תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לעשות שילוב קטן של web service בפרויקט שלי ונתקלתי בכמה בעיות... מה שאני רוצה לעשות זה הדבר הבא: האתר שלי עוסק בקנייה/מכירה של מוצרים(דמוי ebay/amazon וכו') וברצוני שבעזרת DropDownList עם AutoPostBack יהיה אפשר לשנות את המחיר של המוצר ממטבע אחד למטבע אחר. מחיר המוצר כמובן נמצע במסד נתונים. עכשיו נתקלתי בבעיות הבאות: -אני לא מצליח ליצג את המחיר מחדש עקב העובדה שמדובר בנתונים מDB ואני משתמש ב Gridview/DataList/Repeater בשביל להציגם הוא פשוט לא נותן לי להוסיף כפול משתנה או חלקי משתנה. -מאיזה מטבע אני ממיר, הWebservice לא נותן לי לתת לו כמשתנה את המטבע ממנו הוא מומר בגלל שזה משתנה Type. -לאיזה מטבע אני ממיר, אותה בעיה לא מקבל משתנים. אשמח אם תוכלו לעזור לי בב…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
זוכרים את המשחק סוגר שטחים? אני צריך עזרה במציאת אלגוריתם על מנת לממש את המשחק כיצד אני יכול להגדיר את מבנה הנתונים וכיצד האלגוריתם יפעל? למשל כשסוגרים שטח איך אני מזהה את השטח שנסגר? על כל האופציות השונות. תודה
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, כתבתי אובייקט מסוג BigNumber_t שמכיל את הפרמטר char* data . לאובייקט שלושה בנאים ( ברירת מחדל, שמקבל מחרוזת, העתקה). אני צריך לכתוב בשלב הזה מחלקה BigInt_t שיורשת את המחלקה הנ"ל. BigNumber_t.h #ifndef BIGNUMBER_T #define BIGNUMBER_T #include<iostream> using namespace std; class BigNumber_t{ public: BigNumber_t(){data = 0;} BigNumber_t(const char*); BigNumber_t(const BigNumber_t&); ~BigNumber_t(); void Print(){cout<<data<<endl;} protected: char* data; }; #endif BigNumber_t.cpp #include"BigNumber_t.h" #include<iostream> using namespace std; BigNumber_t::BigNu…
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אנשים! בניתי תוכנה בשם Gmail Notifier אני מניח שמהשם אתם יכולים להבין מה היא עושה. אפשר למצוא את התוכנה בדף הפייסבוק הזה - דף שפתחתי במיוחד לתוכנה. (אפשר גם לעשות LIKE ) אשמח לקבל ביקורת בונה וגם רעיונות לאפשרויות חדשות שניתן להוסיף לגבי התוכנה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייי לכולם אני חדש פה מקווה לעזרה אוקי אז ככה קודם כול תודה לעוזרים דבר שני אני בניתי אתר אינטרנט Html פשוט אין לי שום רקע מוקדם אבל הלך לי דיי טוב ואני רוצה לשאול איך אני עושה חלונות Pop Up's כאשר אני מועבר לחלון הרצוני זאת אומרת, אני נמצא בחלון הראשי להלן Index ושאני עובר לצור קשר למשל להלן Contact's אז ייפתחו לי בקטן עוד כמה דפים .. אני חושב שמדובר ב קובץ Js או Html [ערוך ] עומר ...
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד אסמבלי. עד עכשיו זה רץ יופי אבל נתקלתי פה בתרגיל שאני לא בדיוק יודע איך לגשת אליו: "כתוב תוכנית המקבלת עשרה מספרים דרך פורט 1 ובודקת כמה מהם זוגיים. את תוצאת הבדיקה יש לכתוב לפורט 2. בתהליך הסימולציה יש לקלוט כל פעם נתון דרך פורט 1 ולבדוק האם הנתון שנקלט זוגי. במידה וכן, יש לעלות את ערך פורט 2. במידה ולא, יש לקלוט נתון חדש." אני יודע שפת C ממש טוב, עכשיו...מה אני צריך לעשות כדי לקלוט בלולאה בכלל 10 מספרים? כי אני מכיר שבאסמבלי אם אני לא מאתחל את הפורט בתוכנית אז לא ניתן להכניס לו נתונים אחרת. כאילו אני די הולך לאיבוד פה כי זה לא מסתדר לי עם שפות קודמות שאני מכיר. מישהו יכול רק לתת כיוון? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ MOV שהוא לא סרט אלא תמונת פנורמה שאפשר להזיז עם העכבר ואני רוצה להעלות אותה לבלוג בבלוגר איך אני יכול לעשות את זה? זאת אומרת איפה אני יכול לאחסן את הקובץ בחינם ואיך אני מציב אותו באתר... יש לי חשבון חינמי בfile factory והקובץ שם וחיפשתי דוגמאות לאיך הסינטקס של זה אמור להיות ואני לא מצליח בכל זאת הוא תמיד מציג לי את האייקון של קוויקטיים עם סימן שאלה עליו מה שמעלה שאלה אם האיחסון שבחרתי לא מתאים לזה או שאני לא שותל אותו נכון באתר? מה שעשיתי זה לקחתי את השורה הזאת <quote> <embed src="http://www.computerhope.com/issues/ibm-linux.mov" Pluginspage="http://www.apple.com/quicktime/" width="320" height="250" CONTROLLER="true" LOOP="false" AUTOPLAY="…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
התוכנה צריך להדפיס 10 שורות מקובץ ואז לשאול אם אני רוצה להמשיך ל עוד 10 הבעיה שבפעם השניה זה מדפיס 10 שורות אבל זה מדלג על הרבה שורות line 1 - - line 10 whould you like to see the next 10 lines (y/n) y line 40 - - line 50 should keep going from line 11 but this not יש למשהוא רעיון למה זה קופץ ? program in txt file [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! לא מזמן התחלתי ללמוד sql(בתוכנת mysql).נתקלתי בבעיה בכתיבת השאילתה הבאה: הצג את כמות החלב המירבית שהניבה פרה ברפת ואת קודי הפרות שהניבו כמות זו כאשר בסיס הנתונים הוא: cow(name,id,age) milk_product(cow_id,amount) כתבתי את השאילתה הבאה: select id,max(amount) from test.cow,test.cow_prduct; where cow_id=id group by id אבל אני מקבלת id אחר ולא של הפרה שהניבה את הכמות המקס' תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, מישהו יודע כיצד ומהי הפקודה ב-VB שבא אני מכניס את הסיסמא של מסד הנתונים שלי מסוג אקסס כך שיפתח דרך התוכנה ?
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
אני עושה פרויקט בעיצוב תוכנה, ואני צריך להשתמש בפקודת sum בsql הבעיה היא שכשאני מנסה למשוך את הנתונים קופצת לי שגיאה במהלך הריצה. הקוד: dataConnection.Open(); datacommand.CommandText = "SELECT SUM(Minutesfromfirststation) FROM tblStations WHERE Line = \'" + FinalLines[k] + "\'" + " AND Numofstation > " + Finalindexes[k] + " AND Numofstation < " + Finalindexes2[k]; dataReader = datacommand.ExecuteReader(); timeLetf = dataReader.GetInt32(0) + " דקות"; השגיאה שאני מקבל היא: No data exists for the row/column. שאני משתמש בselect וכאלה עוד לא נתקלתי בשגיאות כאלה וכשעשיתי מעקב ראיתי שהשגיאה קופצת בשורה: timeLetf = dataReader.GetInt32(0) +…
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש דרך נורמאלית לדמות דפדפנים שונים מהמחשב שלי (בעיקר גרסאות ישנות יותר של IE) לצורכי debugging תודה
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הנושא שונה, ראו הודעה אחרונה. תודה. בוקר טוב, אני מנסה לייבא ספריות של DirectX (בעיקר Microsoft.DirectX וMicrosoft.DirectX.Direct3D) לתוך פרוייקט בC#, עם Visual C# 2010 Express. הDirectX SDK מותקן על המחשב שלי, ובכל זאת אני לא מצליח. (הספריה לא מופיעה ברשימת הreferences, ובטח שאי אפשר לתת לה הפניה בקוד) ניסיתי גם לתת reference ישיר למקום בו הספריות מותקנות, כל מה שזה עשה לי זה בעיות. כל המדריכים שמצאתי באינטרנט מתייחסים כנראה גם לגרסאות ישנות יותר של DirectX וגם לגרסאות ישנות יותר של .NET. אשמח לעזרה כלשהי או לפחות כיוון כלפי הבעיה, יש לי פרוייקט שדורש את זה ואני צריך לסיים אותו עד סוף פסח. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כאשר אני יוצר את הstruct בין אם בmain ובין אם לא ומצהיר על מערך של כאלו, כאשר אני שולח אותו לפונקציה אני מקבל שגיאת קומפילציה על טיפוס לא שלם. האם יש מיקום ספציפי בקובץ הmain.c שלי שבו הגדרת הstruct חייבת להופיע? (לפני או אחרי משהו?) כרגע היא מופיעה בתוך פונקצית הmain כאשר כל פונקציות העזר, בינהן גם אלו שמקבלות את מערך הstructים מוגדרות מעליה. מדובר בc רגיל, לא visual , לא c++ ולא c#. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לבצע בדיקות לקוד שאני כותב ב C#? ראיתי שיש את החבילה NUNIT ? האם יש חבילות נוספות מה המומלצת? ולגבי אובייקטי MOCK, איזו חבילה מומלצת? ומה בנוסף אני צריך לדעת? אשמח לפרטים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 3 טבלאות dataGrid בדף. האם אפשר לעשות switch על הdataGrid, (איזה אוביקט נכנס בערך של הSWITCH?) וכל CASE יתייחס לטבלה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי קורס ב-C באוניברסיטה. המרצה סיפר לנו היום שכאשר אני מגדיר למשל 3 מערכים: int a[10]; int b[10]; int c[10]; אז בעצם הם לא תופסים מקום רציף בזיכרון, אלא יש רווחים מסויימים בין הכתובת של התא האחרון במערך הראשון לכתובת של התא הראשון במערך השני. ואז נניח שעשית טעות ואיפשהו בתוכנית חרגת מכתובת המערך ואתה מנסה לרשום למקום בזיכרון שלא הקצת. כאשר תריץ אותה אצלך ב-visual C אתה עשוי לא לקבל שום שגיאה כי חרגת לתוך השטח המת הזה ולא דרסת אף זיכרון חשוב. לעומת זאת הבודק עבודות בית שלנו עושה איזהשהי פעולה(שהמרצה לא פירט עליה) שהוא מכווץ את כל הזיכרון לרצף אחד שלם(כמו defragment...) ואז מריץ את התוכנית. ועכשיו אם פישלת, הטעות תחשף על בטוח. השאלה שלי היא מה הפעלה הזו …
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
יש לי חשבון פעיל מאד ביוטיוב ויש לי גם חשבון בadsenes והבעיה היא שאני לא יודע איך לסנכרן בינהם יש פה מישהו שמבין?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
למישהו שיודע את השפה, אני צריך שמישהו ישלים לי פקודה שתיצור שאילתה. כלומר, כאשר אני אלחץ על הקובץ הוא ישאל אותי להקיש את שם המחשב החדש שברצוני ליצור. כרגע בפועל, ניתן לשנות את שם המחשב רק ב-SOURCE. תודה. הסקריפט: sNewName = "COMPUTER NAME" Set oShell = CreateObject("WSCript.shell") sCCS = "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\" sTcpipParamsRegPath = sCCS & "Services\Tcpip\Parameters\" sCompNameRegPath = sCCS & "Control\ComputerName\" With oShell .RegDelete sTcpipParamsRegPath & "Hostname" .RegDelete sTcpipParamsRegPath & "NV Hostname" .RegWrite sCompNameRegPath & "ComputerName\ComputerName", sNewName .RegWrite sCompNameRegPath & "ActiveComputerName\Compu…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מסה לבנות מוד לתוכנת Koffice (אופיס של לינוקס, כתוב ב C++) - בתוכנת ציור יש כלי של Perspective Transform. אני רוצה להוסיף כלי דומה נוסף אבל אם מתמטיקה שונה של ה Transform כדיי לקבל אפקט שונה בגרסה האחרונה של Koffice הכלי של ה Transform לא נמצא אז התחלתי מהגרסה הקודמת שבה הכלי נמצא ועובד ftp://ftp.kde.org/pub/kde/stable/koffice-2.2.2 הכלי נמצא בתוך הקוד ב koffice-2.2.2/krita/plugins/tools/tool_perspectivetransform בתור התחלה, ניסיתי להעתיק את הכלי הקיים תחת שם חדש כדיי לקבל 2 כלים זהים ואז אני אתחיל להכניס את השינויים לאחד מהם שיניתי : העתקתי את התיקיה koffice-2.2.2/krita/plugins/tools/tool_perspectivetransform ל koffice-2.2.2/krita/plugins/tools/tool_perspectivetransf…
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לגרום לDIV להפוך להיות מוצג בזמן לחיצה על CHECKBOX. להלן הקוד: function moodleLunchApiIntergrate(String a, String b) { document.getElementById(a).style.visibility = document.getElementById(b).checked ? 'visible' : 'hidden'; } </script> <input type="checkbox" id ="1" onclick="moodleLunchApiIntergrate('2','1')"/> <div id="2" style="visibility:hidden"> <iframe src = "[url]http://www.walla.co.il">[/url] </iframe> <> הDIV לא מוצג. יש למישהו רעיון? תודה!
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, יש לי את האתר הזה ring phone.orgfr ee.com (תורידו רווחים). עכשיו אני מעוניין לבנות לו מנוע חיפוש בדף הראשון כתוב כך: <html lang="en"> <head> <meta charset="utf-8" /> <title>Form</title> </head> <body> <form method='get' action='dd.php'> <label>name: </label> <input type='text' name='SearchSong' /> <button type='submit'>Submit</button> </form> </body> </html> והדף השני: <? $name = $_REQUEST['SearchSong']; $result = mysql_query('SELECT * FROM song WHERE namesong LIKE "%name%"'); while($fetch = mysql_fetch_array($result)) { echo $fetch['nameusersong']; echo …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התכנות יהיה בפייתון אם זה משנה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנא עזרו לי פה אני צריך ביטוי regular expression למציאת סוגריים מרובעות הכי פנימיות באמצעות pattern ו - matcher בג'אווה לדוגמא, [1 + [ 1 + [[1 + 2]+1]]] יצא 1 + 2 תודה
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-