ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, האם חריטת אותיות עבריות על המקלדת מבטלת את האחריות על המוצר בד"כ? (מדובר באחריות של לנובו) חג שמח!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מה דעתכם על המפרט הבא, מיועד לצרכים סטודנטיאליים - OFFICE, INTERNET ,PDF, קבצי מצגות PWR גדולים האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון, בגלל ה ויסטה? מפרט טכני מעבד Intel® Core 2Duo Processor T72500(2GHz) 800MHz FSB ,2MB L2 cache מעבד זיכרון 1GB DDR2 (667MHz, Dual Channel Support, Up to 4GB) (1slots) זיכרון תצוגה 14.1" WXGA (1280X800) GLARE, Fine Bright Technology סוג ATI Xpress 1250 כרטיס גרפי דיסק קשיח 120GB SATA דיסק קשיח כונן DVD Super- Multi (DVD-R/RW+R/RW,RAM) צורב תקשורת 802.11b/g WLAN , Bluetooth(BlueCore4) אלחוטית 56KBPS MODEM מודם 10/100 Ethernet רשת יציאות (XD/SD/MMC/MS/MS Pro) קורא זכרונות ExpressCard/34 תקשורת מהירה יציאות נוספות 3USB,VGA,R…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כבר עתיק ונחנק אפילו כשאני מפעיל תוכנות פשוטות כמו פוטושופ או כמה פעולות בו זמנית. יום ההולדת שלי מתקרב והחלטתי להחליפו במשהו קצת יותר חדיש שיספיק לי להרבה זמן, אשמח אם אתם תעזרו לי להרכיב מפרט בישבילי שמתאים לצרכים האלו: -הרצת משחקים כבדים וקלים כאחד -ריבוי משימות -צפייה בסרטים התקציב עומד על 8000 שקלים כולל מסך, וכולל סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני רוצה את המחשב מבוסס על מעבד אינטל, ואת כרטיס המסך של nVIDIA. אין צורך בדיסק קשיח עם נפח גדול. 250 GB יהיה מצויין.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשבה אל העתיד אני צריך בעצם זיכרון, כרטיס מסך, לוח אם ומעבד חשבתי על קונרו...הכי טוב לא? הארדיסקים יש לי, כרטיס קול יש לי, ספק ומארז יש לי אני בעצם צריך מה שרשמתי למעלה. מה שיש לי כרגע: intel pentium 4 2GHz MoBi - Asus P4... [לא זוכר דגם מדויק] corsair value 512Mb 400 DDR ATI Radeon 9550 התקציב הוא 2000, גג 2500 רצוי מנועה מחשבים או מ-KSP תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל המלצה לנייד עד סכום מקסימלי של 6000 רוב השימוש שלו יהיה בעיקר כתיבת עבודות אינטנרט וכד' ישנו דבר נוסף הייתי מעוניין בנייד עם כרטיס מסך שיוכל לתמוך במשחק SPLINTER CELL השניים בסדרה תיבת פנדורה ותיאורית הכאוס זה המשחק היחיד שאני משחק . בתודה מראש לכל מי שיכול לעזור. מה דעתכם על HP PAVILON DV5282 הוא יתאים לי ?? יש משהו אחר ממולץ??
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנימ מעוניין במפרט למחשב לגיימרים וסרטים עד 6500 שקל(כולל LCD) אני רוצה מחשב חזק למשך 3 שנים הבאות לפחות דרישות: מעדיף מוצרים מKSP מעבד- קונרו אך ורק דיסק קשיח-250GB מינימום בנוגע לשאר תתפרעו... ותודה שוב..
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הנה מפרט שבניתי לחבר שלי תנו הארות או הערות למינהם: נ.ב המפרט הוא לאוברקלוקינג כבד ולמשחקים כבדים (לא לתת מפרטים מ-ksp בגלל עבר לא טוב איתם.. ) [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי , אני עומד לשדרג את המחשב שלי. אני לא מתכונן לשדרג את הכל - יש לי הרדדיסק של Samsung - 250GB SATA2 שקניתי לא מזמן , ויש לי 2 סטיקים של 512 (400 Mhz). אני עומד לשדרג את המעבד , לוח אם וכרטיס המסך. הבעייה היא שמי שמספק לי את המחשב עובד רק עם ASUS (ולא , אני לא יכול לקנות ממישהו אחר... :\ ). אז חשבתי ללכת על AMD לשם שינוי (הייתי עם אינטל עד היום) למעבד חשבתי על ה Venice 3200/3000 - אבל רציתי לדעת אם ההבדל ביצועים בין השתיים האלה ל 3500 משמעותי ? מה בעצם הכי עדיף לי לקחת מהשלושה ? (ההבדל מחירים בין ה 3000 ל 3200 לא משמעותי בכלל אז חשבתי ללכת על ה 3200..) ללוח אם הייתי לוקח את ה DFI כי אני רואה שכולם ממליצים עליו ..אבל שוב אני מוגבל רק ל ASUS - אז אני מתלבט בין ה A8N-SLI…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי חוות דעת על על שני לפטופים מה עדיף להביא.. יש לציין שיש לי עדיפות קטנה על הdell inspiron אבל מה שתגידו ככה אני יעשה! את הלפטופ שאני מחפש הוא למטרת גיימינג ועיצוב גרפי (הטופ שאפשר להביא במחירים האלו 4k-5k) משחקים כמו gta iv, battlefiled 3 , crysis ראיתי ביוטיוב שהם מריצים יופי ואם יש לכם משהו יותר טוב להציע אני אפילו אשמח! טוב המחשבים הם: dell inspiron 7720 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041 Lenovo IdeaPad y510p http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23437&cf=zap תודה לעוזרים! הקנייה מתבצעת בעוד יומיים בערך חייב את עזרתכם במהרה! ואם יש לכם משהו אפילו טוב יותר להציע - אשמח לשמוע! (4k-5k)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתחיל ללמוד בקרוב ומעוניין במחשב נייד שהוא גם מחשב וגם טאבלט. * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט אופיס וסרטים * גודל המסך? לא קריטי, לא פחות מ11 * רזולוציית המסך? לצערי לא מבין בזה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמובן שעדיף, אבל לא על זה תיפול ההחלטה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אפשרי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? כמו שאמרתי, שהמסך עצמו יהיה גם טאבלט אז בגדול המחשב עצמו הוא בעיקר ללימודים, (ישומי אופיס ואינטרנט) והטבאלט לסרטי HD ולמשחקים לא מטורפים במיוחד. אני מעדיף שהמחשב יהיה של חברה אמינה ומוכרת חשוב שהמסך יהיה איכותי ויכול להציג סרטי HD.. אם אתם מכירים מחשב כזה שגם חזק מבחינת החומ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני הצעה למחשב לאח שלי השימושים במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, כבר יש לו מסך וכרטיס מסך אז אני צריך מפרט לשאר הדברים. הכי חשוב שיהיה ממש זול אבל שלא יהיה מעפן ושיחזיק מעמד לעוד שנים ארוכות. לקחתי את הטופס מהנעוץ ומחקתי כל מה שהייתי רושם בו 'לא משנה'. אשמח אם תעזרו לי בהרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקרון המשחק היחיד שככל הנראה יורץ במחשב זה HALF LIFE 2 כך שלא צריך משהו מדהי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הנייד הנוכחי שלי התיישן כבר, ואני מחפש המלצה למחשב נייד חדש. המחשב ישמש לצרכי עבודה: בניית אתרים (פחות עיצוב גרפי) וקוד (לא יהיו קומפילציות כבדות), ענייני משרד (office excel אימייל) ויהיה כלי העבודה העיקרי שלי. הדרישות הם שיהיה נוח לעבודה ממושכת אבל יהיה יעיל גם לניידות (עבודה ברכבת, טיסות לחו"ל וכו'). ייתכן וארצה להריץ עליו מכונה וירטואלית מדי פעם לצרכי בדיקות. תקציב - ~3000 לרכישה בארץ עם חריגות קלות. זמן סוללה ארוך - יש חשיבות משקל - יש חשיבות (אני אמור לנסוע די הרבה עם המחשב) כונן קשיח - אין חשיבות לנפח גדול במיוחד, עדיפות ל SSD למטרות מהירות תמיכה בתחנת עגינה - ממש לא חובה (אפשרי מחוץ לתקציב) האם נדרשת אחריות בינלאומית - רצוי, אחריות בארץ חובה. רישיון למערכת…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב שקניתי לפני 5 שנים ואני רוצה למכור אותו בקרוב. אשמח אם תוכלו לעזור לי להעריך את מחיר החלקים. מארז: LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף מעבד: INTEL CORE I7 920 QUAD 2.66GH 8MB 64 bit ׁ ספק כח: 1050W 14CMF REAL EZCOOL לוח אם: X58 PLATINUM 7.1 2X1GLAN MSI כרטיס מסך:ATI RADEON HD 4870 DDR5 1GB PCIE SAPPHIRE דיסק קשיח: 1TB 32MB SATA2 SEAGATE זכרון: 2G DDR3 1333MHZ CEON (שני פריטים, 4GB RAM ביחד) צורב: GH22NS SATA LG DVDX22 DL מסך: LG Flatron L196WTQ-BF widescreen LCD monitor יש אחריות לכל החיים מחברת אייבורי על המעבד והזכרון. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, שיוכל גם להריץ תוכנות כבדות (למקרה הצורך), שיהיה מהיר ושיוכל לשמש לכל שימוש בעצם.. * גודל המסך? 14 +- * רזולוציית המסך? שיהיה איכותי (לא מבין במספרים). * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? בסביבות ה2קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי שיחזיק הרבה זמן..(איזור ה4 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי מעדיף SSD * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם צבע שחור, נוח לשימוש, מקלדת נוחה ו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הוא TOSHIBA SATELLITE c55-a-1m7 ישמש לצורכי לימודים באוניברסיטה, ובנוסף שימוש בפוטושופ ועריכת תמונות (לא דברים מסובכים ומורכבים מידי, העיקר שהמחשב לא יתקע בכל פעם שאריץ עליו פוטושופ) חיפשתי באינטרנט על המחשב ואין ביקורות וחוות דעת עליו בשום אתר אז זה קצת הלחיץ אותי מישהו מכיר או לחלופין יכול לקרוא את המפרט הטכני (שאני לא מבינה בו כלום) ולחוות את דעתו? http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-c55-a/satellite-c55-a-1m7/ תודה לעוזרים זה חשוב מאוד!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, lightroom, office, browsing the internet ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, מחר כנראה אקנה מחשב נייד, אני די סגור על הדגם והכל, ההתלבטות היחידה של היא איזה קופיגורציה של מחשב לקחת, האופציה הראשונה היא SSD של 256 GB, והאופציה השניה היא 1TB+128SSD הבדל במחירים לא כזה משמעותי, אך מה ששאני דואג לגביו הוא שהדיסק קשיח הרגיל ביחד עם הSSג יזלול לי את הסוללה במהירות. כעקרון, אני לא חייב את הTB הנוספים, (למרות שתמיד טוב שיש,) אך שאלתי היא עד כמה ההבדלים בין 2 המחשבים יורגש מבחינת זמן סוללה? תודה מראש אלו הדגמים אגב: https://ksp.co.il/?uin=43307&select=.268..271..132..4809..211..2183..2185..2640..2639..466. https://ksp.co.il/?uin=43405&select=.268..271..132..4809..211..2183..…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בזמנו קניתי ssd של samsung שהגיעה עם תוכנה קלה נוחה ואמינה לעשות clone יחד עם הווינדוס לשדרוג דיסק קשיח בלפטופ. ניסיתי למצוא דיסק קשיח לא של סמסונג( קצת יקרים היום) עם תוכנה כזו. אבל לא מציינים במפרטים אם כולל תוכנה או לא. מישהו מכיר מוצר כזה ויכול להמליץ עליו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה לכונן או כוננים האמינים ומהירים ביותר, SSD, למטרת התקנית מערכת הפעלה עליהם החיבור המהיר ביותר הוא 3.1? יש טעם לקנות כונן M.2 עם מתאם USB זה נותן יתרון כלשהו במהירות? או שהUSB יהווה צוואר בקבוק תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לאישור המפרט שבניתי באייבורי... מבחינת תאימות החלקים , והאם המאוורר + ספק הכוח מתאימים למפרט הזה לא מתוכנן OC אני מבין שזה מחשב חזק מאוד ...מעוניין לקבל תשובה לגבי החלקים הספציפיים האלו שהכל יעבוד טוב ביחד, אלו הדרישות של בן משפחה והוא לא מעוניין בשינויים לפה או לשם...אלא אם כן יש בעיית תאימות כמובן... מעבד Intel® Core™ i7-10700 Comet Lake Box מאוורר למעבד Arctic Alpine 12 CO לוח אם Asus Prime B460M-K mATX זכרון למחשב HyperX Fury 2x8GB DDR4 3200MHz HX432C16FB3K2/16 DIMM כונן SanDisk SSD PLUS 2TB SDSSDA-2T00 SATA III SSD ספק כח אקטיבי Seasonic S12III 80+ Bronze 500W …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בעבר ביקשתי את עזרתכם בבניית מפרט למדיה סנטר אך הרכישה לא יצאה לפועל ונדחתה במעט לצערי. היום יש ברשותי מעבד i5-2500K 1155 חדש, ואני מנסה לבנות מפרט סביבו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD בלבד, מרכז מדיה ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ללא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם שחלקיו העיקריים: מעבד Q6600 לוח אם עם צ'יפסט nforce 650 תומך sli. 4 גיגה זיכרון בdual לא זוכר את הבאס. geforce 8800gt 512 המחשב בן לדעתי למעלה מ 4 וסוחב פצצה יחסית לגילו. האם כדאי לשדרג כרטיס מסך ולהוסיף זיכרון, או שיש צורך כבר במחשב חדש? פעם היית חזק בתחום , לפני הצבא והיום לא מתמצא.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב שמיועד לעריכת וידאו באופן אינטנסיבי ושימוש בתוכנות - AVID, PHOTOSHOP, AFTER EFFECTS, CUBASE, SAMPLITUDE, FINAL CUT וייתכן שבהמשך גם לתוכנות אנימציה! המחשב חייב להיות חזק! כרגע אני לא מבין גדול בOC אבל אני מתכנן לעשות באופן בינוני. אני צריך חיבור FIREWIRE, USB 3. גלשתי קצת באתר וביררתי לגבי רכיבים שמתאימים לי והרכבתי מפרט שנראה לי יותר מדי טוב, זה המפרט: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray - מחיר 1410 ש"ח GIGABYTE Z68A-D3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E - מחיר 695 ש"ח DDR3 1333MhZ 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 X 2 - מחיר 580 ש"ח GIGABYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E - מחיר 1…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע את דעתכם על המפרט שיש לי בשביל גיימינג בסדר גודל של BF3 אבל אני לא מתכוון להריץ אותו על מקסימום אלה מספיק לי על MED עם רזולוציה 1600X900 טוב זה המפרט שלי: dual core e6600 3.07 GHZ sparkle gts 450 1gb 2GB ram FOXCONN G41MXE אני רוצה גם לדעת מהי צריכת החשמל של כל הרכיבים במחשב וגם מה כדאי להוסיף או להחליף ללא תקציב אני רק רוצה לדעת מה צריך להחליף כמו שאמרתי אני רוצה להריץ את BF3 על MED ברזולוציה 1600X900 עם 45FPS שמעתי כדי שהמשחק יעבוד טוב צריך כרטיס מסך טוב והמעבד לא כל כך עושה כאן עבודה קשה המעבד שלי בסדר לא? 2 ליבות זה אחלה והכרטיס גם אחלה לפי דעתכם אם אני אוסיף עוד 2GB ראם למחשב ויחליף ל64 ביט יהיה שיפור משמעותי במשחקים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשדרג את המחשב הנוכחי בכדי שיתן מענה טוב יותר לעריכת וידאו מצורף המפרט הטכני של המחשב הנוכחי. תקציב עד 2000 ש"ח תודה מראש, עפר
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-