עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yaronzi,

אהלן מה המצב? אני טס להולנד עוד שלושה שבועות, זה יהיה קצת לפני הקריסמס ככה שכנראה אני אמצא שם די הרבה מבצעים טובים. כרגע יש את הבלאק פרדיי שהוא גם מביא לנו מבצעים (לא יודע בדיוק עד כמה שווים) הדבר שהכי מרתיע אותי בלקנות מחשב מחול זה עיניין האחריות, אם יקרה למחשב נזק כלשהו או לא יפעל כראוי וכו' מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Double_N,

שלום, אני צריך מחשב נייד לגרפיקה, לעבודות מזדמנות. רוב הזמן אני עובד מהבית אבל מדי פעם אני צריך לעשות איזה משהו דחוף או תיקונים אחרונים כשאני ברכבת או מחוץ לבית. ראיתי את הדגם הזה, Asus VivoBook S400CA-CA006H , שהוא גם בעצם סוג של טבלט וחשבתי שיכול להיות שימושי שיהיה לי גם טבלט כשאני בחוץ, אם אני צריך להראות ללקוח איזו עבודה, או להוציא אותו במהירות תוך כדי הליכה להראות משהו, מה שאי אפשר בדיוק עם מחשב נייד רגיל. השאלה אם המחשב הזה יכול להריץ פוטושופ כמו שצריך ואם אני אסתדר עם מסך יחסית קטן (14") לעבודה מהסוג הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ruff stuff,

שלום. אני רוצה לרכוש מחשב נייד של קומפאק ואני רואה בנתוני המסך שהוא מסך led בדגמים אחרים יש מסכים של wxga יש הבדל בין שניהם? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ag43,

חבר שלי מחפש מחשב נייד המיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט וסרטים. הוא מעוניין בנייד עמיד יותר מהביתיים הרגילים, אבל לא מעוניין להשקיע במחשב עסקי. הוא שם עין על lenovo thinkpad edge e520. נראה עמיד מאוד, מקלדת נוחה מאוד, מעבד I3 סנדי ברידג' וכל הדברים מסביב. אנחנו כמה חברה שמעוניינים לקנות ביחד כך שהמחיר יעמוד בסביבות 2700 ש"ח. יש מחשב (עמיד) משתלם יותר בסכומים האלה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב בחודש מרץ הקרוב קראתי באתר שאינטל הכריזה על דור חמישי למעבדים לפי מה שבדקתי באינטרנט הדור החדש לא תואם את התושבת האחרונה 2011-3 התכנון שלי לקנות מעבד 5820k ויחד עם זו לוח אם תואם את התושבת 2011-3, חשוב לצייין שהלוחות אם כרגע במחירים מעל 1200 שקלים לתשובת החדשה השאלה היא כזאת, האם חכם לקנות בחודשים הקרובים מחשב עם לוח אם יקר שמתאים לתושבת האחרונה ? שבעתיד הקרוב המעבדים החדשים יצאו עם תושבת קודמת ( כמו שהבנתי נכון ) בבקשה אני יודע שאי אפשר לחכות לטכנולוגיה הבאה כי בכל פעם יוצא משהו חדש יותר השאלה שלי מתמקדת לפרק הזמן הנוכחי ולגבי העניין התושבות עם הדור החדש. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shalom127,

כמה אני יכול למכור כרטיס מסך gigabyte GTX 780 ? בן חצי שנה ועדיין באחריות..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. קיצר יש לי בעיה כזאת^^ שלפעמים זה מופיעה ולפעמים לא בצבע כחול בלבד.... יש מצב שזה בעיה בCHIPSET של NVIDIA?? יש לי לפטופ GX600 MSI

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Syrul,

היי חבר'ה. מישהו יודע אם המחשב הזה יחזור להיות זמין בארץ בתקופה הקרובה? אני רוצה לקנות אותו אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Bar_B_q,

מממ תראו עד עכשיו קניתי תמיד מחשב רגיל.. ושיפרתי אותו וכזה... עכשיו יש לי AMD Dorun1100 עם 6 ג'יה בייט הארד דיסק ו .. geforce 2 mx 200 ממ וממש חרא אז רציתי לקנות מעבד 1700 ובדקתי וזה מתאים ללוח אם שלי.. אבל לא בא לי והסכימו לי למחשב "חדש" אז אני רוצה איזה Laptop משהו לא למשחקים.. רצוי עם הארד דיסק של מינמום 20 ג'יגה.. מממ משהו פשוט שלא יעלה על ה1000 דולר עם אפשר משהו אבל מאיזה חברה ידועה רצוי.. עם ביטוח.. בעצם ביטוח לא חשוב... כי אני יקנה אותו בחול..... אבל רצוי איזה דגם שאני יוכל למצוא בארה"ב או באירופה.... מממ ואני רוצה משהו עם בטריה בתוכו... לא חייב של יותר משעתיים.. ( לא יודע אם זה הרבה .. ) ממ ולא כזה שחייב חשמל כל הזמן.. רצוי משהו שלא יהרס אחרי שנה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yam102,

מה דעתכם אל המפרט של המחשב הזה X202E-CT009H והמחשב לא לגיימינג לשימוש אינטרנט אבל מהיר כמה שיותר עם יש לכם עוד אופציות בכיף אבל חייב שיהיה בתקציב של2000 שח 11.6 אינץ מקסימום ומהיררר נתונים טכנייםסוג מעבד Intel Core i3 דגם מעבד 3217U נפח זיכרון RAM 4 GB סוג הזכרון DDR3 סוג מסך LED מסך מגע כולל כרטיס מסך Intel HD Graphics 4000 כונן קשיח 500 GB מהירות כונן קשיח 5400RPM רשת אלחוטית 802.11g 802.11b 802.11n

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. אני עומד לבקר בארה"ב בקרוב, ואני צריך לקנות מחשב נייד. התקציב עומד על 1K, לשימושים משרדיים בלבד, ללא גרפיקה כבדה. הגודל שמתאים לי זה בין 13 ל 15 אינטש- עדיף 14. אני מעוניין במחשב אמין וסולידי, בלי גימיקים מיותרים שיחזיק מעמד כמה שיותר. 70% מהזמן המחשב יהיה נייח. ++ הכי חשוב - שלא יהיה לו את המסכים המבריקים הללו שקשה לראות בהם שיש או חזק ++ צמצמתי את תוצאות החיפוש שלי לשלושת אלו: אשמח לדעת מי מהם הכי ממולץ וגם אם יש חברות אחרות שיותר טובות זה יכול לעזור. בתודה מראש, אורי. Toshiba Satellite Pro® : S300M : S300M-EZ2421 Intel® Core2 Duo Processor T5870 Genuine Windows® XP Professional (SP3) with Recovery Media for Windows Vista Business (32-bit, SP1) 3GB PC2-6400 DDR2 80…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Yoni Polakowsky,

היי, יש לי מעבד חדש שהוזמן לפני שבוע אך אין לי בו שימוש כי יש לי מחשב חלופי. המעבד הינו חדש באריזה שלא נפתחה עם חשבונית מקורית. מעבד מסוג i7 3770k. כמה שווה? מישהו מעוניין? polakowsky@gmail.com

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by matan24,

אהלן מעוניין בהמלצה למחשב נייד לשימושים מאוד בסיסיים : אינטרנט, אופיס, יוטיוב, וכו'. כתבתי עד 2000 ש"ח אבל אם יש בפחות לשימושים האלה - זה עדיף. נא לשים לב שאני מבקש שיכלול מע' הפעלה, ואחריות 3 שנים (עדיף עם איסוף מבית הלקוח) תודה רבה ! * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף מאט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא חשוב * משקל רצוי? לא קריטי. כמובן עדיף לא כבד מידי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים פלוס * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חשוב * Bluetooth? עדיף. לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 200GB * כונן אופטי? עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלא…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by mihFir,

שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש. המחשב אמור להיות בעיקר לתלת מימד,גרפיקה, ואולי עריכת וידאו, ולפעמים OC. בכל מקרה הינה המפרט, אני אשמח אם למישהו יהיו הצעות לשפר את המפרט. צריך גם המלצות לספק/קירור למחשב, אשמח לשמוע הצעות INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ASUS P5B-E EVGA PCI-EX GeForce 8800GTX ACS3 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - 768-P2-E837-AR - DX10 - RETAIL WD 500GB (250GB/WD2500KS X 2) 16MB SATA2 7200 RPM KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אז ככה, אני שוקל בזמן הקרוב לקנות מחשב למטרות משחק בלבד, ללא ציוד היקפי כלל ולא מתוכנן OC או משהו בסגנון התקציב הוא כמו שציינתי, 4.5-5.5 אלף יש ברשותי מסך LG W2042T חשבתי על המפרט הזה או משהו בכיוון לפחות, עזרה בבקשה כי אני לא כזה מנוסה בהרכבת מפרטים Intel Core i7 920 2.66Ghz Tray Stepping D0 SLBEJ, יחידות 1 ₪1384 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=697 Arctic Cooling Freezer XTREME CPU COOLER , יחידות 1 ₪201 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1169 Gigabyte GA-EX58-UD3R X58 CHIPSET, יחידות 1 ₪1073 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=698 Corsair 6GB Kit (2GBx3) DDR3 1600Mhz XMS3 PC3-12800 CL8 Core I7, יחידות 1 ₪969 http://www.rsm.c…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by avivlevy,

מחפש אתר שאני יוכל להרכיב מפרט של מחשב נייד

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ?Athlon XP 2100+ 400shk ?ABIT NF7 (nForce2)lan,usb2? 550shk ?512MB Twinmos DDR400? 530shk ?GF 4 Ti4200 64MB TV? ABIT 560shk 420shk? 40GB 7200 ATA-100 (8MB)?WD ?Teac 1.44? 50shk ?Teac x16? DVD 220shk Compucase Midi Tower CI 6A19 300shk Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 120shk 3150 שקל... מה אתם אומרים על המחשב הזה? גם מחשב תותחי בביצועים! גם חיית OC לא רעה....(עתידי) לא לקחתי BARTON2500 כי חסכתי כאן 200 שקל... אל תגידו שזה לא כסף...חוץ מזה הבארטון לא טוב בOC וה 333 FSB וה 512K לא כזה מורגש...200 שקל בכיס כן מורגש גם אם הייתי לוקח 2500 בארטון הייתי נתקע איתו באותה מהירות לכמה שנים ועם ה 2100 אני אוכל למשל עוד שנה כארצה לשפר את מחשבי במקום לקנות מחש…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Yotam.B,

היי, אני בהתלבטות לגבי קניית מחשב חדש. ראיתי את המקבוקים החדשים והם מדהימים והייתי כבר קרוב לקנייה והגעתי למסקנה שלא אזדקק לזה אז החלטתי ללכת על מחשב PC באותו טווח המחירים - 5000 ש"ח. כשהתחלתי לחפש מחשב חדש די הייתי נעול על DELL כי איתם יש לי הרבה ניסיון והם אף פעם אף פעם לא איכזבו אותי ! אבל לפתע גיליתי גם את מחשבי ASUS ורציתי לשמוע ממכם קצת חוות דעת על המחשבים שלהם. ראיתי את הדגם המדהים הזה: http://ksp.co.il/?uin=19823 אני חושב שנותן תמורה די יפה למחיר שלו. אני מתכוון כנראה לקנות אותו באילת שם המחיר הוא: 5076 ש"ח. יתרון גדול ששמתי לב הוא שהוא מגיע עם 8 ג'יגה בסלוט אחד - זה אומר שבעתיד אם אזדקק אוכל להרחיב לו זיכרון על הסלוט השני גם. נכון? אבל שוב - אין לי בכלל נ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Roeebaeloha,

שלום החלפתי לאחרונה לוח אם ומארז ורציתי למכור את השניים אז ככה: מארז: antec 902 v3 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 שניהם עובדים כמו שצריך והם נקיים והכל מעולה איתם! אשמח לקבל הצעת מחיר לכל מוצר בנפרד וכמה אפשר למכור את שניהם ביחד תודה!

20. Started by sam770,

תקציב סביבות 3500-4000 ש"ח רק לנובו רק מסך מט גודל מסך מינימאלי 14", גודל מסך מקסימאלי 15.6" לא מרעיש ועובד בצורה חלקה ומהירה מיועד בעיקר לתוכנות משרדיות + פוטושופ, לא למשחקים יש פה מישהו שיש לו נסיון אישי עם לפטופ שעונה על הקריטריונים שכתבתי למעלה ויכול להמליץ? תודה מראש סמי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by redead,

אני מחפש מחשב 13.3-14 אינץ' אלה הדגמים ששמתי להם אליהם אשמח לקבל המלצות - ‎Lenovo IdeaPad Z370 M5653IV - ‎Samsung 300V3A-A06IL - Asus K43E-VX452V בגדול מה ההבדלים בין כרטיס מסך ‎Intel® HD Graphics 3000 לבין (NVIDIA® GeForce® 410M, (1GB Dedicated

22. Started by yossi harel,

אהלן חברים א-אם זהו לא המקום הנכון..מתנצל מראש ! ב-אני מתכנן על רכישת מחשב נייד חדש ואני פונה לעזרתכם. *הקצבה של עד 5K יש לי מספר שאלות ואשמח אם תוכלו לענות לי אליהם. *סליחה מראש על מספר השאלות הגבוה 1-נשארתי עם Dell ועם Lenovo בגדול..איזה חברה יותר מומלצת מבחינת נקודות כמו : איכות (על כל המשתמע) , אמינות, אחריות בארץ (מבחינת טיפול ושירות..) *** השימוש שלי הוא נטו - עבודות + סרטים + גלישה ברשת. לא גרפיקה לא עבודות ולא משהו נוסף 2-האם החברות Lenovo וחברת iBM הם אותן החברות ? 3-בתור משתמש למען מה שצויין לעיל + הקצבה של 5K ..הייתם ממליצים על מחשב מחברה אחרת ? תודה לעונים מראש בברכת כל טוב יוסי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. ב"ה מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב, לעבודה עם גרפיקה כבדה בתנאי לחץ של עבודה. כמובן אני רוצה מפרט שיתן מענה לעבודה בלחץ עם כמה תוכנות כבידות במקביל של Adobe CS5. אני מעוניין להשקיע למשך זמן לא קצר. יש ברשותי מסך 24 אינטש באיכות מקסימלית של 1920x1080 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001421 אני נותן תקציב של דולרים, כי אני מעוניין לחסוך בעלויות. אם לדעתכם הבדלי המחירים לארץ לא גדולים, אשמח לדעת. אין צורך בציוד היקפי. אני מעוניין לדעת מה לבחור מלוחות אם, אני מעדיף שתהיה תמיכה בתקנים: USB3, HDMI, E-SATA. http://www.newegg.com/Store/SubCategory.aspx?SubCategory=280&name=Intel-Motherboards&Order=PRICED מעבד, אני מעוניין במעבד חזק שיתן תפוקת עבוד…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, אני לא גיימרית ואיני זקוקה לכרטיס מסך איכותי במיוחד. אני צריכה מחשב לאופיס ואינטרנט עם סיכוי לעבוד עליו בלי צורך בשדרוגים או החלפות בשלוש השנים הקרובות. צורב חשוב וכן מסך שטוח (לא דק). ראיתי את המפרט הבא באתר של אייבורי: לוח אם לוח אם INTEL או MSI מקורי CHIPSET INTEL 915P Socket 775 Dual 400. יתרון חשוב: הלוח אינו משולב עם כרטיס מסך מעבד INTEL מעבד אינטל פנטיום 4 3GHZ 530 HT800 1MB cache (לא 478) SOCKET LGA 775 ,תוספת למעבד פנטיום 4 3.2G רק 199ש"ח מאוורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי! דיסק קשיח דיסק קשיח 80GB SATA 7200 RPM 8MB CACHE או דיסק קשיח 7200 IDE 120GB זכרון פנימי 512MB 400MHZ DUAL DDR-אחריות לכל החיים כרטיס מסך PCI EXPRESS ATI X300SE 128MB או PCI EXPRE…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום,אני צריך נייד ללימודים ולמשחקים (קלים) זמן סוללה-רצוי מעל 3 שעות. משקל מועדף-כמה שיותר נמוך,אני מניח שעד 2.5 לא תהיה בעיה. גודל מסך-לא יודע מה יתאים לשימושים,ראיתי מסך 15.4 והוא היה גדול מספיק,ראיתי 17 וזה כבר ענק,לא ראיתי מסכים קטנים יותר. כונן קשייח-לפחות 160 צורב DVD-כן אחריות-כמה שיותר זמן,לא חושב שאני צריך בין לאומית המחשב לא יצא מהארץ ככל הנראה. אין העדפה לחברה מסויימת. חסר משהו? אני כאן תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.