עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eladnahumpc,

שלום לכולם, אודה לעזרתכם במציאת מחשב נייד חזק שיוכל להריץ תוכנות לפיתוח תוכנה ושבאופן כללי ירוץ מהר ולא יקרטע בהפעלה של מספר תוכנות בו זמנית... פרטים טכניים שחשובים לי: מסך ''15.6 מעבד i7 - דור 7 ומעלה דיסק 512GB SSD זכרון 16GB DDR4 כרטיס מסך Geforce nvidia 1050 אם יש אפשרות לשלב ביחד עם המפרט הזה גם מסך מגע מסתובב או רזולציית מסך גבוהה יותר, זה יכול להיות מעולה. שמתי עין על המחשב הזה שקצת חורג מהתקציב, אך אשמח לקבל את דעתכם עליו, או לחילופין הצעות למחשבים אחרים. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=943648 המון תודה, אלעד

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  2. Started by the_lighting,

צריך מפרט ללא ציוד הקיפי למטרות משחקים וOC של בערך 3.2 אולי יותר! שיהיה בו p180, ללא ספק, 4G ומרובע ליבות GO.

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by zamig,

לאור מעבר דירה החלטתי לקנות מחשב חדש ולאור מצוקת מקום אפשרית אני שוקל לקנות מחשב נייד ולא נייח. תקציב: בסביבות ה 6000 ש"ח. מטרות: השימושים צנועים ולא אמורים להוות בעיה. בעיקר עבודות משרדיות (אם כי המסמכים עלולים להיות גדולים והעבודה היא על מספר מסמכים במקביל), אינטרנט, צפייה ווידאו, תכנות. משקל רצוי/סוללה: המחשב אמור לשמש כמחשב ביתי ויכולת התניידות מחוץ לדירה לא מהווה שיקול חשוב ולכן אלו לא גורמים שצריכים להיות שיקול. גודל המסך: הייתי שמח עם העבודה (מסמכי טקסט ואינטרנט) תהייה נוחה ככל האפשר. מאחר ואין בעיה של משקל, נראה לי שמסך 15" הוא המתאים ביותר, רק שהמסך יהיה מסך טוב. יציאות מיוחדות? יכולת לחבר את המחשב לטלביזיה יכולה להיות אופציה נחמדה. מערכת הפעלה: המחשב צריך להיו…

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by MS-D,

ערב טוב ! בעוד כמה ימים אני עומד לרכוש מחשב חדש ורציתי להתייעץ לפני.. אז קודם כל דרישותי מן המחשב היא בעיקר משחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא 6300 פלוס 200 הרכבה, סה"כ 6500. הרכבתי פה משהו ורציתי לקבל מכם הצעות לשיפור ובמקביל הצעות נוספות אולי מחנויות יותר זולות .. ד"א אני זקוק לציוד הקפי, פרט ל-CD וצורב.. Logitech® MX500 Optical Mouse 282 ש"ח LG 17 FLATRON F700P 1,080 ש"ח Logitech Z-640 (5.1) 525 ש"ח Maxtor 120GB 7200RPM 566 ש"ח Antec SmartPower 300W 283 ש"ח AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 525 ש"ח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD 525 ש"ח ZIPPY WK8000 Office Black & Silver 65 ש"ח Ch…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, האם לדעתכם כדאי לקנות את המחשב הבא במחיר הנ"ל? דעתכם חשובה. תודה רבה. Lenovo Y550 Intel Core 2 Duo P7350 2GHz CoreDual-core EM64T Processor TechnologyEnhanced SpeedStep Technology Bus Speed 1066MHz L2 Cache 2MB Standard Memory 4GB Maximum Memory 8GB Memory Technology DDR3 SDRAM Memory Standard DDR3-1066/PC3-8500 Hard Drive Capacity 320GB Hard Drive Interface Serial ATA Hard Drive RPM5400 Screen Size 15.6" Graphic Mode WXGA Display Screen TypeActive Matrix TFT Color LCD Widescreen Yes Display Resolution 1366 x 768 Graphics Controller Manufacturer Intel Graphics Controller ModelGMA X4500MHD Graphics Memory Capacity 1.76GB Graphics Memory Technology DDR3 SDRAM Graphics…

6. אבא שלי מתאמן בצורה מאוד רצינית (עד שעתיים ריצה ביום על מכשיר ריצה). ע"מ לשפר את היציבה בזמן האימון, הוא מעוניין לצלם את עצמו מהצד עם מצלמת usb, ולהציג את התוצאה על מסך שנמצא מולו. עשינו נסיון עם טבלט סיני גרוע שהוא קנה בחו"ל, אבל הניסוי נכשל כי הטבלט היה ממש גרוע. לא נדרשות שום יכולות נוספות. חשבתי על מסך מחשב מינימאלי + מחשב אנדרואיד + מצלמת HD כלשהי, או טאבלט סביר + מצלמת HD דרישות: מחשב: מספיק חזק כדי להציג וידאו של 720p בקצב של 30 פריימים. חשבתי על ה mk802IIIs - בערך 60$ מסך: משהו מינימאלי וזול, 17,19", עדיף IPS אבל ממש לא חובה. המסך הכי זול בזאפ עולה 400 שקל. צריך חיבור hdmi כדי להתחבר למכשיר אנדרואיד. מצלמה: 720p לפחות, בקצב פריימים של 30 fps. הדבר הכי קרוב בזאפ ה…

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  7. רציתי למכור תמחשב שלי... Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 256MB COMiON IMPRESS BLACK מארז שחור פשוט עם ספק 500 גנר'י.. מאורר 80 מקדימה 120 מאחורה..אמממ וזהו....... ורציתי לדעת ככה על הדרך אם הכרטיס מסך 7300GT יותר טוב מ 6600 שיש לי... תודה..

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  8. כפי שכבר הזכרתי פה בפורום, אני אמור לאסוף את המחשב הנ"ל שבוע הבא. יש לי כמה שאלות. 1) איך אני אמור לוודא ברגע שאני אוסף את המחשב שזה באמת הדגם הספציפי שהזמנתי, שיש לו את אותה כמות זיכרון פנימי/חיצוני שהובטחו לי ושאר הפרמטרים של המפרט, ושלא השתמשו בו בעבר? (בקיצור, שלא רימו אותי איכשהו) 2) אילו דברים בסיסיים אני צריך לעשות לפני השימוש הראשוני/ בשימוש הראשוני? (התקנת דרייברים? הטענה לפני ההפעלה? וכו') 3)נושא הסוללה: ראיתי פה דיונים ודעות מגוונות לגבי הנושאים הבאים, ויצאתי קצת מבולבל. א. כל כמה זמן מומלץ לבצע כיול, ועד איזה אחוז טעינה צריך לרדת? ב. האם יש בעיה לחבר את המחשב לחשמל (כשהסוללה מחוברת אליו) כשהוא דלוק (שמעתי איזו "הנפצה" על שינוי מתח או משהו כזה) ג. אני לא מתכוון…

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  9. שלום. אני מחפש מחשב בעיקר לצרכי גלישה באינטרנט, הורדת סרטים וסדרות (כלומר חשוב שיהיה הרבה זכרון) ומשחקים פעם ב..(שזה הכי פחות ייעשה במחשב, מקסימום CS או FIFA). עוד דברים שחשוב לי שיהיה מערכת קירור טובה, כי אני לומד מניסיון שהמחשב הקודם שלי התחמם מהר מאוד. אם אפשר שלא ירעיש יותר מדי, כמה שיותר שקט. מערכת הפעלה אמיתית, כרטיס מסך טוב (לא יותר מדי). ומסך 19-20 אינצ' לא נחוץ יותר. חריגה בתקציב של עד 200 ש"ח לא טראגית. תודה רבה. ***עריכה*** לא נחוץ ציוד הקפי.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  10. שלום נתקלתי בתקלה די מוזרה, שבעת כתיבה במקלדת המובנת בלפטופ, לחלק מהאותיות מצטרפים גם מספרים באופן אוטומטי. למשל בלחיצה על האות "ה" זה יוצא "ה5" ועל "צ" יוצא "צ6" בדקתי מגעים ודרייברים - מה עוד יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  11. שלום. אני מעוניין לקנות נייד לצורך לימודים. קראתי את המדריך לבחירת נייד משנת 2014 שפרסמתם(אם קיים מדריך מעודכן אשמח לקבל קישור), ואלה המסקנות שהסקתי: מעבד: מסדרת U דיסק קשיח: כונן SSD. האם עדיף כונן רגיל? סוללה: 3 תאים עם קיבולת כוללת (WHR) נמוכה (בשביל להשיג זמן סוללה ארוך ומשקל קל). מסך: בגודל "13.3 או "14 אינץ עם רזלוציה טובה. איני יודע איזה גימור לבחור (מט או מבריק?). אני רוצה חיבור USB 3, HDMI,קורא כרטיסי זיכרון וסוללה נשלפת. האם כדאי לקנות מתאם לכרטיסים או לHDMI במקום חיבורים? לדעתי המפרט הבא מתאים לצרכיי (אם לדעתכם כדי להשים דגש על דברים אחרים תגידו). כמו כן מהיכן לקנות אם אני גר בחדרה?. תודה על העזרה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם. אני שוקל לקנות מחשב נייד עד 1200 דולר מארה"ב אם אפשר לשלוח לארץ גם טוב.. המחשב יהיה בעיקר למשחקים,לימודים,אינטרנט,מוזיקה,סרטים... אני רוצה להנות מהכול.... * גודל המסך חשבתי על 15.4 או 16 אינץ' לא מסך מבריק אלא מאט.. * משקל רצוי? לא חשוב בשבילי * זמן סוללה ארוך?אני מניח שזה פרט שממש מייקר את המחיר אז נוריד אותו לזמן סטנדרתי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) =כן * כרטיס רשת שתומך בכול התקנים כיום.. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג"ב 7200 . * זיכרון=4 גיגה * צורב DVD ברור!.. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? רצוי עם אחריות בינלאומית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה ל- DELL ראיתי שיש ל MSI מחשבים זולים בלי מערכת הפעלה,אבל אם יש משהו יותר טוב אז…

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by bareyal,

הי, לאינטרנט + אופיס מחשב בלבד, לא כולל מסך או ציוד הקפי. זה מה שבניתי, שינויים יתקבלו בברכה... 1 178 LG GSA-4167B DVDRW Bulk 1 AMD Sempron 2800 BOX AM2 265 ש"ח 1 Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM WD800JD 285 ש"ח 1 ASUS M2V-TVM VIA® K8T890 Socket AM2 470 ש"ח 1 NCP 512MB DDR2 667 349 ש"ח סה"כ 1547 ש"ח, מה שמשאיר 153 ש"ח למארז. הייתי מעוניין במארז המעולה Compucase 6K31 Micro Atx Silver/Black 300W אבל הוא עולה 290 ש"ח, ויוצא מחוץ לתקציב. רעיונות ??? תודה.....

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  14. שלום! אני מחפשת מחשב נייד לעריכת וידאו למטרות עבודה - הוא צריך לעבוד עם HD ועם תוכנות כמו פרימייר וקיובייס. גודל מסך 14 או 15 אינץ', עדיף כמה שיותר קל משקל, יציאת firewire, אחריות טובה. בינתיים הכי טוב שמצאתי הוא זה - אשמח מאוד לשמוע מה דעתכם. בהשקעה כזו אני רוצה מחשב שיעבוד טוב ולאורך זמן ובינתיים כבר השקעתי בחיפושים ימים ארוכים... תודה רבה מראש (: Dell XPS 15 XP-RD33-4726 דגם Intel HM57 CHIPSET מעבד Intel i7-740QM(1.73GHz) Mobile CPU מעבד זיכרון 4096MB (1x4096) 1333MHz DDR3 Dual Channel נפח 2 חריצי זיכרון נגישים 8GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 640GB Serial ATA (7200RPM) גודל דיסק כוננים 8X DVD+/-RW Drive DVD Multi Burner חריצי הרחבה 9-in-1 Media Card Reader Secure Digi…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שבוע טוב! מתכנן לקנות את הנייד Lenovo IdeaPad 320S-14 האם הוא יריץ סבבה את המשחקים הבאים.... Fortnite Overwatch League of legends Maple story זה המחשב: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22525 הכרטיס מסך הוא: Intel HD Graphics 620

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  16. שלום לכולם, קודם כל מילה טובה על כל הרצון הטוב שמופגן כאן, בעזרה אחד לשני מבלי להתייאש. אני מחליף מחשב (בשעה טובה). ייעודם של המחשב החדש הם: 1. עריכת גרפיקה (PS, Illustrator) 2. בניית אתרים - בעיקר DreamWheaver ו FLASH. 3. משחקים (אין צורך במשהו הכי חדש, אבל משהו באזור. 4. כמו כולם (איטרנט סרטים מוזיקה וכד'). המסך שאני משתמש בו הוא Samsung 22BW. ברזולוציה של 1650*1050. אני לא מתכנן O.C אבל אם ההמלצה עומדת בעינה אשמח לקנות מחשב מTMS אשר הבנתי שעושים זאת. יש לי צורב DVD כך שאם זה קריטי אפשר להשאיר אותו מחוץ למפרט. כמו יש אני אתקין מערכת הפעלה. זהו, מקווה שזה יספק FOR NOW. תודה רבה מראש, צחי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. קיבלתי המלצה על 2 האופציות הבאות-מה דעתכם? מחיר? Asus X542UR- i7-7500U במחיר 3090 לפני מע”מ . 15.6" NvidiaGT920M8 DDR4 8GB 256GB SSD win10 מחשב + התקנה : 3450 לא כולל מע”מ . או Dell Latitude 3380 L3380-5277 DELL | דגם: Latitude 3380 | מערכת הפעלה: W10 PRO | גודל תצוגה: 13.3” HD 1366 X 768 | כרטיס גרפי: Intel HD Graphics 620 עלות מחשב + עבודה 3945 ש”ח .

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  18. אני צריך לקנות מחשב נייד שיעמוד בדרישות הבאות: - יוכל להריץ פוטושופ,rahino 3d, solid works ותוכנות cad אחרות - נפח איכסון גדול - מסך עם רזולוציה גבוהה במיוחד - מסך IPS -עדיפות ל 15'' תקציב עד 12K תודה מראש

• 13 תגובות
    • 5k צפיות
  19. שלום לכולם, בניתי מחשב שברצוני לקנות בזמן הקרוב !!! נתחיל במפרט ואחר כך מספר הערות ושאלות מפרט: 1) מארז - thermaltake vd3000bwa MATRIX Black - שוקל רק 3.8 ק"ג !!! 2) מעבד - intel E6600 box 3) קרור למעבד - themaltake bigtyphoon 4) דיסק קשיח - 80 גיגה sata2 - (בשביל מערכת הפעלה והתקנות משחקים) 5) דיסק קשיח - 200-250 גיגה sata2 - בשביל כל שאר השטויות שיש במחשב 6) כרטיס מסך - 7900gt של BFG או XFX 7) זיכרון - 2*1024 של חברת CROSAIR או GIL או (משהו אחר, אבל לא פשוט וזול, קצת יותר יקר) 8) ספק - ENERMAX 500W שיהיה מספיק כוח 9) לוח אם - GIGABYTE - GA-965P-DS4 סידי - צורב - DVD כבר יש לי, אז לא צריך, כולל מקלדת ועכבר, וגם מסך, כשיהיה כסף בעתיד נחליף גם אותם הערה: …

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  20. Started by dls_f,

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחברההה שבוע טוב לכם אוקי אני רוצה לקנות נייד חדש לגיימינג ולימודים (שולי) ואני מתלבט בין 2 מחשבים כרגעעעע מחשב נייד "15.6 HP Omen 15-CE003NJ 1ZL37EA i7-7700HQ https://www.ivory.co.il/catalog.php?...e-search=1zl37 או מחשב נייד לגיימרים Asus ROG STRIX GL503VM-ED148T - צבע שחור https://ksp.co.il/?uin=43983 מי שיותר מבין שיגיד גם מה ההבדלים בעיניו מהירות מסך התחממות סוללה ( חפשתי על הדגמים הספציפיים האלה ופחות מצאתי ביקורות) מה יותר טוב מי עדיף כמובן של- OMEN יש יותר אחסון SSD וזול יותר אבל הרבה דווקא אמרו לי שהASUS יותר טוב ,תכלססס לא יודע נ.ב...... מי יודע מתי יגיע לארץ המחשבים הניידים האלה עם המעבדים הדור השמיני?!!?!?!…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by jon bar,

זכרון Ram הוא זכרון לקריאה וכתיבה זכרון Rom לכתיבה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  22. Started by a_lk,

שלום, אני צריך מפרט לחבר למשחקים קלים וכבדים הנה הפירוט: 1. מה התקציב? 3000 שקל 2. מטרות המחשב? משחקים קלים וכבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by Sifo Jen,

היי! אני צריך המלצה למחשב נייד עד 5500 כאשר הסכום הזה הוא באמת הגג. העדיפות הראשונה במחשב הנייד היא לזמן בטריה, לא איכפת לי לשים חד ליבה 1.2GHZ אם הוא יכול להחזיק 11 שעות עבודה. השניה היא משקל. השלישית היא חדשנות, אני רוצה שיהיה מהדור האחרון, כלומר CORE 2 DOU (אלא אם אני טועה ויש אחריו). אני מודע לחלוטין שבתקציב הזה הדרישות מופרכות ולכן אני צריך עזרה בלאזן ביניהן ולמקסם את הסכום אל מול הצרכים שלי. כמו כן, אני לא מעודכן בתחום , אבל אם בקרוב יוצא דור חדש של נידים אשמח לדעת ולחכות... נ.ב בקשר למחשב שמפורסם באתר במבצע, נראה שהוא מושלם לצרכים שלי אבל לא הצלחתי למצוא את הזמן בטריה שלו או אם אפשר לקנות אותו בלי האוזניה במחיר זול יותר - למישהוא יש תשובות בקשר לזה? תודה!!

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by נוליטה,

אני רוצה לקנות נייד עם אחריות של יותר משנה, ואני מחפשת מקום אמין שלא יעבדו עליי עם המחיר....ובאזור ת"א המלצות?

• 4 תגובות
    • 884 צפיות
  25. Started by composite,

שלום לכולם! ברשותי שני מחשבים ישנים יחסית. האחד מסוף 2008 והשני מסוף 2006. הרכיבים ביסודים איכותיים, ונוכח העובדה כי המחשבים משמשים לעבודה משרדית ומשחקים קלים בלבד, אני לא רואה צורך לקנות רכיבים חדשים (אך אם אתם חושבים אחרת, תכתבו זאת). מטרת השדרוג הוא להשקיט את המחשבים כי הם מאוד רועשים. מחשב מס' 1: Intel E5200 Box Gigabyte GA-G31M-ES2L A-DATA Vitesta CL4 800Mhz 2X2GB DDR2 Sapphire ATI Radeon 4850 512MB DDR3 Western-Digital WD1600JS NEC ND-3520AW Supertalent CA-601UFB Enermax EG475P-VE 485W ברצוני להחליף את המארז, ואת הקירור לכרטיס מסך ולמעבד. אין צורך בקירור מפלצתי כיוון שהמחשב לא מגיע לעומסים גבוהים (יחסית), חשוב לי השקט! הספק כוח איכותי יחסית ולכן אין צורך במארז שכו…

• 3 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.