תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברצוני לבנות תוכנה שיודעת לדבר עם מחשב מסוים שהתוכנה שלו מבוססת SQL, ואם קפצה הודעת שגיאה אז תופיע בתוכנה שתיבנה ההודעה שקפצה במחשב היעד. אשמח לעזרה, תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טופס שמשתמש מכניס לתוכו שם ודואר אלקטרוני. כשהוא לוחץ על שלח הוא מקבל אימייל בפורמט HTML עם קובץ ZIP והוא מתווסף לטבלה ב-mysql (כל זה ב-PHP) האימייל נשלח טוב מציג הכל כמו שצריך והקובץ ZIP נשלח איתו גם כן. אבל בטבלה של mysql הוא מציג גיבריש במקום עיברית (האימייל גם כן בעיברית) העמוד שבו המשתמש ממלא את הטופס הוא בקידוד UTF8 וכך גם הטבלה שב mysql (ליתר דיוק utf8_general_ci - אני משתמש בphpmyadmin ) מישהו יכול לעזור? כשאני מריץ את זה על המחשב שלי הפרטי אז זה מוסיף את זה כמו שצריך לmysql
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי דומיין על מנת שייפנה לאתר ב google sites. אני משתמש ב CNAME כדי שיפנה את www.domainname לאתר שלי ב google sites, אני רוצה שגם מי שיכנס לכתובת ללא www או כל קידומת אחרת יופנה לאתר שלי שם. עד כמה שאני יודע, הדרך לעשות זאת היא למצוא אתר Hosting כלשהו וליצור שם עמוד HTML שיפנה לכתובת. האם יש אולי דרך יותר אלגנטית לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה באתר. יש לי טבלה של רשימת משתמשים מה Datbase הבעיה היא שאני לא מצליח לקבוע לה width קבוע, כי אני רוצה לכניס אותה לתוך אזור מסוים. זתאמרת כל פעם הוא קובע את הרוחב לפי ה td ההכי ארוך. אני רוצה לקבוע לו אורך קבוע ומה שלא יהיה באורך פשוט ירד שורה בתוך ה td. עם הגדרת width לטבלה זה לא עובד, זה מאפשר רק להגדיל לא להקטין, אותו דבר ב style ובכל דרך שניסיתי. מישהו יודע איך עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה אתר מתכונים ואני רוצה שכשמשתמש יוסיף מתכון זה יצור דף חדש ויכניס לתוכו את המתכון. יש אפשרות כזו?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש דרך כל שהיא בPHP לעשות חיפוש באתר אחר שיש לי את הכתובת שלו ואחרי החיפוש לתפוס ממנו לינק כל שהוא ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מטלה לבנות תוכנה שתדפיס על המסך 9 ממוצעים - 3 ממוצעים של 10 מס רנדומליים, 3 ממוצעים של 100 מס רנדומליים ו3 ממוצעים של 1000 בקיצור בניתי הכל טוב ויפה רק שהתוצאה הסופית יוצאת אותו הדבר כל פעם שאני מריץ... אז אני לא יודע אם זה הבנייה או משהו שקשור לפונקציית rand(); אז אולי יש פה מישהו שיכול להאיר לי את הכיוון לבעיה שלי ?...תודה הנה התוכנית #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define R 3 #define I1 10 int main() { int sum[3][3]; int i,ione,itwo,c; for(i=0;i<R;i++) for(c=0;c<R;c++) sum[i][c]=0; itwo=I1; for(c=0,i=0;c<R||i<R;c++) { for(ione=0;ione<itwo;ione++) sum[i][c]+=rand(); sum[i][c]/=itwo; if(c==R) { i…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לרכוש שרת ודומיין באתר http://www.godaddy.com/ השאלה שלי היא : א. איך מקשרים בינהם { בין הדומיין לשרת}? ב. איך מבצעים את ההגדרות הראשוניות {אם יש כאלה } ? ג. האם godaddy הם חברה אמינה והשרתים שלהם מהירים {אם מישהוא יודע }? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
: כניסה איבר: אדם חדש יכנס בראש הרשימה . הותיק ביותר יהיה בראש. הוצאת איבר: עוברים מתחילת הרשימה לסוף. מסמנים תחילה ב-max את האדם הראשון. מתקדמם ברשימה וכל איבר בעל מידת כעס שווה או גדולה לראשון יסומן כ-max . בסוף נוציא את האיבר ה-max אבל רק אחרי שנבדוק אם הnext שלו הוא לא null כי אז צריך להגדיל את הכעס של כולם ב-1. נתקעתי בשלה הארון בו צריך להגדיל את הכעס של כל האנשים ב-k .
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני כרגע בשרות הצבאי שלי (משתחרר עוד קצת פחות משנתיים), ורציתי להתחיל ללמוד לעצב אתרים, ולהמשיך להתמקצע בתחום. אני רוב הזמן בבסיס, וחשבתי לקרוא ספרים שיעזרו, ובעזרת המחשב הנייד שלי להתמקצע בתוכנות שבעזרתן בונים אתרים: Flash, photoshop illustrator... יש לי רקע בפוטושופ, בפלאש פחות...ואין לי ממש מושג מה זה illustrator. רציתי לשמוע קצת דעות על התחום, קצת המלצות לספרים שיכולים לעזור ללמוד פלאש, פוטושופ, אילוסטאטור ואיך לעצב אתרים באמצעותן (אין בעיה עם אנגלית), והצעות- איך להתקדם? חשבתי שבזמן השרות הצבאי שלי אני אלמד את הדברים האלה, ולאחר מכן אחרי השרות, אקח קורס לעיצוב אתרים. http://www.universities-colleges.org.il/%D7%A2%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91-%D7%90%D7%AA%D7%A8%D7%99…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתון מערך של 10 מספרים איך אני מסדר את זה מהקטן לגדול? תודה לעוזרים. נ.ב. אני משתמש ב-C#.
-
- 1 תגובה
- 7.2k צפיות
-
-
בקבוצה נתונה. השאלה שלי היא כזאת : יש לבנות אלגוריתם המייצר את כל תתי הקבוצות שבקבוצה הנתונה. לפי מה שאני מבין מהשאלה , אם הקבוצה הנתונה שלי היא מערך בגודל 3 אז יש לי בעצם 7 תתי קבוצות לא כולל קבוצה ריקה שזה השמיני. 001 010 100 110 101 011 111 אם עד כאן אני צודק , אז בעצם השאלה שלי היא בגדול איך כותבים קוד כזה? תודה..
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום מהי דרך פשוטה, לאפשר ללקוחות את שני הדברים הבאים, באתר אינטרנט: - רכישה חד-פעמית, לדוגמא מוצר - רכישה מחזורית, חיוב כל חודש, לדוגמא שירות עבור המוצר הזה אני מחפש משהו שהוא פשוט, ועדיף גם שהעלות שלו תהיה נמוכה או בלי עלות בכלל, אם אפשר.. תודה רבה card
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי עמוד בפייסבוק - ואני אשמח לשלם עבור פיתוח אפליקציה לעמוד שלי. השאלה - ואם מישהו יודע , על איזה טווח מחירים מדובר ? והשאלה השנייה אם מישהו יכול להמליץ לי על אדם או חברה שמפתחת אפליקציות במחיר סביר ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי במחשב שלי את APACHE ושרת MYSQL בשביל לעבוד על פיתוח האתר שלי. וכדי להתחבר לmysql אני משתמש שה- host שווה ל-localhost והמשתמש הוא root אבל בשרת אחסון הנתונים שונים אז מה שניסיתי לעשות זה פתחתי קובץ בשם constant.php ובו כתבתי <?PHP define("MYSQL_HOST", "localhost"); define("MYSQL_USER", "root"); define("MYSQL_PASS", "pepper123"); define("MYSQL_DB", "dbdb"); ?> ואז פתחתי קובץ index.php שבו כתוב- <?php # call constants.php for database connection details require'constants.php'; //Make a MySQL Connection mysql_connect("MYSQL_HOST", "MYSQL_USER", "MYSQL_PASS") or die(mysql_error()); mysql_select_db("MYSQL_DB") or die(mysql_error());…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך את העזרה של המומחים, כי כל חיפושי העלו חרס. אני כרגע מנהל פורום phpBB על דומיין מסויים, שמסיבה מסויימת הולך להיסגר. מצאתי הרבה שירותי פורומים חינמיים אשר מספקים תמיכה בפורמט PHPBB אבל מה שאני זקוק לו היא היכולת לייבא ולייצא את התוכן מהפורום הקיים. אופציית ה Restore Database, נעולה למשתמשים חינמיים בכל הפורומים שבדקתי. כרגע אני במירוץ נגד השעון למצוא תחליף. אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי אל אתר שנותן שירות כזה בחינם וכולל את האופציה לייבא קובץ DATABASE קיים לפורום. (למי שתוהה, האופציה קיימת תחת Maintenance, אשר ב Administrator control panel ) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי איזשהו קובץ פלאש שמשתמש בקובץ XML. הבעיה היא שכאשר אני משנה את הטקסט לעברית הוא מופיע כג'יבריש ואני לא מבין מה הבעיה. והקידוד הוא utf-8. הינה הקוד: <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <thumbnails> <thumbnail filename="flashmo_128_elegant.jpg" url="[url]http://www.flashmo.com/preview/flashmo_128_elegant"[/url] target="_parent" title="בדיקה" description="Elegant Design - Flash website template, subpages for products, AS3 contact form" /> <thumbnail filename="flashmo_127_curtain.jpg" url="[url]http://www.flashmo.com/preview/flashmo_127_curtain"[/url] target="_parent" title="Item No. 2 (127 curtain)" description="Curta…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
צירפתי את השאלה בתור תמונה אני כבר תקוע עליה כמה שעות, הבנתי שהרעיון הוא למיין את מערך הכתובות לפי הערכים שהן מצביעות עליו במערך המקורי. נסיתי בכל מיני קומבינציות, הכוכביות האלה פשוט משגעות אותי. אני מצרף את הנסיון האחרון שלי, במקום לכתוב עד הסוף ואז להתבאס, כתבתי את ההתחלה, אשמח אם תגידו לי אם אני בכיוון הנכון, במיוחד בפרוטורייפ, נראה לי ששם הבעיה. תודה עריכה: הפונקציה למעלה זה הפונקציה שביקשו לכתוב בשאלה, בינתיים יצרתי מערך כתובות והעברתי את הכתובות של המערך המקורי(הפונקציה לא גמורה כמובן) הפונקציה התחתונה זה המרג'-סורט, רציתי לדעת אם זה בסדר או שהסתבכתי עם כל ענייני הכוכביות והפרמטרים שם לפני שאני ממשיך הלאה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
<form method="POST" action="livereg.php" onSubmit="return (checkForm(this) && false);" > <fieldset> <label>Username</label><span><input type="text" name="username" id="username"/></span> <br /> <label>Password</label><span><input type="password" name="pwd1" id="pwd1" /></span> <br /> <label>Confirm Password</label><span><input type="password" name="pwd2" id="pwd2"/> </span> <br /> <label>Email</label><span><input type="text" name="email" id="email" /> </span> <br /> <span><input type="submit"/><…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה ללמוד בניית אתרים ואשמח לקבל תשובות. יש לי ניסיון קל בתכנות, בעבר למדתי שפת C. מהי שפת התכנות המומלצת לבניית אתרים? מה דעתכם על התוכנה של אדובי שמגיע עם חבית ה-CS5 (מה המגבלות שלה)? בנוסף, אשמח לקבל ממכם קישורים למדריכים מהם אני יכול ללמוד את השפות עליהם אתם ממליצים. תודה רבה למשיבים!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עושה הרבה פעולות של הורדת קוד מקור של אתר וכאלה, ועד שלא הכל יורד התוכנה נתקעת. איך אני עושה שהתוכנה תדע לעשות דברים תוך כדי? אם אפשר גם C# וגם VB זה יהיה נחמד... [ד"א הייתי מחפש בגוגל, אבל הרשתות פה עם רימון הכי גבוה \= מעניין שאת הפורום הוא נותן...]
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישנו מסלול (כלשהו) וישנו כדור שאני רוצה שיצמד לקו(כאילו זה משטח שהוא נע עליו) כיצד אני לגרום לכדור להיצמד תמיד לקו.(מצורפת תמונה.) מבחינת התזוזות. יש לציין כי יש לי מתודות שיכולות לזהות התנגשות עם הקו. למשל בתמונה המצורפת. הכדור ינוע ימינה ירד כשיש בקעה ויעלה למעלהימשיך במסלול (כאילו זה קיר שהוא מתפס עליו). תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במימוש הפעולה הזו: public static void compressSequences (Node<Character> chain) הפעולה מקבלת שרשרת חוליות של תווים.הפעולה תצמצם רצפי תווים, כך שלא יופיעו תווים זהים ברצף. התו הראשון בכל רצף יישאר וכל השאר יוסרו. יש לשמור על סדר התווים. המחלקה Node: public class Node<T> { private T info; private Node<T> next; public Node (T x) { this.info=x; this.next=null; } public Node(T x, Node<T> next) { this.info=x; this.next=next; } public Node<T> getNext() { return this.next; } public void setNext(Node<T> next) { this.next=next; } public T getInfo() { return this.info; } public void setInfo(…
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אז שלום לכולם לאחר שהמדריך האחרון שכתבתי על Ajax עלה לאתר: http://hwzone.co.il/guides/basic_ajax_guide/ החלטתי לשתף אותכם באחד הפרוייקטים שישבתי עליהם לאחרונה. במסגרת הקורס יסוד שלי בצבא (שבדיוק סיימתי היום) בתרגיל האמצע חשבתי על דרך מעניינת להוסיף עניין לתרגיל והחלטתי לבנות את המשחק הידוע - iCopter בגירסת Javascript עם שילוב של Ajax: http://ichopper.byshynet.com/ הרעיון הכללי הוא ככה: המסוק אמור להישאר באוויר כמה שיותר זמן. המערה נוצרת על ידי אלגוריתם מסויים באופן רנדומלי וניהיית קטנה יותר ויותר עם הזמן. מהירות המשחק גדלה גם כן. לכול שחקן יש משתמש (ניתן להירשם בקלות רבה) ולוח התוצאות מתעדכן באמצעות Ajax ברגע שהמסוק מתרסק. לא פירסמתי את המשחק במקומות אחרים בגלל…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-