תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
בניתי אתר ואת כל הבדיקות עשיתי דרך FF 4 וIE9 CM בדקתי בChrome והוא נראה טוב אבל בIE7 ומטה הוא פשוט על הפנים, אי אפשר להשתמש בו ובמיוחד לא בטופס יצירת קשר. ד"א האתר: www.tishray.co.il גם התפריטים לא נפתחים ונסגרים, משום מה הוא מתעלם מהjQuery. אז עד לאיזו גירסא לבצע התאמה? ואם צריך, יכול להיות שבגלל זה אני אצטרך לוותר על כמה דברים? תודה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
היי, אני נתקל בשגיאת הקומפילציה הזו ואין לי מושג מדוע זה קורה.. אגב, לפונקציה deploySubs יש include בקובץ main. אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, הוספתי Favicon באתר שלי בכל הדרכים שמופיעות בויקיפדיה (http://en.wikipedia.org/wiki/Favicon) וב Chrome וב Firefox זה לא עובד. רק ב IE ראיתי שזה עובד. רעיונות למה? דבר נוסף שאני מנסה לפתור זה ה www, אני מנסה שזה יפנה אוטומטית לכתובת האתר עם www. הבנתי שיש איזה אפשרות לערוך קובץ כלשהו באתר אבל אני לא בטוח אפילו שיש לי גישה אליו (לא מצאתי איפה הוא ממוקם). זה האתר דרך אגב: http://tishray.co.il/ תודה (:
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כיוון שהחופש הגדול בפתח,אחלטתי לקחת על עצמי פרוייקט-ללמוד לתכנת. עכשיו-לקחתי מחבר מתכנת את הספר "C++ מהבסיס" ואני כרגע בפרק של הפונקציות,כשאגיע לפרק של המבנים הוא המליץ לי לעבור אז לC#. עכשיו-איך הכי כדאי ללמוד את C#? הוא אמר לי שיש מדריכים אינטרנטי בעברית (הוא הזכיר את האתר corner.co.il) האם האתר הזה טוב? או אולי עדיף לקנות דווקא ספר בנושא? אני מעדיף ללמוד לבד ולא קורס,אבל אם יש משהו מומלץ מאוד,אני פתוח להצעות. האם יש מאגרי תרגילים לC# מומלצים? כל "חומר עזר" יהיה נחמד. אני חוצה להתחיל בזה מ3 סיבות: 1)זה נראה כמו תחביב נחמד (וכמו שהזכרתי,כבר התנסתי קצת בתכנות) 2)אני הולך שנה הבאה למגמת מחשבים (אני עולה עכשיו לכיתה י). 3)אני רוצה להיות איש הי-טק שאהיה גדול (אני אוהב מחשבים…
-
- 33 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
בתרגיל של ההוכחה לא רגולרית , אם נתתי 2 מילים 0^4i ו- 0^i , אמרתי שהם מגיעות לאותו מצב ושירשרתי את המילה 1^2i והראתי שישנה סתירה והוא מגיע למצבים שונים , האם זה טוב? פשוט ראיתי שכולם נתנו מילים 0^i ו 0^j כאשר i גדול מ- j זה תרגיל 15 בבגרות של היום
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
using System; using System.Collections; using System.Configuration; using System.Data; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.Security; using System.Web.UI; using System.Web.UI.HtmlControls; using System.Web.UI.WebControls; using System.Web.UI.WebControls.WebParts; using System.Xml.Linq; using System.Data.SqlClient; namespace LibrarySite { public partial class Defult : System.Web.UI.Page { protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { if (!IsPostBack) { if (Session["isAdmin"] ==null) { imgAdmin.Visible = false; if (Session["isUser"] == null) { imgUser.Visible = false…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני סיימתי את מדעי המחשב ב' תוך שעתיים, הלך סבבה.. עוד כמה דקות מתחיל א', אז בהצלחה לכולם P: מישהו עוד עשה פה? על אילו שאלות עניתם?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים! לאחרונה התחלתי לעבור על החומר של C לקראת תחילת הלימודים. חיפשתי כבר שעות אחרי קומפיילר שיתאים לווינדוס 7, אך לא מצאתי משהו מתאים. למישהו יש לינק לקומפיילר שיתאים ל 7? הרמה שלי היא דיי בסיסית אם זה משנה משהו. תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
תתי מחרוזות הפוכות: פתח ויישם בשלבים אלגוריתם הקולט מחרוזות עד לקליטת המחרוזתת the end כל מחרוזת מכילה תת מחרוזות המופרדות בתו 0 עבור כל מחרוזת יש לבנות מחרוזזת חדשה , כך שבכל תת מחרוזת שלה יופיעו התווים בסדר הפוך לסדר הופעתם בתת מחרוזת של המחרוזת המקורית ולהציג אותה כפלט למשל b0$%y0ggg0 תציג b0y%$0ggg0 class Program { public static string nana(string mila) { int ziro = 0; int ziro2 = mila.IndexOf("0"); string word = mila.Substring(0, ziro); string word2 = word; while (ziro2 != -1) { for (int i = ziro; i < word.Length - 1; i++) { word[i] = word2[i + word2.Length - 2 - i]; } ziro = ziro2 + 1; ziro2 = mila.IndexOf("0", ziro + 1); word = mila.Substring(ziro, ziro2…
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מכיל נתונים ? יש אפשרות "לדחוף" את כל הפלט בקובץ בגודל הקלט שאני צריך להכניס ? או שצריך להעתיק לקובץ חדש ולהוסיף את הקלט במקום המתאים ?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני צריך לבנות אתר באיזה פרויקט שלי בעזרת PHP, CSS ,JAVASCRIPT עכשיו בעיקרון למדתי CSS דרך http://www.w3schools.com/css/ השאלה היא איך בעצם להתחיל את הקטע של העיצוב ? מאיפה להביא רעיון ? יש אתרים שיש בהם גירסאות של עיצובים להורדה ומשם אני ימשיך וישנה דברים ? מה אתם ממליצים בנושא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך באיזושהי דרך לגלול בעזרת ג'אווה סקריפט מידע שנמצא בתוך DIV, קיימת הפונקציה window.scrollBy(x,y) אבל היא רק לחלון הראשי. אם להיות יותר ספציפי, כשרוצים להזמין אנשים לאירוע בפייסבוק לוחצים על כפתור שפותח חלון קטן שנותן לסמן אנשים, בחלון הזה יש גלילה ואני רוצה לגלול למטה אוטומטית ע"י איזשהו סקריפט. אשמח לרעיונות, תודה ושבת שלום, תומר.
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי קובץ HTML שהוא טופס "ספר לחבר על האתר" <html> <head> <title>Tell a friend</title> </head> <body bgcolor="#ffffff" text="#000000^a€³ link="#0000ff" vlink="#800080^a€³ alink="#ff0000^a€³> <? $status = "OK"; $msg=""; $y_email=$_POST['y_email']; $y_name=$_POST['y_name']; $f_email=$_POST['f_email']; $f_name=$_POST['f_name']; $y_msg=$_POST['y_msg']; if(substr_count($y_email,"@") > 1 or substr_count($f_email,"@") > 1){ $msg .="Use only one email address<BR>"; $status= "NOTOK"; } if (!stristr($y_email,"@") OR !stristr($y_email,".")) { // checking your email $msg .="Your email address is not correct<…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני אמור לקרוא סטרינג עם סימני שאלה ולהציג רק את הסטרינג ויש לי בעיית Index was outside the bounds of the array. using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace TextWith { class Program { static void Main(string[] args) { //this program got text with '?' and print the text without the '?' //read line of text string line = Console.ReadLine(); string[] words = new string[100]; string word = ""; for (int i = 0; i < line.Length; i++) { //we have regolar character without '?' if (line[i] != '?') { word += line[i]; } …
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי קוד שמציג את התפריט מהMYSQL באמצעות השאילתה הזאת function get_all_subjects() { global $connection; // get id and linkpage from page database $sqlCommand="SELECT id,linklabel FROM pages ORDER BY pageorder ASC"; $query=mysql_query($sqlCommand,$connection) or die(mysql_error()); // Use returned data $menuDisplay=''; while ($row= mysql_fetch_array($query)){ $pid=$row["id"]; $linklabel=$row["linklabel"]; $menuDisplay .='<li><a href="index.php?pid=' . $pid . '">' .$linklabel . '</a></li>'; } return $menuDisplay; } וקוד שמציד את התוכן של אותו נושא באתר באמצעות השאילתה הזאת …
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני אמור לקלוט מספר ולהציג אותו בהקסדצימלי. הצלחתי לעשות את התוכנית אבל יש לי בעיה להעביר את המספרים בסוף לאותיות, דוגמא: אם אני מכניס את המספר 125 אני אמור לקבל 7D אבל אני לא המרתי את ה-13 שאני מקבל ל-D אז זה מציג לי אותו כ-713, השאלה שלי היא איך אחרי שאני קולט את כל הספרות למערך אני יכול להגיד למערך שאם למשל באינדקס i=2 יש את המספר 10 אז שיכניס לתוכו את A ? אני אמור להשתמש בסטרינג או משהו ? using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T200 { class Program { static void Main(string[] args) { int num = int.Parse(Console.ReadLine()); int count = 0; //define array int[] hexad…
-
- 9 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ניסיתי ליצור קובץ חדש עם אובייקט של IFSTREAM כדי להשוות מה שכתוב בו לקובץ אחר שמצליח להיפתח לי. מן הסתם בבדיקה הראשונה הקובץ הראשון עדיין ריק אבל בכל זאת אין אפשרות לפתוח אותו . צריך קודם לפתוח ולסגור עם אובייקט של OFSTREAM ורק אז יהיה ניתן לפתוח אותו אם אובייקט של IFSTREAM ? תודה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
אני אמור לרשום את 30 המספרים הראשוניים הראשונים, ידוע שמספר ראשוני אם הוא לא מתחלק במסברים הראשוניים הקטנים ממנו, עכשיו נתון לי ש-2 הוא ראשוני לכן אני אמור לבדוק אם 3 מתחלק ב-2 או לא ואז אם 4 מתחלק בארשוניים שמתחתיו (3 ו-2) ניסיתי ליצור מערך אבל לא הלך לי עם הלולאה בפנים, בהתחלה הדפסתי את 2 (כי נתון שהוא ראשוני) והכנסתי אותו למערך שיצרתי (עם 30 מקומות), אח"כ בדקתי אם 3 מתחלק בו וגם אותו הדפסתי והכנסתי למערך אבל כשהגעתי למספר 4 לא הצלחתי ליצור אלוגריתם שמחלק ובודק אם המספר שלי מתחלק או לא במספרים הראשוניים שכבר במערך (בדוגמא שלי עכשיו המספרים 2 ו-3), ניסיתי וניסיתי ולא הלך, מחקתי הכל ואין לי אפילו רעיון חוץ מלהתחיל את מה שרשמתי פה אשמח להכוונה.
-
- 51 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
היי, זה לא עובד: רושם: וזה בגלל שהתאריכים שמורים בעברית בצורה כזאת: משהו יודע איך להעביר את זה לפורמט הרגיל באנגלית? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח בבקשה לעזרה בנושא של יישור תפריט חבר הביא לי קוד לתפריט שנפתח בעת מעבר עכבר. את הדף והקוד ניתן לראות כאן: העיניין הוא כזה - כאשר נכנסים לתת תפריט שני - למשל אם תיכנסו two ולאחר מכן לfour - תיראו שהתפריט נפתח לימין. השאלה שלי היא איך אני גורם לו להיפתח לשמאל... אני בטוח שתשובה היא משהו דיי קטן להוסיף בCSS אבל כל מאמצי עלו בתוהו... תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שאני רוצה לבדוק רק תקינות ? לא מספיק בדיקה של OPEN ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי. ברשותי תוכנה, בעצם שתיים, צד שרט וצד לקוח, אני לוקח קובץ תמונה, ממיר אותו לbyte array ושולח דרך הקוד שנמצא למטה. בצד השיני אני מקבל את המידע, מפענח אותו, ומציג כתמונה. עקרונית התוכנה עובדת, הבעייה היא שלא כל פעם כל התמונה נשלחת, כשליש מהמקרים אני מקבל רק חלק מהתמונה. לאחר בדיקות אני משוכנע שהבעייה היא בשלב של השליחה, ולא קריאת הקובץ או הצגת התמונה. הקוד השולח: הקוד המקבל: מה יכולה להיות הבעייה שלא תמיד לא כל המידע מגיעה לצד השני? תודה מראש מיכאל
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הי, אני משתמש ב FlashFXP. סרבר עם מערכת הפעלה LINUX. ניסיתי ליצור פונקציה שקוראת שמות של הקבצים מתיקיה מסוימת (שמות הקבצים בעברית) ואז משתמשת בשם הקובץ כדי לתת שם לתמונות בגלריה. ממש הסתבכתי עם זה. זה הופך את השם של הקובץ לג'יבריש. מישהו יודע איך לתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי. איך אני יכולה להוסיף עוד איבר לרשימה המקושרות אבל לסוף שלה? ואיך אני עושה את זה שישמר לי המצביע להתחלה שלה גם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי DATAGRID,שהשורות צבועות לסרוגין בשני צבעים והגובה של השורות הוא 25. הבעיה היא שהתוכן של השורות לא באמצע, ואם אני עושה MARGIN התוכן באמצע, אבל חסר לי צבע בשורה. איך מתקנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-