עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. קראתי שהעדפות שלו הן כדלקמן (עד שני צעדים): 1.exact match 2.promotion 3.conversion 4.user defined conversion מישהו יכול בבקשה להסביר לי כל צעד (טוב , אולי חוץ מהראשון) ומה ז"א עד שני צעדים ? תודה !

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by crowbar87,

יצרתי קובץ Properties ואני מעוניין למחוק אותו - לצערי אני לא מצליח הקובץ נמצא בכתובת: workspace\Proj\Data\2011 ניסיתי את הפקודה File f=new File("Data\2011\year.properties"); f.delete(); לא עובד. ניסיתי גם לכתוב את הBackslash בעזרת File.Seperator ועדין לא עובד. הקוד עובר קומפילציה פשוט הפעולה לא מתבצעת. אני מניח שלא ככה מוחקים קובץ Properties אבל אני כבר יום שלם חופר בגוגל ולא מצאתי תשובה. \: תודה מראש

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  3. אני לומד לבד ואני בניתי מנשק gtk+ עםglade ואני מתכנת בpython אז אני צריך לדעת איך לשלב קוד xml עם py !!!!!!!עזרה!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ???

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by stav_ser,

יש פה שורה מאוד פשוטה, שמטרתה להכניס ספרה בודדת ממספר num בעל מספר ספרות i .לתוך num_chk אך כשJ=1 אני מקבל ערך 0 בNUM_CHK מישהו מבין למה? (++for (j=1; j<i; j (num_chk=(num%(10^j)-num%(10^(j-1)))/10^(j-1);

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  5. אני תריך עזרה בלסכם ב 5 נקודות למה אני צריך RESHARPER. כדי שהמנהלים הארורים יועילו לרכוש אותו.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by DarkShnizel,

בעיקרון מדובר בטבלה שה- css שלה הוא: .items{ width:680px; border:1px solid #989899; border-spacing:0px; vertical-align:top; border-collapse: collapse; position:relative; } אני אקשר לאתר אם זה לא ייפתר כי בעיקרון אני מעדיף שלא מטעמי אבטחה. כמו שאפשר לראות באקספלורר 8 ומטה בלבד (לא בפיירפוקס או כרום או אקספלורר חדש) כשמשנים את גודל הדפדפן, הגבול השמאלי מופיע לגדלים מסויימים ונעלם למסויימים. הבאג גם קורה לדיווים ולא רק לטבלאות בכל האתר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gkman,

שלום לכולם. אני מנסה לעשות סטייל כללי לקישורים (צבע קישור לא לחוץ- עכבר מעל- קישור שנלחץ) מקובץ CSS נפרד. כדי שאני לא יצטרך להוסיף בכל קישור class (אני יודע איך לעשות את זה בתוך דף HTML עצמו אבל משום מה זה לא עובד לי מקובץ CSS) חוץ מזה אני מנסה לבנות class לטבלה שגם קובעת את הערכים לשורות ולתאים של הטבלה כך שאני לא צריך לכתוב לכל תא class="" זה לא הולך לי- כבר הרבה זמן לא עסקתי בעסק הזה- אני אני מסתבך עם זה שוב. תודה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  8. Started by redred,

השאלה היא יותר על הניסוח, ולא על איך לכתוב את האלגוריתם. השאלה: סכימת משקלי מכוניות (לצורך מעבר במעבורת) כל עוד הסכום אינו עולה על 100 טון אז מדובר בלולאת while שצריך לעשות ולחשב sum, עכשיו השאלה היא כזאת אם נגיד קלטתי: 50 טון, 45 טון, ועוד 10 טון הsum שלי יהיה 95 טון או 105 טון? אני מתכוונן האם בשאלה הם התכוונו ל"כל עוד הסכום (כולל הקלט עכשיו) אינו עולה על 100 טון, הוסף את הקלט לsum" או "קלוט משקלים והוסף אותם לSUM, הפסק כאשר sum גדול מ100 טון". אני יודע שהשאלה טיפשית, אבל תודה לכל מי שיעזור.

9. של MYSQL שמחוברות אחד לשני ? יש המון המון מדריכים בYOUTUBE , כולם מסבירים +- אותו הדבר ,איך מתחברים לDATABASE ולוקחים מידע מטבלה בודדת השאלה איך אפשר לעשות את זה עם כמה טבלאות שקשורות אחר לשני

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by baruchiro,

איפה יש מדריכים? עדיף בעברית.. ואיפה התיעוד נמצא?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Started by NewOrder,

The chess game is shown at the end (Toggle Plain Text) I tested it and here is the game with the code files.. (Toggle Plain Text) http://hotfile.com/dl/127427905/339645c/Chess.rar.html I wanted you to play the game and say what you think. All what you need to do is to go to the folder with the file that installs the game on your pc.. (installation takes 10 seconds) and play the game. Note: To be able play the game, you need to know the chess rules quite well

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  12. היי , מישהו מכיר פונקציה לטיפול בחייגני אינטרנט (החייגן שרכו מתחברים לאינטרנט) אשמח אם תוכלו ללת לי קישור לMSDN או לפחות את שם הפוקנציה. בתודה, רז

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Aviv C,

אני כותב תוכנית ב- Java שמטרתה לבדוק את השימוש ב- Session עם Servlets. יש לי שני Servlets: זה הראשון שמנותב לנתיב first/ : public class FirstServlet extends HttpServlet { private static final long serialVersionUID = 1L; @Override protected void doGet(HttpServletRequest request, HttpServletResponse response) throws ServletException, IOException { HttpSession session = request.getSession(); session.setAttribute("user", "aviv"); response.getWriter().println("Done"); } } כל מה שאני עושה פה הוא לכתוב ל- Session משתנה של String. זה השני שמנותב לנתיב second/ : public class SecondServlet extends HttpServlet { private static final long s…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by moskitos,

בשפת C# יש לי תרגיל שבו אני אמור לרשום Class שיורש מ-StreamReader עלמנת לקרוא כל פעם תו בודד, התחלתי לרשום אותו אבל אני מקבל שגיאת קומפילציה שאומרת 'System.IO.StreamReader' does not contain a constructor that takes 0 arguments שאין לי מושג מה זה אומר, זה ה-Class שלי (רק התחלתי לרשום אותו והשגיאה היא על שם ה-Class): public class BabyStreamReader : StreamReader { public int ReadNextInt() { return 1; } }

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by D@nny,

שלום , לפי מה שלמדתי quick sort היא שיטת מיון היעילה ביותר במקרה הכללי. כמו כן יש את ה insertion sort שממיין בצורה מהירה מאוד מערכים כמעט ממויינים. אני צריך לשלב את ה insertion sort בתוך quick sort החל מנקודה מסוימת, הקבצים שאני צריך למיין כוללים אלפי מילים. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כיוון חשיבה או הסבר שיעזור לי להבין באיזה מקום הinsertion sort מייעל את האלגוריתם. תודה נ.ב הקוד בC++ void quick_insertion(string* A,int i, int j) { if (j - i > 1) { if (j - i < 10 )/// בחירת הנקודה בה המערך ממוין מספיק { insertion(A,j); } else { int p = partition(A[0],A,i,j); quick_insertion(A,i,p); quick_insertion(A,p,j); } } …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ~שירה,

איך אני מגבילה את מספר השורות? (אם אני כותבת ערך בHEIGHT זה לא עוזר, כי הוא מוסיף עוד שורות ופס גלילה)

17. Started by gng,

אני השתמשתי בMicrosoft.Office.Interop.word.Find.Execute לצורך חיפוש והחלפה בקובץ word ואחרי עריכה של קובץ הword שעליו פעלה התוכנה הוא הפסיק לעבוד(כלומר להחליף). השינוי שעשיתי היה להעביר את הטקסט שצריך להיות מוחלף לתוך תיבת טקסט במקום שישב סתם בתוך טבלה. האם מישהו יודע איך מפעילים את הפונקציה גם על התיבות טקסט בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by ~שירה,

יש לי מספר משתמשים במערכת, ואני רוצה שיוכלו להכנס למערכת בכל שם משתמש רק פעם אחת באותו זמן (ולא עם אותו שם במחשבים שונים). אז לבדוק שיש משתמש אחד עם השם משתמש במערכת - הצלחתי. אבל מה קורה ביציאה? יש לי כפתור של יציאה שאני מעדכנת שם שהמשתמש יצא, אבל מה קורה אם הוא יוצא דרך הX של החלון, או סוגר את המערכת עם מנהל המשימות? איך אני בודקת שהוא יצא כדי שיוכל להכנס שוב?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  19. 1) מה ההבדל העקרוני בין VECTOR ו HASHMAP לבין LIST ו MAP? אני עניתי שב VECTOR וב HASHMAP ניתן לגשת לאיברים במידי ב O)1) ולעומת זאת ב LIST ו MAP זה לא ככה. התשובה שלי כנראה לא ממש נכונה. נראה לי שהתשובה שהם חיפשו, זה ש MAP וLIST זה INTERFACES ו VECTOR ו HASHMAP זה המימוש שלהם ב JAVA. אבל זה רק מה שנראה לי.. 2) מהו אינטרפ (interrup) ה SERIALIZABLE? מה ניתן לעשות על האובייקטים שמשתמשים בו? לא היה לי שמץ מהי התשובה.. 3) מה זה generic object pool? אין לי מושג מה זה. 4) צריך לממש קלאס כך שידוע שהקלאס עושה extends ל simpleObject (לא הבנתי מה זה בדיוק אומר) וצריך להריץ עליו ת'רד. ממש את הריצה של הת'רד. לא ממש ברור לי עד עכשיו מה הם רצו כאן.. אם מישהו מבין?! 5) הייתה שאל…

• 2 תגובות
    • 22.2k צפיות
  20. Started by redead,

שאלתי כבר לפני כמה חודשים שאלה ומאז לא כולכך נגעתי באתר בגלל אילוצים אחרים עכשיו אני רוצה לחזור ולעבור עליו האתר הוא מבוסס PHP MYSQL , יש לי תפריט ראשי כזה : -home -problems & solutions -photos -vidoes -workshops -invite you frineds -contact us -about us טבלת הMYSQL היא כרגע פשוטה ביותר , ID , PAGETITLE , LINKLABEL , PAGEBODY , PAGEORDER הPAGETITLE זה כאמור כותרת הדף ובPAGEBODY ישנו תוכן העמוד וזה עובד לי יפה מה שאני רוצה לעשות כרגע זה בעצם שאם אני נכנס לעמוד הPHOTOS למשל , אז לא יהיה תוכן של תמונות אלא שיהיה בפנים תת נושא למשל : "תמונות 2010" , "תמונות 2011" וכו' ורק אז בלחיצה על אחד מהם נכנס לגלריית תמונות. בעצם אני אמור ליצור עוד טבלה שתיקרא PHOTOS וליצור קישור בי…

• 3 תגובות
    • 882 צפיות
  21. Started by Get-Process,

היי חברקה. אני צריך עזרה, מה עושה הפקודה Get-Job בPowershell?

22. Started by Demagh,

היי, מישהו מכיר במקרה \ יכול להמליץ על מערכת חינמית לבניית אתר מכירות באינטרנט?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by EyalRDT,

שבת שלום לכולם, בשעה טובה אני רוצה להתחיל להפעיל את הבלוג שלי, מצאתי ערכת נושא שמצאה חן בעייני(לא מתורגמת) וביצעתי בה את כל התרגומים הנחוצים לי והיישור לימין. המשתנה היחידי שנעלם לי הוא המשתנה של ימות השבוע, המטרה הסופית שלי היא שכאשר אני מפרסם פוסט יהיה רשום לי בצורה הבאה: "פורסם בתאריך יום שישי, 12 לאוגוסט בשעה 14:49:01 PM" במקום המצב הנוכחי שהוא: "פורסם בתאריך Friday, August 12, 2011 14:49:01 PM" תודה רבה על העזרה

24. אני לומד C# מהאתר corner.co.il,עכשיו אני ממש מגיע לפרק על תכנות לwindows. עכשיו השאלה שלי-האם החומר עדכני? האם אני לא יוכל ללמוד משם/לא כדי שאלמד משם כי זה כבר לא עדכני? (בגלל שיש VB יותר חדש,בגלל windows 7 וכ"ו). מן הסתם יש לי windows 7 64 bit. אני ממש מעדיף ללמוד משם,כי זה זמין לי מאוד. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. מצאתי ב googlecode קובץ טקסט שמן של 1754 שורות שיש בו בדיוק את מה שאני צריך בשביל לתכנט איזה תוכנה בשפה הזאת... הינה: http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=7&ved=0CFAQFjAG&url=http%3A%2F%2Fmy-autoit.googlecode.com%2Ffiles%2F_XMLDomWrapper.au3&rct=j&q=autoit%20XML%20get&ei=q7lKTpTLEIaAhQfK5_yECA&usg=AFQjCNHrFXthm6hGCyL8SSZbKIJBnxbvdA&sig2=VBVfv7MkOGr0nj8_gF3vDw&cad=rja אני מתכוון להשתמש ב בקודים _XMLFileOpen , _XMLFileOpen ואולי בעוד כמה שם אבל אני לא יודע איך להשתמש בהם מישהו יכול לעזור לי? תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים