עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by EF,

שלום, מבקשת לקבל המלצה על נייד לעסק, המיועד לשעות עבודה מרובות: מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) מעבד אינטל גודל המסך- 15/14 אינץ ללא ציפוי מבריק משקל רצוי- ~ 2 ק"ג זמן סוללה- 3.5-4 שעות עבודה רצופות (סוללה כפולה) גודל מינימלי של כונן קשיח- 250G צורב DVD אחריות מורחבת/ מקסימלית מערכת הפעלה אפשרות לחיבור לתחנת עגינה תקציב- 5,000-5,500 ש"ח תודה לכל המומחים!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום תוכלו להמליץ לי על מחשב טוב לאנשי עסקים משהו באזור ה15" או 14" העיקר שלא יהיה כבד שלא יתחמם ויעבוד עם רשת אלחוטית בצורה טובה אין הגבלת מחיר כי אני מעדיף להשקיע עכשיו אפילו 9 אלף שקל ולצאת עם משהו טוב לכמה השנים הקרובות תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  3. אני מעוניין בנייד לצרכי גלישה באינטרנט אבל שיהיה באמת תותח במשימות הגלישה בלי תקיעות אני הולך לחרוש עליו בלי להתחיל לסגור ישומים .לא משתמש בתוכנות גראפיים .אני אשתמש בתוכנות כמו GOOGLE EARTH למשל.אבל אני רוצה שהוא יפעיל כמה יישומים בפת אחת.לגבי משחקים לא הולך לשחק משחקים כבדים .מקסימום FIFA 2008 .לגבעי סרטים אני יחבר אותו על הLCD לניגון סרטי HD .מבחינת תקציב לא חשוב .העיקר שהנייד ימלא את תפקידו במשימות האלה ולא יותר מזה.מה בנייד המומלץ במינימום הוצאות לצרכים האלה?

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by alarik99,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח אפשר לחרוג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה- רצוי מאוד, win10 . לגבי אופיס לא צריך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  5. Started by iceberg,

מחשב לסטודנט להנדסה שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים,מוזקיה, MATLAB, pspice לא מיועד למשחקים אם מישהו מכיר אשמח לחווד דעת עליו, איך האיכות של המסך? איך הנותן שירות של טושיבה, "מפעיל" כל הצעה אחרת תתקבל בשמחה קישור למפרט http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1423 Satellite Pro U300-143 למפרט היצרן לחץ כאן גודל מסך ומשקל ייחודיים! Technology Core2 Duo Processor T7250, clock speed : 2.0 GHz Front Side Bus : 800 MHz 2nd level cache : 2 MB Hard disk capacity : 160 GB drive rotation : 5,400 rpm interface : Serial ATA buffer size : 8 MB System memory standard : 2,048 (1,024 + 1,024) MB maximum expand…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  6. Started by Shlomi062,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי להוריד קצת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול המחשב אמור לשימוש יום יומי, אבל רוצה אופציה להריץ פיפא לדוגמא או תוכנת לעריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פיפא מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by Shlomi062,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי להוריד קצת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול המחשב אמור לשימוש יום יומי, אבל רוצה אופציה להריץ פיפא לדוגמא או תוכנת לעריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פיפא מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  8. אני רוצה המלצה על מסך לנייד עם זווית רחבה לצפיה נורמאלית.יש לי נייד של HP ומאוכזב מאוד מהמסך.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  9. Started by mj23,

היי מחפש לקנות מחשב נייד לצורך עבודה,אינטרנט , תכנות דגש על מעבד חזק לגבי משחקים ממש לא קריטי. תקציב 2500 שקל גודל מסך רצוי 15.6 תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by טניה,

בוקר טוב. אני חושבת שאתם הם הסיכוי האחרון שלי לבחור את האחד שיתאים לי. אני ממש מיואשת, להסתובב ולקרוא על כל הניידים האלה, וכל פעם כשאני מוצאת אחד טוב, כותבים לי שהוא בעצם חרא, והכל חוזר חלילה... :'( אז ככה: * מטרות המחשב? : המחשב ישמש אותי בעיקר לשעשוע. אני אשחק בו במשחקי רשת, משחקים קלילים ומשחקים יותר מורכבים כמו למשל Black & White 2... למשל, הינה הם דרישות המערכת של המשחק הזה: דרישות מערכת מינימליות: * מערכת הפעלה: Windows XP/2000 * מעבד: 1.6 GHz Pentium 4 or above * זיכרון: 512 MB RAM * מקום פנויי בדיסק קשיח: 3.5 GB * DVD: 8 Speed * כרטיס מסך: 64 MB with 1.1 Pixel Shader * DirectX: Version 9.0c (כלול בתוך ההורדה) * כרטיס קול: Directx 9.0c compatible * שונו…

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. הי לכולם ראשית תודה לעוזרים אני מחפש להרכיב מחושב נייח לאישתי לעבודות גרפיקה היא משתמשת בתוכנות כמו sketchup עם vray לרינדור ו-lumion גם לרינדור ולנוף בנוסף יש את תכנות אוטודסק כמו רויט ואוטוקאד אני רוצה שירוץ מהר וחלק ושיהיה הארדיסק אמין לשמירת קבצים ומספיק גדול

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Jo Stremberg,

המלצה על סטרימר TV-BOX

13. Started by MadCat125,

יש לי פנטיום 4 לוח אם תומך ב 24 PIN תקציב עד 170 ש"ח מצאתי כמה אולי הם טובים?? 1.http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=PSVAR4802FB&Cat2Cat1ID=1436&Cat2ID=1801&aff=Zap 2.http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=837 3. http://www.hpc.co.il/product.asp?pID=289&c=111625 תודה!!!!!!

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  14. מטרת המחשב – משחקים כגון Skyrim, Fallout New Vegas,Civilization V,Guild Wars2 וצפייה בסדרות באיכות HD גודל המסך לא יותר גדול מ15 אינץ' ( 15 או 15.6 זה הסטנדארט לא ? ) לגבי סוג המסך לא כזה משנה לי אבל לפי הסקירה שלי בפורום מסך מט עדיף. לא כזה משנה לי הרזולוציה של המסך. למרות שאני מתכוון לחבר את הנייד למסך 32' אם זה משנה אין דרישות מיוחדות לאמצעי קלט משקל רצוי – לא כזה קריטי זמן סוללה – לא קריטי תמיכה בתחנת עגינה – רצוי אבל לא מחייב. אחריות בינלאומית – רצוי אבל לא מחייב רצוי שיהיה ללא מערכת הפעלה. כי אני מבין שזה יכול להוזיל במחיר. אין העדפה לשום חברה. ערכתי את הדיון לאחר הסתכלות במדריך. וגם עדכנתי את המחיר שהיה 4500.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by alonwa,

שלום, אני חדש בפורום, אני מקווה שאני לא עובר על חוק מסויים. אני מחפש לקנות מחשב נייד לאשתי. היא פתחה עסק וכרגע העבודה שלה מהבית אך היא תהיה גם ניידת. קניית המחשב היא בארץ. במקום שאפשר לעשות משלוח. תקציב, עד 2500 ש"ח גמיש. מטרת המחשב: עבודה משרדית, משחקים-לא. (צפיה בסרטים-כן, פרמטר בעדיפות נמוכה). גודל מסך: 15.6 או משהו דומה. שיהיה גם נוח לשאת אותו. מסך: אני חושב שמסך מט יותר מתאים. רזולוציית מסך: אין לי מושג. מה שמתאים לגודל מסך כזה. משקל: כמה שיותר קל. יציאות: HDMI וכמובן כל שאר הבסיסים. מערכת הפעלה עם רישיון. הרד-דיסק בנפח של 500GB זמן עבודה על המחשב יהיה כזמן עבודה כמו בעסק, כך שהוא צריך להיות נוח. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. המחשב יהיה בעיקר למשחקים אך יתפקד גם לשימושים כלליים ובין היתר גם לשימוש במספר תוכנות במקביל לצורך לימודי מדעי המחשב. זה בשביל חבר והוא מעוניין שכל המשחקים יעבדו חלק בהגדרות הכי טובות בו מכיוון שהוא יבלה הרבה ברכבת שיעביר תזמן. תקציב? הבנתי שעד 7000 חשוב לו מסך 15.6 רזולוצייה 1920 בלה בלה הוא לא אמר לי לשאול אבל השאלה עד כמה באמת משתלם להוציא על מחשב נייד שכמו שאני מניח שכולנו יודעים לא משתווה לנייח ואחרי שנה אחת בודדות סביר להניח שכבר לא כל המשחקים יעבדו בו חלק, בניגוד מנייח שיכול בכיף להחזיק 3 שנים בקנייה חכמה. לאחר חפירה קטנה מצאתי 2 דגמים מעניינים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13255 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14446 השאלה היא, האם ההבדל בין השניים…

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  17. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל ב- 1000$ הדרישות בעברית WIN XP PRO מעבד CD2 מוסיקה + סרטים מסך טוב 15.4, או 17" איטרנט משחקים קצת לא חזקים בינוני הרבה אופציות קריאת קרטיסים , מצלמה סוללה מחזיקה 3-4 שעות עבודה ( אופציה לקרטיס מסך גרפי של ATI NVDIA

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  18. מחפש לקנות מחשב עד 4000 שקלים לשימוש משרדי קל או גג בינוני-קל אולי שיריץ גם סרטים באופן טוב וחלק שיהיה אמין לאורך זמן לא חובה מערכת הפעלה מובנית, אני יכול להתקין לבד בגדול זה הסינון שנראה לי נחוץ עבורי https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239055&db138933=1484533%26db147729=147731%26db1634543=1759471%26db147733=2834771%26db1484543=5332735 מה דעתכם?

19. בוקר טוב חברה, החלטתי לעשות הפתעה לאשתי ולקנות לה מחשב נייד, המחשב ישמש אותה לגלישה, סרטי 1080P ועבודה בOFFICE. להלן הדרישות הבסיסיות: * גודל המסך: בין 14"-16" * משקל רצוי:כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 * כונן CD/DVD? צורב: כן * כונן Bluray:לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא אבל עדיף לפחות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא אחד הדברים הכי חשובים לי זה העיצוב, אני רוצה ממש להביא לה יצירת אומנות לכן מקלדת מוארת עם הפרדה בין המקשים ואיזו דוגמה מיוחדת ממש מבורכים. לצערי היא חייבת כונן CD ולכן הרבה ניידים קטנים …

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  20. Started by ariel nadler,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי וכרגע אני מתלבט בין שני שדרוגים השאלה שלי היא האם השדרוג הזול יותר הוא שדרוג מספיק טוב שיחזיק לי ל3-5 שנים או שעדיף לי לעשות את השדרוג היקר יותר השדרוג הזול: כרטיס מסך - rx 580 8gb מעבד - ryzen 5 2600x השדרוג היקר: כרטיס מסך - rtx 2060 6gb מעבד - ryzen 5 3600x

21. Started by bg1987,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (WITCHER 2 BFC:BC, BF3 ME3) הכוונה לשחק בהגדרות הכי גובוהות על 1900X1200 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לוח אם, מארז, ספק כוח, כונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בספק מקסימום משהו קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ארה"ב 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים…

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  22. שלום, הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בחומרה הבאה : לוח אם, זיכרון ומעבד. אין צורך ב מארז כ.מסך וכל ציוד הקפי אחר. למטרות גימינג ועריכת וידאו אין צורך ב OC. משחקים עיקריים (לא כבדים מאוד) ורצוי על הגדרות וידאו מקסימאליות (גבוהות) ------------------------------- אם אפשר תזבירו לי אם לבחור ב אינטל או AMD ב ASUS או ב GIGABYTE. תקציב: עד 1600ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by lazy-bones,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על השילוש הבא. המטרה היא גיימינג. חשוב לציין שמחכים לשילוש הרכיבים הבאים: ספק כח - Seasonic x660, כרטיס מסך - EVGA 1070ti hybrid, דיסק SSD, קירור למעבד - Noctua nh-d14. MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Intel Core i5 9600K / 1151 Tray Corsair DDR 4 16G(8GX2) 3000 CL16 Vengeance LPX Black תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המירבי? לא מוגדר. בין 5 אלף למשהו חסכוני ואמין ועד 10 אלף ליקר ואיכותי האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב? עריכה בינונית בתוכנות שעובדות במקביל ומשחקים פה ושם 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מסך 29 עד 34 אינץ 2K ultrawide עד +- 2,000 שח 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 שיהיה 7.5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא הכי גדול לא הכי קטן 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא. גר במרכז אבל אפשרי לנסוע לאילת במידה ומשתלם 9. מתי מתוכננת קניית…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by isoTop,

היי, אני משדרג את הרכיבים הפנימיים של המחשב לחלקים האלה: לוח אם: GA-880GMA-UD2H מעבד: AMD Athlon II X4 640 Processor 3.0GHz 2Mb BOX AM3 המארז מכיל היום 2 מאוורי 120 מ"מ (אחד מקדימה ואחד מאחורה) ומאוור 80 מ"מ (אם אני לא טועה) על הקירור של המעבד. המטרה הסופית מחשב שקט ככל האפשר (מדובר על תקשיב של 100-300 ש"ח). מה ההמלצות שלכם?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.