עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות מחר לאח שלי מחשב - אני קונה מהחנות KSP אז אני מעדיף שתעזרו לי להרכיב מפרט באתר שלהם. אני מאוד מקווה שבתקציב הזה אפשר יהיה להריץ את כל המשחקים היום, מסך 19. כמה הערות: דיסק קשיח של 160 יספיק לו. לא צריך ציוד היקפי. אני מעדיף שבלוח אם יהיו מובנים כרטיס קול וכרטיס רשת לא נעשה למחשב OC אין העדפה לאינטל או AMD, אני מאוד רוצה שנוציא את המקסימום שאפשר מהתקציב הזה שוב, אני קונה בKSP אז יהיה הרבה יותר נוח אם תעזרו לי להרכיב באתר שלהם. תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 961 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של 3500 שח. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ועבודה עם matlab. עבור העבודה עם התוכנה חשוב לי שיהיה כמה שיותר זכרון אז אם נכנס לתקציב 16GB זה יהיה מצוין. אפשר כרגע לחסוך על SSD ולשים הארדסיק רגיל, בעתיד אוסיף SSD. תודה!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר למשחקים ולעבודה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה עם matlab באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיו…

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  3. שלום לכולם מה אתם אומרים על המפרט הבא? : מעבד Intel Core 2 Quad Q9650 Tray ¤1645 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9650ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-18 PI ¤472 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL7D-4GBPI כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤821 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 …

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  4. Started by kobibo,

אודה להצעת מחיר עבור מחשב לצורכי גלישה אופיס וקצת משחקים עד 2500 ש"ח גג . לא צריך ציוד היקפי לא צריך כונן CD או DVD . אודה לשתי הצעות אינטל ו AMD . תודה

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  5. Started by jfkk,

שלום מעוניין לקנות מחשב עד 3000- לצרכי אינטרנט וסרטים הורדות ... הרצה משחקים קרסיס במיוחד אם יש המלצה לחניות בתל אביב ללא מסך תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by oDot,

שלום, דרוש לי מפרט עד הסכום הנ"ל למען שימוש כשרת קבצים משרדי ביחד עם תחנת עבודה. על המחשב להריץ את כל התוכנות המגיעות בחבילת הOFFICE בנוסף על תוכנת ACCESS. השימוש שלו כשרת קבצים יבוא לידי ביטוי בכך שלכל לקוח תהיה תיקייה הניתן יהיה להגיע אליה דרך הרשומה של אותו לקוח בACCESS והיא תכיל מסמכים עליו. הוא ישרת 3 מחשבים נוספים + את עצמו, כולל עבודה מרחוק (דרך האינטרנט ולאו דווקא ברשת עצמה) ראיתי את המפרט כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502282.0 האם מתאים לביצוע העבודה, ואם לא - מדוע ומה יש לתקן? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by most,

בוקר טוב, אני בונה לבן של חבר מפרט שמיועד למשחקים ולשימוש כללי המפרט חייב להיות מחנות אחת "כדי שיהיה למחשב אבא" (הם אינם מעוניינים לבנות מחשב,נוחות וכן הלאה) הילד בן 12 ומתחיל להתעניין במשחקים. המפרט לקוח ממבצעי ksp עם שינוי במארז ובסוג הזיכרון יש גם אפשרויות שדרוג למסך דק ולכרטיס מסך(למטה) 1.איל הלוח של abit שבמפרט? 2.האם כדאי לשדרג למסך דק שבמבצע ? 3. האם כדאי שדרוג הכרטיס מסך שבמבצע? מעבדי ?AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT AX8 v2.0 s939, K8T890, PCI-E, SATA, HT 2000, F.Wire זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 (שונה מזיכרון שבמלאי) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך Galaxy 6200LE Max …

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אשמח מאד לקבל מפרט אופטימלי של רכיבים המתאימים בשים לב לפירוט ולפעילויות הבאות: 1 - צפייה בסרטים - בתדירות גבוהה למדי (לפחות פעם ביום) 2 - שימוש בעריכת וידאו (לעתים - VIRTUALDUB בעיקר או DR.DIVX) 3 - שימוש תכוף באקסל ו-MULTITASK (שתי תוכנות או יותר עובדות או פתוחות במקביל) 4 - גלישה רציפה באינטרנט (רוב שעות היום) 5 - אוברקלוקינג - בכלל לא. 6 - ציוד היקפי - אין צורך (גם לא מסך). 7 - AMD או אינטל - מה שיותר טוב למשימות הנ"ל. 8 - המחשב עובד באופן רציף, גם בלילה (אחת לשלוש יממות אני מאתחל אותו). 9 - משחקים - לא הרבה, אולי פעם בשבוע. טווח מחיר: 4000-4500 שח (כולל הרכבה) שאלות למומחים: קראתי את הכתבה על "יונה" האם כדאי להמתין לצאתו? האם צפויה הורדת מחירים של מעבדים בעקבות יציאת…

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by dani_123,

מעבד Intel Core 2 Duo E6300 גוף קירור THERMALTAKE GOLDEN ORB II לוח אם Gigabyte GA-945GS3 זכרון CORSAIR DDR2 1Gb 667MHz 64Mx64, non-ECC 240 DIMM, Unbuffered, CL5, פעמיים. דיסק קשיח Samsung 80Gb 7200 SATA II מארז THERMALTAKE MATRIX 120mm FAN ספק כח A-TOP 400W PFC SATA + PCI-E + 24-PIN + 120mm מסך LCD 19 PRIMEVIEW PV19MT 1:800 8MS WIN XP HOME שאלות: מה דעתכם על ההצעה? האם המחיר מוגזם או סביר? לי הוא נראה קצת מוגזם. מישהו מכיר את המסך? איך הוא מבחינת איכות ואמינות? (המחשב מיועד למתכנתים) מה דעתכם על מחשבי "מותג"? יש בכלל מחשבי מותג עם המעבדים החדשים של אינטל? אם יש המלצות על חנויות (אמינות וזולים), ואם זה חוקי במסגרת הפורום, אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by ahnh,

זקוק להמלצה לנייד בסביבות 4k-5k ש"ח, למטרות עבודה (כרטיס גרפי סביר ולא יותר) דרישות: מסך 14 או 15 מבריק. מעבד חזק ו-4GB זכרון חשובה אחריות יבואן ואיכות חומרים בעדיפות מקלדת עם כפתורים נפרדים (ראיתי כאלו במאקים וסוני ואיו) תודה ahnh

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  11. ed2k://|file|TechTV.-.How.to.Build.Your.Own.PC.[L!oNetwork.Net].mpg|681173696|B1F55BE9F3B53D48E7450A5DA3CF6502|/ הרכבת מחשב מ א' ועד ת'. סרט טוב. למתחילים אך לא יזיק לכל אחד.

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by ordatz,

שלום אנשים , אני צריך עזרה בקניית מחשב , הרבה פה יותר מבינים ממני אז אם תוכלו לעזור אשמח מאוד. הסכום שאני רוצה להשגיע הוא עד 3000 שקל. אני רוצה לקנות מחשב ויש לי אפשרות לקנות אותו פה בארץ ובארצות הברית. אני רוצה שהוא יגיע אחריות. אז ככה: גודל מסך: רצוי כמה שיותר גדול במחיר שאני מוכן להשקיע. משקל רצוי:לא משנה סוללה:רצוי שתחזיק הרבה זמן בלוטוס,מצלמת אינטרנט:רצוי שיהיה כונן קשיח:מהירות - 7,200 סל"ד , זיכרון פנימי של 8 ג'יגה מינימום , צורב DVD רצוי שתהייה אחריות בינלאומית אם אני קונה אותו בארצות הברית ואין העדפה כלשהי לחברה מסוימת.. *רצוי כרטיס קול וכרטיס מסך טובים. תודה רבה לכל העוזרים .

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by idanyow,

שלום אנשושים, יש לי עגלה קצת מיושנת: AMD 3500 1GB CORSAIR XMS 400 GIGABYTE K8U ATI RADEON X1600 PRO זהו, זה מה שמעניין פחות או יותר. או שלא. אני מעוניין להחליף את החלקים האלה. השאר יכול להשאר. מעוניין להוציא בערך 1700 שקל לארבעת החלקים. בסה"כ המחשב הוא לעבודה, מסמכים מייל אינטרנט ואם כבר משחקים אז רק פרו אבולושן (2009 החדש שיוצא), וקאונטר סטרייק שזה ישן ועובד אפילו כרגע פרפקט. בחרתי כמה רכיבים על דעת עצמי, אני רוצה את דעתכם/המלצות/הערות ובכלל עזרה מאנשים שמבינים יותר ממני. Athlon 64 6400+ SOCKET AM2 Dualcore ASUS M3A AM2+ , AMD 770, DDR2 1066, PCI-E DDR 2 1066 1GB KINGSTON HYPERX CL5 ASUS 8600GT Magic 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E החלקים האלה נלקחו מהאתר של קיאספי ואיבו…

• 11 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by nur701,

לסבא אין ידידות עם מחשב. כעת המחשב אצלנו זקוק להוצאה נכבדה ובדעתנו לקנות לפטופ. שאלות: א. האם לפטופ יעזור לסבא להתיידד יותר למחשבים? ב. באם התשובה חיובית איזה לפטופ מומלץ על ידכם? יודעים את המחירים? ג. באם התשובה שלילית ויש להישאר עם מחשב נייח - איזה לקנות? יודעים את המחירים? ד. כמה שנות אחריות? תשלומים? ה. למעשה גם אני אשתמש במחשב עבור דוא"ל, מכתבים וחוזים, אינטרנט, הורדת תכנים (לא כבדים), סריקת מסמכים, תמונות וכדומה. ממתין למענה. תודה על עזרתכם!!! נ.ב: עמדתכם לגבי המכשירים מטה: Acer 3450 LG R560 3400 FUSITSO SIMENS V6535 2588

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. שלום רב. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. היום יש לי מחשב נייח. אני לא כ"כ מבין במפרטים ולכן השאלות הן שאלות תם: 1. האם מפרט של מחשב נייד מאותו דגם - יהיה זהה בכל חנות? מעבר לזיכרון ולנפח הארדיסק שניתן להגדיל? 2. האם מחשב נייד במחיר של 2500 ש"ח - יהיה מספיק חזק או מתקרב למחשב נייח ב- 2500 ש"ח? 3. האם תחנת עגינה של מחשב - נרכזת בנפרד? מה ממוצע המחירים? 4. האם תוכלו להציג מפרט / הצעת מחיר לרכישת מחשב נייד בסך של 2500 ש"ח? 5. השימושים העיקריים: אופיס, אינטרנט, תמונות וסרטים - מידי פעם אתקין גם משחק - אבל זה לא המיינסטרים - בד"כ משחקים בסגנון NFS. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by smalul,

למנהלי הפורום - אני מציע להחליף/לעדכן את השאלון הנוכחי בשאלון הבא, שהוא יותר מפורט ויכול לסייע בהרכבת מפרטים: 1. תקציב: א. מה התקציב המקסימאלי? ב. האם להשקיע את כל התקציב הנתון ("לבזבז הכל") או שיש לחסוך ככל שניתן? ג. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. שימושי המחשב: א. למה ישמש המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואת תדירות השימוש בהן (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ג. במידה והמחשב מיועד למשחקים (גיימינג), אילו משחקים ישוחקו על המחשב (ניתן ורצוי לרשום את הדרישות של המשחקים)? ד. במידה והמחשב מיועד למשחקים (גיימינג), באילו הגדרות גרפיות יעשה שימוש (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? באיזו רז…

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  17. יש לי פנטיום 4 3GHZ, לוח אם ABIT IG-80, כרטיס מסך של NVIDIA 6200 (כניסת PCIE) ספק כוח של סנשיין 520W. הייתי רוצה לשדרג את המחשב, אני חשבתי בעיקרון לשדרג רק את הכרטיס מסך ואת הספק. אבל אז כנראה יהיה יותר עומס על המעבד בגלל הסרטים והמשחקים אז צריך גם קירור חדש אז אולי במקום זה עדיף מעבד חדש אבל אז צריך להחליף לוח אם ובקיצור מחשב חדש אז מה דעתכם? מה כדאי לשדרג? זה יהיה מחשב לסרטים HD ומשחקים ואינטרנט ומוזיקה והכל תודה מראש, גיל

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by Itzik68,

חשבתי על שדרוג קל לשאלון שלדעתי יקל על פותח הבקשה להיות יותר ממוקד בדרישות שלו עם דגשים על מה יכול להוזיל / לייקר עלויות. בנוסף מיזגתי כמה סעיפים שלדעתי צריכים להשאל כשאלה אחת ופיצלתי כאלו שלדעתי לא תלויים / קשורים אחד לשני ואין טעם לחבר ביניהם. זהו בגדול... הערות, הארות, תלונות, בקשות וטענות?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  19. Started by sergey_kendis,

קבלתי היום את ההצעה מאייבורי מחשבים בפ"ת להלן החלקים חח: 1-לוח אם:*נשאר מהמחשב הנוכחי Gigabyte 945GCM-S2C s775 1333Mhz, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, PCI-E http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=5213 2-כרטיס מסך:688 ש"ח MSI GeForce 8800GT OC 512MB PCIe http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1214&CatCode=400 3-מעבד:794 ש"ח Intel Core2Duo E8400 3.0Ghz penryon Box 4-זיכרון:*מהמחשב הקיים 1GB Kingston memory 667Mhz cl 5 5-זיכרון:110 ש"ח 1GB Kingston memory 667Mhz cl 5 6-ספק כוח GYRO 520W סה"כ 1592 למזומן תנו חוות דעת בונה על השירוג השאלה האם כדי לקנות באייבורי למרות כול השמועות על כמה סניפים שלהם? האם השידרוג הזה יריץ לי על הגדרות טובות משחקים לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  20. Started by androidon,

שלום לכולם, אני מקווה שאני במקום הנכון. יש לי מחשב שכבר קצת זקן, 5-6 שנים, ואני רוצה לבדוק האם יש אופציה משתלמת לשדרג אותו. באופן עקרוני המחשב עובד סבבה לגמרי, אבל מדיי פעם בא לי להוריד איזה משחק חדש ואז הוא כבר לא סוחב (האמת גם את black ops שיצא ב2010 לא הצלחתי בזמנו להריץ). אציין שאני ממש לא גיימר אבל מדיי פעם מתעורר החשק למשחק FPS טוב, שירוץ גם כמו שצריך. אז להלן הנתונים, ותגידו אם אפשר לעשות משהו...... (מבחינת תקציב אין לי ממש קנה מידה, אני מניח שזה צריך להיות מספיק זול כדי שזה יהיה עדיף על קניית מחשב חדש) תודה!

21. היי, מצורפות תמונות של המפרט הקיים של המחשב, מעוניין לשדרג אותו בכמה שניתן.. משתמש בו כרגע לגלישה/תכנות/משחקים קלים-בינוניים/סרטים http://i.imgur.com/HL3Vi.jpg http://i.imgur.com/Ti1dc.jpg תודה,

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by yoniwein,

שלום. המפרט: מעבד - AMD Athlon 64 Processor 3200 זיכרון - 1 GB זיכרון - אני לא מבין איזו חברה... כרטיס מסך -Nvidia Geforc 6600 GT זה מה שאני מבין מהמפרט עד עכשיו. רציתי בבקשה הצעה למפרט משודרג, אם מישהו בבקשה יוכל לעזור לי וגם מאיפה כדאי לקנות/שירכיבו לי. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  23. שלום, לפני כשנתיים רכשתי את המחשב הזה: CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 367.98 ] 1 Motherboards for AMD : Asus A7V8X-X VIA KT400 Motherboard (AGPx8, ATA133, LAN, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 479.65 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 2700 Memory [ ¤ 350.88 ] 1 CPU Cooling : CPU Cooler for FCPGA/Duron/Athlon up To 2000 MHz [ ¤ 37.17 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce 4 MX440SEN1 64MB DDR TV-Out Retail Video Card [ ¤ 303.31 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 52.57 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk [ ¤ 252.07 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Artech 52/24/52 Retail CD-RW [ ¤ 276.12 ] 1 Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard [ ¤ 29.84 …

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by ben_sh090,

שלום אני משדרג את המחשב הישן שלי.. יש לי סכום עד 1500 ש"ח אני רוצה לשדרג את השילוש + כרטיס מסך... המחשב בעיקר למשחקים ולגלישה ממשוכת באינטרנט.. רצוי שיהיה מהיר... יש לי כרגע מעבד p4 1.6 זיכרון 256 mb ram כרטיס מסך geforce 2 mx לוח אם לא יודע.. הצעות...

• 6 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by berner,

בניית מפרט רכש למחשב חברי שלום כנראה שאני נדרש לחדש את המחשב שלי ואני רוצה להחליף מספר פריטים ואשמח להמלצות מניסיונכם ובכן התקציב לא רלוונטי כי אני משתמש עם חלק גדול מהקיים נשאר עם מארז מבית אנטק נשאר עם צורב+ וקורא תקליטורים נשאר עם הHD ויתכן לרכוש נוסף עם אחסנה גדולה יותר 1T ואו SSD בקיצור להחליף לוח אם עם יכולת הרחבות של סלוטים ומספר HD (המלצה על חברה אמינה ) להחליף מאבד ומערכת הקירור שלא מתחממים מדי ושקט ואולי מאווררים חדשים המחשב לא מיועד להיות מתוכנן ל overclock אבל יהיה מחשב חזק עם זכרון גדול לפחות 4G מערכת הפעלה WIN 7/8 שימוש לצרכי ביתיים ולימודים ,עבודה באינטרנט ועריכת סרטים מצגות וכו' ויכולת עבודה עם מספר תוכנות במקביל ומספר חלו…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.