עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Leopardo,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב מהחנות של פנדה מחשבים. אם אפשר, תייעצו לי על מפרט הולם בעיקר למשחקים בכ- 5300 ש"ח בניתי מפרט כלהלן: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,346 ש"ח 650 Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P LGA 775 ש"ח LG LCD 17 L1750T 1,159 ש"ח Team Apollo 1GB Kit DDR2 PC5300 667Mhz 4-4-4-12 690 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 390 ש"ח XpertVison Geforce 7600GS Extreme 256MB 670 ש"ח LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח FOXCONN TA 192 Alaska black 450W 219 ש"ח Microsoft® Comfort Curve Keybrd 2000 B2L-00007 105 ש"ח Microsoft® Basic Optical Mouse Black OEM 59 ש"ח אמרו לי שבתקציב שלי ניתן לבנות…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה/תכנות/גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע זה מסך 19" של 1280X1024, המסך ישודרג בעתיד * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היק…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. דרישות מהמחשב (לפי עדיפות): אמין, שקט, עם אפשרות שידרוג עתידיות, תמיכה בלינוקס וWIN7, מארז עם פאנל קידמי, רצוי לבן, מפרט מIVORY או מKSP. ף שימושים: גלישה, וידאו ברצולוזצייה גבוהה, קצת משחקים (nexuiz וסימולטורי טיסה בעיקר). רצולוציית מסך: 1980X1080 גודל: 22" רכיבים קיימים: 1TB HD ninja passive cooler for intel LGA775, AMD 754/939/940/AM-2, Intel 478. includes a 120mm/1000rpm fan dvd drive מערכות הפעלה מפרט מוצע: (מותאם אישית מ- KSP.co.il) מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5QPL-AM s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingsto…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Furyster,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עקרונית הסכום אמור להיות בין 6,500-7,500. כתבתי 8,000 כי זה כן סכום שאני יכול להגיע אליו, אבל יהיה קשה הרבה יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בואו נגיד שתשמרו על סביבות ה־7,000, ועל כן החריגה היא 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – GTA V, TW 3, BAK. נתעלם מהעובדה שBAK שבור כרגע, אני מתכוון לשחק במחשב הזה עם במרבית המשחקים שעתידים לצאת, ב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הגיע מארצות הברית אתמול. עם קבלה על שמי כמובן, לא נעשה בו שימוש כלל.הדגם עם שידרוגים על הגירסה הבסיסית 256GB SSD (במקום 128). ו 8GB RAM (במקום 4) מסך 13.3 מעבד dual core Intel Core i5 במהירות 2.4GHz עם 3MB זיכרון מטמון L3 ובנוסף HASWELL הדור רביעי של אינטל עם גרפיקה וחיי סוללה משודרגים מהדור הקודם. שימו לב - הדגמים בארץ הם עדיין הגירסות ללא מעבדי HASWELL עד שיגמרו במלאי הדגמים הישנים(לפחות על פי מה ששאלתי שם.). מסך רטינה. משקל: 1.57 ק"ג. מקלדת מוארת. זמן סוללה של כמעט 10 שעות. המתנה עד 30 יום. אחריות שניתן לקבל בארץ בIDIGITAL . השוואת דגמים : עולה באיידיגיטל : 7,649.00 ₪ (ללא HASWELL) http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/macbook-pro-13-with-retina-display-2-4ghz…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Dr. David,

מחשב Acer Aspire 5044 AMD Turion 64, 1.8ghz 512MB DDR-333 120GB HDD DVD-super multi double layer 15.4" WXGA Acer crystal-bright ATI RADEON XPRESS 200 chipset Wi-Fi, bluetooth תודה .....

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Mitrailleuse,

האחריות נגמרה על כול החלקים, הינה המחשב: I5 760 מעבד Arctic Freezer 7 rev 2 קירור למעבד PALIT GTS 450 כרטיס מסך GIGABYTE P55-USB3 לוח אם Chieftec 550W ספק כוח כונן דיסקים של LG Thermaltake Dokker מארז בלי דיסק קשיח.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. חבר'ה אני מעוניין לקנות מחשב בקרוב ואודה על העזרה. אה, ואני לא שולל AMD תורה רבה מראש. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 21" * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by gal555,

שלום לכולם אני מתלבט בין כמה דגמים של מחשבים והתקציב הוא 3000 ש"ח הדגמים: Acer Aspire 5732Z-443G‎ Lenovo G550 NTD2WIV‎ Fujitsu Amilo LI3710‎ Compaq CQ61-410EJ‎ אני קונה מKSP אז חשוב שזה יהיה משם. השימושים הם אינטרנט ואופיס

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום אני סטודנט שצריך לקנות מחשב לצורך עבודה עם תוכנות הנדסיות[לא כבדות במיוחד] ולשימוש בעיקר ללימודים,לראות סרטים. יש את המחשב [h=1]Dell Inspiron 3542 IN-RD09-7774[/h] רציתי לדעת אם הוא טוב והאם כדאי לקנות אותו במחיר 2800 זה התקציב אגב

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Rho,

שלום חברים, בניתי מפרט בTMS שאני מתכוון לקנות, אשמח לקבל חוות דעת על שינויים נדרשים. רצוי לא לחרוג הרבה בשינויים (אם יש צורך) .אשמח להסבר במידה ויש צורך בשינוי למה X יותר טוב מY. תודה רבה מראש. המפרט: http://www.tms.co.il/preview/spec/zt5edwua תודה רבה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by רוטר,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. world of warcraft בלבד ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, אחותי מתחילה ללמוד בקרוב (מאוד) באוניברסיטת תל אביב לתואר רוחני כלשהו. היא זקוקה למחשב נייד שיהיה אמין, יעיל וזריז. דרישות ושאר ירקות: 1. מחיר - עד 3000 ש"ח, אם ניתן, רצוי פחות. 2. מטרות המחשב הן בעיקר אופיס, גלישה באינטרנט, סרטים, סדרות ולא הרבה מעבר. מצד שני, הוא לא צריך להיות סופר חלש. 3. בנייה ועמידות - מהכרות קצרה עם הנערה, מחשב שבנוי מחומרים חזקים יותר או ידוע בעמידות יתר יתקבל בברכה. 4. חיבוריות אלחוטית וחוטית - אין דרישות מיוחדות מלבד WiFi, וUSB 3, HDMI וDP, מה שקשה לי להאמין לא סטנדרט היום. 5. יש צורך בכונן דיסקים. 6. סוללה - רצוי מחשב עם חיי סוללה ארוכים יחסית, אך כזאת שניתנת להחלפה. 7. משקל - רצוי ללכת על הכיוון הקל, אך בהחלט לא תוך התפשרות על חיי סוללה ו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אחותי מעוניינת לרכוש נייד תקציבי. מה חשוב? בעיקר האיכות, פחות ביצועים. חובה 3 שנות אחריות. כל המחשבים שאני מציין הם עם מערכת הפעלה (חובה) והרד דיסק בגודל של 250GB (לא אתן לה לקחת פחות). האפשרויות הן: 1. Lenovo G530 ב 2790 ש"ח + 590 ש"ח להרחבת אחריות. סה"כ, 3380 שקל. (T3400, 3GB RAM) יתרונות ידועים: עמיד, מקלדת טובה, מסך טוב, 3GB זיכרון. חסרונות ידועים: אין NUMPAD, מעבד יותר ישן. 2. ACER ASPIRE 5738Z ב 2950 שקל. (T4200,2GB RAM). הבעיה עם האייסר הוא שלא ברור לי מה הולך עם האחריות. האם אפשר להרחיב אותה, ואם כן, כמה זה עולה? :s05: יתרונות ידועים: אמורה להיות לדגם הזה מקלדת טובה, אמור להיות מסך טוב, מעבד עדיף במעט, המון פ'יצרים, NUMPAD, DDR3. חסרונות…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by kfir91,

שלום אני מחפש מחשב לילד בן 8 שיחזיק לו עד גיל 12-13 בערך עד שהוא יתחיל להבין מי נגד מי ב KSP או ב Ivory ולא בהרכבה אישית (קונים מאילת) המחשב צריך להריץ משחקים די חדשים GTA, CS ודברים כאלה... חשוב שיהיה SSD שהמחשב לא יהיה צב התקציב עד 3.5K ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=19072 מה אתם חושבים? תודה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום פורום, בעצתכם קניתי את הNS55F ואני מאוד מרוצה! גם שדרגתי ל8 ג'יגה ראם והמחשב עובד פשוט פיצוץ! תודה רבה חבר שלי מחפש מחשב אמין, טוב שיריץ לו משחקים כמו Diablo III ויהיה איכותי. התקציב הוא 4,000 ש"ח ואפשר לחרוג עד 4,500 ש"ח במקרה ויש משהו ממש ממש שווה במחיר הזה אבל עדיף להישאר ב4,000. כמובן מינימום 3 שנים אחריות! * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, כמו דיאבלו 3 * גודל המסך? 15.6 - 17" גדול מידי * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ, לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI חובה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשי…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by blade runner,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן להגיע ל 5000 אם מדובר בשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח אבל אם אני כבר קונה מחשב חדש שידע להריץ משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתכוון להריץ עליו מכונות וירטואליות (זיכרון יהיה חשוב למפרט הזה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינונניות - גבוהות …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by rico,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש״ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod, Battlefield 1 החדש וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא DELL רזולוציה 1920X1080, ורענון 60Hz. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט,זה בעצם המפרט שאני בניתי רציתי לראות אם יש משהו שאני יכול לשנות.ההתלבטות היא בעצם בלוח-אם.חבל שאין כאן איזשהוא מדריך או לוחות אם ממולצים כמו שיש בפורום של כרטיסי מסך. אז לעיניין: המחשב הוא למשחקים נטו.יש לי כבר כרטיס מסך ומסך.התקציב הוא 5000 שח בערך מעבד: [/][..] INTEL CORE i7 S1366 3.06GHz 950 : "SLBEN" - BOX₪1495 לוח אם: [/][..] GIGABYTE GA-X58A-UD3R REV2.0 ₪1125 זיכרון: [..] CORSAIR DOMINATOR 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL8 : CMD4GX3M2A1600C8 ₪895 מארז: [..] ANTEC NINE HUNDRED w/o PSU ₪511 ספק כוח: [..] ANTEC NEO ECO 520W ₪362 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER EXTREME REV.2 - זמין במלאי ₪227 קרור למארז: [..] ANTEC TRICOOL BIG BOY 200mm ₪163…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מחפש נייד בכ-3000 שקלים, מדי פעם למשחקים אבל בעיקר לשימוש כללי. מסך 15.6 אינצ' ובלי יותר מדי דרישות בקשר למשקל ולזמן הסוללה (כמובן שכמה שפחות וכמה שיותר בהתאמה עדיף...) מה שכן חשוב לי זה אחריות 3 שנים. מצאתי כמה מחשבים מעניינים, המוביל בנתים זה ה-ASUS X54HR http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 חוץ מזה יש גם ה-ACER 5755G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8800&CatCode=315 אמנם הנתונים של הACER טובים יותר אבל הוא מקבל רק שנה אחריות ולהבנתי גם איכות הבניה פחות טובה... האסוס מומלץ ? בחנתי עוד כמה לנובואים ודלים אבל לא מצאתי כאלו שמתאימים לי. אשמח לשמוע הצעות נוספות תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם. בעקבות קריסה של המחשב הישן שלי (בן 4.5 ונדפקו לו הזכרונות, והכונן הראשי) ואני קונה מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור ה 4500-5500. אין צורך בחיסכון 2. מה שימושי המחשב עבודות דו מימד, בעיקר צילום (lightroom ומדי פעם פוטושופ ועוד תוכנות). אופיס (אם כי אני מניח שזה חסר משמעות.) יש לציין שאני אוהב לעבוד על תוכנה מסויימת ולהפעיל סרטי וידאו או מוסיקה במקביל. המחשב יחובר למסך של NEC PA241W רזולוציה 1920x1200. 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 די חשוב (6), כי המחשב בסלון בשלב הנוכחי ובמהשך קרוב מאוד לחדר השינה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. בנתיי…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by barchuk,

[h=1]http://ksp.co.il/?uin=23957[/h] או http://ksp.co.il/?uin=23874 אם לכם על משהו אחר בסביבות ה 3000 מחיר אילת אני אשמח. חשוב 8ג'יגה ראם, כרטיס מסך סביר (לא מובנה) ושיהיה במשקל סביר

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by taltola,

שלום לכולם, אני רוכש בקרוב את המחשב שמופיע בקישור מטה. המסך שלי הוא 2K עם 165 הרץ. אילו אתם הייתם רוכשים את המחשב, מה הייתם משנים במפרט ולמה? (מבלי לפגוע בביצועים) https://www.yahavpc.co.il/build?id=JS9UC25V9G71AW

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב נייח שישמש לסימולציות באדריכלות, באמצעות Unity3d. המחשב יחובר ל-3 מסכי Full HD גדולים שכבר נרכשו והאביזרים הנלווים הרגילים, אולי בעתיד גם למשקפי VR. חלק מהסימולציות דורשות חישובים גרפיים כבדים בזמן אמת (בשביל first person view בסביבות מורכבות), וחלקן דורשות הרצה של מודלים עמוסים בחישובים לקבלת תוצאה סופית. כך שרצוי שרוב התקציב יילך לטובת CPU ו-GPU. התקציב הוא 10,000 ש"ח (כולל מע"מ) לרכיבים הבאים: מעבד - הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב (לא מתוכנן OC) כרטיס מסך - הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב RAM‏ - 32GB SSD‏ - 256GB יספיקו לוח אם - לא צריך להיות מטורף, רק לתמוך בדברים הבסיסיים שיש בכ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by naortal,

שלום רכשתי אתמול מחשב בנייד נייד (אגב מאוד מרוצה מהשירות שלהם והיחס ) יש לי 14 יום להתלבט על המחשב הזה שרכשתי : http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=11649 אם יש לכם חוות דעת אשמח לשמוע המחשב יחסית סבבה לגמריי הבעיה היחידה שהמעבד טיפה חלש לי... אשמח אם יש לכם הצעה חלופית אחרת - בתקציב 3500 שח בערך ומחנות נייד נייד.. או שלמעשה הנייד הנל מתאים לצרכים.. * מטרות המחשב: תחליף למחשב הנייח בעיקר מולטימדיה אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים עריכה גרפית (פוטושופ אילוסטרייטור מאיה) זה יהיה יחסית נדיר משחקים קלים (אופציה נחמדה) * גודל המסך? לא פחות מ14" * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל מעדיף לא לעבור בהרבה את ה2.5KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5 שעות יהיה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים