תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
final ImageIcon lp = new ImageIcon("labelPic.gif"); - - labelArr[i][j] = new JLabel(); labelArr[i][j].setIcon(lp); עכשיו אם אני מנסה לעשות settext עבור אחד מתאי מערך התוויות labelArr הוא שם את הטקסט ליד התמונה. מה עלי לעשות, כדי לקבוע שהתמונה תהיה הרקע של כל Label ושאוכל לשים עליה טקסט? תודה.
-
- 2 תגובות
- 952 צפיות
-
-
כשקוראים לפונקציה הממומשת באסמבלר, דרך תוכנית הכתובה בסי, הפרמטרים מועברים דרך המחסנית. עד כמה שאני מבין, השוני בין מה שנשמר במחסנית (כמובן רק אם שולחים מצביע) בין המודלים הוא שעבור מודל קטן, רק ההיסט מאוחסן בעוד שבמודל גדול, מאחסנים גם את הסגמנט. כמובן שגם אל IP מתלווה CS, אבל זה לא קשור לפרמטרים. השאלה שלי נוגעת לגישה לפרמטר כשהוא מצביע כפול (לערך), במודל קטן הקוד הוא - mov si,[bp+XX] mov si,[si] mov reg,[si] במודל גדול - mov es,[bp+XXX+2] mov si,[bp+XXX] mov si,es:[si] mov reg,es:[si] זה לא עובד, ואני לא כל כך בטוח שהשתמשתי נכון באוגר סגמנט כאן. אשמח אם תוכלו לתקן אותי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני עושה קורס מבוא לתכנות ובכללי זה הכרות ראשונה שלי עם התוכנה. עד עכשיו עבדתי על התוכנה שהתקנתי במחשב של חברה שלי ועכשיו אנחנו כבר לא ביחד וניסיתי להתקין את התוכנה אצלי. התוכנה נראת אותו דבר VISUAL C++ 2010 EXPRESS רק שעכשיו רשום לי בסוגריים גם ADMINSTRATOR. לא יודע אם זה משנה. בכל מקרה הבעיה היא שהוכנה התחילה לעבוד לי בצורה מוזרה כמו שהיא פותחת וישר סוגרת את החלון של של התוכנה כשאני מריץ אותה. צריך להוסיף איזה פונקציות או משהו כדי שזה יעבוד. ישבתי על זה איזה שעה וחשבתי שהרבה יותר קל למצוא את התוכנה הישנה שהייתה לי. כל הכיתה שלי לא נתקלה בבעיה הזאת ובכללי כל השיעורים שלנו הם בלי התוספות. האם יש דרך להחזיר את זה לגרסה המקורית שהייתה לי?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש את הבלוג של גוגל. האם אפשר ליצור בתוכו גלריית תמונות בהתאמה אישית? הם אני יכול לייצר כל תבנית שבא לי? אם כן- אפשר דוגמית? תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
HTML וCSS בסיסיים אני יודע. עכשיו אני מעוניין לבנות אתר באמצעות PHP. עברתי על כמה וכמה מדריכים שמצאתי ברחבי האינטרנט ,והשאלה שלי היא כזאת לפי מדריך אחד ראיתי שאני בעצם יוצר אתר דינמי וממלא את דפי האתר באמצעות בסיס נתונים MYSQL לפי מדריך אחר אני פשוט בונה דפי HTML ובתוכם אני בעצם כותב את הקודם שלי , למעשה אין שום שימוש בMYSQL. אשמח לקבל הסבר שיעזור לי בבנית האתר שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בניתי מטריצה ברשימה מקושרת כך שתהיה מהמבנה הבא: typedef struct node { struct node * next; DATA digit; /* a digit of a number range 0-9*/ } NODE; typedef struct mat{ NODE* row; /* the head of the list */ struct mat* next_row; /* next row in the matrix */ } MAT_HEAD; וצריך להחזיר את הדרגה של המטריצה. יש לתרגיל הזה סעיפים קודמים,שבהם היתי צריך לקלוט את המספרים למטריצה ולהדפיס אותם על המסך .המטריצה יכולה להיות אינסופית.ובניתי אותה כך שתהיה ריבועית(ככה נתבקשנו) ,ובמקומות החסרים יהיו אפסים (כולל גם שורות של אפסים). השאלה ,היא איך אני מדרג את המטריצה ומחזיר את ה rank שלה.?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התרגיל: Read n and then n numbers. Check if the n numbers make an Arithmetic Series (i.e., the difference between every 2 consecutive numbers is equal). If so, print “Yes”. Otherwise, print “No”. מה שעשיתי ונתקעתי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T130 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.Write("Enter Number: "); string stN = Console.ReadLine(); int N = int.Parse(stN); string stNum1 = Console.ReadLine(); int Num1 = int.Parse(stNum1); string stNum2 = Console.ReadLine(); int Num2 = int.Parse(stNum1); int count = 0…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש סוג של מונה לאתר שיתן סטטיסטיקה יותר מקיפה מאשר רק מספר המבקרים, למשל שיהיה כתוב לאנשים כמה אנשים כרגע באתר ועוד כל מיני שטויות.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש קוד של סקריפט שהוא בעצם שורה שרצה עם עידכונים על האתר. איך קוראים לכזה דבר?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כתבתי תכנית בפרויקט ריק וכשאני עושה דיבגר הוא שולח לי הודעה שלמערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ שצוין
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום חברים. ההודעה שנכתבה כאן ישנה ועתיקה מאוד מאוד ולכן הוסרה. תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי אחסון שנקנה פה בארץ + דומין ישראלי שקיבלתי מהחברה קניתי דומין נוסף מgodaddy איך אני מוסיף את הדומין הזה גם כן... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש לי תרגיל שאני אמור לקלוט בו N איברים,A1 ו-d ולהציג את ה-N האיברים של הסדרה ואת סכומה. כתבתי תוכנית וחילקתי אותו ל-3: כשה-N גדול מ-2 כשה-N קטן מ-2 (שווה 1) כשה-N שווה 2 באופציה הראשונה כשה-N גדול מ-2 הכל בסדר וזה עובד לי אבל איך שאני מווסיף את 2 האופציות האחרונות משהו מתחרבש לי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T100_2 { class Program { static void Main(string[] args) { int count = 0; int sum = 0; Console.Write("Enter N: "); string stN = Console.ReadLine(); int N = int.Parse(stN); Console.Write("Enter A1: "); string stA1 = Console.ReadLine(); …
-
- 9 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
Response - לאיזה using System שייך?? (מה אני צריכה להגדיר כדי שיזוהה בקוד?)
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשמור קובץ לXML יש בו משתנים מסוג int float וכו'... בעייתי היא, כאשר אני רוצה לשמור משתנה מסוג brush יש שגיאה. כיצד אפשר לשמור בכ"ז? את משתנה color שרציתי לשמור, חילקתי ל3 int ים כי גם color לא מוכר בשמירה. אשמח לעזרה.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי DATASET עם נתונים, שאני שומרת ברשימה. אני רוצה לשמור את הנתונים בקובץ אקסל. הקוד שכתבתי: System.Web.UI.WebControls.DataGrid grid = new System.Web.UI.WebControls.DataGrid(); grid.HeaderStyle.Font.Bold = true; grid.DataSource = lstStatistic; grid.DataBind(); // render the DataGrid control to a file using (StreamWriter sw = new StreamWriter("c:\\test.xls")) { using (HtmlTextWriter hw = new HtmlTextWriter(sw)) { grid.RenderControl(hw); } } הבעיה היא - שבקובת אקסל נשמרת לי רק העמודה הראשונה מהDATASET. מדוע?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד C# לאחרונה ורק אתחלנו אבל ניסיתי ליצור תוכנית שרושמת את הסדרה החשבונית של פיבונאצ'י. מה שעשיתי זה הגדרתי A1 =1, A2 = 1 ואז הוא רושם את האיבר הבא שהוא כידוע סכום 2 באיברים שלפניו (A1 + A2) עכשיו אחרי זה אני רוצה לחזור על מה שעשיתי אז אני צריך להפוך את ה-A2 שלי ל-A1 ואת הסכום שקיבלתי (A1 + A2) אז הוא עכשיו יהיה ה-A2 שלי. אז איך שרשמתי A1 = A2 ז"א מה שהיה ב-A2 יהיה עכשיו A1 ומה שהיה בA3 יהיה עכשיו ה-A2 שלי (SUM= A2) אז אני מקבל שגיאה ואין לי מושג למה. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להוסיף פקד - גרף ל - toolbox. יש לי את הקובץ mschrt20.ocx רק שאני לא יודע איך להוסיף אותו ואיפה. עזרתכם. תודה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
כך הפורטל החדש שאני בונה נראה (במצב משתמש מחובר) http://img2.timg.co.il/forums/1_152262511.png התפריט העילון פותח את התוכן שלו באותו חלון בעזרת אג'קס החלון הנ"ל משנה את גודלו בהתאם שיניתי את הגרפיקה של הפתק כמו שאתם רואים וניתן לגרור אותו לכל מקום כל לחיצה על החלון או על הפתק או דברים אחרים מעלה את ה ZINDEX שלו ומעלה אותו כך שתמיד יהיה עליון אבל אני בבעיה: איך כדי לעשות את התיקיות ולהציג למשתמש שהוא נמצא במצב מחובר עם שם המשתמש שלו? אם לפתוח את התוכן של התיקיות באותו החלון? מה אתם אומרים? הצעות לשיפור יתקבלו בברכה!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות COUNTER שיוגדל רנדומלית כל פרק זמן מוגדר מראש (לדוגמה שבוע-7 ימים). איך אני ניגש לזה? הCOUNTER ברור לי. מה שלא ברור לי זה איך אני גורם לו לרוץ כל שבוע מבלי שיופעל בREFRESH על העמוד- אלא אוטומטית בכל שבוע חדש. התוצאה שהCOUNTER יראה אותו מספר (רנדומלי) לכל גולש באתר. אני אחדד את הלא מובן לי - המונה אמור להיות מוטמע באתר עם המון תנועה- מדובר על מאות אלפי כניסות בשבוע. כמו כן האתר בפיתוח כל הזמן - אני מחפש פתרון שהמשתנה של הCOUNTER לא יתאפס/יושפע מהתנועות או השינויים באתר. מעין משתנה אבסולוטי (אני לא מכיר את המונחים הנכונים) שלא מושפע מכלום חוץ ממה שמוגדר לו. תודה,
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לכתוב מנהל משימות כאשר שורה ברשימה מכילה תאריך,שעה ואת המשימה עצמה,כמובן שיש כמה שורות כאלו. השאלה היא איך ניתן למיין את הרשימה לפי תאריך.שעה כאשר היא בפורמט כזה? אני התחלתי לעבוד עם JLIST כאשר מה שנשלח לרשימה זהו וקטור המכיל את כל הנתונים הנ"ל. האם צריך לשמור כמה מבני נתונים ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב! אני תקוע מספר ימים על בעיה של החלפת תמונות, בכל מקום שקראתי משום מה כולם ממליצים על בנית מערך של תמונות מוכן מראש ומתוכו לבחור בכל פעם תמונה, אני החלתתי לבנות את זה בצורה אחרת כל התמונות בתקיה יהיו במספרים מ1-10 (אפשר גם הרבה יותר) ואז בעזרת פונקציה של גאווה סקריפט אני פשוט מחליף כל פעם תמונה על פי מספר שיש בלולאה משום מה זה לא עובד . צירפתי את הקוד של כל העמוד <html> <head> <title>new</title> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> <script language="javascript1.2"> var hel_a = "images/"; var delay = 2000; var counter = 0 function swapimge…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהורדתיMicrosoft Visual Studio 10.0 אני לא יודע איך להשתמש יש אולי מדריך בעיברית? דרך אגב אני צריך לתכנת בשפת c
-
- 8 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
איך אני עוברת ומבצעת פעולה על כל שורה בITEMCONTROL?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני רוצה לערוך DLL מסויים (לא להוסיף פקודות אלא רק לשנות קבועים שהוגדרו כדי להגן על תוכנה מהיתקעות כשהיא מורצת על מחשבים חלשים משלי) אני יודע את שם הפונקציה שאני רוצה לערוך ב- DLL, אבל לצערי אני לא מוצא אותה. למען האמת - אין לי מושג איך לחפש. ניסיתי סוגי חיפושים שונים בעזרת OllyDbg אבל לצערי לא הצלחתי למצוא את הפונקציה הספציפית שאני מחפש יש עצות? תוכנה יותר מתאימה לצרכיי אולי? תודה ויום טוב
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-