עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by gaby1992,

צריך מפרט למשחקים כבדים ב7000 שקל ללא כל ציוד היקפי יש לי כבר מסך 24" אני כבר די סגור Q9550 והGTX295 בבקשה לא לחזוב על זה מההיבט הכלכלי אני חסכתי את ה7K האלה במיוחד בשביל זה תודה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי.. קודם כל אני רוצה להודות לכל האנשים שתורמים פה, אז ככה: דרישות שלי- מחשב למשחקים, כולל מסך 17" LCD של חברות ידועות (סמסונג, LG וכו'...) שיהיה עיצוב מארז יפה, שאני אוכל להריץ בו VISTA כמובן.. אם אפשר אז 2GB של זיכרון יועילו מעוד... ללא כרטיס מסך מובנה! שיהיה מבוסס מעבד אינטל, רצוי E6300 ולא מ KSP מחנות אמינה שלא עושה בעיות.. פחות או יותר 5000 ש"ח... וזהו.. תודה מראש,

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום כולם, עד 6.5K למשחקים,סרטים וOC (קל, לא מנסה לשבור שיאים). אין צורך בציוד הקפי וצורב DVD הרכבתי את המפרט הבא: (מKSP, אבל אין בעיה עם חנויות אחרותו\לשלב בין חנוית), לא הכנסתי מארז כי אני לא מתמצא במארזים, אני מעדיף מארז בלי חלון (בגלל שגם ככה צד שמאל צמוד לקיר, לא יראו את זה), חשבתי על הgigabyte poseidon אבל פתוח להצעות) עריכה מקודם שחכתי להוסיף את המארז עריכה 2: המפרט שונה, כמה הודעות למטה Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 720 DDR II 667 1GB Kingston 570 eVGA 800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E 2050 Maxtor 250GB 16MB, SATA II 450 BIG Typhoon 4 In 1 250 Liberty ELT400AWT 400W 450 סה"כ 5540 לתשלום 5…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום אני רוצה בבקשה עזרה במפרט רק של המחשב בלי עזרים חיצוניים למטרת גיימינג בעיקר WOW בלי הרדיסק ובלי קוננים

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. הלפטופ הוא לחברה שלי ,היא בעיקרון די סגורה על SONY בעיקר בגלל העיצוב והיופי שלו חח מה אתם אומרים על ה ‏Sony Vaio VGN-NR270N/S‎ ?מחירו ב KSP כ 4000 שח דבר ראשון למה הוא כזה זול ?האם משחקים פשוטים כמו SIMS יעבדו אליו ?יש לו כרטיס רשת ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by AmosC,

שלום אני מחפש מחשב נייד לבן שלי. המחשב ישמש בעיקר כמחשב ביתי ולא ינוייד הרבה, כך שמשקל של 3 ק"ג זה בהחלט סביר. מסך של 15.4 נראה כאופציה מועדפת. צרכים: מעבר לאינטרנט/אופיס - מדי פעם תיכנות ופוטושופ, ומשחקים כגון סימס ומשחקי פלאש באינטרנט (אם כי ייתכן שבעוד שנה-שנתיים הוא יתעניין גם במשחקים מעט יותר כבדים). חשבנו על HP 6860 (כאן: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711807) שבא עם שנתיים אחריות בינלאומית, אבל רציתי לדעת אם יש דגם מקביל של DELL. התלבטות נוספת: כאן בפורום ראיתי התייחסויות לכרטיסי מסך בעייתיים של Nvidia, אבל לא מצאתי הסבר מפורט לבעייה ולסיכון. האם מישהו יכול להסביר מעט יותר? האם בכלל לשימושים שציינתי יש צורך בכרטיס מסך עצמאי או שה-3100 הסטדנרטי יכול להספי…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? 5500 ש''ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, סרטים, משחקי מחשב בינוניים\כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה רגילה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?יש צורך במערכת הפעלה, אופיס לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. הא…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. קודם כל אשמח לחנות שיש לה זמינות מלאי שאפשר לקבל כמה שיותר מהר כולל הרכבה בחונות ( אם יש כזה דבר אני קונה מחר בבוקר) - אני בימים האלה עובד מהבית ואני די צריך בדחיפות מכיון שהמחשב שלי נהרס - מעדיף לקנות מאזור המרכז אך אם המחיר זול משמועתית או חנות שזמני ההספקה מהירה משמעותית אז אפשר להתרחק -השימוש הוא לתוכנות של משרד, כמו excel, מיילים ומידי פעם גם משחקים -אין צורך בתוכנות ומערכות הפעלה -לא מתכנן אוברקלוק -עדיף שקט אך לא קריטי אם זה מייקר משמעותי -החריגה היא רק במידה והיא תהיה ממש מומלצת אך אשמח שזה יהיה כמה שיותר זול ואפילו הרבה פחות מהתקציה שרשמתי אם אפשרי כמובן הכל יש לי למעט החלקים הבאים שא…

9. Started by daniel89,

אהלן, אני צריך מחשב נייד חדש בתקציב של עד 3000 ש"ח (+-) לסטודנט שיחזיק הרבה שנים. אפשר גם מחו"ל אם יותר זול באמת. דרישות ומטרות הן: עדיף שלא ישקול יותר מ-2 ק"ג. 8GB RAM, כונן SSD של לפחות 256GB, מעבד I5 דור 7 לפחות מסך FHD, חיבור HDMI (או מיקרו HDMI). התחלתי להסתכל וראיתי שיש המון דגמים לכל החברות עם הבדים ממש קטנים ולכן אני צריך את עזרתכם. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by _idank_,

אני צריך מחשב בתקציב של בערך 5,000 לא כולל ציוד הקפי בעיקר למשחקים תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מדובר במחשב שמיועד לחבר. התקציב- 2000 ש"ח עם אפשרות חריגה של 100 ש"ח במידת הצורך. עדיף לנצל את כל התקציב. השימוש- משחקים. מחפש את הביצועים הטובים ביותר שניתן להוציא מהתקציב. ספק, כונן קשיח וצורב נשארים מהמחשב הקודם. מדובר בספק 450W. אין צורך בציוד היקפי. דרישות מיוחדות: -מעבד אינטל. -לוח אם עם ארבעה חריצים לזכרונות. -DIMM זכרון אחד בלבד בשלב זה. אין צורך לכלול תוכנות והרכבה. המחשב לא הולך לעבור OC או שום שדרוג אחר פרט להוספת זכרון. מעדיף חנויות באיזור חיפה. הנה המפרט שהרכבתי: מ KSP: מעבד: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray 495 ש"ח. זכרון: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston 112 ש"ח. כרטיס מסך: GIGABYTE HD 6770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 660 ש"ח. קירור למעבד: Arc…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ohadp,

שלום לכולם אני חדש מאוד פה ובכלל כבר 7 שנים שלא קניתי מחשב מאז האחרון ואין לי שום מושג בחומרה. מבקש שתעזרו לי במפרט מקסימום למה שאני מבקש ואל תתעלמו כי אני כבר לא יכול לעבוד עם המחשב ואם המסך שלי שנכבה כל כמה דקות. פירסמתי פה כבר בקשה ואף אחד לא עזר. אז ככה: 1.רואה הרבה סרטים וחשוב מאוד שיהיה חיבור לטלויזיה עם כרטיס טלויזיה חזק שאני יוכל להעתיק סרטים וסדרות ב hd. 2. משחק פוקר לפחות 4 שעות ביום חשוב שאני יוכל להריץ כמה חלונות בו זמנית. 3. מתכנן להקים אתר מתישהו אז שאני יוכל להריץ פוטושופ חלק. 4. לא משחק במחשב בכלל בגלל זה יש לי סוני 3 . 5. אינטרנט תוכנות וכו.. 6. וממש חשוב לי מסך טוב ככה גודל 23 7. ואם אפשר שיעבוד ממש מהר אני פשוט סובל עכשיו. בבקשה עזרו לי מתכנן לקנות מחשב…

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. כרגע זה המפרט שסגרתי עם אייבורי, עדיין אני יכול לשנות (שילמתי מקדמה) יום שיש זה כבר מגיעה אז מחר אני צריך להחזיר תשובה אם ארצה לשנות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5793 + שדרוג לדיסק Western Digital 500GB SATA2 16MB Buffer -ו20 ש"ח שמתי לב לכרטיס מסך שהוא חלש, בהוספה של עד 100 שקל יש כרטיס יותר טוב של זה של 1024? יש לי מהמחשב הישן את הכרטיס קול הזה http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=502 האם שווה להרכיב אותו? מ ה3 מה יותר טוב? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog...&db46632=46974 המחשב דיי זמני, וקונים ממני אותו במחיר ששילמתי, לכן אני לא משקיעה הרבה בו, אבל מן הסתם מחפש להוציא את הטוב ביותר במחיר הזה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותר…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by orbachkl,

. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לSTARCRAFT 2 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על DOOM 3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3. האם יש צורך ב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by digitalseeker,

כמו שבטח שמתם לב אני מחפש לאפטופ - אבל הבנתי שהדרישה הטכנית שאני רוצה בשלב זה לא קיימת ! אז חשבתי למה לא ללכת על MACBOOK PRO - מהדקים היפים - שפשוט צועקים "תיגע בי" ואז הארנק ענה לי על השאלה ואמר "נראה לך ? 9000 ש"ח ?| בקיצור - יש איזשהו לאפטופ במחיר שפוי (עד 6000 ש"ח) שנראה טוב - והכוונה לדק , סקסי , עדיף מואר (כמו הסמל של אפל מאחורה או מקלדת מוארת) ואם הוא גם חזק אז פעמיים כי טוב....כי אין טעם לרכוש I3 או משהו חלש :-( או שאני בכלל חי בסרט ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אני רוצה לבנות מחשב סביב ה GTX 1080 TI 11GB תקציב 10 אלף ולקנות את המסך - Asus LED ROG SWIFT PG258Q 24.5" תקציב 3 אלף * סה"כ התקציב - 13 אלף - מעדיף לא לעבור את הסכום. המטרות בעיקר : לשחק משחקי יריות מגוף ראשון - 60% וגם משחקי הרפתקאות ואסטרטגיה גוף שלישי עם רזולוציות גבוהות 40% לגבי פרמטר השקט\רעש - לא משנה בכלל OC - מתכוון לבצע לאט ובזהירות (קל) אני רוצה לקנות את המחשב בהקדם האפשרי. (חשבתי בסכומים האלה לקנות באילת) * יש לי כמה שאלות : 1)האם התקציב במקום? (הגזמתי? או אולי אני יצטרך להשקיע יותר?) 2)האם לא שווה כבר להשקיע במערך SLI - ולקנות שתי כרטיסים יותר זולים? (למרות שאני לא מתכוון להשקיע יותר מ10) 3) שווה להשקיע על המסך מחשב הזה…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. זה המחשב נכון להיום : מארז Lancool PC-K62 כ.מסך Gigabyte R9 290 Windforce 4 GB ספק SeaSonic S12II-620Bronze מסך Dell U2311H קניתי כ.מסך חדש ואז התחיל לי צוואר בקבוק במעבד והFPS במשחקים ממש נמוך תקציב 2000 ש"ח עם חריגה 200 ש"ח מעוניין לקנות בTMS תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Yoniarnon,

מה אתםחושבים על המחשב הזה? הוא מגיע בילד אין מ Tms עולה סביבות ה 350שח 350שח שווה את הכסף?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי שלום, אני מחפש לאחותי כבר זמן מה מחשב נייד ורציתי להתייעץ לפני קנייה. באופן כללי, המחשב לא צריך להיות מטורף אבל יש כמה נושאים שהינם חשובים לנו שאני חושב שמייקרים את המחשב כמו רזולוציה טובה וזוויות צפייה גדולות ושהוא לא יתחמם. לאחר חיפושים מצאתי מחשב של טושיבה דגם: Satellite S50-B-14X. הוא נראה מחשב בעל חומרה טובה ועונה על כל הצרכים של אחותי. העניין הוא שלאחר בדיקה הבנתי שטושיבה העבירה את המחשבים הניידים שלה לטיפול מעבדות cpm. לפני כן אלו היו מעבדות סלדון. בגדול אני לא מכיר את סלדון אבל יודע ש cpm גרועים ולא מניסיון אישי. אני אציין כאן שנושא האחריות הוא אקוטי מבחינתי ואין לי רצון להתפשר על כך. ולאחר שהמשכתי בחיפושים שמתי לב שהמחשבים הבינוניים בעלי המחירים השפויים מקב…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אהלן, יש לי כיום macbook air mid 2013 שאני מעוניין לשדרג... מפרט - 13.3" MacBook Air dual-core Intel Core i5 1.3GHz (4th generation Haswell processor), Turbo Boost up to 2.6GHz, 8GB RAM, 128GB Flash Storage, Intel HD Graphics 5000, 12 Hour Battery Life, 802.11ac Wi-Fi לגלישה/מסמכים או סבבה - אבל כשמעמיסים עליו מעבר (עריכת תמונות/קצת משחק בעריכת וידיאו/פיתוח) אני מרגיש שהוא חלש לי מדי. מבחינת ניידות - אני מנייד אותו לעיתים די רחוקות, זו בהחלט לא דרישה מהמחשב החדש אבל nice to have. חשבתי ללכת על אחד הטאבלטים שעם מפרט שקול ללפטופ (surface או מתחריו) - או לחלופין על מחשב שולחני. יש למישהו המלצה למחשב שיהווה שדרוג מורגש? תודה רבה. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, אז ככה לא השתמשתי במחשב הנייד הזה הרבה זמן (מחשב נייד MSI). בפעם האחרונה שהשתמשתי בו (לפני כמה חודשים) גם אז הוא לא עבד ונראלי שהתעסקתי לא נכון עם הווינדוס או משהו והוא נפגע, אין לי מושג מה קרה אז. בכל מקרה, עכשיו כשדלקתי אותו זה עשה כל מיני עידכונים (הנה תמונה אחרי ההודעה הזאת כשאני לוחץ על Finish הווינדוס לא עולה וזה מראה לי כמה אפשרויות כדי לתקן את זה: אני רק רוצה לציין שניסיתי את האפשרות הראשונה (Startup Repair) אך לאחר כמה דקות זה אומר שזה לא הצליח לתקן את הבעיה. ניסיתי גם את האפשרות האחרונה ברשימה להתקין מחדש את הווינדוס אבל זה נותן לי שגיאה "windows could not display the images available for installation" אשמח לעזרה =/

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by kip,

אהלן, מקווה שלא תקברו אותי כאן, אבל... הרבה אנשים, בניגוד לרוב חברי הפורום המתמידים, צריכים מחשב לשימושים פשוטים ושיהיה כמה שיותר זול... אולי תגיבו כאן לגבי מחשבים מורכבים של החנויות, תדרגו אותם לפי ההצעה ואז אולי יהיה לחנויות אינטרס להציע מורכבים אכותיים יותר ועדיין בזול.. מה דעתכם שנתחיל בזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~sky101~88~0.htm

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מעבד:‏AMD Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) לוח אם: ‏AMD GIGABYTE MA790X-UD4P AM2+, AM3, 790X, DDR2 1066, 2xPCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX דיסקים קשיחים: Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך: Sapphire HD 4770 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול: On Board 7.1 Channel Audio צורבים: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות: On Board 10/100/1000 מארזים: HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח: Hec 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מקלדות: Teac MX-40 Heb, Eng USB Multimedia KeyBoard עכברים: Logitech SBF90 Optical Wheel Black (Oem רמקולים: Creative SBS 245, 2.0 מחיר החבילה 2750 הצרכים שלי זה למשחקים כמו gtaIV וממש קצת …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by bhaim,

[h=1] Intel® Core™ i5-4690K Processor (6M Cache, up to 3.90 GHz Intel® SSD 730 Series (480GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC GIGABYTE Z97X-Gaming G1 ASUS GeForce® GTX 760 DirectCU II Microsoft Windows 8.1 Pro - 64-bit - OEM Crucial Ballistix 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model [/h] 4420 ש"ח(1228$) + 30$משלוח ומיסים (אשמח לדעת כמה להערכתכם...) כדאי? חבילה - אי אפשר לפרק...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by _Cyoher_,

מעבד Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB+ קירור שמורכב עליו ראם 4GB כונן קשיח 500GB צורב סטנדרטי של LG מארז Ez Cool H-60 ספק כוח SeaSonic 520W

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.