עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, קניתי כרטיס מסך חדש , MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G Graphics Card וכנראה שאני צריך לשדרג את המחשב בכדי להנות ממנו כמו שצריך. אני צריך מעבד,לוח אם, זיכרון. יש לי מארז Raidmax Viper Bottom design PS ככה שלא בטוח שצריך אחד חדש. המשחקים הם FPSים חדשים, משחקים כמו The Division ,ghost recon wildlands ומשחקים חדשים מהסוג הנ"ל. אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות לשנתיים שלוש הקרובות. תודה,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by shukrunr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אם אפשר לחסוך למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3, Crysis 3, AC3,Metro 2033....בקיצור כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צו…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. הי אני מחפש מחשב נייד לבית. השימוש הביתי הוא שגרתי - אינטרנט, מסמכים, סרטים, אך נדרשת יכולת שמאפשרת עבודה משפטית מהבית - (וורד ודפדפן, ריבוי חלונות). חשובה לי המהירות, ולכן אני מעדיף כונן SSD (כחצי ג'יגה לפחות). בעיני מינימום של זיכרון למחשב חדש זה 8GB. חשוב לי שתהיה אחריות ל-3 שנים (רצוי עם איסוף והחזרה). אני מנסה להגיע למקסימום שאפשר להשיג ב-3200 ש"ח. כרגע ההצעה הכי מעניינת מבחינתי היא זו: https://www.pc365.co.il/product-13948-מחשב_נייד_HP_15_bs014nj_1ZL11EA?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap זה כולל - מעבד מהיר ועדכני, זיכרון DDR4, כונן SSD, והכל במחיר שפוי. הבעיות: לא מצאתי אף ביקורת של הדגם הספציפי הזה, …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. INTEL Pentium D - 2.8 (820) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PI (1620 שקל) INTEL Sorento (945G) -LAN - DDR2 - ATX (659 שקל) 1GB (512 X 2) GEIL DDR II - 533 - DUAL CHANNEL KIT (713 שקל) Gigabyte 6600-DP 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - BULK (631 שקל) WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA (347 שקל) סה"כ ללא ספק / מארז והדברים הקטנים : 3970 המחיר המקסימלי שברצוני להשקיע הוא כאמור לעיל - נושק ל4000 שקלים האם לדעתכם המחשב חזק לקידוד / עריכת מוסיקה ומשחקים... או שעליי לותר על הליבה הכפולה וללכת על מעבדי 64 ביט מקווה לתשובתם , בתודה.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by Nevo,

שלום, אשמח אם תכינו לי מפרט למחשב חזק ויציב לצרכים העיקריים: * אינטרנט - משתמש הרבה באינטרנט ותוכנות שקשורות לאינטרנט. * עבודה - אני אשתמש במחשב לצורכי עבודה ולכן רצוי שיהיה מהיר. * בניית אתרים - אני הולך לעבוד עם בניית אתרים ברוב הזמן. את האמת שעד עכשיו הסתדרתי עם 256MB זיכרון ומעבד 2.66, שזה עלוב! נראה לי שאני צריך פי כמה יותר מזה לפחות בזיכרון. בקיצור מחשב סוס עבודה לאינטרנט, תוכנות וניהול אתרים. מה צריך? * כרטיס מסך - לא משחק במשחקים, רואה סרטים פעם בחודש. לא צריך משהו טוב. * כרטיס קול - שומע מוזיקה לפעמים אבל לא צריך משהו רציני גם. * צורב - לא צורב הרבה אבל עדיף שיהיה משהו שאם אני אצטרך מתישהו, אם יש אפשרות שהצורב יקרא DVD זה יהיה נחמד. * תקליטור - פעם בחצ…

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  6. שלום לכולם , אני זקוק למפרט מחשב שמאפשר להריץ בצורה טובה Premiere Pro CS6 ו After Effects CS6 חשוב לציין שברצוני לעבוד עם פלאג אשר מתממשק עם אפטר אפקטס -element 3d https://www.videocopilot.net/products/element/ .הסרטים יהיו ברזולוציה 1920×1080 עם שילוב של אובייקטים 3D אני חושב שאני יבחר במחשב שמבוסס מעבד של אינטל עם זיכרון של בין 8ל 16 גיגה זיכרון .לא סגור על כרטיס המסך ואני מודע לחשיבות של הכרטיס הביצועים מאוד חשובים במסגרת התקציב 8000 שקלים למחשב עם חריגות במידה ויש צורך אשמח לדעתכם המקצועית תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. התקציב : 7000 (אשראי) מחשב + 1500 מסך, ?-מקלדת עכבר. 2. מטרות המחשב : משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. ציוד הקפי: מסך 22 , עכבר , מקלדת. 4. דבר שלא צריכים במחשב עצמו? : כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מארז עם קרור נוזלי KANDALF , ARMOR של THERMALTAKE או מארז ו קירור נוזלי למעבד ב נפרד.FIREWIRE, אופציה להוסיף כרטיס מסך בעתיד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חשובים !!! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן ההרכבה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? על המחשב יותקנו VISTA , LINUX 9. האם חשוב שקט? עד כמה? 10. האם מתוכנן OC? …

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  8. צריך רק את החלקים הבאים: מעבד + לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך 1. עדיף לחסוך, לא ניתן לחרוג מ1500 ש"ח. 2. המחשב מיועד לעבודה משרדית וגלישה בעיקר, בנוסף לזה תיכנות ב VS2010 + עבודה עם Vegas (עריכת וידאו) מידי פעם. 3. אין צורך בציוד היקפי 6. אין דגש על מערכת שקטה 7. לא מתוכנן OC 8. ללא הרכבה וללא צעכרת הפעלה 9. עדיפות לksp 10. לא מתוכנן שדרוג של המחשב בעתיד 11. הדגש הוא על לחסוך, כלומר אם אפשר להשיג מפרט לצרכים בסיסיים ביותר זול אז עדיף.

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  9. ברשותי - moded chieftech aluminium blue + window athlon xp 2000+ + VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD gigabyte 7VAX 256 DDR Asus Geforce 2 gts soundblaster live!value LG DVD ROM LG X48 Burner Vantec rounded IDE cables v.cooled case + 400W gen. PSU + 2 cold cathodes (green+blue) Mag 17" XJ700T כמה לדעתכם עליי לדרוש על המחשב כולל המסך? תודה.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by ברוס לי,

חודשים אני כבר מפנטז והגיע הרגע והשתחרר לי הסכום ורציתי את סנדי (בעיה כרגע) אבל בנוסף אני מתחיל להיות יותר ריאלי עם הכסף יש לי כבר כרטיס מסך NVIDIA GTS 450 בעקרון נדמה לי שלפי נטייתכם המערכת תבוסס על מעבד AMD 955 ואוברקלוק לא מתוכנן לכן אני מבקש המלצה ללוח אם ATX רצוי של ASUS עם SATA3 חובה ואם אפשר עם 4 כאלה מה שאומר בקר טוב נפרד ל-2 אבל לא חובה אם יש לאסוס לוח עם כרטיס קול טוב מהסטנדרט מה טוב כנ"ל לגבי הכרטיס תקשורת ןספק עדיף מודולארי אבל אם לא אז נתפשר. איכותי ולא יקר וזכרון עדיפות לGSKILL תודה מראש למומחים העוזרים

• 5 תגובות
    • 979 צפיות
  11. CPU : AMD Athlon 64 3000+ Venice FSB 512KB L2 Cache Socket 939 E6 + Thermaltake TR2 Motherboard: Abit ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? Memories: ?512Mb 400MHz Twinmos? CAS 2.5 X2 Graphic Card: ?Powercolor X800GT 256mb DDRIII PCI-E? (Will get overclocked ) HDD: Western Digital "WD1600JS" 160GB / SATA-II / 7200RPM 8MB Cache -Bulk DVD-Recorder: ?NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8? BLACK DVD-Rom: Any 16x48 BLACK DVD-ROM (כדי לצרוב מדיסק לדיסק וסתם כדי לא לשחוק את העינית של הצורב) Floppy: ?Teac/SONY 1.44 (Black)? Case: Sunbeam Samurai BLACK PSU: FSP 350W LGA775 24pin SATA 12cm FSP350-60THN Speakers: Altec Lansing ATP3 (תמיד חלמתי שיהיו לי אותם ) Monitor: Sa…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by amy3373,

אז באתי להתקין לי אופיס על הנייד החדש, כולי שמחה וטובת לב, ואז גיליתי כי... אין לי קורא דיסקים 8) הייתם צריכים להיות שם כשחיפשתי את המקום להכניס את הדיסק, כולי תמיהה... טוב, אז אני לא רגילה לניידים ולדברים המשונים שלהם. הבנתי שאפשר לקנות כונן חיצוני. חשבתי שאם כבר, כדאי שהוא יהיה גם קורא dvd וצורב. יש המלצות? וכמה זה אמור לעלות?

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by eladnahumpc,

שלום לכולם, אודה לעזרתכם במציאת מחשב נייד חזק שיוכל להריץ תוכנות לפיתוח תוכנה ושבאופן כללי ירוץ מהר ולא יקרטע בהפעלה של מספר תוכנות בו זמנית... פרטים טכניים שחשובים לי: מסך ''15.6 מעבד i7 - דור 7 ומעלה דיסק 512GB SSD זכרון 16GB DDR4 כרטיס מסך Geforce nvidia 1050 אם יש אפשרות לשלב ביחד עם המפרט הזה גם מסך מגע מסתובב או רזולציית מסך גבוהה יותר, זה יכול להיות מעולה. שמתי עין על המחשב הזה שקצת חורג מהתקציב, אך אשמח לקבל את דעתכם עליו, או לחילופין הצעות למחשבים אחרים. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=943648 המון תודה, אלעד

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by the_lighting,

צריך מפרט ללא ציוד הקיפי למטרות משחקים וOC של בערך 3.2 אולי יותר! שיהיה בו p180, ללא ספק, 4G ומרובע ליבות GO.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by zamig,

לאור מעבר דירה החלטתי לקנות מחשב חדש ולאור מצוקת מקום אפשרית אני שוקל לקנות מחשב נייד ולא נייח. תקציב: בסביבות ה 6000 ש"ח. מטרות: השימושים צנועים ולא אמורים להוות בעיה. בעיקר עבודות משרדיות (אם כי המסמכים עלולים להיות גדולים והעבודה היא על מספר מסמכים במקביל), אינטרנט, צפייה ווידאו, תכנות. משקל רצוי/סוללה: המחשב אמור לשמש כמחשב ביתי ויכולת התניידות מחוץ לדירה לא מהווה שיקול חשוב ולכן אלו לא גורמים שצריכים להיות שיקול. גודל המסך: הייתי שמח עם העבודה (מסמכי טקסט ואינטרנט) תהייה נוחה ככל האפשר. מאחר ואין בעיה של משקל, נראה לי שמסך 15" הוא המתאים ביותר, רק שהמסך יהיה מסך טוב. יציאות מיוחדות? יכולת לחבר את המחשב לטלביזיה יכולה להיות אופציה נחמדה. מערכת הפעלה: המחשב צריך להיו…

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by MS-D,

ערב טוב ! בעוד כמה ימים אני עומד לרכוש מחשב חדש ורציתי להתייעץ לפני.. אז קודם כל דרישותי מן המחשב היא בעיקר משחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא 6300 פלוס 200 הרכבה, סה"כ 6500. הרכבתי פה משהו ורציתי לקבל מכם הצעות לשיפור ובמקביל הצעות נוספות אולי מחנויות יותר זולות .. ד"א אני זקוק לציוד הקפי, פרט ל-CD וצורב.. Logitech® MX500 Optical Mouse 282 ש"ח LG 17 FLATRON F700P 1,080 ש"ח Logitech Z-640 (5.1) 525 ש"ח Maxtor 120GB 7200RPM 566 ש"ח Antec SmartPower 300W 283 ש"ח AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 525 ש"ח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD 525 ש"ח ZIPPY WK8000 Office Black & Silver 65 ש"ח Ch…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום, האם לדעתכם כדאי לקנות את המחשב הבא במחיר הנ"ל? דעתכם חשובה. תודה רבה. Lenovo Y550 Intel Core 2 Duo P7350 2GHz CoreDual-core EM64T Processor TechnologyEnhanced SpeedStep Technology Bus Speed 1066MHz L2 Cache 2MB Standard Memory 4GB Maximum Memory 8GB Memory Technology DDR3 SDRAM Memory Standard DDR3-1066/PC3-8500 Hard Drive Capacity 320GB Hard Drive Interface Serial ATA Hard Drive RPM5400 Screen Size 15.6" Graphic Mode WXGA Display Screen TypeActive Matrix TFT Color LCD Widescreen Yes Display Resolution 1366 x 768 Graphics Controller Manufacturer Intel Graphics Controller ModelGMA X4500MHD Graphics Memory Capacity 1.76GB Graphics Memory Technology DDR3 SDRAM Graphics…

18. אבא שלי מתאמן בצורה מאוד רצינית (עד שעתיים ריצה ביום על מכשיר ריצה). ע"מ לשפר את היציבה בזמן האימון, הוא מעוניין לצלם את עצמו מהצד עם מצלמת usb, ולהציג את התוצאה על מסך שנמצא מולו. עשינו נסיון עם טבלט סיני גרוע שהוא קנה בחו"ל, אבל הניסוי נכשל כי הטבלט היה ממש גרוע. לא נדרשות שום יכולות נוספות. חשבתי על מסך מחשב מינימאלי + מחשב אנדרואיד + מצלמת HD כלשהי, או טאבלט סביר + מצלמת HD דרישות: מחשב: מספיק חזק כדי להציג וידאו של 720p בקצב של 30 פריימים. חשבתי על ה mk802IIIs - בערך 60$ מסך: משהו מינימאלי וזול, 17,19", עדיף IPS אבל ממש לא חובה. המסך הכי זול בזאפ עולה 400 שקל. צריך חיבור hdmi כדי להתחבר למכשיר אנדרואיד. מצלמה: 720p לפחות, בקצב פריימים של 30 fps. הדבר הכי קרוב בזאפ ה…

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  19. רציתי למכור תמחשב שלי... Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256MB COMiON IMPRESS BLACK מארז שחור פשוט עם ספק 500 גנר'י.. מאורר 80 מקדימה 120 מאחורה..אמממ וזהו....... ורציתי לדעת ככה על הדרך אם הכרטיס מסך 7300GT יותר טוב מ 6600 שיש לי... תודה..

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  20. כפי שכבר הזכרתי פה בפורום, אני אמור לאסוף את המחשב הנ"ל שבוע הבא. יש לי כמה שאלות. 1) איך אני אמור לוודא ברגע שאני אוסף את המחשב שזה באמת הדגם הספציפי שהזמנתי, שיש לו את אותה כמות זיכרון פנימי/חיצוני שהובטחו לי ושאר הפרמטרים של המפרט, ושלא השתמשו בו בעבר? (בקיצור, שלא רימו אותי איכשהו) 2) אילו דברים בסיסיים אני צריך לעשות לפני השימוש הראשוני/ בשימוש הראשוני? (התקנת דרייברים? הטענה לפני ההפעלה? וכו') 3)נושא הסוללה: ראיתי פה דיונים ודעות מגוונות לגבי הנושאים הבאים, ויצאתי קצת מבולבל. א. כל כמה זמן מומלץ לבצע כיול, ועד איזה אחוז טעינה צריך לרדת? ב. האם יש בעיה לחבר את המחשב לחשמל (כשהסוללה מחוברת אליו) כשהוא דלוק (שמעתי איזו "הנפצה" על שינוי מתח או משהו כזה) ג. אני לא מתכוון…

• 3 תגובות
    • 977 צפיות
  21. שלום. אני מחפש מחשב בעיקר לצרכי גלישה באינטרנט, הורדת סרטים וסדרות (כלומר חשוב שיהיה הרבה זכרון) ומשחקים פעם ב..(שזה הכי פחות ייעשה במחשב, מקסימום CS או FIFA). עוד דברים שחשוב לי שיהיה מערכת קירור טובה, כי אני לומד מניסיון שהמחשב הקודם שלי התחמם מהר מאוד. אם אפשר שלא ירעיש יותר מדי, כמה שיותר שקט. מערכת הפעלה אמיתית, כרטיס מסך טוב (לא יותר מדי). ומסך 19-20 אינצ' לא נחוץ יותר. חריגה בתקציב של עד 200 ש"ח לא טראגית. תודה רבה. ***עריכה*** לא נחוץ ציוד הקפי.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  22. שלום נתקלתי בתקלה די מוזרה, שבעת כתיבה במקלדת המובנת בלפטופ, לחלק מהאותיות מצטרפים גם מספרים באופן אוטומטי. למשל בלחיצה על האות "ה" זה יוצא "ה5" ועל "צ" יוצא "צ6" בדקתי מגעים ודרייברים - מה עוד יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 710 צפיות
  23. שלום. אני מעוניין לקנות נייד לצורך לימודים. קראתי את המדריך לבחירת נייד משנת 2014 שפרסמתם(אם קיים מדריך מעודכן אשמח לקבל קישור), ואלה המסקנות שהסקתי: מעבד: מסדרת U דיסק קשיח: כונן SSD. האם עדיף כונן רגיל? סוללה: 3 תאים עם קיבולת כוללת (WHR) נמוכה (בשביל להשיג זמן סוללה ארוך ומשקל קל). מסך: בגודל "13.3 או "14 אינץ עם רזלוציה טובה. איני יודע איזה גימור לבחור (מט או מבריק?). אני רוצה חיבור USB 3, HDMI,קורא כרטיסי זיכרון וסוללה נשלפת. האם כדאי לקנות מתאם לכרטיסים או לHDMI במקום חיבורים? לדעתי המפרט הבא מתאים לצרכיי (אם לדעתכם כדי להשים דגש על דברים אחרים תגידו). כמו כן מהיכן לקנות אם אני גר בחדרה?. תודה על העזרה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום לכולם. אני שוקל לקנות מחשב נייד עד 1200 דולר מארה"ב אם אפשר לשלוח לארץ גם טוב.. המחשב יהיה בעיקר למשחקים,לימודים,אינטרנט,מוזיקה,סרטים... אני רוצה להנות מהכול.... * גודל המסך חשבתי על 15.4 או 16 אינץ' לא מסך מבריק אלא מאט.. * משקל רצוי? לא חשוב בשבילי * זמן סוללה ארוך?אני מניח שזה פרט שממש מייקר את המחיר אז נוריד אותו לזמן סטנדרתי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) =כן * כרטיס רשת שתומך בכול התקנים כיום.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג"ב 7200 . * זיכרון=4 גיגה * צורב DVD ברור!.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רצוי עם אחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה ל- DELL ראיתי שיש ל MSI מחשבים זולים בלי מערכת הפעלה,אבל אם יש משהו יותר טוב אז…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by bareyal,

הי, לאינטרנט + אופיס מחשב בלבד, לא כולל מסך או ציוד הקפי. זה מה שבניתי, שינויים יתקבלו בברכה... 1 178 LG GSA-4167B DVDRW Bulk 1 AMD Sempron 2800 BOX AM2 265 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 285 ש"ח 1 ASUS M2V-TVM VIA® K8T890 Socket AM2 470 ש"ח 1 NCP 512MB DDR2 667 349 ש"ח סה"כ 1547 ש"ח, מה שמשאיר 153 ש"ח למארז. הייתי מעוניין במארז המעולה Compucase 6K31 Micro Atx Silver/Black 300W אבל הוא עולה 290 ש"ח, ויוצא מחוץ לתקציב. רעיונות ??? תודה.....

• 1 תגובה
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים