ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם התחלתי לבנות מפרט למשחקים(אני לא גיימר כבד אבל שיריץ משחקים) בתקציב 5000-6500 כולל ציוד הקפי בנתיים לקחתי את זה Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 2זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS כרטיסי מסך eVGA evga 7900GS דיסקים קשיחים Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורבים DVD Recorders LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 מקלדות Microsoft Microsoft Internet + Microsoft Mouse Optical על איזה לוח אם זול אמין וטוב אתם ממליצים?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש לחבר, נייד בתקציב של עד 2800 ש"ח, הנטייה היא ל-DELL. חשוב שהמעבד יהיה לפחות i3 ו-4 ג'יגה זיכרון. שימושי המחשב יהיו: אינטרנט,משחקים קלילים(לילדים),סרטים,משרדי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מחשב חדש למטרות האלה: 1.משחקי MMORPG - משחקים המוניים בסרברים הכי מפוצצים במשחק (כמו Silkroad Online בסרבר Xian) וגם HL2 - דורש כרטיס גרפי טוב ומעבד לא פחות. 2.אופיס,שירים וכל מה שמשתמש ממוצע עושה... 3.פוטושופ,לפעמים גם 3ds max,maya,xsi... (לרוב,אני משתמש בפוטושופ אבל לפעמים לעיתים נדירות באחת מתוכנות התלת מימד האלו) 4.אני רוצה גרפיקה מלאה במשחקים - כלומר אני רוצה לשים את המצב הגרפי על בין המצבים הגבוההים יותר. 5.שהמחשב יהיה מהיר ומוכן לVista,וזמני הקימפול שלו עם C++ לא יהיו ארוכות (בתוכנית ממוצעת) 6.מחשב טוב שיהיה בסדר גם עוד שנה שנתיים,ולא יהיה מחשב חלש חלקים שיש לי: 1.מסך 2.מקלדת+עכבר 3.רמקולים 4.כרטיס קול 5.צורב DVD של LG עכשיו הנה דברים שכבר החלט…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב עצמו לשימוש סטנדרטי, גלישה ואופיס, אבל אני רוצה מחשב שיוכל לתמוך בעתיד בעריכת וידאו. כאמור הלוח צריך לתמוך בשני כרטיסי מסך, או אם יש כרטיס עם שתי יציאות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יקנה גם מסך LG L1970HR בנפרד (עוד 2100 ש"ח) המחשב צריך הכל חוץ מצורב ורמקולים (ומסך כמובן) כרטיס מסך בתקציב של 1500-1600 יספיק (אני חשבתי על X1800XT 256MB) דיסק קשיח בנפח 250GB (אני חשבתי על WD 250GB 7200RPM 16MB SATA II) זיכרון אני חושב שעדיף 2GB ולא נראה לי שיש צורך ביותר מ667MHZ מקלדת ועכבר לא צריך משהו מפוצץ (250 ש"ח בערך) מארז MIDI עם קירור טוב (הולך להיות בחדר יחסית חם) אין העדפה לגבי מעבד (כפול ליבה כמובן) ולוח אם לא הולך לעבור OC ורצוי שהכל יהיה מחנות אחת תודה ;D
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח לחרוג , לא חייב את כול הסכום רק אם אין ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ - פרנסה (בקטנה), אילוסטרייטור - פרנסה, אינדזיין - פרנסה, פעם ב.. עריכת סרט בתוכנה המובנית של חלונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים: Fortnite, GTA, Minecraft, Raft 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, עכבר, אוזניות גיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה עם לדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת כמה שווה המחשב נייד שלי מדגם dell vostro 3450 מעבד intel core i5 2430m cpu זיכרון 8GB הארד דיסק 700 GB כרטיס מסך AMD RADEON 6630M יש עליו וינדווס 7 ואחריות עד סוף שנה של דל תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
דרישות מיוחדות: * שיכלול מעבד c2d שיהיה חזק יותר מ-Athlon 3000 64. * שיכלול זכרון בנפח 1024 DDR2 בתזמונים סבירים ושל חברה טובה. * שייבנה ב-noacomp או בחנות אינטרנטית סבירה ואמינה. * אין בעיה עם זה שזה לא יכלול הרכבה, את זה אוכל לעשות לבד. * שיכלול מארז ואם אפשר גם צורב DVD (לא חובה). * שיכלול כרטיס מסך בטכנלוגיית PCI-E עם לוח נחמד... שיהיה טוב יותר מכרטיס 9600XT אם אפשר. אם התקציב לא מאפשר אנא רשמו זאת, במידה וכן אשמח להצעות ולקישור האתר בו נבנה המפרט תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Asus TUF Gaming דגם i5 8300H NVIDIA GeForce GTX1050 GB 1000+128 GB 8 Lenovo Thinkpad E470 i5-7200 Nvidia 920MX 256GB SSD 8GB צריך לתמוך בפעולות מאומצות של הרצת שרתים לוקאליים לבדיקות תכנות וכן להריץ משחקים כמו Fifa 20, איזה מחשב עדיף?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני לא מוצא מחשב שמתאים לי הצרכים הם לצורכי לימוד ( דק וקל), ניהול העסק ( המחשב מחובר תמיד לגיבוי של דרובוקס, גוגל דרייב ואוון דריב) ועריכה פשוטה של סרטונים יש לי היום כ250 גיקה במחשב שלי מלא. מסך: 15 או 14 עדיפות ל FUL HD זיכרון 8 /16 500ssd I5 או I7 עד4000 שח איזה דגמים מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לייעוץ בנוגע להרכבת מחשב לעריכת תמונות, בעיקר שימוש בתכנות לייטרום ופוטושופ. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב גמיש מאוד, מעדיפה להשקיע באיכות המוצר וביכולות שלו. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות בתוכנות אדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים חדשים וסרטים (יהיה מחובר לטלויזיה 32" עם כבל HDMI) מסך למחשב אני לא צריך אין צורך בציוד היקפי לא מתוכנן OC..לא צריך מערכת הפעלה או אופיס המחשב יהיה בחדר אז די חשוב השקט הרכבתי פה מפרט לפי מה שאנשים כתבו פה בפורום ואני רוצה דעה לגביו Intel Sandy Bridge Core i5 2400 Socket 1155 6MB 95W 3.1Ghz Tray, יחידות 1 ₪798 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2353 Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 CPU Cooler Socket 775 1156, יחידות 1 ₪79 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1901 Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 CHIPSET, יחידות 1 ₪700 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2542 Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8064601560113[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪1407/1379[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Gigabyte[/td] [td]GA-H97-Gaming-3[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-Gaming-3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪613/601[/td] [/tr] [tr][…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש לקנות מחשב חדש עם עדיפות ב-KSP בחיפה אלא אם כן יש המלצה בטוחה למשהו הרבה יותר טוב בחיפה. המחשב מיועד למשחקים כבדים מאוד בגרפיקה 1080*1920 על מסך LED 24 אינץ' של LG כשהכל על ULTRA HIGH אין צורך במסך, אך יש צורך במקדלת ועכבר. המחשב מיועד לOC בינוני עד כבד כשהמטרה שבהתחלה בלי ה-OC יהיה מפלצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל . ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא. 2 . מה שימושי המחשב? גיימינג כבד, סרטים באיכות גבוהה מאוד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי \ מערכת הפעלה? לא. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד והייתי מצליח להתחבר לרשת לפני כמה ימים עכשיו שאני מחפש רשתות אלחוטיות הוא לא מוצא ובבית יש לנו רשת אלחוטית שעוד לפטופ כן מזהה ומחובר אליה בדקתי את לחצן ה WIFI הוא דלוק פתאום הוא לא מזהה ולא מוצא אף רשת גם במקומות אחרים לא רק בבית מה יכול להיות הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב ביתי ובנוסף לבצע מצגות הכוללות אנימציה לנכדים שלי. במפרטים שלכם יש את דו מימד בסיסי או את ביתי חזק פלוס ואני לא כל כך בתחום אז השאלה מה כדאי בשביל אנימציות פשוטות בפלאש או פוטושופ. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר טיפה משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים MINECRAFT ודומיו אבל נראה לי שעדיף משהו שיחזיק למשחקים חדשים יותר בהגדרות נמוכות.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מש…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה ויום טוב ארז
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אבקש עזרה בבניית מחשב שכזה בעדיפות מ KSP (אלא אם כן יש המלצה לחנות אחרת באיזור חיפה בלבד) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 גג גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא שחקן כבד אלא מזדמן אז קצת משחקים, קצת סרטים, קצת מכל דבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בכל ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, מחשב חדש מאפס 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב אך לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כל אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי רגיל, קצת לימודי בדיקת תוכנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3-4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד מדובר רק במחשב ללא מסך תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקבות קריסה של המחשב הישן שלי (בן 4.5 ונדפקו לו הזכרונות, והכונן הראשי) ואני קונה מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? באזור ה 4500-5500. אין צורך בחיסכון 2. מה שימושי המחשב עבודות דו מימד, בעיקר צילום (lightroom ומדי פעם פוטושופ ועוד תוכנות). אופיס (אם כי אני מניח שזה חסר משמעות.) יש לציין שאני אוהב לעבוד על תוכנה מסויימת ולהפעיל סרטי וידאו או מוסיקה במקביל. המחשב יחובר למסך של NEC PA241W רזולוציה 1920x1200. 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 די חשוב (6), כי המחשב בסלון בשלב הנוכחי ובמהשך קרוב מאוד לחדר השינה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. בנתיי…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
2 מעבדים של AMD OPTERON BARCELONA (כל מעבד הוא 4 ליבות פיזיות וביחד הם 8 ליבת ) זכרונות :8GB RAM DDR2 מסך: 22 אינץ Samsung T220 ספק כוח מודולרי 650 וואט של thermaltake כרטיס מסך ATI AMD SAPPHIRE HD 3870 512MB מארז cooler master haf 932 לוח אם tyan s2915 דיסק קשיח 500GB western digital כונן אופטי של LG עם צורב מקלדת ועכבר אל חוטיים של מייקרוסופט
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, צריך את עזרתכם בשדרוג המפרט הקיים (<), השדרוג יכלול מעבד,קירור למעבד,לוח אם וזכרונות בלבד ומיועד למשחקים. דגשים: לוח אם עם תמיכה ב-PCI-EX2.0 וקירור שקט למעבד, תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-