, לא! מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי LIST של מספרים בתצורה הבאה: [(u'529.94',)] איך אני יכול להפוך את המספר שיש לי שם לINT על מנת שאני אוכל לבצע עליו פעולות חשבוניות? תודה רבה!!
-
- 16 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
מישהוא יכול להסביר לי מלמעלה איך השפה הזאת עובדת בערך?
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
היי, יש לי DB שבו עמודת "תאריך" ובתאריך רשום בפורמט "2010-11-01" השאלה שלי היא איך אני יכול לחפש את ביופ הספציפי הזה לדוגמא? ??? כשאני מחפש 01 אז הוא מחפש לי 1 בגלל שINT משמיט אפסים בהתחלה, ואז אני לא מקבל אף תוצאה.. למישהו יש פתרון? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב אחד שצריך להעביר מספר קבצים למחשב שני. כל המחשבים מחוברים לדומיין אחד. הייתי יכול לעשות את זה בפקודת copy פשוטה, אבל הבעיה שלפעמים אי אפשר לגשת ישירות דרך \\name ולתיקיה הרצויה. איזה דרכים נוספות יש לי כדי להעביר קבצים מHOST למספר CLIENTS? חשבתי על winsock, אבל אם יש דרך יותר פשוטה, שלא דורשת התערבות בהרשאות תיקיות, אשמח לשמוע עצות.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, בעמוד HTML מסויים שבניתי יש כפתור JPG שמפנה לעמוד מסויים - כשלוחצים עליו יש מן סימון של קווים מסביב לו (צירפתי קובץ) איך אני יכול למחוק את זה? לדעתי זה בCSS [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חרשתי על גוגל ולא מצאתי שום דרך לקבוע שבתא מסוים כיוון הקריאה יהיה RTL ולא LTR שבא כברירת מחדל. כל מה שמצאתי זה רק יישור לימין ולא כיוון קריאה. למישהו יש מושג איך קובעים את כיוון הקריאה של תא במסמך אקסל בעזרת VB.NET (או כל שפת .NET אחרת)?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות עמוד עם לוגואים רצים כמו פה: http://www.smoothdivscroll.com/multipleAutoscrollers.htm אני משתמש בכמה דברים בעמוד שלי 1. jQuery, כמובן 2. את הפלאגין של היוצר SMOOTH SCROLL 3. את ה jQuery UI שהוא חייב לשים 4. את הקובץ HTML עם הלוגואים (בסקריפט). הקישור לקובץ ajaxContent.html תקין במחשב שלי <script type="text/javascript"> $(function() { $("div#logoParade").smoothDivScroll({autoScroll: "always", autoScrollDirection: "endlessloopleft", autoScrollStep: 1, autoScrollInterval: 45, ajaxContentURL: "ajaxContent.html"}); $("div#logoParade").bind("mouseover", function() { $(this).smoothDivScroll("stopAutoScroll"); }).bind("mouseout", function() { $(this).smoo…
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, יצרתי מיני אתר בJAVA בגוגל קוד. אני מעלה אותו אך הקישור נראה שבור. מישהוא התנסה בזה?[br]פורסם בתאריך: 22.02.2011 בשעה 09:28:52 הבעיה נפתרה,חובה על דף ה JSP הראשי להיקרא INDEX \ DEFAULT אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע HTML ברמה בסיסית - בינונית . אני התחלתי ללמוד עם ה PHP אבל זה קצת קשה עלי . אולי אני צריך ללמוד משהו אחר במקום ואחרי זה ה PHP ? מה הצעדים ללימוד בניית אתרים . הראשון הוא HTML השני : השלישת : וככה . אני צריך מהשפה הקלה לשפה הקשה . ואני זקוק לאתר בחינם לתרגל עליו . כאילו לבנות אתר עם ה HTML ו PHP והשפות בניית אתרים אחרים שאשים אותם בתוך האתר ואתרגל . אני צריך אתר חינם .
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
המליצו לנו על הספר מבוא לאלגוריתמים של קורמן. יש הבדל בין הגירסאות השונות ? יש הבדל משמעותי בין הגירסה העברית המתורגמת למקור באנגלית ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת הייתי רוצה לדעת איך אני בונה מנוע חיפוש שמשלים לבד את הטקסט מתוך מסד נתונים קיים. (לדוגמה כמו בגוגל).
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, אני צריך לכתוב JOB שרץ כל 1-2דקות ומביא מידע מכמה DB ומכניס אותו ל MYSQL. חשוב לי שיהיה מהיר. השאלה היא האם יהיה הבדל משמעותי אם אכתוב את זה ב - PHP (שולט טוב) או ב - C או C++ (לא מכיר בכלל)? ברור לי ש- C,C++ הרבה יותר מהיר, אבל השאלה היא אם ה - DB לא מהווה פה צוואר בקבוק כך שאני מאבד את יתרון המהירות? אם מישהו מכיר BENCHMARKS שנעשו בנושא, אשמח לקבל הפניה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קודם כל אני בעל תואר ראשון אבל לא במקצועות המחשוב, אני עובד בחברת הייטק בבדיקות ומעוניין להתחיל וללמוד מסלול של הכשרה של תכנות ואולי לעבור לזה בעתיד, אני לא מעוניין בלימוד של עוד תואר מפאת חוסר בזמן אלא במסלול שמכשיר לתכנות, אני יודע שמסלולים כאלו זה בד"כ סביב השנה, אני די מבולבל במסלול אבל לפי מה שראיתי יש דבר שנקראMCPD שזה של מייקרוסופט אבל ההתלבטות שלי היא מכיוון שמכמה אנשים שדיברתי איתם הבנתי שמחפשים יותר אנשים שמתכנתים ב-C וב-C++ מאשר ב-C# שלפי מה שראיתי זה מה שמתמחים ב-MCPD וברוב המסלולים שאני ראיתי. 1 האם זה נכון מה שנאמר לי בקשר לזה שעדיף ללמוד תכנות ב-C וב-C++ מאשר ב-C# 2 האם תוכלו להמליץ לי על מסלול מסויים תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-