ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6000 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ואוברקלוק 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? עכבר MX518 בידיוק נהרס לי ה MX500 שלי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? HD, כוננים , מארז , מקלדת , רמקולים קיצר ציודע הקפי אבל צריך עכבר ... 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא ממש... 6. האם נושא הקירור ? כן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא הרכבה לבד מערכת הפעלה יש... 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אוברקלוק וספק איכותי ... הא ושיתמוך SLI ... חשבתי לחכות לוינס אבל אני לא יודע כמה זמן זה יקח ...
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב מיועד לעריכה גרפית מאומצת מעבד - Intel Core 2 Duo E6550 לוח - GIGABYTE P35-DS3L דיסק קשיח - WD 320GB SATA II 7200 RPM 16MB זיכרון - KINGSTON 2048MB DDRII 800Mhz אופטי - צורב LG X20 SATA DVD כרטיס מסך - Nvidia GeForce 8500GT 512MB מסך : LG 1953TR + DVI 5000:1 ספק - 400W Thermaltake מקלדת מולטימדיה - עכבר אופטי - רמקולים Logitech S200 סה"כ: 3400 יש לי כמה שאלות ואשמח לקבל עזרה: 1. האם צריך באמת כזה כרטיס מסך או שאפשר להסתפק בפחות? (אם מספיק OB אז פשוט להחליף לוח) 2. איך הספק הזה? 3. מישהו מכיר מקרוב את המסך הזה? כי הנתונים שלו טובים אבל ראיתי תגובות חלוקות לגביו.
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרתכם בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי עריכת תמונות. שימוש משני עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר לייטרום, קצת פוטושופ, ייתכן ומאוחר יותר השימוש בפוטושופ יגבר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ישמוש לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למפרט למחשב בבנייה עצמית. אני רוצה המלצה לכל רכיב ורכיב, מהמארז ועד המעבד. הדרישות הן כאלו: יכולות עיבוד חיזוק - יכולת התמודדות עם מאטלאב ודומיו, ותוכנות שירטוט כמו סולידוורקס. כל סוגי הקישוריות (חשבתי אולי עדיף לקנות כבר איזה משהו שיתחבר ביו אס בי למחשב במקום לקנות כרטיס וויי פיי וכו'). אינני חושב שיש צורך בכרטיס מסך רצחני, הוא לא למטרות גיימינג. כרטיס קול צריך להיות משובח, סאונד חשוב לי מאוד. המטרה היא לחבר אליו מערכת רמקולים (נגיד כרגע 5.1). המארז צריך להיות כזה עם יציאות USB בחזית. השימושים העיקריים שלי בוא אמורים להיות מדיה - סרטים ומוזיקה, אינטרנט, מסמכים, ועיבוד מתמטי ושירטוט - (מאטלאב וסולידוורקס) מחיר - 1500 ש"ח (לא כולל מסך). המלצות למפרטים …
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות ובניית אפליקציות, גוגל כרום ברקע עם 15 טאבים, תמיכה בצפייה בHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclipse , visual studio , google chrome, ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אפשר לחסוך ולהביא כרטיס מסך פשוט או מובנה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 למעלה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים נטו א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? יהיה מסך חדש כך שזה לא רלוונטי * באיזה סוג משחקים תשחקו? הכל * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ביותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן\צורב\כר…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה מפרט למשחקים ב 3000+- עם מסך דק תודהה
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האמת שזה דיי דחוף כי זה מתנה לבר מצווה (השבוע) של אח של חבר (מדודה שלו) אז כל הצעה תתקבל בברכה. אני הרבה זמן לא בעניינים, לכן אני פונה אליכם. המפרט צריך לכלול מקלדת, עכבר ורמקולים (2.1 איכותיים יספיקו). שימו לב שהמסך שקיים הוא LCD 17, אז יש לקחת את זה בחשבון שבוחרים את כרטיס המסך, כי הרזולוציה המקסימלית היא 1024*1280. הטווח הוא בין 4-5K בגלל המסך, אם אפשר להביא מחשב טוב בפחות כסף שאין הפרשי ביצועים גדולים מבחינת המשחקים, אז עדיף. תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. הזמנתי היום מחשב מאתר האאוטלט של דל (מומלץ אגב): I7 720 8GB DDR3 13333 500GB HDD 7200RPM 15.6" FHD GPU 4650 FHD 1GB עם 3 שנים אחריות בינלאומית יצא 999 דולר אז מה אתם אומרים? שווה? (למי שמתכוון לקנות יש שם דגמים דומים מאוד בסביבות ה1050 דולר כרגע, אבל מנסיון זה לא ישאר שם יותר מיום יומיים)
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה המפרט שחשבתי עליו: CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ 686.17 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader [ 363.44 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ 542.93 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 128MB DH DVI OEM Video Card [ 1699.91 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW [ 279.95 ] 1 Networking : Genius 10/100 LAN Card [ 49.84 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT […
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש נייד בחול , ראיתי שרוב הניידים מגיעים עם כרטיס מסך Intel GMA 4500MHD רציתי לדעת מה החוזק שלו , מה הוא מסוגל להריץ , ואם ניתן להקביל אותו לכרטיסי מסך הנייחים הנפוצים
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני כבר שנים עם המחשב הגרוטאה שלי ואני כבר חייב מחשב חדש המחשב מיועד למשחקים בלבד ואולי גם קצת סרטים. אין צורך במסך. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים (תכנות) ובנוסף שימושים כלליים כמו סרטים ואינטרנט. * גודל המסך? 13-14" אם אפשר בתקציב אז גם מסך מגע. * רזולוציית המסך? לפחות 768*1366 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג, עדיף כמה שפחות כי אני אעבוד איתו הרבה מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך יותר טוב - לפחות 5 שעות של גלישה באינטרנט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי ssd או עם אפשרות להרכבת ssd, לפחות 128 gb * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל אחריות 3 שנים תהיה מועדפת מאוד. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, עדיף. * האם יש לכם ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הישן הולך בדרך כל מחשב. מהמחשב הישן אפשר להוציא : - כונן קשוח של WD 40GB - מן הסתם לא SATA - כונן DVD של PIONEER - צורב LG - כרטיס TV - כרטיס קול נחמד של CREATIVE - מסך CRT 17" של MAG - ישן עבד עובד - כרטיס מסך GF2 64MB - עכברים/מקלדת/רמקולים - זכרונות SDRAM -384MB - לא חבל ? היה מחשב נחמד וטוב שהיה - רק הלוח או המעבד הרגו אותו. מה מתוך זה שווה לקחת למחשב חדש ? אם בכלל ? מה שנדרש מהמחשב החדש - אינטרנט , אופיס , מעט משחקים. האם יש אפשרות למפרט שיאפשר שדרוג בעתיד (כרטיס מסך בעיקר).
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מחליף את המחשב שלי ל: מארז - (יחסית שקט) ב 650 מאוורר למעבד TT BIG TYPHOON ב 250 לוח אם ASUS P5N32E ב 1100 זיכרון OCZ DDR2 4096 X2 800MHZ CL4 ב 1100 מעבד INTEL Q6600 ב 1000 דיסק קשיח SEAGATE 500GB 32MB ב 460 ספק כוח OCZ GAME XSTREAM SLI ב 620 כרטיס מסך CLUB 3D 9800GTX/GX2 ב 1550/3000 סה"כ בסביבות 6730 או 8180 מה דעתכם ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קיוויתי שתוכלו לעזור לי למצוא מחשב נייד שמתאים לכמה דרישות שאני מחפש. להלן הדרישות: דומה במפרט ל- MSIM662 עם מעבד אינטל T5500 ניתן לרכוש ללא מערכת הפעלה כרטיס מסך קצת יותר חזק מהאינטל G950 זיכרון פנימי 1024 MB זיכרון קשיח 80-12 GB מחיר: עד 4500-5000 אני מודה לכם מראש על כל עזרה שתוכלו לספק.
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב מיועד למשחקים וסרטים, כולל ציוד היקפי (+מסך LCD 19") תודה רבה, אור.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
יש להשים דגש על משולש הזהב: מעבד, לוח וזיכרון
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום רב , הגיע הזמן להחליף את המחשב נייד שלי באחד חדש, האמת שאני לא כל כך מבין בתחום קראתי קצת פוסטים בפורום והייתי רוצה להעזר בכם על מנת למצוא מחשב נייד שיתאים לי * מטרות המחשב: לימודים (הנדסת מכונות ) - הרצת תוכנות כבדות כמו מאלטאב, צפייה בסרטים hd (וחיבור לטלוויזיה), קצת משחקים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא כל כך יודע מזה, ניסיתי לקרוא, זה נחוץ לדעתכם? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לפחות 3 שנים אחריות- לא חייב בינלאומי * האם בתקציב …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מארז: Thermaltake VC2000BNSD MAMBO Black Case צורב: LG GSA-H10A 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW מעבד: AMD Athlon 64 3700 San-Diego Socket 939 Tray קירור: Thermaltake CL-P0200 Silent 939 CPU Cooler דיסק כשיח: Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard זיכרון: Corsair TWIN2X2048-5400C4 2048MB (2x1024) DDR II 675 Dual XMS Memory כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1800GTO PCI-e 512 MB DDR3 VIVO Retail Video Card כל זה יצא לי 5500 שקל....באתרlogicpc.co.il 1.האם המפרט הזה טוב? לשנות משו? 2.האם אפשר להשיג את המפרט הזה ביותר זול? 3.צריך להוסיף עוד יחידות קירור או משו? 4.האם המארז הזה הוא עם ספק כוח? אם לא איזה ספק צריך לקנות? 5…
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
הי חברים, רציתי לשאול את דעתכם בקשר למחשב שלי בן 8 שנים בערך . הרכיבים כדלקמן : מעבד : intel quad core Q6600 2.4ghz כרטיס מסך : Geforce 8800 gts 640mb OC2 זכרונות : G.skill 8 Giga byte ddr2 pc6400 לוח אם : Gigabyte GA-965p - DS3 intel p965 ספק : Hec win550W 20/24 pin מארז : Gigabyte Poseidon black case כונן קשיח : 500 gigabyte המחשב במצב שמור ביותר , היה לי לעזר רב בכל מה שקשור לגרפיקה , תלת מימד , פוטושופ וכו' פשוט התחדשתי במפלצת חדשה . לא נעשה אוברקלוקינג לשום רכיב . את הספק החלפתי והוספתי קירור למעבד של זלמן או משהו דומה שעלה לי עוד איזה 300-400 שקל . לאחרונה הייתי בחנות מחשבים שבדקו אותו וניקו אותו ונאמר לי שהיום יכול להיות שווה באזור ה 1500 - 2000 , הגיוני ? שווי המח…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן, אבל לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,מוסיקה, בעתיד אולי יוסב למדיה סנטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג, אולי בעתיד משחקים בסיסיים (אסטרטגיה ולילדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע 17, בעתיד יוגדל,מיועד בעתיד להציג סרטי HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
היה לי מחשב במקום העבודה ואני חושד בבוס שלי לשאבר שגנב לי אותו פניתי רק לבוס שמעליו והוא פיטר אותו עכשיו אני רוצה לפנות למשטרה או לחוקר פרטי (אם שווה לי)? core i7 880 gigabyte GA-P55UDL3-TSM g-skill DDR3 16GB (8+8) +צלעות קירור EVGA GeForce GTX 660 Ti OC 520W seasonic HDD 2TB 7200RPM 16MB Seagate HDD 1TB WD HDD 0.5TB Hetachi SSD intel solid-state 330 series 60GB ASUS Blu-Rey Disc x16 Nvidia 3D vition עכבר דיאבלו 3 YAMAHA +5.1 spikers keybord logitec USB2 flash drive 64GB sandisc גיבוי flash drive 32GB sandisc flash drive 32GB kingston flash drive 16GB sandisc
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, אופטימלי במהירות לעבודה עם אודיו ווידאו. מסך 13-14. זכרון - לא פחות מ6 גיגה. מעבד חזק i7 לא חובה צורב. אם אפשר כונן SSD - מה טוב. אם לא - לפחות 750 גיגה HD במהירות 7200 RPM. כמובן USB3 לפחות כניסה אחת, ועוד 2 כניסות USB2. כרטיס מסך - סטנדרטי. לא מיועד למשחקים בגדול. לא חובה WINDOWS מובנה. אחריות 3 שנים. (אם יש לשנה, אז שתהיה אפשרות להרחיב ל3). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-