עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לא לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב: מיועד למשחקים בגנון COD, ASSASSIN'S CREED ודומיהם על רמות גראפיות גבוהות. אני אשמח שמשחקים כאלא יעבדו לי חלק וללא לאגים. ועל רזולוציה של: 1600900X סוג המסך שברשותי: FLATRON E2040 של LG 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא, בבקשה מפרט מושלם ללא מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 :בסביבות ה 8 6. האם מתוכנן אוברלוק OC: לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?מערכת הפעלה WIN 7 64BIT, הרכבה…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  2. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטים\משחקים * גודל המסך?רצוי כמה שיותר גדול * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד,המחשב יחובר לחשמל ברוב הזמן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)? HDMI,VGA * בלוטות?כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500gb+ * כונן CD/DVD? צורב? כונן DVD וצורב. * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אבל ראיתי שלדל יש מה להציע

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הדרישות שלי מהמחשב: גודל מסך: 15.6'' דיסק קשיח: 1T/750GB זיכרון פנימי: לפחות 4GB מותג המחשב: חברה שידועה באמינות שלה (DELL וכו'), וכן ישנה העדפה לאחריות כמה שיותר ארוכה. חנות: TMS,KSP,IVORY,BUG או כל חנות מוכרת עם מוניטין גבוה באיזור ת"א חיבורים: HDMI המחשב מיועד לעבודה שוטפת באינטרנט, אופיס וכו'. אני רוצה מחשב שיוכל לעמוד במולטיטסקינג ושיעבוד במהירות ללא תקיעות. תקציב: עד כ-3500 ש"ח אודה לעזרתכם המהירה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני לומד על מערכות הפעלה, וצריך מחשב חזק מבחינת מעבד, ולא כבד, בסביות 2.5 קילו. אני צריך זיכרון גדול ויכולת להריץ מכונות וירטואליות של מערכות הפעה, שרתים וכו' ע"ג המחשב כפי שרשמתי למעלה, התקציב הוא בסביבות ה-4K ש"ח אפשר גם 4.5K המפרט: * גודל המסך: רצוי "14 (כי גדול יותר זה כבד יותר), אפשר גם גדול יותר אך לא ממש רצוי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : סוללה שתחזיק בערך 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: מחשב עם יציאות עדכניות כגון usb3.0 וכו' * בלוטות: כנ"ל (לפי הסעיף הקודם). * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כונן של לפחות 1GB * כונן CD/DVD: צורב DVD * כונן Bluray:לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה : windows xp/…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by satyr82,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים) , צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13- 13.3 * משקל רצוי? 2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - אם אפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (, HDMI ) * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB מינימום * כונן CD/DVD? צורב? כן- צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תקציב - 3000 ש"ח + - . תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by alex542,

שלום, רציתי לדעת אם המעבד AMD athlon 2 x4 640 + כרטיס המסך ATI Radeon hd 5400 series יכולים להריץ משחק כמו battlefield 3? ואם לא כל כך על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים עד 500 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  7. טוב, תקציב למחשב- עד 3 אלף.. אפשר לחרוג ל3 וחצי- אבל רצוי מאוד שלא וזה רק בהנחה שזה מאוד מאוד כדאי... * מטרות המחשב? הולך להריץ לינוקס, אבל עם תוכנות שעשויות לדרוש כוח עיבוד, ככה שהמפרט צריך להיות סביר פלוס. בגדול למטרות עבודה, תכנות, אבטחת מידע וכדומה. * גודל המסך? לא עקרוני. 15.6 נראה לי יהיה סביר. אבל גמיש. * משקל רצוי? שיהיה קל. מיועד לזוז ממקום למקום על בסיס קבוע. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. הוא צריך להחזיק בצורה נורמלית יום עבודה אחד. * כונן CD/DVD? צורב? רצוי, אבל אם זה מייקר משמעותית, אפשר גם לבדוק אפשרות של לפטופ ללא כונן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? נופ. הולך ללינוקס. אפשר גם מחשב ללא מערכת הפעלה מובנ…

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. תשלום בויזה, לא מזומן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4K, רצוי פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 לדוגמה, משחקי פעולה / Need For Speed חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 - מסך 23" DELL (יש לכלול במפרט) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  9. אין דרישות מיוחדות בנוסף לכך. כל הניידים שנתקלתי בהם עם מסך מט ורזולוציה גבוהה מ- 1366*768 (שאני לא מבין איך אפשר להסתדר איתה...) הם מהסדרות העסקיות היקרות יחסית. האם יש משהו במחיר יותר "עממי"? תודה.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  10. היי, מעולם לא היה לי מחשב נייד אז אני דיי NOOB בדברים האלה. הניידות פחות חשובה לי ואני קונה אותו בעיקר משיקולי גודל ואפשרות להעביר ממקום למקום פעם בחודש. כל מה שאני כותב למטה מתייחס בהנחה שאני קונה בארץ. * מטרות המחשב? מטרת המחשב להיות תחנת עבודה נייחת למטרות של אופיס\אינטרנט\סרטים תכנות "קל". אני לא מתכוון להריץ עליו משחקים אבל אני רוצה יתירות, כלומר לא משהו מסכן שבקושי יפתח דף אינטרנט. * גודל המסך: באזור ה15" * משקל רצוי: רב הזמן הוא יהיה במקום ויוצא מהבית \ יוזז פעם בחודש בממוצע אז משקל פחות חשוב לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אבל לא חובה * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונ…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Joh,

1. מה התקציב המקסימאלי? -3500-4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סימולטורים, משחקי אסטרטגיה, משחקי מבט גוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש כרגע מסך מדגם LG W2343T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. * מטרות המחשב? לימודים,סרטים,משחקים קלים + (בעיקר FPS) * גודל המסך? 14-15 * משקל רצוי? עד 2 קילו, חשוב שיהיה עד כמה דק שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה סטנדרטי יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או מערך היברידי של 128 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כל חברה שהיא אמינה ומספקת אחריות "איכותית" תספיק הציעו לי את המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=QSNP900X4D&cfm=7E05AFD1 אשמח לקבל אלטרנטיבות, תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  13. שלום רב המפרט הקיים אצלי במחשב סה"כ טוב אבל אני מחפש להאיץ את המחשב בתקציב של עד 500 ש"ח לשימושים כליים (אינטרנט ואופיס) ומשחקים קלים: Motherboard: CPU Type TripleCore AMD Athlon II X3 425, 2700 MHz (13.5 x 200) Motherboard Name Gigabyte GA-MA785GM-US2H (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset AMD 785G, AMD K10 System Memory [ TRIAL VERSION ] DIMM1: Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) DIMM2: Kingston [ TRIAL VERSION ] BIOS T…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yakir4u,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס אינטרנט וקצת סרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 8 שעות +- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא זה מחשב לאחותי לפי דעתי 8 שעות על סוללה זה דמיוני (אם אני טועה תתקנו אותי) אבל היא מח…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by tripto,

שלום, אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר להרצת סרטים (מכונן מקומי ומהאינטרנט) אבל שגם יוכל לשמש אותי לגלישה באינטרנט ושימושי אופיס למיניהם. אשמח אם המחשב גם יוכל להריץ משחקים קלים יחסית (אני לא קרוב אפילו להיות גיימר) החדר שלי נמצא בעליית גג- כלומר ממש חם שם בימי הקיץ, צריך משהו עם מערכת קירור טובה. מחשב נייח האמת לא ממש איכפת לי מהמארז הוא יכול להיות פשוט יחסית. אין צורך באביזרים נוספים (רמקולים ומסך וכל זה..) אשמח להמלצות (גם אם זה אומר מחשבים מוכנים מחניות שאתם מכירים) - אני גר באזור ב"ש אם מישהו מכיר חנות מקומית טובה. תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  16. אהלן , לפני כמה ימים קניתי כ.מסך : Sapphire 7850 1GB GDDR5 ואת הספק כוח : SeaSonic 750W הבעיה היא שיש לי מארז קטן מאוד יחסית , והספק מאוד דחוס בפנים (עד כדי כך שהמערכת לא עולה ונותנת צפצופים , 9 קצרים ליתר דיוק). המערכת עצמה שלי די ישנה: מעבד : Intel Core 2 Due E8400 3Ghz (ישנו גם את Intel Core 2 Quad Q8200 2.33GHz , אך בגלל התדר הנמוך יותר והזכרון המטמון שלו בחרי בינתיים להשתמש ב Duel Core) Motherboard : Gigabyte G41M זכרונות : DDR-2 800MHz Kingstone 2GB x 2 וכרגע מותקן אצלי ספק כוח של Mustiff 550W. תמליצו לי על מארז שיהיה מרווח מספיק ובעל סירקולציה טובה של אוויר , מעבד מודרני יחסית (לא יודע מה יהיה עדיף לי Sandy או Ivy בגלל שאני רוצה אפשרות לOC) לוח אם שייתמוך בOC …

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by erezb84,

ברצוננו לקנות מחשב נייד לילד בן 12, בעיקר לצורכי אינטרנט ומשחקים (לא כבדים). התקציב הוא בסביבות 1500-2000 ש"ח. האם המחשב הבא הוא בחירה טובה לתקציב ולדרישות? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9520 תודה!

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  18. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות מאומצת -הרבה קבצים פתוחים במקביל, עבודה עם מערכות משרדיות כבדות וכו' * גודל המסך: 13 -? אני לא סגור על זה.. מחפש מסך גדול שאפשר יהיה לעבוד עליו בנוחות, או לחלופין מחשב שמגיע עם עמדת עגינה שאפשר לחבר אליה מסך רגיל. * משקל רצוי: לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: רצוי, אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא נראה לי. * בלוטות: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB * כונן CD/DVD? צורב: כן. * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: רצוי דגם של חברה כמו dell, HP, Lenovo וכו'. יש משהו שמשלב מסך רגיל ומסך…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה, מולטימדיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת, עכבר ור…

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  20. נשפכו לי מים על המחשב הנייד (בזמן שהיה פועל ), וכתוצאה מכך הוא שבק חיים (מסרב להידלק :'( ). האם ניתן "להציל" את המידע שבו בדרך פשוטה (כלומר, בלי להתעסק עם מעבדות ושאר ירקות)? האם יש איזו שהיא דרך לחבר את הדיסק הקשיח שבו למחשב אחר (נייח) וכך להעביר את המידע הנחוץ? :-\ אם כן, איך עושים את זה בדיוק? כמה זה יכול להיות מסובך למשתמש הביתי, ובכלל - מה הסיכוי שזה יצליח בהתחשב במצב שתיארתי (מים שנשפכו על משטח המקלדת וגרמו להשבתת המחשב)? בבקשה תתנו לי בשורות טובות...

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by vourt,

הי, מעוניין להזמין מארה"ב מחשב חדש שכנראה עדיין לא הגיע לארץ - Lenovo Ideapad Yoga 13 מישהו יודע עם האחריות על המחשב תהיה זמינה גם בארץ למקרה של תקלות? תודה!

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  22. Started by shurkes,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב ביתי. המחשב משמש לקריאת מייל, וורד ואקסל ברמה בסיסית מינוס, אינטרנט וסוליטייר... ככל הנראה אתקין במחשב אובונטו עם TB למייל ואופן אופיס. האם אפשר למצוא מפרט סביר שיכנס במארז קטן? איזה סוגי מארז קטנים קיימים? זכרון קשיח, בין 300 ל500 יהיה מספיק. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by eliransh90,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות * גודל המסך: 13 * משקל רצוי: כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות:כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 128 * כונן CD/DVD? צורב: אין צורך * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:לא ומה דעתכם על המחשבים הבאים: http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17314 http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..1483.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17300&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ALAKEFAK,

שלום כולם, ראיתי פה המלצות על מפרטי מחשב שכוללים מוצרים שבמבצע עד ה30 לחודש ב TMS. בפרטי המבצע רשומים שני דברים מעניינים: 1. רק לחברי הפייסבוק 2. מוגבל למוצר אחד ללקוח לכן המלצות של מארז בהנחה עם ספק בהנחה ו SSD שבהנחה במפרט אחד אולי לא ריאליות. בנוסף, לפרופיל הפייסבוק של החנות מקושרים 21 חברים בלבד. וכמו כל בקשת חברות, מנהל הפרופיל צריך לאשר אותה. האם מישהו הזמין מהם למרות זאת? ספרו שתפו בבקשה

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. כאן רכשתי מהם כבר זכרונות, הם Top rated seller באי-ביי לא כולל משלוח.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים