עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by mmoty10,

שלום אני מנסה לפענח את הצפנה הזאת וזה לא הולך. המקור הוא:aroK2maA אחרי ההצפנה:opSu8jEcKm7f+EPIERrjQbzlRko= משום מה הוא כותב את זה הפוך. מתחיל ב-o מסתיים ב-=. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by urielka,

where i can find tutorials in hebrew/english(pref. hebrew) for php and where i can find atutorial to build a fourm in php 10x

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by matan9023,

יש לי איזה פרויקט שאני צריך להגיש.. ואני מנסה להתחבר DB (יש תמונה עם הקוד והשגיאה) אני אציין שזה בסיס נתונים של SACCESS ובהרצה עולה לי שגיאה שאין לי מושג מה הבעיה.. אודה לכם מאוד למי שיוכל לעזור לי עם זה זה די דחוף.. תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני עושה הרבה פעולות של הורדת קוד מקור של אתר וכאלה, ועד שלא הכל יורד התוכנה נתקעת. איך אני עושה שהתוכנה תדע לעשות דברים תוך כדי? אם אפשר גם C# וגם VB זה יהיה נחמד... [ד"א הייתי מחפש בגוגל, אבל הרשתות פה עם רימון הכי גבוה \= מעניין שאת הפורום הוא נותן...]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by יונתן רדזימינסקי,

מהו התחביר ל-קלט של מחרוזת? רשמתי כך ; [char machrozet[81 ;( gets(machrozet והוא מראה לי שגיאה מתחת ל gets

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום בניתי אתר מותאם לפלאפון, ואני רוצה שזה יהיה כמו אפליקציה בסמארטפון, ויופיע בחנות גוגל פליי. כלומר, שיהיה על שולחן העבודה בסמארטפון אייקון, שהוא בעצם קישור לאתר הזה. איך עושים את זה? תודה! שריה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי, אני מתכנת פרוצדורלי (תכנות מדעי) ב- MATLAB ו- C כבר כמה שנים. אני מעוניין לפתח תוכנה על הפלטפורמה של Android, ולכן אני צריך ללמוד "קצת" JAVA. אני צריך המלצה לספר שמשלב JAVA וקצת DB-SQLite, לא ממש למתחילים, עם עקרונות טובים והסבר טוב על OOP. בתודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by omfir,

using System; using System.Collections; using System.Configuration; using System.Data; using System.Linq; using System.Web; using System.Web.Security; using System.Web.UI; using System.Web.UI.HtmlControls; using System.Web.UI.WebControls; using System.Web.UI.WebControls.WebParts; using System.Xml.Linq; using System.Data.SqlClient; namespace LibrarySite { public partial class Defult : System.Web.UI.Page { protected void Page_Load(object sender, EventArgs e) { if (!IsPostBack) { if (Session["isAdmin"] ==null) { imgAdmin.Visible = false; if (Session["isUser"] == null) { imgUser.Visible = false…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי אתר HTML5 האם שווה להמיר אותו ל WORDPRESS? אתר שיווקי אין לי צורך במערכת ניהול! נטו קידום

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום רב, אני מחפש רעיון לפרוייקט י"ב - בשפת C, שיכלול ( LCD 4X20 ) למישהו יש רעיונות ? ... תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by redead,

int [] arr = MyLibrary.randomIntegerArray(size); למה הוא לא נותן לי?

12. הנה הבקשה המחודשת והמאושרת. מחפש להעמיק את הידע שלי באסמבלי. אם למישהו יש הפנייה לספר מומלץ או (עדיף) אתר שמכיל טוטוריאל אני ממש אודה כמובן שיעסוק באספקטים החוקיים של העניין.. שוב רק במטרה לימודית...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אני רוצה להכניס לרשימה אובייקט בלי לעשות איזה אובייקט זמני.. למה אני מתכוון: בJAVA זה יראה ככה List<Card> lCard=new List<Card>(); lCard.add(new Card(1,2)) ההיתיחסות כאן היא ל NEW CARD() המחלקה CARD היא מחלקה שאני עשיתי.. מה שעשיתי ונתקעתי הוא: class Deck{ private: int numOfCards; static list<Card> deck; static intgr; public: Deck(){ if (++intgr==1){ deck.push_back() } } } מה אני שם בPUSH_BACK?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yuvalm2,

האם קיימת דרך מקובלת לקחת תיקייה נתונה, ולשתף אותה דרך הרשת עם פייתון? אם התיקייה כבר משותפת, האם ניתן לקבל את מיקומה כפי שיראה אותה לקוח חיצוני? (כתובת מהצורה \\190.10.10.1\my_shared_dir\)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. השאלה העיקרית בכותרת. כתבתי את התוכנית הזו כדי לבדוק את התוכנה [הייתי עובד בעבר עם JCreator, הרבה יותר נוחה וקלה לשימוש :-X ]. #include<stdio.h> void main() { int x; int y=5; printf("enter a value for x\n"); scanf("%d", &x); if(x>y) printf("x is bigger than y\n"); else printf("x is lower than y\n"); } אני חדש בC. ויש לי שאלה נוספת, אפשר לכתוב int x,y=5 ? כלומר לתת ערבים כבר בהצהרה הראשונית ללא שורה חדשה? אני יודע שאפשר int x,y,z,r,g,f,h,ghj, מה עם השמת ערכים? אפשרי בשורה אחת?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ofer_shm,

שלום לכולם אני רוצה ליצור מערך ...שבכל תא במערך יצביע לי למערך של char מישהו יכול להזכיר לי איך אני מגדיר כזה דבר ואיך אני מכניס ערך לתוכו ואח"כ אני צריך להדפיס את הכל ... תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by dan_dekel,

שלום לכולם, אני מעוניין בכלי ללימוד SQL. מישהו מכיר כלי שכזה ? נכנסתי לאתרים כמו http://www.w3schools.com ו http://beginner-sql-tutorial.com/sql-select-statement.htm. אתרים אלו לא הכי ידידותיים, האם מישהו מכיר אתר \ ספר כל חומר או מאגר מידע שאוכל ללמוד SQL ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by SharonSx,

זה לבית הספר ואני יושב על זה שעות ולא מצליח.. צריך להגריל 70 מספרים דו ספרתיים בין 25-50 ולהדפיס את מכפלת המספרים שהוגרלו. עד עכשיו עשיתי אלגוריתם ויצא לי מעפן ולא נכון.. אשמח לעזרה, תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום מחר בגרות במדעי המחשב ב' ומכיוון שיש חומר פתוח ואני קצת חלש בעצים(יודע את החומר אבל יכול ליפול...חבל על ההגשה- 100) אני רוצה לאסוף כמה אלגוריתמים בסיסיים שלא יהיה לי לחשוב עליהם בזמן המבחן אז אם אפשר את עזרתכם לרעיונות ואני יממש כבר למשל אלגוריתם לבדיקת רמה בעץ של צומת כלשהיא בצורה הזו: רמה בעץ(T,צומת) 1.אם עץ ריק(T) או אחזר שורש(T)=אחזר שורש(צומת) 1.1 החזר 0 2.אחרת 2.1 אם עץ ריק(תת עץ ימני(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ שמאלי(T)) 2.1.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת) 2.2 אם עץ ריק(תת עץ שמאלי(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ ימני(T)) 2.2.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) 3. החזר 1+ (רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) + רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת)) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, ברשותי הכלים ( תוכנות ) הבאים: - פורום מבוסס PHP של SMF גרסה 1.0.4 - php-5.0.4-installer - MyODBC-3.51.11 - התקנה של שרת MySQL 4.0.24 כיצד משלבים את כל החבר'ה האלו לפורום פעיל ועובד ע"ג המחשב שלי ? ניסיתי ולא הצלחתי עד כה. תודה לכל העונים.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by בית שמש,

שלום אני בונה שומר מסך שמחליף מאמרים בתוך מסגרת אני טוען קובץ txt עם כמה מאות שורות וטוען בכל פעם שורה אחרת לתוך תיבת טקסט היות ואורך השורות משתנה ויש קצרים וארוכים לכן אני רוצה לבדוק את מס התווים ולשנות את גודל הגופן ומיקום תיבת הטקסט כדי לשמורו על עיצוב ממורכז אני בונה את זה באמצעות Multimedia Builder שהיא תוכנה מדהימה עם קיצורי דרך וכלים רבים שמאפשרים לאנשים חסרי ידע בתיכנות לבנות ישומים בקלות התוכנה הזו כבר "מתה" מבחינת החברה ואין תמיכה ושדרוגים ,לכן לצערי תיבת הטקסט אינה מספיק חכמה כדי למרכז את העיצוב בהתאם לכמות הטקסט ואני מבקש את עזרתכם אני אפילו לא יודע מה שם השפה שעובדת פה , נדמה לי ויזואלבייסיק הכי פשוט שיש אני רוצה רק …

22. נגיד אני שם לו 4-5 תמונות ושהוא יתן לי לינק לתמונה שתמיד תציג את זה ותתחלף... יש דבר כזה? לא אכפת לי אם זה שירות באתר מסויים או שזה קוד בשפת תכנות שצריך לשים באחסון.. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by perrikus,

שלום, אני די מתחיל בשפת C... המשימה: בנה תוכנית הבודקת ומדפיסה כמה מספרים בין 100 ל-400 מתחלקים ב-6. #include <stdio.h> int main() { int a, i=0; for(a=100; a<400, a%6==0; a++) { i++; } printf("%d numbers", i); return 0; } *** עריכה: לא משנה כבר שיניתי את זה לבד #include <stdio.h> int main() { int a, i=0; for(a=100; a<400; a++) { if(a%6==0) i++; } printf("%d numbers", i); return 0; } תודה בכל זאת

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הי לקולם ברצוני לבנות תוכנית שבודקת האם מחרוזת א' כלולה במחרוזת ב', מחרוזת ב' כלולה במחרוזת ג' וכך הלאה עד מחרוזת N אחרונה נכון לאכשיו בניתי פונ' המחזירה TRUE אם מחרוזת STR1 נמצאת במחרוזת STR2 bool is_inside(const char str1[MAX_STR_LEN], const char str2[MAX_STR_LEN]) { bool same; //Is chars is equal for(int second=0; str2[second]!=CLEAR_CELL; second ++) { same = true; for(int first=0; (str1[first]!=CLEAR_CELL) && (same!=false); first++) if (str1[first]!=str2[first+second]) same = false; return (same); } return (same); } (אשמח לראות את הדוגמה שלכם של הפונ' הנ''ל בצורה יותר יפה) מכאן אני צריך להריץ את הפונ' בלולאה, בתוך לולאה str1 מקבל את המחרוזת…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by AgentZ,

אהלן חברים , אני מחפש דרך להוציא מספר רנדומלי בPHP שלא יחזור על עצמו בשביל לתת אותו כID (אני שומר את הID בMySQL ) . עד עכשיו ניסיתי לעשות את זה בעזרת פונקציית rand() ובדיקה האם המספר שיצא קיים במאגר נתונים ואם כן ליצור מספר חדש ולבדוק אותו שוב והתהליך ממשיך ככה עד שהמספר שיצא לא נמצא במאגר נתונים ואז להדפיס אותו . הנה מה שעשיתי עד עכשיו (נתקעתי בelse) : <?php function samplesrandom() { $link = mysql_connect("server" , "username" , "password") or die(mysql_error()); mysql_select_db("example" , $link) or die(mysql_error()); $rand = rand(0, 1000); $random = mysql_query("SELECT id FROM example WHERE id = $rand" , $link); if(mysql_num_rows($random) == 0) …

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.