ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
לנובו הודיע כי תייצר שלושה ניידים בליין ה - THINKPAD עם מעבדי Ryzen 7 Pro 3700U החדשים של AMD. אמנם לכאורה זה טיפה בים משלל המוצרים של לנובו עצמה, שלא להזכיר את שאר היצרניות, אבל דווקא בחירה של לנובו לשלב את המעבדים בניידים היוקרטיים שלה, מהווה הישג לא מבוטל עבור היצרנית האדומה. יחד עם זאת, אותם הניידים יוצעו גם עם מעבדי אינטל .....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני יוצא לטיול ארוך. אני רוצה לקחת איתי לפטופ, קטן וקל משקל. סיכוי גבוה שהוא יגנב או ינזק, אז אני מחפש משהו זול יחסית, אבל שכל עוד הוא לא נגנב או ניזוק שיהיה נחמד לעבוד איתו. עבודה משרדית. הכי חשוב לי זה הרבה זכרון RAM ושיהיה אפשר לחבר כמה מסכים. יש איזו המלצת קונצנזוס?
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 3000 ש"ח עם חריגה של גג 500 ש"ח. שהמעבד יהיה מהדור החדש (core i3 ומעלה) זכרון מעל 3gb כונן קשיח מינימום 250GB דגש על כרטיס מסך חזק, לא לגיימר מטורף אבל שיצליח להריץ משחקים בטריה - אני לא בקיא ככה שאני לא יודע מה זה בטריה טובה סביב ה5 שעות זה הרבה? גודל מסך עדיף מ15.6 ומעלה. ראיתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5415 איך הוא?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם. התבקשתי לסייע לאמא לשדרג את המחשב וכבר הרבה זמן לא הסתובבתי בשוק. חפרתי קצת בפורום המפרטים והבנתי שאני לא כל כך מבין. אז אפתח בכמה שאלות - ואשמח כמובן גם להצעות למפרטים (נראה לי שRSM בכפ"ס קרובה יחסית). למה כל המפרטים המומלצים מבוססי AMD (סגרו את אינטל כשלא הסתכלתי?) וברצינות האם במידה ואקנה היום מרובע ליבות של AMD או לחילופין I5 של אינטל לוח האם יאפשר לי בעתיד לשדרג מעבד על אותו סוקט, או שיקרה לי מה שקרה לי עם ה-E6750 שקניתי לפני ארבע שנים והתחלפה לי הטכנולוגיה? חוצמזה - אין כמובן שום כוונה לביצוע , OC אבל ישנה חשיבות לשקט - נאמר 8 עפ"י הסולם שהצגתם. ושאלה אחרונה - הבנתי שהיתה התקדמות רבה במעבדים הגרפיים המובנים (בלוח האם? במעבד?) האם הם יספיקו גם להקרנת סרט…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות בימים הקרובים, מעדיף מKSP כי יש להם סניף ליד הבית שלי. בניתי את זה: לצערי בKSP לא מראים את המחיר של כל רכיב בנפרד, אבל אפשר לראות שהמחיר הכולל הוא 4700 (אני משלם במזומן). (קירור למעבד יקנה בנפרד) איך הוא אמור להתמודד עם משחקים חדשים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אודה מאוד לעזרתכם בבניית מפרט עדכני. חשוב : שהמחשב יהיה שקט - נמצא בחדר שינה, מעבד חזק יחסית, כרטיס מסך איכותי (שיתאים למשחקים בשנים הקרובות). כמו כן האם יש המלצה לחנות באזור חיפה ? השאלון: להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא,אם אין ברירה 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פירקתי את המחשב הקודם (חייב להודות שגיליתי שאני מסוגל לפתח ערך סנטימנלטי למתכות, ממש עצוב לי לזרוק ולהיפרד מהמחשב, ליווה אותי הרבה שנים). אני לא יודע מה לשמור ומה לזרוק אז רציתי לדעת בכמה כסף אוכל למכור את החלקים הבאים: מעבד אינטל דואל קור E5200, 3.2GHZ , לעולם לא עבר OC ויש אחריות לכל החיים וגם את הקירור המקורי שלו לוח אם ASUS צ'יפסט G31, ASUS P5KPLCM סטיק זיכרון DDR2 של 2GB של PQI, רץ על 667MHZ עוד סטיק DDR2 של 1GB של קינגסטון, רץ על 667MHZ הארד דיסק של סמסונג שנקנה לפני שנתיים בערך, 320GB 7200RPM 16MB, יימכר לאחר פירמוט ספק כח של HEC 450W והנה המדבקה שעליו: http://img833.imageshack.us/img833/5020/66103310.jpg בכמה אוכל למכור את החלקים לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , פתחתי אשכול בעבר , (לפני שבוע שבוע וחצי) ומאז התקציב עלה לי ל5000 אוקיי אני מחפש המלצה למפרט לשימוש כללי אינטרנט לרוב אבל גם משחקים לרוב אני מחפש מפרט של AMD לא של Intel ! מארז יפה כבר מצאתי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1534&products_id=6444 שאלה האם המארז בא אם הדבר הכחול הזה למעלה?זה נראה לי מודד טמ' אם אני לא טועה.. מקלדת , מסך , וכו' יש לי אז לא צריך.. תקציב עד 5000 ש"ח... ביום ראשון (מחר) אני קונה את המחשב
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לבנות מחשב..עם קניית חלקים.....אך עם חלקים שקיימים אצלי גם... החלקים הקיימים אצלי: מעבד INTEL CORE 2 DUO 6480 (הדגם הזה לא נמכר אני חושב בארץ .. קיבלתי אותו מארה"ב) כרטיס מסך 512 3850 ספק כוח של FSP 450 W אני צריך לוח אם שיתאים גם למעבדים חדשים יותר....זיכרונות...הארד דיסק..מארז...כונן DVD ... 1.השאלה שלי מה עדיף...לקנות את החלקים שאני זקוק להם רק ולהרכיב את המחשב בעצמי...דבר אשר לא עשיתי עדיין ..אך התעסקתי די הרבה בתחום.. או שחנות תסכים לקבל ממני את הרכיבים + לקנות את הרכיבים החסרים ולשלם להם על הרכבת מחשב... 2.אשמח לקבל מפרט טוב לחלקים החסרים ... בתודה רועי.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי כמה מחשבים ולצערי אני לא מבין בזה כל כך, אני אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי קצת סדר בנושא, איך אני יודע כמה ליבות יש למחשב? ומה זה בכלל? מה ההבדל בין intel atom ל intel core? איזה מהם יותר טוב? איך אני יכול לברר אם המעבד טווב? כמה זיכרון צריך? מה זה GHz? מה זה ddr3? איך אני בודק אם הכרטיס רשת טוב או שהוא לא משהו? מה לגבי כרטיס מסך, מאיץ גרפי ודיסק קשיח? בקיצור, אני צריך שמישהו יסביר לי את הנושא, כי כבר נמאס לי כל הזמן לישאול אנשים... אני יודע שזה יכול להיות הרבה חומר אבל בכל זאת אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בנושא, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לתת לי הצעה ל- כרטיס מסך, כרטיס רשת, זכרון 256 , עכבר טוב אופטי(לא אלחוטי, עדיפות לUSB) ומארז אלומיניום. הערות: ברשותי מעבד p4 1700, וזכרון 256 RD RAM, תקציב: 3600 ש"ח בבקשה אל תנסו לחסוך לי, אני יודע שיש לכם כוונות טובות. אני מצטער אם הכותרת לא מתאימה או עיניינית. תודה על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=484&ArticleID=2183 מה דעתכם? הוא מיועד רק לאינטרנט ואופיס, פעם ביובל גם קצת מוסיקה וסרטים. האם אפשר להשיג משהו כזה במחיר דומה? או שאז כבר נכנסים לתחום היד שניה, משהו שלא בא לי להתעסק איתו... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hallo evrebady i wont to start by saying sory for my bed spelling im caminig back from austrlia in abute manth end i wonted to if enbady hve eny cynde of expirince in soping tailand for computer parts my buget is 2000 - 3000 austrlin dolar = 7000 - 1000 shekel vidio card + memory + CPU + HDD end the rest i will probbly by in israel but from the same buget if u hve eny segestion or recomendtion ill love to here thm u r wellcom to write hibro TODA RABA
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + Cooler Venice לוח אם:DFI INFINITY NF4 SLI כרטיס מסך:Sapphire ATI X800XL PCI Express x16 256MB 256Bit Retail ספק: HEC 300W מה דעתכם?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השגתי מחיר מצויין לדעתי ב6000 שח פלוס מינוס תגידו לי איך המפרט Albatron "K8X800 ProII" K8T800 Chipset Motherboard for AMD Socket 754 CPU - AMD Athlon 64 3200+, 1 MB L2 Cache, the Only 64-bit Windows Compatible Processor - OEM OCZ Enhanced Latency Series 184 Pin 512MB PC-3200 Platinum Edition - Retail X 2 ATI RADEON 9800 PRO Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/TV-Out, 8X AGP -RETAIL SAMSUNG 120GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model SP1213C, OEM Drive Only ASUS 16X DVD-ROM/ 48X CD-ROM MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK Thermaltake Venus Silent Boost for AMD Opteron and Athlon 64 ANTEC SONATA with 380 WATT PSU דבר ראשון רציתי לדעת איך המפרט הזה והאם המארז מספיק טוב בש…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש לקנות (כנראה בארהב) לפטופ שעיקר שימושו יהיה תכנות (אבל מטבע הדברים גם קצת הורדות/משחקים וכדומה). תקציב למען הסבירות עד 1200-1300 $. חשוב שתהיה לו חומרה חזקה ואני גם מעדיף מסך יחסית גדול (עם 13 אני כנראה אצטרך לחפש גם מסך). יש כמה דברים שהיו לי קצת יותר חשובים אבל אשקול לוותר עליהם אם יהיו המלצות לשנמוך: i7, 512 ssd, 12GB ram יש כל מיני לפטופים שעונים לדרישות הללו אבל משום מה לא הצלחתי למצוא לפטופים "כבדים" או סטנדרטיים עם ספסיפיקציות טובות.. רוב מה שראיתי עם נתונים כאלו היו דווקא ultrabooks..שזה אחלה אבל אם אני לא צריך משהו מאוד נייד זה סתם לשלם יותר. אני יכול לקחת דגמים בסיסיים יותר ולשדרג את החומרה שלהם אבל מאחר וכמעט…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה להמלצה למפרט טוב יש לי samsung 850 evo 250 gb ו אני זקוק להמלצות לגבי המפרט שבניתי Intel Core i5 6600K 3.5Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מעבד Arctic Alpine 11 PLUS CPU Cooler מאוורר למעבד Gigabyte GA-H170M-D3H LGA1151, Intel H170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI לוח אם Kingston ValueRAM 2x8GB DDR4 2133Mhz CL15 Kit ראם Corsair 650W Active PFC 80+ VS650 PSU ספק Corsair Carbide 200R Black Compact Case No PSU מארז פתוח להצעות אחרות אין לי נסיון בתכום לא בטוח לגבי המפרט הזה וזקוק לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם מחפש לקנות מחשב נייד חיית עבודה, להרצת מלא תוכנות במקביל, סביבות פיתוח, מלא טאבים של קרום וכו עדיף ASUS או DELL (אמרו לי שהם הכי אמינים) גודל מסך לא קריטי מחובר למסך מחשב בבית (עדיף 15 אינץ) מסך לא מחזיר אור (מט), לא מתחמם מהר. לא יהיה בעיקר למשחקים אבל צריך להריץ כמו שצריך משחק חדש פה ושם, כן ישומש לסרטי HD. נפח זכרון גדול 1TB לפחות. זמני תגובה מצויינים. (צריך SSD?) אמור להרזיק לכמה שיותר שנים ולהיות עמיד וקשיח ולא נשבר בקלות. בטריה אמורה להרזיק כמה שעות בגלישה באנטנרט מישהו יכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי באתר של החנות פלונטר מחשב בשווי 3681 ש"ח: מעבד ₪ (+1,424) - Intel - BX80677I77700 - i7-7700 Kaby Lake Quad core CPU - 3.6 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 65W TDP - Box לוח ₪ (+388) - MSI - H110M-GAMING - H110 - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133MHz - Red LED - Intel® i219 LAN - Game Boost technology - PCIe 3.0 x16 - 2x PCIe 2.0 x1 - 4 x SATA 6Gb/s - 6x USB 3.1 - 6x USB 2.0 - VGA - HDMI - DVI - mATX (24.3x20.6cm) זכרון ₪ (+494) - Transcend - JM2400HLB-8Gx2-PC - 16GB (2x8GB) 8GB DDR4 2400Mhz 1.35V - With New PC Only - JetRam ספק ₪ (+289) - Antec - VP650PM -…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לתיכנות, ושיראה יפה עד 3500 ש"ח. הנה מבצע שראיתי אתמול: http://broknerneta.pas-rahav.com/dell/f5/shnaider/ וגם זה ב"מציאון": http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16106 אולי הם לא שיא היופי אבל בהחלט מראה סביר (לעומת Lenovo שאולי מחשבים עמידים אבל לא יפים). מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הדגמים הנ"ל: ASUS A8sc http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5803&perur=2&t=1&c=331 מחיר סופי שסוכם כולל תוספת של 1 ג'יגה: 6330 ש"ח LG R405-S.C2BCE 2.0GHz http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?productid=1336 מחיר סופי שסוכם כולל תוספת של 1 ג'יגה 5930 ש"ח ההבדלים במפרט הם במעבד 2mb קאש ב LG מול 4mb קאש ב- ASUS . נוסף לכך ל ASUS יש חיבורי DVI ו FireWire ול LG אין. השימושים שלי בשני החיבורים בתדירות מאוד נמוכה. אשמח להמלצה. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי- 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך-לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)- משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-dragon age1-2, fallout 3, skyrim וכדו'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב-בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט-קירור למעבד, כרטיס מסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)-לא חשוב 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה-קל עד בינוני 6. נכון לעכשיו אני צריך, כוננים קשיחים (עד T1 רצוי מאוד שיהיו 2) כרטיסי זיכרון (2X4 …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K + חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב גרפיקה 2d גרפיקה 3d לפעמים sctchup + vray + revit visual studio אני פותח הרבה תוכנות במגביל (illustrator + photoshop + scetchup) ללא משחקים כלל 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. אם תמליצו לי על oc אעשה בשמחה 7. אין צורך בתוכנות 8. אין העדפה לחנות מסויימת 9. חשוב לי אמינות שקט, אין תוכניות שידרוג קיבלתי את ההצעה הזאת - מחשב מותג של HP עם שלש שנים אחריות בבית הלקוח (נ.ב. לא קבלתי את ההצעה באופן אישי, אבל יש לי אפשרות להצטרף לקניה של מוסד שקונה כ 30 מחשבים כאלה) מארז-Tower מידות - 39.9 ס"מ גובה, 17.0 ס"מ רוחב 44.2 ס"מ עומ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים, חושב לקנות את ה- Dell Precision 4800 מהאתר של Dell ארה"ב. אחרי שהרכבתי את המפרט שאני רוצה יוצא 3000$. שאלות: האם מישהו כאן הזמין כך מחשב עם מפרט בבחירה אישית מ- Dell? כמה עולה מטען אירופאי? לקנות בארץ או להזמין מ- eBay? חשבתי להשתמש בשירות דוגמת mustop, אבל יש לי חבר שגר שם. האם יכול להיות יותר משתלם אם הוא ישלח לי את המחשב? ובכלל אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד על המחשב הזה. תודה, מיכאל
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט שעונה על הדרישות הבאת: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא בסביבות ה7000 ש"ח, ניתן לחרוג למעלה בסביבות ה500 שקל אם זה יוסיף המון. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב, אני מפנק את עצמי לכבוד הכניסה לקבע ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג ופיתוח תוכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית, מעבר למשחקים התוכנה היחידה שתהייה בשימוש רחב זה Visual Studio. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-