עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Gotnen,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות בשבועות הקרובים מחשב גיימינג חדש, מעוניין בעזרתכם בעניין. 1. מה התקציב המקסימאלי? - חושב על סביבות ה6K כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם לדעתכם יש סיבה לבזבז יותר מהסכום המפורט - אני גמיש בעניין הזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר גיימינג, ישמש גם לתכנות והרצת vms אך זה פחות קריטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כמו dragon age inquisition, the witcher…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by reviZor,

שלום חברים אחותי רוצה לשדרג את המחשב וכבר יש לה מספר חלקים אני יציין אותם בהמשך 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לא שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, DIABLO3, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אז ככה לפי התבוננות בפורום בניתי לעצמי מפרט תשנו חופשי לפי הצעותיכם העיקר שיהיה לפי הנקודות הבאות: * לא מתוכנן OC לעולם. * המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים, סרטים ואינטרנט. * הארד דיסק 500gb. * תרשמו לי בבקשה למה המפרט מומלץ ולא לא q6600 לפי מה שראיתי בפורום... * איזה כרטיס מסך יותר מומלץ ולמה... אז ככה זה המפרט שבניתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤285 כמות:1 http://skypc.co.il/pr…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eran402,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים \ פלוס עבודות סטודנטיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל 17 / לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) עדיפות ל HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא משנה משקל המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, H…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Gaash,

קניתי לפני מספר ימים את המכשיר בגרסת (ASUS N56VB 4022H) עם המעבד i5 3230M. יש לי מספר שאלות שאשמח מאוד לתשובה עליהן- אני מעוניין בעתיד הקרוב מאוד לשדרג את הזיכרון RAM מ-4GB ל-8GB, יש המלצה לדגם ספציפי של כרטיס זיכרון? מחפש משהו בסביבות ~150. אשמח לקישור מאתר של IVORRY\ KSP. (האם האחד בקישור הזה מתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9267) לפי מה שראיתי יש מכסה בחלק התחתון של המחשב ופתיחה שלו לא פוגעת במדבקת האחריות - האחריות עדיין תהיה תקפה לאחר הוספת הזיכרון החדש? האם החלפת הדיסק הקשיח של 5400RPM בזיכרון SSD שווה את המחיר או שזה סתם גימיק להרצה יותר מהירה של מערכת ההפעלה? לפי מה שראיתי מסקירות שונות באינטרנט הטמפרטורה המקסימלית שה-CPU הספציפי אמור להגיע ע…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by cheese_lover,

אני מחפש מחשב נייד לסטודנט לצורך עבודה על vs וכתיבה, תקציב עד 5000 לא יותר חשוב לי שיהיה 2 גיגה זיכרון וגם מצלמה אם אפשר.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן, יש לי מחשב נייח כפול ליבה, הגיע לידיי עוד מחשב מרובע ליבה, מה עדיף לקחת? ( ניתן לפרק ולחבר בין המחשב ולעשות מחשב אחד חזק): ההמחשב שלי : GIGABYTE ntelPentium® Dual-Core CPU E5800 @ 3.20GHz, 3199 MHz RAM - 2G 465 גיגה דיסק קשיח כרטיס מסך - Intel RG 41 express chipset המחשב השני : HP Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz, 2499 MHz RAM - 3.25 RAM DDR 2 כרטיס מסך - ITI REDEON HD 5400 דיסק קשיח - 929 גיגה ההתלבטות המרכזית היא בגלל מהירות הגבוהה יותר של המעבד הכפול ליבה לעומת המרובע ליבה. המחשב מיועד לעבודה משרדית ולא למשחקי גרפיקה רציניים, אבל יש שימוש במסך מרובה של תוכנות בו זמנית, וגם תוכנות כבדות. במידה והמחשב הכפול ליבה עדיף , האם ניתן להעביר את הכרטיס מסך של ITI למחש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Eviljelly,

שלום , לאחרונה שידרתי את ההרדיסק בנייד שלי (LG R400) ועל הדרך כבר התקנתי win7 , אחרי ההתקנה המחשב זיהה את הכרטיס רשת אך לא זיהה שום רשת אלחוטית, פותר הבעיות של וינדוס אמר שצריך "ללחוץ על כפתור במחשב כדי להפעיל את כרטיס הרשת" , הצרה שwin7 לא זיהה את הדרייברים של המקלדת וכל הכפתורים המיוחדים נעלמו ... אז חזרתי להרדיסק הישן עם הויסטה משם לחצתי על הכפתור , עוד החלפת הרדיסקים והכל עובד כמו שצריך. עכשיו חבר שידרג ל 7 ויש לו אותה בעיה בדיוק רק שהוא מחק את הויסטה שלו, וגם אצלו הכפתורים המיוחדים לא פועלים, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי דרייברים למקלדת.. יש דרך להפעיל את הכרטיס רשת דרך הוינדוס ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gorzany,

היי לכולם. אני בדרך לקנות מחשב נייד (עדיפות עליונה לדל ולנובו) ונתקלתי במחשב VOSTRO 1310 של חברת דל: מעבד - T8100 זכרון - 2Gb הארד דיסק - 160Gb 7200RPM מסך מט בגודל 13.3' ומשקלו כ-2.02 ק"ג. מה דעתכם? יש למישהו ניסיון איתו? תודה מראש. דרך אגב, שכחתי לציין - המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס, מאטלב ושיתמוך בסרטים (אני לא יודע אם הכרטיס מסך OB X3100 תומך ב-HD, אם מישהו יודע, אשמח לדעת אם הדבר אפשרי).

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ben007,

שלומות אחים שלי אני צריך את עזרתכם לבנות ( סוף סוף...) תמחשב הבא שלי המפרט מ- K.S.P עד 6000 ( אפשר לחרוג קצת...) אני לא בטוח בעניין הכרטיס מסך והמארז אבל תכלס אני מחפש מחשב מבוסס 64 למשחקים ועבודה כללית. יש לי מסך Flatron 995ft plus ועכבר אלחוטי אופטי V.2 אקספלורר. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם אני חדש פה הסתכלתי פה על כל מיני מפרטים אבל אני אשמח שתרכיבו לי מפרט לפי הצורך שלי.. כרגע יש לי מסך 17 אינצ' אבל בקרוב אני מקבל מסך 22 אז רצוי שהכרטיס יתאים למסך. שיריץ את כל המשחקים החדשים ברמה גבוה לבנתיים שירוץ על XP עם אופציה לשדרוג ל VISTA בעתיד כרטיס מסך לא החלטתי בין סדרת 200 או סדרת 9 של Geforce אבל חשוב עם 512MB+ זכרון מעבד QUAD של 3 בערך או מהסדרה החדשה של המעבדים ה i7 זכרון 4GB + דיסק קשיח בערך בין 320 ל 500 מאוורים וספק כוח שיתאים לכרטיס מסך לוח אם לשיפורים עתידיים מארז טוב שגם ניראה טוב וצריך קירור? כמו כן על איזה חברות אתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Lior4543,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty, GTA IV, crysis -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, אשמח לקבל את החוות דעת שלכם בנוגע לקניית מחשב עתידי בטווח מחירים של 2000-2500 ש"ח. 1.המחשב אמור להיות מיועד לשימוש כללי ביותר, כלומר, בעיקר אינטרנט, מוזיקה, אופיס והרצת תוכנות שונות (לא כבדות מדי, אך לעולם לא ניתן לדעת מה אצטרך), משחקים זה לא כל כך בשבילי כך שכרטיס מסך onboard נראה לי יעשה את העבודה אך אשמח לשמוע מה אתם חושבים. 2.ברמת העיקרון יש לי הארד דיסק מהמחשב הנוכחי בגודל של 500GB של חברת WD (הדגם הוא WDC WD5000AAKS-00V1A0) שנקנה לפני מספר חודשים עקב קריסת הארד דיסק קודם. כמו כן ברשותי גם צורב DVD של חברת ASUS כך שאין צורך גם בצורב. 3. חשוב לי שקט מהמחשב כי אני אישית סבלתי ממחשב עם רעש של גנרטור בקיץ 4. דבר נוסף וחשוב, אני מעוניין בזיכרון מהיר של 4GB כך…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by evy92,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yairggg,

שלום לכולם, ברשותי מחשב נייד של אסוס מדגם A550CC-XX665H המחשב הגיע עם רישיון לווינדוס 8 (שהפך עם הימים ל-8.1) ואני רוצה לשנמך את מערכת ההפעלה ל-7 מסיבות של נוחות. אני מבין שזה דגם ספציפי לארץ ואני מניח שהדגם הגלובלי הוא A550CC, והשאלה שלי היא כזו- איך אני יכול לדעת אם יש דרייברים למחשב הזה לווינדוס 7? אני יכול לסמוך על דרייבים של A550CC באופן כללי לווינדוס 7 או שאני צריך לחפש את הדגם הספציפי? ושאלה נוספת היא האם פירמוט של לפטופ הוא כמו פירמוט של מחשב נייח? (פשוט מעלים את הדיסק התקנה בביוס, מפרמטים ומתקינים?) ואיזה דרייברים חשוב להוריד בשנמוך? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Muadib,

אני מנסה לעזור לחבר שרוצה נייד לשימושים יומיומיים כמעט ורק בבית. נראה לי שגודל של 14'' יהיה אופטימלי מבחינת נוחות. הוא רוצה מסך מט וחייב צורב. היה טוב אם היה דיסק גדול למוזיקה וסרטים וחיבור HDMI היה פינוק אבל לא הכרחי (כן צריך איזשהו חיבור לטלויזיה). הכי חשוב - הבחור לא פריק טכנולוגי ומחליף מחשבים בתדירות נמוכה מאד יחסית, אז חשוב שיהיה מחשב באיכות בנייה טובה ושהמפרט יהיה מספיק מכובד להיות רלוונטי לתקופה. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן חברה, חבר שלי קונה בימים הקרובים מחשב חדש,הסכום הכולל הוא 7500 שקל. הנה מפרט שהרכבתי: C2D E6400 GA 965P-DS3 TWINMOS 667 1024MBX2 WD 250KS GB TRITON LIBERTY 400W GSA-H10 X1900XT 512MB+VF-900 CU SCYTHE NINGA PLUS AC MX-1 סכום כולל: 7463. תגובות??

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום רב שמי ערן ואני חדש בפורום הזה אז ברוכים לנמצאים! אז לעיניין: אני קונה PC חדש (סוף סוף ) ואני די סגור על המפרט , אבל, אני ישמח לקבל חוות דעת ממכם. mobo: abit fayal1ty an8 sli CPU: amd athlon 64 +3200 venice 939(trey) G.card: gigabyte 7800 gtx h.d. : wd 120Gb sata II memory: geil 512*2 ddr case: thermaltake soprano black power s.: themaltake 400w יצא לי ב8200 ש"ח מה כדאי לי להחליף? האם מע' זו ניתנת לOC ? ואם יש מרכיבים שהם לא ניתנים לOC במה להחליף אותם?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, מבקש עזרה ביצירת מפרט המיועד בעיקר ליצירת מוסיקה. יכול להיות שאחבר כרטיס קול חיצוני בהמשך. כבר שנים שאין לי מחשב שמסוגל להריץ משחקים חדשים אז אין לי מושג לגבי דרישות בכיוון הזה אבל אני רוצה להיות מסוגל להתקין משחקים חדשים ולהיכנס לזה קצת יותר. תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אין פגיעה בביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לעריכת סאונד ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מז…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by רקred,

שלום לכולם התחלתי לבנות מפרט למשחקים(אני לא גיימר כבד אבל שיריץ משחקים) בתקציב 5000-6500 כולל ציוד הקפי בנתיים לקחתי את זה Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 2זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS כרטיסי מסך eVGA evga 7900GS דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 מקלדות Microsoft Microsoft Internet + Microsoft Mouse Optical על איזה לוח אם זול אמין וטוב אתם ממליצים?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nirmeller1,

שלום, אני מנסה לחבר עכבר Bluetooth למחשב נייד VOSTRO 1320 של DELL, ללא הצלחה. העכבר אינו מופיע בסריקה שמבצע המחשב למציאת התקנים אלחוטיים. אני אמור להתקין איזשהו DRIVER עבור ה-BT?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. ביקשו ממני לברר על מפרט מחשב לעריכת מוזיקה, התקציב הוא עד 8K ש"ח כולל ציוד היקפי. המחשב ישמש בעיקר לזה. אשמח להמלצות, תודה. 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל 2. מה שימושי המחשב? עריכת מוזיקה, קיובייס ודומיהן 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? כן. כרטיס קול כבר נבחר, אני אעדכן יותר מאוחר עם דגם מדוייק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיפות לכן, הרכבה לא חובה, אבל עדיף שיהיה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אזור תל אביב או נתניה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. ה…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 2 המחשבים לגיימר מתחיל-ממוצע, תקציב 5500, מזומן, הרמקולים חשוב שיהיה איכותיים, אני בחרתי ATP, שניהם מהחיפאיים, מסך פשוט זה מה שנכנס בתקציב, מי שמעוניין להתפרע אני אשמח, יום ראשון המחשב מוזמן, תודה מראש על ההצעות... מחשב 1: Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS A8N5X s939, NF4, PCI-E, SATA זכרונות DDR 400 1GB (2x512MB) דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB כרטיסי מסך GIGABYTE 6600GT Silent-Pipe 128MB DDR III, TV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים 8023 Gamer 450W, 12cm Fan, LCD מקלדות Microsoft Microsoft Standa…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by tomer_,

שלום, אני חדש פה ובור בענייני מחשב אני מעוניין לקנות מחשב לשימוש ביתי סטנדרטי (לא משחקים כבדים או תוכנות מיוחדות וכ"ו) שיחזיק הרבה שנים ראיתי את המפרט הבא: המעבד החדש 2120- Intel Core i3 זיכרון קינגסטון 2GB מסוג DDR3 במהירות 1333MHz לוח אם ECS מתקדם עם ציפסט 61H דיסק קשיח סיגייט עצום 500GB במהירות 7200RPM צורב DVD סמסונג כ.קול 5.1 כ.רשת MBps10/100 לוח אם עם יציאת HDMI!!!! 1200 ש"ח מה דעתכם? ניתן לשדרג כמובן. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by natielmaliach,

שלום לכולם, מעבד: AMD Ryzen 7 2700X Processor Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1441 לוחות אם: Gigabyte B450 AORUS M כמות: 1 - מחיר: ₪ 441 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 580 מארזים: Cougar MX330 כמות: 1 - מחיר: ₪ 178 ספקי כוח: ANTEC PSU 650W Neo Eco Modular 80+ כמות: 1 - מחיר: ₪ 326 מאווררים למארזים: Antec Prizm 120mm RGB fan כמות: 1 - מחיר: ₪ 27 כונני SSD: ADATA XPG SSD 512GB SX8200 PRO M.2 2280 כמות: 1 - מחיר: ₪ 546 כרטיסי מסך: Sapphire RX 580 PULSE 8G GDDR5 HDMI DP OC W/BP PCI-E כמות: 1 - מחיר: ₪ ביקשתי המלצה על מפרט מחשב,והציעו לי את…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים