ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אז ככה לפי התבוננות בפורום בניתי לעצמי מפרט תשנו חופשי לפי הצעותיכם העיקר שיהיה לפי הנקודות הבאות: * לא מתוכנן OC לעולם. * המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים, סרטים ואינטרנט. * הארד דיסק 500gb. * תרשמו לי בבקשה למה המפרט מומלץ ולא לא q6600 לפי מה שראיתי בפורום... * איזה כרטיס מסך יותר מומלץ ולמה... אז ככה זה המפרט שבניתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST350032AS 500GB SATA2 ¤592 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤285 כמות:1 http://skypc.co.il/pr…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך להרכיב לאבא שלי מחשב פשוט ואמין. כולל צורב ועכבר טוב. המפרט שחשבתי עליו - AthlonXP 2500 Abit NF7-M ADATA 256 400mh X 2 Liteon X52X32 floppy Compucase 6CS3 WD 80Gb Microsoft Explorer Mouse יוצא 2500-2650 ש"ח תלוי איפה מסתכלים. התלבטויות - אני לא בטוח שהמארז הזה מתאים ללוח מלא, מישהו יודע? עדיף כבר לקחת Sampron במקום הAXP? עכבר אחר מומלץ בפחות מ150 ש"ח?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסירטון הזה אמיתי? Battlefield 3 on DELL Inspiron N5110 [Corei7;Nvidia GT525m] באמת ה - DELL Inspiron N5110 | Core i7 | NVIDIA GT525M יכול להריץ ככה את BF3? שימו לב שב MED המשחק רץ דיי טוב ואפילו בHIGH אפשר לשחק לכאלה שמתעקשים... בULTRA זה כבר נמוך בצורה מוגזמת ועוד שאלה, אותו מחשב יוכל להריץ אותו דבר רק עם שינויים קטנים של במקום 6 ג'יגה - ל4 ג'יגה ובמקום i7 ל i5 ? מה שאני מתכוון להגיד שהמשחק הזה לא דורש יותר מ i5 , החלק המכריע פה זה הGPU...
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מחשב למטרת לימודים וממש טיפה גיימינג .. השימוש המרכזי שלי יהיה תוכנות כמו VISUAL STUDIO ועוד תוכנות של מתכנתים..הייתי מעוניין לקבל ביקורת על המחשב הנ"ל (קישור מצורף) כי האמת שלא מצאתי עליו מאמרים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=919944אשמח גם לדעת האם יש אפשרות להרחיב לו את הRAM מ8 ל16 תודה לעוזריםשכחתי לציין שגם הדגמים של ASUS ZENBOOK מצאו חן בעיניי והייתי שמח לקבל המלצות איזה סוג של מחשב הייתם ממליצים לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, ברשותי מחשב נייד מסוג HP Pavilion DV6 6020ej ברצוני לרכוש זיכרון RAM (תוספת) למה שיש, כרגע יש 4GB, ואני מעוניין להוסיף עוד 4GB. לאחר ריפרוף ברשת, הבנתי כי למחשב זה דרוש כרטיס כזה: " DDR3 1333Mhz so-dimm memory, aka PC3 10600 so-dimm memory " להבנתי, ישנם 3 כאלו הנמכרים בארץ (אם מישהו יוכל לתת לי באמת משהו אחר ויותר מדוייק, אני מאוד מאוד אשמח) Kingston DDR3 4096MB 1333MHz http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=779823 Samsung DDR3 4GB 1333MHz[ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777972 G.Skill DDR3 4096MB 1333MHz http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756143 אשמח לקבל המלצות, מה עדיף מה מומלץ ומה לא, ואם ישנה אפשרות אחרת יותר מתאימה - גם כן. תודה רבה לעוזר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב שחשבתי עליו זה המחשב הבא Maxtor MaXLine III 300GB SATA 16MB 7200RPM 7B300S0 864 ש"ח ASUS A8N32-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI X16 Socket 939 1,490 ש"ח Gigabyte ATI Radeon X1900XTX 512Mb AVIVO PCI-E 3,560 ש"ח Thermaltake Tai Chi W/water cooling 2,490 ש"ח AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4800+ (2.4GHz) Retail BOX 4,150 ש"ח Corsair 2*1GB PC3500 DDR437 Pro 2-3-3-6 TwinX2048-3500LLPRO 2,515 ש"ח ENERMAX EG701AX-VE Noisetaker 600 Watt 920 ש"ח Creative Audigy 7.1 SE 239 ש"ח Akasa IDE ATA 133 cable Neon String ATA-60-NS 60cm 89 ש"ח Akasa SATA 2 DATA CABLE Silver SATA2-45-SL 39 ש"ח Akasa Power splitter Blue UV coated AK-PY-BLUV 23 ש"ח Akasa ALLINONE…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני נתקל בתופעה מעצבנת בטירוף, הכרטיס מסך כנראה התלכלך בפנים ועושה רעש של טרקטור כשהוא על IDLE, רק אחרי טלטולים מועטים והפעלת משחק כשהטמ"פ עולה והכרטיס מתחיל לעבוד יותר אז הרעש נחלש, וגם אז לא תמיד. אני מכיר את התופעה כיוון שהיא קרתה לי במחשב הנייח בכרטיס 8600GT ישן, והתופעה נעלמה רק לאחר שימון הכרטיס מסך. ניסיתי לפרק את המחשב, אך הוא מכיל המון המון ברגים והגעתי למקום שבו חששתי לפרק יותר כי לא ידעתי האם להמשיך או לא. אני צריך את עצתכם, האם להמשיך ללא חשש לפרק את המחשב, יש לי רגש ומגע לדברים האלו ואני יכול להסתדר (מקווה בלי להרוס שום דבר) או פשוט לשלוח את המחשב לתיקון? המחשב כבר לא באחריות. נ.ב קניתי תרסיס לחץ אוויר וניקיתי את הכרטיס כמה שיכולתי, לא עזר ממש. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, משחקי אינטרנט, קצת המרות וידאו א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי טס לארה"ב בשבוע הבא ואשמח לקבל ממכם מפרט למחשב נייד חזק ויציב לעבודות משרדיות ותוכנות מסויומות אין צורך בהשקעה של כרטיס מסך על בעיקר על דגש על לוח אם וזיכרון טוב. מהמ שהבנתי מחשב שעולה בארץ 4 K אפשר למצוא בארה"ב 3K אשמח לקבל מפרטים מחברות גדולות אשר אוכל להפנות את חבר שלי וכן הלאה מ APPLE ועד DELL.תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב נייד בהתאם לדרישות הבאות: מטרות המחשב? לימודים (בעיקר אופיס למיניהן) ואינטרנט (גלישה וצפייה בטלוויזיה) וראיית סרטים. מחיר? עדיף סביב 2,000 ש"ח (אפשר עד 2,500 ש"ח). גודל וציפוי המסך? עדיף 14 בגלל המשקל והניידות אבל אפשר גם 15.6 קל. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משקל רצוי?אני מניח סביב ה- 2kg. האם נדרש זמן סוללה ארוך?ממוצע עשוי להספיק. כונן קשיח?לא לחוץ על גודל מעבד? לא מבין בזה. ראיתי כמה i3 ו- i5 במהירויות שונות (1.5ghz-2.5ghz) עד כמה מהותי ההבדל, לאור הצרכים שציינתי. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא רק אם אפשר שתיהיה אפשרות לאחריות והרחבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכותרת, תודה -ניתן לחרוג ב100 ש''ח. כרגע שמתי לב ל-DV6-2130EJ של HP. אך איני מכיר את הכרטיס מסך GT320M...אשמח לתגובות.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב צריך להריץ אופיס להתחבר קצת לאינטרנט ויהיה נחמד אם תהיה יציאה לחיבור לטלויזיה אך ממש לא חובה. אחריות: רצוי 3 שנים. חשוב שיהיה ע"י מישהו מוכר ולא ע"י "א.ב. ובניו מחשבים בע"מ" זיכרון: אין מה לדבר על פחות מג'יגה. HD: לפחות 80 רצוי יותר מעבד: לא CELRON!!!!! סוללה: המחשב יבצע הרבה מצגות כך שרצוי סוללה טובה (ברור לי שזה קשורבצורה ישירה למעבד....). תודה וחג שמח
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין 2 מחשבים, ללא התחשבות בפרמטר המחיר איזה מחשב טוב יותר ומומלץ יותר? http://ksp.co.il/?uin=17404 http://ksp.co.il/?select=.268..271..137..214.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17165&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 9500 שח כמובן לצמצם כמה שיותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד, עריכה גרפית משחקים כמו HORIZON ZERO DWAN, RDR 2 ועוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 10/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא הכי חשוב לי אורות אבל אם יש משהו לא יקר אז בכיף, רוצה שיהי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תודה ושיהיה המפרט הכי טוב שאפשר למצוא נכון להיום... ושיהיה מאזור המרכז (החנות). בבקשה מישהו..............................................
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש היה אותו בכל מקום, אבל פתאום הוא נעלם מרוב החנויות. המעבד היחיד שנשאר עם יכולת גרפית מובנית של vega הוא רק ה ryzen3 3200G. האם ידוע למה הוא נעלם מהחנויות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לא מזמן הלך המחשב הנייח בבית ולאחר תקופה שקיבלתי בהשאלה מחשב נייד של HP החלטתי שהמחשב הבא יהיה נייד ולא נייח בגלל הנוחות שבניידות. למרות זאת, בחלק גדול מהזמן אשתמש בו כתחליף לנייח (קוראים לזה "נייד תחליף שולחני" או משהו, לא?) אני יושב הרבה על המחשב, והשימושים העיקריים שלי במחשב הם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, ואולי גם משחקים קלים (Counter Strike, אם מישהו מכיר). אני מפעיל הרבה תוכנות במקביל, חלקן לעריכת תמונות ואודיו, אבל לא משהו כבד מדי (ולמרות זאת חשוב לי מעבד חזק וזיכרון גבוה). ראיתי את המחשב שבמבצע של 012, ה- HP Pavilion dv5-1160ej, במחיר של 4900 ב-12 תשלומים. המפרט נראה לי מצויין, אפילו יותר ממה שאני צריך, אבל בהתחשב בכך שאני רוצה מחשב שיחזיק לעוד כמה שנ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, הרכבתי מפרט ואשמח לחו״ד אם זה באמת אופטימלי. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868535 - Intel - i7-7700K Kaby Lake Quad core CPU - 4.2 GHz - Max Turbo Frequency 4.5 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1498/1468 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170X-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1151 CPU - 4x DDR4 up to 64 GB at 3466Mhz - 3 x PCIe x16 - 2 x M.2 - 3 x SATAe - 6x SATA 6Gb/s - 7x USB 3.0 - 6x USB 2.0 - 2 x USB 3.1 type A and type C - VGA - DVI - HDMI - Killer Gigabit L... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 700/686…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אני מתכן לקנות מחשב בגלל שאני טס לעבוד בחול למשך שנה ואני רוצה משחב נייד שגם אפשרי לשחק עליו קצת משחקים אבל לא יהרוג מבחינת מחיר והציעו לי את DELL Inspiron n5110 אפשר לראות פירוט מלא שלו פה http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-... מה אתם אומרים זה מחשב שיעשה את העבודה טובה ? מן הסתם אני לא מתכנן לשחק משחקים על HIGH אלה על LOW\MED ופשוט שירוצו כמו חלק וכמו שצריך אשמח לשמוע דעות ו\או הצעות למחשבים אחרים תודה . עדכון קטן מצאתי עוד מחשב שנראה טוב ACER 7750 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9841
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כשהייתי בארה"ב קניתי מחשב מלנובו, והוא הגיע לבית של חברים שאירחו אותי. לצערי נאלצתי כבר לחזור לארץ עוד לפני שהמחשב הגיע, אז כרגע הוא תקוע אצלם. השאלה שלי, האם שווה לי שהם ישלחו את המחשב דרך UPS\FEDEX? האם אני אאלץ לשלם על המשלוח מכס ו\או מע"מ? הם הרי ישלחו את זה בתור חבילה פרטית ולא בתור חברה\חנות שמוכרת לי מוצר. אם זה לא המקום לשאול אני מתנצל ומבקש שתפנו אותי למקום הנכון. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? אינטרנט, שימוש מישרדי, קצת סרטים, קצת פוטושופ. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. אופיס, פוטושופ. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה לא 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות 8. מאיזו חנות אתם מעדיפי…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, כן אם מדובר בשיפור משמעותי מבחינה כלשהי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים פופולארים ופיתוח תוכנה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ייתכן שמסך, זה תלוי באיך שאר הדברים מסתדרים מבחינת התקציב, אם מדובר בפגיעה משמעותית בביצועים אז אני כנראה אוותר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מעוניין בכונן SSD גדול 1TB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה למחשב חזק ומהיר, ישמש צלם. עיבוד תמונה, פוטושופ, ושאר התוכנות הגרפיות. הולך לעבוד הרבה שעות ביום. משקל לא כזה חשוב לי, אבל עדיף שלא יעלה על 3 ק"ג. סוללה מעל 4 שעות. (כרגע המחשב מת אחרי שעה) לא כ"כ מבין במהירויות ואיכויות מסך וכרטיסי מסך. אבל ברור לי שאני צריך משהו מתקדם. כרגע המחשב שיש לי מאוד איטי כשאני עובד עם פוטושופ ומנסה לעשות דברים במקביל. תקציב עד 6000 ש"ח. כנראה יקנה בארה"ב. אני רוצה להחליט קודם איזה דגם. אשמח לשמוע חוות דעת על ניידים של אפל. איך המפרט שלהם לעומת מפרטים אחרים שבתקציב דומה. תודה לעוזרים חג שמח לכולם !
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש לחבר, נייד בתקציב של עד 2800 ש"ח, הנטייה היא ל-DELL. חשוב שהמעבד יהיה לפחות i3 ו-4 ג'יגה זיכרון. שימושי המחשב יהיו: אינטרנט,משחקים קלילים(לילדים),סרטים,משרדי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים. אני קונה בחודש הקרוב מחשב גיימינג חדש. אני מתלבט בנוגע לחנות ממנה כדאי לי להזמין. בנו לי את המפרט באתר שקוראים לו plonter ואני מתלבט בינו לבין TMS. בעבר קניתי מחשב מחנות דיי גדולה שפשטה רגל. מצד אחד לא פניתי אליהם מעולם כי לא היו תקלות מצד שני עדיף שהחנות ממנה אני קונה תהיה שם אם תהיה בעיה. אני גר במגדל העמק, פלונטר ממוקמים בתל אביב וTMS בנתניה. רציתי לשמוע את דעתכם. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-