עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם באמת ישפיע אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מעל 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג עם דגש על תאימות (Oculus Rift) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Oculus Rift וכל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 3840X2160 ב4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

2. Started by Ronen Philosof,

אשמח לעזרה בחיפושי אחר מחשב נייח המיועד בעיקר להקלטות שירה ומוזיקה, אין לי ניסיון אבל הבנתי שצריך מאז וספק כוח שקט שלא יפריע להקלטה. אשמח להמלצות. התקציב אם אפשרי סביב ה2300-2600 ש"ח אם ראלי? תודה מראש לעוזרים

3. היי, אני רואה המון מחשבים ניידים שמוצאים חן בעיניי, כאשר החיסרון היחידי שלהם לרוב הוא שאין בהם מספיק מקום אחסון בכונן SSD. רציתי לברר, באופן כללי, עד כמה זה מסובך או עלול לפגוע באחריות לרכוש מחשב ולהוסיף 2T SSD לדוגמה?

4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן עד 7000 אם חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תוכנות בורסה כבדות, מלא דפדפנים פתוחים, מלא תוכנות פתוחות וסקייפ עם 10 אלף אנשים שעד היום כל מחשב שהיה לי בקושי אחזיק אותו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סקייפ ממש ממש כבד עם מלא אנשים והודעות כל שניה, תוכנות בורסה שמאבדות מלא נתונים והרבה דפדפנים שמפעילים JAVA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גרפיקה בהגדרות הגבוהות BF4, WATCH DOGS, משחקי הדור הבא -אילו משחקים לדוג…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by רבקה,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכת וידאו ועריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ ופריימיאייר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע 10. האם יש בק…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by MDT66,

​מפרט 1 מ K.S.P הרכבה עצמית של מחשב נייח 1 Intel Pentium G3250 3.2Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מעבד 1 Arctic Alpine 11 GT CPU Cooler מאוורר למעבד לוחות אם למעבדי אינטל 1 Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 זכרונות 1 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III דיסקים קשיחים 1 CoolerMaster 500W RS500-PCARN1-EU PSU ספקי כוח 1 Display - Chieftec Aegis Series Midi-Tower Black Case No PSU מארזים 1385ש"ח מפרט מס' 2 מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601482514 - Intel - Intel Pentium G3250 Dual core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 3MB cache - 22nm - 53W TDP - Integrated HD G..…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב לעריכת וידאו, בתקציב נמוך. אני לא מתכוון להתקין עליו משחקים בכלל, מחשב עבודה נטו. אני עדיין מתלבט אם לקנות מחשב מוכן, או לקנות רכיבים ולהתקין. כמה שאלות, קודם כל: 1. אינטל או AMD? אני כרגע מכוון לאינטל. 2. האם כדאי להשקיע במעבדים החדשים של אינטל, Core 2 Duo? ישנו הבדל מחיר משמעותי בינם לבין Dual Core, אבל הבנתי שההבדל בביצועים הוא גדול, שאולי זה כדאי להשקיע בזה כבר. 3. עד כמה משנה S.ATA או S.ATA2? 4. יספיק לי (בתור התחלה) כרטיס מסך משולב? אני מדבר על SiS Graphics 256E, שיש לו 128MB. 5. שמעתי שיש תכונה ללוחות אם החדשים, שהם עובדים מהר יותר עם 2 זכרונות 512 במקום אחד של 1024. זה נכון? עד כמה? עכשיו, מצאתי כמה הצעות ומפרטים: מארז CODEGEN 3319CA 500W …

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Kgoba,

שלום חברים מבקש את עזרתכם ועצתכם בעניין קניית מחשב נייד חדש לאשתי היקרה שתחי' הקדמה: אשתי עובדת כמורה ואחרי 5 שנים של שימוש הגיע הזמן (בהחלט) להפתיע אותה בצעצוע חדש תקציב: עד 3000K - מסקירה מהירה בהחלט נראה שזהו רף הדוק היטב להתאמת מחשב לדרישות. דרישות: עבודה יומיומית רגילה, דהיינו גלישה בדפדפנים, Office , הצגת וידיאו וכו'..(לא משהו כבד במיוחד). דרישות אישיות: כמה שיותר קל ודק (גירסאות האולטרה למיניהם בהחלט נראות קורצות) אחרי הכל היא נסחבת עם התיק מכיתה לכיתה ובחזרה הביתה, סוללה יחסית חזקה וכמובן אחריות טובה. יציאות מיוחדות: VGA או/ו hdmi לחיבור למקרן. רזולוציית מסך: נוחה ונעימה לעיניים ( אני ממש לא מבין בזה) גודל מסך: עדיפות ל14 אינצ' ( נראה לי גודל סטנדרטי ונוח …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בלי חריגה בבקשה מחשב לעבודה ממוצעת עם טיפה משחקים + אפשרות לאוברקלוק בעתיד (אם יוחלט, רק אז יקנה מאוורר למעבד) חשוב לי 320 GB! מארז : JSP-TECH N-880B - MID- TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU שלוש שנים. ¤ 192 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ללא הגבלת זמן ¤ 676 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L שלוש שנים. ¤ 566 כרטיס מסך : PALIT PCI-EX GeForce 8600GT SUPER 512MB DDR3 - RETAIL שנתיים. ¤ 702 דיסק קשיח : WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS שלוש שנים. ¤ 444 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ללא הגבלת זמן. ¤ 437 סה"כ 3017 ש"ח 1. האם הכרטיס מסך טוב? 2. האם המחשב יריץ משחק כמו קרייסיס על איכות הכי נמוכה? 3. האם א…

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד כתחליף לדסקתופ. אם רוב הניידות מוגבלת לתוך הביית (כך שהמשקל לא כל כך חשוב). רצוי שהסוללה שלו תספיק לפחות לשעתיים שלוש של הקרנת סרט. השימושים העיקריים של המחשב יהיו אינטרנט סרטים ומשחקים. (כאשר רוב הזמן הוא מתוכנן להיות מחובר לסך 22 אינץ) אשמח לקבל המלצה. כמו כן אשמח לקבל דעה עד כמה המחשבים הבאים ענים על דרישותיי: 1. 4890 ¤‎ HP Pavilion DV6-1040 - Full Keybord ‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (5400)‎ ‎ Display‎ ‎15.6 Diagonal Hight Definition HP Brightview Display (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1790 MB (5…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מה יותר עדיף היעוד הוא משחקים

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ההודעה נערכה דרוש מפרט בעיקר לשימוש רגיל ויומיומי של המחשב בעיקר לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינטרנט. בעיקר דרוש נפח זכרון פנימי גדול וכמו כן נפח של כ 80 גיגה. המעבד ולוח האם לא צריכים להיות מפוצצים משהו. רק מחשב שירוץ מהר בלי יותר מידי בעיות ובאגים. כל שאר הדברים שיהיו סבירים. בלי מסך. תודה רבה לעונים..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. 1. התקציב המקסימלי הוא נע בין 3.5K-4.3 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא לחסוך בקמצנות אבל גם לא להגיע עד השקל האחרון ויותר של התקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.מישחקי מחשב כבדים+סרטי HD ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:80% למישחקים 15% סרטיHD ו5% דברים בססים כמו תוכנות מסרים וכו. * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?רזולוציה: High Definition Ready 1366 x 768 גודל מסך 32 * באיזה סוג משחקים תשחקו?Crysis 2\Assassin's Creed 2\fifa 10 \World …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Carmageddon,

Hello, I need help to figure out what would be the best, and most stable basic stuff to meet those needs: 1) Running on 100mbit full duplex line, probably be upgraded to 200mbiit and later might go up to gbit speeds. 2) Be able to withstand constanous load on it both ways - 100mbit both ways, maby people logged in on ftp server. box will be on linux. 3) capable of having many controllers (to support 4TB hdds total space and more, must support raid 5 and 6 if there is just better and gigabit nic cards (to future support gigabit speeds of about 125MB/s upload and download). 4) be able to be up long time w.out downtimes as much as possible *Please make suggestions for …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by roy5550,

המחשב מיועד למשחקים לא צריך: מסך מקלדת + עכבר צורב רמקולים תודה מראש על עזרתכם שתהיה לכולכם שנה טובה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by THX,

אני מעוניין לשדרג מפנטיום 3 לפנטיום 4 חלק מהדברים במחשב הישן אני מעוניין להעביר למחשב החדש כמו כרטיס מסך שיש לי geforce fx5200 128 mb כרטיס קול של creative sb live צורב SCSI כונן סידירום 50X אני לא כל כך חזק במפרטי מחשב וצריך את עזרתכם והמלצתכם לגבי הפריטים הבאים איזה דגמים מאיזה חברות עליי לבקש בחנות? מה שאני בעצם צריך זה מעבד פנטיום 4 hd לוח אם של ASUS עם כרטיס רשת מובנה+FIRWIRE הארד דיסק גדול (לפחות 80GB) זיכרון 512 לגבי קולר למעבד האם מגיע ביחד עם הלוח אם? מקלדת+עכבר אלחוטים משהו טוב ואמין עם בטריות נטענות כונן צורב DVD וכמובן מארז איכותי לא יקר מידי העיקר שיהיו לו מספיק כניסות USB ומספיק מאווררים התקציב שלי הוא 4500-5000 תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Clint Eastwood,

אני צריך לבנות מחשב 2.4 לא משנה ממש אם זה AMD או INTEL.... בסביבות 2500-3000 ש"ח.... בעיקרון מה שאני צריך בוא זה 40GB 256DDR סאונד וכרטיס רשת שיהיו משולבים על הלוח אם איזה כרטיס מסך פשוט... וצורב ד"א אני רוצה לקנות מחשב קומפלט... כאילו אני צריך את כל החלקים שנחוצים למחשב ככה שצריך גם פלופי,מארז,וגם איזה מודם פשוט של 56K. אם במחיר שנתתי לא ניתן לבנות כזה מחשב כמובן שאפשר לחרוג מהמחיר! ;D תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. היי אני קונה לחבר מחשב, הוא לא משחק ולא ישחק. סה"כ לשימוש ביתי רגיל - אינטרנט + מיילים ואופיס. הוא לא ישדרג אותו בתקופה של 3 שנים ככל הנראה ולכן לקחתי 64 3000+ ולא איזה סמפרון. מה שאני רוצה לדעת זה האם יש טעם ללכת על DUAL DDR או רק סטיק אחד של 512 ? הם יש באמת הבדל בביצועים במערכת כזו ? וגם, האם ידוע לכם על בעיית תאימות בין הזכרונות ללוח הזה? מפרט: Athlon 64 3000+ (S-754) 1 720 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8NS (s754) Nforce3 250 1 410 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA /VT 2 125 250 כרטיסי מסך? ASUS כמות מחיר סה"כ V9520 GF FX5200 128MB,TV 1 320 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by cyaron@yahoo.com,

היי, יש לי דודה בסביבות גיל 60 שהחלה לקחת קורס באינטרנט ואני האחיין "שאמור" להבין במחשבים. היא רק רוצה לגלוש באינטרנט ללא משחקים במחשב, ללא תוכנות מיוחדות (חוץ אולי מוורד), ללא הורדות סרטים או שירים. איזה מחשב אתם ממליצים לרכוש לה (מעבד, מארז...) ומהו עלותו (מסך יש לה כבר) ? תודה, ירון

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של לנובו, כבר שנה ומשהו, אני מרוצה ממנו, אך כמה אותיות מהמקלדת לא נלחצות יפה (צריך ללחוץ טיפה עם יותר לחץ). אני רואה שיש די הרבה לכלוך שם. האם יש לכם המלצות לגבי ספריי ניקןי למקדלת של לפטופ? תודה, יוסי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tola,

שלום רב לכולם אני חדש פה ואני שמח להיות חלק מהפורום התותח הזה =] ברצוני לקנות מחשב חדש יש לי מחשב כבר 4 שנים ואני ממש מבסוט עליו אני מעבד של intel לוח אם של MSI כרטיס מסך האמתי ישן gefforce 7600לא הייתה שום תקלה ב4 שנים האלו ממש מבסוט מהחברות והייתי שמח שתמליצו לי מחשב חדש לגיימרים שיושב על בסיס החברות האלו ואם יש משו יותר טוב אשמח להתעדכן ולאמץ. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח בלי מסך .תודה רבה. אשמח לכמה שיותר תגובות והמלצות

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by nir_,

שלום, לפני כמעט חצי שנה (כשהוא הגיע לארץ) קניתי את האולטראבוק מסדרה 5 של סמסונג np530u3c. היום כיביתי את המחשב ומאז הוא לא רוצה להדלק. הסימן היחיד לחיים הוא נורת החיווי של הטעינה כאשר מחברים אותו לחשמל שמראה שהוא נטען או טעון. ניסיתי את המנגנון של ניתוק הסוללה דרך החריץ כמו שרשום בחוברת (סיכה בחור 5 שניות כשהמחשב מנותק מהחשמל, חיבור לחשמל וניסיון הפעלה) אבל זה לא עזר. הזמנתי טכנאי מטעם היבואן שיקח את המחשב למעבדה אבל עד שהוא יגיע אני רוצה לנסות להציל את המחשב כי אני צריך אותו דחוף ללימודים. רעיונות להצלת המחשב יתקבלו בברכה (:

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 4.5K ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 3, AC3, COD, BIOSHOCK, METRO וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מבקש מכם לצרף מסך חדש. (FHD) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני רוצה לקנות את המחשב HP TouchSmart 9300 Elite All-in-One PC ולא הבנתי אם אני יכול לחבר אותו למסך טלוויזיה, מצורף קישור למפרט המחשב. תודה לעוזרים. http://shopping1.hp.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/WW-USSMBPublicStore-Site/en_US/-/USD/ViewProductDetail-Start?ProductUUID=fqkQ7EN5dc8AAAEyPmlri_dI&CatalogCategoryID=GMEQ7EN5Lc8AAAEuA40V2RWI

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 ,SKYRIM,MASS EFFECT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.