עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by yigael_o,

יצא התקן החדש: http://www2.research.att.com/~bs/C++0xFAQ.html

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by idofr,

הי, יש לי מספר אובייקטים המופיעים על מפה (באדיבות גוגל) עכשיו לכל אובייקט יש פונ' fade. הבעיה היא שאם אני רוצה לפונ' כמה פעמים על אובייקטים שונים (בהפרש זמן קצר מאוד) אז הפונ' בצורה מובנת עובדת רק על האובייקט האחרון שהיא ניקראה עליו. השאלה היא איך אני משנה את זה? אני רוצה שברגע שקראתי לפונ' על אובייקט מסויים היא תרוץ עליו עד סופה ללא קשר למה שרץ ברקע. הפונ' מוגדרת כך: תודה

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  3. הייתי מעוניין לבנות מערכת משתמשים לאתר שלי - עד דגש על הרשאות מתקדמות למשתמשים (ניהול/צפיה) חיפשתי קצת בנושא אבל לא מצאתי.. אם מישהו מכיר קצת אתרים בנושא אשמח לקישורים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shaithebest,

שלום חברים, אני בונה אתרי תדמית סטטיים עם HTML CSS JS ןמקשר אותם כאפליקציה לפייסבוק בכתובת: https://www.facebook.com/computersfix עד עכשיו העלתי 30 תבניות אבל פיייסבוק קיבלו קריזה ומחייבים כל URL להיות מאובטח SSL בא לי למות :'( לכן, אני לא מוותר על כל מה שבניתי ומחפש את האתר\חברה שמוכרת SSL בהכי זול שיש אשמח להמלצות או לסירוגין קומבינות איך להתחמק מלעשות SSL לכל אפליקציה כל האפליקציות יושבות בשרת תחת אותו דומיין וכל אפליקציה יושבת תחת תיקיות , לכן, SSL אחד לשם הדומיין לא יעזור תודה לעוזרים ושבוע טוב

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by sharon182,

תקנו אותי אם אני טועה, function name hiding זה למעשה מתן שם זהה אבל חתימה שונה (מס' ו/או סוג פרמטרים שונה) למחלקת בסיס ומחלקה נגזרת כדי שלא יפעילו בטעות פונק' של מחלקת האב מתוך מחלקה נגזרת ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by SLI/CF,

מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך (עם עדיפות לשפה עברית) למימוש סכמה של מצבים ע"י מכונת מצב? המכונת מצב צריכה להיות מסונכרנת ע"י שעון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. אני רוצה תוכנה שתוכל להכנס לאתר של האונ' שלי ולמשוך משם ציונים וכדו'. איך עושים את זה? אני אמור לקרוא את הדף אינטרנט שנשלח אלי ולפענח אותו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הפעולה קולטת מספר שלם X, ומדפיסה משולש של כוכביות ובו X שורות. בשורה הראשונה תהיה כוכבית אחת , אח"כ 2 וכו'. למשל עבור הקלט 4 יודפס: * ** *** **** זה הפעולה שאני עשיתי: public static string stars(int num) { return starshelp(num, num); } public static string starshelp(int num,int num2) { if (num == 0) return ""; else for (int i = 0; i < num2 + 1 - num; i++) { Console.Write("*"); } Console.WriteLine(""); return starshelp(num - 1,num2); } הפעולה הזאת עובדת כמו שצריך , אבל יש בעיה אחת בתרגיל אמור לכתוב פעולה אחת ואני כתבתי 2(כתבתי גם "פעולת מעטפת " כדי שהמשתמש לא יצטרך להכניס את המספר פעמי…

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. שלום אנשים! לאחרונה התחלתי ללמוד ג'אווה [זאת במסגרת הכנתי לקראת תואר במדעי המחשב באונ' העברית]. הסיבה לכך היא שרציתי לרענן קצת את עצמי לקראת התואר [וכן בשביל ללמוד את השפה.. בתקופת התיכון למדתי PASCAL] לאחר בדיקה מאילו מקורות ללמוד את החומר, החלטתי לקנות ספר המלמד JAVA. "ג'אווה על כוס קפה". חייב לציין שהספר מספק את הסחורה. הסברים ברורים ועקומת למידה מהירה למדי. הבעיה העיקרית עם הספר היא שהוא לא מספק שום תרגילים. אלא רק מלמד. למרות שאני קולט את החומר, אין שום טעם בלמידתו אם אין לי תרגול בנושא. לאור זאת אני מחפש אתרים ו\או ספרים מומלצים שמספקים תרגילים בJAVA בכל הרמות. [החל מההתחלה] תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 6k צפיות
  10. Started by gshhar,

יש לי תרגיל שיוצר צורות ז"א מוגדרים לי לכל צורה POSITION ועוד כמה פרמטרים (צבע, גובה וכו'), אני קורא מקובץ טקסט סטרינג של מספרים שהראשון אומר איזו צורה ואחריו הפרמטרים של POSITION, צבע וכו' (לכל פרמטר מספר), המספרים בקובץ הטקסט מופרדים בפסיקים ונכנסים למערך (רק המספרים) ואח"כ אני ממיר את אותו מערך למערך INT ונכנס לפקודת SWITCH שקוראת את המספר הראשון במערך (שמייצג איזו צורה) וככה בונה את הצורה, בתור התחלה לבדיקה יצירתי רק צורה אחת (מלבן) אבל אני לא מוצא מה הבעיה שלי ולמה אני לא מצליח להדפיס אותה, אשמח לעזרה אגב בקובץ הטקסט מופיעים המספרים 1,10,20,2,3,6,7 (1: סוג צורה, 2,3: POSITION - מייצג את הנק' השמאלית העליונה של הצורה, 4: צבע, 5: עובי, 6: רוחב, 7: גובה) using System; …

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Get-Process,

מה עושה הטבלה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Get-Process,

מהו מצביע לטיפוס? חיפשתי בגוגל ומראה לי תוצאות שלא קשורות.. (מצביע לטיפוס קוד נראה כך: *int ) Get-Process

13. מצאתי אלגוריתם ממש יעיל, לפחות לדעתי, ליצירת סודוקו באופן אקראי. האלגוריתם: 1. בחר משבצת במבוך באופן אקראי. 2. אם המשבצת ריקה - בחר מספר באופן אקראי. אחרת - חזור על פעולה מס' 1. 3. נסה להציב את המספר האקראי במשבצת האקראית שנבחרה. אם לא חוקי להציב את המספר במשבצת שנבחרה, חזור על פעולה מספר 2. 4. אם הלוח לא למלא, חזור לפעולה מס' 1. הנה קטע הקוד שאחראי על יצירת הסודוקו באופן אקראי: typedef struct { int number; int color; } square; int legal(int x, int y, int number) { int i, j; for(i = 0 ; i<9 ; i++) if(table[y][i].number == number) return 1; for(i = 0 ; i<9 ; i++) if(table[i][x].number == number) return 1; int squarex = …

• 5 תגובות
    • 6.5k צפיות
  14. Started by guyl3,

שלום , אני מנהל בלוג מסויים והתקנתי עליו reCAPTCHA אך עדיין מקבל תגובות SPAM מה יכולה להיות הסיבה האם ישנו איזה כלי שיכול לאתר איפה התקלה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי, תעזרו לי בבקשה להבין win32api זה אוסף כל הפוקנציות שאפשר להשתמש כדי לגרום ל- system call ? אם אני משתמש בפונקציה מ- win32api זה בהכרח יגרום ל- system call? ואם נגרם system call אז בהכרח היה שימוש ב- win32api ? וזה נקרא win32api בגלל שזה ה-api במעבדים של 32 ביט? (שהאוגרים שלהם בגדול 32 ביט)? זה אומר שיש גם win64api? עד כמה הם שונים? אפשר להשתמש ב-win32api במעבדים של 64 ביט? ומה הקשר בין win32api לספרייה windows.h האם כל הפונקציה של win32api נמצאות פרקטית ב-windows.h? או שיש עוד ספריות שיש להן פונקציות מ-win32api? או שאני בכלל ממש התבלבלתי?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by talevi83,

היי חברים, אני עובד עכשיו על פרויקט שבמסגרתו אני צריך לבצע Localization ופשוט לא הולך לי... אני עובד על זה כבר שבוע, ניסיתי מדריכים באינטרנט, ניסיתי דוגמא שהמרצה שלח לי וכלום! יש מצב שמישהו יכול לכתוב לי בסעיפים שלבים לביצוע? בעיקרון אני מנסה לשים DropDownList בתוך ה- Master Page ושהוא ישלוט על השפה בתוך ה- Content Page. יכול להיות שאני לא מגדיר נכון את ה Content Page שלי? מה שאני עושה זה לחיצה ימנית על ה- Master Page ואז אני בוחר ב- Add Content Page, יש משהו שאני מפספס? טוב בקיצור באמת אני ישמח אם מישהו יוכל לכתוב לי לפי סעיפים את השלבים לביצוע. זה דיי דחוף להגשה ביום ראשון (14/8/2011). תודה ושבת שלום לכל העוזרים... עדכון: הסתדרתי בסוף... תודה בכל מקרה, שבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  17. יש לי שאלה בקשר לשימוש בקבצי הרצה דיאנמים ביושמי Gadget Sidebar . איך אני מריץ ? ומאיזה קובץ ? Settings.HTML ? האם אני יכול להשתמש בVBS בקבצי HTML של הGadget ?

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  18. Started by gshhar,

יש לי מערך STRING שבתוכו רק מספרים איך אני ממיר אותו ל-INT ? תודה.

• 5 תגובות
    • 22.1k צפיות
  19. Started by raiman1,

זה תרגיל מספר אז תיכנסו כאן לפרק 3 עמודים 65-66. עשיתי את החצי הראשון של חלק א (עשיתי את המחלקה point) אבל נתקעתי בהמשך, במחלקה TESTPOINT : אני צריך להשתמש בפעולות של המחלקה POINT , אבל זה לא מזהה אותם. איך מסדרים את זה?? בנוסף הבנתי שצריך לשמור מחלקה עם סיומת .CS אז איך אני עושה את זה? אני לוחץ על save all ואז במקום של השם אני רושם point.cs?? תודה רבה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by niv212,

קיבלתי משימה לחקור בנושא של remoting ב .net ואשמח לקבל עזרה חיפשתי בmsdn ובאופן כללי באינטרנט אבל מצאתי מידע מאוד מעורפל וקשה להבנה אז אשמח לקבל עזרה בעיקר ברמת המימוש הסבר קצר על העברה by val ואפילו דוגמה יעזרו לי מאוד. איך כל אחד משלושת האובייקטים ממומש? (single-call, singleton ו client activated), אני מבין מה המשמעות הכללית ומה המטרה אבל ברמת המימוש אני לא מצליח להבין איך זה עובד בנוסף מקורות מועילים בנושא יעזרו מאוד תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אז עשיתי סקריפט שרץ כל הזמן כשהווינדוס 7 עולה והסקריפט הזה מוגדר בעצם לא לעשות כלום אלה רק לחכות לזמן שבו הוא יבצע את הפעולה זה הסקריפט: הוא כתוב בשפה של תוכנת הסקריפטים AutoIt3 . הסקריפט לא עושה כלום חוץ מלחכות למצב מסוים וכשהמצב הזה קורה אז הוא עושה את הפעולה. וזה עובד אבל הבעיה היא שהוא לוקח סתם 5 CPU בזה שהוא רק מחכה.. מה אפשר לעשות בשביל שהוא לא יקח לי 5% מה CPU ? זאת הפעולה שהוא עושה כשצריך: )ואת הפעולה הזאת הוא עושה רק מתי שאני מריץ קובץ EXE (במקרה הזה זה נגן)

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אם אני מגדיר באבא פונקציה כוירטואלית ולא דורס אותה בבן, אז עדיין הבן יכול להפעיל אותה כלומר הvptr יצביע ויפעיל את הפונקציה באבא ?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by assaf990,

מדוע צורת הכתיבה הנ"ל תקינה? איך זה עובד אחרי הקלעים? int x, y, z; x = (y=4, z=5); ב- X יהיה 5

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  24. והמון המליצו לי להתחיל לצבור ניסיון בתחום הנ"ל . איך אני מתחיל להשתלב ואיזו שפה צריך ללמוד / סביבת פיתוח וכו'... יש איזה מדריך בעניין ? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים